Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Ciudad Quesada

maks.  6   Gosta/Gostiju
110m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
110m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Opis


Broj licence ili registracije: VT-454082-A

Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Bazen
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem

gostinski toalet 1


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Aparat za kavu

Uređaji i pribori

Televizor
Stroj za pranje rublja
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

3 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 7 km

7 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


27 evaluacije

Ukupna ocjena

4,0 od 5
4.0 Oprema
4.0 Cijena/učin
4.0 Servis
4.0 Položaj
4.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Karim Ziani

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Jane Horabin

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži engleski

Klwn

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Joost Leendertz

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

C van Tielcke

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Dirk Eggermont

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Yvan Piens

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Michael Boyle

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži engleski

Roberto Gonzalez

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži španjolski

Kuća je velika i prostrana, ali jasno se primjećuje nedostatak održavanja, pažnje i njege u posljednjih nekoliko godina. Svjetiljke su postavljene u kupaonicama bez žarulja, namještaj u tim prostorijama je prilično oštećen, a skoro svake noći okuplja se ogroman broj mrava. Sofa u dnevnom boravku prilično je mala i neudobna, prekrivena dekom kako bi se sakrila njena prljavština. Kao da to nije dovoljno, ispred kuće se nalazi ogroman prostor gdje se trenutno grade novi objekti, pa je nemoguće koristiti bazen ili boraviti vani bez buke i prašine. Bageri su u punom pogonu upravo ispred imanja.

Roberto Gonzalez

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži španjolski

Kuća je velika i prostrana, ali jasno se primjećuje nedostatak održavanja, pažnje i njege posljednjih godina. U kupaonicama vise svjetiljke bez žarulja, namještaj u tim prostorijama je prilično oštećen, i gotovo svake noći se okuplja ogroman broj mrava. Sofa u dnevnom boravku je prilično mala i neugodna, prekrivena dekom da se ne vidi prljavština. K tome, ispred kuće se nalazi ogromna zemljište gdje trenutno grade, tako da je nemoguće biti u bazenu ili vani bez buke i prašine. Bageri su u punom pogonu točno ispred imovine.

Alfred Sel

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Doista je šteta što moram ponovno potrošiti toliko vremena ovdje, ali ako ne poduzmem ništa, bolje bih se mogao vratiti kući! Kuća je bila čista, ali nedostaje nekoliko stvari: 8 LED svjetiljki je pokvareno ili ih nema, stojeca lampa u dnevnoj sobi ne svijetli, lampa u kuhinji je pokvarena, jedan od dva WC-a je neupotrebljiv jer je WC daska potpuno labava, u svakoj kupaonici stoji prednji panel potpuno labavo, noge stolnog stola potpuno su labave. Očekuje se da držimo kuću čistom, i sami to želimo, ovdje ćemo ostati mjesec dana, ali nema gotovo nikakvih čistača, nema krpa za čišćenje, rupa za prozorske stakla i nedostaje drška četke, vrećica usisavača potpuno je puna i četke su vrlo prljave! Kuhinjski pribor je otprilike u redu, ali tave su vrlo prljave i neupotrebljive jer su slojevi teflona oštećeni. Prvo sam čekao odgovor 'vlasnika' g. Roberta Gnysinskog i osobe ovlaštene za ključeve Mrs. Margaret Przubysz prije nego što sam napisao ovu recenziju, obećali su da će sve biti uređeno, ali do sada sam vidio samo osobu koja dolazi zamijeniti ormariće u 2 kupaonice (manje posla nego fiksirati prednje panele???). Oni sada to rade (12. travnja 24 - od 10:45) Pokušavam doći do Roberta zbog drugih stvari, ali zasad nema odgovora putem WhatsApp-a ili na njihov broj telefona. +34 608 245 598. Očekujem da sve bude u redu, ali kada? Prošlo je gotovo tjedan dana od obavijesti, zamjena svjetala i donošenje drške za metlu ne može potrajati tako dugo, zar ne? Ako je potrebno, mogu poslati fotografije. Pitate što možemo poboljšati kako bismo vaš boravak učinili ugodnim? Vrlo jednostavno: recite vlasnicima/odgovornima za ključeve da njihove kuće moraju biti u redu i potpuno funkcionalne! S poštovanjem, Alfred Sel.

Alfred Sel

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Zaista je žalosno što moram uložiti toliko vremena ovdje ponovno, ali ako ne učinim ništa, bolje je da se vratim kući! Kuća je čista, ali nedostaje nekoliko stvari: 8 LED svjetiljki je pokvareno ili ih nema, stajaća lampa u dnevnoj sobi ne radi, svjetiljka u kuhinji je pokvarena, jedan od dva WC-a nije upotrebljiv jer je daskica potpuno labava, u svakoj kupaonici je prednja ploča potpuno labava, stopalo stolića u dnevnoj sobi je potpuno labavo. Očekuje se da održavamo kuću čistom, a mi to također želimo, ipak ostajemo ovdje mjesec dana, ali gotovo da nema čistila, nema krpa, čistača stakala i nedostaje drška četke, vrećica usisavača je potpuno puna i četke su vrlo prljave! Kuhinjsko posuđe je uglavnom u redu, ali tave su vrlo prljave i neupotrebljive jer su slojevi teflona oštećeni. Pričekao sam reakciju 'vlasnika' g. Roberta Gnysinskog i osobe koja ima ključ, gđe Margarete Przubysz prije nego što sam napisao ovu recenziju, obećali su da će sve biti ispravljeno, ali do sada sam vidio samo nekoga tko dolazi zamijeniti ormariće u 2 kupaonice (bio je manji posao nego popraviti prednje panele ???). Trenutno su u procesu s tim (12. travnja 24. - od 10:45 sati) Pokušavam doći do Roberta zbog ostalih stvari, ali zasad nema odgovora putem WhatsApp-a ili na njihov broj telefona +34 608 245 598. Očekujem da će se to ispraviti, ali kada? Gotovo je prošao tjedan dana od obavijesti, zamijena svjetiljki i donošenje metle ne može trajati toliko dugo, zar ne? Ako želite, mogu poslati slike. Pitate što možemo poboljšati da bi naš boravak bio ugodan? Vrlo jednostavno: recite vlasnicima/ključarima da njihove kuće moraju biti u redu i potpune te da sve mora raditi! S poštovanjem, Alfred Sel

Stoeri Daniel

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Nekretnina je nažalost pomalo oštećena. Mnogo malih oštećenja na kući i namještaju (trošenje i/ili nedostatak brige gostiju). Roštilj je toliko prljav da nije upotrebljiv. Krovna terasa je vrlo prljava. U jednoj kupaonici curio je odvod, ali je odmah popravljen od strane osoblja za čišćenje. Zaključak: Očekivali smo nešto "više" od ove kuće, ali se može živjeti.

Esther Koelewijn

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Prekrasna kuća u mirnom kvartu. Kuće su blizu jedna drugoj, ali ne morate imati problema s susjedima. Centar Torrevieje i plaža udaljeni su 15 minuta vožnje. Na prilazu mogu stati 2 automobila. Upozorio nas je susjed na kriminal u kvartu, ali nismo imali problema. Quesada je selo koje se sastoji od jedne ulice, ali je ugodno s supermarketom i nekoliko restorana. Kuća je prostrana, klima uređaj dobro radi, a bazen se dobro čisti. Sve u svemu, vrlo lijep odmor na lijepom mjestu.

Jan van den Boomgaard

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Udobna kuća. Dobra privatnost s prednjim vrtom. Zadnja terasa i terasa na krovu. Svetla kuća s bazenom dugim 7 m. Ugodan centralni klima uređaj i dobro opremljena kuhinja s više nego dovoljno posuđa.

Gijs Ploos van Amstel

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Ovog ljeta proveli smo 2 predivna tjedna u ovoj vili. Doček je bio odličan, Sonia je poslala poruku unaprijed za vrijeme dolaska i došla u isto vrijeme kao mi. Kuća je super, bili smo tu s dvoje odraslih i 4 tinejdžera (jedan od 18 godina) i bilo je super. Bazen je bio vrlo ugodan i čistio se 2 puta tjedno. Kuhinja je dobro opremljena, a spavaće sobe i kupaonice su super moderne. U okolici ima puno lijepih restorana, a gradovi Torrevieja i Cartagena svakako vrijede posjeta. Sljedeće godine ćemo se sigurno vratiti.

Nathanael de Paepe

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

ali ipak jedna zamjerka kada smo dobili ključ - bilo je malo objašnjenja gdje se što nalazi. To smo sami riješili. Bila je super odmor, sve je bilo prisutno. Također, rezervacija putem Belville je super, nemam primjedbi 9/10

Jan van den Boomgaard

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Udobna kuća. Dobra privatnost s prednjim vrtom. Stražnja terasa i krovna terasa.

Svijetla kuća s bazenom duljine 7 metara. Ugodna centralna klimatizacija i dobro opremljena kuhinja s dovoljno posuđa.

Stoeri Daniel

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Nekretnina je nažalost malo oštećena. Mnogo malih oštećenja na kući i namještaju (trošenje i/ili nedostatak brige gostiju). Roštilj je toliko prljav da nije upotrebljiv. Terasa na krovu je vrlo prljava. U jednoj kupaonici je procurio odvod, ali je to brzo popravljeno od strane čišćenja.

Zaključak: Očekivali smo nešto "više" od ove kuće, ali može se živjeti.

Nathanael de Paepe

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

ali ipak točka kad smo dobili ključ malo je bilo objašnjenja gdje je što stajalo.To smo sami napravili.

bio je super odmor sve je bilo tu.

također rezervacija u Belvilli je super nema za kritizirati 9/10

Gijs Ploos van Amstel

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Možete ostati 2 prekrasna tjedna u ovoj vili ovog ljeta

Prijem kod Sonia bio je odličan, poslala je poruke unaprijed za vrijeme i stigla je u isto vrijeme kad i mi

Kuća je super bila sam tamo s dvije odrasle osobe i 4 tinejdžera (jedan od 18) i bilo je super

Bazen je bio vrlo lijep i čistio se dvaput tjedno

Kuhinja je dobro opremljena, a spavaće sobe i kupaonice super moderne

U okolici ima mnogo lijepih restorana, a gradove Torrevieju i Cartagenu svakako vrijedi posjetiti

Sigurno ćemo se vratiti sljedeće godine

Kurt Haest

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Kuća je bila prekrasna, a bazen vrlo lijep. Sve je na lageru (od aparata za kavu do čak i električnog roštilja, satelitske TV, roštilja, ...). Vrlo mirna lokacija, ali malo toga za raditi u okolici, pa vam svakako treba (rent) auto. Domaćica Sonia bila je veliki minus, jer je njeno predstavljanje trajalo manje od 5 minuta, ostavljajući mnoga pitanja bez odgovora (kako radi aparat za kavu?, kako radi satelitska televizija?, kada se čisti bazen?, gdje se nalazi perilica rublja?, mogu li staviti i auto unutra?. Roštilj također nije bio očišćen, a na raspolaganju je bila samo jedna kuhinjska krpa.

Esther Koelewijn

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Prekrasna kuća u mirnom kvartu. Kuće su blizu jedna drugoj, ali ne morate smetati susjedima. Centar Torrevieja i plaža na 15 minuta vožnje. Na prilaz stanu 2 automobila. Susjed nas je upozorio na kriminal u okolici, ali nas to nije zasmetalo.

Quesada je selo koje se sastoji od jedne ulice, ali je lijepo sa supermarketom i nekoliko restorana.

Kuća je prostrana, klima uređaj radi dobro, a bazen je dobro očišćen.

Sve u svemu vrlo lijep odmor na lijepom mjestu.

Els Van

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Pokušavamo vas kontaktirati mjesecima, s obzirom na zabranu putovanja u Belgiji, nismo mogli putovati u Španjolsku, također smo bili u kontaktu sa Španjolskom nekoliko puta i dogovorili su se da ćete nam dati novi vaučer ili dati novac leđa. Poslali smo vam e-mail nekoliko puta, čak smo vas i zvali, ali nismo dobili odgovor. Stoga osjećamo obvezu poduzeti daljnje korake i kontaktirat ćemo Testaankoop.

Marnix Midas van der Dussen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Fantastična kuća! Moderan, prostran, vrhunskih kreveta i sanitarija. Također savršeno za bebe i malu djecu (krevetac, dječja stolica, štapni mikser itd.). Okolina nije spektakularna, ali su potrebni sadržaji unutar pješačke udaljenosti.

Jjm van Zantvliet

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Kuća je bila vrlo razočaravajuća po dolasku. Primopredaja ključeva u trajanju od 1 minute od osoba koje ne govore ni riječ engleskog, španjolskog ili nizozemskog. Puno zakašnjelog održavanja iznutra i izvana. Nije vrijedan novca. Na bazenu ležite na plastičnim ležaljkama... nemoguće. Dakle, dosta smo odsutni, ali to naravno nije bila namjera. Pločice za bazene su labave, pa morate obratiti veliku pozornost. Mislim da kuća nije dobra reklama za Belvillu!

Ma Pourier

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Nema interneta prvih nekoliko dana, a druge kuće izgledaju urednije od ove. Tuš glava tuševa je pokvarena. Na dan dolaska domaćica nije znala ništa o rezervaciji, te je morala pripremiti stvari u kući zadnji čas. Šteta što plaćamo 1400 € za 10 noćenja za kuću koja nije kao na slikama.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 306155

Posljednje ažuriranje: 18.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/306155.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Ciudad Quesada» je dobio ocjenu gosta 4 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 27 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat