Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Perchède

maks.  10   Gosta/Gostiju
315m²  stambena površina
5 spavaće sobe
5  Kupaonica
maks. 10  Gosta/Gostiju
315m²
5 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja

Vanjsko područje

balkon
Vrt
Roštilj
Bazen
Mjesto za parkiranje
Teniski teren
Terasa
Stolni tenis

Kupaonica

Kupaonica 5

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster

Uređaji i pribori

Televizor
Ležaljke
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Daska za peglanje
Namještaj za terasu
DVD-player

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 10

5 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 15 km

15 km

Restoran 2.7 km

2.7 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Jahački sport
Tenis
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


15 evaluacije

Ukupna ocjena

4,4 od 5
4.4 Oprema
4.4 Cijena/učin
4.4 Servis
4.4 Položaj
4.4 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Davy Vanswijgenhoven

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Ester Devos

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Sophie Verbeke

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Nele Vanheel

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Filip De Beule

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Proveli smo sjajan odmor u Vili Le Houga. Vila je velika i lijepo obnovljena kuća na selu, vrlo tiha i osamljena. Kuća ima dovoljno prostora i dobro je opremljena. Ima dvije vrlo velike dvokrevetne spavaće sobe i dvije dvokrevetne sobe, s nekoliko kupaonica tradicionalnog stila. Postoji jedna kupaonica s tušem koju smo svi koristili za tuširanje. Bazen je dobre veličine i dobro održavan. Oko bazena ima dovoljno ležaljki, kao i vrtnih stolica na obje terase. Postoji stolni tenis i dva bicikla. Postoji zasebna zgrada s još jednom spavaćom sobom dostupnom. Kuhinja je velika i opremljena s dva hladnjaka, mikrovalnom pećnicom i lijepim plinskim štednjakom. Boravili smo tamo dok je bilo jako vruće vani, pa smo morali malo upravljati toplinom zatvarajući vanjske rolete tijekom dana i otvarajući prozore noću jer nema klima uređaja. Tu je satelitska televizija iako su dostupni kanali ograničeni, ali ima dovoljno igara, romana i knjiga o hobijima u prostoriji s TV-om i čitaonicom. Naš dolazak bio je dobro organiziran jer je ključ bio dostupan po dolasku. Prilikom odlaska mogli smo koristiti istu metodu prije odlaska, tako da nismo morali sresti nikoga, što je bilo sjajno s obzirom na socijalnu distancu. Jedine životinje koje smo vidjeli bile su neke mačke, kojima smo hranili koristeći dostupnu hranu za mačke. Sarah je dobro brinula o nama dok smo bili tamo, provjeravajući nas i prateći sve e-maile koje smo poslali. Na stolu je dostupna lokalna turistička informacija s dobrom pekarom u Le Houga i nekim trgovinama u obližnjem Nogaru.

Gert Gysen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Prekrasna ogromna kuća. Ogromne spavaće sobe, svaka sa lijepom vlastitom kupaonicom. Vrlo lijep bazen s ugodnim ležaljkama. 2 lijepe terase. Uživali smo u tome s 8 odraslih osoba i 3 male djece.

Noël Veraverbeke

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Tek k što me s dodatnim podatcima: Tek se vratili s divnim tjednom u Le Hougu. Bili smo devet odraslih i dvoje djece i nikada nam nije bilo dosadno, iako u neposrednoj blizini nema puno toga za raditi. Nedostatak WiFi-ja bio je zapravo plus jer smo bili daleko od sve gužve i mogli smo više vremena provoditi zajedno. Prekrasan veliki bazen, dobijete ono što vidite na fotografijama.

Galatea Huggett

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži engleski

Kuća je bila apsolutno predivna - fotografije joj ne pravde. Ukrašena vrlo suptilnim elegantnim ukusom, veliki prozračni prostori za skloniti se od vrućine, vrlo udobni kreveti (čak je i moj devetogodišnjak primijetio koliko je udoban njegov krevet). Kuća se nalazi u lijepom okruženju, nevjerojatno tiho i mirno, ali s velikim supermarketima udaljenim 10 minuta vožnje koji imaju sve što biste mogli trebati. Ne bih oklijevao preporučiti vilu i svakako bih se vratio.

Galatea Huggett

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži engleski

Kuća je bila apsolutno prekrasna - fotografije ne pravde joj. Ukrasite u vrlo suptilnom elegantnom stilu, veliki prozračni prostori za zaštitu od vrućine, vrlo udobni kreveti (čak je moj devetogodišnji komentirao koliko je udoban njegov jednokrevetni krevet). Kuća se nalazi u divnom okruženju, nevjerojatno mirnom i mirnom, ali s velikim supermarketima udaljenim 10 min vožnje koji imaju sve što bi vam trebalo. Ne bih oklijevao preporučiti vilu i sigurno bih se vratio.

Ewbank Patrick

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži francuski

Vila je predivna, uređena s puno stila, puna šarma, vrlo prostrana iznutra i izvana, kreveti su odlični i kraljevski je mirno. Međutim, kuća nije bila naseljena već mjesecima (zbog covida), neki električni problemi (utičnice, žarulje, prekidači) trebaju biti popravljeni, plin nije bio priključen i topla voda nije bila potpuno priključena. Nismo bili dočekani (ključ ispod ormara za cipele) i stoga smo nedostajali nekoliko praktičnih objašnjenja na polasku. Nažalost, kuća je bila jako prljava kad smo stigli. Trebalo bi dati više detalja o adresi i mjestu ulaza jer smo imali problema s pronalaskom mjesta.

Filip De Beule

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Proveli smo sjajan odmor u Vili Le Houga. Villa je velika i lijepo obnovljena seoska kuća, vrlo tiha i izolirana. Sama kuća ima dovoljno prostora i dobro je opremljena. Imamo dvije vrlo velike dvokrevetne sobe i dvije dvokrevetne sobe s nekoliko kupaonica u tradicionalnom stilu. Ima jedna tuš kabina koju smo svi koristili za tuširanje. Bazen je dovoljno velik i dobro održavan. Oko bazena ima dovoljno ležaljki, kao i vrtnih stolica na obje terase. Ima stolni tenis i dva bicikla. Postoji posebna zgrada s dodatnom spavaćom sobom. Kuhinja je velika i pravilno opremljena s dva hladnjaka, mikrovalnom pećnicom i lijepim plinskim štednjakom.

Boravili smo tamo dok je bilo vrlo vruće vani, pa smo morali malo upravljati toplinom zatvaranjem vanjskih roleta tijekom dana i otvaranjem prozora noću jer nema klima uređaja. Postoji satelitska televizija, iako su dostupni kanali ograničeni, ali ima dovoljno igara, romana i hobističkih knjiga u sobi za gledanje TV-a i čitanje.

Naš dolazak je dobro organiziran jer je ključ bio dostupan prilikom dolaska. Prilikom odlaska smo mogli koristiti istu metodu prije nego što smo otišli, tako da nismo morali sresti nikoga, što je bilo sjajno s obzirom na socijalno distanciranje. Jedine životinje koje smo vidjeli bile su neke mačke kojima smo hranili s dostupnom hranom za mačke.

Sarah se dobro brinula o nama tijekom našeg boravka, provjeravala nas i pratila sve e-pošte koje smo poslali. Dostupne su neke lokalne turističke informacije na stolu na donjem katu, a ima dobra pekara u Le Houga i nekoliko trgovina u blizini Nogara.

Johan Peters

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Prijateljski doček od skrbnika. Mogli smo stići prije vremena navedenog u dolaznom dokumentu, što je bilo vrlo povoljno za kupovinu namirnica za tjedan. Sama kuća je fantastična. Puno prostora kako unutar tako i izvan nje. Odličan bazen s mnogo sunčanih i hladovitih mjesta oko njega. Udobni kreveti u svim sobama.

Gert Gysen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Prekrasna ogromna kuća. Ogromne spavaće sobe, svaka sa svojom lijepom vlastitom kupaonicom.

Vrlo lijep bazen, s predivnim ležaljkama. 2 prekrasne terase.

Mi smo uživali u ovome sa 8 odraslih osoba i 3 male djece.

Noël Veraverbeke

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Tekst na ':'

Upavo se od divnog tjedna u Le Hougi.

Bili smo s 9 odraslih i 2 djece i nismo se niti jednog trenutka dosađivali unatoč malom broju stvari koje se mogu raditi u neposrednoj blizini.

Nedostatak Wi-Fi-ja samo je bio plus - daleko od sve gužve i zajedno s drugima. Divan veliki bazen, dobijete ono što vidite na slikama.

Marc van Lierde

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Lijepa lokacija za one koji vole mir i prirodu. Kuća s prekrasnim prostranim prostorima, stilski uređena i s puno šarma. Posebno prisustvo prekrasnog hrasta oko kuće, jelena i apsolutna tišina čine ovo mjesto posebnim. U samom području nema puno toga za raditi. Izlazak i obavljanje kupovine traži vrijeme zbog udaljenosti. Ipak, pekara u selu + ukusne pizze.


kontakt

Tvrtka Belvilla


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 308773

Posljednje ažuriranje: 18.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/308773.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Perchède» je dobio ocjenu gosta 4.4 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 15 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat