Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Pays de Belvès

maks.  10   Gosta/Gostiju
220m²  stambena površina
5 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 10  Gosta/Gostiju
220m²
5 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Dječje igralište
Bazen
Teniski teren
Terasa
Stolni tenis
ograđen vrt

Kupaonica

Kupaonica 2

kupaonica sa tušem i kadom

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu

Uređaji i pribori

CD-Player
Televizor
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu
DVD-player

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 10

5 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.2 km

0.2 km

Restoran 0.1 km

0.1 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

golf
Tenis
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 09:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


35 evaluacije

Ukupna ocjena

4,3 od 5
4.3 Oprema
4.3 Cijena/učin
4.3 Servis
4.3 Položaj
4.3 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

B.C. Sliggers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Pieter van Roon

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Dirk Steyaert

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

gerda van winkel

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

E.E. van Vonno

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Jeroen Goedhart

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

H.F.M. Nootebos

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

J.H.A. Olivier

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Jolanda Hylkema - Baars

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

M. Tolboom - Vial

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje za jesenske praznike. Srećom, temperatura je bila dobra pa nismo morali koristiti grijanje. To je divna kuća s još divnijim pogledom. Odlično smo se proveli. Kuća nije baš pogodna za obitelji s malom djecom. Ipak je prilično stara pa trebate biti oprezni s npr. škure i parketom. Bili smo 2 odrasle osobe i 5 (skoro punoljetnih) djece. PREPORUČUJEMO!

H. de Gendt

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

To je karakteristična kuća s predivnim pogledom na brda i srednjovjekovni gradić Belvès. Zaista je super smještena na kratkoj pješačkoj udaljenosti od šarmantnog i mirnog centra, pekarnice, trgovina, itd. Postoji prekrasan veliki bazen, s ležaljkama i namještajem, nažalost bez tuša. Kuća je vrlo prostrana. Nažalost, postoji nekoliko nedostataka zbog nedovoljnog strukturnog održavanja. Sigurno je bilo ugodno odmorovanje i dobar omjer cijene i kvalitete.

Katie Stumpel

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Lijepa kuća za boravak s više obitelji. Kuhinja je malo manja. Pogled je predivan. Bazena i vanjski prostor su također dobri. Restorani i pekara su na pješačkoj udaljenosti. Vrlo nam je žao što vani ima puno tigrastih komaraca, sjedenje vani navečer nije moguće.

Laura Sullivan

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži engleski

Prekrasna vila s izvanrednim pogledom, ali nema pogleda na more koji se opisuje kao postojan! Lijepi spavaći apartmani, veliki bazen, puno prostora i odlična udaljenost od grada koji je udaljen samo nekoliko minuta hoda i ima dobre restorane i barove. Jedini problem s kojim smo se susreli bio je količina komaraca oko područja sjedenja kraj bazena. Bili smo grupa od 8 ljudi, uključujući 2 djece, i svi smo toliko ugrizli da smo cijeli tjedan proveli uzimanjem antihistaminika i premazivanjem sebe sprejom protiv komaraca i nismo mogli sjediti vani nakon kasnog poslijepodneva, što je bilo razočaravajuće. Vlasnici bi trebali tretirati travu na početku sezone kako bi ubili jaja tako da ovo nije problem, jer je pokvarilo naš boravak i spriječilo me da ga ponovno rezerviram, ali sve ostalo bilo je sjajno.

Beatrijs Janssens

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Super cool mjesto s zaista fantastičnim pogledom, s jedne strane valovit pejzaž, s druge strane srednjovjekovni gradić Belvès. Kuhinja u kući je malo mala. Savjet, koristite blagovaonicu kao prostor za buffet i jedite obroke na terasi sprijeda.

Koen De Boeck

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je bila vrlo čista. Naručena posteljina, međutim, nije bila dostupna, ali to je brzo riješeno. Šteta što vlasnica nikada ne pospremi krevete. Pomalo je teško kada to morate učiniti sami nakon napornog putovanja. Sama kuća je potpuno zastarjela s krckavim podovima i vratima. Kuhinja je previše mala za 10 osoba, čak nema ni mjesta na pultu za rezanje povrća; Plinski štednjak radi vrlo sporo. Postoje 2 hladnjaka, što je dobro. Također postoji perilica posuđa, ali može rješavati malo posuđa pa smo je morali koristiti 2 puta dnevno. Imaju dovoljno posuđa i pribora za jelo, ali nemaju kvalitetan nož za rezanje povrća i mesa. Blagovaonica je potpuno zastarjela i prilično tamna. Na sreću, samo je jedan dan kišilo pa smo uvijek mogli jesti vani. Postoje 3 toaleta. Samo je u jednom od njih držač za toaletni papir. Također postoje 3 tuš-kade. Jedna od njih bila je izvjesna kao kišna tuš-kada koja je bila mala, ali je pružala dobar mlaz, dok su druga dva davala malo vode. Kuća ima 50 godina ili više i stoga nije izolirana. Stoga su posebno četiri spavaće sobe na katu postale vrlo tople, čak i ako smo cijeli boravak držali sva rolete spuštene. Srećom, bio je ugodan vani. Ima veliki bazen, koji nije zagrijan, ali pri temperaturama od oko 30 stupnjeva to nije bio problem. Pogled na okolicu je predivan i zbog toga smo odabrali ovu kuću. Šteta što sama kuća nije bila na istoj razini.

Wim Antens

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani. Kuća je bila impozantna i prostrana. Ponekad su prolaznici čak stajali i fotografirali. Pogled na selo je kao sa razglednice. Naravno, u Dordogneu uvijek ima dovoljno aktivnosti. Parcela je bila prostrana i osigurala je dovoljno privatnosti. Kupaonica je malo zastarjela.

Astrid Van Mulders

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

U početku rujna proveli smo tjedan dana s 8 odraslih osoba i nekoliko malih djece u ovoj prekrasnoj kući. Stvarno smo uživali u ovoj lijepoj kući, pogledu i lokaciji. Pogled je predivan. Blizu gradića, ali ipak mirno. Imali smo lijepo vrijeme i uspijevali smo održati kuću hladnom za djecu. Kuća je dobro opremljena. Uživali smo! Možete posjetiti puno toga u blizini bez puno vožnje. Večer možete lako otići nešto jesti u ugodnim restoranima gradića. Mnogo prostora za igru: bazen, ljuljačke dolje, vrtić i u kući. Sve se može zatvoriti ogradom ili balustradama. Sami vlasnici pomažu u održavanju kuće i paze na nju kako bi bila u potpunosti fantastična. Svake godine idemo u drugu kućicu, ali možda se vratimo ovamo! Prava preporuka! Hvala!

Roel Van den Eynde

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Govoreći o vrhunskoj lokaciji! Prekrasan pogled na brežuljke i gradić Belves, ne možete se zasititi! Skok u bazen, vaš doručak ili večera, ne možete imati ljepše okruženje. Kuća je jedinstvena, kao iz bajke. Zrači autentičnošću! Sobe su vrlo prostrane, kreveti su novi. Unatoč toplini, sobe se lako mogu rashladiti roletama. U centru ste za 5 minuta gdje ima puno trgovina. Više vam ne treba automobil. Doček je bio topao, prijateljski, a kuća je bila vrlo čista. Sve što vam treba za savršen odmor je dostupno. Vrh!

P. Raap

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Dolazak je bio dobar. Gospođa koja je sve organizirala došla je prilično brzo. Željela je da odmah platimo polog, čišćenje i turističku pristojbu, na što nismo bili spremni. Obično se ti troškovi oduzimaju na kraju povrata pologa. Fantastična kuća s lijepim spavaćim sobama i udobnim krevetima. Stolice vani nisu bile vrlo udobne. Prekrasan bazen, lijep vrt i predivan pogled. Okolina je prekrasna, a Belvès je lijep gradić.

Katie Stumpel

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Lijepa kuća ako dolazite s više obitelji. Kuhinja je malo manja. Pogled je predivan. Bazena i vanjskog prostora su također odlični. Restorani i pekara su u blizini. Veoma štetna su mnoga tigraste komarce koji su prisutni vani u večernjim satima, to kod nas nije izvedivo.

R.J. Scholtens

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo smo zadovoljni atraktivnom kućom. Prostran i dobro opremljen s potrebnim "komforom". Treba napomenuti da nismo previše kritični kada su u pitanju detalji koji nam se možda ne bi svidjeli. Stalo nam je do cjeline i to je bilo stvarno fantastično. Posebno je bazen bio vrhunski. Prekrasan pogled sa terase. Kuća se nalazi u selu, u blizini centra sa trgovinama i restoranima. Vrijedi ponoviti.

M. Maclean

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je lijepa i potpuno opremljena. Kuhinja i kupaonice na katu su samo nove. Kuća nije baš prilagođena djeci (mnogo stepenica i stepenica), ali kad se pomno nadziru, izvedivo je! Pogled iz kuće je izvrstan, bazen je čist i ima mnogo toga za raditi u okolici. Belves je prekrasan mali grad. Zahvaljujući ovoj prekrasnoj kući imali smo prekrasan tjedan.

H. de Gendt

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

To je kuća puna karaktera s prekrasnim pogledom na brda i srednjovjekovno selo Belvès. Stvarno super lociran nekoliko minuta hoda od šarmantnog i tihog centra, pekare, trgovine, itd. Postoji prekrasan veliki bazen, s ležaljkama i namještajem, nažalost bez tuša.

Kuća je vrlo prostrana. Žao nam je zbog niza nesavršenosti zbog nedovoljnog strukturalnog održavanja. Definitivno dobar odmor i dobra vrijednost za novac.

P. Raap

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Dolazak je bio dobar. Gospođa koja je sve dogovorila došla je dosta brzo. Htjela je odmah platiti depozit i čišćenje i boravišnu pristojbu, na to nismo računali. Obično se ti troškovi odbijaju od povrata pologa na kraju.



Fantastična kuća s lijepim spavaćim sobama i dobrim krevetima.

Stolice vani nisu bile baš udobne.

Divan bazen, lijep vrt i vrlo lijep pogled.



Područje je prekrasno i Belvès je prekrasan grad.

Daniella Verboom

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Prekrasno velika i lijepa kuća i lokacija. Prekrasan pogled i nekoliko minuta hoda od centra. Kuća ima puno šarma i velika je i prostrana. Dvije nove kupaonice i nova kuhinja. Treća kupaonica je datirana. Međutim, kuća je bučna i podovi škripe. Osim toga, manje je pogodan za djecu zbog stepenica i bez ograde oko bazena. Bazen je odličan, ali nažalost nije grijan. Sve je bilo čisto, a vrt je također vrlo prostran. Ima mnogo toga za raditi u okolici. Bilo nam je fantastično.

Koen De Boeck

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je bila vrlo čista. Međutim, naručene posteljine nije bilo, ali to je brzo riješeno. Šteta što vlasnica nikada sama ne posprema krevete. Teško je ako to morate učiniti sami nakon naporne vožnje.

Sama kuća je totalno zastarjela, podovi i vrata škripe. Kuhinja je puno premala za 10 ljudi, nema ni mjesta na pultu za rezati povrće; Plinska peć radi vrlo sporo. Ipak ima 2 hladnjaka, pa je to dobro. Tu je i perilica posuđa, ali može nositi vrlo malo posuđa pa smo je morali koristiti dva puta dnevno. Ima dovoljno hrane i pribora za jelo, ali nema pristojnog noža za rezanje povrća i mesa. Blagovaonica je potpuno zastarjela i prilično mračna. Srećom, kiša je padala samo 1 dan i uvijek smo mogli jesti vani. Ima 3 toaleta. Samo 1 od njih je imao držač za WC papir. Tu su i 3 tuša. 1 od njih bio je više-manje kišni pljusak koji je bio mali, ali je davao dobar mlaz, druga 2 su davala malo vode.

Kuća je stara 50 godina ili više i stoga nije izolirana. Kao rezultat toga, posebno su 4 spavaće sobe na katu vrlo vruće, iako smo sve rolete držali spuštene tijekom našeg boravka.

Sva sreća da je vani bilo lijepo. Postoji veliki bazen, koji se ne grije, ali na temperaturama oko 30 stupnjeva to nije bio problem. Pogled na okolicu je prekrasan i zato smo odabrali ovu kuću. Šteta što sama kuća nije bila istog standarda.

M. van der Werff

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Posebno uspješan odmor. Kuća je bila lijepa pogotovo zato što su postojale "odvojene" mogućnosti za obavljanje stvari s grupom ljudi (8 ljudi) koje želite. TV soba, odvojeni dnevni boravak (tiho čitanje) i veliki dnevni boravak za polaganje karata.Područje je nakošeno, a kuća sa naseljem nalazi se na nekoj vrsti lako pristupačne brežuljke. Nedostatak za planinarenje ili kartu može se ostvariti samo kroz drugo selo.Restoran Madelon u selu je u redu.

Roel Van den Eynde

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Govorite o vrhunskoj lokaciji! Prekrasan pogled na brda i gradić Belves, ne možete ga se zasititi! Skok u bazen, vaš doručak ili večera, ne možete imati ljepši ambijent. Kuća je jedinstvena, kao iz bajke. Odiše autentičnošću! 5 soba je vrlo prostrano, kreveti su novi. Unatoč tome što je vruće, sobe se održavaju prilično hladnim pomoću kapaka. Nalazite se 5 minuta u centru gdje se nalaze brojne trgovine. Vaš auto, više vam ne treba. Dobrodošlica je bila topla, prijateljska i kuća je bila vrlo čista. Sve što je potrebno za idealan odmor je dostupno. Pobjednik!

Astrid Van Mulders

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Ostali smo tjedan dana početkom rujna s 8 odraslih i nekoliko male djece u ovoj prekrasnoj kući. Zaista smo uživali u ovoj lijepoj kući, pogledu i lokaciji.

Pogled je prekrasan. Blizu grada, ali ipak mirno. Imali smo lijepo vrijeme i uspjeli smo rashladiti kuću za djecu. Kuća je dobro opremljena. Uživali smo!

Možete posjetiti mnoge stvari u okolici bez potrebe da se vozite daleko. Navečer možete lako pojesti nešto u lijepim restoranima u gradu.

Puno prostora za igru: bazen, ljuljačka u prizemlju, vrt i kuća. Sve se moglo zatvoriti kapijom ili balustradama.

Sami vlasnici pomažu u održavanju kuće i paze na nju, što osigurava da je kuća vrhunska.

Svake godine idemo u drugu kuću, ali ponekad se vratimo ovamo!

Preporučuje se! Hvala vam!

M. Tolboom - Vial

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje tijekom jesenskih praznika. Srećom temperatura je još bila dobra pa nismo morali koristiti grijanje.
To je sjajna kuća s još boljim pogledom. Odlično smo se proveli.
Kuća je manje pogodna za obitelji s malom djecom. Dosta je star i stoga morate biti oprezni s, primjerice, griljama i parketom. Bilo nas je 2 odrasle osobe i 5 (skoro odrasle) djece. PREPORUKA!

Beatrijs Janssens

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Super cool lokacija sa zaista fantastičnim pogledom, s jedne strane valoviti krajolik, s druge strane srednjovjekovni grad Belvès. Kuhinja kuće je na maloj strani. Savjet, koristite blagovaonicu kao bife i uživajte u obrocima na terasi ispred.

Laura Sullivan

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži engleski

Zapanjujuća vila s prekrasnim pogledom, ali nema pogled na more za koji kaže da ima!

Lijepe spavaće sobe, odličan bazen, puno prostora i velika udaljenost od grada koji je udaljen samo nekoliko minuta hoda i ima lijepe restorane i barove.

Jedini problem s kojim smo se susreli bila je količina komaraca oko prostora za sjedenje uz bazen. Bili smo grupa od 8, uključujući 2 djece, i svi smo bili toliko izgriženi da smo proveli cijeli tjedan uzimajući antihistaminike i premazujući se sprejom protiv komaraca i nismo mogli sjediti vani nakon kasnog poslijepodneva, što je bilo razočaravajuće. Vlasnici bi trebali tretirati travu na početku sezone za ubijanje jaja tako da to nije problem jer nam je pokvarilo boravak i spriječilo bi me da ponovno rezerviram, ali sve ostalo je bilo super.

Wim Antens

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Bili smo ljubazno primljeni. Kuća je bila impozantna i prostrana. Ponekad su prolaznici i zastali i slikali se. Pogled na selo mogao bi izgledati kao s razglednice. Naravno, u Dordogni ima mnogo toga za raditi. Parcela je bila prostrana i bilo je dosta privatnosti. Sanitarni čvorovi su malo zastarjeli.

Jamin Van Parys

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Lijep pogled na Belves i okolicu. Uređen bazen s najdubljom točkom većom od 2m. Na pješačkoj udaljenosti od centra sela. Na licu mjesta patili smo od mnogo tigrastih komaraca. Kuća je bila razumne cijene i vrlo je prostrana s dovoljno spavaćih soba, kupaonica i toaleta. Neki dijelovi kuće su jako zastarjeli (kapci, pod, namještaj). Kuhinja je bila prilično mala u usporedbi s. kuću, ali je bila dobro opremljena alatom i biljem. Mirno susjedstvo. Restorani na pješačkoj udaljenosti.

T. van den Broek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Prekrasna kuća s atmosferskim naglascima i dovoljno prostora za 6 odraslih i 2 djece. Kuhinja je dovoljno opremljena, ali pomalo mala za kuhanje s više ljudi. Okolina je prekrasna. Pizzerija 100 metara niz ulicu bila je sjajna, a na 5 minuta vožnje od kuće bile su 2 pekare. Sve je bilo dobro održavano, a posebno vrlo čisto.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Broj objekta: 308384

Posljednje ažuriranje: 16.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/308384.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Pays de Belvès» je dobio ocjenu gosta 4.3 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 35 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat