Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Aubenas

maks.  5   Gosta/Gostiju
75m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
75m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
Televizor Televizor
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu

Uređaji i pribori

CD-Player
Televizor
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
Namještaj za terasu
HiFi-uređaj

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 5

1 jednokrevetna soba
2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 9 km

9 km

Restoran 9 km

9 km

Centar grada/mjesta 9 km

9 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 11:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


13 evaluacije

Ukupna ocjena

3,9 od 5
3.9 Oprema
3.9 Cijena/učin
3.9 Servis
3.9 Položaj
3.9 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Lucas Molenkamp

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

M.G. Blok- van Os

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

r. goevaers

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

d.M de Haas

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Bruno Sagaert

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

david laebens

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

E. Zwaan

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Lucas Molenkamp

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Cor Hofman

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Prekrasna atmosferična kuća s nekoliko stvari na koje treba obratiti pažnju. Šarmantno i slikovito okruženje, simpatično malo selo (oko 15 kuća) na vrhu planine. Romantična stara kućica s udobnim uređenjem. Srdačno i prijateljski nas je dočekala izuzetno ljubazna i engleski govoreća Charlotte i njena dvogodišnja kći. Ona upravlja objektom. Mnoge mogućnosti za šetnje i biciklizam. Ako niste previše sportski tip, preporučuje se električno vozilo. Pogledajte rute na https//www.strava.com/activities/1191133402 (30 km) i https//www.strava.com/activities/1194375454 (43 km). Kuća je također lijepa, ali važno je imati na umu da je stara (pukotine i paukovi) i opremljena septičkom jamom. Činjenica da je stara zapravo daje karakter, ali ponekad je to potrebno naviknuti. Kuhinja u prizemlju bila je autentična, ali i tamna kad nije sunčano vrijeme. Zbog toga smo jeli na prvom katu u sobi. To je svakako prostranije i svjetlije. Spava se na drugom katu. Prema mom ukusu, madrac je bio malo tvrd. Ali ujutro opet s prekrasnim pogledom -) Iako je vrtni namještaj malo oskudan (kamp stolice, 2 komada), sam vrt je stvarno plus. Da, tu je suncobran i roštilj. U rujnu 2017. imali smo malo hladnije vrijeme (inače je u La Roche obično nekoliko stupnjeva hladnije nego dolje u dolini). Što se tiče grijanja, iznenađenje je bilo što poput termostata u kući nismo mogli pronaći. Mnogi stanovnici u planinama još uvijek lože drvima, koje često sami vuku iz šume jer imaju vlastitu parcelu za tu svrhu. Alternativa su petrolejski radijatori. Oboje je malo nepoznato -) No, negativnost s ovom kućicom bila je ta što se očekuje da se sami pobrinete za gorivo. Drva su tamo, ali očekuje se da to ne koristite. To je vlasništvo. Odabrali smo petrolejsko grijanje i kupili u Leclercu u Aubenasu. To je dostupno u bocama od 25 litara ili u bocama od 1 litre. Potrošnja je oko 1 do 1,5 litre po večeri po peći. Ono što nas također zbunilo bila je obavijest u dokumentacijskoj mapi na licu mjesta da, ako butan gas nestane, sami se trebamo pobrinuti za novu bocu, moramo je sami spojiti i troškovi te kupnje također su na nama. Srećom, u boci je još uvijek bilo dovoljno plina. Zahvaljujući prethodnim najmoprimcima... Usput, imali smo sreće što smo ovu dalje slatku kućicu mogli unajmiti po cijeni od 275 kn za tjedan dana. Kasnije smo vidjeli ponuđeno po cijeni od 380 kn. Ta cijena je po našem mišljenju prilično visoka.

Tilman Leher

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži njemački

To je bilo upravo ono što smo željeli, nije luksuzni smještaj, ali je kuća s atmosferom u kojoj smo se jako dobro osjećali. Vrlo je nevjerojatno tiho, nalazite se u selu, ali se osjećate nedirnuto i slobodno, oprema nudi sve što je potrebno. Dva negativna aspekta: U velikom krevetu letvice su bile prelabave i već prve noći, samo sjedajući, odvojile su se od letvice na kojoj su ležale. Prejeftini kreveti. Sami smo to popravili i stavili stezaljke između letvica. Nakon toga nije bilo više problema. 2. Bez obzira na pravilno održavanje, povremeno se osjeća miris fekalija. Zaključak: Ova kuća se preporučuje ljudima koji traže mir i odmor, dobrih nogu su, vole planinarenje, vole prirodu i ne cijene veliki luksuz.

Carla Rogiers

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži francuski

Položaj je fantastičan! Kućica je prilično šarmantna i ima sve tehničke potrepštine, ali sanitarije i spavaće sobe mogu koristiti temeljito renoviranje. Terasa također može biti potpuno dovršena kako bi se kasnije mogli postaviti čvršći vrtni namještaj...

Cor Hofman

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Predivna atmosferska kuća s nekoliko stvari o kojima treba obratiti pažnju. Atmosfersko i slikovito okruženje, sladak mali gradić (oko 15 kuća) na vrhu planine. Romantična stara kućica s udobnim namještajem. Bili smo srdačno i ljubazno dočekani od strane izuzetno ljubazne i engleski govoreće Charlotte i njene dvogodišnje kćerke. Ona upravlja objektom. Mnogo mogućnosti za planinarenje i vožnju biciklom. Ako niste previše sportski tip, preporučuje se električno vozilo. Pogledajte rute na https//www.strava.com/activities/1191133402 (30 km) i https//www.strava.com/activities/1194375454 (43 km). I kuća je lijepa, ali trebate biti svjesni da je stara (fuge i paukovi) i da ima septičku jamu. Činjenica da je stara upravo daje njen karakter, ali ponekad je to neobično. Donja kuhinja je bila autentična, ali kod manje sunčanog vremena i tamna. Zato smo jeli na prvom katu u sobi. To je barem puno prostranije i svjetlije. Spavanje je na drugom katu. Po mom ukusu, madrac je bio malo pre tvrd. Ali ujutro opet sa prekrasnim pogledom -)

Iako je vrtni namještaj pomalo spartanski (camping stolice, 2 komada), sam vrt je zaista plus. I da, tu je i suncobran i roštilj. Imali smo hladnije vrijeme u rujnu 2017. (Inače, u La Roche je obično nekoliko stupnjeva hladnije nego dolje u dolini). Što se tiče grijanja, iznenadili smo se što nije bilo termostata u kući. Mnogi stanovnici u planinama i dalje koriste drva koja sami često vuku iz šume, jer imaju vlastitu parcelu za tu namjenu. Alternativa su plinske peći. Oba načina su malo neobična -)

Jedino razočaranje kod ove kućice je to što se od vas očekuje da sami osigurate gorivo. Iako ima drva, očekuje se da ih ne koristite. To je vlasništvo vlasnika. Mi smo odabrali plinsko grijanje i kupili ga u Leclercu u Aubenasu. To je dostupno u bocama od 25L ili u bocama od litara. Potrošnja je otprilike 1 do 1,5 litara po večeri po peći. Ono što nas također je iznenadilo je obavijest u priručniku na licu mjesta da ako nestane plina, trebali bismo sami brinuti o novoj boci, sami je spojiti i troškovi nabave su također na nama. Srećom, boca je još uvijek imala dovoljno plina. Zahvaljujući prethodnim stanarima... Usput, imali smo sreću da ovaj dalje lijepi kućicu možemo unajmiti po cijeni od 275 kn za tjedan dana. Kasnije smo je vidjeli ponuđenu za 380 kn. Ta cijena je po nama prilično visoka.

Tilman Leher

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži njemački

Bilo je to što smo želeli, nimalo luksuzno mesto za smeštaj, ali kuća sa atmosferom u kojoj smo se veoma osećali prijatno. Veoma je neverovatno tiho, nalazimo se u selu, ali se osećamo bezbedno i slobodno, oprema pruža sve što je potrebno. Dve negativne stvari: U velikom krevetu posteljina je bila previše slaba i samo kod sedenja je u prvoj noći skliznula sa letve na kojoj je bila postavljena. Prejeftini kreveti. To smo sami popravili i stavili vešalice između rešetki kreveta. Posle toga nije bilo više problema. 2. Ponekad, uprkos pravilnom održavanju, oseća miris fekalija.

Zaključak: Kuća se preporučuje ljudima koji traže mir i odmor, koji su dobri pešaci, vole planinarenje, vole prirodu i ne polažu veliku vrednost na luksuz.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Obiteljski odmor

Broj objekta: 307988

Posljednje ažuriranje: 19.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/307988.htm


«apartman za odmor Obiteljski odmor Aubenas» je dobio ocjenu gosta 3.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 13 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat