Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Montignac

maks.  9   Gosta/Gostiju
174m²  stambena površina
4 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 9  Gosta/Gostiju
174m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Bazen
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem i kadom


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster
Napa

Uređaji i pribori

Televizor
Ležaljke
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Pegla
Daska za peglanje
Suncobran
Namještaj za terasu
DVD-player

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 9

3 dvokrevetna soba
1 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 32 km

32 km

Jezero 1 km

1 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 1 km

1 km

Zračna luka 40 km Brive

40 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


29 evaluacije

Ukupna ocjena

4,6 od 5
4.6 Oprema
4.6 Cijena/učin
4.6 Servis
4.6 Položaj
4.6 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Annelies Aelterman

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži engleski

Naomi Cotemans

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži engleski

Dorien Wouters

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Rudi ter Riet

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Jurgen Petry

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Philip Devos

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Afke De Vries

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Axl Van Dyck

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Rick Muusers

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Divno tjedan dana proveden na odmoru u Montignacu. Prekrasna prostrana vila gdje ništa ne nedostaje. Kreveti su bili namješteni i kuća je bila čista i svježa kad smo se uselili. Topli doček vlasnika i dobili smo obilazak. Divna terasa gdje su djed i baka mogli promatrati ostatak obitelji u bazenu. Bazen nije "aktivno" grijan, već s nekom vrstom plastenika koji se preko njega povuče, i onda se nadamo da će sunce također dati svoj doprinos. Za nas je voda bila odlične temperature i mogli smo se divno kupati. Vila je dovoljno prostrana da se nitko ne mora ometati ili spoticati o stvari. Kuhinja nudi sve mogućnosti za kuhanje, a u ostavi se nalazi perilica i sušilica. Selo je na kratkoj šetnji, ali na putu natrag kolica moraju biti malo jače gurnuta :). supermarket je također lako dostupan vožnjom. Ukratko, divan boravak. Vila vrijedi svakog eura.

Mathias Van Remoortere

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Za mene jedno jedinstveno iskustvo, jer obično smo išli na All-in odmor i prvi put smo iznajmili kuću. Po dolasku dobili smo srdačnu dobrodošlicu i jasno vođenje od vlasnika, Tobyja i Sophie, koji su nam ustupili svoju predivnu kuću. Kao poklon, dobili smo i 2 boce vina. Smatrali smo kuću prostranom i vrlo otvorenom! Sobe imaju ventilatore što olakšava ugodan san (nema klima uređaja, što bi bio još veći plus s obzirom na vrućinu). Prostrana kuhinja je odlično opremljena. Ima pećnicu, mikrovalnu pećnicu, aparat za kavu, kuhalo za vodu, toster, .. s dovoljno kuhinjskog pribora na raspolaganju. Kuća ima 2 kupaonice (1 ensuite) kao i 2 odvojena toaleta. Ima prostran natkriveni teras gdje možete uživati u sjeni tijekom cijelog dana. Ujutro ima sunca, što čini doručak ugodnim. S terase se pruža pogled na vrt s grijanim bazenom. Bazen je vrlo održavan što pruža izvrsno osvježenje tijekom vrućih temperatura (no nije izravno uz kuću, najprije stepenice i 20 metara prema bazenu). Trebate imati na umu ako imate djecu koje drijemaju poslijepodne ili želite popiti nešto. Imate 6 ležaljki i 2 suncobrana (dodatni ležajevi bi bili plus s obzirom na broj osoba). Na pješačkoj udaljenosti nalazi se slikovito selo Montignac, s pekarom, mesarom, restoranima, barom s sladoledom, ... Tijekom srpnja i kolovoza predviđeno je mnogo festiviteta! Vrlo ugodno! Automobilom možete voziti do intermarkea u manje od 5 minuta. Ukratko, uživali smo sa 6 odraslih i 2 djece u ugodnom odmoru u živopisnom Montignacu! Hvala!

Steve Rommens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Vrlo nas je lijepo dočekala ljubazna domaćica. Predivna kuća je izvrsno smještena na 500 metara od ugodnog centra. Kuća je čista i moderna te opremljena svime što je potrebno. U vrtu i bazenu je ugodno boraviti. Jedini nedostatak: nema klima uređaj, a s obzirom na temperature proteklog tjedna, bila je nužnost; zbog vrućine je bilo posebno teško spavati na gornjem katu.

Rene Hallie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Dobra dobrodošlica, smjeli smo ući sat ranije kad smo to tražili, zbog malene djece koja su bila jako umorna od putovanja. Lijep, čist smještaj. Lijepo područje, ali previše turističko. Predivan bazen, dobra temperatura vode. Vrt i bazen su jako vidljivi, i nema ograde ili ograde prema putu pored kuće.

JGM Gerats

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Srdačan doček. Bili smo malo ranije, ali nakon telefonskog razgovora to nije predstavljalo nikakav problem. Fantastična kuća sa svim pogodnostima. Predivan bazen. Na pješačkoj udaljenosti od Montignaca za jutarnji kruh. Jedini nedostatak u našem slučaju bio je nedostatak klima uređaja. Bili smo tamo za vrijeme vala vrućine i imali smo bebu s nama.

Cynthia Hermes

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imamo ovdje (4 odrasle osobe i 5 djece) fantastičan tjedan. Predivan bazen i vrt, te dovoljno prostora u kući za sve nas. Toby, vlasnik kuće, se pobrinuo da nam ništa ne nedostaje. Prema našem mišljenju, pravi preporučujemo!

Leon Barendregt

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Lijepa kuća i bazen, ali smještena uz cestu prema selu, što rezultira nedostatkom optimalne privatnosti; kuća je dobro opremljena, kuhinja je potpuna, oprema dobro funkcionira, na bazenu su dva suncobrana koji su malo skučeni, posebno u vremenima intenzivne vrućine kakva je bila kada smo mi bili tamo, nema prirodne sjene na bazenu. Prijateljski doček od osobe koja je zadužena za ključeve i kasnije od vlasnika. Odlična kuća za istraživanje Dordogne i uživanje u opuštanju.

Philip Devos

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Dobili smo dobrodošlicu i obilazak od vlasnika. Također je hladna boca ružičastog vina stajala kao dobrodošli poklon. Smatrali smo da je kuća prostrana i praktično uređena: sve spavaće sobe imaju garderobni ormar ili hodnik. Prostrana kuhinja je dobro opremljena, također i dovoljno posuđa. Svaki dan smo uživali na prostranoj terasi koja je potpuno natkrivena i opremljena stolom i stolicama s pogledom na vrt. Uz dobro vrijeme u rujnu smo mogli uživati u grijanom bazenu koji je dobro održavan. U blizini pješice imate pekaru i mesnicu. U tren oka smo automobilom bili u supermarketu. U okolici smo mogli posjetiti puno mjesta. Ukratko, vrhunska lokacija!

Steve Rommens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Dobro smo primljeni od strane prijateljske domaćice. Lijepa kuća se nalazi na odličnoj lokaciji, samo 500 metara od ugodnog centra. Kuća je čista i moderna i opremljena svime što je potrebno. U vrtu i bazenu je ugodno boraviti. Jedini nedostatak je nedostatak klima uređaja, a s obzirom na temperature prošlog tjedna, to je bila obveza, zbog topline bilo je izuzetno teško spavati na gornjem katu.

Hanne Pardaens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Topli doček, sve je bilo vrlo čisto po dolasku i dobili smo jasan obilazak. Kuća je pogodna za grupe, sve je prisutno za miran odmor. Uživali smo i svakako bismo se vratili!

Mathias Van Remoortere

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Za mene je to bio jedinstveno iskustvo, budući da smo obično išli na sveuključujući odmor i prvi put smo iznajmili kućicu. Po dolasku smo dobili srdačnu dobrodošlicu i jasno provedenu turneu vlasnika, Tobyja i Sophie, koji su stavili na raspolaganje svoju predivnu kuću. Kao dar smo također dobili 2 boce vina. Smatrali smo da je kuća prostrana i vrlo otvorena! Spavaće sobe su opremljene ventilatorima, što čini spavanje ugodnijim (nema klima uređaja, što bi bilo još jedan plus s obzirom na vrućinu). Prostrana kuhinja je odlično opremljena. Ima pećnicu, mikrovalnu pećnicu, aparat za kavu, kuhalo za vodu, toster,.. također ima dovoljno posuđa na raspolaganju. Kuća također ima 2 kupaonice (1 ensuite) kao i 2 zasebna WC-a. Ima prostranu natkrivenu terasu na kojoj možete uživati u hladu cijeli dan. Ujutro ima sunca, što ga čini ugodnim mjestom za doručak. S terase se pruža pogled na vrt s grijanim bazenom. Bazena je vrhunski održavan, što pruža odličan način za rashlađivanje tijekom vrućih temperatura (nije direktno pored kućice, prvo se silazi stepenicama i kreće se 20 metara prema bazenu). Morate to uzeti u obzir ako imate djecu koja spavaju popodne ili želite popiti nešto. Ima 6 ležaljki i 2 suncobrana (plus zahtijeva dodatne krevete s obzirom na broj osoba). U šetnji se nalazi slikovito selo Montignac, s pekarom, mesarom, restoranima, slastičarnicom,... Tijekom srpnja i kolovoza organiziraju se mnogi događaji! Vrlo je ugodno! Autom možete doći do intermarchea u manje od 5 minuta.

Ukratko, uživali smo s 6 odraslih i 2 djece u ugodnom odmoru u živahnom Montignacu! Hvala vam!

Rick Muusers

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Divno smo proveli tjedan odmora u Montignacu. Lijepa prostrana vila u kojoj ne nedostaje ništa. Kreveti su bili sređeni, a kuća je bila čista i svježa kad smo se uselili. Srdačan doček od vlasnika i obilazak. Divna terasa na kojoj su djed i baka mogli mirno promatrati ostatak obitelji kako se kupaju u bazenu. Bazen nije "aktivno" grijan, ali preko njega se stavlja neka vrsta tende, pa se nadaš da će i sunce napraviti svoje. Za nas je temperatura vode bila odlična, tako da smo se lijepo mogli kupati. Vila je dovoljno prostrana da se ne zapinje jedni o druge ili o stvari. Kuhinja pruža sve mogućnosti za kuhanje, a u priručnoj prostoriji nalaze se perilica i sušilica rublja.

Mjesto je na malom hodanju, na povratku će trebati malo jače gurati kolica :). Supermarket se također može brzo doći autom.

Sve u svemu, divan boravak. Vila vrijedi svake eura.

Rene Hallie

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Dobar prijem, dopušten nam je ulazak sat vremena ranije kada smo tražili, zbog prometa. Mala djeca koja su bila jako umorna od puta. Uredan, čist smještaj. Lijepo okruženje, ali vrlo turističko. Divan bazen, dobra temperatura vode. Vrt i bazen su vrlo vidljivi i nema ograde niti kapije na cesti pored kuće.

JGM Gerats

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Prijateljski prijem. Bili smo malo ranije, ali nakon telefonskog razgovora to nije bio problem. Odlična kuća sa svim detaljima. Divan bazen. Pješačka udaljenost do Montignaca za jutarnji kruh. Jedini nedostatak u našem slučaju bio je nedostatak klime. Bili smo tamo za vrijeme toplinskog vala i dobili smo dijete u našem društvu.

Cynthia Hermes

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Ovdje smo proveli fantastičan tjedan (4 odrasle osobe i 5 djece). Divan bazen i vrt i dovoljno mjesta u kući za sve nas. Toby, vlasnik kuće, pobrinuo se da nam ništa ne nedostaje. Topla preporuka po našem mišljenju!

Leon Barendregt

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Lijepa kuća i bazen, ali smještena uz cestu prema selu, tako da nema optimalne privatnosti; kuća je dobro opremljena, kuhinja kompletna, uredna oprema, dva suncobrana na bazenu su malo tijesna, pogotovo u vrućini u kojoj smo bili, nema prirodnog hlada na bazenu. Prijateljski doček glavnog upravitelja, a kasnije i vlasnika. Sjajna kuća za istraživanje Dordogne i opuštanje.

Philip Devos

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Dobili smo dobrodošlicu i obilazak od vlasnika. Boca roséa također je bila cool kao poklon dobrodošlice. Našli smo kuću prostranu i praktično namještenu: sve spavaće sobe imaju ormar ili garderobu. Prostrana kuhinja dobro je opremljena s dovoljno posuđa. Svaki dan je bilo uživanje vani s prostrane terase koja je potpuno natkrivena i opremljena stolom i stolicama s pogledom na vrt. Uz lijepo vrijeme u rujnu mogli smo koristiti grijani bazen koji je dobro održavan. Na pješačkoj udaljenosti imate pekaru i mesnicu. Ubrzo smo autom bili u supermarketu. U prostranom prostoru mogli smo obići mnogo toga. Ukratko, top lokacija!

Steve Rommens

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Vrlo dobro nas je primila ljubazna domaćica. Prekrasna kuća je dobro smještena na 500 metara od živahnog centra. Kuća je uredna i moderna te opremljena svime što je potrebno. Predivno je opustiti se u vrtu i bazenu. Jedina mana: nema klime, a s obzirom na temperature proteklog tjedna obavezno, zbog vrućine bilo je posebno teško spavati na zadnjem katu.

Hanne Pardaens

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Topla dobrodošlica, sve je bilo vrlo uredno po dolasku i dobili smo jasan obilazak. Kuća je pogodna za grupe, sve je tu za miran odmor. Uživali smo i sigurno bismo se vratili!

Mathias Van Remoortere

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Jedinstveno iskustvo za mene, jer smo obično radili All-in odmor i prvi put iznajmljivali kuću. Po dolasku primili smo srdačnu dobrodošlicu i jasan obilazak vlasnika, Tobyja i Sophie, koji stavljaju svoj prekrasan dom na raspolaganje. Ponuđene su nam i 2 boce vina na poklon. Našli smo kuću prostranom i vrlo otvorenom! Spavaće sobe su opremljene ventilatorima što čini spavanje ugodnijim (Nema klime, što bi bio još veći plus s obzirom na vrućinu). Prostrana kuhinja je dobro opremljena. Opremljen je pećnicom, mikrovalnom pećnicom, aparatom za kavu, kuhalom za vodu, tosterom, .. s dovoljno kuhinjskog pribora. Kuća također ima 2 kupaonice (1 ensuite) kao i 2 odvojena wc-a. Tu je i prostrana natkrivena terasa na kojoj možete uživati u hladovini cijeli dan. Ujutro imate sunca, pa je ugodno doručkovati. S terase imate pogled na vrt s grijanim bazenom. Bazen je dobro održavan, što pruža odlično hlađenje za vrijeme velikih temperatura (ali ne direktno kod kuće, prvo niz stepenice i 20 metara prema bazenu). To biste trebali uzeti u obzir ako još uvijek imate djecu koja popodne spavaju ili žele popiti piće. Ima 6 ležaljki i 2 suncobrana (plus bi bio pomoćni ležaj s obzirom na broj osoba). Unutar pješačke udaljenosti nalazi se slikovito selo Montignac, s pekarom, mesnicom, restoranima, ledenim barom, ... Tijekom mjeseca srpnja i kolovoza planiraju se i mnoge svečanosti! Vrlo ugodno! Automobilom se do intermarchea stiže za manje od 5 minuta.

Ukratko, uživali smo u ugodnom odmoru sa 6 odraslih i 2 djece u živahnom Montignacu! Hvala vam !

Rick Muusers

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Imao sam prekrasan tjedan dana odmora u Montignacu. Prekrasna prostrana vila kojoj malo toga nedostaje. Kreveti su bili namješteni, a kuća je bila čista i svježa kad smo se uselili. Topla dobrodošlica od strane vlasnika i organiziran obilazak. Lijepa terasa gdje su djed i baka mogli gledati ostatak obitelji u bazenu. Ovo se ne grije 'aktivno', nego nekakvim staklenikom koji se navuče preko njega, a onda se nada da će sunce učiniti svoje. Za nas je voda bila dobre temperature i mogli smo plivati. Vila je također dovoljno prostrana da jedni drugima ne smetaju ili da se spotiču o vaše stvari. Kuhinja nudi sve mogućnosti za samostalno pripremanje hrane, au ostavi se nalazi perilica i sušilica rublja.



Do sela je malo hoda, na povratku treba malo jače gurati kolica :) . Supermarket je također udaljen lakom vožnjom.



Ne, sve u svemu prekrasan boravak. Vila vrijedi svakog eura.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 307400

Posljednje ažuriranje: 09.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/307400.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Montignac» je dobio ocjenu gosta 4.6 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 29 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat