Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

koliba Odmor za igrače golfa Les Eyzies de Tayac

maks.  5   Gosta/Gostiju
62m²  stambena površina
2 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
62m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Dječje igralište
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa
Stolni tenis

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Pećnica
Aparat za kavu

Uređaji i pribori

Ležaljke
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Suncobran
Namještaj za terasu

Usluge

Služba za nabavu peciva i kruha

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 5

1 dvokrevetna soba
1 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 10 km

10 km

Restoran 3 km

3 km

Centar grada/mjesta 10 km

10 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


9 evaluacije

Ukupna ocjena

4,5 od 5
4.5 Oprema
4.5 Cijena/učin
4.5 Servis
4.5 Položaj
4.5 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Salvatore Agresta

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

A. Van Schie

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo divan odmor s prekrasnim velikim vrtom s toboganom, ljuljačkama i velikim bazenom (dijeljen s drugim gostima, ali često smo bili sami s našom obitelji). Vrlo prijateljski i gostoljubiv doček. Smjeli smo brati začinsko bilje iz vrta, smokve s drveta, kupine i sl. Djeca su smjela hraniti kornjače, koze i patke te su se slobodno družiti s izuzetno simpatičnim (nizozemskim) upraviteljima. Kuća je smještena na veoma mirnom mjestu, a u blizini (autom) se nalazi mnogo zanimljivih mjesta poput lijepih gradova, Cro-Magnonovih špilja s crtežima, kipovima itd., srednjovjekovnih špilja, dvoraca, kajaka, pješačenja. Kuhinja je potpuno opremljena i nudi sve mogućnosti za obilan kuhanje (pećnica, pekači, miješalica, tostera, razni kuhinjski pribor, perilica rublja, itd.). Korisno za znati ako imate malu djecu, oko bazena postoji ograda (većinom diskretno skrivena biljkama) s dječjom bravom kako bi spriječila pad u bazen ako ih se slučajno izgubi iz vida. Bazen ima ugodan lounge prostor, ležaljke s jastucima, suncobrane itd. I besplatan Wi-Fi (koristan za brzo pretraživanje), televizor nije dostupan (ali nismo ni osjećali nedostatak jer ima dovoljno aktivnosti).

Edwin Wammes

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Ovi autentični kućici na udaljenoj lokaciji izgledaju kao da su izgrađeni prije nekoliko stotina godina, mislim. Cijelo područje je prilično izolirano i dostupno nakon vožnje od 3 km djelomično neasfaltiranom cestom s glavne ceste. Kompleks se sastoji od 5 različitih kuća različitih veličina, od kojih se 3 iznajmljuju. U jednoj kući živi nizozemski vlasnik (kojeg, usput rečeno, nismo vidjeli), a u drugoj kući žive nizozemski upravitelji. Vrlo gostoljubivi ljudi. Ova lokacija je posebno pogodna za one koji traže mir i nisu smetali da voze 20 minuta do najbliže pekarnice ili supermarketa. Obećana usluga dostave kruha nije postojala! To nije strašno, ali jest ako je navedeno na vašoj web stranici. Atmosfera kućica vraća vas u prošlost. Sve je staro ali uredno. Odlično smo se zabavljali (2 odrasle osobe i dijete od 3 godine). Bazena je savršena iako nema dječjeg bazena.

Hans-Jürgen Schmidt

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Posjed je prekrasan i vrlo miran. Na imanju ima nekoliko stambenih jedinica, ali možete tražiti kontakt ili ostati sami. Nizozemski upravitelji također žive tamo i vrlo su simpatični i susretljivi i govore njemački. Bazen je veličanstven i ima sjajne ležaljke i suncobrane. Smještaj djeluje vrlo tamno i nije vrlo velik. Možete lijepo sjediti na natkrivenoj terasi, unutra nije tako ugodno. U tamnoj sezoni ne bih tamo želio ići. Mali voljeni detalji razveseljavaju goste, poput lijepog posteljine i ljepih dozera za sapun. Nažalost, nema odgovarajućeg posuđa za 6 osoba. Možete odsjesti s maksimalno 4 odrasle osobe i 2 djece, najbolje sve obitelj, inače je pretesko i premalo. Izoliranost nam se vrlo svidjela. Mali gradovi oko toga su prekrasni. Kuća i okolica također su odlični za obitelji s malom djecom.

A. Van Schie

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Divno smo se proveli na odmoru s prekrasnim i velikim vrtom s toboganom, ljuljačkama i velikim bazenom (koji smo dijelili s drugim gostima, ali često smo bili sami sa svojom obitelji). Vrlo prijateljski i gostoljubivi doček. Smjeli smo ubrati začine iz vrta, smokve s drveća, kupine i sl. Djeca su smijela hraniti kornjače, koze i patke te su se veselo družila s vrlo prijateljskim (nizozemskim) domaćinima. Kuća je predivno mirno smještena, a također i u blizini (autom) ima puno zanimljivosti poput lijepih gradova, pećina Cro Magnon s crtežima, skulpturama itd., srednjovjekovnih nastambi u pećinama, dvoraca, kanua, šetnji. Kuhinja je potpuno opremljena i pruža sve mogućnosti za kuhanje (pećnica, vatrostalne posude, mikser, toster, razni kuhinjski pribor, perilica rublja itd.). Korisno je znati da oko bazena postoji ogradni sustav (većinom dobro skriven biljkama) s dječjim zatvaračem kako bi se spriječilo da djeca padnu u bazen ako ih na trenutak izgubite iz vida. Bazen ima predivan prostor za opuštanje, ležaljke s jastucima, suncobrane itd. I osiguran je besplatni WiFi (korisno za brzo provjeravanje nečega), nema televizora (ali niti nam nije nedostajao, jer ima dovoljno toga za raditi.

Nathalie Lowagie

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Počeli smo čistiti naš smještaj. Bilo je zaista prljavo. Paučine posvuda, puno prašine na namještaju i puno pijeska na podu. Aparat za kavu nije bio očišćen. Upotrijebljeni filter je još bio unutra. WC papir se ne smije bacati u WC zbog loše kanalizacije. Za nekoga poput mene, s bolešću Crohn, to nije baš higijenski (niti za bilo koga drugog). Ali što se tiče mira i tišine, tome ništa ne može parirati. Predivno mjesto za opuštanje.

Edwin Wammes

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ove autentične kućice na zabačenom mjestu izgledaju kao da su nekada bile izgrađene, prije nekoliko stotina godina, čini mi se. Cijela je dosta udaljena i do nje se može doći nakon 3 km vožnje djelomično neasfaltiranom cestom od glavne ceste. Kompleks se sastoji od 5 različitih kuća, različitih veličina, od kojih se 3 iznajmljuju. Nizozemski vlasnik živi u 1 kući (usput se ne vidi), a nizozemski menadžeri žive u drugoj kući. Vrlo gostoljubivi ljudi. Ova lokacija posebno je pogodna za željne mira kojima ne smeta 20 minuta vožnje ujutro do najbliže pekare ili supermarketa. Obećana usluga kruha nije postojala !! To nije loše, ali jest ako to spomenete na svojoj web stranici. Atmosfera kućica vraća vas u prošlost. Sve je staro ali uredno. Bilo nam je super (2 odrasle osobe i dijete od 3 godine). Bazen je savršen iako nema bazen za veslanje.

Hans-Jürgen Schmidt

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Imanje je lijepo i vrlo mirno. Postoji nekoliko stambenih jedinica na mjestu, ali možete potražiti kontakt ili ostati sami. Nizozemski administratori također žive tamo i vrlo su ljubazni i uslužni te također govore njemački. Bazen je super i ima super ležaljki i suncobrana. Smještaj izgleda vrlo mračno i nije jako velik. Na natkrivenoj terasi se može lijepo sjediti, unutra nije baš ugodno. Ne bih želio ići tamo u mračno doba godine. Mali dragi detalji oduševljavaju goste, kao što je kućna prekrasna posteljina, prekrasni dozatori za sapun. Nažalost, ne postoji standardno prikladno posuđe za 6 osoba. U kuću možete ući s maksimalno 4 odrasle osobe i 2 djece, po mogućnosti sve obitelji, inače je pretijesno i premalo. Jako nam se svidjela osama. Male Stōte oko njega su prekrasne. Kuća i okolica također su odlični za obitelji s malom djecom.

A. Van Schie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo prekrasan odmor s vrlo lijepim i velikim vrtom s toboganom, ljuljačkama i velikim bazenom (dijelili smo ga s drugim gostima, ali često smo bili sami s vlastitom obitelji). Vrlo prijateljski i gostoljubiv prijem. Smjeli smo brati bilje iz ljekovitog vrta, smokve s drveća, kupine itd. Djeci je bilo dopušteno hraniti kornjače, koze i patke i iskreno razgovarati s vrlo ljubaznim (nizozemskim) upraviteljima. Kuća je predivno tiha, a također blizu (autom) mnogim atrakcijama kao što su lijepi gradovi, Cro Magnon pećinske kuće s crtežima, skulpturama itd. srednjovjekovne pećinske kuće, dvorci, vožnja kanuom, planinarenje. Kuhinja je potpuno opremljena i nudi sve mogućnosti za opsežno kuhanje (pećnica, posuđe za pećnicu, mikser, toster, razni kuhinjski pribor, perilica rublja, itd. itd.). Zgodno je znati da s malom djecom postoji ograda oko bazena (uglavnom uredno skrivena biljkama) s bravom za djecu tako da ne mogu pasti u bazen ako ih izgubite iz vida. Bazen ima prekrasan dnevni boravak, ležaljke za sunčanje s jastucima, suncobrane itd. I također besplatni wifi (zgodno za traženje nečega), televizija nije dostupna (ali nije ni propušteno, jer ima mnogo posla).


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 308514

Posljednje ažuriranje: 02.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/308514.htm


«koliba Odmor za igrače golfa Les Eyzies de Tayac» je dobio ocjenu gosta 4.5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 9 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina