Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Mougins

maks.  12   Gosta/Gostiju
360m²  stambena površina
6 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 12  Gosta/Gostiju
360m²
6 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja

Vanjsko područje

Garaža
Vrt
Roštilj
Bazen
Mjesto za parkiranje
Teniski teren
Terasa
ograđen vrt

Kupaonica

Kupaonica 2

kupaonica sa tušem i kadom

gostinski toalet 2


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Aparat za kavu

Uređaji i pribori

Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
HiFi-uređaj

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 12

6 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 12 km

12 km

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Restoran 3 km

3 km

Centar grada/mjesta 3 km

3 km

Zračna luka 36 km Nice

36 km

Kolodvor 12 km Cannes

12 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

golf
Tenis
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


8 evaluacije

Ukupna ocjena

4,0 od 5
3.9 Oprema
3.9 Cijena/učin
3.9 Servis
3.9 Položaj
3.9 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Marina Uyttendaele

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Prikaži nizozemski

Po dolasku (predviđeno od 16:00) morali smo nazvati odgovornu osobu jer nije bio na licu mjesta (+/- 10 minuta čekanja nakon tako dugog puta/umora). Dobili smo obilazak unutra i vani te kratke informacije o vratima i alarmu. Očekivali smo barem brošuru ili neki drugi dokument s najvažnijim informacijama jer ne možete sve zapamtiti iz brzog objašnjenja. Vila je bila prostrana, lijepa s prekrasnim vrtom, bazenom/trampolinom kako je opisano u informacijama Belville. Bili smo 4 para i svatko je pronašao odgovarajući prostor kako bi mogli biti malo samostalni, što je bilo super. Vila i vrt izgledali su čisto, ali ako bolje pogledate, nisu bili baš čisti... čak smo morali oprati vrata jednog WC-a jer su bila prljava (neću dalje širiti o vrsti prljavštine). Vila je bila malo udaljena od aktivnosti (kupovina...). S vrućinom (30°) čak niste mogli brzo pješice ići do pekare primjerice. Možda bi prisutnost bicikla bila plus.

C Besseling

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Prikaži nizozemski

Prekrasna prostrana kuća na lijepoj lokaciji. S nekoliko obitelji vrlo ugodne privatne spavaće sobe raspoređene po cijeloj kući, tako da postoji ipak privatnost. Predivan bazen s dubokim i plitkim dijelovima, tako da se djeca mogu igrati. Uživali smo u boravku! Nažalost, neki manji nedostaci su se pojavili po dolasku, većina je brzo otklonjena. Trambolina je bila uništena i osobito opasna s velikom pukotinom od 1 m i nakon 1 tjedna novo platno, ali nije se dobro uklapalo. Savjeti za vlasnika: - zamijenite kuhinjske potrepštine ranije, jer nema šalica za čaj bez oštećenja i većina tanjura i zdjela je oštećena. Također su tave bez teflonskog sloja. - Pod u bazenu na nekoliko mjesta je propao - Neki prozorski poklopaci trule - u kupaonici pored glavne spavaće sobe na 1. katu postavite zavjese za ugodan osjećaj, iako ima malo pogleda - u garderobi na 1. katu dodatni prostor s vješalicom za dugačke haljine.

Matthias Pittoors

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Prikaži engleski

Marina Uyttendaele

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Prikaži nizozemski

Prilikom dolaska (predviđeno od 16.00 sati) morali smo nazvati odgovornu osobu jer on nije bio na licu mjesta (+/- 10 minuta čekanja nakon tako dugog putovanja/umor). Dobili smo obilazak unutarnjeg i vanjskog prostora te kratke informacije o vratima i alarmu. Očekivali smo barem brošuru ili neki drugi dokument koji bi sadržavao najvažnije informacije jer nije moguće sve zapamtiti što je brzo objašnjeno.

Vila je bila prostrana i lijepa s prekrasnim vrtom, bazenom i trampolinom kao što je opisano u informacijama Belville. Bili smo četiri para i svatko je pronašao odgovarajući prostor kako bi mogao provoditi neovisno vrijeme, što je bilo super. Vila i vrt izgledali su čisto, ali ako ste malo bolje pogledali, nisu bili tako čisti... Čak smo morali oprati vrata jednog WC-a jer su bila prljava (neću dalje opisivati vrstu prljavštine).

Sama vila bila je udaljena od svih aktivnosti (trgovina, ...). Čak ni s takvom vrućinom (30°C) niste mogli brzo otići pješice do npr. pekarnice. Prisutnost bicikla možda bi bila plus.

C Besseling

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Prikaži nizozemski

Prekrasna prostrana kuća na lijepoj lokaciji. S nekoliko obitelji, lijepo su raspoređene vlastite spavaće sobe po cijeloj kući, tako da ima privatnosti. Divan bazen s dubokim i plitkim dijelovima, tako da djeca također mogu lijepo igrati. Uživao sam u boravku!

Nažalost, bilo je nekoliko manjih nedostataka pri dolasku, većina je brzo riješena. Trambolina je bila propala i posebno nesigurna s velikim rasparanim dijelom od 1 metra, a nakon 1 tjedan je dobivena nova mreža, ali nije dobro odgovarala.

Savjeti za vlasnika:

- Zamijenite kuhinjske stvari ranije, jer nema šalice za čaj bez odlomljenih komadića, a većina tanjura i zdjela je oštećena. Također posude bez teflonskog sloja.

- Pod u bazenskom paviljonu je sagnut na nekoliko mjesta.

- Neke rolete su trule.

- U kupaonici u spavaćoj sobi na prvom katu, molimo objesiti zavjese za udoban osjećaj, iako nema puno pogleda.

- U garderobi na prvom katu dodatni ormar s vješalicom za dugačke haljine.

Matthias Pittoors

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Prikaži engleski

Poštovani gospodine, gospođo,

Iznajmili smo vilu u Mouginsu, "Chemin de Jyloue 778". Šifra: FR-00009-34.

Nažalost, susreli smo se s nekoliko neugodnosti. Prvo, prilikom dolaska primijetili smo da je slomljeno svjetlo u zadnjem vrtu, a oko 21:30 se automatski sustav za navodnjavanje vrta uključuje, što uzrokuje kratki spoj.

Morali smo nekoliko puta ponovno uključiti osigurač kako bi dobili struju. Zbog ovog rizika, napajanje nije sposobno isporučiti potrebnu struju za istovremeno pokretanje svih klima uređaja u sobama. Različiti osigurači iskaču zbog ovoga (koje moramo svaki put ponovno uključiti). Treći dan nam je iskočio osigurač što je uzrokovalo kvar perilice/sušilice i zaustavljanje odvodnje. Zbog toga se otpadna voda izlila iz kade u sobi u prizemlju, uzrokujući frustraciju. Osim toga, od pet rasvjetnih tijela na terasi, samo je jedno funkcionalno, pa smo morali kupiti dodatne svijeće kako bismo sjedili vani tijekom večeri i ostali vidljivi jedni drugima. Na vrhu svega, nema aktivnog sigurnosnog sustava ili ograde oko bazena, što je opasno za našu malu djecu (efektivno to je obvezno prema francuskom zakonu za iznajmljivanje kuća). Kulminacija naših loših iskustava dogodila se jučer navečer, što nas je natjeralo da vam se obratimo s ovim e-mailom. Jučer smo imali skupog privatnog kuhara koji je došao kuhati za rođendansku proslavu. Tijekom večeri je došlo do poplave odvodnje perilice i uzrokovalo kvar same perilice. Osim toga, dovod vode u kuhinjskom sudoperu se začepio, uzrokujući curenje vode ispod ormarića i na podu kuhinje. Morali smo prekinuti proslave i početi čistiti i sušiti otpadnu vodu u kuhinji prije nego što smo nastavili s proslavom. Kao što možete vidjeti, imamo vrlo neželjeni boravak u ovoj vili koju smo iznajmili putem vaših usluga. Iako smo navikli na određeni postotak kvara u najamnim vilama, ovo je daleko izvan prihvatljivog. Vila se oglašava kao moderna za neprekidno korištenje s velikom grupom, ali trenutno smo uvjereni da se radi o lažnom oglašavanju. Stoga bismo željeli primiti značajnu kompenzaciju na ukupnu cijenu najma za naše probleme kako bi se stvari ispravile. Očekujemo odgovor u roku od 5 radnih dana. Hvala.

Marina Uyttendaele

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Po dolasku (očekivano od 16h) morali smo nazvati odgovornu jer nije bio na licu mjesta (+/-10m i to nakon tolike vožnje/umor). Dobili smo obilazak iznutra i izvana te kratke informacije o vratima i alarmu. Očekivali smo barem brošuru ili neki drugi dokument s najvažnijim informacijama, jer ne možete se samo sjetiti svega što je ukratko objašnjeno.

Vila je bila prostrana, lijepa s prekrasnim vrtnim bazenom / trampolinom kao što je opisano u informacijama o Belvilli. Bili smo 4 para i svatko je pronašao odgovarajući prostor za osamostaljivanje, što je bilo super. Vila i vrt su izgledali čisto, ali ako bolje pogledate nije bilo tako čisto... čak smo morali oprati i vrata od WC-a jer su bila prljava (neću elaborirati prirodu prljavštine).

Sama vila je bila donekle udaljena od bilo kakvih aktivnosti (trgovina,...). Uz vrućinu (30°) ne bi se moglo ni brzo pješke do pekare, na primjer. Prisutnost bicikla bi možda bila plus.

C Besseling

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Lijepa prostrana kuća na lijepoj lokaciji. S brojnim obiteljima vrlo lijepe privatne spavaće sobe raspoređene po kući, dakle privatnost. Lijep bazen s dubokim i plitkim dijelovima, tako da se i djeca mogu lijepo igrati. Uživali u boravku!

Nažalost, bilo je nekih manjih nedostataka pri dolasku, većina je brzo riješena. Trampolin se pokvario i bio je posebno nesiguran s velikom pukotinom od 1 m i novom krpom nakon 1 tjedna, ali to nije dobro pristajalo.

Savjeti za vlasnika:

- ranije zamijenjeni kuhinjski elementi jer nema šalice za čaj bez komadića, a većina tanjura i zdjela je oštećena. Također i tave koje više nemaju teflonski sloj na sebi.

- Pod u kućici s bazenom popustio je na nekoliko mjesta

- Neki prozorski kapci su truli

- U kupaonici glavne spavaće sobe na 1. katu objesite zavjese za ugodan osjećaj, čak i ako ima malo privatnosti

- u garderobi na 1. katu dodatni ormar s prostorom za duge haljine


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Broj objekta: 322544

Posljednje ažuriranje: 13.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/322544.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Mougins» je dobio ocjenu gosta 4 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 8 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat