Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak St Siffret

maks.  10   Gosta/Gostiju
200m²  stambena površina
4 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 10  Gosta/Gostiju
200m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Bazen
Mjesto za parkiranje
Teniski teren
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem i kadom

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster
Napa

Uređaji i pribori

Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Ležaljke
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
WLAN bežična lokalna mreža
Pegla
Daska za peglanje
Namještaj za terasu

Podobno za

Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 10

2 dvokrevetna soba
2 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 80 km

80 km

Jezero 6 km

6 km

Mogućnost kupovine 0.6 km

0.6 km

Restoran 0.4 km

0.4 km

Centar grada/mjesta 0.2 km

0.2 km

Zračna luka 40 km Nîmes Aeroport

40 km

Kolodvor 35 km Nîmes

35 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Jahački sport
Tenis
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


248 evaluacije

Ukupna ocjena

4,2 od 5
4.2 Oprema
4.2 Cijena/učin
4.2 Servis
4.2 Položaj
4.2 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo srdačna dobrodošlica, ali teško je stupiti u kontakt s osobom na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali treba malo osvježenja. Kupaonica i WC bi trebali biti obnovljeni, kao i dio posuđa. Treba napraviti dobar red, jer ima dovoljno posuđa. Bazen nije osiguran i nije grijan, šteta jer zbog Maestrala nije puno korišten. No, to nije razlog zašto nismo imali sjajan boravak. Vila je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobrodošli, ali teško je doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super simpatičan, ali zaslužuje malo osvježenje. I kupaonica i WC su potrebni renovacije, kao i neko posuđe. Potrebno je napraviti dobar izbor jer ima dovoljno posuđa. Bazena nije osiguran i nije grijan, šteta s obzirom na mistral, rijetko se koristi. Ali nismo zbog toga loše proveli boravak. Vila je vrlo simpatična s izuzetnim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo srdačan doček, ali teško je doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali treba malo osvježenja. Kupaonica i WC trebaju obnovu, kao i neke posuđe. Trebao bi dobar red, jer ima dovoljno posuđa. Bazen nije osiguran niti zagrijan, šteta s vjetrom, pa se rijetko koristi. Ali nismo zbog svega toga imali loj boravak. Vila je vrlo lijepa s iznimnim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo srdačan doček, ali teško je stupiti u kontakt s osobom na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali trebao bi biti osvježen. To se odnosi na kupaonicu, WC i neko posuđe. Potrebno je dobro proći kroz posuđe jer ga ima dovoljno. Bazena nije osigurana niti zagrijana, pa je s vjetrom "mistral" malo korištena. Ali to nije razlog zašto nismo imali vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo srdačno dočekanje, ali teško je stupiti u kontakt s sugovornikom na licu mjesta. Smještaj je super simpatičan, ali zaslužuje osvježenje. I kupaonica i WC, kao i neki posuđe. Treba dobar pregled jer posuđe je više nego dovoljno. Bazem nije osiguran i ne grije se, što je šteta jer zbog bure rijetko se koristi. Ali to ne znači da nismo proveli vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s izuzetnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo srdačan doček, ali teško je stupiti u kontakt s sugovornikom na licu mjesta. Smještaj je izuzetno simpatičan, ali zaslužuje malo osvježenje. Kupaonica i WC, kao i neko posuđe su također zaslužni za malo dodatne pozornosti. Dobro bi došlo malo bolje sortiranje jer ima dosta nepotrebnog posuđa. Bazen nije osiguran niti grijan - šteta zbog mjesta u kojem se nalazi i vjetra, pa se rijetko koristi. Ipak, to nije bilo dovoljno da nam pokvari izuzetno ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s iznimnim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo lijep doček, ali teško je doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje osvježenje. Kupaonica i WC, kao i pojedino posuđe, trebaju osvježenje. Dobro je potrebno napraviti inventuru jer ima dovoljno posuđa. Bazen nije osiguran niti zagrijan, što je šteta jer s vjetrom mistralom nije često korišten. Ali nismo zbog toga imali loš boravak. Vila vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar doček, ali teško je doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje osvježenje. I kupaonica i WC te neki posuđe trebaju osvježenje. Treba dobro pregledati posuđe jer je već sada dovoljno. Bazen nije siguran i nije grijan, šteta jer s vjetrom mistral nije puno korišten. No, to nije razlog zašto smo imali vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo srdačan doček, ali teško je stupiti u kontakt s sugovornikom na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje osvježenje. Kupaonica i WC te neko posuđe trebaju evidentno obnovu. Potreban je dobar preuređaj jer ima dovoljno posuđa. Bazen nije osiguran niti zagrijan, šteta što se zbog vjetra rijetko koristi. No, to nije razlog da nismo imali vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirnim, opuštajućim okruženjem.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo lijep doček, ali teško je stupiti u kontakt s osobljem na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje osvježenje. Kupaonica i WC trebaju malo renoviranja, kao i dio posuđa. Potrebno je dobro prebrojati posuđe jer je više nego dovoljno. Bazen nije osiguran i nije grijan, što je šteta jer ga se s mjestim vjetrom rijetko koristi. Unatoč tome, imali smo vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirnom, opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo srdačan doček, ali teško je bilo dobiti sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje mali makeover. Kupaonica i WC trebaju obnovu, kao i neki posuđe. Treba malo pospremiti jer ima dovoljno posuđa. Bazen nije osiguran niti zagrijan, šteta, uz mistral se malo koristi. No, to nije razlog zašto nismo imali odličan boravak. Villa je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirnim okruženjem.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo srdačan doček, ali teško je stupiti u kontakt s osobom na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje osvježenje. Kupaonica i WC, kao i neki posuđe zaslužuju nadogradnju. Potrebno je dobro preispitati posuđe jer je već sasvim dovoljno. Bazena nije osiguran i nije zagrijan, šteta jer ga s morskim povjetarcem rijetko koristimo. Ali to nije sve zašto nismo imali vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo srdačno doček, ali teško je dobiti sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super simpatičan, ali treba ga malo osvježiti. Kupaonica i WC trebaju unaprjeđenje, kao i dio posuđa. Treba izvršiti dobro pospremanje jer ima dovoljno posuđa. Bazen nije osiguran niti zagrijan, šteta, uz mistral se rijetko koristi. Ali, to nije razlog zašto nismo imali vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo lijepo dočekanje, ali teško je doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super simpatičan ali zaslužuje osvježenje. Svejedno, i kupaonica i WC zaslužuju malo obnove, kao i dio posuđa. Potrebno je dobro pregledati posuđe jer je više nego dovoljno. Bazen nije osiguran niti grijan, šteta jer uz mistral rijetko se koristi. Ali svejedno, to nije razlog zašto nismo imali izvrsan boravak. Vila je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirnim okruženjem koje pruža odmor.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo srdačan doček, ali teško je bilo stupiti u kontakt s sugovornikom na licu mjesta. Smještaj je super simpatičan, ali zaslužuje osvježenje. I kupaonica i WC te neki pribor za jelo su zastarjeli. Potreban je dobar pregled jer ima dovoljno pribora za jelo. Bazen nije osiguran i nije grijan, šteta s obzirom na vjetar mistral koji ga čini malo korištenim. Ali to nije razlog zašto nismo imali vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo lijep doček, ali teško je dobiti sagovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje osvježenje. Kupaonica i WC bi trebali biti modernizirani, kao i većina posuđa. Potrebno je dobar pregled jer je posuđe više nego dovoljno. Bazen nije osiguran niti grijan, šteta što se s Mistral vjetrom rijetko koristi. No to nije razlog zašto nismo imali vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobrodošli, ali teško je stupiti u kontakt s osobom na licu mjesta. Smještaj je super simpatičan, ali zaslužuje osvježenje. I kupaonica i WC, kao i neko posuđe. Potrebno je dobro preurediti jer ima puno suvišnog posuđa. Bazena nije osiguran i nije grijan, što je šteta jer uz maestral je rijetko korišten. Ali svejedno, nismo zbog toga imali loš boravak. Vila je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo srdačan doček, ali teško je stupiti u kontakt s osobom na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje osvježenje. Kupaonica, WC i neki posuđe su potrebni obnoviti. Trebao bi dobar pregled jer posuđa ima dovoljno. Bazen nije osiguran niti grijan, šteta s vjetrom, rijetko se koristi. No, nismo se zbog toga loše proveli. Vila je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo srdačno dočekani, ali teško je stupiti u kontakt s sugovornikom na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje osvježenje. Kupaonica i WC, kao i dio posuđa, trebaju dobar redizajn. Potreban je dobar red u posuđu jer je posuđe više nego dovoljno. Bazeni nisu osigurani niti zagrijani, šteta jer zbog bure nije često korištena. No, to nije razlog zbog kojeg nismo imali vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom te mirnim i opuštajućim okruženjem.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobro primljeni, ali teško je doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje osvježenje. Kupaonica i WC trebaju osvježiti, kao i neki posuđe. Potrebno je dobro pospremiti jer ima dovoljno posuđa. Bazena nije osiguran i nije zagrijan, šteta jer s vjetrom mistrala nije baš puno korišten. Ali nismo zbog toga imali loš boravak. Vila je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo ljubazan doček, ali teško je stupiti u kontakt s sugovornikom na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje osvježenje. I kupaonica i wc čine dojam starima, kao i neki posuđe. Dobro bi došlo da se napravi dobar pregled, jer posuđa ima napretek. Bazena nema sigurnosne ograde i nije grijan, šteta, s mistralom nije često korišten. Ali to nije razlog zašto nismo imali veoma ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobrodošao, ali teško je dobiti sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje malo osvježenje. Isto važi i za kupaonicu i WC, kao i za neke posuđe. Potrebno je dobro posložiti stvari jer posuđa ima dovoljno. Bazena nema zaštite i nije grijan, šteta zbog mistrala što se malo koristi. No, sve to ne znači da nismo imali vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobro dobrodošli, ali teško je stupiti u kontakt s sugovornikom na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje obnovu. Sustav za kupanje i WC mora biti obnovljen, kao i neki posuđe. Dobra selekcija je potrebna jer posuđa ima dovoljno. Bazen nije osiguran i nije zagrijan, šteta jer zbog vjetra rijetko se koristi. No, to nije razlog zbog kojeg nismo imali vrlo dobar boravak. Vila je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar doček, ali teško je dobiti sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo ugodan, ali zaslužuje osvježenje. Sustav kupaonica i zahoda, kao i neko posuđe, trebaju biti obnovljeni. Potreban je dobar pregled jer ima dovoljno posuđa. Bazen nije siguran i nije zagrijan, šteta što se s Mistralom malo koristi. No, to nije razlog zašto nismo imali vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo ugodna s izvanrednim pogledom i mirnom i opuštajućom atmosferom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobro doček, ali teško je stupiti u kontakt s osobom na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje osvježenje. Soba za kupanje i WC trebaju biti obnovljeni, kao i određeno posuđe. Treba ga dobro sortirati jer ima dovoljno posuđa. Bazena nema ograda i nije grijan, što je šteta jer s Mistralom se malo koristi. Ali to nije razlog zbog kojeg nismo imali vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar doček, ali teško je dobiti sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali treba ažurirati. Isto tako, kupaonica i WC trebaju obnovu kao i neki posuđe. Potrebno je dobro pregledati jer ima dovoljno posuđa. Bazen nije osiguran ni zagrijan, šteta jer s Mistrallom se rijetko koristi. Ali to nije razlog zbog kojeg nismo imali vrlo ugodan boravak. Villa je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobrodošli, ali teško je stupiti u kontakt s osobom na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali treba obnovu. Ima nekih stvari u vezi sa kupaonicom i WC-om koje bi trebalo osvježiti, kao i određeno posuđe. Trebalo bi dobro pregledati posuđe jer je ono već dovoljno. Bazena nema sigurnosne mjere niti je zagrijan, šteta jer se s Mistralom malo koristi. No, to nije razlog zbog kojeg nismo imali vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s izuzetnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobro doček, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super simpatičan, ali trebao bi osvježenje. Isto se odnosi i na kupaonicu, WC i neke posuđe. Trebalo bi napraviti dobro čišćenje jer je posuđe više nego dovoljno. Bazena nema sigurnosti i nije grijan, šteta jer uz vjetar nije puno korišten. Ali to nije razlog zašto nismo imali vrlo ugodan boravak. Villa je vrlo simpatična s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo srdačan doček, ali teško je dobiti sugovornika na licu mjesta. Smještaj je izuzetno simpatičan, ali zaslužuje osvježenje. Kupaonica, WC i neki posuđe mogu se obnoviti. Dobra selekcija posuđa je potrebna, jer ima dovoljno. Bazena nema sigurnost i nije zagrijan, što je šteta jer uz mistral vjetrove malo se koristi. No, to ne znači da nismo imali vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s izuzetnim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobro doček, ali teško je doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje obnovu. Kupaonica, WC i neko posuđe trebaju biti obnovljeni. Treba napraviti dobar odabir jer je posuđe više nego dovoljno. Bazena nema ograde i nije zagrijan, šteta jer se malo koristi zbog bure. Ali to nije razlog zašto nismo imali vrlo dobar boravak. Vila je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar doček, ali teško se spojiti sa sugovornikom na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje osvježenje. Kupaonica i WC zaslužuju preuređenje kao i neki pribor. Treba napraviti dobro čišćenje jer su pribor za jelo dovoljni. Bazeni nisu sigurni ni zagrijani, šteta jer se zbog bure malo koriste. Ali to nije razlog zašto nismo imali sjajan boravak. Villa je vrlo simpatična sa izvanrednim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo ljubazan doček, ali teško je stupiti u kontakt s sagovornikom na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje obnovu. Kupaonica, WC i neki pribor zaslužuju obnovu. Treba ga dobro pregledati jer posuđa ima dovoljno. Bazen nije siguran niti zagrijan, šteta što ga s mistralom malo koristimo. Ali to nije razlog zašto nismo proveli vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s iznimnim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar doček, ali teško je dobiti sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo ugodan, ali zaslužuje osvježenje. Soba za kupanje i WC, kao i neko posuđe, trebaju dobar preurediti. Trebalo bi provesti dobar red u posuđu, jer je posuđe više nego dovoljno. Bazenu nedostaje sigurnosti i nije zagrijan, šteta uz jaku buru nije se puno koristio. Ali sve to nije spriječilo da ne provedemo vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo ljupka s izvanrednim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobro doček, ali teško je dobiti sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali treba obnoviti. Isto vrijedi za kupaonicu i WC, kao i neko posuđe. Potrebno je dobro sortirati jer posuđa ima dovoljno. Bazena nije sigurna niti zagrijana, šteta jer s vjetrom se slabo koristi. Ali to ne znači da nismo imali vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo lijepo primanje, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje malu obnovu. Isto vrijedi za kupaonicu, WC i neko posuđe. Potrebno je malo posložiti jer je posuđa više nego dovoljno. Bazen nije osiguran i nije grijan, šteta uz mjesto vjetra malo se koristi. Ali to nije razlog zašto nismo proveli vrlo ugodan boravak. Villa je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirnim i opuštajućim okolišem.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobro primljeni, ali teško je dobiti sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje osvježenje. Ovo se odnosi na kupaonicu, WC i neko posuđe. Potrebno je napraviti dobar izbor jer je posuđe više nego dovoljno. Bazen nije osiguran i nema grijanje, što je šteta jer se s mistralom rijetko koristi. Ali zbog toga nismo imali loš boravak. Vila je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobrodošli, ali teško je dobiti sagovornika na licu mjesta. Smještaj je izuzetno simpatičan, ali zaslužuje osvježenje. Soba sa WC-om i neki posuđe trebaju značajno osvježenje. Dobro bi došlo i malo sređivanje jer posuđa ima dovoljno. Bazena nema sigurnosti i nije zagrijan, šteta s vjetrom koji je malo koristili. Ali to nije razlog zašto nismo imali vrlo ugodan boravak. Kuća je vrlo simpatična s iznimnim pogledom i mirno i opuštajuće okruženje.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo srdačan doček, ali teže je doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je jako simpatičan, ali zaslužuje osvježenje. Isto se odnosi na kupaonicu i WC te na određeno posuđe. Potrebno je dobro razvrstavanje jer su tanjuri već više nego dovoljni. Bazen nije osiguran i nije grijan, šteta jer s misteralom ga se rijetko koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali jako dobar boravak. Vila je jako simpatična s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okolišem.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo topao doček, ali teško je dobiti sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje malo osvježenje. Isto vrijedi i za kupaonicu i WC, kao i neko posuđe. Trebalo bi napraviti dobro sređivanje jer posuđe je dovoljno. Bazeni nisu osigurani i nisu grijani, što je šteta jer se zbog 'mistrala' vrlo malo koriste. Ali to nije razlog zbog kojeg nismo imali vrlo ugodan boravak. Villa je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar doček, ali teško je kontaktirati sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje osvježenje. Isto vrijedi za kupaonicu i WC, kao i za neko posuđe. Treba napraviti dobar pregled jer ima više nego dovoljno posuđa. Bazena nema sigurnosnu ogradu i nije zagrijan, što je šteta jer s vjetrom mistralom nije puno korišten. Ali to nije razlog zbog kojeg nismo imali vrlo ugodan boravak. Kuća je vrlo simpatična s iznimnim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo topao doček, ali teško je dobiti sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super simpatičan, ali zaslužuje malo obnavljanja. Soba s WC-om i neki su posuđe zaslužili osvježenje. Potrebno je dobro posložiti stvari jer ima dovoljno posuđa. Bazena nema sigurnosnih mjera i nije grijan, što je šteta jer s jakim vjetrom malo se koristi. Ali to nije razlog što nismo imali vrlo dobar boravak. Vila je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i tiho i opuštajuće okruženje.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo srdačan doček, ali teško je stupiti u kontakt s sugovornikom na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje osvježavanje. Isto vrijedi za kupaonicu i WC, kao i za neko posuđe. Potrebno je dobro razvrstati stvari jer posuđa ima dovoljno. Bazena nema zaštite i nije zagrijan, šteta jer se zbog bure koristi vrlo malo. Ali to ne znači da nismo imali vrlo lijep boravak. Villa je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobro doček, ali teško je dobiti sugovornika tamo. Smještaj je stvarno simpatičan, ali zaslužuje preuređenje. Isto tako u kupaonici WC-u kao i nekim posuđem. Zaslužuje dobar pregled jer posuđe je i više nego dovoljno. Bazena nema sigurnosne mjere i nije zagrijan, šteta s obzirom na mistral se malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali vrlo ugodan boravak. Villa je vrlo simpatična s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobrodošli, ali teško je dobiti sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje osvježenje. Soba za kupanje i WC trebaju obnovu, kao i određeno posuđe. Treba napraviti dobro čišćenje jer ima dovoljno posuđa. Bazen nije osiguran i nije grijan, nažalost, zbog mistrala se malo koristi. No, nismo imali loš boravak zbog svega toga. Vila je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobro doček, ali teško je doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje obnovu. Kupaonica i zahod, kao i neko posuđe, trebaju malo osvježenja. Dobar odabir posuđa je zaslužen jer ima dovoljno. Bazena nema sigurnosnih mjera ni grijanja, šteta jer s mistralom se slabo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s iznimnim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar doček, ali teško je dobiti sugovornika na licu mjesta. Smještaj je iznimno simpatičan, ali zaslužuje osvježenje. Isto tako u pogledu kupaonice, WC-a i nekog posuđa. Dobar redoslijed je zaslužen jer su suđe više nego dovoljno. Bazenu nedostaje sigurnosnih mjera i nije grijan, što je šteta jer sa mistralom se malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s iznimnim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo srdačan doček, ali teško je dobiti sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje osvježenje. Isto vrijedi i za kupaonicu, WC i neko posuđe. Potrebno je dobar opsežan pregled jer ima dovoljno posuđa. Bazena nije sigurnosno osiguran i nije grijan, šteta jer zbog bure se malo koristi. Ali nismo zbog toga imali loš boravka. Villa je vrlo ugodna s iznimnim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobro doček, ali teško je stupiti u kontakt s sugovornikom na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje osvježenje. Kupaonica i WC trebaju dobar uzorak mladosti, kao i neko posuđe. Zaslužuje dobro preslagivanje jer je posuđe sasvim dovoljno. Bazena nema sigurnosne ograde i nije zagrijan, šteta s mistralom je malo korišteno. Ali, nije zbog toga što nismo imali vrlo ugodan boravak. Vrlo simpatična vila s iznimnim pogledom i mirno i opuštajuće okruženje.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobrodošli, ali teško je doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje malo osvježenje. Soba za kupanje i WC, kao i neki posuđe, trebaju dobar preured. Potrebno je dobro razvrstavanje jer ima dovoljno posuđa. Bazen nije siguran i nije grijan, šteta, zbog bure se malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobrodošli, ali teško se povezati s sugovornikom tamo. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje malo osvježenje. Isto tako, treba dobro organizirati jer je posuđe više nego dovoljno. Bazenu nedostaje sigurnosti i grijanja, šteta, s miješalicom se malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo proveli jako ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s iznimnim pogledom i mirnom i opuštajućom atmosferom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobro doček, ali teško je dobiti sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje osvježenje. To se odnosi i na kupaonicu i zahod, kao i na neko posuđe. Zaslužuje dobro sortiranje jer ima dovoljno posuđa. Bazena nije sigurno i nema grijanja, šteta jer zbog mrijesta se rijetko koristi. Ali to nije razlog zašto nismo proveli vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s iznimno lijepim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobrodošla, ali teško je stupiti u kontakt s osobom na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje malo osvježenje. Isto vrijedi i za kupaonicu i WC, kao i za nekoliko posuđa. Potreban je dobar red jer ima dovoljno posuđa. Bazena nema sigurnosnih mjera i nije grijan, šteta jer s mistralom se malo koristi. Ali to nije razlog što nismo proveli vrlo ugodan boravak. Kuća je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo lijepa dobrodošlica, ali teško je stupiti u kontakt s osobom tamo. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje osvježenje. Isto se odnosi na kupaonicu, WC i neki pribor. Dobro je potrebno srediti stvari jer ima sasvim dovoljno posuđa. Bazena nema sigurnosne mjere i nije grijan, šteta jer uz mjestral nije puno korišten. No to ne znači da nismo imali vrlo ugodan boravak. Villa je vrlo simpatična s izuzetnim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Dobre dobrodošlice, ali teško je stupiti u kontakt sa sugovornikom na licu mjesta. Smještaj je vrlo ljubazan, ali zaslužuje obnovu. Kupaonica i WC zaslužuju obnovu, kao i dio posuđa. Potrebno je dobro pregledati posuđe jer je u izobilju. Bazena nema sigurnosnih mjera i nije grijan, šteta, zbog kojeg je rijetko korišten zbog mistrala. Ali to nije razlog zašto nismo imali odličan boravak. Vila je vrlo ljubazna s izvanrednim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobro doček, ali teško je stupiti u kontakt s osobi na licu mjesta. Smještaj je super simpatičan, ali treba obnoviti. Isto vrijedi za kupaonicu, WC i neke posuđe. Potrebno je dobro organizirati jer posuđa ima pretežito dovoljno. Bazen nije osiguran niti grijan, šteta što se s Mistralom malo koristi. Ali to nije razlog zbog kojeg nismo imali vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i miran je i opuštajući okoliš.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo srdačan doček, ali teško je stupiti u kontakt s sugovornikom na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje malo osvježenje. Soba za kupanje i WC, kao i neko posuđe, trebaju malo poboljšanja. Dobro bi došlo i malo preslagivanje jer ima dovoljno posuđa. Bazeni nisu sigurni niti grijani, šteta jer se malo koriste s mistralom. Ali to nije razlog zašto nismo imali izvanredan boravak. Vrlo simpatična vila s izvanrednim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobro dobrodošli, ali teško je kontaktirati sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super simpatičan, ali zaslužuje osvježenje. Isto se odnosi na kupaonicu i WC kao i na neko posuđe. Trebalo bi dobro pregledati jer je posuđa više nego dovoljno. Bazena nema sigurnosti i nije grijana, šteta jer s mistralom se malo koristi. Ali nije zbog svega toga da nismo proveli vrlo ugodan boravak. Villa je vrlo simpatična s izuzetnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobro doček, ali teško kontaktirati osobu na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje osvježenje. Kupaonice i WC-u doista trebaju malo obnove, kao i neki posuđe. Treba napraviti dobru selekciju jer ima dovoljno posuđa. Bazena nema zaštite i nije grijan, što je šteta, s obzirom na jaku buru. Ali to nije razlog zašto nismo imali vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar doček, ali teško je dobiti sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje osvježenje. Isto tako, kako na razini kupaonice, WC-a tako i nekih posuđa. Potrebno je dobro sortiranje jer ima dovoljno posuđa. Bazen nije siguran i nije zagrijan, što je šteta jer uz mjestral se malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali vrlo ugodan boravak. Villa je vrlo simpatična s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobrodošli, ali teško je dobiti sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje obnovu. Isto važi za kupaonicu i WC, kao i za neko posuđe. Sređivanje bi bilo dobro jer posuda ima dovoljno. Bazena nema sigurnosne mjere i nije grijan, šteta jer s vjetrom malo se koristi. Ali to nije razlog što nismo imali vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s iznimnim pogledom i mirnom i opuštajućem okruženju.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobro dobrodošli, ali teško je dobiti sugovornika na licu mjesta. Smještaj je izuzetno simpatičan, ali zaslužuje malo osvježenje. S obzirom na toalet i određeno posuđe, sve bi bilo bolje. Grubi pregled je potreban jer ima dovoljno posuđa. Bazen nije siguran i nije zagrijan, šteta zbog vjetra, koristi se malo. Ali to ne znači da nismo imali vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobro doček, ali teško je dobiti sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali treba osvježenje. Bilo bi dobro obnoviti kupaonicu i WC te neke posuđe. Potrebno je dobro sortirati jer ima dovoljno posuđa. Bazena nema sigurnosti i nije grijan, šteta s obzirom na mjesto vjetrovito, malo ga se koristi. No, to nije razlog zašto nismo imali jako dobar boravak. Vila je vrlo simpatična s iznimnim pogledom i tiho i opuštajuće okruženje.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobro doček, ali teško je dobiti sugovornika na licu mjesta. Smještaj je izuzetno simpatičan ali zaslužuje temeljito osvježenje. Sve od kupaonice, WC-a do nekog posuđa. Potrebna je temeljita selekcija jer posuđa ima dovoljno. Bazena nije osiguran i nije zagrijan šteta s obzirom na mistral, malo je korišten. Ali to ne znači da nismo imali vrlo ugodan boravak. Villa je vrlo lijepa s izvanrednim pogledom i mirnim, opuštajućim okruženjem.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo srdačan doček, ali teško je stupiti u kontakt s sugovornikom na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje obnovu. Isto tako, treba dobro očistiti kupaonicu, WC i neke posuđe. Očito je potrebno dobro organizirati jer posuđa ima dovoljno. Bazen nije siguran i nije grijan, šteta, s mistralom se malo koristi. Ali sve to ne znači da nismo proveli vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobrodošao, ali teško je dobiti sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje obnovu. Isto vrijedi za kupaonicu, WC i neko posuđe. Zaslužen je dobar odabir jer je posuđe vrlo dovoljno. Bazena nema sigurnosnih mjera i nije grijan, šteta s obzirom na mjestral vjetrove, malo je koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali vrlo ugodan boravak. Villa je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar doček, ali teško je doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je jako simpatičan, ali zaslužuje osvježenje. Isto se odnosi na kupaonicu, WC i određeno posuđe. Potrebno je dobro sortirati jer ima dovoljno posuđa. Bazen nije osiguran niti grijan, šteta, uz Mistrak se malo koristi. Ali to nije razlog zbog kojeg nismo imali vrlo ugodan boravak. Villa je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo srdačan doček, ali teško je dobiti sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje osvježenje. Kupaonica, WC i neki posuđe zaslužuju temeljito čišćenje. Trebalo bi napraviti dobar pregled jer ima puno posuđa. Bazen nije osiguran ni grijan, šteta s obzirom na mjestral vjetrove, malo ga se koristi. Ali to nije razlog da nismo proveli vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s iznimnim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobrodošli, ali teško je dobiti sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje osvježavanje. Isto se odnosi na kupaonicu, WC i neko posuđe. Potrebna je dobra selekcija jer ima dovoljno posuđa. Bazena nema sigurnosnih mjera i nije zagrijan, što je šteta s obzirom na mistral, pa se rijetko koristi. No to nije razlog zašto nismo imali vrlo ugodan boravak. Villa je vrlo simpatična s iznimnim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo ugodan doček, ali teško je dobiti sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super simpatičan, ali zaslužuje osvježenje. Tuš i WC su na istoj razini kao i neki posuđe. Treba napraviti dobro čišćenje jer posuđa ima dovoljno. Bazena nema osiguranja i nije grijan, šteta, zbog mistrala se malo koristi. Ali to ne znači da nismo imali vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobro doček, ali teško je doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje obnovu. I kupaonica i neko posuđe. Dobar sortiranje je zasluženo jer je posuđa dovoljno. Bazena nije osiguran i nije grijan, šteta, s mistralom se malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali vrlo lijep boravak. Vila je vrlo simpatična s izuzetnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo lijep doček, ali teško je dobiti sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje obnovu. Sustav za SDB utičnicu i određeno posuđe trebaju se osvježiti. Dobro bi bilo sortirati jer ima dovoljno posuđa. Bazen nije siguran i nije grijan, šteta jer zbog mjestrala se rijetko koristi. Ali nije zbog svega toga što nismo imali vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar doček, ali teško je stupiti u kontakt s sugovornikom na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje osvježenje. Svejedno, kako na razini kupaonice, WC-a, kao i nekih posuđa. Dobro vrijedi očistiti jer posuđa ima dovoljno. Bazena nema zaštite i nije grijan, šteta jer se s mjestralom malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s iznimnim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar doček, ali teško doći do sagovornika na licu mjesta. Smještaj je super simpatičan, ali zaslužuje malo osvježenje. Soba za kupatilo i toalet jednako trebaju osvježenje kao i neko posuđe. Malo uređenje je potrebno jer ima dovoljno posuđa. Bazena nema sigurnosti i nije zagrijan, šteta, s mistralom se malo koristi. Ali nije zbog svega toga što nismo imali vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s izuzetnim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo srdačan doček, ali teško je dobiti sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali trebao bi obnovu. Isto vrijedi i za kupaonicu i WC, kao i određeno posuđe. Trebalo bi provesti dobro čišćenje jer je posuđa više nego dovoljno. Bazena nema sigurnosne mjere i nije grijan, šteta, jer zbog vjetra se malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali vrlo ugodan boravak. Villa je vrlo simpatična s iznimnim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo lijep doček, ali teško je dobiti sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali je potrebna obnova. Kupaonica i WC kao i neki posuđa zaslužuju temeljito čišćenje. Potrebno je dobro sortiranje jer je posuđa više nego dovoljno. Bazen nije osiguran niti zagrijan, što je šteta jer zbog vjetra se malo koristi. No, to ne znači da nismo imali vrlo ugodan boravak. Villa je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo srdačan doček, ali teško je dobiti sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali trebao bi biti osvježen. Soba za kupanje i WC, kao i neki posuđe, trebaju biti unaprijeđeni. Trebalo bi napraviti dobar pregled jer imamo dovoljno posuđa. Bazena nema osiguranja i nije grijan, šteta, s mjestralom se rijetko koristi. Ali to nije razlog zašto smo se loše proveli. Villa je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i tiho i opuštajuće okruženje.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo srdačan doček, ali teško je dobiti sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje osvježavanje. Isto vrijedi i za kupaonicu, WC i neke posuđe. Potrebna je dobra selekcija jer posuđa ima u izobilju. Bazena nema sigurnosnih mjera niti je grijan, šteta s obzirom na mistral, pa ga se malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali vrlo ugodan boravak. Villa je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirnim okruženjem za opuštanje.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobrodošli, ali teško je doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje osvježenje. Sve, od kupaonice do WC-a, pa čak i neki posuđe. Zaslužuje dobro spremanje jer posuđa je više nego dovoljno. Bazena nije osiguran i nije grijan, šteta, s mjestralom se malo koristi. Ali ne zbog svega toga nismo imali vrlo dobar boravak. Vila je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobro primanje, ali teško je doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje osvježenje. S obzirom na kupaonicu WC i neke posuđe. Dobro sortiranje je zasluženo jer je posuđe više nego dovoljno. Bazen nije siguran i nije zagrijan, šteta zbog mistrala, malo je korišten. Ali to nije razlog što nismo proveli predivan boravak. Vila je vrlo simpatična s iznimnim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobro doček, ali teško je dobiti sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje obnovu. Kupaonice, WC-i i neki posuđe su lošeg stanja. Potrebno je dobro pregledati sve jer ima dovoljno posuđa. Bazenska površina nije osigurana i nije grijana, šteta, zbog vjetra se koristi malo. Ali to ne znači da nismo imali vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobro doček, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo prijateljski, ali zaslužuje osvježenje. Soba s kupaonicom i nekoliko posuda trebaju dobar osvježenje. Trebalo bi dobro pregledati jer je posuđe više nego dovoljno. Bazena nije siguran i nije grijan, što je šteta jer zbog mjestrala se manje koristi. Ali to nije razlog da nismo imali odličan boravak. Vila je vrlo lijepa s izvanrednim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobro doček, ali teško je stupiti u kontakt s osobom na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje nadogradnju. Svejedno, bilo da se radi o kupaonici, WC-u ili nekim posuđem. Trebalo bi napraviti dobar odabir, jer posuđe je više nego dovoljno. Bazena nema osiguranje ni grijanje, šteta što se malo koristi zbog vjetra. Ali to nije razlog zašto nismo imali vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobro doček, ali teško je stupiti u kontakt s sugovornikom na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje osvježenje. Soba za kupanje i WC kao i neko posuđe trebaju dobro osvježenje. Dobar redoslijed je zaslužen jer posuđa ima dovoljno. Bazen nije osiguran i nije grijan, šteta jer se zbog vjetra malo koristi. Ali to ne znači da nismo imali vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s iznimnim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo srdačan doček, ali teško je dobiti sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje osvježavanje. Isto tako, kupaonica i WC kao i neko posuđe trebaju osvježavanje. Treba napraviti dobru selekciju jer je posuđa više nego dovoljno. Bazena nema osiguranja i nije zagrijan, šteta jer sa vjetrom mistral se malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo proveli vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s iznimnim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobro doček, ali teško je dobiti sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje osvježenje. Svi sanitarni čvorovi i neki suđer izgledaju dovoljno dobro. Potrebno je dobro sortirati posuđe jer je dovoljno. Bazen nije osiguran i nije zagrijan, šteta je što se s mistralom malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali jako lijep boravak. Vila je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo srdačan doček, ali teško se povezati s sugovornikom na licu mjesta. Smještaj je jako simpatičan, ali zaslužuje osvježenje. Isto tako, kupaonica i WC te neko posuđe zaslužuju obnovu. Dobro odvaganje je potrebno jer je posuđe više nego dovoljno. Bazena nije siguran niti grijan, šteta jer se s Mistralom rijetko koristi. No, to nije razlog zašto smo imali sjajan boravak. Vila je jako simpatična s izvanrednim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar doček, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo ugodan, ali zaslužuje obnovu. Isto vrijedi za kupaonicu, WC i neke posuđe. Potrebna je dobra selekcija jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen nije siguran i nije grijan, šteta jer uz mistral rijetko se koristi. Ali nije zbog toga što nismo proveli vrlo ugodan boravak. Villa je vrlo simpatična s izuzetnim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobro dočekan, ali teško kontaktirati sugovornika na licu mjesta. Smještaj je izuzetno simpatičan, ali zaslužuje obnovu. Bilo na razini kupaonice ili nekih posuđa. Dobro čišćenje je zasluženo jer posuđe je više nego dovoljno. Bazeni nisu sigurni i nisu grijani, šteta što se zbog vjetra malo koriste. Ali to nije razlog zašto nismo proveli vrlo ugodno vrijeme. Vila je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobro dobrodošli, ali teško je kontaktirati sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje osvježenje. Kupaonica i WC, kao i neki suđe, zaslužuju dobru obnovu. Dobar poredak zaslužuje i suđe, jer je dovoljno. Bazen nije osiguran i nije grijan, šteta, zbog mjerne jedinice vjetra rijetko se koristi. Ali to nije razlog zašto smo imali vrlo ugodan boravak. Vrlo simpatična vila s iznimnim pogledom i mirno i opuštajuće okruženje

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo srdačan doček, ali teško se uspostavlja veza s osoba na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje obnovu. Isto tako, kupaonica i WC, kao i određeno posuđe. Pregledavanje i odvajanje je potrebno jer ima dovoljno posuđa. Bazene nije siguran i nije grijan, šteta, s burom ga se malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali vrlo ugodan boravak. Vrlo simpatična vila s izvanrednim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobro doček, ali teško je kontaktirati sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje temeljitu obnovu. Isto vrijedi za kupaonicu, WC i neke posude. Potrebno je dobro pospremiti jer je posuđa dovoljno. Bazena nije sigurna niti grijana, šteta zbog mistrala malo se koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali vrlo ugodan boravak. Vrlo simpatična vila s izvanrednim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobrodošli, ali teško je dobiti sugovornika tamo. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje malo osvježenje. S toaletom i nekim posuđem treba se pozabaviti. Potrebno je dobro pregledati jer je posuđa više nego dovoljno. Bazenu nedostaje sigurnost i nije grijan, šteta jer uz vjetar mistral, malo se koristi. Ali to ne znači da nismo imali vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirnom okolinom.

Jolien

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Imao sam neka pitanja vezana za moju rezervaciju putem WhatsApp-a i odmah sam dobio odgovor. Bili su izuzetno ljubazni i korisni. Odgovoreno je na sve što sam morao znati. Vrhunski tim! Hvala vam!

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobro doček, ali teško je stupiti u kontakt s sugovornikom na licu mjesta. Smještaj je jako simpatičan, ali zaslužuje osvježenje. Sve u kupaonici, WC-u i nekog posuđa. Zaslužuje dobro sređivanje jer ima dovoljno posuđa. Bazena nema sigurnosnih mjera i nije zagrijan, šteta jer zbog bure se malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo dobro proveli odmor. Vila je vrlo simpatična s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar doček, ali teško je dobiti sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo ljubazan, ali zaslužuje osvježenje. SBD i WC i neki posuđe su zaslužuju malo osvježenja. Dobro je napraviti dobru procjenu jer ima dovoljno posuđa. Bazena nije siguran i nije zagrijan, šteta zbog mistrala, vrlo se malo koristi. Ali to ne znači da nismo imali vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo ljubazna s iznimnim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar doček, ali teško se doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje obnovu. Kupaonica, WC i neki posuđe trebaju osvježenje. Dobro razvrstavanje je zasluženo jer posla je dovoljno s posuđem. Bazen nije osiguran i nije grijan, šteta jer se malo koristi zbog vjetra. Ali to nije razlog zašto nismo proveli jako ugodan boravak. Villa je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobra dobrodošlica, ali teško je dobiti sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan ali zaslužuje osvježenje. To vrijedi i za kupaonicu, WC i neko posuđe. Vrijedi malo pospremanje jer ima dovoljno posuđa. Bazen nije siguran i nije grijan, šteta jer s Mistrallom se rijetko koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali vrlo dobar boravak. Villa je vrlo simpatična s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar doček, ali teško je dobiti sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje malo osvježenje. Kupaonica i WC zaslužuju obnovu, kao i neko posuđe. Potrebno je dobar odabir jer je posuđe više nego dovoljno. Bazen nije osiguran niti zagrijan, šteta, jer s vjetrom je malo korišten. Ali to nije razlog zašto nismo imali vrlo ugodan boravak. Villa je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar doček, ali teško je kontaktirati sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan ali zaslužuje da se malo osvježi. Isto vrijedi za kupaonicu, WC i neke posude. Treba dobro pregledati posuđe jer ih ima dovoljno. Bazena nema sigurnosnih mjera i nije grijan, šteta što se s vjetrom rijetko koristi. Ali to ne znači da nismo imali vrlo dobar boravak. Vila je vrlo simpatična s iznimnim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobro doček, ali teško je kontaktirati sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje osvježenje. S obzirom na kupaonicu, WC i neko posuđe, dobra obnova je potrebna. Dobra selekcija je zaslužena jer je posuđe vrlo dovoljno. Bazena nije osiguran i nije zagrijan, šteta, zbog mjestrala se vrlo malo koristi. Ali nije zbog svega toga što nismo proveli vrlo dobar boravak. Vila je vrlo simpatična s iznimnim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo srdačan doček, ali teško je dobiti sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje osvježenje. Soba i WC te jelo su zaslužili osvježenje. Potrebno je dobro razvrstati posuđe jer je viška. Bazena nema sigurnosna ograđivanja i nije grijan, šteta jer se malo koristi zbog vjetra. Ali to ne znači da nismo imali vrlo ugodan boravak. Villa je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobrodošli, ali teško se spojiti s sugovornikom na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje obnovu. Isto vrijedi i za kupaonicu i WC, kao i za neko posuđe. Potrebno je dobro izvršiti odabir jer je posuđa više nego dovoljno. Bazeni nisu osigurani i nisu grijani, što je šteta jer se s misteralnim vjetrom rijetko koriste. Ali to nije razlog zašto nismo proveli vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar doček, ali teško je stupiti u kontakt s osobom na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje osvježavanje. Soba za kupanje i WC trebaju obnovu, kao i neko posuđe. Potrebna je dobra selekcija jer posuđa ima u izobilju. Bazen nije osiguran i nije grijan, šteta s obzirom na jaku buru, rijetko je korišten. Ali to nije razlog zbog kojeg nismo imali vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s izuzetnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar doček, ali teško je dobiti sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje osvježenje. Odnosi se na kupaonicu i WC kao i na neko posuđe. Potrebno je dobro pregledavanje jer je posuđe više nego dovoljno. Bazensko područje nije osigurano i nije grijano, šteta s obzirom na mjesto vjetrovito, rijetko se koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali odličan boravak. Vrlo simpatična vila s izvanrednim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo lijep doček, ali teško je dobiti sugovornika na licu mjesta. Smještaj je jako simpatičan, ali zaslužuje obnovu. Kupaonica, WC i neki posuđe trebaju osvježenje. Potrebno je dobro pregledati jer ima više nego dovoljno posuđa. Bazeni nisu sigurni i nisu grijani, šteta jer zbog vjetra malo se koriste. Ali to nije razlog zašto nismo imali vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar doček, ali teško je dobiti sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje osvježenje. Isto vrijedi za WC i neke posuđe. Potrebno je dobro sortirati jer imamo dovoljno posuđa. Bazena nema sigurnosti i nije zagrijan, šteta s obzirom na mjesto gdje se nalazi. Unatoč tome, to nije razlog zašto nismo imali jako lijep boravak. Vila je vrlo simpatična s iznimnim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobro doček, ali teško je dobiti sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje obnovu. Isto tako, treba dodatno srediti kupaonicu, WC i posuđe. Dobro bi bilo i napraviti pregled jer ima dovoljno posuđa. Bazen nije osiguran niti zagrijan, šteta jer je zbog mistrala malo korišten. Ali to nije razlog zašto nismo imali vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s iznimnim pogledom i mirno i opuštajuće okruženje.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar doček, ali teško je doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali treba osvježenje. Svi sanitarni čvorovi i neki posuđe trebaju biti doraditi. Potrebna je dobra selekcija jer je posuđa više nego dovoljno. Bazen nije siguran i nije grijan, šteta s obzirom na vjetar, vrlo malo je korišten. Ali nije zbog svega toga što nismo proveli vrlo ugodan boravak. Villa je vrlo simpatična s iznimnim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobrodošli, ali teško je stupiti u kontakt s sugovornikom na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali trebao bi se osvježiti. Sve, od kupaonice i WC-a do nekih posuđa. Trebalo bi dobro pregledati, jer posuđe je više nego dovoljno. Bazen nije osiguran i nije zagrijan, šteta s vjetrom, malo se koristi. Ali to nije razlog što nismo proveli vrlo ugodan boravak. Villa je vrlo simpatična s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobro doček, ali teško je dobiti sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali treba obnoviti. Isto se odnosi na kupaonicu, WC i neke posude. Sve dobro treba sortirati jer su posude viška. Bazen nije siguran i nije zagrijan, šteta s obzirom na mistral vjetrove, malo se koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobro doček, ali teško kontaktirati sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super simpatičan, ali zaslužuje obnovu. To se odnosi na kupaonicu, WC i dio posuđa. Potrebno je dobro razvrstati jer posuđa ima dovoljno. Bazen nije osiguran i nije grijan, šteta zbog mistrala, pa se rijetko koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s iznimnim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo srdačan doček, ali teško je dobiti sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali treba osvežiti. Isto se odnosi na kupaonicu, WC i određeno posuđe. Treba provesti dobar red, jer posuđa ima dovoljno. Bazena nema sigurnosne ograde i nije grijan, šteta zbog vjetra, vrlo se malo koristi. Ali sve to nije spriječilo da provedemo sjajan boravak. Vila je vrlo simpatična s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobrodošli, ali teško je dobiti sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje osvježenje. Kupaonica, WC i neki pribor zaslužuju osvježenje. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđe je više nego dovoljno. Bazen nije siguran i nije zagrijan, šteta, s mistralom se malo koristi. Ali sve to nije razlog zašto smo imali vrlo ugodan boravak. Villa je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirno i opuštajuće okruženje.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar doček, ali teško je stupiti u kontakt s sugovornikom na licu mjesta. Smeštaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje osvježenje. Isto vrijedi i za kupaonicu i WC, kao i za neko posuđe. Treba ga dobro pregledati jer ima dovoljno posuđa. Bazen nema sigurnosne mjere i nije zagrijan, šteta jer zbog bure se malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s izuzetnim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobrodošli, ali teško je dobiti sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje osvježavanje. Isto tako kako u kupaonici i WC-u, tako i neki posuđe. Potrebno je dobro razvrstavanje jer je posuđa više nego dovoljno. Bazent je nesiguran i nije zagrijan, šteta, uz mjestral vrlo malo se koristi. Ali nije zbog svega toga što nismo imali vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobrodošlo, ali teško je dobiti sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super simpatičan, ali treba osvježenje. Soba za kupanje i WC zaslužuju dobro čišćenje, kao i neko suđe. Treba se dobro sortirati jer ima dovoljno suđa. Bazena nije sigurno koristiti i nije grijan, što je šteta jer je zbog vjetra malo korišten. Ali to nije razlog zašto nismo imali vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s iznimnim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar doček, ali teško je dobiti sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje osvježenje. Sustav za WC i neki posuđe trebaju obnovu. Potrebno je bolje sortiranje jer je posuđe više nego dovoljno. Bazena nije sigurna i nije grijana, šteta, s Mistralom se rijetko koristi. No to ne znači da nismo imali vrlo ugodan boravak. Villa je vrlo simpatična s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo srdačan doček, ali teško je dobiti sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje osvježenje. To se odnosi na kupaonicu, WC i neke posuđe. Potrebno je dobro posložiti jer je posuđe više nego dovoljno. Bazenu nedostaje sigurnost i grijanje, šteta jer zbog bure je malo korišten. Ali to nije razlog zašto nismo imali vrlo ugodan boravak. Villa je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobro doček, ali teško je dobiti sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje osvježenje. I kupaonica i neki posuđe. Dobra selekcija je zaslužena jer posuđe je više nego dovoljno. Bazena nije siguran i nije ugrijan, šteta s mjestralnim vjetrom, malo se koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s izuzetnim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar doček, ali teško se spojiti s sugovornikom na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje obnovu. Bilo bi dobro obnoviti kupaonicu i WC, kao i neko posuđe. Potrebno je dobro presložiti posuđe jer je ima dovoljno. Bazen nije siguran i nije grijan, šteta, s mistralom se malo koristi. Ali to nije razlog zbog kojeg nije bio vrlo ugodan boravak. Kuća je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobrodošli, ali teško je doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje osvježenje. Isto vrijedi i za kupaonicu i WC te neke posuđe. Doza selekcije je zaslužena jer posuđa ima dovoljno. Bazena nema sigurnosne mjere i nije zagrijan, šteta jer uz mistral se rijetko koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s iznimnim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo lijepa dobrodošlica, ali teško se dobiti sugovornika tamo. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje osvježenje. Kupaonica, WC i neki posuđe također. Potrebno je dobro sortirati jer posuđe je dovoljno. Bazenski prostor nije siguran niti grijan, šteta jer zbog mjestrala se rijetko koristi. Ali to nije razlog zbog kojeg nismo imali vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična sa iznimnim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar doček, ali teško je dobiti sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje malo osvježenje. Sve, od kupaonice i WC-a do posuđa, treba poboljšanje. Potrebno je napraviti malo selekcije jer ima dovoljno posuđa. Bazena nema osiguranja niti ga ne griju, šteta, s mistralom ga se malo koristi. Ali to nije razlog zbog kojeg nismo imali vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar doček, ali teško je dobiti sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo ljubazan, ali zaslužuje mali facelift. Kupaonica i WC kao i neki pribor za jelo trebaju osvježenje. Potrebno je dobar pretres jer pribora za jelo ima dovoljno. Baz

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobro doček, ali teško je dobiti sugovornika na licu mjesta. Smeštaj je jako prijateljski ali treba malo osvježenja. Kupaonica i WC zaslužuju malo renoviranja, kao i nekoliko posuđa. Treba malo srediti jer ima dovoljno posuđa. Bazem je nesigurna i nezagrijana, šteta jer se malo koristi zbog bure. Ali to nije razlog zašto nismo imali jako lijep boravak. Villa je vrlo prijateljska s izvanrednim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobra dobrodošlica, ali teško je dobiti sugovornika. Smještaj je vrlo simpatičan, ali trebao bi obnovu. To se odnosi na kupaonicu, WC i neke posuđe. Trebalo bi napraviti dobro sređivanje jer ima dovoljno posuđa. Bazena nema sigurnosne ograde i nije grijan, što je šteta jer se zbog vjetra malo koristi. Ali sve to nije razlog zašto smo imali vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobro doček, ali teško je stupiti u kontakt s osobom na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje osvježenje. Kupaonicama i toaletima treba dobar redizajn, kao i nekim posuđem. Dobar izbor za triježanje je potreban jer ima dovoljno tanjura. Bazenis nije siguran i nije grijan, šteta jer je s mjestralom malo korišten. Ali nismo prolazili zbog svega toga loše. Villa vrlo ljubazna s izvanrednim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobrodošlica, ali teško je doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje osvježenje. Sustav WC-a i kuhinjskog posuđa treba obnoviti. Dobro je jer ima dovoljno posuđa. Bazeni nisu sigurni i nisu grijani, šteta jer se zbog vjetra malo koriste. Ali to nije razlog zašto nismo imali vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobrodošli, ali teško je dobiti sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super simpatičan, ali zaslužuje malo osvježenje. Kupaonica, WC i određeni posuđe su zaslužili malu obnovu. Dobro sortiranje posuđa je zasluženo jer ima dovoljno. Bazen nije siguran i nije grijan, što je šteta jer se s mistralom malo koristi. Ali nije zbog svega toga da nismo imali vrlo ugodan boravak. Vrlo simpatična vila s iznimnim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobrodošao, ali teško se doći do sugovornika tamo. Smještaj je vrlo simpatičan, ali treba obnovu. Sve od kupaonice do vađenja posuđa. Potrebna je dobra sortiranost jer ima dovoljno posuđa. Bazen nije siguran i nije grijan, šteta s Mistrallom jer se rijetko koristi. Ali to nije razlog zašto smo imali sjajan boravak. Vrlo simpatična vila s izvanrednim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobro doček, ali teško je stupiti u kontakt s osobom koja se nalazi na licu mjesta. Smještaj je vrlo prijateljski, ali zaslužuje obnovu. Isto vrijedi i za WC kupaonicu i neki posuđe. Dobro je pregledati jer je posuđa više nego dovoljno. Bazen nije osiguran niti zagrijan, šteta s obzirom na mistral vjetrove, pa se rijetko koristi. Ali to nije razlog što nismo imali vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobro doček, ali teško je stupiti u kontakt s osobom na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje obnovu. Isto se odnosi na kupaonicu i WC, kao i na neko posuđe. Potrebno je dobro razvrstavanje jer posuđa ima dovoljno. Bazen nije osiguran i nije zagrijan, što je šteta jer se uz vjetar mistral malo koristi. No, sve to nije spriječilo da ne provedemo jako ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar doček, ali teško je dobiti sugovornika na licu mjesta. Sobe su vrlo simpatične, ali zaslužuju osvježavanje. Istina za WC i neko suđe. Trebalo bi napraviti dobar izbor jer suđe je više nego dovoljno. Bazena nema sigurnosti ni grijanja, šteta s obzirom na vjetar, malo se koristi. Ali to nije spriječilo da provedemo vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobrodošli, ali teško je doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje osvježenje. Svejedno, kako u kupaonici i WC-u tako i nekih posuđa. Treba dobra selekcija jer je posuđa uvelike dovoljna. Bazenu nedostaje sigurnosti i nije zagrijan, šteta jer zbog morskog vjetra se slabo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo proveli vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s iznimnim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar doček, ali teško je dobiti sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje osvježavanje. Isto se odnosi na kupaonicu, WC i neki posuđe. Potrebno je dobro razvrstati jer je posuđe više nego dovoljno. Bazen nije osiguran i nije grijan, šteta jer zbog burinija se malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s iznimnim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar tretman, ali teško se ostvaruje kontakt s sugovornikom na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali treba osvježenje. Isto vrijedi za kupaonicu, WC i neke posuđe. Treba malo sortiranja jer posuđa ima dovoljno. Bazenski prostor nije osiguran i nije grijan, šteta jer s mjestralom ima vrlo malo korištenja. Ali to nije razlog zbog kojeg nismo imali vrlo dobar boravak. Vila je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobrodošli, ali teško je stupiti u kontakt s sugovornikom na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje osvježenje. Bilo na razini kupaonice, WC-a ili određenog posuđa. Dobar poticaj za sortiranje je potreban jer posuđe je više nego dovoljno. Bazen nije siguran i nije zagrijan, što je šteta s mistralom, tako da se rijetko koristi. Ali to nije razlog zbog kojeg nismo imali vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobro pozdravljanje, ali teško je doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje osvježavanje. Svejedno, kako se tiče kupaonice, WC-a i nekog posuđa. Zaslužuje dobro čišćenje jer ima dovoljno posuđa. Bazena nema sigurnosti, niti je grijan - šteta, jer se zbog juga rijetko koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s iznimnim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo lijep doček, ali teško je doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje osvježenje. Bilo bi dobro napraviti dobar skup, kako u kupaonici i WC-u, tako i u nekima od posuđa. Dobar skup treba i za posuđe jer ga ima dovoljno. Bazen nije osiguran niti zagrijan, šteta, s mistralom se vrlo malo koristi. Ali to nije razlog zbog kojeg nismo imali vrlo ugodan boravak. Vila je jako simpatična s izuzetnim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar doček, ali teško je stupiti u kontakt s osobom na licu mjesta. Smještaj je jako simpatičan, ali zaslužuje osvježenje. Također, i kupaonica, WC i neki posuđe. Trebao bi dobar red jer ima dovoljno posuđa. Bazen nije siguran i nije zagrijan, šteta s mistralom se rijetko koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s iznimnim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobrodošli, ali teško se ostvaruje veza s sugovornikom na licu mjesta. Smještaj je izuzetno ljubazan, ali zaslužuje osvježenje. Također, to se odnosi na kupaonicu, WC i neko posuđe. Potrebno je dobro sortirati, jer su posuđa više nego dovoljno. Bazen nije osiguran i nije zagrijan, šteta jer s mistralom se malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali jako dobar boravak. Vrlo simpatična vila s izvanrednim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobro doček, ali teško je kontaktirati sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo prijateljski, ali zaslužuje osvježenje. Bilo u vezi kupaonice i WC-a ili nekih posuđa. Dobro je sortirati jer je posuđe više nego dovoljno. Bazena nije osiguran i nije grijan, šteta jer je zbog bure malo korišten. Ali to nije razlog zašto smo imali jako dobar boravak. Vila je vrlo ljubazna s izvanrednim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobrodošla, ali teško je stupiti u kontakt s osobom na licu mjesta. Smještaj je super prijateljski, ali zaslužuje obnovu. Isto se odnosi na kupaonicu, WC i neko posuđe. Potrebna je dobra selekcija jer je posuđe više nego dovoljno. Bazen nije osiguran i nije grijan, šteta, s mistralom je slabo korišten. Ali to nije razlog zašto nismo imali vrlo ugodan boravak. Villa je vrlo simpatična s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar doček, ali teško je dobiti sugovornika na licu mjesta. Smještaj je izuzetno simpatičan, ali zaslužuje osvježenje. Isto vrijedi i za kupaonicu i WC, kao i za neko posuđe. Dobro je izvršiti sortiranje jer je posuđe više nego dovoljno. Bazena nije siguran ni zagrijan, šteta s obzirom na mistral vjetrove, malo se koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s izuzetnim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo srdačna dobrodošlica, ali teško je dobiti sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje obnovu. Kupaonice i WC su također potrebni osvježenje, kao i određeno posuđe. Dobro bi došlo malo sortiranje jer ima dovoljno posuđa. Bazena nije siguran i nije grijan, šteta, s mistralom se rijetko koristi. Ali to nije razlog da nismo imali vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobro doček, ali teško je stupiti u kontakt s sugovornikom tamo. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje obnovu. I na razini kupaonice, WC-a i nekih posuđa. Dobro bi bilo malo proći kroz stvari jer ima dovoljno posuđa. Bazen nije osiguran niti grijan, šteta s vjetrom se rijetko koristi. Ali nije zbog svega toga što nismo imali vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s iznimnim pogledom i mirno i opuštajuće okruženje.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobrodošlo, ali teško je dobiti sugovornika na licu mjesta. Smještaj je jako simpatičan, ali zaslužuje osvježenje. Sustav kupaonice i WC-a, kao i dio posuđa, zaslužuje dobro čišćenje. Trebalo bi malo pospremiti, jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen nije osiguran niti s grijanjem, šteta jer s mistralom se malo koristi. Ali to nije razlog zbog kojeg nismo imali vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobrodošao, ali teško kontaktirati sugovornika tamo. Smještaj je vrlo simpatičan, ali treba osvježavanje. S WC-om ima neke probleme kao i s nekim posuđem. Trebalo bi napraviti dobar pregled, jer je posuđe više nego dovoljno. Bazena nema sigurnosnih mjera i nije zagrijan, šteta što se ne koristi puno zbog vjetra. Ali to nije razlog da nismo imali izuzetno ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s iznimnim pogledom i tišinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo lijep doček, ali teško je dobiti sugovornika na licu mjesta. Smještaj je veoma simpatičan, ali zaslužuje osvježenje. Sobe i WC su malo zastarjeli kao i neki posuđe. Trebalo bi da se obavi dobra selekcija jer ima dovoljno posuđa. Bazem je neosigurana i nije grijana, šteta jer je malo korištena zbog vjetra. Ali nismo zbog toga imali loš boravak. Vila je vrlo simpatična sa izvanrednim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobro dobrodošli, ali teško je dobiti sugovornika na samom mjestu. Smještaj je vrlo simpatičan, ali treba osvježiti. Isto vrijedi za kupaonicu, WC i neke posuđe. Potrebno je dobro pregledavanje jer ima puno posuđa. Bazena nije osiguran niti grijan, šteta jer s Mistralkom se malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo gostoljubiv doček, ali teško je stupiti u kontakt s sugovornikom na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje osvježenje. Bilo da se radi o kupaonici i WC-u ili nekim posuđem. Dobra stvar je da ima jako puno posuđa. Bazena nema ograde i nije grijan, šteta jer s vjetrom mistralom se malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirnim i opuštajućim okolišem.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar doček, ali teško je dobiti sugovornika na licu mjesta. Smještaj je izrazito simpatičan, ali zaslužuje obnovu. Isto vrijedi za kupaonice, WC i neke posuđe. Mora se napraviti dobro čišćenje jer ima dovoljno posuđa. Bazen nije osiguran i nije grijan, šteta jer se s mistralom rijetko koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali vrlo ugodan boravak. Villa je vrlo simpatična s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo lijep doček, ali teško je doći do sugovornika na mjestu. Smještaj je vrlo simpatičan ali zaslužuje malo osvježenje. Isto tako za kupaonicu i WC, kao i za neko posuđe. Potrebno je malo pregledati jer posuđa je dovoljno. Bazen nije siguran i nije grijan, šteta, zbog maestrala se malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali vrlo ugodan boravak. Villa je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo lijep doček, ali teško je dobiti sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali treba obnoviti. Svejedno, u kupaonici, WC-u i nekim posuđem. Trebao bi dobar red kako bi se razvrstalo posuđe jer je ono itekako dovoljno. Bazena nema sigurnosne mjere i nije grijan, šteta što s mjesečinom on nije često korišten. Ali nije zbog svega toga što nismo proveli vrlo lijep boravak. Vila je vrlo simpatična s izuzetnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobro doček, ali teško je dobiti sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super simpatičan, ali zaslužuje malo osvježavanja. Također, i kupaonica i WC, kao i neko posuđe. Dobro čišćenje je zasluženo jer ima dovoljno posuđa. Bazena nema sigurnosne mjere i nije grijan. Šteta, jer se s Mistralom koristi vrlo malo. Ali to nije razlog što smo proveli vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar doček, ali teško je doći do sugovornika na lokaciji. Smještaj je izuzetno simpatičan, ali zaslužuje malo osvježenje. I u kupaonici i u nekom posuđu. Zaslužuje dobro sortiranje jer je posuđe više nego dovoljno. Bazena nije sigurna i nije grijana, šteta, s Mistralom se malo koristi. Ali to nije razlog zašto smo imali vrlo dobar boravak. Vila je vrlo simpatična s izuzetnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobro doček, ali teško je dosegnuti sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super simpatičan, ali zaslužuje osvježenje. To se odnosi i na kupatilo i na neke posuđe. Potreban je dobar odvajanje jer posuđa u potpunosti zadovoljava potrebe. Bazen nije siguran i nije zagrijan, šteta zbog maestra pa se malo koristi. Ali nismo propustili odličan boravak zbog svega toga. Kuća je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobro doček, ali teško je stupiti u kontakt s osobom na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje osvježavanje kako na razini kupaonice i WC-a, tako i s nekim posuđem. Dobro čišćenje bi bilo potrebno jer je posuđe u izobilju. Bazena nije osiguran ni zagrijan, šteta što se s vjetrom malo koristi. Ali sve to nije spriječilo da provedemo vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s iznimnim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo srdačan doček, ali teško se povezati s osobom na licu mjesta. Smještaj je super simpatičan, ali zaslužuje malo osvježenje. Na razini kupaonice, WC-a i nekih posuđa. Dobar izbor potreban je jer su posuđa u izobilju. Bazenu nedostaje sigurnosti i nije grijan, što je šteta jer se malo koristi zbog mistrala. Ali to nije razlog zašto nismo imali vrlo ugodan boravak. Villa je vrlo simpatična s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobrodošlica, ali teško je bilo doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super simpatičan, ali zaslužuje dobar facelift. Kupaonica i WC su isto tako kao i neki pribori za jelo. Dobar odabir posuđa je zaslužen jer ima dovoljno. Bazen nije siguran i nije grijan, šteta jer s Mistralom se rijetko koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s iznimnim pogledom i opuštajućim okruženjem.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobrodošlica, ali teško je kontaktirati sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo lijep, ali zaslužuje osvježavanje. To vrijedi za kupaonicu i WC kao i za određeno posuđe. Potrebno je dobro sortiranje jer ima dovoljno posuđa. Bazen nije osiguran i nije grijan, što je šteta jer se s mistralom malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo proveli vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo lijepa s izvanrednim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar doček, ali teško je bilo doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super simpatičan, ali zaslužuje dobar osvježavajući udarac. Kupaonica, WC i određeno posuđe trebaju se obnoviti. Dobro čišćenje je potrebno jer ima dosta posuđa. Bazen nije siguran i nije zagrijan, šteta što se malo koristi s mistralom. Ali to nije razlog zašto nismo imali vrlo dobar boravak. Vila je vrlo simpatična s iznimnim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar doček, ali teško se povezati s sugovornikom na licu mjesta. Smještaj je super simpatičan, ali zaslužuje dobro osvježenje. I zahod i neki pribor za jelo trebaju osvježenje. Treba dobra sortiranje jer je tanjura dovoljno. Bazen nije siguran i ne zagrijava se, šteta s mistralom ga malo koriste. Ali nije zbog toga što nismo imali vrlo ugodan boravak. Vrlo simpatična vila s izvanrednim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar doček, ali teško je pronaći sugovornika na licu mjesta. Smještaj je izuzetno simpatičan, ali zaslužuje malo osvježavanja. To se odnosi i na kupaonicu i neke posuđe. Potreban je dobar pregled jer je posuđe višestruko dovoljno. Bazena nije siguran i nije zagrijan, šteta s obzirom na mistral, slabo se koristi. Ali nije zbog toga da nismo proveli jako ugodan boravak. Vila vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobrodošli, ali teško je stupiti u kontakt s sugovornikom na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje malo osvježenje. Kupaonica i WC kao i neko posuđe trebaju malo poboljšanja. Potrebno je temeljito očistiti jer ima dovoljno posuđa. Bazen nije osiguran i nije grijan, šteta s obzirom na vjetar rijetko se koristi. No, to nije razlog zbog kojeg nismo imali vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar doček, ali teško se povezati s sugovornikom na licu mjesta. Smještaj je super simpatičan, ali zaslužuje osvježenje. Kupaonica i wc su isto tako kao i neke posude. Dobro preispitivanje je zasluženo jer posuđe je više nego dovoljno. Bazen nije osiguran i nije grijan, što je šteta s obzirom na mistral koji ga čini malo upotrebljivim. Ali to nije razlog zašto nismo proveli vrlo dobar boravak. Vila je vrlo simpatična s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo srdačan doček, ali teško je bilo stupiti u kontakt s sugovornikom na licu mjesta. Smještaj je jako simpatičan ali zaslužuje osvježavanje. Kupaonica i WC te neki posuđe trebaju dobar makeover. Dobro čišćenje je potrebno jer ima dosta posuđa. Bazeni nisu sigurni i nisu grijani, šteta jer zbog bure se slabo koriste. Ali nismo se zbog toga imali loše vrijeme. Vila je jako simpatična s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okolišem.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobrodošlica, ali teško se kontaktira sugovornik na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje osvježenje. Sve, od kupaonice i WC-a do pojedinih posuđa, treba temeljiti red. Naime, posuđa je dovoljno, ali treba malo sortiranja. Bazen nije osiguran i nije grijan, na žalost, s Mistralom se malo koristi. Ali to nije razlog zbog kojeg nismo proveli vrlo ugodan odmor. Vila je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i tiho i opuštajućim okolišem.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar doček, ali teško se povezati s osobom na licu mjesta. Smještaj je izuzetno simpatičan, ali treba ga malo osvježiti. Isto vrijedi za kupaonicu i WC kao i za neke posuđe. Potrebno je dobro pregledati jer ima dovoljno posuđa. Bazenu nedostaje sigurnosti i nije grijan, šteta s obzirom na vjetar, rijetko se koristi. Ali to nije razlog zašto smo imali izuzetno ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirnom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo lijep doček, ali teško je doći do sugovornika na licu mjesta. Smeštaj je super simpatičan, ali zaslužuje dobru obnovu. Isto tako na razini kupaonice / WC-a i određenog posuđa. Dobro uređenje je zasluženo jer posuđa ima dovoljno. Bazem je nesigurno i nije grijano, šteta jer je zbog meltemija malo korišteno. Ali to nije razlog zbog kojeg nismo imali vrlo ugodan boravak. Villa je vrlo simpatična sa izvanrednim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar doček, ali teško je bilo stupiti u kontakt s sugovornikom na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje osvježenje. Isto tako, što se tiče kupaonice i WC-a te nekih posuđa. Očito je potrebno napraviti dobru selekciju, jer posuđe ima viška. Bazena nema zaštite i nije zagrijan, što je šteta jer uz jaku buru nije puno korišten. Ali to ne znači da nismo proveli vrlo ugodan boravak. Villa je bila vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirnom opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobrodošli, ali teško je doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje obnovu. Kupaonica, WC i neki posuđe zaslužuju obnovu. Potrebno je dobro pregledati jer je posuđe i dalje dovoljno. Bazena nije osiguran i nije zagrijan, šteta jer je malo korišten s mistralom. Ali to nije razlog zašto smo imali lijep boravak. Vrlo simpatična vila s izuzetnim pogledom i tihom i opuštajućom okolinom.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobrodošli, ali teško je dobiti sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super simpatičan, ali zaslužuje malo osvježavanja. S obzirom na WC kupaonice kao i neke tanjure. Zaslužuje dobro čišćenje jer su tanjuri dostatni. Bazen nije osiguran i nije zagrijan, šteta s mistralom malo se koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali vrlo ugodan boravak. Vrlo simpatična vila s izvanrednim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Izvrsan doček, ali teško je stupiti u kontakt s osobom na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje obnovu. Potrebna je sveobuhvatna inventura jer postoji dovoljno posuđa. Bazena nije osiguran i nije grijan, šteta jer s vjetrom nije previše korišten. No to nije spriječilo da se odlično provedemo. Villa je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirnom okolicom - odmor za dušu.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Very good reception, but difficult to reach the on-site contact person. The accommodation is very nice but deserves a good facelift. Both in terms of bathroom WC and some crockery. A good clean-up is deserved because crockery is more than enough. The pool is unsecured and unheated, a shame with the Mistral wind it is rarely used. But it is not for all this that we did not have a great stay. Very nice villa with exceptional views and a quiet and relaxing environment.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobro prihvaćanje, ali teško je kontaktirati sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje osvježavanje. Isto tako za kupaonicu i WC kao i za neko posuđe. Potrebno je dobro razvrstavanje jer posuđe je dovoljno. Bazeni nisu sigurni i nisu zagrijani, što je šteta, jer uz mistral se malo koriste. Ali to nije razlog zašto smo imali vrlo ugodan boravak. Vila je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i tišinom i opuštajućim okruženjem.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo lijep doček, ali teško je bilo doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je vrlo simpatičan, ali zaslužuje obnovu. Isto tako, na razini kupaonice i nekog posuđa. Potreban je dobar pregled jer posuđe je dovoljno. Bazena nema sigurnosne mjere ni grijanja, šteta s obzirom na mistral pa se ne koristi puno. Ali to nije razlog zašto nismo imali vrlo ugodan boravak. Villa je vrlo simpatična s izvanrednim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što je maestral malo korišten. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što se maestral malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što se maestral malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što se maestral malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što je maestral malo korišten. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što je maestral malo korišten. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što je maestral malo korišten. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Onno Lixenberg

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Velika kuća s nevjerojatno lijepim pogledom i prostranim bazenom. Dekor je malo zastario i nema WiFi (što bi stvarno trebalo biti za taj iznos). Nadalje, vrlo lijepa kuća za sjedenje s dvije ili tri obitelji.

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što se maestral malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što se maestral malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što se maestral malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što se maestral malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što se maestral malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što se maestral malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što se maestral malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što se maestral malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što se maestral malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što se maestral malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što se maestral malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što se maestral malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što se maestral malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što se maestral malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što se maestral malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što se maestral malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što se maestral malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što se maestral malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što se maestral malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što se maestral malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što se maestral malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što se maestral malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što se maestral malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što se maestral malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što se maestral malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što se maestral malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što se maestral malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što se maestral malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što se maestral malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što se maestral malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što se maestral malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što se maestral malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što se maestral malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što se maestral malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što se maestral malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što se maestral malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što se maestral malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što se maestral malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što se maestral malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što se maestral malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što se maestral malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što se maestral malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što se maestral malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što se maestral malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što se maestral malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što se maestral malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što se maestral malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što se maestral malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što se maestral malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što se maestral malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što se maestral malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što se maestral malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što se maestral malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što se maestral malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što se maestral malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što se maestral malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što se maestral malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što se maestral malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što se maestral malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što se maestral malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što se maestral malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što se maestral malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem

Marie christine Leroux

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Vrlo dobar prijem, ali teško doći do sugovornika na licu mjesta. Smještaj je super lijep, ali zaslužuje renoviranje. I na razini kupaonice WC i nešto posuđa. Dobro sortiranje je zasluženo jer posuđa ima više nego dovoljno. Bazen je neosiguran i bez grijanja, šteta što se maestral malo koristi. Ali to nije razlog zašto nismo imali baš dobar boravak. Vrlo lijepa vila s iznimnim pogledom i mirnim i opuštajućim okruženjem


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Broj objekta: 308742

Posljednje ažuriranje: 19.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/308742.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak St Siffret» je dobio ocjenu gosta 4.2 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 248 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat