Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Velez Malaga

maks.  6   Gosta/Gostiju
125m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
125m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin

Vanjsko područje

Roštilj
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem i kadom

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster

Uređaji i pribori

CD-Player
Televizor
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

3 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 2 km

2 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


34 evaluacije

Ukupna ocjena

4,1 od 5
4.1 Oprema
4.1 Cijena/učin
4.1 Servis
4.1 Položaj
4.1 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Gino Verwulgen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Karel Overlaet

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Miranda Blomberg

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Brouckaert Luc

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Karel Overlaet

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

P. Peters

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Yvonne Brand

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

A.m. Vellekoop

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Mandy Winkel

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži njemački

G.H.A. Popping

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Karel Overlaet

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Svake godine provodimo nekoliko tjedana u Visti Maravilla sami od 2015. godine i letimo za Malagu. Doček od strane Pepea uvijek je srdačan, a sve je bilo opet savršeno. Pogled je fantastičan, a mir nevjerojatan. Bazena je također vrlo ugodan. Vila je opremljena svim udobnostima. Dodatni dvosjed u dnevnom boravku bio bi dobrodošao. Sada su dvoje. Pristup --- Ako uzmete planinsku cestu preko Algarroba, ona nije samo kraća već i bolja. To je uska cesta, ali svi su ljubazni. Imamo puno iskustva u vožnji po planinama i možemo vam preporučiti dva zlatna pravila: "lagano, ne žurite" i zadržite istu brzinu pri spuštanju kao pri usponu. Pri spuštanju možete staviti automatski mjenjač na ručni da biste štedjeli kočnice (kočenje motorom). Najam automobila --- Odaberite onaj koji je malo viši na cesti (SUV). Uvijek uzimamo automatski mjenjač jer je vožnja ugodnija. 4x4 definitivno nije potreban ako automobil nije potpuno natovaren (npr. 5 osoba + prtljaga). Ima dovoljno benzinskih postaja dolje, a tu je i benzinska postaja u samoj Arenas (Repsol). Kupovina --- Osim trgovina u slikovitom Arenasu, dolje je ogroman supermarket, Eroski. Naići ćete na njega uz autocestu na putu prema vili. Dakle, kad stignemo, uvijek prvo svratimo tamo da obavimo prve kupovine. Restorani --- Duž obale ima dovoljno, neki su na ili uz plažu, drugi u selima. Uvijek biramo španjolsku kuhinju. Preporuka: Bahia Beach Jazba (Torre del Mar). Izleti --- Puerto Banús, luka Marbelli. Mini Saint-Tropez s prekrasnim jahtama, svjetskim brendovima, mnogo restorana i barova... Malo dalje imate umjetničke gradove Sevillu (185 km) i Cordobu (200 km) u unutrašnjosti. Možete posjetiti i Gibraltar (190 km). Za ove izlete rezervirajte cijeli dan zbog udaljenosti i trajanja putovanja (vožnja automobilom traje oko 2,5 sata u jednom smjeru). Obavezno provjerite javni prijevoz poput vlaka. Ostvarujete lijep popust i na nekim pravcima vozite besplatno. Preporuka (2023).

K. Steenssens

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Superkuća: lijepa i čista, prekrasna lokacija/pogled, sve je dostupno, lijep bazen, malo prostora za poboljšanje. Imali smo super odmor! Napomena: Automobil treba biti dovoljno brz da se nosi s planinskim cestama.

G.H.A. Popping

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Proveli smo fantastičan tjedan u Vista Maravilla. S jedinstvenom lokacijom i bajkovitim pogledom na more i planine. Put do tamo bio je zastrašujuć preko uzbudljivih uskih cesta, za vozače s čeličnim živcima. Srećom, upravitelj nas je vodio, inače ga ne bismo ni pronašli.

Kuća je bila divna, opremljena svim udobnostima, s ugodnom vanjskom kuhinjom-terasom i lijepim bazenom. Jedina zamjerka bila je da smo krevete smatrali prilično klimavima.

Yvonne Brand

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Velika kuća za odmor s prekrasnim pogledom na more i planine. Vrlo mirno mjesto. Prekrasni zalasci sunca. Nažalost, malo zanemareno održavanje namještaja unutar i izvan kuće te bazena. DVD player je neispravan. Kreveti su bili jako neudobni. TV kanali preko satelita uglavnom su na njemačkom jeziku, ali ima BVN. Simpatični osoba koja je zadužena za ključeve, Pepe, govori samo španjolski jezik. Automobilom treba 20 minuta vožnje do plaže/mora /lječilišta. Put do kuće je pun rupa, pa se vozi u 1. ili 2. brzini. Posljednji dio puta do kuće ima oštar zavoj i vrlo strmo brdo! Wi-Fi je dostupan uz nadoplatu i dobro funkcionira. Bijelo selo Nerja je udaljeno 40 minuta vožnje i vrlo je ugodno, vrijedi posjetiti! Granada je udaljena 1,5 sat vožnje. Malaga je udaljena 45 minuta. Unatoč prekrasnom pogledu, ne bismo ponovno unajmili ovu kuću zbog puta i vrlo loših kreveta.

Moniek Rijper

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Put prema tamo je bilo prilično teško zbog uskog puta iz Arenasa. Srećom, postojao je drugi put do obale koji je išao nešto brže, ali nije za ljude s vrtoglavicom. Nakon nekoliko dana smo se navikli na rutu i kuća je, unatoč tome što nije bila potpuno dotjerana, bila oaza mira! Preporučljivo za one koji traže mir i nisu uplašeni planinskom rutom. Preporučuje se vozilo s pogonom na sva četiri točka, ali mi smo uspjeli i s našim iznajmljenim Ford Focusom!

Karel Overlaet

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

To je druga godina zaredom da smo rezervirali ovu vilu. Ova vila je za 6 osoba. Mi smo bili samo dvoje. Predivno smještena na sunčanoj padini s prekrasnim pogledom na more. Zadnji dio puta od Arenasa je prilično avanturistički. Obavezno unajmite automobil koji je malo viši od tla, poput Juke-a ili Captur-a. Također smo pronašli još nekoliko dobrih restorana u Torremolinosu, Torre del Maru i Marbelli.

P. Peters

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

PEPE je bio izuzetno ljubazan ali...... ne govori ni reč stranog jezika što otežava komunikaciju vrlo teškom.

Kreveti su bili vrlo loše kvalitete!!! Viljuške, noževi, kašike, kuhinjski pribor je vrlo ali vrlo minimalan... Budući da ste udaljeni od naseljenog područja, noć brzo pada i poseta restoranu nije moguća. Imali smo problem s vodom 2 dana i 1 veče bez struje. Vila je prelepo smještena, oko toga nema rasprave. Ipak, jako smo uživali.

Paul Hautphenne

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Put do vile nije samo zadnjih 200 metara loš, već cijeli put od dolje do vile, jednom kad ste gore, vrijedi zaboraviti 15-minutnu vožnju. Smještaj je dobar, ali osoba koja vas vodi i vodi (Pepe) govori isključivo španjolski, što rezultira "pogledajte sami kako sve funkcionira" (žalosno). Okolina je apsolutno predivna. Sušilo za kosu i zahtjev za muggenziften bili bi plus.

Brouckaert Luc

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Kuća je imala fantastičan pogled na more i planine. Prethodni komentari su nas već obavijestili da put do kuće nije lak. Zato smo unajmili džip, što se pokazalo neophodnim. Put nije za svakog vozača. Srećom, moj muž je dobar vozač, jer ja ne bih smjela voziti tamo. Mislimo puno roštiljati navečer, ali roštilj je premalen za to. U prethodnim komentarima također je bilo navedeno da su kreveti jako loši. Zato sam nazvala djelatnika Belville i on mi je potvrdio da se negativni komentari uvijek prihvaćaju i rješavaju. Pa evo, sada mogu potvrditi da smo spavali na okviru kreveta od Ikeee (ništa protiv Ikeee) bez madraca, samo nešto tanano na njemu. Čak su se i naša 3 djeteta žalila na krevete. Klima uređaj, samo u dnevnom boravku, nije dovoljan za sobe. Navedeno je da ljudi iz usluge ključeva znaju samo španjolski jezik (Pepe i Maria, inače vrlo prijateljski). Samo po sebi to nije problem, uz nekoliko godina španjolskih lekcija i Google Translate to ide odlično. Međutim, mislim da vlasnicima to olakšava. Malo informativno okvire s informacijama o odvajanju smeća ili ne, gdje to odložiti, liječnici... bilo bi dobrodošlo. Na kraju smo platili 3.130 eura + 75 eura troškova. Srećom, pogled i lijep bazen su sve to nadoknadili.

Unai Arambarri Yeregui

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži španjolski

Unatoč tome što su Pepe i Maria ljubazni i ugodni, postoje neodržavani dijelovi kuće. Na primjer, mnoge unutarnje i vanjske žarulje su izgorjele, perilica posuđa ne radi, itd. Također, put do kuće (2,5 km) je puna rupa i loše je popločan, stoga je važno uzeti u obzir automobil kojim putujete do kuće. S druge strane, područje vile nema ograde, pa bilo tko može ući van. Ipak, to je preporučljivo mjesto gdje se možete opustiti i uživati ​​u odmoru.

Miranda Blomberg

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Primio nas je Pepe u selu i zatim smo išli za njim do kuće. Moj partner dobro govori i piše španski, što nam pomaže pri slanju poruka i telefoniranju.

Na web stranici se puno piše o toj cesti. Kad vidite fotografije s nevjerojatnim pogledom, shvatit ćete da se nalazite na brdu i da put prema toj kući nije četverostruki put. Ali dovoljno je dobar i većinom je asfaltiran (betoniran). Inače, postoji još jedan put koji je također dobar. Kad se vratite s kuće, idete ravno umjesto da skrenete lijevo. S lijeve strane ceste nalazi se stup s plastičnom bocom kao oznakom. Smještaj je fantastičan. Prostran, moderan i s predivnim bazenom. A onaj pogled. Divno. Također smo pročitali na web stranici da je kuhinjski pribor ograničen. To očigledno nije tačno. Vrlo opsežan inventar. Čak i rezač sira. Sve je bilo dobro čisto. Smatrali smo da su tvrdi kreveti odlični za spavanje. Posljednjeg dana smo otkrili ostavu s raznim dodacima. Od hladnjače za piće do stolice za bebu, dodatnih madraca itd. U neposrednoj okolini nema puno za raditi. Do plaže u Torre del Mar trebate 25 minuta vožnje. Lijepa plaža, ali more brzo postaje duboko. Također smo puno vozili i posjetili mjesta ujutro, lijepo ručali negdje i onda se vratili u tu predivnu kuću, plivali, gledali more, i navečer najprije lijep zalazak sunca, a zatim prekrasno osvijetljeni Velez-Malaga ispod nas. Proveli smo divno vrijeme i toplo preporučujemo ovu kuću.

Malika Antouhi

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Kuća je prekrasna, čista, dobro održavana. Pogled je zadivljujući. Međutim, često smo se suočavali s problemima gubitka električne energije čak i kod najmanjeg kvara i često se događale kratki spojevi. Također smo skoro 24 sata bili bez vode. Put do tamo je užasan; morate imati barem vozilo s pogonom na četiri kotača da biste se relativno dobro popeli uz strm, zavojit, nepravilan s mnogo rupa prekriven put.

Karel Overlaet

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Godine 2015. godine, boravimo nekoliko sedmica godišnje u Vista Maravilla sami nas dvoje i letimo u Malagu. Doček od strane Pepeta je uvijek srdačan i sve je bilo savršeno. Pogled je nevjerojatan, a mir je divan. Bazen je također vrlo ugodan. Vila je opremljena sa svim udobnostima. Dodatni dvosjed bazi bi bio dobrodošao. Sada ih ima samo dva. Pristup---

Ako uzmete planinsku cestu preko Algarroba, ona je ne samo kraća, već je i bolja. To je i dalje uska cesta, ali svi su ljubazni. Imamo puno iskustva u vožnji po planinama i možemo vam preporučiti dva zlatna pravila: "polako i oprezno" i zadržite istu brzinu prilikom vožnje nizbrdo kao i prilikom vožnje uzbrdo. Pri spuštanju možete prebaciti automatski mjenjač u ručni način rada kako biste sačuvali kočnice (kočenje motorom). Najam vozila---

Odaberite ono koje je malo više na putu (SUV). Mi uvijek uzimamo automatski mjenjač jer je ugodnije za vožnju. 4x4 nije potreban osim ako je automobil potpuno natovaren (npr. 5 osoba + prtljaga). Ima dovoljno benzinskih postaja dolje i također ima jedna benzinska postaja u mjestu Arenas (Repsol). Kupovina---

Osim trgovinica u slikovitom mjestu Arenas, dolje se nalazi velika trgovina, Eroski. Naići ćete na nju pored autoceste na putu prema vili. Dakle, kada stignemo, uvijek prvo prođemo tamo da obavimo prve kupovine. Restorani---

Duž obale ima puno restorana, neki pored ili na plaži, drugi u selima. Mi uvijek biramo španjolsku kuhinju. Preporučujemo: Bahia Beach Jazba (Torre del Mar). Izleti---

Puerto Banús, luka u Marbelli. Malo St. Tropeza sa prekrasnim jahtama, svjetski poznatim trgovinama, puno restorana i barova... Malo dalje imate umjetničke gradove Sevillu (185 km) i Cordobu (200 km) u unutrašnjosti. Možete posjetiti i Gibraltar (190 km). Za ove izlete odvojite cijeli dan zbog udaljenosti i trajanja puta (vožnja traje oko 2,5 sata u jednom smjeru). Provjerite svakako javni prijevoz poput vlaka. Dobivate lijepe (!) popuste, a na nekim rutama putujete besplatno (2023). Toplo preporučujemo.

K. Steenssens

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Super kuća: lijepa i čista, prekrasna lokacija / pogled, sve je tu, lijep bazen, prostor za poboljšanje. Imao super odmor! Napomena: Auto mora biti dovoljno brz da se nosi s planinskim cestama.

G.H.A. Popping

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan tjedan u Vista Maravilli. S jedinstvenim položajem i bajkovitim pogledom na more i planine. Putovanje do tamo bilo je od kojeg se ledila krv po uzbudljivim strmim cestama, za vozače čeličnih živaca. Srećom, menadžer je vozio ispred nas, inače ga vjerojatno ne bismo pronašli.

Kuća je bila lijepa, potpuno opremljena, s ugodnom vanjskom kuhinjskom terasom i lijepim bazenom. Jedina mana bila je ta što smo smatrali da su kreveti prilično klimavi.

Moniek Rijper

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Cesta do njega bila je pomalo usputna cesta od Arenasa. Srećom, postojala je još jedna ruta do obale koja je išla malo lakše, ali ne za ljude koji se boje visine. Nakon nekoliko dana ruta se navikla i kuća je, iako nije bila u vrhunskom redu, bila oaza mira! Topla preporuka za one koji traže mir i ne boje se planinske rute. Preporuča se pogon na 4 kotača, ali i mi smo do toga stigli s iznajmljenim Ford Focusom!

Karel Overlaet

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Ovo je druga godina zaredom da smo rezervirali ovu vilu. Ova vila je za 6 osoba. Bili smo dvoje. Prekrasno smještena na sunčanoj padini sa super pogledom na more. Posljednji dio puta od Arenasa je prekrasan avanturistički. Svakako unajmite automobil koji je malo viši od tla, poput Jukea ili Captura. Pronašao sam još lijepih restorana u Torremolinosu, Torre del Maru i Marbelli.

Paul Hautphenne

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Cesta do vile nije loša samo zadnjih 200 m nego cijelim putem odozdo do vile, kad ste na vrhu vrijedi zaboraviti 15 minuta vožnje. Smještaj je dobar, ali osoba koja vas vodi i pokazuje okolo (Pepe) govori samo španjolski, što rezultira otkrivanjem kako sve funkcionira (nažalost). Područje je apsolutno prekrasno. Sušilo za kosu i štipaljke bili bi plus.

P. Peters

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

PEPE je bio izuzetno ljubazan, ali ...... ne progovara ni riječ preko granice što jako otežava komunikaciju.

Kreveti su bili vrlo loše kvalitete!!! Vilice, noževi, žlice, kuhinjski pribor vrlo su minimalni, budući da ste daleko od civilizacije, večer brzo pada, posjet restoranu nije moguć. Bez vode smo 2 dana i 1 večer bez struje. Vila je lijepo smještena, oko toga nema spora. Ipak, jako nam se svidjelo.

Yvonne Brand

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Prostrana kuća za odmor s prekrasnim pogledom na more i planine. Vrlo mirna lokacija. Prekrasni zalasci sunca. Nažalost, kasnilo je održavanje namještaja unutar i izvana i bazena. DVD player neispravan. Kreveti su bili jako loši. TV kanali putem satelita mnogo njemački, ili BVN. Simpatični ključar Pepe govori samo španjolski. 20 minuta autom od plaže/mora/odmarališta. Planinska cesta kući puna rupa, vožnja u 1. ili 2. brzini. Zadnji dio doma oštar zavoj i vrlo strm uspon! Wifi uz naknadu, radi dobro. Bijelo selo Nerja udaljeno je 40 minuta vožnje i vrlo je ugodno, isplati se! Granada 1,5 sat vožnje. Málaga 45 minuta. Unatoč prekrasnom pogledu, ne bismo ponovno iznajmili ovu kuću zbog ceste i jako loših kreveta.

Brouckaert Luc

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Kuća je imala fantastičan pogled na more i planine. Prethodnim komentarima već smo bili svjesni da put do kuće nije očit. Unajmili smo džip, što se nije pokazalo suvišnim. Cesta također nije za svakog vozača. Srećom, moj suprug je dobar vozač, jer se nisam usudila tamo voziti. Mislili smo da ćemo puno roštiljati navečer, ali roštilj je premali za to. Prethodni komentari također su navodili da su kreveti bili jako loši. Prije toga sam nazvao djelatnika Belville i on mi je potvrdio da se negativni komentari uvijek znaju i rješavaju. Eto, sad mogu potvrditi da smo spavali na box spring postolju iz Ikee (ništa protiv Ikee) bez madraca, gore nešto tanko kao oblatna. Čak se i naše troje djece žalilo na krevete. Klima uređaj, samo u dnevnoj sobi, ne nadoknađuje sobe. Priopćeno je da ljudi iz ključne službe mogu govoriti samo španjolski (usput rečeno, Pepe i Maria vrlo prijateljski raspoloženi). Nije problem sam po sebi, s nekoliko godina lekcija španjolskog iza nas i google prevoditeljem ovo dobro funkcionira. Ipak, mislim da ga se vlasnici lako riješe. Mala informativna mapa s informacijama o odvajanom otpadu ili ne, gdje ga odlagati, liječnicima,... dobro bi došla. Na kraju platite 3.130 eura + 75 eura troškova. Srećom, pogled i lijepi bazen su to nadoknadili.

Miranda Blomberg

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

U selu nas je dočekao Pepe i potom smo se odvezli za njim do kuće. Moj partner dobro govori i piše španjolski i to pomaže kod slanja poruka i poziva.

O toj cesti dosta piše na stranicama. Ako na stranici vidite fotografije s tim nevjerojatnim pogledom, shvatit ćete da ste na planini i da cesta do te kuće nije četverotračna. Ali to je lako napraviti i uglavnom je asfaltirano (betonirano).Ima još jedna ruta koju je također lako napraviti. Kada se vraćate od kuće idete ravno gdje biste skrenuli lijevo. Na lijevoj strani ceste je stup na kojem je kao oznaka plastična boca. Smještaj je fantastičan. Prostran, moderan i lijep bazen. I onda taj pogled. Super. Na stranici smo također pročitali da je kuhinjski inventar ograničen. To je očito pomoglo. Vrlo opsežan inventar. Čak i rezač sira. Sve je bilo čisto. Tvrdi kreveti su bili izvrsni za spavanje. Posljednjeg dana otkrili smo skladište sa svim vrstama dodataka. Od rashladne kutije do stolice za hranjenje, dodatnih madraca itd. U neposrednoj blizini nema puno posla. Plaža u Torre del Mar udaljena je 25 minuta vožnje. Prekrasna plaža, ali brzo duboko more. Također smo se puno vozili okolo i obilazili mjesta ujutro, lijepo ručali negdje i onda nazad u tu divnu kuću, kupanje, gledanje mora, a navečer prvo prekrasan zalazak sunca, a zatim prekrasno osvijetljena Velez-Malaga ispod vas. Divno smo se proveli i od srca možemo preporučiti ovu kuću

Unai Arambarri Yeregui

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži španjolski

Unatoč tome što su Pepe i Maria ljubazni i ugodni, u kući postoje sadržaji o kojima se ne vodi računa. Na primjer, ima puno pregorjelih unutarnjih i vanjskih žarulja, ne radi perilica posuđa itd. Osim toga, cesta do kuće (2,5 km) je puna rupa i loše asfaltirana, pa je važno voditi računa o automobilu s kojim se dolazi do kuće. S druge strane, vila je bez ograda, tako da svatko može ući van. Ipak, to je preporučljivo mjesto gdje se možete opustiti i uživati u odmoru.

Malika Antouhi

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Kuća je lijepa, čista, dobro održavana. Pogled oduzima dah. No, često smo patili da je struja nestala na najmanji ili najmanji i često je dolazilo do kratkog spoja. I bez vode smo skoro 24 sata. Put do njega je užas; potreban vam je najmanje pogon na četiri kotača ako se želite razumno dobro penjati po strmoj, zavojitoj, neravnoj cesti s rupama.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 307151

Posljednje ažuriranje: 06.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/307151.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Velez Malaga» je dobio ocjenu gosta 4.1 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 34 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat