Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Mouans-Sartoux

maks.  8   Gosta/Gostiju
150m²  stambena površina
4 spavaće sobe
3  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
150m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Dječje igralište
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa
Stolni tenis
ograđen vrt

Kupaonica

Kupaonica 3

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu

Uređaji i pribori

Televizor
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Detektor dima
Namještaj za terasu
DVD-player

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 8

4 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 6 km

6 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 0.2 km

0.2 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

golf
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


31 evaluacije

Ukupna ocjena

4,3 od 5
4.3 Oprema
4.3 Cijena/učin
4.3 Servis
4.3 Položaj
4.3 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

R.F. De Vries-van Koot

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Linus Swinnen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mark Dekkers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Jan Deryckere

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

T.J.V. Caberg

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

W.A. Stolk

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

L. Verberne

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Q.R.P.M. de Kort

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

E.p. De Wilde

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Koliko je ova kuća lijepa i jako čista i tako velika, uživali smo u svemu. I koliko lijepo ugodno dobrodošli, i što lijepo iznenađenje, prekrasan voćni tanjur s puno voća i hladne pive i sokova stavio je Leo na stol. Doista dolazi svako jutro održati biljke, prekrasan velik bazen i jacuzzi, ali nama je bilo samo ugodno. Nikad nismo imali tako lijepu i čistu kuću s svime što poželiš za fantastičan odmor. Ne možemo si misliti ništa šta nije bilo ili nije bilo dobro u ovoj kući. Dakle, hvala Leu što smo smjeli iznajmiti tvoj raj na 2 tjedna. Napravili smo lijepe izlete u Cannes, Saint Tropez, Italiju i lijepa planinska sela i gradove uz obalu. Vrlo je lijepo otići brodom na otočiće. Pozdrav od Eda, Jolande, Juliana, Joline, Sylviana i Setha.

Charlotte Bisschop

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je dočekao vlasnik koji je detaljno objasnio o kući. Grad sam po sebi nije baš ugodan, već je veći grad. Ipak ima dovoljno dućana; pekara, supermarket itd. Veliki gradovi poput Cannesa, Grassea, Monaca su lako dostupni.

Martin Plaat

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je savršeno smještena u blizini Cannes-a, Nice-a, Monaca, Grasse-a i Nice Airport-a. Kuća je vrlo skrovita i mirna na ograđenom posjedu. Prostrana kuća i veliki vrt s privatnim bazenom, jacuzzijem, trampolinom, stolnim tenisom, WiFi-jem, TV-om s nizozemskim kanalima i čak malom fitness dvoranom. I vrt i kuća vrlo su čisti i dobro održavani. Supermarket udaljen 3 kilometra. Naša grupa se sastojala od 2 odrasle osobe i 6 djece (11-17 godina). Za svakoga dovoljno zabave. Tjedan pun luksuza i opuštanja.

Wim Kuipers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Od srpnja smo rezervirali ovu vilu na 2 tjedna sa svojom obitelji od 4 osobe, uključujući 2 kćeri u dobi od 13 i 17 godina. Po dolasku, vlasnik nas je dočekao što je bilo vrlo ugodno. Odmah po dolasku nam je objasnio vilu/vrt i različite stvari. Odmah smo se osjećali kao kod kuće. Vila ima puno prostora. Savjet je držati sve zatvoreno tijekom dana. Nema klima uređaja. U spavaćoj sobi smo dobili ventilator. Možda bi stropni ventilator u svim spavaćim sobama bio dobra ideja. Tada klima uređaj stvarno nije potreban. U večernjim satima otvorite vrata ili prozore. Isključite svjetla kako bi komarci što više ostali vani. Normalno je da u ovom periodu ima puno komaraca. Pogotovo vas ubadaju vani u večernjim satima. Stoga se dobro namažite. Zaista smo proveli dva divna tjedna. Potpuno opremljena kuća sa svim potrebnim. Prekrasno održavan vrt. Vlasnik svakoga dana dolazi oko 7.00 sati zalijevati vrt i po potrebi održavati bazen. Nismo imali nikakvih problema s tim. Došlo je do kvara u našoj spavaćoj sobi s električnom instalacijom i vlasnik je odmah poduzeo mjere i uvijek djelovao u skladu s našim mišljenjem. Problem je bio riješen na zadovoljstvo. Vila je također lijepo centralno smještena. U okolici ima puno toga za posjetiti. Na nekoliko minuta udaljenosti je i veliki supermarket (Casino) gdje možete pronaći sve. Također je lijepo što se vila nalazi iza električnih vrata. Svi smo imali super odmor! Tko ne bi želio biti u dilemi ujutro hoćemo li doručkovati pod pergolom ili na terasi, pa onda u četiri koraka ući u predivan bazen. Rado bismo se vratili ponovno!

Yentel Spens

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Prvi dojam kuće bio je savršen. Vrlo ugodna kuća. Vrlo lijep i njegovan vrt! Savršena lokacija! Vrt je dobro održavan od strane vlasnika! Unutrašnjost kuće uređena je u ugodnom rustikalnom interijeru. Veliki prilaz i dovoljno prostora za 2 ili 3 automobila. Vrlo mirno mjesto. Bez buke. Vlasnik je bio prijateljski raspoložen, ali vrlo stresan. Ponekad i neljubazan. Naš dolazak bio je ujutro. Sa vlasnikom smo istražili kuću. Sve je bilo temeljito objašnjeno kako sve funkcionira i gdje što pronaći. Također nam je odmah jasno rečeno koliko bi nešto koštalo ako bismo to oštetili. To je rezultiralo time da smo se cijeli naš odmor osjećali nelagodno, kako unutar kuće tako i vani. Postoji jacuzzi za 5 osoba. Ali vlasnik nam nije dopustio da uđemo s više od 3 ljudi. Nažalost, imali smo 2 psa, jednog labradora i jednog čivavu, ali vlasnik bi radije da pse držimo na povocu i šetamo s njima nego da slobodno trče. Nisu smjeli ni na travu. Nakon obilaska krenuli smo na doručak. Nažalost, sav pribor, lonce i tave, tanjure, čaše i slično bili su toliko prljavi koliko su mogli biti! To je bilo ozbiljno razočaranje! Morali smo sve prvo jako dobro očistiti! Za 3000 eura tjedno to ne bi smjelo biti! Kada smo to spomenuli, vlasnik se naljutio i rekao da smo klijenti koji samo znaju prigovarati i da bismo trebali otići u hotel! Čak su i ručnici koje smo naručili bili prljavi. U nekim sobama hitno je potrebna nova namještaja, poput ormara. To svakako treba popraviti. U jednoj kupaonici nije bilo svjetla. Naš odmor sam po sebi bio je super. Šteta zbog nedostataka. Ali okolina je sve to nadoknadila!

KATIE STATON

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži engleski

Slike i opis ne odražavaju stvarnost! Dok je vanjski dio imovine dovoljno ugodan, unutrašnjost je razočaravajuća, s gotovo svakim dostupnim ormarom/ormarićem punim starih, zastarjelih stvari koje nitko zaista ne bi ikada trebao koristiti na odmoru. Za ažuriranje ove imovine bile bi potrebne kontejner i posjet Ikea-i. Kuhinja ima dobru pećnicu, ploču za kuhanje i hladnjak, ali ponovno, svi ormarici bili su puni šarenih noževa, vilica i ostalog pribora za jelo, s nekim predmetima iz 1970-ih. Ormarici su također mirisali na pljesan, pa smo morali oprati svu posudicu, čaše i pribor za jelo prije upotrebe kako bismo se riješili mirisa i ljepljivih ostataka. Bilo je vrlo malo stakala koja su se čak slagala, a pribor za jelo bio je jeftin. Glavna spavaća soba bila je u redu, ali zbog većine prostora ormar bila je iznimno ograničenog prostora jer je većina koristila za pohranu jastuka za terasu na gornjem terasu namještaja i pruženo je samo 8 vješalica. Kupaonica uz glavnu spavaću sobu je vidjela bolje dane s tušem tako malenim da se u njemu niste mogli kretati. Jedna od drugih dvokrevetnih spavaćih soba imala je iznimno zastarjelu kupaonicu bez WC-a! WC sobe za tu spavaću sobu nalazio se u hodniku bez umivaonika! Također je imao samo pola ormara za vješanje odjeće jer je druga polovica zaključana od strane vlasnika - bez sumnje za više skladišta! Druga dvokrevetna spavaća soba bila je u nekoj vrsti aneksa proširenja sa strane kuće s pristupom kroz kupaonicu i područje teretane koje je izgrađeno na stražnjem dijelu kuće. To područje bilo je pokriveno plastikom i stoga je bilo izuzetno vruće i neugodno. Nažalost, mučili su nas komarci pa je bilo nemoguće ostaviti otvorenim prozore. Osim toga, za ovu spavaću sobu nije bilo ormara. Zbog ekstremnih temperatura - čak i uz korištenje ventilatora - sin i njegova djevojka bili su prisiljeni koristiti sobu s dva kreveta koja je stvarno prikladna samo za djecu. Ova soba ima vrlo malen tuš koji je preuski za odraslu osobu da stoji u njemu. Vlasnik dolazi vrlo rano svaki dan zalijevati vrt i ostavlja bilješke s uputama o tome što očekuje od svojih klijenata. Osjećali smo da je to nametljivo i neopravdano. Televizor koji je bio reklamiran kao imajući nizozemske i međunarodne kanale nije radio (zbog prethodnog gosta koji je promijenio satelitski tanjur - ali nije bilo pokušaja da se to ispravi sve do dana našeg odlaska. Prije početka našeg odmora poslao sam e-poruku Belvilli s traženim vremenima odlaska i rečeno mi je između 10.00 i 11.00 sati. Unatoč tome vlasnik je vrlo rano došao početi se pripremati za svoje sljedeće goste i vrlo nam je nepristojno rekao da ako ne odemo do 10.00 sati onda ćemo morati platiti dodatno. Zatim je počeo ulaziti u kuću i počeo se pripremati, iako smo mi još uvijek bili u fazi pakiranja. Sve u svemu - vila s 2 * po cijeni od 5 *.

M. Kielstra

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Prekrasna kuća sa svim što očekujete od takve kuće u ovoj cjenovnoj klasi. Svaka prednost također ima svoj nedostatak: vlasnik dolazi svaki dan rano kako bi čistio bazen, između ostalog. Obala i prekrasni gradovi udaljeni su na prihvatljivoj udaljenosti. Sa takvom prekrasnom kućom, bazenom, whirlpool/jacuzzijem i sl., zapravo nemate toliko potrebe za posjetima ili sličnim stvarima. Toplo preporučujem.

Le Gorande Raphaël

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži francuski

vila savršeno odgovara opisu i vrlo je dobro održavana. Dobro nas je dočekao Leo, s nekim voćem i malim pivama! Bazen i jacuzzi su vrlo ugodni. Vlasnik svako jutro vrlo rano dolazi za održavanje, to nas nije smetalo.

Paul van Aalst

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

To je izuzetno lijepa kuća u predivnom vrtu s lijepim bazenom i jacuzzijem. Tri stvari koje treba uzeti u obzir: 1. Sobe su vrlo tople i teško se provjetravaju navečer ili noću. 2. Vlasnik dolazi svako jutro kako bi očistio bazen i održavao vrt. Ostajao je sve duže, jasno smo ga čuli i ustanovili smo da je ulazio u kuću. To ozbiljno narušava našu privatnost. 3. Na dan odlaska, vlasnik vrši pritisak da se oslobode sobe ranije jer mora/želi početi s čišćenjem.

Ad Hectors

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo dobra kuća za odmor i fleksibilni vlasnik. Trebate se naviknuti na njegov dnevni posjet u ranim satima, ali to nije uzrokovalo smetnje. Postoji određeni pritisak na privatnost. Kuća je opremljena svim potrebnim stvarima i sve je bilo čisto i svježe. Fitness prostorija je vrlo vruća u sunčanom, toplom vremenu, što može rezultirati pregrijavanjem i prenošenjem topline u druge sobe u kući. Mi smo uživali i sigurno bismo ponovno rezervirali. Odlično!

M.W.F.J. Bevers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Nekretnina je fantastična nekretnina i u potpunosti ispunjava očekivanja. Topla dobrodošlica i dobra njega tijekom našeg boravka učinit će nas da se vratimo u ovu kuću. Unatoč mokrom početku, naš tjedan u ovoj kući završio je s odličnim vremenom i mogli smo u potpunosti uživati u sadržajima koje kuća nudi. Azurna obala je naravno prekrasna. Cannes, Nica i Monako su jednostavni za napraviti, kao i Grasse. Ne zaboravite Gorges du Verdon.

X. Taveirne

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Ako želite lijepu kuću koja je još uvijek tiha i također blizu velikog grada (Cannes), ovo je pravo mjesto. Kuća ima sve za bezbrižan odmor. Prekrasan bazen, mnogo ležaljki s luksuznim jastucima, jacuzzi, potpuno opremljena kuhinja i puno prostora. Tako ste u Grasseu i Cannesu. Neke krevete treba ažurirati, ali inače je super. Vlasnik živi u blizini i vrlo je precizan, ali ne ometa vaš odmor. Preporučeno!

KATIE STATON

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži engleski

Slike i opis nekretnine ne odražavaju stvarnost! Dok je vanjski dio imanja dovoljno ugodan, unutrašnjost je razočarena, s gotovo svim dostupnim ormarima/ormarima punim starih, zastarjelih stvari koje nitko ne bi trebao koristiti na odmoru. Preskočiti i otići do Ikee bilo bi potrebno da se ova nekretnina ažurira. Kuhinja ima dobru pećnicu, ploču za kuhanje i hladnjak, ali opet, svi su ormarići bili puni gomile posuđa i pribora za jelo s nekim komadima koji datiraju iz 1970-ih. Ormari su također smrdjeli na plijesan i morali smo oprati sve posuđe, čaše i pribor za jelo prije nego što ih upotrijebimo kako bismo se riješili mirisa i ljepljivih ostataka. Bilo je vrlo malo čaša koje su čak odgovarale, a pribor za jelo bio je jeftin. Glavna spavaća soba bila je u redu, ali je imala izuzetno ograničen prostor za garderobu jer se većina koristila za odlaganje jastuka za namještaj na gornjoj terasi, a bilo je samo 8 vješalica. Privatna kupaonica je vidjela i bolje dane s tušem tako malim da se u njemu niste mogli pomicati. Jedna od drugih dvokrevetnih spavaćih soba imala je iznimno zastarjelu vlastitu kupaonicu bez WC-a! WC za tu spavaću sobu je bio u hodniku bez umivaonika! Imao je i samo polovicu ormara za vješanje odjeće jer je drugu polovicu zaključao vlasnik – bez sumnje za više prostora za pohranu! Druga dvokrevetna spavaća soba nalazila se u nekoj vrsti dodatka na bočnoj strani kuće s pristupom kroz kupaonicu i teretanu koja je izgrađena na stražnjoj strani kuće. Ovo je područje bilo prekriveno plastikom i zbog toga je bilo izuzetno vruće i neudobno. Nažalost, bili smo mučeni s komarcima pa je bilo nemoguće ostaviti otvorene prozore. Uz to, za ovu spavaću sobu nije bilo ormara. Zbog ekstremnih temperatura - čak i kada se koristi ventilator - moj sin i njegova djevojka bili su prisiljeni koristiti spavaću sobu s bračnim krevetima koja je stvarno prikladna samo za djecu. Ovo ima vrlo mali tuš koji je premalen da bi odrasla osoba mogla ustati. Vlasnik svaki dan dolazi vrlo rano da zalije vrt i ostavlja bilješke s uputama o tome što očekuje od svojih kupaca. Smatrali smo da je to nametljivo i neopravdano. Televizija za koju se reklamiralo da ima nizozemske i međunarodne kanale nije radila (zbog prethodnog gosta koji je promijenio satelitsku antenu - ali to nije pokušano ispraviti do dana našeg odlaska. Prije početka našeg odmora poslao sam Belvilli e-poštu s zatražio je vrijeme polaska i rečeno mu je između 10.00-11.00. Unatoč tome, vlasnik je stigao vrlo rano da se počne pripremati za svoje sljedeće kupce i vrlo nam je grubo rekao da ćemo morati dodatno platiti ako ne odemo do 10.00. zatim smo ušli u kuću i počeli spremati stvari, iako smo se još pakirali.Sve u svemu - vila 2* po cijeni od 5*.

Yentel Spens

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Prvi dojam o kući bio je savršen. Vrlo ugodna kuća. Vrlo lijep i njegovan vrt! Savršena lokacija! Vrt je dobro održavan od strane vlasnika! Iznutra je rezidencija ugodno uređena u ruralnom interijeru. Veliki prilaz i dovoljno mjesta za 2 ili 3 automobila. Vrlo mirna lokacija. Nema problema s bukom. Vlasnik je bio ljubazan, ali vrlo pod stresom. A ponekad i neprijateljski. Naš dolazak je bio u jutarnjim satima. Zajedno s vlasnikom istraživali smo kuću. Tu nam je detaljno objašnjeno kako sve funkcionira i gdje se sve može pronaći. Također nam je odmah jasno stavljeno do znanja koliko će nas nešto koštati ako to razbijemo. Zbog toga smo se osjećali nelagodno kretati se tijekom cijelog odmora, unutar i izvan kuće. Bio je jaccuzi za 5 osoba. Ali vlasnik nam je dopustio da uđemo s najviše 3 osobe. Nažalost. Imali smo 2 psa s 1 labradorom i 1 chihuahuom. Ali vlasnik ne bi trebao dopustiti pse. Jer on je više volio da ih zavežemo i idemo s njima u šetnju. Zatim su pobjegli. Također su radije ne ulazili na travu. Nakon obilaska krenuli smo s doručkom. Nažalost, sav pribor za jelo je bio . Lonci i tave. Ploče. Naočale i nazovite što je prljavije moguće!!!! To je bilo ozbiljno razočaranje! Prvo smo sve morali jako teško očistiti! I platiti ovo za 3000 eura tjedno ne bi trebalo biti! Kad smo to prijavili, vlasnik se naljutio i rekao da smo dosadni kupci i da smo trebali biti u hotelu! Također, ručnici koje smo naručili nisu bili čisti. U nekim sobama postoji hitna potreba za novim namještajem! Kao ormari. Nešto se svakako može učiniti po tom pitanju. Nije bilo svjetla u 1 kupaonici. Naš odmor je sam po sebi bio odličan. Žao mi je zbog negativnosti. Ali sredina je sve nadoknadila!

Wim Kuipers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Rezervirali smo ovu vilu na 2 tjedna s našom obitelji od 4 osobe od srpnja. od toga 2 kćeri od 13 i 17 godina. Pri dolasku nas je čekao vlasnik što je bilo vrlo ugodno. Po dolasku je odmah objasnio vilu / vrt i razne stvari. Odmah smo se osjećali ugodno. To je vila s puno prostora. Savjet Držite sve zatvoreno tijekom dana. Nema klime. Imamo ventilator u spavaćoj sobi. Možda je stropni ventilator u svim spavaćim sobama ideja. Klima uređaj stvarno nije potreban. Otvorite vrata ili prozore noću. Ugasite svjetla kako biste spriječili komarce što je više moguće. Da u to vrijeme ima puno komaraca je naravno normalno. Uboli ste uglavnom vani noću. Dakle, dobro trljajte. Imali smo zaista dva prekrasna tjedna. Kompletna kuća sa svim potrepštinama. Prekrasno održavan vrt. Vlasnik dolazi +/- 7.00 svaki dan da prska vrt i održava bazen ako je potrebno. Time uopće nismo imali neugodnosti. Došlo je do kvara u našoj spavaćoj sobi sa strujom i vlasnik je odmah djelovao i uvijek djelovao u dogovoru s nama. Problem je uredno riješen. Vila je također centralno smještena. Ima toliko toga za posjetiti u okolici. Nekoliko minuta također veliki Casino (supermarket) gdje možete dobiti sve. Također je lijepo što je vila iza elektroničkih ograda. Svi smo imali sjajan odmor! Tko ne bi želio ujutro sjediti s dilemom Trebamo li doručkovati ispod sjenice ili na terasi? a zatim zaronite u blaženi bazen u 4 koraka. Rado bismo se vratili!

Boudewijn van der Willige

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Nakon telefonske dojave, dobro primljen od strane vlasnika, koji sve uredno i precizno objašnjava. Najljepši (blagdanski) tjedan ikada. Prekrasna vila sa svim detaljima. Područje (s automobilom) je lijepo za posjetiti, a gradovi poput Cannesa (15 minuta) itd. su u blizini. Tamo sam često večerao. Svakako za preporuku.

Ad Hectors

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Izvrsna kuća za odmor i fleksibilan vlasnik. Trebalo se malo priviknuti na njegov svakodnevni posjet u ranim satima, ali to nije uzrokovalo nikakvu smetnju. Neki pritisak na privatnost.

Kuća je opremljena svim potrepštinama i sve je bilo čisto i svježe. Takozvana soba za fitness je vrlo topla za sunčanog, toplog vremena, što može dovesti do preljeva topline u druge prostorije u kući. Zaista smo uživali i sigurno bismo ponovno rezervirali. Fino!

E.p. De Wilde

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kakva kuća, tako lijepa i takoooo čista i tako velika da smo uživali u svemu.

I kakva lijepa ugodna dobrodošlica i kakvo lijepo iznenađenje, ukusna zdjela voća s puno voća i hladnog piva i fini sok koji nam je Leo stavio na stol.

Doista, dolazi svako jutro održavati biljke, prekrasan veliki bazen i jacuzzi, ali nama se samo to svidjelo.

Nikada nismo imali prekrasnu čistu kuću sa svime što možete poželjeti za fantastičan odmor.

Ne možemo se sjetiti ničega što nije ili nije bilo dobro u ovoj kući.

Leo, hvala ti što si nam dopustio da iznajmimo tvoj raj na 2 tjedna.



Imali smo lijepa putovanja u Cannes, Saint Tropez, Italiju i lijepa planinska sela i gradove na obali

Brod do otoka je također vrlo lijep.



Srdačan pozdrav Ed jolanda Julian joline Sylvian i Seth

Martin Plaat

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je savršeno smještena u blizini Cannesa, Nice, Monaka, Grassa i zračne luke Nice. Sama kuća je vrlo zaštićena i tiha na zaštićenom mjestu. Prostrana kuća i veliki vrt s privatnim bazenom, jacuzzijem, trampolinom, stolom za stolni tenis, wifi, TV s nizozemskim kanalima, pa čak i malom fitness salom. I vrt i kuća vrlo čisti i dobro održavani. Supermarket udaljen 3 km. Naša grupa se sastojala od 2 odrasle osobe i 6 djece (11-17 godina). Dovoljno zabave za sve. Tjedan pun luksuza i opuštanja.

Charlotte Bisschop

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Ljubazno nas je primio vlasnik koji nam je dao detaljna objašnjenja o kući.

Sam grad je manje udoban, nešto je veći grad. Mnoštvo trgovina; pekara, supermarket, itd. Veliki gradovi kao što su Cannes, Grasse, Monako su lako dostupni.

M. Kielstra

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Predivno lijepa kuća sa svime što biste očekivali od takve kuće u ovom cjenovnom rangu. Svaka prednost ima i svoju manu: vlasnik svaki dan dolazi rano kako bi, između ostalog, očistio i bazen.
Obala i prekrasni gradovi su unutar prihvatljive udaljenosti.
S ovako lijepom kućom, bazenom, whirlpoolom/jacuzzijem i sl., nemate baš neku potrebu obilaziti nešto i sl.
Topla preporuka.

Paul van Aalst

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

To je vrlo lijepa kuća u prekrasnom vrtu s prekrasnim bazenom i jacuzzijem.

Tri točke pažnje:

1. Spavaće sobe su jako vruće i jedva se mogu prozračiti navečer ili noću.

2. Vlasnik dolazi svako jutro čistiti bazen i održavati vrt. Ostajao je sve duže, čuli smo ga jasno, a činilo se i da gleda unutra. Ozbiljan napad na našu privatnost.

3. Na dan odlaska vlasnik vrši pritisak da se sobe puste ranije jer mora/želi početi čistiti.

Le Gorande Raphaël

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži francuski

vila savršeno odgovara opisu i vrlo dobro održavana

Lijepo nas je primio Leo, uz voće i mala piva!

Bazen i jacuzzi su jako lijepi

Vlasnik dolazi svako jutro vrlo rano na održavanje, nije nam smetalo


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Broj objekta: 307851

Posljednje ažuriranje: 07.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/307851.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Mouans-Sartoux» je dobio ocjenu gosta 4.3 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 31 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat