Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Schongau

maks.  4   Gosta/Gostiju
62m²  stambena površina
2 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
62m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon

Vanjsko područje

balkon
Vrt
Roštilj
Dječje igralište
Pješčanik
Terasa
Stolni tenis

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Pećnica

Uređaji i pribori

Bicikli
Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Stroj za pranje rublja
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 0.5 km

0.5 km

Skijaška uspinjača 5 km

5 km

Mogućnost kupovine 7 km

7 km

Restoran 7 km

7 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Skijanje
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


26 evaluacije

Ukupna ocjena

4,7 od 5
4.7 Oprema
4.7 Cijena/učin
4.7 Servis
4.7 Položaj
4.7 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Bose

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Jan Janssens

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

M.J. IJzerman

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Wob Scholtens

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Gerda Fredriksen

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Na Berghofu je odlična lokacija. Dosta prostora za djecu za igru. Slobodan pogled na planine i odmah možete ući u kravu. Posjetili smo puno mjesta. Vozili smo se vlakom do Münchena, vozili se žičarom, plivali u jezeru, posjetili lijepu gradić Garmisch Partenkirchen. Tamo možete prošetati kroz klisuru, vrlo impresivno. Ukratko, divan odmor u prekrasnom okruženju. Obitelj Kees je jako gostoljubiva, prijateljska i ​​pomogla. Naša kuća bila je čista i prostrana. I opremljena svim pogodnostima. Stvarno preporučujemo!!

Lidy Verheul - Bezemer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

3. rujna 2023. dva tjedna kod obitelji Kees Ingenried. Prekrasan stan s grandioznim pogledom. Kuhinja opremljena svim sadržajima. Često čitam recenzije o kauču i krevetu. Bili su u odličnom stanju. Hvala obitelji Kees na odličnoj usluzi. Leo i Lidy.

A. Vis

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

U proljetnom praznicima smo kao obitelj iznajmili oba stana. Proveli smo predivan tjedan. Vrijeme je bilo lijepo, pa smo s terase imali prekrasan pogled na cvjetne pašnjake i u daljini na predalpske planine sa Zugspitzom. Kuća je bila prostrana i čista, ali nije pogodna za osobe s invaliditetom. Oba stana se mogu pristupiti samo stepenicama. Također, ljubazni najmodavci. Tijekom našeg boravka obitelj se proširila dolaskom trećeg djeteta.

Hermann Reichherzer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Jedinstveni apartman na njegovanim, super kul uređenom farmi u Allgäuu. Apartman je velik i vrlo lijepo uređen. Susretljiva i ljubazna vlasnica.

JT Kranenbroek

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vlasnica je bila ljubazna prilikom dolaska. Pokazala je smještaj i dala objašnjenja po potrebi. Smještaj je imao predivan pogled. Sobe su bile dobro uređene i unutra je bilo ugodno. Krave su bile u štali nasuprot stana, ali nisu stvarale smetnje. Vrt je bio vrlo velik i vanjski namještaj je bio prisutan.

Richard Leenders

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Dolazak je nadmašio očekivanja. Kućica je bila vrhunska. Baš kao na fotografijama. S prekrasnim pogledom na snježne planine u daljini. Interijer vrhunske kvalitete, udoban kauč i vrlo kompletan kuhinjski pribor. Podno grijanje nije moglo biti uključeno jer peć još nije bila upaljena (jedan od prvih hladnih dana), ali istog dana je to riješeno, super! Što se tiče aktivnosti u okolici, šetnje i biciklizam su itekako vrijedni, a kada je toplo, postoji plićak za plivanje na pješačkoj udaljenosti. Posjet dvorcu Neuschwanstein je obavezan, mi nismo išli unutra, ali vanjski dio i fotografija s mosta Marienbrücke su impresivni. Idite vrlo rano kako bi izbjegli gužvu, a popodne možete posjetiti zabavnu stazu za sanjkanje. Također, posjet Füssenu s vožnjom stazom krošnji Füssen i tri druge staze za šetnje su zabavne za sve generacije. Želimo vam puno uživanja u svojoj kući na Farmi!

L Heldens

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Proveli smo 2 predivna tjedna u apartmanu Alpenblick (s terasom i pristupom igralištu). Apartman je bio vrlo ugodan za boravak, sve što vam treba je bio pri ruci, čak i perilica suđa, toster i sušilo za kosu bili su dostupni. Apartman je bio prostran kako bi se i za kišovitog vremena imalo dovoljno prostora za ugodno provođenje vremena. Bilo je predivno svako jutro ući u dnevnu sobu i odmah imati prekrasan pogled na Alpe. Divno se probuditi na taj način. S obzirom na lijepo vrijeme, djeca su više vremena provodila vani na igralištu ili se igrajući dostupnim igračkama. Posebno su voljeli traktor na pedale i gokart. Dakle, nije potrebno ići daleko kako biste imali lijep odmor na ovom mjestu. Sigurno uz gostoljubivost koju pruža obitelj Kees. Redovito imaju vremena i interesa za goste kako bi popričali, a gosti mogu posjetiti štalu s kravama u određeno vrijeme. Vrlo pažljivo, kad se rodi novo tele, gosti su obaviješteni da mogu doći pogledati. Mi smo prilično aktivni kad je u pitanju istraživanje tijekom odmora, pa vam možemo dati nekoliko savjeta za izlete kao što su Legoland (2 sata vožnje), München (najbolje vlakom iz Schongaua (10 km od apartmana), dvorac Neuschwanstein (30 minuta vožnje), ljetno sankanje u Oberammergauu (Alpinecoaster) (30 minuta vožnje), Zugspitze (najviša planina u Njemačkoj, s malo sreće možete sanjkati usred ljeta) i krajem srpnja Ritterspiele u Reutteu (Tirol, Austrija) (45 minuta) svakako vrijedi posjetiti. I bazen Plantsj u Schongauu dovoljno je velik za zabavno popodne. Ukratko, vrlo lijepa lokacija, posebno za obitelji s malom djecom. I ima dovoljno toga za istražiti u okolici.

Alexandra Gatzweiler

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Upravo smo se vratili iz Ingenrieda i bilo je sjajno. Posljednjih dana nas je vrijeme izdalo, ali čak i vožnja automobilom je zabavna. Vrlo je mirno oko kuće i pogled je predivan. Automobilom ste u dućanima za 5 minuta. Djeca su se dobro zabavila na trampolinu i naravno često su gledali krave. Kad smo bili tamo, rođena su 3 teleta, čak i blizanci. Obitelj Kees je vrlo prijateljska i uvijek je spremna podijeliti informacije. Mnogo smo naučili o farmi. Kraljevske palače Ljudevita su vrijedne posjeta, pogotovo Linderhof u blizini Garmischa-Partenkirchena je vrlo lijepa. S djecom je Kletterwald u Pfrontenu vrlo zabavan. To je cijeli dnevni izlet i mogu se divno penjati (i roditelji). Naravno, ima puno jezera za plivanje. Mi smo bili na jezeru Illas. Ovo jezero je ispred Forggenmeera. Vrlo je zabavno. Također vanjski bazen u Paitingu je super. Sve u svemu, bila je odlična praznici i svakako se isplati ponoviti.

Wulf

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Još jednom ogromno hvala obitelji Kees. Odmor kod vas je bio super, bili smo vrlo zadovoljni svime. Osim toga, vrijeme bi moglo biti malo bolje, ali za to naravno ne možete ništa. Nije bilo ničega za prigovoriti i osjećali smo se odlično. Do sljedećeg puta. Pozdrav od Alexandre, Matthiasa, Celine i Leonie.

Lidy Verheul - Bezemer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

3. rujna 2023. dva tjedna kod obitelji Kees Ingenried.

Prekrasan apartman s veličanstvenim pogledom.

Kuhinja opremljena svim potrepštinama.

Često čitam recenzije o garnituri i krevetu. Oni su bili u redu.

Hvala obitelji Kees na dobroj usluzi.

Leo i Lidy.

Wulf

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Još jednom veliko hvala obitelji Kees. Odmor kod vas je bio odličan, bili smo jako zadovoljni sa svime. Vrijeme je moglo biti malo bolje, ali to nije tvoja krivica. Nije se imalo na što žaliti i osjećali smo se vrlo ugodno.
Do sljedećeg puta.

Puno pozdrava od Alexandre, Matthiasa, Celine i Leonie

Alexandra Gatzweiler

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Upravo smo se vratili iz Ingenrieda i bilo je super. Posljednjih dana vrijeme nas je iznevjerilo, ali ako se vozite autom, također je zabavno.
Oko kuće je vrlo mirno i pogled je prekrasan.Do trgovina možete doći za 5 minuta vožnje autom.
Djeca su se dobro zabavljala na trampolinu i naravno često gledala u krave. Kad smo bili tamo rodila su se 3 teleta. čak i tele blizanac.
obitelj Kees je vrlo prijateljska i uvijek spremna razgovarati s vama. Naučili smo puno o farmi. Dvorce kralja Lodewijka vrijedi vidjeti, posebno Linderhof u blizini Garmisch parten Kirchena je jako lijep. Kletterwald u Pfrontenu je odlična zabava s djecom. je cjelodnevni posao i mogu se divno penjati. (roditelji također).
Naravno, ima mnogo jezera za kupanje. Išli smo do jezera Illas. Ovo jezero nalazi se ispred Forggenmeera. Jako lijepo. Peitingov vanjski bazen je također odličan. Sve u svemu odličan odmor i svakako ga vrijedi ponoviti.

Hermann Reichherzer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Jedinstveni apartman za odmor na dobro održavanoj, super radnoj farmi u Allgäuu. Stan je velik i jako lijepo namješten. Uslužna i draga gazdarica.

Jedinstveni apartman u een mooie, super cool radnom boerderiju u de Allgäu. Stan je velik i lijep na sudu. Behulpzame en vriendelijke gastvrouw.

Rick Bouwmeester

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Proveli smo 2 tjedna u Ingenriedu s obitelji Kees. Apartman je bio čist i uredan s prekrasnim pogledom na planine! Naš dvogodišnji sin želio je svaki dan prolaziti pored zečića, teladi i krava. Tijekom našeg boravka rođena su 3 teladi. Unatoč činjenici da nismo imali super lijepo vrijeme, bilo nam je super. Područje je lijepo u smislu kulture i prirode. Sigurno ćemo se jednom vratiti!

L Heldens

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Proveli smo 2 prekrasna tjedna u apartmanu Alpenblick (s terasom i besplatnim pristupom igralištu). Stan je bio vrlo lijep za boravak, sve je bilo pri ruci, čak i perilica posuđa, toster i sušilo za kosu su bili prisutni). Apartman je bio lijep i prostran tako da i po lošem vremenu ima dovoljno mjesta za dobar provod. Također je prekrasno svako jutro ući u dnevnu sobu i odmah imati prekrasan pogled na Alpe. Ovako se probuditi.



Sada smo imali jako lijepo vrijeme pa su se djeca mogla više naći vani na igralištu ili s igračkama koje su bile na raspolaganju. Posebice su bili vrlo popularni traktor na pedale i karting.



Tako da zapravo ne morate izlaziti da biste proveli ugodan odmor na ovom mjestu. Pogotovo s gostoprimstvom koje nudi obitelj Kees. Za goste postoji redovno vrijeme i interes za kratak razgovor, au dogovoreno vrijeme možete posjetiti štalu s muznim kravama. Kad se okoti novo tele, gosti se također vrlo promišljeno kontaktiraju da ih eventualno pogledaju.



Sada smo prilično aktivni što se tiče izleta tijekom odmora, pa možemo dati par savjeta za dnevne izlete u Legoland (manje od 2 sata vožnje), München (najbolje vlakom iz Schongaua (10 km od apartmana), dvorac Neuschwanstein (30 minuta vožnje), Ljetno sanjkanje u Oberammergau (Alpinecoaster) (30 minuta vožnje), Zugspitze (najviša planina u Njemačkoj, uz malo sreće sanjkanje usred ljeta) i krajem srpnja Ritterspiele u Reutte (Tirol) / Austrija) (45 minuta) svakako se preporučuju (Vremena su okvirna, naravno.) A bazen Plantsj u Schongau također je dovoljno velik za popodnevnu zabavu.



Ukratko, vrlo lijepa lokacija, posebno za obitelji s malom djecom. I puno toga za raditi u obližnjem području.

Birgit Van Opstal

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Prekrasna kuća za odmor, na mirnoj lokaciji. Razne mogućnosti za izlete u relativnom okruženju (30-60 min vožnje). Lijepo što djeca mogu ući u vrt izravno iz dnevnog boravka. Ima puno prostora za njihovu igru. Sam stan dobro opremljen i dobro izoliran. Uslužni vlasnici. Apartmani se nalaze u blizini štale, što znači da ima dosta muha i da se osjeti i miris krava u kući. Međutim, to ne nadmašuje prednosti vikendice. Savjet ako želite koristiti saunu ljeti, javite nam unaprijed, onda će vam je pripremiti za korištenje. To smo učinili samo tijekom samog odmora, tako da nismo mogli koristiti saunu, iako je to bio jedan od razloga zašto smo rezervirali ovu kuću.

Ludwig Arts

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Prekrasna kuća na lijepoj lokaciji u regiji gdje možete puno raditi u svim vrstama područja. Lijepo za šetnju i vožnju biciklom, izlete u gradove i sela. Posjetite Zugspitze. Za toplog vremena plivajte u jezercu udaljenom 500 metara od kuće. Helga je vrhunska domaćica sa zanimanjem za svoje goste i uvijek spremna za razgovor ili odgovore na vaša pitanja. Lijepo se probuditi uz zvuk krava i prekrasan pogled na Alpe. Svakako ćemo se opet vratiti ovdje.

Gerda Fredriksen

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Am Berghof je na izvrsnoj lokaciji. Puno prostora za igru djece. Neometan pogled na planine i možete ući ravno u štalu.

Napravili smo mnoga putovanja vlakom do Münchena, vožnju žičarom, kupanje u jezeru, posjet prekrasnom gradu Garmisch Partenkirchen. Tamo također možete prošetati kroz klanac, vrlo impresivan. Ukratko, prekrasan odmor u prekrasnom okruženju. Obitelj Kees je vrlo gostoljubiva, prijateljska i korisna. Naša je kuća bila čista i prostrana. I potpuno opremljen. Preporučuje se!!

Richard Leenders

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Dolazak je premašio očekivanja. Kuća na vrhu. Točno kao na fotografijama. S prekrasnim pogledom na snježne planine u daljini. Vrhunski interijer, lijep kauč i vrlo kompletna kuhinjska oprema.

Podno grijanje nije moglo biti uključeno, jer grijanje još nije bilo uključeno (jedan od prvih hladnih dana) dogovoreno isti dan, Top! Što raditi u okolici pješačenje i vožnja biciklom vrlo se isplati, ribnjak za kupanje na pješačkoj udaljenosti kad je toplo. I definitivno biste trebali provesti dan u dvorcu Neuschwanstein, nismo bili unutra, već izvana, a fotografija iz Marienbrückea to dočarava. Krenite vrlo rano, tada je još tiho i možete posjetiti lijepo sanjkanje poslijepodne. Fussen s posjetom Boomkroonpad Füssen i tri druge pješačke staze također je zabava za mlade i stare.



Zabavite se u svom domu na Farmi

JT Kranenbroek

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vlasnik je bio ljubazan po dolasku.

Pokazala je smještaj i objasnila ako je potrebno.

Smještaj je imao prekrasan pogled. Sobe su bile dobro uređene i unutra je bilo ugodno. Krave su bile u stajama nasuprot stana, ali nisu bile smetnja. Vrt je bio vrlo velik i osiguran je vanjski namještaj.

A. Vis

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Za vrijeme svibanjskih praznika iznajmili smo oba apartmana kao obitelj. Imali smo prekrasnu sredinu tjedna. Vrijeme je bilo dobro pa smo s terase imali prekrasan pogled na cvjetne livade i u daljini predalpske planine s Zugspitze.



Kuća je bila prostrana i čista, ali nije prikladna za osobe s invaliditetom. U oba stana se ulazi samo stepenicama.



Nadalje, ljubazni iznajmljivači. Tijekom našeg boravka obitelj je proširena dolaskom trećeg djeteta

Willy Schuurmans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Dobar prijem uz obilazak kuće od strane vlasnika. Uredan i prostran smještaj, sve dobro njegovano, uključujući namještene krevete, kupaonicu i kuhinjske krpe. Mirno područje na imanju s brojnim mogućnostima za šetnju i vožnju biciklom u blizini. Djeci se svidjela farma s mladom teladi, kravama i mačkama. Ujutro možete dobiti svježe mlijeko s farme, vrlo ukusno. Dostupne su i mnoge mogućnosti za igru (trampolin, kućica s ljuljačkom, pješčanik, itd.). Dalje (30-45 min) možete napraviti mnoge izlete kao što su Zugspitze, Alpspitze žičarom i klanac Partnach u Garmisch Partenkirchenu, dvorac Neuschwanstein i jezera u Fussenu, itd. Grad Schongau udaljen je 10 minuta / 8 kilometara sa supermarketima, restoranima itd. Rado bismo se vratili ovamo!


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na jezeru

Broj objekta: 305704

Posljednje ažuriranje: 02.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/305704.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Schongau» je dobio ocjenu gosta 4.7 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 26 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina