Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Marminiac

maks.  10   Gosta/Gostiju
240m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 10  Gosta/Gostiju
240m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Dječje igralište
Bazen
Teniski teren
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem i kadom

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Aparat za kavu

Uređaji i pribori

CD-Player
Televizor
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu
DVD-player

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 10

2 trokrevetna soba
1 druga spavaća soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 10 km

10 km

Mogućnost kupovine 8 km

8 km

Restoran 8 km

8 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Tenis
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


35 evaluacije

Ukupna ocjena

4,3 od 5
4.2 Oprema
4.2 Cijena/učin
4.2 Servis
4.2 Položaj
4.2 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Amit Paul

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži engleski

Monique Hendriks

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Chris Simons

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

ilham ouaali

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Edwin Verver

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži engleski

Kuća je prekrasna izvana. Međutim, iznutra je vrlo zastarjela. Mali, niski i stari kreveti. Nisu prikladni za osobe više od 1,70 metara. Nema zaštitnih mreža protiv insekata na spavaćim sobama, instalirali smo ih sami jer je bilo puno komaraca i osa. Vrlo vrlo mala kupaonica s WC-om unutra, druga velika kupaonica, ali na drugom katu od spavaćih soba. Svi su namještaj neudobni i teški. Perilica posuđa nije pravilno radila. U ogromnom dnevnom boravku lako bi se mogli postaviti udobni kauči i stolice, ali bilo je samo mali kožni kauč u kuhinji što nije dovoljno za grupe veće od 4 osobe. Kuhinjski pribor je bio vrlo jeftin, staklenke za senf i nutellu, puknute šalice, tanjurići i čaše. Nema dobrih kuhinjskih noževa. Na lijepoj terasi opet stari, teški, zastarjeli namještaj s mješavinom sumnjivih jastuka za udobnost. Bazen je divan, čist i hladan. Namještaj oko bazena je drven, težak i treba popravak. Loše tende (raznih pivskih brandova) s pocijepanim metalom dale su im jeftin izgled i dojam. Najamili smo (uz dodatne troškove) posteljinu i ručnike. Opet, mješavina različitih veličina plahti, ručnika za tuširanje i ručnika za bazen. Ukratko: za takvu skupu kuću za odmor očekivali smo puno više udobnosti, elegancije i estetike.

Marc Lonneville

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Kuća je bila prilično tamna unutra, nije bila baš čista i imala je ustajali miris. Vrt je bio lijep, s prekrasnim bazenom. Bilo je puno gnjusnih insekata. Lokacija je mirna, ali udaljena od trgovina. Bili smo 3 dana bez interneta i nekoliko sati bez struje zbog oluje. Također je šteta što sve sobe nemaju klima uređaj, a druga kupaonica je vrlo mala!

Emma Kleijn

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Po dolasku je vlasnik / upravitelj ključeva već bio prisutan. Lijepo smo vodili kroz lijepu veliku kuću. Adresa nije bila jasno označena na belVilla obrascima pa smo je pronašli putem koordinata. Okolina je predivna, a vrt vile vrlo velik i pruža dovoljno privatnosti. Nakon što smo prijavili kvar, vlasnik je došao u vrlo kratkom roku i kvar je sljedeći dan popravio profesionalac. Vrlo uredno riješeno. Vlasnik priča samo francuski.

A.M.P. Geurts

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Uživali smo u kući s predivnim okruženjem. Tišina i mir! puno mogućnosti za šetnju. "pravi francuski". Kuća je izvrsna za veću obitelj. Ugodne stolice oko bazena. Biljar u kući za odmor je posebno.... lijepa dodatna vrijednost. Kreveti su nam bili malo manje udobni, kao i posuđe u inače prekrasnoj kuhinji. Isto vrijedi za kuću, vrlo tipična i lijepa. Simpatični vlasnici koji su se odmah odazvali na naša pitanja.

M.A. Pasman

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Velika lijepa potpuno opremljena kuća. Uživali smo 2 tjedna u bazenu, lijepoj kuhinji, bilijaru itd. Čak smo palili veliki ugrađeni roštilj za unutarnje prostore kad je padala kiša. Vlasnici su bili susretljivi. Lijepa kuća za velike skupine.

Corinne GASNIER

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Trenutno imamo jako loše vrijeme, ali toliko toga za vidjeti, počevši s lokalnim tržnicama koje ćemo danas otkriti i Sarlat la Caneda! Naš domaćin nam obećava lijepo vrijeme uskoro. Kuća je nevjerojatna i netipična, baš kao na fotografijama, nema loših iznenađenja. Odmor, tišina, priroda, to sam sanjao... Belvilla to ostvarila! Samo jedna stvar, mislite na napunjene posude za led za goste koji dolaze i žele popiti zasluženi aperitiv uz prekrasni bazen.

Rath Johannes

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Divna i njegovana kuća s predivnim bazenom. Međutim, vrlo tiho i izolirano. Tko to ne voli, nije na pravom mjestu. Tko traži mir i opuštanje, na pravom je mjestu. Nama se jako svidjelo. Simpatičan vlasnik, brzo se pobrinuo za 2-3 sitnice koje nisu odgovarale. Bazen nije posebno osiguran, ali je od kuće odvojen malim stepenicama. Dječjem bazenu naša djeca od 2, 4 i 6 godina nisu se mogla približiti bez nas. U ogromnom vrtu imali su dovoljno drugih mogućnosti za igru i veselje.

Maria Jansen-dirix

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Kuća izgleda prekrasno izvana. Lijepa fasada, prekrasan bazen, divna terasa, ugodno osvjetljenje,... I tako tiho i mirno! Ako se držiš vanjskog dijela, super je! Unutra je miris kamina i prašina u svim sitnicama nepodnošljiv. Madraci su vrlo stari, tvrdi, s udubljenjima i kvrgama, a na gredama ima puno prašine (s alergijom na kućnu prašinu kod djeteta, ovo smo ozbiljno osjetili!). Kupaonice su također vrlo stare, mislim da u njima nije bilo gostiju u zadnjih 5 godina. Ukratko, vrlo teška kuća za procijeniti. Izvana raj, iznutra smo samo brzo željeli skuhati i odmah u krevet,...

F. Koet

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Vrlo smo uživali u našem odmoru u Marminiacu. Kuća i vrt su prekrasni, opremljeni svim udobnostima. Posebno je kuhinja vrlo prostrana i ima puno kuhinjskog pribora. Također smo uživali u prostranoj terasi i bazenu. Jedini nedostatak je možda to što je kuća prilično izolirana. Treba voziti oko 45 minuta do velikog supermarketa. Također, za gradove / znamenitosti u okolici morate voziti daleko po krivudavim putevima. Ipak, to se nadoknađuje prekrasnim, mirnim, zelenim okruženjem. Sve u svemu, svakako preporučujemo!

Willemijn Wormser

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Bili smo tamo tjedan dana nas dvoje i 2 psa. Kakav mir! Ako slušaš.. ne čuješ ništa. Ponekad traktor ili lajući pas negdje u blizini. Kuća je velika i ima sve pogodnosti. U velikoj spavaćoj sobi ima klima uređaj. U kuhinji je stepenica do 2 sobe s bračnim krevetom i tušem s wc-om. U dnevnoj sobi je stepenica prema gore s krevetom na galeriji i sobom s 2 jednokrevetna kreveta i bračnim krevetom. Sve je jako čisto i naravno predivan bazen. Vjerojatno iduće godine ponovno, ali onda 2 tjedna :-)

Edwin Verver

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži engleski

Kuća je lijepa izvana. Međutim, iznutra je vrlo zastarjela. Mali, niski i stari kreveti. Nije pogodno za osobe više od 1,70 metara. Nema mrežica protiv komaraca u spavaćim sobama, sami smo instalirali mrežice protiv komaraca i mreže protiv komaraca jer je bilo puno komaraca i stršljenova. Jedna vrlo vrlo mala kupaonica s WC-om unutra, druga velika, ali na drugom katu od spavaćih soba. Sve namještaj je neudoban i težak. Perilica posuđa nije pravilno radila. U ogromnom dnevnom boravku lako bi mogli smjestiti udobne kauče i stolice, ali u kuhinji je bila samo mala kožna kauč koja nije dovoljna za grupe veće od 4 osobe. Kuhinjski pribor je bio vrlo jeftin, čaše za senf i nutellu, oguljene šalice, tanjuri i čaše. Nema dobrih kuhinjskih noževa.

Na lijepoj terasi opet stari, teški, zastarjeli namještaj s mješavinom neudobnih jastuka za udobnost. Bazen je divan, čist i hladan. Namještaj oko bazena je drven, težak i treba popravak. Loši suncobrani (različitih pivskih brendova) s pokvarenim metalom dali su mu jeftini izgled i dojam.

Iznajmili smo (uz dodatne troškove) posteljinu i ručnike za kupanje. I ovdje smo dobili mješavinu različitih veličina plahti, ručnika za tuširanje i ručnika za bazen.

Ukratko: za tako skupu kuću za odmor očekivali smo puno više udobnosti, elegancije i estetike.

J. Vandevoort

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Naša su očekivanja bila velika. Ali na dolasku su čak i ugodno nadmašeni. Uredna, praktična i tiha vila. Divan veliki bazen i veliko igralište. Da je kupaonica na katu bila malo veća, ovo bi lijepo mjesto od nas dobilo ocjenu 9/10. Bilijar je ugodan završetak kišnih večeri. Za nas Topic odmor!

A.M.P. Geurts

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Jako sam uživao u kući s njezinim prekrasnim okolišem. Tišina i mir! mnogo mogućnosti za planinarenje. "pravi Francuz".

Kuća je odlična za veću obitelj. Lijepe stolice oko bazena. Stol za bilijar u kući za odmor je poseban... lijepa dodana vrijednost. Krevete smo zatekli nešto manje, kao i posuđe u inače lijepoj kuhinji. Takva je i kuća, vrlo tipična i lijepa. Lijepi vlasnici koji su se odmah javili na naša pitanja.

Marc Lonneville

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je iznutra bila prilično mračna, ne baš čista i imala je ustajao miris.

Vrt je bio prekrasan, s lijepim bazenom.

Bilo je mnogo gadnih insekata.

Lokacija je mirna, ali daleko od trgovina.

Bili smo bez interneta 3 dana i bez struje nekoliko sati

po oluji.

Također je šteta što sve sobe nemaju klima uređaj, a druga kupaonica je vrlo mala!

Emma Kleijn

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vlasnik / upravitelj ključeva već je bio prisutan po dolasku.

Uredno vođeni kroz prekrasnu veliku kuću.

Adresa nije bila jasno naznačena na BelVilla obrascima, pa smo je potražili pomoću koordinata. Okolina je prekrasna, a vrt vile je vrlo velik i ima puno privatnosti. Nakon prijave kvara, vlasnik je odmah stigao, a kvar je sljedeći dan otklonio stručnjak. Vrlo uredno napravljeno. Vlasnik govori samo francuski.

Corinne GASNIER

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži francuski

Trenutačno imamo jako loše vrijeme, ali toliko toga za vidjeti počevši od lokalnih tržnica koje ćemo danas otkriti i Sarlat la Caneda!

Domaćin nam obećava vrlo lijepo vrijeme uskoro

Kuća je nevjerojatna i netipična i kao na fotografijama nema loših iznenađenja

Počivaj mirna priroda sanjao sam o tome…. Belvilla je to uspjela!!!!

Samo jedno, sjetite se napunjenih posuda za led za goste koji dolaze i žele popiti zasluženi aperitiv uz veličanstveni bazen.

Rath Johannes

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Sjajna i dobro održavana kuća i odličan bazen. Međutim, vrlo tiho i osamljeno. Ako vam se to ne sviđa, tu griješite. Ako ste u potrazi za mirom i opuštanjem, to je pravo mjesto. Jako nam se svidjelo. Lijep gazda, uz 2-3 sitnice koje nisu štimale, brzo ih je sredio.



Bazen nije posebno osiguran, već je od kuće odvojen malim stepenicama. Bazen je bio tabu za našu djecu od 2, 4 i 6 godina bez nas. U golemom su vrtu imali mnogo drugih prilika za igru i veselje.

L. Jager

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Fantastična kuća za odmor! Vrlo prostrana kuća na mirnoj lokaciji i idealan vrt za dječju igru do mile volje! Bazen je lijep, a terasa savršena za roštilj i opuštanje. Mali nedostatak je što iako kuća ima dva duga stola za blagovanje, nažalost postoji samo jedan mali, nezgrapni kauč na broj ljudi. Bilijar u kući je super!

M.A. Pasman

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Velika lijepa kompletna kuća.
Uživali smo u bazenu, finoj kuhinji, biljarskom stolu itd., čak i po kišnom vremenu, palili smo veliki ugrađeni unutarnji roštilj 2 tjedna.
Vlasnici uslužni.
Lijepa kuća za veliku grupu.

Maria Jansen-dirix

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća izvana izgleda lijepo. Lijepa fasada, prekrasan bazen, lijepa terasa, atmosferska rasvjeta, ... I tako tiho i mirno! Ako se držite vanjskog, u izvrsnoj ste formi!

Unutra je nepodnošljiv miris ognjišta i prašina u svim sitnicama. Madraci su jako stari, tvrdi, s udubljenjima i izbočinama, a na gredama ima puno prašine (s djetetom alergičnim na kućnu prašinu doživjeli smo ovo ozbiljno mofen!). Kupaonice su ozbiljno zastarjele, nemojte misliti da gosti nisu bili u toj kadi zadnjih 5 godina.

Ukratko, kuću je vrlo teško ocijeniti. Vani raj, unutra samo smo htjeli na brzinu skuhati i spavati, spavati van, ....

F. Koet

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Zaista smo uživali u odmoru u Marminiacu. Kuća i okućnica su lijepi i potpuno opremljeni. Posebno je kuhinja vrlo prostrana i ima puno opreme za kuhanje. Također smo stvarno uživali u prostranoj terasi i bazenu.

Jedina mana je možda što je kuća prilično udaljena. Oko 45 minuta vožnje do velikog supermarketa. Također za gradove/atrakcije u tom području morate se voziti dugim putem zavojitim cestama. Nasuprot je lijepo, tiho, zeleno okruženje.

Sve u svemu, svakako preporuka!

M.A. Pasman

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Velika lijepa kompletna kuća.
Uživali smo u bazenu, finoj kuhinji, biljarskom stolu itd., čak i po kišnom vremenu, palili smo veliki ugrađeni unutarnji roštilj 2 tjedna.
Vlasnici uslužni.
Lijepa kuća za veliku grupu.

L. Jager

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Fantastična kuća za odmor! Vrlo prostrana kuća na mirnoj lokaciji i idealan vrt za dječju igru do mile volje! Bazen je lijep, a terasa savršena za roštilj i opuštanje. Mali nedostatak je što iako kuća ima dva duga stola za blagovanje, nažalost postoji samo jedan mali, nezgrapni kauč na broj ljudi. Bilijar u kući je super!

A.M.P. Geurts

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Jako sam uživao u kući s njezinim prekrasnim okolišem. Tišina i mir! mnogo mogućnosti za planinarenje. "pravi Francuz".

Kuća je odlična za veću obitelj. Lijepe stolice oko bazena. Stol za bilijar u kući za odmor je poseban... lijepa dodana vrijednost. Krevete smo zatekli nešto manje, kao i posuđe u inače lijepoj kuhinji. Takva je i kuća, vrlo tipična i lijepa. Lijepi vlasnici koji su se odmah javili na naša pitanja.

J. Vandevoort

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Naša su očekivanja bila visoka. Ali na dolasku su čak ugodno nadmašeni. Uredna, praktična i tiha vila. Divan veliki bazen i veliko igralište. Da je kupaonica na katu bila malo veća, ovo bi lijepo mjesto od nas dobilo ocjenu 9/10. Biljar je ugodan završetak kišnih večeri. Za nas Topic odmor!

F. Koet

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Zaista smo uživali u odmoru u Marminiacu. Kuća i okućnica su lijepi i potpuno opremljeni. Posebno je kuhinja vrlo prostrana i ima puno opreme za kuhanje. Također smo stvarno uživali u prostranoj terasi i bazenu.

Jedina mana je možda što je kuća prilično udaljena. Oko 45 minuta vožnje do velikog supermarketa. Također za gradove/atrakcije u tom području morate se voziti dugim putem zavojitim cestama. Nasuprot je lijepo, tiho, zeleno okruženje.

Sve u svemu, svakako preporuka!

Maria Jansen-dirix

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Kuća izvana izgleda lijepo. Lijepa fasada, prekrasan bazen, lijepa terasa, atmosferska rasvjeta, ... I tako tiho i mirno! Ako se držite vanjskog, u izvrsnoj ste formi!

Unutra je nepodnošljiv miris ognjišta i prašina u svim sitnicama. Madraci su jako stari, tvrdi, s udubljenjima i izbočinama, a na gredama ima puno prašine (to smo ozbiljno iskusili s djetetom alergičnim na kućnu prašinu!). Kupaonice su ozbiljno zastarjele, nemojte misliti da gosti nisu bili u toj kadi zadnjih 5 godina.

Ukratko, kuću je vrlo teško ocijeniti. Vani raj, unutra samo smo htjeli na brzinu skuhati i spavati, spavati van, ....

Emma Kleijn

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Vlasnik / upravitelj ključeva već je bio prisutan po dolasku.

Uredno vođeni kroz prekrasnu veliku kuću.

Adresa nije bila jasno naznačena na BelVilla obrascima, pa smo je potražili pomoću koordinata. Okolina je prekrasna, a vrt vile je vrlo velik i ima puno privatnosti. Nakon prijave kvara, vlasnik je odmah stigao, a kvar je sljedeći dan otklonio stručnjak. Vrlo uredno napravljeno. Vlasnik govori samo francuski.

Marc Lonneville

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Kuća je iznutra bila prilično mračna, ne baš čista i imala je ustajao miris.

Vrt je bio prekrasan, s lijepim bazenom.

Bilo je mnogo gadnih insekata.

Lokacija je mirna, ali daleko od trgovina.

Bili smo bez interneta 3 dana i bez struje nekoliko sati

po oluji.

Također je šteta što sve sobe nemaju klima uređaj, a druga kupaonica je vrlo mala!

Rath Johannes

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Sjajna i dobro održavana kuća i odličan bazen. Međutim, vrlo tiho i osamljeno. Ako vam se to ne sviđa, tu griješite. Ako ste u potrazi za mirom i opuštanjem, to je pravo mjesto. Jako nam se svidjelo. Lijep gazda, uz 2-3 sitnice koje nisu štimale, brzo ih je sredio.



Bazen nije posebno osiguran, već je od kuće odvojen malim stepenicama. Bazen je bio tabu za našu djecu od 2, 4 i 6 godina bez nas. U golemom su vrtu imali mnogo drugih prilika za igru i veselje.

Corinne GASNIER

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Trenutačno imamo jako loše vrijeme, ali toliko toga za vidjeti počevši od lokalnih tržnica koje ćemo danas otkriti i Sarlat la Caneda!

Domaćin nam obećava vrlo lijepo vrijeme uskoro

Kuća je nevjerojatna i netipična i kao na fotografijama nema loših iznenađenja

Počivaj mirna priroda sanjao sam o tome…. Belvilla je to uspjela!!!!

Samo jedno, sjetite se napunjenih posuda za led za goste koji dolaze i žele popiti zasluženi aperitiv uz veličanstveni bazen.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Broj objekta: 309101

Posljednje ažuriranje: 29.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/309101.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Marminiac» je dobio ocjenu gosta 4.3 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 35 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina