Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Bagat-en-Quercy

maks.  6   Gosta/Gostiju
100m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
100m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Roštilj Roštilj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Mikrovalna pećnica
Pećnica

Uređaji i pribori

CD-Player
radio
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

3 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 7 km

7 km

Mogućnost kupovine 7 km

7 km

Restoran 7 km

7 km

Centar grada/mjesta 5 km

5 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


33 evaluacije

Ukupna ocjena

4,5 od 5
4.5 Oprema
4.5 Cijena/učin
4.5 Servis
4.5 Položaj
4.5 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

d.K de Looff

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Dirk Verbeelen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

guislaine Bavelard

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži francuski

C. l. Boogaard

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

I Kapsenberg

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

guy Decamp

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži francuski

Lucas-Kos Carry

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži francuski

Jednostavna i lijepa kuća, vrlo mirno okruženje, šarmantni vlasnici, lijep vrt / dvorište ali je napadnut miševima vani i unutra. Ti neustrašivi glodavci bili su svuda po kući, u kupaonici, WC-u, i penjali su se po krevetima noću. Pojeli su kruh, brioše, voće pa čak i vrećice čaja i kave. Vratili smo se umorni i razočarani.

E. Melsbach

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Vrlo lijepo smješten na vrhu brda s ogromnim imanjem oko sebe, možete hodati izravno iz kuće. Vrlo atmosferska kuća, namještaj je možda jednostavan, ali sve što vam treba je tu. Ako volite mir i prirodu, ovo je idealno mjesto. Čak će i ljubitelji kulture pronaći zadovoljstvo, u okolici ima dovoljno za vidjeti. Izvrsna domaćica, odmah se osjećate kao kod kuće!

Jo Diels

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Dobro smo primljeni od naše domaćice. Smještaj je bio u pravom francuskom stilu, potpuno miran na otvorenom. Također je bio dobra baza za šetnje i istraživanje okoline. Uživali smo u miru i bili ugodno iznenađeni što smo u posljednjem tjednu pozvani na aperitiv kod domaćice. Lokalno stanovništvo također je bilo vrlo ljubazno i gostoljubivo. Prava preporuka za one koji vole mir i šetnje!

B.E. van Halsema

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Toplo dočekani s buketom suncokreta i bocom vina. Autentična francuska kuća prilagođena za ugodan boravak. Izolirano, tiho mjesto s prekrasnim krajolikom i mnogo mogućnosti za šetnju. Montcuq je lijep gradić s odličnim kupalištem (ljep plan d'eau). Prilazni put do kuće (850 metara) bio je loš zbog jakih proljetnih kiša. Gospođa Yvette Baffalie je dobra domaćica. Uživali smo u ukusnoj pizzi u l'Ecole u St. Daunesu, definitivno preporučujemo. Dovoljno lijepih mjesta u blizini za posjetiti (uključujući Cahors i Moissac). Ukratko, proveli smo odličan odmor.

M Bahlen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

koliko mira i puno zelenila i puno životinja viđeno. jelena u vrtu. dovoljno za raditi i vidjeti u okolici i lijepo šetati iz kuće. posjet kočijom u Cahorsu je zabavan. prekrasno mjesto s prirodom i bez drugih ljudi. lijepo mirno.

Mh Schuitemaker

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Proveli smo 14 vrlo ugodnih dana u ovom prekrasnom dijelu Francuske i u ovoj divnoj kući. Za ljude koji traže mir i mjesto usred prirode, ovo je mjesto! Uživali smo u ogromnom prostoru oko kuće, uvijek je moguće pronaći lijepo mjesto na suncu, a ako postane previše vruće, u hladu. Kuća sama po sebi je jednostavna, ali lijepo uređena, prostrana, udobni kreveti i, zahvaljujući debelim zidovima, divno svježa. U neposrednoj blizini možete uživati u mnogim prirodnim ljepotama - jelenima, raznim prekrasnim vrstama leptira, sovama, crnom škanjcu, posebnim kukcima, miševima u šumi, zmijama u starom izvoru preko puta kuće, noćnim slavujima i šišmišima koji u sumraku pružaju prekrasne letove. Još jedna sjajna stvar je što ovdje nema svjetlosnog zagađenja, za vedrog vremena možete vidjeti Mliječnu stazu. Također u okolici ima mnogo lijepih i prekrasnih srednjovjekovnih gradova, spilja i na 5 km od kuće predivno je jezero za kupanje. Ukratko, ova kuća je stvarno preporučljiva!

N. Vugts

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Došli smo zbog mira i prostora i toga ima napretek. Kuća je izolirana, najbliži susjedi su udaljeni 3 km. Kuća je stara, s lijepim autentičnim detaljima, općenito vrlo osnovna, ali dovoljna. Ima sve što vam treba. Prostor oko kuće je fantastičan! Ogroman posjed gdje su se naš sin i dva psa mogli slobodno kretati. Viseća mreža je bila s nama, a ležeći u njoj gledali smo dolinu i zalazak sunca. Iz kuće je moguće napraviti mnoge šetnje u neposrednoj blizini. Samo ponesite dobru kartu. Također smo otišli okolo voziti se kako bismo negdje drugdje šetali. Okolina nas je ugodno iznenadila. Lijepi brežuljci, hladne šume i polja puna suncokreta.

Johan Ketelslegers

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

"Les Fontanelles" je vrlo dobro čuvana tajna! Već nakon nekoliko sekundi složili smo se da slike na web stranici ne pružaju pravu sliku o ovom odmoru. Znali smo da udobnost života u ovoj robustnoj seoskoj kući nije pretjerano sofisticirana, ali bili smo ugodno iznenađeni prostranim spavaćim sobama, čistim kupaonicama i ugodnim dnevnim boravkom. No, posebno nas je zadiviljivala okolica koja nas je ostavila bez daha. Prostrano imanje (i prekrasno sunce) poticalo nas je na trajni boravak na otvorenom... i to smo i učinili uz igru boćanja, badmintona, kupanja, avanturističke šetnje, čitanje knjiga, gutanje mjehurića i roštiljanje. Budući da smo žalili zbog čestih napuštanja našeg mirnog mjesta, broj planiranih izleta drastično je smanjen. Na programu su bili Saint-Cirq-Lapopie, Puy L'Éveque, Catus i Cahors. Lijepi Montcuq (udaljen 8 minuta od Bagat-en-Quercy) posjetili smo više puta - lijepa nedjeljna tržnica, srednjovjekovni toranj, prekrasno kupanje na jezeru, veliki Carrefour... Naše divlje planove za izlet u Carcassonne morali smo nažalost odustati, kao i mnoge druge planirane izlete u Rocamadour, Lauzerte, Luzech, Payssac... život u i oko "Les Fontanelles" jednostavno je bio previše ugodan. Obitelj Baffalie je stvarno posebna, njihov srdačan doček čini da s toplinom prisjećamo se ovog nezaboravnog odmora!

TJM Timmer

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Topli doček od gđe. Baffalie! Na stolu predivan buket suncokreta i ukusna boca crnog vina iz regije. Nakon detaljnog objašnjenja/istraživanja, mogli smo uživati dva tjedna u malom gospodarstvu na brdu. Kakav divan mir... buđenje uz tišinu... promatranje jelenja... zvuk cvrčaka... južnjačka toplina od oko 30°C ili više... doručak s kroasanima, bagetama i francuskim sirom... plivanje u obližnjem jezeru... kulturni izleti u Cahors, špilje Peche Merle, posjet šatovima ili tržnica u Montcuqu. I vrlo ljubazan poziv obitelji Baffalie na aperitiv s ukusnim zalogajima. Opremljeni rječnikom kako bismo održavali razgovor, proveli smo vrlo ugodnu i zabavnu večer na verandi kod Baffalijevih. Ukratko, bila je to stvarno divna praznična idila na francuskom selu.

c.l cnudde

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Les Fontanelles je izuzetno prekrasna lokacija za provedbu vremena sa obitelji. Imate mir i tišinu. Vrt je prekrasan i ogroman (skoro da ne možete znati gdje se zaustavlja, toliko je zemlje uz kućicu). Raj je za djecu (svugdje su mjesta za skrivanje, haha). Samo mjesto je osnovno, ali vrlo autentično i ugodno. Jedini nedostatak možda je što morate prijeći malu udaljenost da biste posjetili lijepa sela i sl. (oko 40 minuta do 1 sat), ali to nam uopće nije smetalo jer postoji i jezero za kupanje na 5 km udaljenosti i kada ujutro obiđete neke stvari i ponekad provedete vrijeme u automobilu (na prekrasnim rutama!!!), divno je biti u jezeru oko 15 sati! Jednostavno sjajno. To je postalo nezaboravno putovanje. Gospođa Bafallie (i obitelj) su izuzetno prijateljski. Učinit će sve što mogu kako bi vam pružili fantastično iskustvo bez da budu napadni. I njena unuka Maïeva osvojila je posebno mjesto u srcu moje kćeri! Preporučio bih 'Les Fontanelles' svima i sigurno ću se vratiti! Fantastično!!!!!!!

N.J. Ter Beek

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Poznajemo fontanele već gotovo deset godina. Bili smo tamo ukupno 6 puta. I bit će mnogo više puta. To je jedno od naših omiljenih mjesta za odmor. Samo mir, priroda i prekrasno jezero za plivanje s plažom otprilike 4 km udaljenom. Nienke, Rene, Lars, Aline, Nena, Merijn i naš pas Flint.

c.l cnudde

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Les Fontanelles je iznimno lijepa lokacija za obiteljski boravak. Tamo imate mir i tišinu. Vrt je prekrasan i gigantski (jedva da znaš gdje prestaje, toliko je zemlje u kući). Raj za djecu. (Mjesta za skrivanje posvuda, haha) Sama kućica je jednostavna, ali vrlo autentična i ugodna. Jedina mana je možda što morate putovati neke udaljenosti da biste posjetili prekrasna sela i slično (cca. 40 minuta do 1 sat), ali to nam uopće nije smetalo, jer postoji i jezero za kupanje na 5 km i ako želite provesti cijelo jutro u obilasku i doista ponekad morati sjesti u auto (na prekrasnim rutama!!!!), prekrasno je moći uroniti u jezero oko 15 sati! Super obični.
Postalo je to nezaboravno putovanje. Gospođa Bafallie (i obitelj) su izuzetno ljubazni. Čini sve što može kako bi vam omogućila fantastično putovanje, a da pritom ne navaljuje. Njezina unuka Maïeva također je osvojila posebno mjesto u srcu moje kćeri!
Svakome bih preporučio 'Les Fontanelles' i definitivno se želim vratiti! Fantastičan!!!!!!!!!

Amy Van Miert

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo lijep odmor u Les Fontanelles. Ovdje je vrlo mirno i tiho. Topla preporuka za ljubitelje prirode. U blizini kuće ima puno zemlje i sve je uredno i čisto.

Johan Ketelslegers

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

“Les Fontanelles” je vrlo dobro čuvana tajna! Nakon samo nekoliko sekundi složili smo se da fotografije na web stranici ne odgovaraju kući za odmor. Znali smo da će udobnost stanovanja u ovoj robusnoj seoskoj kući biti vrlo jednostavna, no ipak smo bili ugodno iznenađeni prostranim spavaćim sobama, čistim sanitarnim čvorovima i ugodnim životnim prostorom. Ali uglavnom nas je zapanjujuće okruženje natjeralo da ostanemo bez daha. Ogromno područje (i prekrasno sunce) pozvalo je u stanje stalnog života na otvorenom ... a mi smo to učinili do mile volje petanque, badminton, bazene za prskanje, avanturističke šetnje, čitanje knjiga, čaše s mjehurićima i roštiljanje na roštilju. . Budući da smo mislili da je šteta prečesto napuštati našu mirnu luku, broj planiranih jednodnevnih izleta bio je drastično ograničen. Bili su na programu Saint-Cirq-Lapopie, Puy L'Éveque, Catus i Cahors. Posjetili smo prekrasan Montcuq (8 minuta od Bagat-en-Quercy) nekoliko puta, lijepu nedjeljnu tržnicu, srednjovjekovni toranj, lijepo jezero za kupanje, veliki Carrefour, ... . Nažalost, morali smo odustati od divljih planova za jednodnevni izlet u Carcasonne, kao i mnoge druge planirane izlete u Rocamadour, Lauzerte, Luzech, Payssac, ... život u i oko "Les Fontanelles" pokazao se jednostavno preugodnim . Obitelj Baffalie jedna je od tisuća, njihova entuzijastična dobrodošlica tjera nas da se s toplim osjećajem osvrnemo na ovaj nezaboravni odmor!

TJM Timmer

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Topla dobrodošlica gđe. Baffie!
Na stolu lijepa kitica suncokreta i ukusna boca crnog vina iz regije.
Nakon opsežnog obilaska s objašnjenjima/otkrivanja, dopušteno nam je uživati u farmi na brdu 2 tjedna.
Kakav divan mir ... buđenje uz tišinu ... promatranje jelena ... zvuk cvrčaka ... južna francuska toplina od oko 30 °C ili više ... doručak s kroasanima, baguetteima i francuskim sirom ... kupanje u obližnjem jezeru ... kulturni izleti u Cahors, špilje Peche Merle, posjeti dvorcima ili tržnici u Montcuqu.
I vrlo lijepa pozivnica obitelji Baffalie na aperitiv s ukusnim zalogajima. Naoružani rječnikom za nastavak razgovora, proveli smo vrlo lijepu i ugodnu večer na verandi Baffaliesa.
Ukratko, bio je to zaista prekrasan odmor na francuskom selu.

Martijn Leskens

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Lijepo mjesto. Samo prirodni zvukovi, osim povremenog traktora. Dovoljno posla u okolici. Lijepa sela, prekrasna priroda, ali i svemirski muzej u Toulouseu je obavezan (i za djecu). I vrlo entuzijastična i gostoljubiva gazdarica. Ukratko, odličan odmor!

N. Vugts

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Došli smo po mir i prostor, a toga ima u izobilju. Kuća je na osami, najbliži susjedi su udaljeni 3 km. Kuća je stara, s lijepim autentičnim detaljima, inače vrlo osnovna, ali dovoljna. Ima sve što vam treba.
Prostor oko kuće je fantastičan! Ogroman prostor gdje bi naš sin i dva psa mogli raditi svoje. Viseća mreža je bila uključena i ležeći u njoj gledali ste na dolinu i zalazeće sunce. Od kuće ima mnogo šetališta u neposrednoj blizini. Samo ponesite dobru kartu.
Malo smo se odvezli i prošetati negdje drugdje. Kraj nas je ugodno iznenadio. Prekrasna brda, hladne šume i polja puna suncokreta.

E. Melsbach

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Vrlo lijepo smještena na vrhu brda s ogromnim područjem oko sebe, možete hodati od kuće. Vrlo atraktivna kuća, dekor je možda jednostavan, ali sve što trebate je tu. Ako volite mir i prirodu ovo je idealno mjesto. Ljubitelji kulture također će doći na svoje, u okolici se ima što vidjeti.

Sjajna domaćica, osjećate se kao kod kuće!

peter bovelander

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Les Fontanelles je oličenje francuskog užitka. Riječ je o karakterističnoj i robusnoj francuskoj seoskoj kući u kojoj postoji sve za odmor pun mira i netaknute prirode. Leži na granici lijepih dolina i surove i puste visoravni. Možete hodati u svim smjerovima izravno iz kuće. Vlasnica nimalo ne podsjeća na predrasude o Francuzima, nije suzdržana ni arogantna, već srdačna, zainteresirana i od velike pomoći. Iako govori puno i brzo, ostaje lako razumljiva i daje vam sve informacije koje želite o području i povijesti kuće i regije. Ukratko, za vrlo razumnu cijenu imate prekrasan odmor.

M Bahlen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

kakav mir i puno zelenila i puno životinja viđenih. jelen u vrtu. puno toga za raditi i vidjeti u okolici i lijepe šetnje od kuće. Zabavno je posjetiti Cahors kočijom. lijepo mjesto s prirodom i bez drugih ljudi. lijepo i tiho.

Mh Schuitemaker

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Proveli smo 14 vrlo ugodnih dana u ovom prekrasnom dijelu Francuske iu ovoj lijepoj kući i oko nje.

Za ljude koji traže mir i mjesto u prirodi, ovo je pravo mjesto! Uživali smo u ogromnom prostoru oko kuće, uvijek se nađe neko lijepo mjesto na suncu, a kad je prevruće, u hladu. Sama kuća je jednostavna, ali dobro namještena, lijepa i prostrana, sjajnih kreveta i, zbog debelih zidova, prekrasno hladna.

U neposrednoj blizini ima puno prirodnih ljepota kojima se možete diviti, jeleni, mnoge vrste lijepih leptira, sove, crni zmaj, posebni kukci, šumski miševi, daždevnjaci u starom bunaru nasuprot kuće, noćne tegle i šišmiši koji daju prekrasan zrak pokazuje u sumrak. Ono što je također super je da ovdje nema svjetlosnog zagađenja, za vedrog vremena ovdje možete vidjeti Mliječni put.

Tu su i mnogi lijepi i lijepi srednjovjekovni gradovi u okolici, tu su špilje i prekrasno jezero za kupanje 5 km od kuće.

Ukratko, ovu kuću toplo preporučujemo!

N.J. Ter Beek

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Les fontanelles poznajemo gotovo deset godina. Bili smo tamo ukupno 6 puta. A uslijedit će još mnogi. To je jedno od naših omiljenih mjesta za odmor. Sav mir, priroda i prekrasno jezero za kupanje sa plažom na oko 4 km.
Nienke, Rene, Lars, Aline, Nena, Merijn i naš pas Flint.

Lucas-Kos Carry

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži francuski

Jednostavna i lijepa kuća, lijepo, vrlo tiho okruženje, šarmantni vlasnici, prekrasan vrt/okućnica, ali napadnuti miševima i izvana i iznutra. Ove neustrašive životinje bile su posvuda po kući, kupaonici, toaletima, a noću su se penjale na krevete. Gutali su kruh, brioše, voće pa čak i vrećice čaja i kapsule kave.

Došli smo kući umorni i razočarani.

Jo Diels

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Domaćica nas je vrlo ljubazno primila. Smještaj je bio u pravom francuskom stilu, izvana potpuno tih. Također je bila dobra baza za šetnje i okolicu. Uživali smo u miru, a bili smo i ugodno iznenađeni jer smo prošli tjedan bili pozvani na aperitiv kod domaćice.



Mještani su također bili vrlo ljubazni i gostoljubivi.



Topla preporuka za one koji vole mir i šetnju!

B.E. van Halsema

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Primljen bez plina s hrpom suncokreta i bocom vina. Autentična francuska kuća, ali prilagođena na način da u njoj možete ugodno boraviti. Udaljeno, mirno mjesto, vrlo lijep krajolik s mnogo mogućnosti za planinarenje. Montcuq je lijepo mjesto s vrlo dobrim objektom za kupanje (lijep plan d'eau). Prilazni put do kuće (850 metara) je bio loš zbog obilnih padalina u proljeće, gospođa Yvette Baffalie je dobra domaćica. Ukusna pizza pojedena u l'Ecole u St. Daunesu, svakako preporuka. Dovoljno lijepih mjesta za posjetiti u okolici (uključujući Cahors i Moissac).

Sveukupno su imali sjajan odmor.

Jedida Meershoek

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Predivno daleko od civilizacije, mir, samo cvrčci kao susjedi. Prilazni put je jako loš, ali to može pridonijeti miru. Sama kuća je udobna i prostrana, bez nepotrebnog luksuza. Sigurno ćemo se vratiti!

Bea ter Hoeven

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Primljen vrlo gostoljubivo. Super da su kreveti pospremljeni. Prekrasna stara kuća i sve što vam treba je tu. Izvrsno ako volite mir i prostor i apsolutnu tišinu. Daleko od svakodnevice. Opis na stranici je upravo ono što smo pronašli. Uživali smo!


kontakt

Tvrtka Belvilla


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 309148

Posljednje ažuriranje: 05.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/309148.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Bagat-en-Quercy» je dobio ocjenu gosta 4.5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 33 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina