Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Berre-les-Alpes

maks.  5   Gosta/Gostiju
65m²  stambena površina
2 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
65m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić

Vanjsko područje

Vrt
Mjesto za parkiranje
Teniski teren
Terasa
ograđen vrt

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Aparat za kavu

Uređaji i pribori

Televizor
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu
DVD-player

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Stanje

podobno za invalidska kolica

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 5

1 dvokrevetna soba
1 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 2 km

2 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Tenis
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


17 evaluacije

Ukupna ocjena

4,3 od 5
4.3 Oprema
4.3 Cijena/učin
4.3 Servis
4.3 Položaj
4.3 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

j. zegveld

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Robert Venema

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Essaid Eddaoudi

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Boravili smo s obitelji od 5 osoba, bilo je lako. Domaćica je bila vrlo prijateljska, dala je i nekoliko savjeta za P+R u Nici, Cannesu i Monacu... Svakako vrijedi ponoviti...

Wiel Haenen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Lijep, udoban i prostran stan s lijepim, slobodnim pogledom i prekrasnom terasom. Vlasnica, Jaqueline, vrlo je prijateljska i gostoljubiva te smo dočekani s pićem i mnogo savjeta. Prekrasno, mirno područje, možete posjetiti prekrasne gradove poput Nice i San Rema, ali također možete uživati u planinama i diviti se prekrasnoj prirodi. Proveli smo prekrasan odmor i uživali u lijepom apartmanu koji je bio potpuno opremljen i čist.

Irene Verstegen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Lijep stan, nekoliko zavoja uz planinu. Potpuno opremljen. Toplo smo dobrodošli dočekani, s ukusnom quicheom. Dala nam je puno dobrih savjeta za aktivnosti. Također, ako smo imali pitanje, ljubazno su nam pomogli. Nažalost, ne možete ići pješice do trgovine. Morate uzeti auto. Uživali smo i stvorili lijepe uspomene! Imali smo sjajan boravak.

Joannes Huinen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vlasnica Jackie Demange nas je srdačno dočekala. Tijekom našeg boravka nekoliko puta nam je dala dobre informacije i korisne savjete. Smještaj je bio odličan s prekrasnim pogledom s terase. Jedini nedostatak bio je tuš: zavjesa za tuširanje nije sprječavala da se pola kupaonice poplavi tijekom svakog tuširanja. Također je "labavi" tuš nosio svoj dio problema (nije ostajao u željenom položaju, već je stalno klizio). Okolina je bila vrlo lijepa. S radošću se sjećamo ugodnog boravka u Berres-les-Alpesu. Čak razmišljamo o ponovnom posjetu 2020. godine.

Wiel Haenen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Bili smo već prošle godine na ovom odredištu, i zato što smo smatrali da je to fantastična lokacija, ove godine smo se vratili. Jacqueline, vlasnica, srdačno nas je dočekala i što smo bili tamo drugu godinu zaredom, i kao prijatelji. Smještaj pruža 100% zadovoljstva, i unatoč vrlo vrućem vremenu, ostaje ugodno hladan. Uživamo u predivnom pogledu s terase, ispred nas su maslinici, zatim nekoliko vrtova i u daljini planine. Također je ovdje vrlo mirno i možete se opustiti. Imate puno mogućnosti za izlete, možete posjetiti mjesta poput Nice, Mentona, San Rema i slično te uživati u moru. Također možete otići u planine i biti usred prirode s prekrasnim mjestima i pogledima.

Essaid Eddaoudi

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Boravili smo s obitelji od 5 osoba, bilo je dobro. Domaćica je bila jako ljubazna, također je dala nekoliko savjeta za parkiranje (P+R) u Nici, Cannesu i Monaku...

Svakako vrijedi ponoviti...

Yvonne De Groot

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Lijep udoban i prostran stan s neometanim pogledom, nedaleko od velikog grada Nice. Dobra baza za izlete na Azurnu obalu. Između ostalog posjetili smo Cannes, Monako i Antibes. Kuća je na planini iu vrtu ima mnogo voćaka. Vrlo mirno okruženje.

Thijs Goossen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Domaćica je bila vrlo ljubazna, poželjela nam je dobrodošlicu s pićem i dala nekoliko savjeta o stvarima koje treba raditi u okolici. Uredan smještaj i prekrasno okruženje za opuštanje, ali i aktivnost uz šetnju i/ili vožnju biciklom. Zbog svog položaja, postoji mnogo varijacija u krajoliku. Zaželite pješačku ili biciklističku rutu prema obali ili strmi uspon u planine, mnogo izbora. Putovanja u Nicu, Monako itd. također su jednostavna.

Wiel Haenen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Lijep, udoban i prostran stan s prekrasnim, neometanim pogledom i lijepom terasom. Vlasnica, Jaqueline, vrlo je ljubazna i gostoljubiva i dočekali su nas s pićem i puno napojnica. Prekrasno, mirno područje, možete ići u prekrasne gradove, kao što su Nica i San Remo, ali također možete uživati u planinama i uživati u prekrasnoj prirodi. Imali smo prekrasan odmor i uživali u lijepom apartmanu koji je bio kompletan i čist.

Wiel Haenen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Već smo poznavali ovu destinaciju za odmor od prošle godine, a budući da mislimo da je ovo tako fantastična lokacija, vratili smo se ponovno ove godine.

Vrlo toplo nas je dočekala vlasnica Jacqueline i zato što smo bili tamo već drugu godinu čak i kao prijatelji. Smještaj pruža 100% zadovoljstvo i unatoč vrlo vrućem vremenu ostaje lijepo i hladno u ovoj rezidenciji.

Kada sjedimo na terasi uživamo u prekrasnom pogledu, u prvom planu stabla maslina zatim niz vrtova i u daljini planine. Ovdje je također prekrasno tiho i ovdje se možete opustiti. Također imate puno izbora za izlete, možete otići do mjesta kao što su Nica, Menton, San Remo itd. i naravno uživati u moru. Također možete otići u planine i okruženi ste prirodom s prekrasnim mjestima i prekrasnim pogledom.

Joannes Huinen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo toplo nas je dočekao vlasnik Jackie Demange. Tijekom našeg boravka pružila je dobre informacije i sjajne savjete u nekoliko navrata.

Smještaj je u redu s prekrasnim pogledom s terase.

Jedini nedostatak bio je tuš: tuš zavjesa nije spriječila da pola kupaonice ne bude poplavljeno pri svakom tuširanju. Tome je doprinijela i "šepava" glava tuša (nije ostajala u željenom položaju, nego uvijek tonula).

Okolina je bila vrlo lijepa.

Osvrćemo se na vrlo lijep boravak u Berres-les-Alpes. Čak razmišljamo o ponovnom odlasku ovamo 2020.

Irene Verstegen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Lijep stan, nekoliko ukosnica zavoja u planinu. Potpuno opremljen. Srdačno smo dočekani, uz ukusan quiche. Dala nam je razne dobre savjete za poslovanje. Čak i ako smo imali pitanja o nečemu, dobro nam se pomoglo.

Nažalost, ne možete prošetati do trgovine. Za ovo još uvijek morate uzeti auto.

Lijepo smo se proveli i stvorili lijepe uspomene!

Imamo jednog

Onno van Kessel

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo prijateljski i točan doček, a prvi dojmovi bili su u potpunosti opravdani očekivanjima. Čist i uredan kat, prostrani parking i prekrasna terasa u zelenilu. Vlasnica ima mnogo dobrih savjeta (uključujući i za praktični P + R Nice), ali se ne nameće. Lokacija je vrlo pogodna za aktivnosti na otvorenom kao što su hodanje ili vožnja biciklom (uključujući Col de Turini), ali manje za one koji vole izlaziti navečer jer tada uvijek čekaju mnogi tamni ukosnici. Kuća nije luksuzna, ali sve radi kako treba i dovoljno je prostrana za 3 odrasle osobe.

Anne Marie Mollema-Denkers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vlasnica Jacqueline je vrlo gostoljubiva i dobro smo primljeni unatoč činjenici da smo stigli kasnije nego što je navedeno. Kuća je također bila dobra, s lijepom terasom ispred. Okruženje je također vrlo lijepo, s prekrasnim pogledom.

Gutgsell

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

prekrasan odmor na mirnoj lokaciji, planinsko s romantičnim selima, ljubazna i uslužna gazdarica, dobro opremljen i vrlo čist smještaj s velikim vrtom i velikim balkonom s ležaljkama, oko 30 minuta vožnje do mora


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Broj objekta: 307854

Posljednje ažuriranje: 02.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/307854.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Berre-les-Alpes» je dobio ocjenu gosta 4.3 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 17 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina