Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Vogtsburg im Kaiserstuhl

maks.  4   Gosta/Gostiju
60m²  stambena površina
2 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
60m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon

Vanjsko područje

balkon
Vrt
Mjesto za parkiranje
Teniski teren
Terasa
Wallbox (e-punjač)

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Aparat za kavu
Toster

Uređaji i pribori

Bicikli
Televizor
radio
Satelitni-/kabelski-TV
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Spremište za bicikle
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 3 km

3 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Zračna luka 80 km

80 km

Kolodvor 2 km

2 km

Izlaz s autoceste 15 km

15 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Tenis
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


33 evaluacije

Ukupna ocjena

4,3 od 5
4.3 Oprema
4.3 Cijena/učin
4.3 Servis
4.3 Položaj
4.3 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Harm De Boer

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Peter kerkhofs

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Harm De Boer

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

S. de Haas

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Laurent FAYOUX

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži francuski

Eddy De Kruijf

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Alain De Badrihaye

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

De Boer

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Peter kerkhofs

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

ben musters

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Gerry Brand

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži engleski

Vrlo dobra lokacija za izlete u Crnu šumu, Vogezu u Francuskoj i sjevernu granicu Švicarske. Vrlo prijateljski domaćini, kako baka tako i obitelj njene kćeri. Lokalno možete šetati voćnjacima i vinogradima - područje ima mikroklimu mnogo topliju od okolnog područja - iznenađeni smo raznolikošću voća, osobito šljivama, trešnjama i crvenim ribizlima - neobično smo našli i dud i medlar koji se rijetko viđaju u Ujedinjenom Kraljevstvu. Koristeći Konus putnu karticu koja vam se daje po dolasku, moguće je istražiti Crnu šumu vlakom - najbolje je doći do Breisacha koji je samo petnaest minuta udaljen od kuće i tamo parkirati automobil - tada postoji polusatna usluga od ponedjeljka do subote do Freiburga odakle se mogu napraviti brojne željezničke (i autobusne) veze. Također bih preporučio sljedeće duže izlete - Basel (vlakom), Strasbourg (autom) - parking nije problem, i sjeverne granice Švicarske istočno i zapadno od Basela (autom).

R.F.W. Paulis

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Dočekala nas je ljubazna "baka". Vlasnici su ljubazni. Pripremili su nam dobrodošli paket, vrlo pažljivo! Živopisno smo se osjećali dobrodošlim zbog toga. Apartman ima sve pogodnosti. Veliki i lijepi balkon, gdje smo puno sjedili. Pekara je udaljena samo nekoliko minuta hoda. Okolina je predivna, okruženi ste vinogradima. Iz ovog apartmana lako možete stići do Colmara, Basela i Freiburga. Sigurno ćemo se još jednom vratiti!!

Henk Hiemstra

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Dolazak je bio spor. Kad smo stigli na odredište za odmor, činilo se da nikoga nema. Ni zvono na vratima nije donijelo rezultate. Poziv vlasniku također nije dao rezultate jer smo dobili njegov telefon s odgovorom na automat, na što smo ostavili poruku. Srećom, došao je ljubazni poštanski radnik koji je riješio naš problem. Ispostavilo se da je ključ bio kod majke vlasnika. Živjela je ispod našeg apartmana, ulazna vrata iz priručne kuhinje bila su otvorena, a dosta glasan poziv poštara izveo ju je van. Nakon toga je sve prošlo dobro. Što nas je razočaralo bilo je to što je u drugoj spavaćoj sobi bio samo kauč na razvlačenje. Dnevna soba bila je prilično mala, na kauču su mogle sjediti 3 osobe, nas je bilo dvoje pa to za nas nije bio problem. Što smo ipak našli u redu bili su dva balkona s prilično lijepim pogledom. Okolina je lijepa. Čak nije daleko ni Colmar u Francuskoj. Također je lijepo besplatno putovati javnim prijevozom kroz Crnu šumu.

A.B.J. Bongers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

prijateljski vlasnici. Jednostavna kuća, ali pas je dozvoljen, što je sve manje moguće. U stvarnosti nema dnevnog boravka, ali to nije problem kad je lijepo vrijeme. terasa sve nadoknađuje. Dobra lokacija za šetnje, ali i centralna između prelijepih gradova poput Freiburga, Colmara, Mulhousea. Hrana u okolici ostavlja dosta želja, a i dosta je skupa.

A.G.W. Ulrich

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća Franz je ugodna kućica s 2 balkona. Na prednjoj strani kod stubišta je mali balkon s pogledom na cvjetni vrt i kokošinjac bake Schimidt. Na stražnjoj strani je veliki balkon na kojem možete sjediti u suncu i hladu, koji se graniči s prekrasnim tišim vrtovima s cvjetajućim stablima. Unutrašnjost smo smatrali zastarjelom i treba je zamijeniti, poput kreveta koji je prilično škripao. Kuhinja je malo neredovito uređena, ali sve što vam treba je dostupno. Baka Schimidt nam je nekoliko puta dala ukusnog voća i jaja te je povremeno održavala ugodan razgovor. Šteta je što je držač vanjskog stubišta na zidnoj strani (gdje su koraci najširi) bio prekinut. Po našem mišljenju, čvrsta neprekinuta ograda bila bi sigurnija. Položaj kućice je odličan. Iz Bischoffingena je sve lako dostupno automobilom. Kao što je, primjerice, grad Breisach za vožnju rijekom Rajnom ili prekrasni bazen. U okolnim malim selima mogu se pronaći odlični restorani. Izleti u Freiburg, Crnu šumu ili Francusku također su dobri. Sve u svemu, smatrali smo to ugodnim mjestom za odmor.

Peter kerkhofs

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Prekrasna i vrlo mirna lokacija s vrlo prijateljskom damom. Okolina poziva na šetnju. Postoje mnoge označene staze za šetnju. Crna šuma i Vogezi su blizu. Zapravo, samo je mala mana što nema internetske veze.

nico alberghs

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo su dobro primljeni. Bočica vina u frižideru, zdjelica šljiva na stolu. Sve je bilo čisto. Dovoljno veliko za našu obitelj. Super lijepa okolina za šetnje ili vožnju biciklom. Europapark nije daleko. Domaćica je bila vrlo prijateljska, ali govorila je samo njemački. Ipak, uvijek je bila moguća komunikacija. Preporučujem.

DJ Markesteijn

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Sa našom obitelji s dva tinejdžera proveli smo predivan tjedan u ovoj kući. Po dolasku, vrlo srdačno i ugodno nas je dočekala obitelj, uključujući baku koja živi ispod kuće. Unutra nas je čekala fina boca vina i svježe voće. Kuća je u dobrom stanju i lijepo uređena. Ništa za prigovoriti. Napravili smo lijepe izlete u okolici (Europapark, Freiburg, Basel, Colmar, Donaueschingen). Sve je na kratkoj udaljenosti. Kuća se nalazi u vinogradarskom području, pa ima puno vina za kušati za ljubitelje. Ako volite vožnju roller coasterima, onda je Europapark vrlo preporučljiv. Veći i bolji od EuroDisneya, po našem mišljenju. Sve u svemu, imali smo fantastičan tjedan s vrlo lijepim vremenom. Sigurno ćemo se vratiti!

Peter kerkhofs

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Odlična lokacija. Pogodno je smješteno za izlete u Vogezima i Crnoj šumi. Mnogo lijepih pješačkih staza koje su dobro označene na karti i na terenu. Dva lijepa balkona na kojima možete uživati. Gostoljubivost je bila vrhunska - posuda sa trešnjama na stolu i boca vina u hladnjaku. Gospođa Smit je energična dama koja je i dalje vrlo aktivna. Bila je vrlo korisna i puno znala o okolici. Bilo je ugodno popričati s njom.

Marc Vandamme

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća za odmor Franz je definitivno najbolji izbor od dva dijela kuće koje 'baka' Schmidt dijeli s nama. Odmah smo se osjećali vrlo dobrodošlima, iako nije bilo nikoga kod kuće. Na vratima je bila poruka kada će gospođa Schmidt biti natrag, da je vrata našeg boravka otvorena i da smo vrlo dobrodošli. Na stolu je bila košarica svježeg voća iz vlastite berbe (što se tijekom našeg boravka ponavljalo nekoliko puta). Čista kuća, nije moderna ali u dobrom stanju, jedino je nedostajao mikrovalna pećnica. Ako smatrate da vam je to zaista potrebno, bolje se informirajte unaprijed. Kućica ima dva terasa, jednu sprijeda, malu i natkrivenu, i veću straga, nenatkrivenu. Kaisersthul nas je ugodno iznenadio: gdje smo mislili koristiti ovu kućicu kao polaznu točku za izlete u Vogezima i Crnoj šumi, proveli smo prekrasne, vrlo dobro označene šetnje na manjim vulkanskim visinama Kaiserstuhla. Crnu šumu i Vogezima smo također istražili dva puta svaki, i to nam je donijelo ono što smo očekivali. Zet gospođe Schmidt bio je ljubazan i koristan kako bi nam pomogao da se prve večeri snađemo u kući, jedino objašnjenje kako pronaći druge, ne njemačke TV-postaje na satelitu nije nam pomoglo. Dakle, imali smo divan odmor bez televizije. Baka Schmidt uvijek je bila spremna za razgovor, srdačna, ljubazna matrijarhinja koja je čak morala obrisati suzu kada smo otišli nakon dva tjedna. Bila je uvijek prisutna, ali diskretna i nenametljiva. U samoj kućici za odmor nije kročila. Ukratko, odličan smještaj i ugodna gazdarica.

Roos Versluis

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Lijepa lijepa okolina. Blizu super parka Toverland. Colmar je jako lijepo mjesto i hrana u samom selu... lijepi šetnje kroz vinograde i trešnje... sigurno ćemo se vratiti...

R.F.W. Paulis

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Bili smo dočekani od strane ljubazne "bake". Vlasnici su ljubazni. Pripremili su dobrodošli paket, vrlo pažljivi! Zbog toga smo se osjećali vrlo dobrodošlim. Apartman ima sve pogodnosti. Izvrsna i lijepa terasa, na kojoj smo puno sjedili. Pekara je nekoliko minuta hoda. Okolina je prekrasna, nalazite se među vinogradima i loza. Iz ovog apartmana možete jednostavno stići do Colmara, Basela i Freiburga. Vratit ćemo se!!

Marc Vandamme

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća za odmor Franz nedvojbeno je najbolji izbor od dva dijela kuće koje 'baka' Schmidt dijeli s nama.
Odmah smo se osjećali dobrodošli, iako nikoga nije bilo kod kuće. ali na vratima je bila poruka kad će se gospođa Schmidt vratiti, da su vrata našeg prebivališta otvorena i da smo dobrodošli. Na stolu košara svježeg voća iz vlastite berbe (to bi se dogodilo još koji put tijekom našeg boravka).
Uredna kuća, nije moderna, ali u dobrom stanju, samo je mikrovalna falila. Ako stvarno mislite da je potrebno, bolje je da se unaprijed informirate.
Kućica ima dvije terase, jednu sprijeda, malu i natkrivenu, i jednu veću sa stražnje strane, koja nije natkrivena.
Kaisersthul nas je ugodno iznenadio: gdje smo mislili da ćemo koristiti ovu kućicu kao bazu za izlete u Vosges i Schwarzwald, napravili smo prekrasne, vrlo dobro označene šetnje manjim vulkanskim visinama Kaiserstuhla. Istraživali smo i Schwarzwald i Vosges po dva puta i to nam je donijelo ono što smo od njih očekivali.
Zet gospođe Schmidt bio je ljubazan i od pomoći nam je proveo kuću prve večeri, jedino nam nije pomoglo objašnjenje da na satelitu pronađemo druge, nenjemačke TV postaje. Imao sam prekrasan odmor bez TV-a.
Baka Schmidt uvijek je bila spremna za razgovor, hrabra, slatka matrijaršica koja je zapravo morala obrisati suzu kad smo nakon dva tjedna odlazili. Uvijek je bila prisutna, ali diskretna i nenametljiva. Inače, u samu kuću za odmor nije kročila nogom.
Ukratko odličan smještaj i ugodna gazdarica.

Franz Danneels

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži francuski

Naši domaćini bili su vrlo topli i gostoljubivi. Iako ne znamo njemački, znamo se sporazumjeti s našim nizozemskim i engleskim. Dobro smo šetali jer je krajolik bio prekrasan. Posjetili smo i okolicu kao i božićne sajmove. U svakom slučaju, bilo je to vrlo opuštajuće mjesto. Štoviše, boravak je prošao vrlo brzo i naravno vratit ćemo se drugu godinu ali po lijepom vremenu jer nismo znali kako vidjeti sve što smo željeli znati.

Gerry Brand

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži engleski

Vrlo dobra lokacija za izlete u Schwarzwald, Voges u Francuskoj i sjeverno granično područje Švicarske

Vrlo ljubazni domaćini, baka i obitelj njezinih kćeri

Lokalno možete prošetati voćnjacima i vinogradima - ovo područje ima mnogo topliju mikro klimu od okolnog područja - bili smo iznenađeni raznolikošću voća, posebice šljiva, trešanja i crvenog ribiza - neobično smo također pronašli stablo duda i mušmule koji su ne viđa se često u Velikoj Britaniji

Koristeći Konus putnu karticu koju dobijete na dolasku, moguće je istraživati Schwarzwald vlakom - najbolje je voziti do Breisacha koji je udaljen samo petnaestak minuta od kuće i tamo parkirati auto - tu je onda pola sat vremena od ponedjeljka do subote do Freiburga odakle se mogu uspostaviti brojne željezničke (i autobusne) veze

Također bih preporučio sljedeće dulje izlete - Basel (vlakom), Strasbourg (automobilom - parkiranje nije problem) i sjeverna granična područja Švicarske, istočno i zapadno od Basela (automobilom)

DJ Markesteijn

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

S našom obitelji s dva sina tinejdžera proveli smo prekrasan tjedan u ovoj kući. Po dolasku vrlo prijateljski i ugodno primljen od strane obitelji, uključujući baku koja živi ispod kuće. Unutra nas je čekala fina boca vina i svježe voće. Kuća je u dobrom stanju i dobro je namještena. Ništa za prigovoriti. Bio sam na prekrasnim izletima u okolici (Europapark, Freiburg, Basel, Colmar, Donaueschingen). Sve na maloj udaljenosti. Kuća se nalazi u vinskoj regiji, tako da puno vina za kušanje za entuzijaste. Ako volite roller coastere, toplo preporučujemo Europapark. Veći i bolji od EuroDisneya, po našem mišljenju.

Sve u svemu, imali smo prekrasan tjedan s vrlo lijepim vremenom. Svakako ćemo se vratiti ovdje!

Peter kerkhofs

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Odlična lokacija. Prikladno smješten za izlete u Vosges i Schwarzwald. Mnogo lijepih planinarskih staza koje su dobro označene na karti i terenu.

Dva prekrasna balkona na kojima se možete udobno smjestiti. Gostoprimstvo je bila gornja zdjela trešanja na stolu i boca vina u hladnjaku. Frau Smit bila je snažna dama koja je još uvijek usred života. Bila je od velike pomoći i znala je puno o tom području. Bilo je lijepo popričati s njima.

Peter kerkhofs

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Lijepa i vrlo mirna lokacija s vrlo ljubaznom gospođom. Područje poziva na šetnju. Postoji mnogo označenih planinarskih staza. U blizini su Schwarzwald i Vosges.

Zapravo samo mali minus jer nema internetske veze

nico alberghs

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo su dobro primljeni. Boca vina u frižideru sa zdjelom šljiva na stolu.

Sve je bilo čisto. I taman dovoljno velik za našu obitelj. Super lijepo područje za šetnju ili vožnju biciklom. Europapark nije tako daleko.

Domaćica je bila super ljubazna, ali je govorila samo njemački. Ali razgovor je uvijek bio moguć. Preporučeno.

A.G.W. Ulrich

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Huis Franz je ugodna kućica s 2 balkona. Na prednjem dijelu stubišta nalazi se mali balkon koji gleda na rascvjetani vrt i kokošinjac Ome Schmidta. Straga je veliki balkon na kojem možete sjediti na suncu iu hladu, a graniči s prekrasnim mirnim vrtovima s rascvjetanim drvećem.

Unutrašnjost nam je donekle zastarjela i treba je zamijeniti, poput kreveta koji je prilično škripao. Kuhinja je malo neuredna, ali sve što vam treba je tu. Oma Schmidt nam je nekoliko puta dala ukusno voće i jaja i s vremena na vrijeme lijepo popričala.

Šteta što je rukohvat vanjskog stubišta na zidnoj strani (gdje su stepenice najšire) prekinut. Mislimo da bi čvrsti, kontinuirani rukohvat bio sigurniji.

Položaj vikendice je u redu. Sve je lako dostupno automobilom iz Bischoffingena. Kao npr. grad Breisach za izlet brodom po Rajni ili prekrasan bazen. Izvrsni restorani mogu se pronaći u okolnim malim selima. Putovanja u Freiburg, Schwarzwald ili Francusku također su jednostavna. Sve u svemu, mislili smo da je to lijepo mjesto za odmor.

F Verdonk

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Prijem je bio, kao što smo već pročitali u drugim recenzijama, vrlo topao i gostoljubiv kod bake. Bilo je spremno nešto ukusno i kratko smo dobili novosti o kući. Sama kuća je zastarjela što se tiče uređenja, ali to je dio okruženja i doživljaja odmora u DL-u. Sve je radilo, bilo je bez oštećenja i vrlo važno, sve je bilo čisto! Iz kuće možete krenuti u prekrasne šetnje područjem Kaiserstühl, kroz padine s vinovom lozom. Također ste u roku od 40 minuta u Colmaru ili Freiburgu. Savjet posjetite Eguisheim! Bit ćete zadivljeni prekrasnim gradom s drvenom konstrukcijom u središtu grada bez automobila. Sve cvijeće, rode i vinarije. Imajte na umu ako volite dugo spavati .... to možete zaboraviti u ovoj kući -) u 6:00 ujutro počinje zvono obližnje crkve i odmor je gotov. Nema problema za nas, tako da možete započeti dan lijepo i rano. Svakako ćemo se vratiti baki i stoga je radije ne preporučujemo, ali ipak učinite!

Henk Hiemstra

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Dolazak je protekao glatko. Kad smo stigli na adresu odmora, činilo se da nikoga nema. Ni poziv nije pomogao. Ni telefonski poziv vlasniku nije odmah dao ništa jer smo dobili njegovu telefonsku sekretaricu na kojoj smo ostavili poruku. Srećom, došao je ljubazni poštar, on je tada riješio naš problem. Ispostavilo se da je ključ pripadao majci vlasnika. Živjela je ispod našeg stana, vrata ostave su joj bila otvorena i nakon glasne povike poštara izašla je. Sve ostalo je tada dobro prošlo.



Ono što je bilo razočaravajuće je da je u drugoj spavaćoj sobi bio samo kauč na razvlačenje.



Dnevna soba je bila prilično mala, 3 osobe su mogle sjediti na kauču, nas je bilo dvoje pa nam to nije bio problem.



Ono što nam se svidjelo su dva balkona s prilično lijepim pogledom.



Okolina je prekrasna. Colmar u Francuskoj također nije daleko. Također je lijepo besplatno putovanje javnim prijevozom u Schwarzwaldu.

A.B.J. Bongers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

ljubazni vlasnici. Jednostavna kuća, ali pas je dozvoljen, a to se čini sve manje mogućim. Zapravo nema dnevnog boravka, ali po lijepom vremenu to nije problem. terasa to više nego nadoknađuje. dobra lokacija za šetnje, ali i središnje između prekrasnih gradova kao što su Freiburg, Colmar, Mulhouse. restorani u tom području ostavljaju mnogo za poželjeti i relativno su skupi.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na jezeru

Broj objekta: 305623

Posljednje ažuriranje: 03.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/305623.htm


«apartman za odmor Obiteljski odmor Vogtsburg im Kaiserstuhl» je dobio ocjenu gosta 4.3 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 33 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina