Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Nimes

maks.  8   Gosta/Gostiju
230m²  stambena površina
4 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
230m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Bazen
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem i kadom

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica

Uređaji i pribori

Televizor
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu
DVD-player

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 8

4 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Restoran 3 km

3 km

Centar grada/mjesta 0.2 km

0.2 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


37 evaluacije

Ukupna ocjena

4,3 od 5
4.2 Oprema
4.2 Cijena/učin
4.2 Servis
4.2 Položaj
4.2 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Charles Monserez

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

H. Roeland

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Geert Mertens

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Koen De witte

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

KOEN GOOS

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Anja Op de Beeck

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Smeštaj je bio dobar! Lijepa vila, prostrane sobe i lijep vrt. Bazen je bio razočaravajući. Nema klima uređaja. Mnogo mrava u kući. Smješteno je izolirano, nema pekare ni supermarketa u blizini, što je šteta, otprilike 20 minuta vožnje do kupovine hrane. Dobra lokacija za posjet drugim mjestima poput Avignona, Nimesa, Orangea....sve udaljeno otprilike 40 km.

Stan Verswijver

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Velika kuća i lokacija u blizini Uzesa. Sve je dostupno za smještaj dvije obitelji. Jedini negativan poen je nedostupnost klima uređaja. Tijekom tjedna s kontinuiranih 38 stupnjeva, nedostajalo nam je noću.

Kerry Wheatley

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži engleski

Smještena u prekrasnom, mirnom francuskom selu, ali izvrsno smještena za istraživanje okolnih područja, naša vila bila je sve kao što je oglašeno i više! Kvaliteta vile, kupaonica, kreveta, posteljine, kuhinje, lonaca, tava, itd. bila je vrhunska, a fotografije jednostavno ne pravedaju samoj vili - bila je prekrasna. Naš dolazak bio je samo malo kasniji nego što smo očekivali, tako da smo propustili skrbnika koji je imao ključeve, ali brzim pozivom Belvilli - koji je naknadno uspio kontaktirati ga gdje smo mi propustili - bili smo unutra nakon samo kratkog čekanja od 20 minuta. Sam gospodin nije mogao biti korisniji, a znati da je lokalna osoba ako nam bude potrebna pomoć bilo je ohrabrujuće - iako uopće nismo morali zvati na pomoć.

Filip Mortier

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Jako lijepa i prostrana vila s dobro opremljenom i prostranom kuhinjom. Sve je dostupno, šteta što nema klima uređaj u sobama (s temperaturama od 36° do 39° tijekom dana, dobrodošla je klima noću). Dobra i mirna lokacija. Preporučujemo!

Carine van de Paal

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

To je lijepo uređena i prostrana kuća za 8 osoba. Veliki bazen koji je divno osvježavajući i pogodan kako za malu djecu tako i za odrasle, budući da možete sjediti u vodi s jedne strane, a s druge je dubok 2 metra. Unutrašnjost je vrlo ukusna i sve je prisutno, uključujući i perilicu rublja. Oko 10 minuta vožnje autom do centra Uzesa. Razlog zbog kojeg nismo mogli potpuno uživati jest taj što u kući nema klima uređaja. Kada je ljeto 35 stupnjeva, to je zapravo nemoguće podnijeti. Spavanje nam je bilo mučenje u ovoj vrućini. Vanjski dio vrta ima ležaljke uz bazen koje su udobne, ali nedostaje udoban vrtni namještaj. Tu je veliki blagovaonski stol sa stolicama od lijevanog željeza koje nisu udobne. Pored bazena i blagovaonskog stola stoji suncobran, ali su tako mali da ne možete sjediti s cijelim društvom ispod njih. Dakle, nema mogućnosti za opuštanje vani u hladu. S obzirom na to da se unutra također ne može rashladiti, za nas to nije bilo ugodno iskustvo. Šteta, jer je to predivna kuća i s dobrim klima uređajem i udobnim vrtnim namještajem dobila bi sigurno drugu ocjenu.

Catherine Lambert

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži engleski

Menadžer je bio izuzetno koristan po dolasku i jasan s uputama za kuću koje smo trebali. Kuća je bila vrlo čista i menadžer nam je rekao da ga kontaktiramo u bilo koje vrijeme ako nam zatreba, stvarno je bio tu da se uvjeri da je sve savršeno za naš odmor. Kuća se nalazi na vrlo mirnoj lokaciji, izuzetno mirnom i lijepom okruženju. Prostrana je, dobro opremljena s lijepim vrtom i bazenom. Najbliže selo s dućanom/barom udaljeno je 3 km, St Siffret je udaljen, a Uzes je udaljen 12 minuta vožnje. Tijekom sezone, u Flauxu postoji mjesto koje nudi tapase i paellu utorkom navečer - i drugim danima u tjednu. Jedini dodatni bonus bio bi kad se dobro zabavite igrajući karte/igre - Smart TV za tinejdžere da se mogu prijaviti na Netflix, ali nismo ni propustili TV!

Peter Konings

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan odmor. Već smo bili unutra u kući u 12 sati i odmah smo dobili bocu vina kao dobrodošlicu. Vrlo ugodan bazen - cijeli dan na suncu. Prostrana kuća sa svim očekivanim sadržajima. Izabrali smo bicikle u Uzesu (koji se isporučuju) na http://www.villagevelo.org i postali smo članovi lokalnog teniskog kluba u St Siffretu na tjedan dana. (10 minuta vožnje automobilom).

David Phillips

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži engleski

Vrlo lijepo imanje. Udoban i dobro opremljen, s velikim bazenom (iako bi se mogao učiniti sigurnijim za vrlo malu djecu). Vrlo privatno i odlično mjesto za opuštanje. Okolica je vrlo privlačna, s puno toga za raditi za ljubitelje kulture, prirode ili aktivnosti. Bez oklijevanja preporučujem.

D.K De Boeck

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Cjenovno-kvalitetno, ovo je pravi preporučljivo. Unutrašnjost je prekrasna. Napravili smo mnogo izleta, Nîmes, Uzès,... Također smo otišli i na kajakarenje. Ukratko, bilo je uspješno i raznovrsno putovanje! Mislim da ćemo se jednom opet vratiti.

Daisy Appelmans

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Naš odmor je bio JEDNOSTAVNO DIVAN !!!!!! Villa Colline je dragulj u vrlo mirnom tipičnom francuskom selu - Flaux. Smještena je u središtu, 40 minuta od Avignona, Nîmesa i Orangea. Uzès je udaljen samo 10 minuta i vrlo je lijepo selo s lijepim tržnicama - restoran 24, Place aux Herbes je definitivno preporučljiv. Dobili smo srdačan doček od upravitelja i uvijek je bio spreman pružiti više informacija ili odgovore ako smo trebali nešto. Posebno preporučljivo za ljubitelje kulture ili ljude koji traže mir... Sigurno se vraćamo !!!!!!

Filip Mortier

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Vrlo lijepa i prostrana vila s jakom opremljenom i prostranom kuhinjom.

Sve je dostupno, šteta što nema klima uređaja u sobama (s temperaturama od 36° do 39° tijekom dana, klima je dobrodošla za noć).

Dobro i mirno smješteno.

Preporučljivo!

Kerry Wheatley

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži engleski

Smještena u prekrasnom, mirnom francuskom selu, ali izvrsno smještena za istraživanje okolnih područja, naša vila je bila sve kao što je oglašeno i još više! Kvaliteta vile, kupaonica, kreveta, posteljine, kuhinje, lonaca, tava itd. bila je vrhunska, a fotografije jednostavno ne pravdaju samu vilu - bila je prekrasna.

Naš dolazak je bio samo malo kasniji od predviđenog, tako da smo propustili skrbnika koji je imao ključeve, ali brzi poziv Belvilli - koja je kasnije uspjela stupiti u kontakt s njim gdje smo mi pogriješili - i bili smo unutra nakon samo kratkog čekanja od 20 minuta. Gospodin sam ne bi mogao biti više koristan, i znajući da je lokalni ako nam je potrebna pomoć, bilo je umirujuće - iako ga uopće nismo trebali zvati.

Anja Op de Beeck

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Smještaj je bio dobar! Lijepa vila, lijepi prostrani sobe i lijepa bašta. Bazen je razočarao. Nema klima uređaja. Puno mrava u kući.

Nalazi se izolirano, nema pekaru, supermarket u blizini, što je šteta oko 20 minuta hoda do kupovine hrane.

Ipak, dobro je smješteno za posjet drugim mjestima poput Avignona, Nimesa, Orangea....sve udaljeno otprilike 40km.

Catherine Lambert

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži engleski

Menadžer je bio izuzetno koristan po dolasku i jasno je dao upute za kuću koje su nam bile potrebne. Kuća je bila vrlo čista, a menadžer nam je rekao da ga slobodno kontaktiramo u bilo koje doba ako nam zatreba, bio je iskreno tu da se pobrine da sve bude savršeno za naš odmor. Kuća se nalazi na vrlo mirnoj lokaciji, izuzetno mirnom i predivnom okruženju. Prostrana je, dobro opremljena i ima lijep vrt i bazen. Najbliže selo sa trgovinom/barom je udaljeno 3 km, St Siffret, a Uzes je udaljen 12 minuta vožnje. Tijekom vrhunca sezone, u Flauxu postoji mjesto koje nudi tapase i Paellu utorkom navečer - i u ostalim danima tijekom tjedna. Jedini dodatni bonus bio bi ako nakon što se dobro zabavite igrajući karte/igre - imate Smart TV za tinejdžere da se mogu prijaviti na Netflix, ali nismo ni osjetili nedostatak televizije!

Karel Vergote

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Vrlo lijepi smještaj. Mirno mjesto, ali ne predaleko od Uzes-a, tako da su sve potrebne stvari dostupne u blizini. Vrlo prostrana kuća, u dobrom stanju. Bazena je velika i ima prilično veliki dio gdje i manja djeca mogu igrati. Vrt ima dovoljno hlada, zahvaljujući velikim maslinama. Unatoč roletama na prozorima, spavanje je prilično toplo. Klima uređaj (barem na gornjem katu) bi učinio kuću potpunom.

Carine van de Paal

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

To je lijepo uređena i prostrana kuća za 8 osoba. Veliki bazen koji je ugodno osvježavajući i pogodan kako za male djece tako i za odrasle, jer možete sjesti u vodu s jedne strane, a s druge je dubina od 2 metra. Unutrašnjost je vrlo ukusno uređena i sve je prisutno, uključujući perilicu rublja. Oko 10 minuta vožnje automobilom do centra Uzesa.

Razlog zbog kojeg na kraju nismo mogli u potpunosti uživati je taj što kuća nema klima uređaj. Kada je 35 stupnjeva ljeti, zapravo je nepodnošljivo. Spavanje nam je bilo mučenje u ovom vrućem vremenu. Vanjski dio dvorišta ima ležaljke pored bazena koje su udobne, ali nedostaje uglednog vrtnog namještaja. Tu je veliki blagovaonski stol s lijevanim željeznim stolicama koje nisu udobne. Pored bazena i blagovaonskog stola ima suncobran, ali su tako mali da pod njima nemoguće je sjesti s cijelom družinom. Dakle, nemoguće je opušteno sjediti vani u hladu. S obzirom na činjenicu da se unutra također ne može ohladiti, to za nas nije bilo ugodno iskustvo. Šteta, jer kuća je prekrasna i s dobrim klima uređajem i udobnim vrtnim namještajem sigurno bi dobila drugu ocjenu.

Stan Verswijver

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Velika kuća i lokacija blizu Uzes-a. Sve je dostupno za smještaj dvije obitelji.

Jedina negativna stvar je nedostupnost klima uređaja. Tijekom tjedna kontinuirane vrućine od 38°C, nedostajao nam je noću.

M De Haan

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Ugodna i prostrana kuća. Sve je prisutno. Lijepo mjesto. Sjedeći namještaj, posebno vani, mi nije bio udoban. Tijekom našeg posjeta u svibnju bazen nije bio očišćen i stoga nije bio upotrebljiv, to je bio razočaranje za djecu.

M. Verboom

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Kuća i bazen su predivni, ali su imali malo zaostalog održavanja. Frižider je bio slobodan u svom ugradbenom ormaru. Osim toga, unutar vrata frižidera je nešto bilo zalijepljeno zajedno. Lebdjela jezivica je bila slomljena tjedan dana prije našeg dolaska i bila je privremeno popravljena tako da je nismo smjeli koristiti. Vrata za zatvaranje terena morala si snažno zatvoriti da bi ih mogao zaključati. Ključ za garažna vrata je bio slomljen. Kuća nije bila dobro očišćena. Upravitelj je bio teško dostupan.

Peter Konings

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan odmor. Ušli smo u kuću već u 12 sati i odmah smo dobili bocu vina kao dobrodošli piće. Vrlo ugodan bazen - cijeli dan na suncu. Prostrana kuća sa svim očekivanim sadržajima.

U Uzesu smo iznajmili bicikle (koje dostavljaju) na http://www.villagevelo.org i postali smo članovi lokalnog teniskog kluba u St Siffretu na tjedan dana (10 minuta vožnje autom).

M De Haan

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Ugodna i prostrana kuća. Sve je tu. Lijepo mjesto. Namještaj za sjedenje nije mi se činio osobito udobnim izvana. Tijekom našeg posjeta u svibnju, bazen nije bio očišćen i stoga nije bio za korištenje, što je bilo razočaranje za djecu.

David Phillips

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži engleski

Vrlo lijepa nekretnina. Udoban i dobro opremljen, s izvrsnim bazenom (iako bi ovo moglo biti sigurnije za vrlo malu djecu). Vrlo privatno i odlično mjesto za opuštanje. Okolica je vrlo atraktivna, s puno sadržaja za one koji traže kulturu, prirodu ili aktivnosti. Preporučio bih bez oklijevanja.

D.K De Boeck

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrijednost za novac, ovo se toplo preporučuje. Interijer je prekrasan. Mnogo smo putovali u Nîmes, Uzès, ... Išli smo i na kajak. Ukratko, bio je to uspješan i raznovrstan odmor! Mislim da ćemo se jednom vratiti.

Daisy Appelmans

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Naš odmor je jednom riječju bio NEVJEROJATAN !!!!!! Villa Colline je dragulj u vrlo mirnom tipičnom francuskom selu - Flaux. Nalazite se u centru na 40 minuta od Avignona, Nîmesa i Orangea. Uzès na 10 minuta je super ugodno selo sa sjajnim tržnicama - svakako morate posjetiti restoran 24, Place aux Herbes. Toplo nas je dočekao vratar i ako je bilo nečega, uvijek je bio spreman s više informacija ili odgovora. Posebno ljubitelji kulture ili ljudi koji vole tražiti mir ... Sigurno ćemo se vratiti !!!!!!

Filip Mortier

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo lijepa i prostrana vila s dobro opremljenom i prostranom kuhinjom.

Sve je dostupno, šteta što nema klime u sobama (s temperaturama od 36° do 39° tijekom dana, klima je dobrodošla noću)

Dobra i mirna lokacija

Preporučeno!

Stan Verswijver

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Odlična kuća i lokacija u blizini Uzesa. Sve je dostupno za stanovanje dvije obitelji.

Jedina negativna točka je nedostupnost klima uređaja. Tijekom tjedna konstantnih 38°, propustili smo ga noću )

Anja Op de Beeck

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Smještaj je bio dobar! Prekrasna vila, lijepe prostrane sobe i prekrasan vrt. Bazen je bio razočaravajući. Nema klime. Puno mrava u kući.

Udaljen je, nema pekare, supermarketa u blizini, što je nažalost oko 20 minuta za kupnju hrane.

Dobro smješten za posjet drugim mjestima kao što su Avignon, Nimes, Orange .... sve na oko 40 km.

Catherine Lambert

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži engleski

Upravitelj je bio od velike pomoći pri dolasku i jasno nam je dao upute o kući koje su nam trebale. Kuća je bila vrlo čista i upravitelj nam je rekao da ga kontaktiramo u bilo kojem trenutku ako nam zatreba, bio je tu da se pobrine da sve bude savršeno za naš odmor. Kuća je na vrlo mirnoj lokaciji, izuzetno mirno i lijepo okruženje. Prostran je, dobro opremljen i s lijepim vrtom i bazenom. Najbliže selo s trgovinom/barom/ udaljeno je 3 km od St Siffret, a Uzes 12 minuta vožnje. Tijekom vrhunca sezone, postoji mjesto u Flauxu koje nudi tapase i paellu utorkom navečer - iu ostalim razdobljima u tjednu. Jedini dodatni bonus bio bi kada se dobro zabavite igrajući karte/igrice - Smart TV za tinejdžere kako bi se mogli prijaviti na Netflix, ali nismo propustili ni TV!

Peter Konings

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan odmor. Već u 12 sati pušteni smo u kuću i odmah smo dobili bocu vina kao piće dobrodošlice. Vrlo ugodan bazen - cijeli dan na suncu. Prostrana kuća sa svim očekivanim sadržajima.

U Uzesu smo iznajmili bicikle (koji se isporučuju) na http://www.villagelo.org i pridružili smo se lokalnom teniskom klubu u St Siffretu na tjedan dana. (10 minuta autom).

Karel Vergote

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo lijep smještaj. Mirna lokacija, a opet nedaleko od Uzesa, tako da su sve potrebne stvari dostupne na maloj udaljenosti. To je vrlo prostrana kuća, u dobrom stanju. Bazen je prostran i prilično velike površine gdje se mogu igrati i manja djeca. U vrtu ima dosta hlada zahvaljujući velikim stablima maslina. Unatoč preklopnim kapcima na prozorima, dosta je toplo za spavanje. Klima uređaj (barem na zadnjem katu) bi završio kuću.

Carine van de Paal

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

To je lijepo uređena i prostrana kuća za 8 osoba. Veliki bazen koji odlično hladi i pogodan je i za malu djecu i za odrasle, s jedne strane možete sjediti u vodi, a s druge je duboka 2 metra. Interijer je vrlo ukusan i sve je tu, uključujući i perilicu rublja. Oko 10 minuta autom do centra Uzesa.

Razlog zašto na kraju nismo mogli u potpunosti uživati je taj što u kući nema klime. Kad je ljeti 35 stupnjeva, to je zapravo nemoguće. Smatrali smo da je spavanje zločin po ovoj vrućini. Vani u vrtu uz bazen su ležaljke koje dobro leže, ali inače nedostaje finog vrtnog namještaja. Tu je veliki blagovaonski stol sa stolicama od lijevanog željeza, koje nisu udobne. Na bazenu i stolu za blagovanje postoji suncobran, ali oni su toliko mali da nikako ne možete sjediti ispod njih s cijelom grupom. Ako želite sjediti vani u hladu, za to zapravo nema mogućnosti. Uz činjenicu da ni unutra nije cool, nije nam bilo ugodno iskustvo. Šteta, jer to je lijepa kuća i uz dobru klimu i opušten vrtni namještaj sigurno bi dobila drugačiju ocjenu.

Kerry Wheatley

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži engleski

Smještena u prekrasnom, tihom francuskom selu, ali sjajno smještena za istraživanje okolnih područja, naša je vila bila sve kao što je reklamirano i više! Kvaliteta vile, kupaonica, kreveta, posteljine, kuhinje, lonaca, tava itd. bila je prvorazredna, a fotografije jednostavno ne prikazuju samu vilu - bila je prekrasna.

Naš dolazak bio je nešto kasnije nego što je bilo predviđeno pa nam je samo nedostajao domar koji je imao ključeve, ali brzi poziv Belvilli - koji ga je naknadno uspio kontaktirati gdje mi nismo uspjeli - i bili smo unutra nakon samo kratkog čekanja od 20 minuta. Sam gospodin nije mogao biti od veće pomoći, a to što smo znali da je domaći ako nam zatreba bilo kakva pomoć bilo je umirujuće - iako ga uopće nismo morali zvati.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 308738

Posljednje ažuriranje: 19.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/308738.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Nimes» je dobio ocjenu gosta 4.3 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 37 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat