Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak La Foret-de-Tessé

maks.  6   Gosta/Gostiju
120m²  stambena površina
3 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
120m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

gostinski toalet 2


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster

Uređaji i pribori

Bicikli
Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Ležaljke
Stroj za pranje rublja
WLAN bežična lokalna mreža
Detektor dima
Suncobran
Namještaj za terasu
DVD-player

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

3 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Restoran 6.7 km

6.7 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


26 evaluacije

Ukupna ocjena

4,8 od 5
4.8 Oprema
4.8 Cijena/učin
4.8 Servis
4.8 Položaj
4.8 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Thierry DESART

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži francuski

Manuel Dutrieux

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Kars Jansen

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Brigitte Sie

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Arthur Schellekens

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Nigel Wing

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Proveli smo divna 2 tjedna u vili, čiji je vrt divno održavan tijekom vašeg boravka od strane Eve, koja to radi izuzetno diskretno. Fotografije ne pravde ovom mjestu, kuća je prostrana i lijepo uređena, a vrlo veliki vrt je divan s lijepim cvijećem i puno malih skrivenih kutaka u koje su se djeca rado igrala.

Jena de Wit

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Oh, Eve. Kakva prekrasna odmarališta imate. Ovo je najskuplje odmaralište koje smo dosad ikad rezervirali. To stvara određena očekivanja. Ali ovo odmaralište ih nadmašuje. La Forêt-de-Tesse je idiličan prizor u kojem vrijeme izgleda stalo. Stara crkva i groblje označavaju odmaralište Eve. Po dolasku dočekuje nas Eve, koja se ispričava zbog svoje slabije vladanja engleskim jezikom. Međutim, uspijeva se vrlo dobro izraziti tijekom obilaska i tijekom daljeg boravka. Nakon kratkog obilaska, mogli smo unijeti stvari unutra i istražiti nekadašnju farmu. Kuća na prizemlju ima prostranu, visoku dnevnu sobu, kuhinju koja vodi u marokanski vrt i kupaonicu s WC-om i tušem. Prvi kat ima tri spavaće sobe (jedna s krevetom dimenzija twijfelaar,u jednoj dvokrevetno i u maloj sobi s krevetom dimenzija krevet jedna), te kupaonicu s WC-om i kadom. Kuća je PUNA društvenih igara i engleskih romana. Čak i kada je kišovito, nećete se dosađivati. Kuća je ostala ugodno hladna čak i tijekom vrlo toplih dana, pod uvjetom da ste pravilno zatvorili sve prozore tijekom dana. Vanjski prostor je vrlo prostran. Neposredno ispred glavnog ulaza u kuću je natkrivena kamenom veranda s velikim stolom za šest osoba, stolnim nogometom i roštiljem na ugljen. Popeti se stepenicama prema dolje i doći ćete do prostranog bazena s ležaljkama i natkrivenim prostorom za sjedenje s staklenim stolom. Ako nastavite lutati, doći ćete do pergole s željeznom klupom, okruženom voćnjacima i drugim zelenilom. Svugdje ćete pronaći kutke za sjedenje, igranje igara ili pijenje vina. Ako se nastavite kretati, stići ćete u marokanski vrt s natkrivenim barom, kamenim rubnjakom s jastucima za sjedenje i velikim blagovaonskim stolom kako biste uživali u obroku pod zelenilom. U okolici ima puno aktivnosti koje možete poduzeti. Ipak, bili smo toliko sretni zbog potpune tišine i luksuza kuće da nismo puno dalje otišli od nekoliko kratkih putovanja do sela u blizini. I bazen. Oh, taj bazen. Ako ipak želite nešto poduzeti, svakako pogledajte planinske brošure u dnevnoj sobi. Eve je domaćica koja je drugačija nego što smo navikli, na pozitivan način. Obično su vlasnici vrlo prisutni. Međutim, Eve pruža svojim gostima puno privatnosti. Živi u kući pored kuće za odmor i dijelite prilaz s njom. Ipak, morat ćete se potruditi da je slučajno ne sretnete. Ujutro se uglavnom bavi pripremom bazena i obavljanjem sitnih poslova, a navečer zalijeva biljke. Ako je ne želite sresti, to apsolutno nije potrebno. Međutim, vrlo je društvena i uvijek je dostupna ako je trebate. Ako imate pitanja ili trebate nešto, uvijek se možete obratiti njoj i uvijek je vrlo ljubazna. Svojim je boravkom definitivno učinila još boljim unatoč tome što je (u trenutku pisanja) kuću imala tek nekoliko mjeseci. Bili smo jako zadovoljni svojim boravkom u ovoj kućici i rado bismo se vratili!

Sirianni

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Naš odmor ovdje bio je miran raj! Pravi dragulj u mirnom seoskom okruženju. Dobro opremljen s puno igara i knjiga i svim sadržajima koje biste očekivali od smještaja vrhunske klase. Eva je brižna i prijateljska domaćica, diskretno vodeći brigu o vrtu i uvijek poštujući našu privatnost. Čak nam je Eva ostavila kišobrane na dan kada je najavljena kiša. Dostupni su bicikli različitih veličina, što je divan dodir. Naša jedina žalost je što nismo rezervirali boravak za duže!

Crucifix

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži francuski

Izvrsan boravak obitelji u ovoj prekrasnoj kući koju su cijenili roditelji i djeca. Zeleno okruženje s puno drveća, mirno i opuštajuće. Domaćin izuzetne ljubaznosti i dostupnosti. Osjećali smo se kao kod kuće i sigurno ćemo se vratiti! Vincent, Anne-Sophie, Mael, Martin i Emma.

Thomas Groener

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Susan i Graham bili su fantastični domaćini. Na večer našeg dolaska smo imali pun hladnjak hrane i vino kao dobrodošlicu. Oprema kuće i okućnice bila je vrhunska i sve je uređeno s puno ljubavi do najsitnijih detalja. Prekrasan, prostran vrt nudi mnogo lijepih skrivenih kutaka. Domaćini su nam omogućili sjajan boravak. Okolina je predivno tiha i slikovita. Uživali smo u vremenu provedenom tamo i svakako bismo se vratili. Hvala Susan i Graham na nezaboravnom odmoru. Myriam i Thomas

Karin De Beul

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Predivna kuća!! Eva, domaćica, je vrlo prijateljska i diskretna (živi u kući, a odmor je preuređena šupa). Nema velikog dvorišta, ali vrlo lijepo s mnogo kutaka. Dovoljno ležaljki, stolica i jastuka. Stolice za blagovanje vani nisu vrlo udobne unatoč mnogim jastucima. Ne bih je iznajmio za 6 osoba, budući da ima samo 1 stvarno lijepu spavaću sobu. Druga soba je s stepenicama u sobi, 2 odvojena kreveta na podestu pored kreveta, budite oprezni s glavom! Treća soba dostupna je stepenicama (vrlo neugodni nosači, oprez s glavom) super mini soba s krevetom ispod kojeg možete izvući još jedan krevet, samo za djecu. Kuća nije baš pogodna za malu djecu ili osobe s lošim zdravljem. Ima previše stepenica, čak i prema bazenu stepen. Dolazak u bazen je također težak za starije osobe i malu djecu jer je prvi korak vrlo dubok. Morate se popeti metalnom ljestvicom izravno u duboki dio. Bilo je više (naduvnih) igračaka za bazen. Održava se uredno i diskretno. Bili smo tamo 14 dana kao par s drugim prijateljskim parom + našom 78-godišnjom mamom (koja je srećom još uvijek bila vrlo pokretljiva) i imali smo prekrasan odmor. Za nas je kuća bila savršena. Kuhinja je imala sve što nam je trebalo, iako bi moglo biti još jedno lonac za kuhanje. Predivan veliki peć na slici. Na slikama je plinski roštilj, ali nažalost nije bio tamo. Imali smo kameni vrlo čisti roštilj na terasi. Nismo ga koristili jer je bilo previše muke s ugljenom (koji je, usput, bio dostupan) i previše vrućeg vremena ;-). U selu nema apsolutno ništa. Barem vam je potrebna bicikla (koja je dostupna u kući) da biste otišli do pekare (ako nemate dobru kondiciju, preporučuje se električna, brda su prilično strm). Okolina je predivno mirna, želite li nešto doživjeti, zaista vam treba auto. La Rochelle je udaljena 2 sata vožnje, ali definitivno vrijedi posjetiti. Ukusnu hranu možete pronaći u blizini u Vertueilu. Također, Nanteuille i Valee su zanimljivi za posjetiti (svakako popijte nešto u Les Jardins de Pecherie, predivan ambijent s starim ribnjacima). Ako volite britansku hranu, možete je pronaći nedaleko po pristojnoj cijeni u Auberge du Noyer. Za nas je bilo puno hrane, ali zaista nije bilo ukusno (gljive u češnjaku kremi su bile više ploškica u toploj mlijeci bez stvarnog okusa i puno prženih stvari poput "riblje i čipsa"). Svakodnevno se održava neka tržnica; u Lezayu je nešto veća (djelomično pokrivena) i tamo se svježe povrće može kupiti po super povoljnim cijenama (lokalni ljudi tamo također imaju "štandove"). Domaćica je bila vrlo pažljiva, bilo je voćnog soka i boce vina po dolasku. Ručnici (također za bazen) i posteljina zamijenjeni su nakon tjedan dana. Prvo nas je pitala kada smije doći očistiti krevete. Kada smo bili na izletu, pokrila je moj bicikl od kiše. Prilikom odlaska dobili smo oproštajni poklon. Smjeli smo ubrati zrele smokve s njenog stabla, napravili smo odlične salate. Kada smo prijavili da Senseo aparat ne radi i vjerojatno treba dekalcificirati, dan kasnije je stigao potpuno novi. Ukratko, ovo je kuća iz snova za ljude koji vole mir, a Eve je vrlo pažljiva domaćica koja nikad nije smetala!

Lobke Riedijk

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Zapanjujuća kuća s bazenom u prekrasnom krajoliku. Daleko od svega i svih. Savršen miran bijeg. Topli doček od Grahama i Suzan. Svakako ćemo se vratiti.

Danielle Pape

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Wow! Susan i Graham su fantastični vlasnici kuće. Ono što smo vidjeli na fotografijama nije istina... zapravo je još ljepše! Uživali smo i sigurno se vraćamo opet.

Th Yap

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Velika kuća. Lijepa mirna lokacija za boravak s velikim vrtom. Možete sjediti na različitim mjestima vani na suncu ili u hladu. Smještena između više zanimljivih gradova. Mnogo koraka u kući. Spavaće sobe su na katu. Automobil je potreban.

Karin De Beul

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Jako lijepa kuća! Eva, domaćica, je jako prijateljska i diskretna (živi u kući, odmor je preuređena šupa). Nema velikog, ali jako lijepog vrta s puno kutaka i uglova. Dovoljno ležaljki, stolica i jastuka. Stolice za blagovaonicu vani nisu baš udobne unatoč brojnim jastucima. Ne bih je iznajmila za 6 osoba jer ima samo 1 stvarno lijepu spavaću sobu. Druga soba se nalazi na stepenicama, 2 odvojena kreveta na povišenom mjestu pored kreveta, pazite na glavu! Treća soba je dostupna preko stepenica (vrlo teške grede, pazite na glavu), super mini soba s krevetom ispod kojeg možete izvući još jedan krevet, prikladno samo za djecu, mislim. Kuća nije baš prikladna za malu djecu ili ljude koji se teško kreću. Ima previše stepenica, čak i prema bazenu ima stepenica. Pristup bazenu je težak za starije osobe i malu djecu jer je prvi korak vrlo dubok. Osobe s poteškoćama u kretanju moraju koristiti metalnu ljestvicu direktno u dubokom dijelu. Bilo je nekoliko (naduvanih) igračaka za bazen. Održavanje je uredno i diskretno. Tamo smo bili 14 dana kao par s drugim prijateljskim parom + moja mama od 78 godina (koja je srećom još uvijek dobro hodala) i imali smo prekrasan odmor. Za nas je kuća bila savršena. Kuhinja je imala sve što nam je trebalo, iako bi moglo biti više lonaca (kuhanje špageta i umaka za 5 osoba bilo je malo teško s samo jednim velikim loncem) Imaju prekrasnu veliku pećnicu. Na slikama je prikazan plinski roštilj koji nažalost nije bio dostupan. Imaju kameni i vrlo uredni roštilj na terasi. Nismo ga koristili zbog previše gnjavaže s ugljenom (koji je inače bio dostupan) i previše vrućeg vremena ;-). U selu apsolutno nema ništa za raditi. Barem trebate bicikl (koji je dostupan u kući) da biste otišli do pekarnice (ako nemate dobru kondiciju, preporučljivo je električno, brda su prilično strma). Okolina je prelijepa i mirna, ako želite nešto doživjeti stvarno vam treba auto. La Rochelle je udaljena 2 sata vožnje, ali je zaista vrijedno posjetiti. Ukusan obrok možete pronaći bliže u Vertueilleu. Također je lijepo posjetiti Nanteuille i valee (svakako popijte nešto u Les Jardins de Pecherieu, lijepa atmosfera s starim ribnjacima). Ako volite britansku hranu, možete je jesti blizu po pristojnoj cijeni u Auberge du Noyeru. Za nas je to bilo posebno, ali zaista nije bilo ukusno (gljive u češnjaku i kremi su bile više kolutovi u toploj mlijeci bez pravog okusa i puno pržene hrane poput "riblje juhe i pomfrita"). Svaki dan negdje ima tržnica, u Lezayu je malo veća (djelomično pokrivena) i tamo se mogu dobiti svježe povrće jako jeftino (lokalni stanovnici također imaju "štandove").

Domaćica je bila vrlo pažljiva, bila je voćni sok i boca vina na dolasku. Ručnici (također za bazen) i posteljina su se mijenjali svaki tjedan. Prvo je pitala kada smiju doći promijeniti posteljinu. Moj bicikl je prekrio od kiše dok smo bili vani. Prilikom odlaska dobili smo rastanak poklon. Smjeli smo brati zrele smokve s njenog drveta, napravili smo ukusne salate. Kad smo javili da Senseo aparat ne radi i vjerojatno ga treba očistiti, dan kasnije je bio ispred vrata potpuno nov aparat. Ukratko, kuća iz snova za ljude koji vole mir i Eve je vrlo pažljiva domaćica koja nikad ne smeta!

Fer Z

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Ako tražite trenutak u raju - evo ga! Super čisto, super bazen, super vrt i super domaćin. Odsjedali smo tjedan dana i uživali u svakoj sekundi. Kuća i vrt su tako veliki da se možete izgubiti. Kuća je vrlo preporučljiva (mi obitelj od 5 - 2 odraslih i 3 djece) i još jednom sjajan domaćin.

Sirianni

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Naš odmor ovdje bio je mirna idila! Pravi dragulj u mirnom ruralnom okruženju. Dobro opremljen s puno igara i knjiga i svim sadržajima koje biste očekivali od smještaja vrhunske klase. Eva je brižan i prijateljski domaćin, diskretno brine o vrtu i uvijek poštuje našu privatnost. Čak nam je ostavila kišobrane kad je bila najavljena kiša. Tu su bicikli različitih veličina koji se mogu koristiti, što je lijep dodir. Naš jedini žal je što nismo rezervirali dulji boravak!

Paul Does

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Vrlo lijepi i karakteristični smještaj. Vlasnica, Eve, je vrlo prijateljska i gostoljubiva. Kuća je opremljena svime što vam treba. Vrt je predivan, oči vam ispadaju. Bazen je lijepo velik. Natkrivena terasa s roštiljem je fantastična i omogućuje vam život na otvorenom, čak i kad kiši. Savršena lokacija za kvalitetno vrijeme s obitelji!

Thomas Groener

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Susan i Graham bili su fantastični domaćini.

Imali smo opskrbljen hladnjak i vino te večeri kad smo stigli

Dobrodošli.

Oprema kuće i posjeda bila je prvoklasna i s ljubavlju do posljednjeg detalja.

Prekrasan, prostrani vrt nudi mnogo lijepih mjesta za odmor.



Domaćini su nam pružili odličan boravak.



Okolina je prekrasno mirna i slikovita.



Jako smo uživali u vremenu i vratili bismo se u bilo koje vrijeme.



Hvala Susan i Grahamu na nezaboravnom odmoru.



Myriam i Thomas

Nore Renders

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Susan i Graham su nas dočekali raširenih ruku, bili su vrlo prijateljski raspoloženi. Kuća, vrt, bazen,... izgledali su baš kao na slici! Došli smo s grupom od 6 mladih (21 god.), a ipak su bili vrlo gostoljubivi. Kad smo imali pitanje, uvijek su brzo priskočili u pomoć.

Brecht Craenen

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Bili smo dvoje mladih koji smo željeli provesti opušten odmor. Kuća je bila savršena za ovo s prekrasnim vrtom i bazenom. Susan i Graham savršeni su domaćini, spremni pomoći vam sa svim pitanjima i poštuju vašu privatnost. Definitivno bismo planirali još jedan odmor u ovoj kući.

Johannes Sigmond

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Fantastično mjesto, puno ljepše nego na slikama. Da ne spominjem najgostoljubivije domaćine ikad, Susan i Grahama. Mjesto potpuno opremljeno i za opuštanje. Sigurno ćemo se opet vratiti!

Robin van Erkel

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

S našom obitelji s tri tinejdžera proveli smo prekrasan dobro održavan tjedan u ovoj prekrasnoj vili. Tišina, ogroman vrt i bazen su prekrasni. Eve se diskretno brine da tijekom boravka budete potpuno opremljeni. Kad je jedno jutro padala kiša, na primjer, kišobrani su nas već čekali kad smo izašli. Popodne je vrijeme opet bilo lijepo i opet smo mogli uživati u bazenu. Zaista preporučljivo.

Crucifix

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži francuski

Izvanredan obiteljski boravak u ovoj veličanstvenoj kući koju jako cijene roditelji i djeca. Vrlo šumovito zeleno okruženje, mirno i opuštajuće. Domaćin rijetke ljubaznosti i dostupnosti. Tamo smo se osjećali kao kod kuće i sigurno ćemo se vratiti!

Vincent, Anne-Sophie, Mael, Martin i Emma.

Jena de Wit

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Oh, Eve. Kakvu lijepu kuću za odmor imate.



Ovo je bila najskuplja kuća za odmor koju smo do sada rezervirali. To podiže potrebna očekivanja. Ali ova kuća za odmor više nego opravdava to. La Forêt-de-Tesse je idilična slika u kojoj vrijeme kao da je stalo. Stara crkva i groblje ukazuju na Evinu vikendicu.



Po dolasku nas dočekuje Eve, koja se ispričava zbog lošeg poznavanja engleskog jezika. Međutim, ona se može savršeno izraziti, tijekom obilaska i tijekom ostatka boravka. Nakon kratkog obilaska dopušteno nam je staviti svoje stvari unutra i istražiti nekadašnju farmu. Kuća ima prostrani, visoki dnevni boravak u prizemlju, kuhinju iz koje se izlazi u marokanski vrt te kupaonicu s wc-om i tušem. Na katu se nalaze tri spavaće sobe (jedna s francuskim ležajem, jedna s dva kreveta za jednu osobu i mala soba s krevetom za jednu osobu) te kupaonica s wc-om i kadom. Kuća je PUNA društvenih igara i romana na engleskom jeziku. Čak i ako pada kiša, ne mora vam biti dosadno. Kuća je ostala lijepa i hladna čak i tijekom vrlo vrućih dana, pod uvjetom da ste ostavili sve prozore zatvorene tijekom dana.



Vanjski prostor je vrlo velik. Neposredno ispred glavnog ulaza u kuću nalazi se natkrivena kamena veranda s velikim šestosjednim stolom, stolnim nogometom (stolni) i roštiljem na ugljen. Siđite stepenicama dolje i doći ćete do prostranog bazena s ležaljkama i natkrivenim prostorom za sjedenje sa staklenim stolom. Nastavite li lutati, doći ćete do pergole sa željeznom klupom, okružene voćkama i drugim zelenilom. Posvuda ćete pronaći mjesta za sjesti i igrati igrice ili popiti čašu vina. Ako nastavite, ulazite u marokanski vrt s natkrivenim šankom, kamenim rubom s jastukom za sjedenje i velikim stolom za objedovanje u zelenilu.



Postoji mnogo aktivnosti koje možete poduzeti u tom području. Međutim, bili smo toliko zadovoljni apsolutnim mirom i luksuzom kolibe da nismo stigli mnogo dalje od nekoliko kratkih izleta do obližnjih sela. I bazen. Oh, taj bazen. Ako ipak želite poduzeti aktivnosti, pogledajte brdo brošura u dnevnoj sobi.



Eva je domaćica koja je drugačija nego što smo navikli, u pozitivnom smislu. Obično su vlasnici vrlo prisutni. Međutim, Eve svojim gostima nudi puno privatnosti. Ona živi u kući pored vikendice i s njom dijelite prilaz. Ipak, morat ćete se potruditi da slučajno ne naletite na nju. Ujutro je uglavnom zauzeta pripremanjem bazena i obavljanjem manjih poslova, a navečer zalijeva biljke. Ako je ne želiš upoznati, ne moraš. Međutim, vrlo je društvena i uvijek je dostupna ako vam zatreba. Ako imate pitanja o nečemu ili vam nešto treba, ona je uvijek pristupačna i uvijek vrlo ljubazna. Definitivno je učinila naš boravak još boljim, unatoč činjenici da je (u trenutku pisanja) bila vlasnica kuće tek nekoliko mjeseci.



Bili smo jako zadovoljni našim boravkom u ovoj vikendici i rado bismo se vratili ovamo!

Nigel Wing

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Proveli smo prekrasna 2 tjedna u vili, a domaćin nam je bila divna Eve, koja vrlo diskretno održava vrt lijepim tijekom cijelog vašeg boravka. Fotografije ne prikazuju ovo mjesto, kuća je velika i dobro uređena, a vrlo veliki vrt prekrasan s ljupkim cvijećem i puno malih skrivenih područja u kojima su se djeca voljela igrati.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Broj objekta: 307583

Posljednje ažuriranje: 28.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/307583.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak La Foret-de-Tessé» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 26 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina