Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Oberschledorn

maks.  4   Gosta/Gostiju
65m²  stambena površina
2 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
65m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Dječje igralište
Pješčanik
Mjesto za parkiranje
Teniski teren
Terasa

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

Bicikli
Televizor
radio
Satelitni-/kabelski-TV
Ležaljke
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu
DVD-player

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 13 km

13 km

Skijaška uspinjača 7 km

7 km

Mogućnost kupovine 0.2 km

0.2 km

Restoran 0.3 km

0.3 km

Centar grada/mjesta 7 km

7 km

Kolodvor 12 km

12 km

Izlaz s autoceste 40 km

40 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Skijanje
Tenis
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


48 evaluacije

Ukupna ocjena

4,0 od 5
4.0 Oprema
4.0 Cijena/učin
4.0 Servis
4.0 Položaj
4.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Eric Sprokholt

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Ben Van Gils

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

J.U Jacobi

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

e Hodes

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Ryan Dekker

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

M.J. Kemler

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

HJM Besten

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Lianne Timmermans

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Jacob De Boer

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

wijnand Asselt van

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Paulien Eulink

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Ovaj kat je vrlo prostran. U jednoj spavaćoj sobi nalazi se bračni krevet, a u drugoj spavaćoj sobi bračni krevet i dva jednostruka kreveta, od kojih je jedan krevet nešto kraćeg oblika zbog ormara. Postoji odvojena kuhinja za jelo gdje se može sjesti za stol s maksimalno 6 osoba. Tu je i odvojeni dnevni boravak. Kupaonica i WC također su uredni. Svi sadržaji su dostupni. Vrlo ljubazan domaćin. Dobar omjer cijene i kvalitete.

R Pleijsant

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Sauerland je odlična regija za odmor. Položaj kuće/malog sela je odličan, sve je brzo dostupno. Mali supermarket u blizini sa svježim pecivima. Kućica je vrlo zastarjela, loše održavana, čini se kao da će se pod provaliti. Živi s vlasnikom! Apartman se ne može zaključati. Apartman je vrlo bučan, sve što vlasnik radi dobro se čuje (i vjerojatno obrnuto). Pri odlasku vlasnik je vjerojatno još spavao nakon prvog svibnja (njemački praznik).

Bertus Maas

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Po dolasku je vlasnik bio vrlo ljubazan i nakon toga nam je kratko pokazao apartman, uređenje apartmana je pomalo zastarjelo ali bilo je vrlo čisto, ali stalno smo imali problema s televizijom, često loš prijem, tako da smo propustili novogodišnje programe. Vlasnik je uvijek pokušavao pronaći prave postavke, ali nakon nekog vremena problem bi se ponovno pojavio!! Vjerojatno kao olakšanje zbog propuštanja dobili smo bocu pjenušca za Silvestrovo, to smo smatrali vrlo ljubaznim gestom. Svi smo se odlično proveli, sam gradić je prilično mali i tih s malo usluga (pekar), ali okolina je prekrasna s prekrasnom prirodom i mnogim atrakcijama u nešto daljim područjima 10 do 15 km dalje!!

M.J. Dijkstra

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Došli smo i vlasnik nam je predao ključ i vodio nas kroz kuću, tog tjedna smo četiri puta morali reći da nemamo tople vode za tuširanje, na stranici piše da postoji vrt, ali ne piše da morate proći kroz visoko stepenište i da je rukohvat stepenica labav i da su neke stepenice također nesigurne, pa nismo mogli uživati vani, nalazite se odmah uz cestu i budite se od prolaska kamiona u 5 ujutro. Okolina je bila predivna, nema prigovora i radili smo zanimljive stvari.

Nienke Versluis

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Divno smo se odmorili, lijepa okolina. Vlasnik je vrlo prijateljski raspoložen. Međutim, unutrašnjost kućice stvarno je prošla svoje najbolje vrijeme. Za odrasle sasvim u redu. S malom djecom traži improvizaciju kako bi se izbjegle opasne situacije. Vrt, na koji smo se veselili, dostupan je samo preko dugog uskog drvenog stubišta. Naša djeca stoga nisu imala ništa od toga. Kućica se nalazi na prometnoj cesti, na kojoj od ranih jutarnjih sati prolazi težak promet.

Hhe Van Der Borg

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

lijepi kratki odmor od 29. travnja do 2. svibnja s lijepim selima poput Winterberga i Willingena gdje su čak i 01. svibnja bile otvorene trgovine, Sauerland nam se jako svidio, posebno izlasci i ljubazni ljudi. Sigurno ćemo se još jednom vratiti s dva psića.

Jan Boshom

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Unutarnjost je vrlo zastarjela. Trebala bi se obnoviti. Kreveti su dobri. Vlasnik (prema našem mišljenju samac) vrlo ljubazan i susretljiv. Izgled kuće je pomalo sumoran, pod od dasaka jako škripi. Kuća je prilično tamna, brzo je potrebno svjetlo upaliti i tijekom dana. Nedostatak je što nema vlastiti ulaz jer je na gornjem katu kuće. Vrt koji možete koristiti je na strmom stubištu. Za ljude koji teško hodaju nije lako doći do vrha vrta.

Jm Boes

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Vrlo ljubazni vlasnik dočekao nas je s kavom i čak ponudio pomoć u istovaru auta. Imali smo izuzetno sreće s vremenom. Prema vlasniku, već dugo vremena nije padao tako puno snijega. Dakle, idealni uvjeti za skijanje u Winterbergu ili Willingenu. U dnevnom boravku nije bilo rasvjete, što smo riješili tako što smo jednu od svjetiljki iz glavne spavaće sobe stavili u dnevni boravak. Ugodno smo se osjećali i odlično se slagali s vlasnikom. Poznaje okolicu kao svoj džep i spreman je podijeliti svoje doživljaje s posjetiteljima na zahtjev. Nažalost, vikend sljedeće godine već je rezerviran pa smo bili primorani potražiti drugi smještaj.

e Van loo

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Odličan smještaj sa svim udobnostima i vrlo čist, ali klasično uređen. Na fotografiji izgleda vrlo tamno, ali na stražnjoj strani kuće imaju 2 velika prozora. Vlasnik također uređuje vrt prije ljetne sezone. Imali smo divan odmor i vrlo preporučamo skijaško područje Willingen početnicima ili ljudima koji žele osjetiti zimski ugođaj čak i ako su blizu.

wilco Nederveen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačan doček od izuzetno ljubaznog stanovnika smještaja. Kućica u opremljenosti nešto zastarjela, ali svakako opremljena svim udobnostima. Izvrsna polazišna točka za istraživanje okolice (pješice, biciklom ili autom). Kuća je smještena uz prometnu cestu.

Gerard van der Wiel

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Koja divna mirnoća koju smo doživjeli. Iako je kućica bila nešto zastarjela, ali čista i očuvana, uživali smo jako. Domaćin je bio vrlo gostoljubiv i puno nam je mogao reći o okolici i koje aktivnosti gdje raditi. Djeca su bila potpuno luda za njim i bilo je puno šale. Dragi čovjek je htio samo jednu stvar, da se njegovi gosti ugodno provedu na odmoru. Slijedeće godine bismo rado opet otišli tamo.

Harry Klein

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

smještaj je vrlo jednostavan i staromodno uređen, ali čist i dobro održavan. Izvrsan omjer cijene i kvalitete. Vlasnik je vrlo ljubazan i susretljiv, čak nam je ponudio da čuva našeg psa dok nismo bili tu i zaista je to učinio. Proveli smo lijep vikend, vrijedi ponoviti.

H.A. Haverkamp

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Kuća se nalazi na prvom katu, a stanari/vlasnici žive izravno ispod prvog kata. Vrlo prijateljski i susretljivi ljudi. Terasa je preporuka jer će uskoro biti opremljena stepenicama prema gore (prema stijeni) sada možete doći do terase preko uskog šumskog puta punog kopriva. Sve u svemu, to je vrlo lijepa i vrlo lijepa kuća, pozdrav Henk i Netty.

Wouter Kas

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Nažalost, unutrašnjost je zastarjela, isto kao i kupaonica. Treba dugo vremena da se dobije topla voda, a odvod je loš. Pod jako škripi tako da dolje doslovno čuju što radite. I nije bilo dovoljno čisto, prethodni stanari očito su imali psa, svugdje su bile dlake pasa. Vlasnik je ljubazan, a stan je prostran s mnogo stepenica.

H.A. Haverkamp

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Kuća se nalazi na prvom katu, stanari / vlasnici žive neposredno ispod prvog kata.
Vrlo ljubazni i uslužni ljudi.
Terasa je preporuka jer u vrlo kratkom roku da se osiguraju stepenice do vrha (uz planinski zid) sada se na terasu može ići uskom šumskom stazom punom kopriva. Sve u svemu, bilo je jako lijepo i jako lijepi kućni pozdrav Henk i Netty

P Van der Waag

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Vlasnik je ljubazan uslužan čovjek i kupio je kekse i čokoladu za djecu. Kuća je bila čista i potpuno opremljena, lijepi kreveti. Bili smo tamo na skijanju pa smo tamo bili samo jesti i spavati. Ako idete ljeti, nedostaje vam vrt ili balkon.

e Van loo

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Izvrstan smještaj sa svakom udobnošću i vrlo uredan, ali klasično uređen.
Na slici izgleda vrlo mračno, ali postoje 2 velika prozora sa stražnje strane kuće. Vlasnik također priprema vrt za ljetnu sezonu. Imali smo sjajan odmor i toplo možemo preporučiti skijalište Willingen za početnike ili ljude koji žele iskusiti zimske sportove koji se osjećaju blizu.

Jm Boes

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Vrlo ljubazan vlasnik dočekao nas je s kavom i čak se ponudio pomoći pri raspakiranju automobila. Imali smo ga opet. Prema riječima vlasnika, dugo nije bilo toliko snijega. Idealni uvjeti za skijanje u Winterbergu ili Willingenu. u dnevnoj sobi nije bilo atmosferske rasvjete, to smo riješili postavljanjem jedne od lampi iz glavne spavaće sobe u dnevnu sobu. Sjajno smo se proveli i svidjelo nam se kontakt s vlasnikom. Poznaje ovo područje kao svoj džep i više je nego spreman podijeliti svoja iskustva s posjetiteljima ako ih se zatraži.

Nažalost, vikend sljedeće godine je već popunjen i prisiljeni smo se preseliti na drugu adresu.

Johan Baak

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Odličan boravak kao baza ako idete na skijanje s grupom. 9 skijališta do kojih je lako doći automobilom. (morate izaći 15 do 25 minuta na stazu) Bili smo sa 6 ljudi, ali čak i 7. bi bio moguć. Prostrane sobe, odvojena blagovaonica i odvojena soba za opuštanje. Ne očekujte luksuz, osnovno je, ali dobro. A domaćin je od velike pomoći i također ima dobre savjete. Zabavi se!

Steven Van eetvelde

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Prijem je bio dobar i ljubazan, ali jezik je bio problem. Govorimo 3 jezika, ali nemački nije nijedan od njih. Vlasnik govori samo njemački, ali daje sve od sebe. Kuća je vrlo zastarjela i nije tako sigurna za djecu. Rezidencija se nalazi na prvom katu i stepenice se ne mogu zatvoriti, pa smo za zatvaranje stepenica koristili letvičastu podnicu kreveta. U dnevnom boravku i spavaćoj sobi nalazi se tapis kvadrat i hitno ga treba zamijeniti. Kućni ljubimci također mogu boraviti, naša odjeća je uvijek bila puna pseće dlake, nije tako higijenski. Sjedala su također istrošena do drvenog okvira i više nisu čista. Kuća je također bila hladno uređena, 50 godina unatrag. I kreveti su imali bolje dane, u sredini madraca je bunar, pa bolovi u leđima. Područje je prekrasno i samo 20 minuta od Winterberga. Domaćin daje sve od sebe i ljubazan je.

Paulien Eulink

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Ovaj gornji kat je vrlo prostran. Jedna spavaća soba ima bračni krevet, a druga spavaća soba ima bračni krevet i dva odvojena kreveta od kojih je jedan kraćih dimenzija zbog ormarića. Postoji zasebna kuhinja, gdje možete jesti s najviše 6 osoba. Tu je i odvojeni dnevni boravak. Tuš i WC također uredni. Sve pogodnosti su tu. Ljubazan domaćin. Dobar omjer cijene i kvalitete.

W.W Waller

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Sve je nadohvat ruke od pješačkih staza, muzeja do shopping gradova. U okolici ima i mnogo dobrih restorana. Kuća je u redu, a vlasnik od velike pomoći. Također će vam rado dati savjete o tom području.

J.H. Voos

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Imao sam odličan odmor. Vlasnik nas je proveo u lijepom obilasku dva popodneva. Odrastao je u ovom kraju i poveo nas je na zabavno otkrivanje kroz šume i planine i pokazao nam puno toga lijepog kraja. Kućica je u potpunosti ispunila naša očekivanja. Iza kuće možete se popeti stepenicama i završiti u lijepom vrtu s pogledom na okolicu. Supermarket u selu ima svježe žemlice i stvari koje vam mogu zatrebati svako jutro. Veći supermarketi mogu se pronaći u Usselnu i Medebachu. U okolici ima mnogo toga za raditi i vidjeti. Ukratko, topla preporuka.

R Pleijsant

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Sauerland je odlična regija za odmor
Lokacija kuća/selo je u redu sve brzo dostupno
Mali supermarket na pješačkoj udaljenosti sa svježim kruhom.

Kuća vrlo zastarjela, loše održavana, ideja da propadne kroz pod.
Živi s vlasnikom!
Stan se ne može zaključati.
Stan jako bučan, čuje se sve što vlasnik radi. (i vjerojatno obostrano)
Na odlasku, vlasnik je vjerojatno još spavao od svoje omamljenosti od 1. svibnja (njemački praznik).

Jan Boshom

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Interijer je vrlo zastario. Stvarno bi se trebao ažurirati.

Kreveti su dobri. Vlasnik (po našem mišljenju samo muškarac) vrlo ljubazan i uslužan. izgled kuće je pomalo tmuran, pod od dasaka jako škripi. U kući je prilično mračno, uskoro ste sa upaljenim svjetlom tijekom dana. Nedostatak je što nema svoj ulaz jer je gornji kat kuće. Vrt koji možete koristiti je uz strme stepenice. Ljudima koji teško hodaju nije lako doći do vrha vrta.

Gerard van der Wiel

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Kakav smo divan odmor doživjeli. Iako je kuća bila malo zastarjela, ali sve je bilo čisto i jako, jako smo uživali. Domaćin je bio vrlo gostoljubiv i mogao nam je reći puno o području i koje aktivnosti možemo raditi gdje.

Djeca su ga apsolutno voljela i bilo je zabavno. Slatki čovjek želio je samo jedno, da njegovi gosti uživaju u odmoru po svom ukusu. Išli bismo tamo opet sljedeće godine.

S.g. Buurveld

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Imao sam divnu sredinu tjedna u jesen. Vrlo ljubazan vlasnik živi dolje. Ponekad pomalo zastarjelo, ali inače je sve bilo tu, uredno i čisto. U okolici su mogući brojni izleti. Prekrasna priroda.

luc vankrunkelsven

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

vrlo ljubazan, gostoljubiv vlasnik koji je na Badnjak dostavljao kolačiće i bocu vina. Kao rezultat toga, možete uzeti staromodni i zastarjeli interijer bez prigovora. Ne treba previše gledati, velika prednost je što imate puno prostora.

Hhe Van Der Borg

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

lijepi kratki praznici od 29. travnja do 2. svibnja s lijepim selima kao što su Winterberg i Willingen gdje su trgovine čak bile otvorene 1. svibnja,

sauerland nam se jako svidjelo, između ostalog, vani i ljubazni ljudi. sigurno će se vratiti s dva psa.

Nienke Versluis

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Imali smo prekrasan odmor, prekrasno okruženje. Vlasnik je vrlo ljubazan. No, interijer kućice doista je dobio svoje. Izvrstan za odrasle. Kod male djece potrebna je improvizacija kako bi se izbjegle opasne situacije. U vrt, kojem smo se veselili, može se pristupiti samo dugim uskim drvenim stubištem. Dakle, naša djeca nisu imala ništa s tim. Vikendica se nalazi na glavnoj cesti, gdje se od ranog jutra odvija gust promet.

Rick van Zwam

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Proveli smo vrlo lijep tjedan u ovoj kući. Vlasnik je bio vrlo ljubazan i nikad se nije miješao. Kuća je bila vrlo čista i zapravo potpuno opremljena. Malo je star, ali inače je u redu. Prekrasan travnjak iza kuće, morate se popeti uz stepenice. Ovdje je lijepa kuća s natkrivenom terasom i pješčanikom i ljuljačkom za djecu. U okolici je bilo puno posla!

Harry Klein

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

smještaj je vrlo jednostavan i staromodan, ali čist i dobro održavan. odličan omjer cijene i kvalitete.
Vlasnik je jako ljubazan i uslužan, čak se ponudio da čuva našeg psa kad smo bili odsutni i to je i učinio. Proveli smo lijep vikend, vrijedi ponoviti.

wilco Nederveen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Topla dobrodošlica od strane izuzetno ljubaznih stanara smještaja. Vikendica u smislu uređenja malo zastarjela, ali svakako potpuno opremljena.

Izvrsno polazište za istraživanje područja (pješice, brdskim biciklom ili automobilom)

Kuća se nalazi na prometnici.

Hans Vester

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Područje je prekrasno, prekrasno planinarsko područje, šarmantna sela. Smještaj je bio fer do umjeren. Ponekad je nestalo tople vode, što je bilo nezgodno. Također, voda u tuš kabini nije dobro otjecala. Vlasnik kuće bio je ljubazan i uslužan.

M.J. Dijkstra

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Došli smo i vlasnik kuće je predao ključ i proletio s nama kroz kuću, morali smo reći 4 puta taj tjedan da nemamo tople vode za tuširanje, a na stranici piše da postoji vrt, ali ne piše da se moraš penjati po metar visokom stubištu i da je ograda labava i da neke stepenice stvarno nisu sigurne, pa nisi mogao sjediti vani, a na samoj si cesti i budi te teretni promet u 5 sati ujutro

Područje je bilo prekrasno, nema ništa protiv toga i radili smo zabavne stvari.

Bertus Maas

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Po dolasku, ljubazno primanje od strane vlasnika, a zatim kratak obilazak, dekor apartmana je zastario, ali je bio vrlo čist, ali uvijek ima problema s televizijom, često nema dobrog prijema, tako da su novogodišnji programi izostali. Vlasnik je nastavio pokušavati pronaći prave postavke, ali nakon nekog vremena problem se vratio!! Vjerojatno kao ublažavanje gubitka ponuđena nam je boca pjenušca za doček Nove godine, što smo smatrali vrlo simpatičnim od njega. svi smo uživali u samom selu je prilično malo i mirno s nekoliko sadržaja (pekarnica), ali područje je prekrasno s prekrasnom prirodom i mnogo atrakcija u malo daljem području udaljenom 10 do 15 km!

Johan van der Meulen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Kuća je bila čista, ali vrlo zastarjela, moralo se ići na gornji kat kuće stepenicama, što se jedan od pasa nije usudio, pa je svaki x nosio psa gore-dolje, vrt je također bio teško dostupan. Domaćin je bio vrlo ljubazan.

Claudia Werner

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Kućica s pomalo zastarjelim apartmanom nalazi se na prekrasnoj lokaciji, ali osjećali smo se potpuno kao kod kuće, stigli smo do prekrasnih odredišta, gazdarica je bila vrlo ljubazna i uslužna. Rado bismo opet otišli tamo.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Broj objekta: 305501

Posljednje ažuriranje: 10.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/305501.htm


«apartman za odmor Obiteljski odmor Oberschledorn» je dobio ocjenu gosta 4 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 48 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat