Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Pont-Farcy

maks.  2   Gosta/Gostiju
60m²  stambena površina
1 spavaća soba
0  Kupaonica
maks. 2  Gosta/Gostiju
60m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Roštilj Roštilj

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Terasa

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Mikrovalna pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu

Uređaji i pribori

Televizor
Stroj za pranje rublja
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu
DVD-player

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 2

1 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 15 km

15 km

Mogućnost kupovine 12 km

12 km

Restoran 2 km

2 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


141 evaluacije

Ukupna ocjena

4,0 od 5
4.0 Oprema
4.0 Cijena/učin
4.0 Servis
4.0 Položaj
4.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Johan Tielens

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Yvonne Sittrop

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Arie Vleugel

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Saskia Rozeveld

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Veerle de Waal

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

G.c. Loots

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

jose meijer

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

J Groenwold

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Fenny Wakker

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

M.j. Van Den Berg

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

J.w.l. Van Der Steen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

R. Wullems

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

R.S. Keikes

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

M.S. van Vliet

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

A.D. de Rooder

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Karin de Wit

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Vrlo ljubazni i gostoljubivi vlasnici, Roos i Xavier, mala ugodna kućica sa svim pogodnostima, udobni kreveti i lijepa tuš kada. Širok pogled. Divno je za opuštanje i vrlo prihvaća pse (mjesečar). Također pogodno kao baza za izlete.

Marc De Nutte

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Ovdje nemamo udobnost. Krevet je premalen, a madrac je čak bolan za spavanje, moje noge vire iz kreveta. WC ne može pustiti vodu. Ne mogu se ni tuširati. Kupaonica je poplavljena. Stepnice su jako opasne, a miris u kući od kamina i vlage nije u redu. Ne možemo nigdje sjesti i opustiti se. Za moje zdravlje kao pacijenta s problemima s srcem, ovo nije dobro, čak ni moj muž ne smatra ovo udobnim. S ovim neugodnostima ne možemo ostati 14 dana. Za vikend bi možda i šlo ili možda i ne. Na internetu sve izgleda ljepše, trebala bi postojati neka razina udobnosti. Čak ni wifi ne radi. Žao nam je. Vlasnici su simpatični, ali trebali bi nešto poduzeti kako bi poboljšali smještaj. Ne mogu shvatiti kako se nešto takvo može iznajmljivati!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je dočekala Rose, vlasnica. Unatoč njenom lošem engleskom, ipak nije bilo teško komunicirati. Uvečer čak je donijela košaru punu ukusnih stvari iz vlastitog vrta. Vlasnici su otišli na godišnji odmor u našem prvom tjednu boravka na 3 tjedna. Rose nam je ljubazno predstavila zamjenu, koja nažalost nije govorila engleski. Što se tiče WiFi-ja, signal je bio loš. Budući da smo to već pročitali u recenzijama, ponijeli smo svoj prijenosno računalo i koristili ga kao "hotspot", što je vrlo dobro funkcioniralo. Nažalost smo imali olujnu noć u prvom tjednu, zbog čega je nestala struja. Pozivom Rose (broj je u rezervacijskim papirima) problem je odmah riješen. Nakon toga otkrili smo da ni WiFi više ne radi, što nažalost nije bilo popravljeno. Kućica je bila opremljena svim udobnostima. Uživali smo u kaminu. Oko kućice su trčala tri magarca, a rano ujutro ponekad možete vidjeti jelene u vrtu. Okolica je prekrasna. Pekara je udaljena otprilike 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigniju su udaljeni otprilike 10 km, gdje se također nalaze razni restorani. Smatramo da je omjer cijene i kvalitete dobar, jer ne možete uvijek biti na prvom mjestu za male novce. Uživali smo u 2 tjedna odmora, s puno mira, prekrasnog okruženja i ugodne kućice!

Pierre Tummers

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

lijepa destinacija za odmor, šljunčana staza do kuće. prekrasan opuštajući okoliš s nekoliko kućica u brdovitom prirodnom okruženju oko vas. puno zanimljivih lokacija unutar 1 sata vožnje kroz lijepe zavojite ceste, kroz simpatična stara sela.

Aart Bongers

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Ulaz u apartman je malo teže pronaći, ali ako pronađete pravi put, na kraju ćete doći do prekrasnog mjesta s fantastičnim pogledom. Domaćini su bili vrlo srdačni, s svježim cvijećem na stolu i čistom, udobnom kućicom. Krevet na gornjem katu spava se divno, fotelje su sjajne, a u hladnim večerima lako se pali vatra u kaminskoj peći. Ispred kuće počinje staza koja vodi nizbrdo i na kraju ćete doći do rijeke Vire, prekrasne šetnje. Na travnjaku ispred kuće vidjeli smo dva puta srne koje su prilazile padajućim jabukama za jabučnjak. Dalje su trčala tri magarca koje nismo čuli. Tamo je divno tiho i noću, za vedrog neba, nevjerojatno je bistar noćni nebo. Torigny, supermarket i ponedjeljak dobrin su bili veliko otkriće. Također, preporučujemo Bayeux, plaže iz sretanja i luku Granville, te planinarenje u Normandijskom Švicarskom. Imali smo sjajan odmor!

Maya Hoes

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Za pekara morali smo voziti auto četvrt sata! Kuća se nalazi u dolini, a put je vrlo strm, nije preporučljivo za osobe s lošom pokretljivošću! Kupaonica je zaista vrlo mala. Ipak, vrlo lijep pogled i lijep vrt.

Cornelis Haverhals

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Za razliku od navedenog, postojala je (umjerena) WiFi veza. Perilica rublja je bila pokvarena, ali smo mogli dopustiti pranje. Vrijeme je bilo umjereno, a kućica nije imala puno toga za ponuditi. Cijena/kvaliteta nam je bila umjerena.

Besson Yohann

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži francuski

Topli doček. Udobna i čista kuća. Potrebni su radovi, uključujući popravak prozora i slomljene ručke na ulaznim vratima (opasno kada dolazite s psom). Također, slike nisu više toliko aktualne.

Arno Koel

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Točno ono što smo tražili. Naš idealan odmor je u potpunoj tišini čitati knjigu ispod drveta i ići negdje na večeru. Ovo je vrlo mirno mjesto. Kućica je jednostavna, ali pruža ono što vam treba. Čisto je, gospođa je draga i donijela nam je voće iz vlastitog vrta. Kao i obično u Francuskoj, ako nešto želite, uzmete auto. I to je ovdje potrebno, ali na sreću, autocesta je blizu. Dan na plaži, večera u Granvilleu ili Saint-Lo-u. Posjet plažama Dana D. Ili jednostavno šetnja iz kuće. Pas se odlično snašao. Belvilla je naplatila servisnu pristojbu, to nije navedeno na stranici. Gospođa nije znala za to i vratila nam je iznos. Vrlo ugodno mjesto. Mislim da ljudi koji su viši od 1,90 neće stati u krevet. Nedostatke koji su navedeni u starijim recenzijama nismo pronašli.

gabrielle federmeyer

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži francuski

Kakvo je razočaranje bilo kad smo otkrili ovaj najam! 25 kvadrata, izuzetno mali prostor! Nijedan udobnost, ni u kuhinji, ni u kupaonici, nijedna udobnost u dnevnom boravku, dva jednostavna i stara kauča, blago stolnog prostora, 1 šepureća stolica i dva neudobna drvena stola! U kuhinji se nije moglo kretati s dvoje ljudi! Minimalna oprema, vrlo mali hladnjak s vrlo malim zamrzovalnikom bez vrata! Radna ploča u vrlo maloj kuhinji, nedostaje originalni okretni mikrovalna pećnica. Vrlo mala kupaonica, nemoguće je biti u njoj s dvoje ljudi, zavjesa za tuširanje s plijesni i prljavštine, puknuti podni pločice, nema grijanje i bilo je jako HLADNO jer su grane prekrivale krov, morali smo kupiti grijač kako bismo se mogli okupati. Nakon nekoliko dana, naši ručnici su smrdjeli na plijesan zbog hladnoće. Toaletna školjka je bila pokvarena. Veliki problem u kupaonici I u cijeloj kući, ta HLADNOĆA... U dnevnom boravku je bio mali plinski/gorivni grijač koji nije radio i nije bilo ni goriva! Morali smo se grijati na kaminskom ognjištu! Dobro je htjeti iznajmiti kuću, ali osigurajte barem neki minimum udobnosti! Televizor je radio svaki drugi put! Taj televizor datira iz 60-ih godina! WiFi ne postoji! Imali smo samo jednu ležaljku, prethodni gost je slomio jednu ležaljku i nije je zamijenio! Ne iznajmljujemo pod takvim uvjetima. Stvarno naglašavam da je bilo hladno u ovoj kući, posebno u kupaonici! Što se tiče jamčevine, temeljito sam očistila kuću na dan odlaska i ipak smo morali platiti 25 eura za čišćenje, jasno je navedeno u ugovoru, ili ga treba obaviti stanar, što sam ja i učinila i bilo je čišće nego kad smo došli! Sve u ovoj kući je osnovno i neudobno, nijednog udobnosti! Razbili smo blagovaonicu naslonivši se na nju, morali smo platiti 50 eura za popravak stola! Doista ne preporučujemo ovu kuću. Znali smo da je ova kuća mala i to je bilo šarmantno, ali bez udobnosti, grijanja, televizije i interneta, nestabilne opreme, proveli smo jako loš tjedan, srećom mjesto je bilo predivno za šetnje i planinarenje.

Willy Perdaens

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Dobro, kućica je mala, problema s grijanjem, na katu u spavaćoj sobi ima grijanje koje je odmah uz krevet i kad je uključeno postaje previše toplo, dolje je samo kamin i hladno je, u kupaonici također nema grijanja. Okolina je predivna, livade, voćnjaci, puno prirode. Vidjeti šuškavca kako trga travu iz spavaće sobe je super, buditi se uz pjev ptica je također divno. Priroda je prilično netaknuta. U ponedjeljak je u Torignyju ugodno tržište, također ima restorana i kioska za novine gdje možete kupiti novine kojima možete paliti kamin. Vlasnici su simpatični, njihovi 3 magarca su preslatki.

Rinske Sanders

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Posjetili smo u kolovozu 2015., 2 odrasle osobe i 1 beba. Vrlo lijepa kućica usred ničega. Vrlo prijatna upraviteljica koja nam je pri dolasku objasnila kuću na pola engleskog, pola francuskog jezika. Položaj u Normandiji je odličan, svi vrhunci su na pristupačnoj vožnji (kretnje stijenama Etretata najdalje, oko 2 sata. Ostalo 60-75 minuta maksimum). Možda je korisno znati: -Bračni krevet je 1 madrac od 1,40 x 2,00 m. Krevet je prilično tvrd, a jastuci tanki. -Inventar je prilično kompletan, čak i otvarač za bocu npr. Samo nema škare i noža za sir. -Postoji WiFi usprkos onome što je navedeno na stranici, vrlo slab, ali postoji. Pogled je predivan i tamo je vrlo mirno! Za nas definitivno preporuka ako tražite nešto slično.

G. Keulen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Za one koji žele biti sami (odrasli) i traže mir, usred prirode, za ugodnu šetnju: ODLIČNO!! Ovaj kućica je malo zastarjela, ali ima sve što vam treba, i čisto je. Srdačan doček od Roos. Jezero na dnu brda čini sve kompletnim: Uživanje u suncu i ribolov u ovom jezeru!! Šaran!!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je dočekala Rose, vlasnica. Unatoč njezinom lošem znanju engleskog jezika, nije bilo teško komunicirati. Uvečer je čak donijela košaru svježih proizvoda iz svoga vrta.

Vlasnici su otišli na odmor u našem prvom tjednu na tri tjedna. Rose nam je lijepo predstavila zamjenu, koja, nažalost, nije govorila engleski. Što se tiče WiFi-ja, signal je bio loš. Budući da smo to već pročitali u recenzijama, ponijeli smo svoje prijenosno računalo i koristili ga kao vruću točku, što je vrlo dobro funkcioniralo.

Nažalost, u prvom tjednu imali smo olujnu noć zbog koje je nestala struja. Pozivom Rose (broj je u rezervacijskim papirima) problem je odmah riješen. Zatim smo otkrili da WiFi više ne radi, što nažalost nije popravljeno.

Kućica je bila opremljena svim udobnostima. Uživali smo u kaminu.

Oko kućice hodaju tri magarca, a rano ujutro ponekad vidite jelene u vrtu.

Područje je prekrasno.

Pekara je udaljena oko 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigniju na otprilike 10 km udaljenosti, gdje također postoje razni restorani.

Mislimo da je omjer cijene i kvalitete dobar, jer ne možete očekivati luksuz po vrlo niskoj cijeni.

Uživali smo u 2 tjedna odmora, s puno mira, prekrasnim okruženjem i udobnom kućicom!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je dočekala Rose, vlasnica. Unatoč njenom lošem znanju engleskog, nije bilo previše teško komunicirati. Uvečer je čak donijela košaru s raznim ukusnim stvarima iz vlastitog vrta.

Vlasnici su otišli na godišnji odmor u našem prvom tjednu sami na 3 tjedna. Rose nam je ljubazno predstavila zamjenu, koja nažalost nije govorila engleski. Što se tiče WiFi-ja, signal je bio loš. Budući da smo to već pročitali u recenzijama, ponijeli smo svoje prijenosno računalo i koristili ga kao hotspot, što je odlično funkcioniralo.

Nažalost, u prvom tjednu imali smo oluju, zbog koje je nestala struja. Pozivom Rosi (broj je u rezervacijskim dokumentima) problem je brzo riješen. Nakon toga otkrili smo da WiFi više ne radi, što nažalost nije popravljeno.

Kućica je bila opremljena svim udobnostima. Uživali smo u kaminu.

Okolo kućice šeću tri magarca, a rano ujutro ponekad vidimo srne u vrtu.

Okolina je prekrasna.

Pekara je udaljena otprilike 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigniju su udaljeni otprilike 10 km, gdje se nalazi nekoliko restorana.

Mislimo da je odnos cijene i kvalitete dobar, jer ne možete očekivati da ćete za sitniš dobiti najbolje mjesto.

Uživali smo u 2 tjedna odmora, u potpunoj tišini, lijepoj okolini i ugodnoj kućici!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Toplo nas je Rose, vlasnica. Unatoč nedostatku engleskog jezika, nije bilo previše teško komunicirati. U večernjim satima čak je donijela košaru sa svakakvim delicijama iz svog vlastitog vrta.

Vlasnici su sami odlazili na 3 tjedna odmora u našem prvom tjednu. Rose nam je pristojno predstavila zamjenu koja, nažalost, nije znala niti riječ engleskog. Što se tiče wi-fija, primanje je bilo loše. Budući da smo to pročitali u recenzijama, ponijeli smo svoje računalo i koristili ga kao vruću točku, što je izvrsno funkcioniralo.

Nažalost, u prvom tjednu imali smo noć oluje zbog koje je nestalo struje. Pozivom Rose (broj je u rezervaciji) odmah je riješeno. Nakon toga smo otkrili da wi-fi također ne funkcionira, što nažalost nije popravljeno.

Kućica je bila opremljena svim pogodnostima. I uživali smo u otvorenom kaminu.

Oko kuće hodaju tri magarca, a rano ujutro ponekad vidite srna u vrtu.

Okolina je prekrasna.

Pečenjara je udaljena otprilike 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigniju otprilike 10 km, gdje se također nalaze razni restorani.

Mislimo da je cijena u skladu s kvalitetom, jer ne možete očekivati čudo po niskoj cijeni.

Uživali smo u 2 tjedna odmora, u potpunom miru, lijepom okruženju i ugodnoj kućici!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani od strane Rose, vlasnice. Unatoč njenom lošem engleskom, ipak nije bilo teško komunicirati. U večernjim satima čak je donijela košaru punu delicija iz svog vlastitog vrta.

Vlasnici su otišli na odmor na 3 tjedna u našem prvom tjednu boravka. Rose nam je pristojno predstavila zamjenu, koja nažalost nije znala niti riječ engleskog. Što se tiče WiFi-a, signal je bio loš. Budući da smo to već pročitali u recenzijama, ponijeli smo prijenosno računalo i koristili ga kao prijenosnu točku, što je vrlo dobro funkcioniralo.

Nažalost, prvog tjedna imali smo olujnu noć, zbog čega je nestalo struje. Nazivši Rose (broj je naveden u rezervacijskim papirima), problem je odmah riješen. Nakon toga otkrili smo da WiFi također više ne radi, što nažalost više nije popravljeno.

Kućica je bila potpuno opremljena. I uživali smo u kaminu.

Okolo kućice šetala su 3 magarca, a rano ujutro ponekad bismo vidjeli jelene u vrtu.

Područje je prekrasno.

Pekara je udaljena oko 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigniju su udaljeni otprilike 10 km, gdje se nalazi i nekoliko restorana.

Mislimo da je omjer cijene i kvalitete dobar, budući da ne možete uvijek biti na prvom mjestu za sitniš.

Uživali smo u 2 tjedna odmora, s obiljem mira, prekrasnim okruženjem i ugodnom kućicom!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je dočekala Rose, vlasnica. Unatoč njezinom lošem engleskom jeziku, nije bilo teško komunicirati. Uvečer nam je čak donijela košaru raznih delicija iz svog vlastitog vrta.

Vlasnici su otišli na odmor u našem prvom tjednu boravka na 3 tjedna. Rose nam je ljubazno predstavila zamjenu, koja nažalost nije govorila engleski jezik. Što se tiče Wi-Fi-ja, primanje signala je bilo loše. Budući da smo to već pročitali u recenzijama, ponijeli smo laptop i koristili ga kao hotspot, što je vrlo dobro funkcioniralo.

Nažalost, prve smo noći imali oluju zbog koje je nestalo struje. Pozivom Rose (broj je naveden u rezervacijskim dokumentima) problem je odmah riješen. Nakon toga smo otkrili da Wi-Fi više ne radi, ali nažalost nije popravljen.

Kućica je bila opremljena svim potrepštinama. Uživali smo u otvorenom kaminu.

Oko kućice šeću 3 magarca, a rano ujutro ponekad vidite srne u vrtu.

Okolina je prekrasna.

Pekara je udaljena oko 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigniju udaljeni su oko 10 km, gdje se također nalazi nekoliko restorana.

Mislimo da je odnos cijene i kvalitete dobar, ipak ne možete dobiti sve za sitan novac.

Uživali smo u 2 tjedna odmora, s obiljem mira, prekrasnom okolinom i ugodnom kućicom!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je dočekala Rose, vlasnica. Unatoč njezinom lošem engleskom, nije bilo teško komunicirati. U večernjim satima čak je donijela košaru s raznim delicijama iz svog vlastitog vrta.

Vlasnici su otišli na odmor sami u našem prvom tjednu, na 3 tjedna. Rose nam je pristojno predstavila njihovu zamjenu, koja nažalost nije govorila niti riječ engleskog. Što se tiče WiFi-ja, veza je bila loša. Budući da smo to već pročitali u recenzijama, ponijeli smo prijenosno računalo i koristili ga kao hotspot, što je odlično funkcioniralo.

Nažalost, u prvom tjednu imali smo noćnu oluju, zbog čega je nestala struja. Nazvavši Rose (broj je u rezervacijskim papirima), problem je odmah riješen. Zatim smo otkrili da WiFi više ne radi, što nažalost nije bilo popravljeno.

Kućica je bila opremljena svim pogodnostima. Uživali smo u otvorenom kaminu.

Okolo kućice šeću 3 magarca i rano ujutro ponekad možete vidjeti jelene u vrtu.

Okolica je prekrasna.

Pekara je udaljena oko 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigniju su udaljeni oko 10 km, gdje također ima raznih mjesta za jelo.

Mislimo da je omjer cijene i kvalitete dobar, jer ne možete sjediti s dvije noge na prvom mjestu.

Uživali smo u 2 tjedna odmora, s obiljem mira, prekrasne okoline i ugodne kućice!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je dočekala Rosa, vlasnica. Unatoč njezinom slabom engleskom, nije bilo tako teško komunicirati. Uvečer nam je čak donijela košaru punu raznih delicija iz svog vrtu.

Vlasnici su otišli na odmor u našem prvom tjednu i bili odsutni 3 tjedna. Rosa nam je ljubazno predstavila njihovu zamjenu, koja, nažalost, nije govorila engleski. Što se tiče interneta, signal je bio loš. Budući da smo to već pročitali u recenzijama, ponijeli smo laptop i koristili ga kao hotspot, što je odlično funkcioniralo.

Nažalost, prve smo noći imali oluju zbog koje je nestala struja. Zovom Rosu (broj je naveden u rezervacijskim dokumentima) problem je odmah riješen. Kasnije smo otkrili da internet više nije radio, što nažalost nije bilo popravljeno.

Kućica je bila opremljena svim potrebnim. Uživali smo u kaminu.

Okolo kuće šeću 3 magarca, a rano ujutro ponekad vidimo srne u vrtu.

Okolica je prekrasna.

Pekara je udaljena oko 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigniju udaljeni su oko 10 km, gdje također ima raznih mjesta za jelo.

Mislimo da je omjer cijene i kvalitete dobar, jer ne možete očekivati sve po najnižoj cijeni.

Uživali smo u 2 tjedna odmora, s puno mira, prekrasnom okolicom i ugodnom kućicom!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je dočekala Rose, vlasnica. Unatoč njezinom lošem znanju engleskog jezika, nije bilo tako teško komunicirati. U večernjim satima čak je donijela košaru punu raznih ukusnih proizvoda iz vlastitog vrta.

Vlasnici su otišli na odmor sami za 3 tjedna u našem prvom tjednu. Rose nam je pristojno predstavila zamjenu, koja nažalost nije govorila ni riječ engleskog. Što se tiče internetskog signala, bio je loš. Budući da smo to pročitali u recenzijama, donijeli smo prijenosno računalo i koristili ga kao vlastitu točku pristupa, što je izvrsno funkcioniralo.

Nažalost, tijekom prvog tjedna imali smo olujnu noć zbog čega je nestala struja. Kontaktiranjem Rose (broj je naveden u rezervacijskim dokumentima) problem je odmah riješen. Nakon toga smo primijetili da više ne radi ni wifi, što nažalost nije bilo popravljeno.

Kućica je bila opremljena svim potrebnim stvarima. Uživali smo u otvorenom kaminu.

Oko kuće su se šetala 3 magarca, a rano ujutro ponekad vidite jelenje u vrtu.

Okolina je predivna.

Pekara je udaljena oko 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigniju su udaljeni oko 10 km, gdje se također nalazi nekoliko restorana.

Mislimo da je omjer cijene i kvalitete dobar, ipak se ne možete za male novce smjestiti na prvoj liniji.

Uživali smo u 2 tjedna odmora, u miru, prekrasnom okruženju i ugodnoj kućici!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je dočekala Rose, vlasnica. Unatoč njezinom osrednjem engleskom, nije bilo teško komunicirati. Uvečer je čak donijela košaru punu raznih ukusnih stvari iz vlastitog vrta.

Vlasnici su otišli na odmor sami u našem prvom tjednu na 3 tjedna. Rose nam je pristojno predstavila zamjenu, koja nažalost nije govorila engleski. Što se tiče WiFi-ja, bio je loš prijem. Budući da smo to već pročitali u recenzijama, ponijeli smo svoje prijenosno računalo i koristili ga kao vruću točku, što je odlično funkcioniralo.

Nažalost, imali smo oluju u prvom tjednu koja je uzrokovala prekid struje. Zovući Rose (broj je naveden u rezervacijskim papirima), problem je odmah riješen. Nakon toga otkrili smo da WiFi više ne radi, što nažalost nije popravljeno.

Kućica je bila opremljena svim potrepštinama. Uživali smo u kaminu.

Okolo kućice se šetaju tri magarca, a rano ujutro ponekad vidite i srne u vrtu.

Okolina je prekrasna.

Pekara je udaljena otprilike 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigniju udaljeni su otprilike 10 km, gdje se također nalazi nekoliko restorana.

Mislimo da je omjer cijene i kvalitete dobar, ipak ne možete očekivati najbolje za male pare.

Uživali smo u 2 tjedna odmora, s puno mira, prekrasnom okolinom i ugodnom kućicom!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je dočekala Rose, vlasnica. Unatoč njenom nedostatku poznavanja engleskog jezika, nije bilo tako teško komunicirati. U večernjim satima čak je donijela košaru punu raznih delicija iz vlastitog vrta.

Vlasnici su otišli na odmor na tri tjedna u našem prvom tjednu. Rose nam je ljubazno predstavila zamjenu, koja nažalost nije govorila engleski. Što se tiče wifi-ja, primanje je bilo loše. Budući da smo to već pročitali u recenzijama, ponijeli smo laptop i koristili ga kao hotspot, što je vrlo dobro funkcioniralo.

Nažalost, prve smo noći imali oluju zbog koje je nestala struja. Pozivom Rosi (broj je u rezervacijskim dokumentima) situacija je odmah riješena. Nakon toga smo otkrili da wifi više ne radi, što nažalost nije bilo popravljeno.

Kućica je bila opremljena svim udobnostima. Uživali smo u kaminu.

Oko kućice šetaju tri magarca, a rano ujutro ponekad vidimo jelene u vrtu.

Okolina je predivna.

Pečnica je udaljena oko 5 km, a trgovine poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigniju na otprilike 10 km, gdje također ima raznih restorana.

Mislimo da je omjer cijene i kvalitete dobar, jer ne možete očekivati da budete odmah u prvom redu za šaku kovanica.

Uživali smo u dva tjedna odmora, s puno mira, prekrasnom okolinom i ugodnom kućicom!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je dočekala Rose, vlasnica. Unatoč njezinom lošem engleskom jezik, nije bilo tako teško komunicirati. Uvečer je čak donijela košaru punu raznih delicija iz svog vlastitog vrta.

Vlasnici su otputovali u našem prvom tjednu na odmor na 3 tjedna. Rose nam je lijepo predstavila zamjenu, koja nažalost nije govorila ni riječ engleskog. Što se tiče Wi-Fija, signal je bio loš. Budući da smo to već pročitali u recenzijama, ponijeli smo svoj prijenosno računalo i koristili ga kao mobilnu točku pristupa, što je odlično funkcioniralo.

Nažalost, prve smo noći imali oluju zbog koje je nestala struja. Pozivom Rose (broj stoji u rezervacijskim dokumentima) odmah je riješila problem. Nakon toga otkrili smo da Wi-Fi također više ne radi, što nažalost nije bilo moguće popraviti.

Kućica je bila potpuno opremljena. Uživali smo u otvorenom kaminu.

Okolo kućice šeću 3 magarca, a rano ujutro ponekad vidimo jelene u vrtu.

Okolina je prekrasna.

Pekara je udaljena oko 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigniju udaljeni su oko 10 km, gdje se također nalazi nekoliko restorana.

Mislimo da je odnos cijene i kvalitete dobar, ipak ne možete uvijek dobiti najbolje za najmanje novca.

Uživali smo u 2 tjedna odmora, s obiljem mira, prekrasnim okruženjem i ugodnom kolibicom!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je dočekala Rose, vlasnica. Unatoč njezinom lošem engleskom, komunikacija nije bila tako teška. Uvečer je čak donijela košaru s raznim delicijama iz vlastitog vrta.

Vlasnici su otišli na 3 tjedna odmora u našem prvom tjednu. Rose je lijepo predstavila zamjenu, koja nažalost nije govorila engleski. Što se tiče Wi-Fi-ja, prijem je bio loš. Budući da smo to već pročitali u recenzijama, ponijeli smo prijenosno računalo i koristili ga kao hotspot, što je odlično funkcioniralo.

Nažalost, u prvom tjednu imali smo olujnu noć, zbog čega je nestala struja. Pozivom Rose (broj je naveden u rezervacijskim papirima), to je odmah riješeno. Zatim smo primijetili da Wi-Fi više ne radi, što se nažalost nije popravilo.

Kućica je bila opremljena svim udobnostima. I uživali smo u otvorenoj vatri.

Okolo kućice su tri magarca, a rano ujutro ponekad vidite srne u vrtu.

Okolina je prekrasna.

Pekara je udaljena otprilike 5 km, a supermarkete poput Lidla, Aldija i Carrefoura imate u Torigniju, udaljenom otprilike 10 km, gdje su također razni restorani.

Mislimo da je omjer cijene i kvalitete dobar, na kraju krajeva, ne možete očekivati previše za malo novca.

Uživali smo u 2 tjedna odmora, s puno mira, prekrasnom okolinom i ugodnom kućicom!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je dočekala Rose, vlasnica. Iako je loše govorila engleski, nije bilo previše teško komunicirati. U večernjim satima donijela nam je košaru punu raznih delicija iz vlastitog vrta.

Vlasnici su otišli na odmor u našem prvom tjednu na 3 tjedna. Rose nam je ljubazno predstavila zamjenu, koja nažalost nije govorila engleski. Što se tiče Wi-Fija, prijem je bio loš. Budući da smo to već pročitali u recenzijama, ponijeli smo prijenosno računalo i koristili ga kao točku pristupa internetu, što je vrlo dobro funkcioniralo.

Nažalost, prve smo noći imali oluju zbog koje je nestalo struje. Pozivom Rose (broj je naveden u rezervacijskim dokumentima) odmah je riješeno. Nakon toga smo otkrili da Wi-Fi više ne radi, što se nažalost nije popravilo.

Kućica je bila opremljena svim sadržajima. I uživali smo u kaminu.

Okolo kućice šeću 3 magarca, a rano ujutro ponekad možete vidjeti srne u vrtu.

Okolina je prekrasna.

Pekara je udaljena oko 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigniju su udaljeni oko 10 km, gdje se nalazi i nekoliko restorana.

Mislimo da je odnos cijene i kvalitete dobar, napokon ne možete očekivati najbolje po povoljnoj cijeni.

Uživali smo u 2 tjedna odmora, punih mira, prekrasne okoline i ugodne kućice!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je dočekala Rose, vlasnica. Unatoč njezinom lošem znanju engleskog, nije bilo tako teško komunicirati. Uvečer nam je čak donijela košaru punu raznih ukusnih plodova iz svoje vlastite vrta.

Vlasnici su otputovali u našem prvom tjednu na 3 tjedna i Rose je došla predstaviti njihovu zamjenu koja nažalost nije govorila engleski. Što se tiče WiFi-ja, prijem je bio loš. Budući da smo to već pročitali u recenzijama, ponijeli smo prijenosno računalo i koristili ga kao internetsku točku, što je vrlo dobro funkcioniralo.

Nažalost, prvog tjedna imali smo oluju koja je uzrokovala prekid struje. Nazvavši Rose (broj je naveden u rezervacijskim dokumentima), problem je odmah riješen. Nakon toga smo primijetili da WiFi također ne radi, što se nažalost nije moglo popraviti.

Kućica je bila opremljena svim pogodnostima. Uživali smo u otvorenom kaminu.

Okolo kućice šeću se 3 magarca, a rano ujutro ponekad možete vidjeti srne u dvorištu.

Okolica je prekrasna.

Pekara je udaljena oko 5 km, a supermarkete poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigniju udaljene su otprilike 10 km, gdje se nalaze razni restorani.

Mislimo da je omjer cijene i kvalitete dobar, na kraju krajeva, ne možete dobiti kvalitetu po toliko niskoj cijeni.

Uživali smo u 2 tjedna odmora, u punom miru, prekrasnoj okolini i ugodnoj kućici!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je dočekala Rose, vlasnica. Unatoč njenom lošem engleskom, komunikacija nije bila previše teška. U večernjim satima došla je donijeti košaru s raznim delicijama iz svog vlastitog vrta.

Vlasnici su otputovali na 3 tjedna odmoru u našem prvom tjednu. Rose nam je uredno predstavila njihovu zamjenu, koja nažalost nije govorila engleski. Što se tiče WiFi-a, prijem je bio loš. Budući da smo to već pročitali u recenzijama, odnijeli smo prijenosno računalo i koristili ga kao vruću točku, što je bilo vrlo učinkovito.

Nažalost, prve smo noći imali oluju zbog koje je nestalo struje. Pozivom Rose (broj je naveden u rezervacijskim dokumentima), problem je odmah riješen. Tada smo otkrili da WiFi također više nije radio, a nažalost nije popravljen.

Kućica je bila opremljena svim mogućim pogodnostima. Uživali smo u kaminskom ognjištu.

Oko kućice su tri magarca, a rano ujutro ponekad možete vidjeti srne u vrtu.

Okolica je prekrasna.

Pekara je udaljena otprilike 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigniju udaljeni su otprilike 10 km, gdje se također nalazi nekoliko restorana.

Mislimo da je omjer cijene i kvalitete dobar, ne možete sjediti za novčić na prvom mjestu.

Uživali smo u 2 tjedna odmora, s puno mira, prekrasnom okolinom i ugodnom kućicom!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je dočekala Rose, vlasnica. Iako joj je engleski jezik bio slab, ipak nije bilo teško komunicirati. U večernjim satima čak nam je donijela košaru punu ukusnih plodova iz vlastitog vrta.

Vlasnici su otputovali na godišnji odmor tijekom našeg prvog tjedna na 3 tjedna. Rose nam je pristojno predstavila zamjenu, koja nažalost nije govorila engleski. Što se tiče Wi-Fi-ja, signal je bio loš. Budući da smo to već pročitali u recenzijama, ponijeli smo laptop i koristili ga kao hotspot, što je bilo vrlo učinkovito.

Nažalost, prvog tjedna imali smo olujnu noć zbog koje je nestala struja. Pozivom Rosi (broj je naveden u rezervacijskim dokumentima) problem je odmah riješen. Kasnije smo otkrili da ni Wi-Fi više ne radi, što nažalost nije popravljeno.

Kućica je bila opremljena svim potrepštinama. I uživali smo u kaminu.

Okolo kućice šeću 3 magarca, a rano ujutro ponekad vidimo srne u vrtu.

Okolina je predivna.

Pekara je udaljena oko 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigni su udaljeni oko 10 km, gdje također ima raznih restorana.

Mislimo da je omjer cijene i kvalitete dobar, ipak se ne može uvijek sjesti "na vrh limenke" za male novce.

Uživali smo 2 tjedna odmora, s puno mira, prekrasnom okolinom i ugodnom kućicom!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je dočekala Rose, vlasnica. Unatoč njezinom lošem engleskom, komunikacija nije bila previše teška. Uvečer je čak donijela košaru punu ukusnih stvari iz vlastitog vrta.

Vlasnici su otišli na godišnji odmor u našem prvom tjednu na 3 tjedna. Rose nam je lijepo predstavila zamjenu, koja nažalost nije znala ni riječ engleskog. Što se tiče WiFi-ja, signal je bio loš. Budući da smo to već pročitali u recenzijama, ponijeli smo prijenosno računalo i koristili ga kao vlastitu internet vezu, što je odlično funkcioniralo.

Nažalost, u prvom tjednu doživjeli smo oluju koja je pokvarila struju. Pozivom Rose (broj naveden u rezervaciji) problem je odmah riješen. Nakon toga primijetili smo da WiFi više ne radi, što nažalost nije popravljeno.

Kućica je bila opremljena svim potrebnim sadržajima. Uživali smo u kaminu.

Uokolo kućice su tri magareta, a rano ujutro ponekad vidimo jelenčiće u vrtu.

Okolina je predivna.

Pekara je udaljena otprilike 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigni su udaljeni oko 10 km, gdje se također nalaze različiti restorani.

Mislimo da je omjer cijene i kvalitete dobar, jer ne možete očekivati ​​čudo za cijenu.

Uživali smo u 2 tjedna odmora, u miru, lijepoj okolini i ugodnoj kućici!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je dočekala Rose, vlasnica. Unatoč njezinom lošem engleskom, ipak nije bilo teško komunicirati. U večernjim satima čak nam je donijela košaru punu svježeg povrća iz svog vrta.

Vlasnici su otputovali na odmor u našem prvom tjednu na 3 tjedna. Rose nam je ljubazno predstavila zamjenu, koja nažalost nije znala niti jednu riječ engleskog. Što se tiče WiFi-ja, prijem je bio loš. Budući da smo ovo već pročitali u recenzijama, ponijeli smo svoj laptop i koristili ga kao hotspot, što je vrlo dobro funkcioniralo.

Nažalost, imali smo jednu olujnu noć u prvom tjednu, zbog čega je nestala struja. Pozivom Rose (broj je naveden u potvrdi rezervacije) to je odmah riješeno. Nakon toga smo primijetili da ni WiFi više ne radi, što nažalost nije popravljeno više.

Kućica je bila opremljena svim udobnostima. Uživali smo u kaminu.

Okolo kućice su 3 magarca, a rano ujutro ponekad vidite srne u vrtu.

Okolina je prekrasna.

Pekara je udaljena oko 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigni su udaljeni oko 10 km, gdje se nalazi i nekoliko restorana.

Mislimo da je odnos cijene i kvalitete dobar, ipak ne možete očekivati previše za malo novca.

Uživali smo u 2 tjedna odmora, s puno mira, prekrasnom okolinom i ugodnom kućicom!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Toplo smo dočekani od strane Rose, vlasnice. Unatoč njezinom lošem engleskom, nije bilo tako teško komunicirati. U večernjim satima čak je donijela košaru punu raznih delicija iz vlastitog vrta.

Vlasnici su otputovali u našem prvom tjednu na 3 tjedna odmora. Rose nam je lijepo predstavila zamjenu, koja nažalost nije govorila engleski jezik. Što se tiče WiFi-a, signal je bio loš. Budući da smo to već pročitali u recenzijama, ponijeli smo svoje prijenosno računalo i koristili ga kao hotspot, što je vrlo dobro funkcioniralo.

Nažalost, imali smo oluju prvog tjedna, zbog koje je nestalo struje. Nakon što smo nazvali Rose (broj je naveden u rezervacijskim dokumentima), problem je odmah riješen. Nakon toga otkrili smo da WiFi također više ne radi, ali nažalost nije popravljen.

Kućica je bila opremljena svim sadržajima. Uživali smo u otvorenom kaminu.

Okolo kućice šetaju 3 magarca, a rano ujutro ponekad vidite jelenje u vrtu.

Okolina je prekrasna.

Pekara je udaljena oko 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigni su udaljeni otprilike 10 km, gdje se također nalaze razni restorani.

Mislimo da je omjer cijene i kvalitete dobar, jer ne možete sve dobiti po tako niskoj cijeni.

Uživali smo u 2 tjedna odmora, s puno mira, prekrasnom okolinom i ušuškanom kućicom!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je dočekala Rose, vlasnica. Unatoč njenom slabom znanju engleskog jezika, komunikacija nije bila toliko teška. Čak je i večerom donijela košaru punu raznih delicija iz svog vlastitog vrta.

Vlasnici su u našem prvom tjednu otišli na odmor na 3 tjedna. Rose nam je pristojno predstavila zamjenu, koja nažalost nije govorila engleski. Što se tiče wifi-ja, recepcija je bila loša. Budući da smo to već pročitali u recenzijama, ponijeli smo svoje prijenosno računalo i koristili ga kao hotspot, što je vrlo dobro funkcioniralo.

Nažalost, u prvom tjednu imali smo noćnu oluju zbog koje je nestala struja. Pozvavši Rose (broj je naveden u rezervacijskom obrascu), to je odmah riješeno. Zatim smo otkrili da wifi više ne radi, što nažalost nije popravljeno.

Osim toga, kućica je bila opremljena svim sadržajima. Uživali smo u kaminu.

Okolo kućice su tri magarca, a rano ujutro ponekad vidimo jelene u vrtu.

Okolina je predivna.

Pekara je udaljena oko 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigniju su udaljeni oko 10 km, gdje se nalaze i razni restorani.

Mislimo da je cijena kvaliteta dobra, ne možete sjediti na prvom mjestu za sitniš.

Uživali smo u 2 tjedna odmora, sa puno mira, predivnom okolinom i ugodnom kućicom!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je dočekala Rose, vlasnica. Unatoč njenom slabom engleskom jeziku, nije bilo tako teško komunicirati. Čak je uveče donijela košaru raznih poslastica iz svog vrta.

Vlasnici su otišli na odmor u našem prvom tjednu na 3 tjedna. Rose nam je pristojno predstavila zamjenu koja, nažalost, nije govorila engleski. Što se tiče wifi-ja, prijem je bio loš. Budući da smo to već pročitali u recenzijama, donijeli smo svoj prijenosno računalo i koristili ga kao pristupnu točku, što je odlično funkcioniralo.

Nažalost, u prvom tjednu smo imali jednu olujnu noć zbog koje je nestalo struje. Pozivom Rose (broj se nalazi u rezervacijskim dokumentima), problem je odmah riješen. Nakon toga smo otkrili da wifi više ne radi, što nažalost nije popravljeno.

Ostatak kućice bio je opremljen svim potrepštinama. Uživali smo u kaminu.

Okolo kućice su tri magarca, a ujutro u vrtu ponekad možete vidjeti srne.

Okolina je predivna.

Pečenjar je udaljen otprilike 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigniju su udaljeni otprilike 10 km, gdje se nalaze i različiti restorani.

Mislimo da je odnos cijene i kvalitete dobar, jer ne možete očekivati da za sitni novac dobijete najbolje mjesto.

Uživali smo u 2 tjedna odmora, s mnogo mira, predivnim okruženjem i ugodnom kućicom!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Toplo smo dočekani od strane Rose, vlasnice. Unatoč njenom lošem engleskom, nije bilo tako teško komunicirati. Čak je u večernjim satima donijela košaru s raznim poslasticama iz svog vlastitog vrta.

Vlasnici su otišli na godišnji odmor u našem prvom tjednu sami za 3 tjedna. Rose nam je predstavila zamjenu koja nažalost nije govorila ni engleski. Što se tiče wifi-ja, prijem je bio loš. Budući da smo to pročitali u recenzijama, ponijeli smo svoj prijenosno računalo i koristili ga kao hotspot, što je jako dobro funkcioniralo.

Nažalost, u prvom tjednu smo imali jednu noć oluje, zbog čega je nestalo struje. Nazivom Rose (broj se nalazi u rezervacijskim dokumentima) odmah je riješeno. Nakon toga smo otkrili da wifi više ne radi, što nažalost nije bilo popravljeno.

Inače, kućica je bila opremljena svim udobnostima. Uživali smo u kaminu.

Okolo kućice su 3 magarca i rano ujutro ponekad vidimo jelene u vrtu.

Okolina je prekrasna.

Pekara je udaljena oko 5 km, a supermarkete poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigniju, udaljenom oko 10 km, gdje su i razni restorani.

Mislimo da je cijena-kvaliteta dobra, ipak ne možete sjesti za sitnicu na prve redove.

Uživali smo u dva tjedna odmora, s puno mira, prekrasnom okolinom i ugodnom kućicom!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je dočekala Rose, vlasnica. Unatoč njenom slabom poznavanju engleskog nije bilo previše teško komunicirati. Čak je u večernjim satima donijela košaru s raznim delicijama iz svojeg vlastitog vrta.

Vlasnici su otišli na odmor u našem prvom tjednu i nekoliko tjedana su bili odsutni. Rose nam je pristojno predstavila zamjenu koja, nažalost, nije govorila nijednu riječ engleskog. Što se tiče Wi-Fi-a, prijem je bio loš. Budući da smo to već pročitali u recenzijama, ponijeli smo svoj prijenosno računalo i koristili ga kao pristupnu točku, što je izvrsno funkcioniralo.

Nažalost, prve noći smo imali grmljavinu zbog koje je nestalo struje. Pozivom Rose (broj se nalazi na rezervacijskim dokumentima) odmah je riješen problem. Nakon toga otkrili smo da i Wi-Fi više ne radi, što nažalost nije bilo moguće popraviti.

Inače, kućica je bila opremljena svim udobnostima. Uživali smo u otvorenom kaminu.

Okolo kućice su tri magarca, a u ranim jutarnjim satima ponekad vidite jelene u vrtu.

Okolica je predivna.

Pekara je udaljena otprilike 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigniju su udaljeni otprilike 10 km, gdje se također nalazi nekoliko mjesta za jelo.

Mislimo da je omjer cijene i kvalitete dobar, jer ne možete za sitniš sjediti na prvom mjestu.

Uživali smo u 2 tjedna odmora, puno mira, predivne okoline i ugodnog kućica!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bili smo srdačno dočekani od strane Rose, vlasnice. Unatoč njenom lošem engleskom, nije bilo tako teško komunicirati. Uveče nam je čak donela korpu sa svakakvim poslasticama iz svog vrta.

Vlasnici su otišli na odmor našeg prvog tjedna na tri tjedna. Rose nam je pristojno predstavila zamjenu, koja, nažalost, nije govorila ni riječ engleskog. Što se tiče interneta, primanje je loše. Budući da smo to pročitali u recenzijama, ponijeli smo svoj prijenosno računalo i koristili ga kao pristupnu točku, što je vrlo dobro funkcioniralo.

Nažalost, prve noći smo imali nevrijeme zbog kojeg je došlo do nestanka struje. Pozivom Rose (broj je naveden u rezervacijskim dokumentima) to je odmah riješeno. Zatim smo otkrili da internet više ne radi, što nažalost nije popravljeno.

Osim toga, kućica je bila opremljena svim potrepštinama. I uživali smo u kaminu.

Okolo kućice šeću 3 magarca, a rano ujutro ponekad vidimo srnjake u vrtu.

Okolina je predivna.

Pećnica je udaljena oko 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigniju su udaljeni oko 10 km, gdje se nalaze i razni restorani.

Smatramo da je odnos cijene i kvalitete dobar, jer se ne može za sitni novac biti na prvom mjestu.

Uživali smo u dva tjedna odmora, uz potpuni mir, predivno okruženje i ugodnu kućicu!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je dočekala Rose, vlasnica. Unatoč njenom slabom engleskom, bilo je lako komunicirati. Čak je došla navečer donijeti košaru punu ukusnih stvari iz svog vrta.

Vlasnici su otputovali na odmor prvog tjedna našeg boravka na tri tjedna. Rose nam je pristojno predstavila zamjenu, koja nažalost nije govorila engleski. Što se tiče WiFi-ja, prijem je loš. Budući da smo to pročitali u recenzijama, ponijeli smo laptop i koristili ga kao hotspot, što je vrlo dobro funkcioniralo.

Nažalost, prve noći imali smo oluju zbog koje je nestala struja. Pozivom Rose (broj je naveden u rezervacijskim dokumentima) problema je odmah riješen. Nakon toga smo otkrili da WiFi više ne radi, ali nažalost nije bio popravljen.

Osim toga, kućica je bila opremljena svim potrepštinama. Uživali smo u kaminu.

Okolo kuće su tri magarca i ujutro možete vidjeti jelene u vrtu.

Okolina je prekrasna.

Pekara je udaljena oko 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigniju su udaljeni oko 10 km, gdje se nalaze i razni restorani.

Mislimo da je odnos cijene i kvalitete dobar, jer ne možete biti prva klasa za malo novca.

Uživali smo u 2 tjedna odmora, s puno mira, prekrasnom okolinom i ugodnom kućicom!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdano nas je dočekala Rose, vlasnica, koja nas je srdačno prihvatila. Unatoč njenom ograničenom engleskom jeziku, nije bilo tako teško komunicirati. Čak je uveče donijela košaru s raznim delicijama iz svog vrta.

Vlasnici su otišli na odmor u našem prvom tjednu boravka. Rose nam je uredno predstavila zamjenu, koja nažalost nije govorila nijednu riječ engleskog jezika. Što se tiče Wi-Fi veze, bila je loša. Budući da smo to već pročitali u recenzijama, donijeli smo svoje prijenosno računalo i koristili ga kao pristupnu točku, što je funkcioniralo vrlo dobro.

Nažalost, prvog tjedna smo imali grmljavinsko nevrijeme koje je izazvalo nestanak struje. Nazvali smo Rose (broj je naveden u rezervacijskim dokumentima) i to je odmah riješeno. Zatim smo otkrili da ni Wi-Fi više ne radi, što nažalost nije bilo popravljeno.

Osim toga, kućica je bila opremljena svim potrebnim stvarima. Uživali smo u otvorenom kaminu.

Okolo kućice se šeću 3 magarca, a rano ujutro možeš vidjeti jelene u vrtu.

Okolina je prekrasna.

Pećnica je udaljena oko 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigniju su udaljeni oko 10 km, gdje također ima raznih mjesta za jelo.

Mislimo da je omjer cijene i kvalitete dobar, jer ne možete sjediti na prvom mjestu za samo nekoliko centi.

Uživali smo u 2 tjedna odmora, s obiljem mira, lijepom okolinom i ugodnom kućicom!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je dočekala Rose, vlasnica. Unatoč njenom slabom poznavanju engleskog, nije bilo tako teško komunicirati. Čak nam je uveče donela korpu sa raznim poslasticama iz svog povrtnjaka.

Vlasnici su otišli na odmor u našoj prvoj nedelji boravka i predstavili nam zamenu koja, nažalost, nije govorila ni reč engleskog. Što se tiče WiFi-a, signal je bio loš. Pošto smo to već pročitali u recenzijama, poneli smo svoj laptop i koristili ga kao hotspot, što je veoma dobro funkcionisalo.

Nažalost, prve nedelje smo imali oluju koja je izazvala nestanak struje. Pozvali smo Rose (broj se nalazi u rezervacionim papirima) i problem je odmah rešen. Nakon toga smo otkrili da WiFi više ne radi i nažalost više nije popravljen.

Inače, kućica je bila opremljena svim udobnostima. Uživali smo u otvorenom kaminu.

Okolo kućice se šeće 3 magarca, a rano ujutro ponekad vidite jelene u vrtu.

Okolina je prelepa.

Pešački objekat je udaljen oko 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigniju su udaljeni oko 10 km, gde se takođe nalaze razni restorani.

Mislimo da je odnos cene i kvaliteta dobar, jer ne možete očekivati mnogo za malo novca.

Uživali smo u 2 nedelje odmora, sa puno mira, lepom okolinom i udobnom kućicom!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je dočekala Rose, vlasnica. Unatoč njenom lošem engleskom, nije bilo tako teško komunicirati. Uvečer nam je čak donijela košaru sa svim delicijama iz svog vlastitog vrta.

Vlasnici su otišli na odmor u našem prvom tjednu na tri tjedna. Rose nam je ljubazno predstavila zamjenu, koja nažalost nije znala nijednu riječ engleskog jezika. Što se tiče Wi-Fi-ja, prijem je bio loš. Budući da smo to već pročitali u recenzijama, donijeli smo sa sobom svoje prijenosno računalo i koristili ga kao pristupnu točku, što je vrlo dobro funkcioniralo.

Nažalost, u prvom tjednu smo imali noć s grmljavinom, zbog čega je nestala struja. Pozivom Rose (broj je naveden u rezervacijskim dokumentima) odmah je riješeno. Nakon toga smo otkrili da Wi-Fi više ne radi, što se nažalost nije popravilo.

Kućica je bila opremljena svim potrepštinama. I uživali smo u otvorenom kaminu.

Okolo kućice šetaju 3 magarca, a rano ujutro ponekad možete vidjeti srne u vrtu.

Okolina je prekrasna.

Pekara je udaljena otprilike 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigniju, udaljenom oko 10 km, gdje se nalaze i različiti restorani.

Mislimo da je omjer cijene i kvalitete dobar, jer se ne može biti prva liga za sitniš.

Uživali smo u 2 tjedna odmora, s puno mira, prekrasnog okruženja i ugodne kućice!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Toplo smo dočekani od strane Roze, vlasnice. Unatoč njenom slabom poznavanju engleskog jezika, nije bilo tako teško komunicirati. Uveče je čak donela korpicu sa raznim đakonijama iz svog vrta.

Vlasnici su otišli na odmor u našoj prvoj nedelji i bili su odsutni 3 nedelje. Roza nam je lepo predstavila zamenu, koja nažalost nije pričala engleski. Što se tiče Wi-Fi-ja, prijem je bio loš. Pošto smo to pročitali u recenzijama, poneli smo svoj laptop i koristili ga kao hotspot, što je odlično funkcionisalo.

Nažalost, prve noći smo imali oluju i došlo je do nestanka struje. Pozvali smo Rozu (broj se nalazi u rezervacionim papirima) i problem je odmah rešen. Zatim smo otkrili da više ni Wi-Fi ne radi, ali nažalost to više nije popravljeno.

Kućica je bila opremljena svim pogodnostima. I uživali smo u kaminu.

Oko kućice su tri magarca, a rano ujutru ponekad možete videti jelene u bašti.

Okolina je predivna.

Pekara je udaljena oko 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura su u Torigniju, udaljenom oko 10 km, gde se takođe nalaze razni restorani.

Mi smatramo da je odnos cena-kvalitet dobar, jer ne možete biti prvi za malo para.

Uživali smo u dve nedelje odmora, sa puno mira, lepom okolinom i toplim kućicom!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bili smo srdačno dočekani od strane Rose, vlasnice. Unatoč njenom lošem engleskom, nije bilo tako teško komunicirati. U večernjim satima čak nam je donijela košaru punu raznih delicija iz svog vrta.

Vlasnici su otišli na odmor u našem prvom tjednu i nedostajala nam je zamjena, koja nažalost nije znala ni riječ engleskog jezika. Što se tiče Wi-Fi-a, signal je bio loš. Budući da smo to već pročitali u recenzijama, ponijeli smo svoje prijenosno računalo i koristili ga kao pristupnu točku, što je vrlo dobro funkcioniralo.

Nažalost, prvog tjedna imali smo olujnu noć koja je uzrokovala nestanak struje. Pozivom Rose (broj je naveden u rezervacijskoj dokumentaciji) problem je odmah riješen. Nakon toga smo otkrili da i Wi-Fi više ne radi, što nažalost nije bilo moguće popraviti.

Kućica je bila opremljena svim udobnostima. Uživali smo u kaminu.

Okolo kućice su tri magarca, a rano ujutro ponekad možete vidjeti jelene u vrtu.

Okolina je prekrasna.

Pekara je udaljena oko 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldia i Carrefoura u Torigniju su udaljeni oko 10 km, gdje se nalaze i razni restorani.

Mislimo da je odnos cijene i kvalitete dobar, ipak ne možete biti na prvom mjestu za male pare.

Uživali smo u 2 tjedna odmora, s puno mira, prekrasnim okruženjem i ugodnom kućicom!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je primila Rose, vlasnica. Unatoč njenom slabašnom poznavanju engleskog jezika, komunikacija nije bila tako teška. U večernjim satima je čak donijela košaru s raznim delicijama iz svojeg vrta.

Vlasnici su prve sedmice otišli na tri tjedna odmor. Rose nam je pristojno predstavila zamjenu, koja nažalost nije govorila engleski. Što se tiče Wi-Fi-ja, prijem je bio loš. Budući da smo to već pročitali u recenzijama, ponijeli smo svoje prijenosno računalo i koristili ga kao Hotspot, što je jako dobro funkcioniralo.

Nažalost, prve sedmice smo imali noćnu oluju, zbog koje je nestala struja. Odmah smo nazvali Rose (broj je naveden u rezervacijskom papiru) i to je bilo brzo riješeno. Nakon toga smo otkrili da Wi-Fi također ne radi, ali nažalost to nije bilo popravljeno.

Kuća je opremljena svim potrepštinama. Uživali smo u otvorenom kaminu.

Okolo kuće su tri magarca i rano ujutro u vrtu ponekad vidimo jelene.

Okolica je prekrasna.

Pekara je udaljena otprilike 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigniju su udaljeni otprilike 10 km, gdje se nalazi i nekoliko restorana.

Smatramo da je odnos cijene i kvalitete dobar, jer ne možete očekivati luksuz za male novce.

Uživali smo u dvotjednom odmoru, u miru, prekrasnoj okolini i ugodnoj kućici!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je dočekala Rose, vlasnica. Unatoč njezinom lošem engleskom, nije bilo tako teško komunicirati. Čak je i uvečer donijela košaru s raznim delicijama iz svog vrta.

Vlasnici su otišli na odmor u našem prvom tjednu na 3 tjedna. Rose je pristojno predstavila zamjenu koja, nažalost, nije govorila niti riječ engleskog. Što se tiče Wi-Fi-ja, primanje je bilo loše. Budući da smo to već pročitali u recenzijama, ponijeli smo svoje prijenosno računalo i koristili ga kao pristupnu točku, što je vrlo dobro funkcioniralo.

Nažalost, prvog tjedna smo imali oluju koja je izazvala nestanak struje. Pozivom Rose (broj se nalazi u rezervacijskom papiru) problem je odmah riješen. Nakon toga smo otkrili da i Wi-Fi više ne radi, što nažalost nije popravljeno.

Osim toga, kućica je bila opremljena svim pogodnostima. I uživali smo u otvorenom kaminu.

Okolo kućice šeću se 3 magarca, a rano ujutro možete vidjeti srne u vrtu.

Okolica je predivna.

Pekara je udaljena oko 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigniju su udaljeni oko 10 km, gdje se također nalaze različiti restorani.

Mislimo da je odnos cijene i kvalitete dobar, ipak ne možete dobiti sve za male novce.

Uživali smo u 2 tjedna odmora, s puno mira, prekrasnom okolinom i ugodnom kućicom!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Toplo smo dočekani od strane Rose, vlasnice. Iako je loše govorila engleski, ipak nije bilo previše teško komunicirati. Uveče je čak donijela košaru sa raznim delicijama iz svog vrta.

Vlasnici su otišli na odmor u našoj prvoj sedmici na 3 sedmice. Rose nam je pristojno predstavila zamjenu, koja nažalost nije govorila engleski. Što se tiče Wi-Fi, signal je bio slab. Pošto smo to pročitali u recenzijama, ponijeli smo laptop i koristili ga kao hotspot, što je jako dobro funkcioniralo.

Nažalost, prvog smo tjedna imali oluju koja je izazvala nestanak struje. Pozivom Rose (broj se nalazi u rezervacijskim dokumentima) to je odmah riješeno. Nakon toga smo otkrili da Wi-Fi više ne radi, što nažalost nije popravljeno.

Osim toga, kućica je bila opremljena svim potrebnim stvarima. I uživali smo u kaminu.

Okolo kućice se šeću 3 magarca, a ujutro često vidimo srne u vrtu.

Okolina je predivna.

Pekara je udaljena oko 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigniju oko 10 km, gdje također ima raznih restorana.

Mislimo da je odnos cijene i kvalitete dobar, jer ne možete biti sa prvim redom za svega jedan dinar.

Uživali smo u 2 sedmice odmora, s puno mira, predivne okoline i ušuškane kućice!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Toplo smo dočekani od strane Rose, vlasnice. Unatoč njenom slabom engleskom, nije bilo tako teško komunicirati. Uveče je čak donela košaru punu raznih đakonija iz svog sopstvenog vrta.

Vlasnici su otišli na odmor u našoj prvoj nedelji na tri nedelje. Rose nam je lepo predstavila zamenu, ali nažalost ta zamena nije govorila engleski ni reč. Što se tiče WiFi-ja, prijem je bio loš. Pošto smo to pročitali u komentarima, poneli smo svoj laptop i koristili ga kao hotspot, što je veoma dobro funkcionisalo.

Nažalost, u prvoj nedelji smo imali jednu olujnu noć, zbog čega je nestalo struje. Pozvali smo Rose (broj je naveden u rezervacionim dokumentima) i to je odmah rešeno. Onda smo otkrili da WiFi više ne funkcioniše, što nažalost nije popravljeno.

Inače, kućica je bila opremljena svim pogodnostima. I uživali smo u kaminu.

Okolo kućice su tri magarca, a ujutru rano ponekad vidimo srne u bašti.

Okolina je prelepa.

Pekara se nalazi na oko 5 km udaljenosti, a Lidl, Aldi i Carrefour supermarketi u Torigniju su udaljeni oko 10 km, gde se nalazi i nekoliko restorana.

Mislimo da je odnos cene i kvaliteta dobar, jer ne možete očekivati da budete privilegovan za siću.

Uživali smo u dvonedeljnom odmoru, punom mira, lepom okruženju i udobnoj kućici!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Toplo smo dočekani od Rose, vlasnice. Unatoč njenom lošem engleskom, nije bilo tako teško komunicirati. U večernjim satima čak nam je donijela košaru s raznim ukusnim stvarima iz svog vrta.

Vlasnici su otputovali na godišnji odmor prvog tjedna našeg boravka na 3 tjedna. Rose nam je uredno predstavila zamjenu, koja nažalost nije govorila engleski. Što se tiče wifi-ja, primanje je bilo loše. Budući da smo to već pročitali u recenzijama, ponijeli smo svoj laptop i koristili ga kao hotspot, što je vrlo dobro funkcioniralo.

Nažalost, prve sedmice smo imali nevrijeme jedne noći, zbog čega je nestala struja. Nazvali smo Rose (broj je naveden u rezervacijskom dokumentu) i problem je odmah riješen. Nakon toga, otkrili smo da i wifi više ne radi, što nažalost nije bilo moguće popraviti.

Osim toga, kućica je bila opremljena svim potrepštinama. I uživali smo u kaminu.

Okolo kućice su tri magarca, a rano ujutro ponekad u vrtu možete vidjeti srne.

Okolina je predivna.

Pekara je udaljena oko 5 km, a supermarketi poput Lidl-a, Aldi-a i Carrefour-a u Torigni-u su udaljeni oko 10 km, gdje se nalazi i nekoliko restorana.

Mislimo da je odnos cijene i kvalitete dobar, jer ne možete sjediti na prvom mjestu za male novce.

Uživali smo u 2 tjedna odmora, s puno mira, predivnom okolinom i ugodnom kućicom!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je dočekala Rose, vlasnica. Unatoč njenom lošem engleskom, nije bilo teško komunicirati. U večernjim satima donijela nam je košaru punu raznih delicija iz vlastitog vrta.

Vlasnici su otišli na godišnji odmor u našem prvom tjednu boravka. Rose nam je ljubazno predstavila zamjenu, koja nažalost nije govorila engleski. Što se tiče Wi-Fi-a, prijem je bio loš. Kako smo to već pročitali u recenzijama, donijeli smo svoje prijenosno računalo i koristili ga kao pristupnu točku, što je vrlo dobro funkcioniralo.

Nažalost, u prvom tjednu imali smo oluju u toku noći, zbog čega je nestalo struje. Pozivom Rose (broj je naveden u potvrdi rezervacije) to je odmah riješeno. Nakon toga smo otkrili da Wi-Fi više ne radi, što nažalost nije bilo popravljeno.

Osim toga, kućica je bila opremljena svim udobnostima. Uživali smo u kaminu.

Okolo kuće se šeću tri magarca, a rano ujutro ponekad vidite srnjake u vrtu.

Područje je prekrasno.

Pekara je udaljena oko 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigniju na oko 10 km, gdje se nalazi i nekoliko restorana.

Mislimo da je odnos cijene i kvalitete dobar, ne možete biti za sitniš na prvom mjestu.

Uživali smo u dva tjedna odmora, uz puno mira, prekrasne okoline i udobne kućice!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Ljubazno nas je dočekala Rose, vlasnica. Unatoč njezinom lošem engleskom jezikumu, nije bilo previše teško komunicirati. Čak je i večer došla sa korpicom raznih delicija iz svog vrta.

Vlasnici su otišli na odmor u našem prvom tjednu boravka na tri tjedna. Rose nam je lijepo predstavila zamjenu, koja nažalost nije govorila ni riječ engleskog. Što se tiče wifi-ja, primanje je bilo loše. Budući da smo to već pročitali u recenzijama, ponijeli smo svoje prijenosno računalo i koristili ga kao hotspot, što je bilo vrlo dobro.

Nažalost, prvog tjedna imali smo ono oluju, zbog čega je nestala struja. Pozivom Rose (broj je naveden u potvrdi rezervacije), problem je odmah riješen. Kasnije smo otkrili da ni wifi više ne radi, što nažalost nije popravljeno.

Kućica je opremljena svim potrebnim stvarima. Uživali smo u kaminu.

Okolo kućice hodaju tri magarca, a rano ujutro ponekad u vrtu vidimo srne.

Okolica je prekrasna.

Pečenjar je udaljen oko 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldia i Carrefoura u Torigniju udaljeni su oko 10 km, gdje se nalaze i razni restorani.

Smatramo da je omjer cijene i kvalitete dobar, jer ne možete biti za sitni novac na prvom mjestu.

Uživali smo u dvotjednom odmoru, s puno mira, prekrasnom okolišu i ugodnoj kućici!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Ljubazno nas je dočekala Rose, vlasnica. Unatoč njezinom lošem engleskom, nije bilo tako teško komunicirati. U večernjim satima čak je donijela košaru punu ukusnih proizvoda iz svog vrta.

Vlasnici su otišli na odmor u našem prvom tjednu na tri tjedna. Rose nam je predstavila zamjenu koja nažalost nije govorila engleski. Što se tiče WiFi-ja, prijem je bio loš. S obzirom da smo to već pročitali u recenzijama, ponijeli smo laptop i koristili ga kao hotspot, što je vrlo dobro funkcioniralo.

Nažalost, prve smo noći imali nevrijeme koje je izazvalo nestanak struje. Pozvali smo Rose (broj je naveden u rezervacijskom dokumentu) i odmah je riješila problem. Nakon toga smo otkrili da Internet također više ne radi, što nažalost nije bilo popravljeno.

Osim toga, kućica je bila opremljena svim potrebnim stvarima. Uživali smo u kaminu.

Oko kućice se šeta 3 magarca, a rano ujutro ponekad vidimo srne u vrtu.

Okolica je predivna.

Pekara je udaljena oko 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigniju su udaljeni oko 10 km, gdje se nalaze i razna mjesta za jelo.

Smatramo da je omjer cijene i kvalitete dobar, jer ne možete uvijek sjediti na prvom mjestu za sitniš.

Uživali smo u 2 tjedna odmora, s puno mira, prekrasnom okolicom i ugodnom kućicom!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je dočekala Rose, vlasnica. Unatoč njenom slabom znanju engleskog, nije bilo tako teško komunicirati. U večernjim satima čak je donijela košaru punu raznih delicija iz vlastitog vrta.

Vlasnici su otputovali na praznike u našem prvom tjednu i nisu se vratili tri tjedna. Rose nam je ljubazno predstavila zamjenu koja, nažalost, nije govorila nijednu riječ engleskog. Što se tiče Wi-Fi-ja, signal je bio loš. Pošto smo to već pročitali u recenzijama, ponijeli smo svoje prijenosno računalo i koristili ga kao pristupnu točku, što je dobro funkcioniralo.

Nažalost, prve smo sedmice imali oluju koja je uzrokovala nestanak struje. Pozivanjem Rose (broj je naveden u rezervacijskim dokumentima) odmah je riješeno. Nakon toga smo otkrili da se Wi-Fi više ne može povezati, što nažalost nije bilo popravljeno.

Osim toga, kuća je bila opremljena svim potrepštinama. Uživali smo u kaminskom ognjištu.

Okolo kuće se šeću tri magarca, a u ranim jutarnjim satima ponekad vidimo jelene u vrtu.

Okolina je predivna.

Pekara je udaljena oko 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigniu su udaljeni oko 10 km, gdje se nalaze razni restorani.

Mislimo da je odnos cijene i kvalitete dobar, jer ne možete očekivati da ćete za sitniš dobiti svjetski spektakl.

Uživali smo u dvotjednom odmoru, u potpunoj tišini, predivnoj okolini i udobnoj kući!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je dočekala Rose, vlasnica. Unatoč njezinom slabom engleskom jeziku, nije bilo tako teško komunicirati. Čak je i u večernjim satima donijela košaru punu raznih ukusnih stvari koje je sama uzgojila u vrtu.

Vlasnici su otišli na odmor u našem prvom tjednu boravka na 3 tjedna. Rose nam je pristojno predstavila zamjenu, koja nažalost nije govorila engleski. Što se tiče WiFi-ja, signal je bio loš. Budući da smo to već pročitali u recenzijama, ponijeli smo svoje prijenosno računalo i koristili ga kao hotspot, što je vrlo dobro funkcioniralo.

Nažalost, prve smo noći imali nevrijeme, zbog čega je nestalo struje. Pozivanjem Rose (broj je naveden u rezervacijskim dokumentima), problem je riješen odmah. Nakon toga smo primijetili da WiFi više ne radi, što nažalost nije bilo moguće popraviti.

Osim toga, kućica je bila opremljena svim potrebnim. Uživali smo u otvorenom kaminu.

Okolo kućice se šeću 3 magarca i rano ujutro možete vidjeti srne u vrtu.

Područje je prekrasno.

Pekara je udaljena približno 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigniju su udaljeni otprilike 10 km, gdje se nalaze razni restorani.

Mi smatramo da je cijena kvaliteta dobra, budući da se za sitniš ne možete očekivati najbolje mjesto.

Uživali smo u 2 tjedna odmora, u mirnom okruženju, lijepom krajoliku i ugodnom kućici!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je dočekala Rose, vlasnica. Unatoč njenom lošem engleskom jeziku, komunikacija nije bila previše teška. Čak je u večernjim satima donijela košaru punu raznih delicija iz svog vrta.

Vlasnici su otišli na godišnji odmor u našem prvom tjednu. Rose nam je pristojno predstavila zamjenu koja nažalost nije govorila engleski jezik. Što se tiče Wi-Fi signala, primanje je bilo loše. Budući da smo to već pročitali u recenzijama, donijeli smo svoje prijenosno računalo i koristili ga kao pristupnu točku, što je vrlo dobro funkcioniralo.

Nažalost, u prvom tjednu imali smo nevrijeme koje je uzrokovalo gubitak struje. Pozivom Rose (broj je naveden u rezervacijskim dokumentima) to je odmah riješeno. Tada smo otkrili da više nema signala Wi-Fi, što nažalost više nije bilo popravljeno.

Inače, kućica je bila opremljena sa svim potrebnim udobnostima. Uživali smo u otvorenom kaminu.

Oko kućice šeću tri magarca, a često ujutro možete vidjeti jelene u vrtu.

Okolica je prekrasna.

Pekarnica je udaljena oko 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigni su udaljeni oko 10 km, gdje se također nalaze razni restorani.

Smatramo da je omjer cijene i kvalitete dobar, jer ne možete očekivati da budete u prvom redu za male novce.

Uživali smo u 2 tjedna odmora, s puno mira, prekrasnim okruženjem i ugodnom kućicom!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je dočekala Rose, vlasnica. Unatoč njenom lošem engleskom, nije bilo tako teško komunicirati. Čak je uveče donela korpu punu poslastica iz svog vrta.

Vlasnici su otišli na godišnji odmor na tri nedelje u našem prvom tjednu. Rose nam je pristojno predstavila zamjenu, koja nažalost nije znala engleski jezik. Što se tiče wi-fi-ja, prijem je bio loš. Pošto smo to već pročitali u recenzijama, poneli smo svoj laptop i koristili ga kao pristupnu točku, što je jako dobro funkcioniralo.

Nažalost, prve noći smo imali oluju koja je izazvala nestanak struje. Pozvali smo Rose (broj je naveden u rezervacijskim papirima) i to je odmah rešeno. Nakon toga smo otkrili da wi-fi više ne radi, što nažalost nije bilo moguće popraviti.

Kućica je bila opremljena svim pogodnostima. Uživali smo u kaminu.

Okolo kućice se šetaju tri magarca, a rano ujutro ponekad možete videti jelene u vrtu.

Okolina je predivna.

Pekara je udaljena oko 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigniju su udaljeni oko 10 km, gde se nalaze i razni restorani.

Mislimo da je odnos cene i kvaliteta dobar, ipak ne možete očekivati da budete na prvom mestu za dinar.

Uživali smo u dvonedeljnom odmoru, sa puno mira, lepom okolinom i udobnom kućicom!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je dočekala Rose, vlasnica. Unatoč njenom lošem engleskom, komunikacija nije bila previše teška. Uvečer nam je čak donijela košaru s raznim poslasticama iz svog vrta.

Vlasnici su otišli na odmor u našem prvom tjednu boravka, na tri tjedna. Rose nam je predstavila zamjensku osobu koja, nažalost, nije govorila nijednu riječ engleskog. Što se tiče Wi-Fi signala, bio je loš. Budući da smo to pročitali u recenzijama, ponijeli smo sa sobom prijenosno računalo i koristili ga kao hotspot, što je odlično funkcioniralo.

Nažalost, prve noći imali smo olujno nevrijeme koje je izazvalo nestanak struje. Pozivom Rose (broj je naveden u rezervacijskim dokumentima), to je odmah riješeno. Nakon toga smo primijetili da Wi-Fi više ne radi, ali to nažalost nije bilo popravljeno.

Kućica je bila opremljena svim potrebnim stvarima. Uživali smo u otvorenoj vatri u kaminu.

Okolo kućice se šeće 3 magarca, a rano ujutro ponekad vidite jelene u vrtu.

Okolina je prekrasna.

Pekara je udaljena otprilike 5 km, a Lidlov, Aldijev i Carrefourov dućan u Torigni su udaljeni oko 10 km, gdje se nalaze i razni restorani.

Mislimo da je odnos cijene i kvalitete dobar, jer ne možete zahtijevati previše uz tako pristupačnu cijenu.

Uživali smo u 2 tjedna odmora, sa puno mira, prekrasnom okolinom i udobnom kućicom!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je dočekala Rose, vlasnica. Unatoč njenom slabom engleskom, nije bilo tako teško komunicirati. U večernjim satima čak je donijela košaru punu ukusnih stvari iz svojeg vlastitog povrtnjaka.

Vlasnici su otišli na 3 tjedna odmor na početku našeg boravka. Rose nam je ljubazno upoznala zamjenu koja nažalost nije govorila engleski. Što se tiče wifi-ja, signal je bio loš. Budući da smo to već pročitali u recenzijama, ponijeli smo svoj prijenosno računalo i koristili ga kao hotspot, što je jako dobro funkcioniralo.

Nažalost, u prvom tjednu smo imali noćnu oluju koja je uzrokovala nestanak struje. Pozivom Rose (broj je naveden u rezervacijskim dokumentima) problem je odmah riješen. Nakon toga smo otkrili da wifi više ne radi, ali nažalost nije popravljeno.

Inače, kućica je opremljena svim potrepštinama. I uživali smo u kaminu.

Okolo kućice šeću 3 magarca, a rano ujutro možete vidjeti jelene u vrtu.

Okolina je prekrasna.

Pekara je udaljena oko 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigniju su udaljeni oko 10 km, gdje se nalaze i razne mogućnosti za jelo.

Smatramo da je odnos cijene i kvalitete dobar, jer se ne može biti za male novce na prvom mjestu.

Uživali smo u 2 tjedna odmora, puno mira, lijepoj okolini i ugodnoj kućici!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je dočekala Rose, vlasnica objekta. Unatoč njenom lošem poznavanju engleskog jezika, komunikacija nam nije bila previše teška. U večernjim satima čak nam je donijela košaru punu ukusnih stvari iz svog vrta.

Vlasnici su otputovali na dvotjedni odmor već prvog tjedna našeg boravka. Rose je ljubazno predstavila svoju zamjenu, koja nažalost nije govorila engleski jezik. Što se tiče WiFi-ja, signal je bio loš. Budući da smo to već pročitali u recenzijama, donijeli smo svoje prijenosno računalo i koristili ga kao hotspot, što se pokazalo kao dobro rješenje.

Nažalost, prvog tjedna smo imali oluju koja je uzrokovala prekid električne energije. Pozivom Rose (broj je naveden u rezervacijskim dokumentima) to je brzo riješeno. No nakon toga smo primijetili da WiFi više ne radi i nažalost nije popravljen.

Inače, kućica je bila dobro opremljena i uživali smo u otvorenom kaminu.

Okolo kućice su tri magarca, a ujutro se ponekad mogu vidjeti srne u vrtu.

Područje je predivno.

Pekara je udaljena oko 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura su u Torigniju, udaljenom oko 10 km, gdje postoje i razni restorani.

Smatramo da je odnos cijene i kvalitete dobar, jer ne možete dobiti sve za malo novaca.

Uživali smo u dvotjednom odmoru, s puno mira, lijepom okolinom i ugodnoj kućici!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je dočekala Rose, vlasnica. Unatoč njenom slabo poznavanju engleskog, komunikacija nije bila previše teška. U večernjim satima nam je čak donijela košaru s raznim delicijama iz svog vrta.

Vlasnici su otišli prvog tjedna na 3 tjedna odmor. Rose nam je pristojno predstavila zamjenu koja nažalost nije govorila engleski. Što se tiče Wi-Fi-ja, signal je bio loš. Budući da smo to pročitali u recenzijama, ponijeli smo prijenosno računalo i koristili ga kao hotspot, što je vrlo dobro funkcioniralo.

Nažalost, prve noći smo imali oluju zbog koje je nestala struja. Odmah smo nazvali Rose (broj je naveden u rezervacijskim dokumentima) i problem je riješen. Nakon toga smo otkrili da više nema Wi-Fi signala, što nažalost više nije popravljeno.

Kućica je bila opremljena svim potrebnim stvarima. Uživali smo u kaminu.

Okolo kućice su 3 magarca, a rano ujutro ponekad vidite jelene u vrtu.

Okolina je prekrasna.

Pekara je udaljena oko 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigniju su udaljeni oko 10 km, gdje također ima raznih restorana.

Mislimo da je omjer cijene i kvalitete dobar, ipak ne možete očekivati puno za malo novca.

Uživali smo u 2 tjedna odmora, u potpunom miru, lijepoj okolini i ugodnoj kućici!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je primila Rose, vlasnica. Iako joj je engleski bio loš, nije bilo tako teško komunicirati. Uveče je čak donela košaru punu ukusnih stvari iz svog vrta.

Vlasnici su otputovali na 3 nedelje odmah u našoj prvoj nedelji. Rose nam je lepo predstavila zamenu, koja nažalost nije govorila engleski. Što se tiče wifi-ja, signal je bio loš. Budući da smo to već pročitali u komentarima, poneli smo laptop i koristili ga kao hotspot, što je veoma dobro funkcionisalo.

Nažalost, u prvoj nedelji smo imali oluju noću, zbog čega je nestala struja. Pozivom Rose (broj je naveden u rezervaciji) problem je odmah rešen. Onda smo ustanovili da i wifi više ne radi, što, nažalost, nije popravljeno.

Sve u svemu, kućica je bila opremljena svim pogodnostima. Uživali smo u kaminu.

Okolo kućice šetaju 3 magarca, a ujutro u bašti ponekad vidite srne.

Okolina je predivna.

Pekara je udaljena oko 5 km, a supermarkete poput Lidla, Aldija i Carrefoura ima u Torigniju, udaljenom oko 10 km, gde se nalazi i nekoliko restorana.

Mi smatramo da je odnos cene i kvaliteta dobar, jer ne možete za džabe sedeti na prvom mestu.

Uživali smo u 2 nedelje odmora, s puno mira, prelepe okoline i udobne kućice!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je dočekala Rose, vlasnica kuće. Unatoč njenom lošem engleskom jeziku, nije bilo tako teško komunicirati. Uveče nam je čak donela korpu punu raznih poslastica iz svog vrta.

Vlasnici su otišli na odmor u našoj prvoj nedelji za tri nedelje. Rose je ljubazno predstavila zamjenu, koja, nažalost, nije govorila engleski. Što se tiče Wi-Fi-ja, signal je bio slab. Pošto smo to već pročitali u recenzijama, ponijeli smo svoj laptop i koristili ga kao bežičnu vezu, što je vrlo dobro funkcioniralo.

Nažalost, prve nedelje imali smo noćni olujni udar koji je izazvao nestanak struje. Pozivanjem Rose (broj je naveden u rezervacijskim dokumentima) problem je odmah riješen. Nakon toga smo otkrili da Wi-Fi također ne radi, što nažalost nisu popravili.

Kućica je bila opremljena svim mogućim udobnostima. Uživali smo u kaminu.

Okolo kuće su tri magarca i rano ujutro možete vidjeti jelene u vrtu.

Okolina je predivna.

Pećnica je udaljena oko 5 km, a trgovački centri poput Lid

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Toplo nas je dočekala Rose, vlasnica kuće. Unatoč njezinom lošem engleskom, nije bilo tako teško komunicirati. U večernjim satima čak je donijela košaru punu raznih delicija iz svog vrta.

Vlasnici su otišli na odmor u našem prvom tjednu na tri tjedna. Rose nam je pristojno predstavila zamjenu koja, nažalost, nije govorila engleski. Što se tiče wi-fi mreže, prijem je bio loš. Budući da smo to već pročitali u recenzijama, poveli smo laptop i koristili ga kao hotspot, što je jako dobro funkcioniralo.

Nažalost, prve noći smo imali oluju zbog koje je nestalo struje. Zovnuvši Rose (broj je naveden u rezervacijskim dokumentima), problem je odmah riješen. Nakon toga smo otkrili da wi-fi također više ne radi, što nažalost nije popravljeno.

Osim toga, kućica je bila opremljena svim mogućim pogodnostima. I uživali smo u otvorenoj vatri.

Oko kućice se šeću tri magarca, a rano ujutro ponekad vidite košute u vrtu.

Okolina je prekrasna.

Pekara je udaljena oko 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigniju oko 10 km, gdje se također nalaze razni restorani.

Smatramo da je odnos cijene i kvalitete dobar jer ne možete sjediti na prvom mjestu za dvadeset lipa.

Uživali smo u dva tjedna odmora, u potpunom miru, prekrasnom okruženju i ugodnoj kućici!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je dočekala Rose, vlasnica. Unatoč njenom lošem engleskom, nije bilo tako teško komunicirati. Čak je u večernjim satima donijela košaru raznih delicija iz vlastitog vrta.

Vlasnici su otputovali na odmor u našem prvom tjednu na otprilike 3 tjedna. Rose nam je pristojno predstavila zamjenu koja nažalost nije govorila engleski. Što se tiče wifi-ja, primili smo slab signal. Budući da smo to već pročitali u recenzijama, ponijeli smo svoje prijenosno računalo i koristili ga kao točku pristupa, što je izvrsno funkcioniralo.

Nažalost, prve smo noći imali oluju zbog koje je nestala struja. Pozivom Rose (broj je naveden u rezervacijskim dokumentima) to je odmah riješeno. Nakon toga smo otkrili da se wifi više ne može popraviti, što je bilo jako žao.

Osim toga, kućica je bila opremljena sa svim potrebnim sadržajima. I uživali smo u kaminu.

Okolo kućice su tri magarca i rano ujutro ponekad vidimo srne u vrtu.

Okolica je prekrasna.

Pekara je udaljena oko 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigniju su udaljeni otprilike 10 km, gdje se nalaze i razni restorani.

Mislimo da je cijena i kvaliteta dobra, jer ne možete sjesti na prvo mjesto za jeftine pare.

Uživali smo u 2 tjedna odmora, sa puno mira, prekrasne okoline i udobne kućice!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

S ljubaznim dočekom nas je dočekala Rose, vlasnica. Unatoč njenom lošem engleskom jeziku, nije bilo tako teško komunicirati. U večernjim satima čak nam je donijela košaru s raznim finim stvarima iz svog vrta.

Vlasnici su otputovali na odmor prvog tjedna našeg boravka. Rose je ljubazno predstavila zamjenu koja nažalost nije govorila engleski. Što se tiče WiFi-ja, prijem je bio loš. Budući da smo to već pročitali u recenzijama, ponijeli smo svoje prijenosno računalo i koristili ga kao hotspot, što je izvrsno funkcioniralo.

Nažalost, prvog tjedna smo imali jednu noć grmljavine zbog koje je nestala struja. Pozivom Rose (broj je naveden u rezervacijskim papirima) problem je odmah riješen. Onda smo otkrili da WiFi više ne radi, ali nažalost to nije popravljeno.

Osim toga, kućica je bila opremljena svim udobnostima. Uživali smo u kaminu.

Okolo kućice su tri magarca i ujutro možete vidjeti jelene u vrtu.

Okolina je prekrasna.

Pekara je udaljena oko 5 km, a trgovine poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigniju su udaljene oko 10 km, gdje se također nalaze razni restorani.

Mislimo da je cijena i kvaliteta dobra, ipak ne možeš za sitniš biti na prvom mjestu.

Uživali smo u dva tjedna odmora, sa puno mira, prekrasnom okolinom i ugodnom kućicom!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Ljubazno nas je dočekala Rose, vlasnica. Unatoč njezinom lošem engleskom, nije bilo teško komunicirati. Čak nam je u večernjim satima donijela korpu s ukusnim stvarima iz vlastitog vrta.

Vlasnici su otišli na odmor u našem prvom tjednu za 3 tjedna. Rose nam je pristojno predstavila zamjenu koja, nažalost, nije govorila engleski. Što se tiče wi-fi-ja, prijem je bio loš. Budući da smo to već pročitali u recenzijama, ponijeli smo svoj prijenosno računalo i koristili ga kao hotspot, što je bilo vrlo dobro.

Nažalost, u prvom tjednu imali smo nevrijeme noću, zbog čega je nestalo struje. Pozivom Rose (broj je naveden u potvrdi rezervacije) problem je odmah riješen. Nakon toga smo otkrili da wi-fi više ne radi, što nažalost nije popravljeno.

Ostalo je kućica opremljena svim udobnostima. Uživali smo u kaminu.

Okolo kućice se šeću 3 magarca, a ujutro možete u vrtu vidjeti i jelene.

Okolina je prekrasna.

Pekara je udaljena oko 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigni su udaljeni oko 10 km, gdje također ima raznih mjesta za jelo.

Mislimo da je omjer cijene i kvalitete dobar, jer ne možete dobiti sve za sitniš.

Uživali smo u 2 tjedna odmora, u potpunom miru, lijepoj okolini i ugodnoj kućici!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je primila Rose, vlasnica. Unatoč njezinom lošem engleskom, nije bilo tako teško komunicirati. U večernjim satima čak je donijela košaru sa svim vrstama ukusnih zalogaja iz vlastitog vrta.

Vlasnici su otputovali na odmor u našem prvom tjednu i bili su odsutni 3 tjedna. Rose nam je lijepo predstavila zamjenu koja nažalost nije znala ni riječ engleskog. Što se tiče WiFi-ja, signal je bio loš. Budući da smo to već pročitali u recenzijama, ponijeli smo prijenosno računalo i koristili ga kao vruću točku, što je odlično funkcioniralo.

Nažalost, prvog tjedna imali smo oluju noću i nestalo je struje. Pozvali smo Rose (broj je naveden u rezervacijskim papirima) i to je odmah riješeno. Nakon toga smo otkrili da više nema WiFi-ja, ali nažalost nije bilo moguće popraviti.

Kućica je bila opremljena svim pogodnostima i uživali smo u kaminu.

Okolo kućice šeću 3 magarca, a rano ujutro ponekad vidimo srnjake u vrtu.

Okolina je predivna.

Pekara je udaljena oko 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigniu su udaljeni oko 10 km, gdje se također nalaze razni restorani.

Mislimo da je odnos cijene i kvalitete dobar - ipak, ne možete biti na prvom mjestu za sitni novac.

Uživali smo 2 tjedna odmora s puno mira, prekrasnom okolinom i ugodnom kućicom!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Toplo smo dočekani od strane Rose, vlasnice. Unatoč njenoj lošoj engleskoj, nije bilo tako teško komunicirati. Uveče je čak donela košaru sa raznim dobrima iz svog vrta.

Vlasnici su u našoj prvoj nedelji otišli na odmor na tri nedelje. Rose nam je pristojno predstavila zamenu, koja nažalost nije govorila engleski. Što se tiče Wi-Fi-ja, prijem je bio loš. Pošto smo ovo već pročitali u recenzijama, poneli smo svoj laptop i koristili ga kao prenosnu tačku pristupa, što je vrlo dobro funkcionisalo.

Nažalost, prvog smo nedelja imali oluju tokom noći, zbog čega je nestalo struje. Pozivanjem Rose (broj se nalazi u rezervacionim papirima) rešeno je odmah. Onda smo otkrili da Wi-Fi više ne radi, što nažalost nije bilo popravljeno.

Inače, kućica je bila opremljena svim potrepštinama. I uživali smo u kaminu.

Okolo kućice hodaju tri magarca, a rano ujutro ponekad vidite srne u dvorištu.

Područje je prelepo.

Pekara je udaljena oko 5 km, a supermarketi poput Lidl-a, Aldi-ja i Carrefour-a u Torigniju na oko 10 km udaljenosti, gde se nalazi i nekoliko mesta za jelo.

Mislimo da je odnos cene i kvaliteta dobar, jer ne možete očekivati da budete na prvom mestu za male pare.

Uživali smo u dve nedelje odmora, sa puno mira, lepim okruženjem i udobnom kućicom!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je dočekala Rose, vlasnica. Unatoč njenom lošem engleskom, nije bilo tako teško komunicirati. U večernjim satima čak nam je donijela košaru punu ukusnih stvari iz svog vlastitog vrta.

Vlasnici su otišli na odmor u našem prvom tjednu boravka, na tri tjedna. Rose nam je ljubazno predstavila njihovu zamjenu, koja nažalost nije govorila ni riječ engleskog. Što se tiče Wi-Fi-ja, signal je bio loš. Budući da smo to već pročitali u recenzijama, ponijeli smo sa sobom laptop i koristili ga kao vlastitu hotspot vezu, što je vrlo dobro funkcioniralo.

Nažalost, prvog tjedna imali smo noć s olujom koja je uzrokovala nestanak struje. Nakon što smo nazvali Rose (broj je naveden u rezervacijskom dokumentu), problem je odmah riješen. Nakon toga smo otkrili da Wi-Fi više ne radi, što nažalost nije bilo popravljeno.

Kućica je bila opremljena svim potrebnim stvarima. Uživali smo u kaminskom ogrjevu.

Okolo kućice su tri magarca, a rano ujutro ponekad možete vidjeti srne u vrtu.

Okolina je predivna.

Pekara je udaljena oko 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura su u Torigniju, udaljenom oko 10 km, gdje se nalaze i razni restorani.

Mislimo da je odnos cijene i kvalitete dobar, ipak ne možete dobiti sve za male novce.

Uživali smo u dvotjednom odmoru, s obiljem mira, prekrasnom okolinom i ugodnom kućicom!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je dočekala Rose, vlasnica. Unatoč njezinom ograničenom znanju engleskog, komunikacija nije bila previše teška. U večernjim satima čak je donijela košaru s raznim poslasticama iz svojeg vrta.

Vlasnici su otišli na odmor na 3 tjedna u našem prvom tjednu. Rose nam je ljubazno predstavila zamjenu, koja nažalost nije govorila engleski. Što se tiče Wi-Fi-ja, signal je bio loš. Budući da smo ovo već pročitali u recenzijama, ponijeli smo svoje prijenosno računalo i koristili ga kao hotspot, što je odlično funkcioniralo.

Nažalost, u prvom tjednu smo imali jednu olujnu noć zbog koje je nestala struja. Nazvali smo Rose (broj je naveden u potvrdi rezervacije) i to je odmah riješeno. Nakon toga smo otkrili da Wi-Fi također ne radi, ali nažalost nije popravljen.

Osim toga, kućica je bila opremljena svim mogućim pogodnostima. Uživali smo u kaminu.

Okolo kućice se šetala 3 magarca, a rano ujutro ponekad vidimo srne u vrtu.

Okolica je predivna.

Pečkar nalazi se otprilike 5 km udaljenosti, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigniju su otprilike 10 km udaljenosti, gdje se nalazi i nekoliko restorana.

Mislimo da je omjer cijene i kvalitete dobar, jer ne možete biti na prvom mjestu za sitan novac.

Uživali smo u 2 tjedna odmora, s puno mira, predivnim okruženjem i ugodnom kućicom!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je dočekala Rose, vlasnica. Unatoč njenom lošem engleskom, nije bilo tako teško komunicirati. Čak je večer donijela košaru punu raznih delicija iz svog vlastitog vrta.

Vlasnici su otišli na odmor u našem prvom tjednu na tri tjedna. Rose nam je lijepo predstavila zamjenu, koja nažalost nije govorila engleski. Što se tiče wifi-ja, signal je bio loš. Budući da smo to već pročitali u recenzijama, ponijeli smo svoj laptop i koristili ga kao hotspot, što je vrlo dobro funkcioniralo.

Nažalost, u prvom tjednu smo imali oluju koja je izazvala nestanak struje. Pozivanjem Rose (broj je naveden u rezervacijskim papirima), to je odmah riješeno. Nakon toga smo otkrili da wifi više ne radi, a nažalost nije popravljen.

Osim toga, kućica je bila opremljena svim potrepštinama. Uživali smo u kaminskom ognjištu.

Okolo kućice šeću 3 magarca, a rano ujutro ponekad vidimo jelene u vrtu.

Okolica je prekrasna.

Pećara je udaljena otprilike 5 km, a trgovine poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigniju su udaljene otprilike 10 km, gdje se nalaze i razni restorani.

Mi smatramo da je omjer cijene i kvalitete dobar, konačno ne možete sjesti za bagatelno cijenu na prvi red.

Uživali smo u 2 tjedna odmora, s puno mira, prekrasnom okolinom i ugodnom kućicom!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Toplo nas je dočekala Rose, vlasnica. Unatoč njenom lošem engleskom, bilo je lako komunicirati. čak nam je navečer donijela košaru sa svakojakim dobrotama iz svog vlastitog vrta.

Vlasnici su otputovali na odmor u našem prvom tjednu za 3 tjedna. Rose nam je pristojno predstavila zamjenu, koja nažalost nije govorila engleski. Što se tiče wi-fi-a, prijem je bio loš. Budući da smo to pročitali u recenzijama, donijeli smo svoj laptop i koristili ga kao hotspot, što je jako dobro funkcioniralo.

Nažalost, prvog tjedna imali smo nevrijeme koje je uzrokovalo nestanak struje. Pozivom Rose (broj se nalazi u rezervacijskim dokumentima) problem je odmah riješen. Nakon toga smo otkrili da wi-fi više ne radi, što nažalost nije popravljeno.

Ostatak kuće je imao sve pogodnosti. I uživali smo u kaminu.

Okolo kuće su tri magarca i rano ujutro ponekad vidite jelena u vrtu.

Okolina je prekrasna.

Pekara je udaljena oko 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigniju su udaljeni oko 10 km, gdje se nalazi i nekoliko restorana.

Mi smo zadovoljni kvalitetom cijene, ipak ne možete biti za siću prvi u redu.

Uživali smo u 2 tjedna odmora, s puno mira, prekrasnom okolinom i ugodnom kućicom!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je dočekala Rose, vlasnica. Unatoč slabom poznavanju engleskog jezika, nije bilo previše teško komunicirati. Uvečer je čak donijela košaru sa svakakvim ukusnim stvarima iz svog vlastitog vrta.

Vlasnici su otišli na odmor u našem prvom tjednu boravka, na 3 tjedna. Rose nam je pristojno predstavila svoju zamjenu, koja, nažalost, nije govorila engleski. Što se tiče WiFi-ja, signal je bio loš. Budući da smo to već čitali u recenzijama, ponijeli smo svoj laptop i koristili ga kao bežičnu vezu, što je dobro funkcioniralo.

Nažalost, u prvom tjednu imali smo oluju koja je izazvala nestanak struje. Pozivanjem Rose (broj je naveden u rezervacijskim dokumentima), problem je odmah riješen. Nakon toga smo otkrili da više nema WiFi signala, što nažalost nije bilo popravljeno.

Kućica je bila opremljena sa svim potrepštinama. Uživali smo u kaminskom ognjištu.

Okolo kućice se šetaju 3 magarca, a rano ujutro ponekad vidimo srne u vrtu.

Okolina je predivna.

Pekara je udaljena otprilike 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigniju su udaljeni otprilike 10 km, gdje se nalazi i nekoliko restorana.

Mislimo da je omjer cijene i kvalitete dobar, ipak ne možete uvijek biti na prvom mjestu za sitniš.

Uživali smo u dvotjednom odmoru, s puno mira, predivnom okolinom i ugodnom kućicom!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je dočekala Rose, vlasnica. Iako je slabije govorila engleski, ipak nije bilo teško komunicirati. Uveče je čak donela korpu sa raznim ukusima iz svog vrta.

Vlasnici su otputovali na odmor u našu prvu nedelju, sami na 3 nedelje. Rose nam je lepo predstavila zamenu, koja nažalost nije govorila engleski. Što se tiče Wi-Fi, signal je bio loš. Pošto smo to već videli u recenzijama, doneli smo svoj laptop i koristili ga kao hot spot, što je odlično funkcionisalo.

Nažalost, u prvoj nedelji smo imali nevreme jedne noći, zbog čega je nestala struja. Pozivom Rose (broj je naveden u rezervacionim papirima) to se odmah rešilo. Nakon toga smo otkrili da više nema Wi-Fi signala, što nažalost nije popravljeno.

Kućica je bila opremljena svim pogodnostima. Uživali smo u kaminu.

Oko kućice se šeću 3 magarca i rano ujutro ponekad vidimo jelene u bašti.

Okolina je predivna.

Pekara je udaljena oko 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigniju su udaljeni oko 10 km, gde se nalazi i nekoliko restorana.

Mislimo da je odnos cena-kvalitet dobar, jer ne možete biti kvalitetno smešteni za vrlo malu cenu.

Uživali smo u 2 nedelje odmora, sa puno mira, predivne okoline i ušuškane kućice!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je dočekala Rose, vlasnica. Unatoč njenom lošem engleskom, nije bilo tako teško komunicirati. U večernjim satima nam je čak donijela košaru s raznim slatkim iz svog vrta.

Vlasnici su otišli na odmor u našem prvom tjednu na tri tjedna. Rose nam je predstavila zamjenu koja nažalost nije govorila ni riječ engleskog jezika. Što se tiče WiFi-a, signal je bio slab. Budući da smo ovo pročitali u recenzijama, ponijeli smo svoje prijenosno računalo i koristili ga kao hotspot, što je odlično funkcioniralo.

Nažalost, u prvom tjednu smo imali noćnu oluju koja je uzrokovala nestanak struje. Pozivom Rose (broj je naveden u rezervacijskom dokumentu) to je odmah riješeno. Nakon toga smo primijetili da WiFi također ne radi, što nažalost nije popravljeno.

Kućica je opremljena svim pogodnostima. I uživali smo u kaminu.

Okolo kuće se šetalo 3 magarca, a rano ujutro smo ponekad viđali srne u vrtu.

Područje je predivno.

Pekara je udaljena oko 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigniju su udaljeni oko 10 km, gdje se nalaze i razni restorani.

Mislimo da je odnos cijene i kvalitete dobar, budući da ne možete sjediti na prvom mjestu za sitniš.

Uživali smo u 2 tjedna odmora, s puno mira, predivnog okruženja i ugodne kućice!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je dočekala Rose, vlasnica. Unatoč lošem poznavanju engleskog jezika, nije bilo tako teško komunicirati. Čak je uvečer donijela košaru s raznim delicijama iz svog vrta.

Vlasnici su otišli na odmor u našem prvom tjednu boravka, na tri tjedna. Rose je lijepo predstavila zamjenu, koja nažalost nije govorila engleski. Što se tiče wifi-ja, prijem je bio loš. Budući da smo to pročitali u recenzijama, ponijeli smo svoj prijenosno računalo i koristili ga kao hotspot, što je vrlo dobro funkcioniralo.

Nažalost, u prvom tjednu smo imali jednu olujnu noć zbog koje je nestalo struje. Pozivanjem Rose (broj je naveden u rezervacijskim dokumentima) problem je odmah riješen. Zatim smo otkrili da wifi također ne radi, ali nažalost nije stavljen u funkciju.

Osim toga, kućica je bila opremljena svim potrebnim stvarima. Uživali smo u kaminu.

Okolo kućice šeću tri magarca, a rano ujutro možete vidjeti jelenčiće u vrtu.

Okolina je predivna.

Pekara je udaljena oko 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigniju su udaljeni oko 10 km, gdje se nalazi i nekoliko restorana.

Smatramo da je omjer cijene i kvalitete dobar, jer nije moguće biti na principu "jeftino kupiti nešto kvalitetno".

Uživali smo u dvotjednom odmoru, uz puno mira, prekrasnu okolinu i ugodnu kućicu!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je dočekala Rose, vlasnica. Unatoč njenom lošem engleskom, nije bilo tako teško komunicirati. U večernjim satima je čak donijela košaru s raznim delicijama iz svog vrta.

Vlasnici su otišli na 3 tjedna odmora već u našem prvom tjednu. Rose nam je pristojno predstavila zamjenu koja nažalost nije govorila ni riječ engleskog. Što se tiče Wi-Fi-ja, signal je bio slab. Budući da smo to već pročitali u recenzijama, uzeli smo svoje prijenosno računalo i koristili ga kao hotspot, što je dobro funkcioniralo.

Nažalost, u prvom tjednu smo imali oluju noću, zbog čega je nestalo struje. Pozivom Rose (broj je naveden u rezervacijskim papirima) to je odmah riješeno. Nakon toga smo otkrili da Wi-Fi više ne radi, što nažalost nije popravljeno.

Osim toga, kućica je bila opremljena svim pogodnostima. Uživali smo u kaminu.

Okolo kućice hodaju tri magarca, a rano ujutro ponekad možete vidjeti srne u vrtu.

Okolina je prekrasna.

Pekara je udaljena oko 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigniju su udaljeni oko 10 km, gdje se nalaze i razni restorani.

Mislimo da je odnos cijene i kvalitete dobar, jer ne možete očekivati sve za sitniš.

Uživali smo u 2 tjedna odmora, sa puno mira, prekrasnom okolinom i ugodnom kućicom!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je dočekala Rose, vlasnica. Unatoč njenom lošem znanju engleskog, nije bilo tako teško komunicirati. U večernjim satima čak je donijela košaru punu raznih delicija iz svog povrtnjaka.

Vlasnici su otišli na odmor u našem prvom tjednu i to na 3 tjedna. Rose nam je ljubazno predstavila zamjenu, koja nažalost nije govorila ni riječ engleskog. Što se tiče Wi-Fi-ja, signal je bio slab. Budući da smo ovo već pročitali u recenzijama, ponijeli smo svoje prijenosno računalo i koristili ga kao hotspot, što je vrlo dobro funkcioniralo.

Nažalost, u prvom tjednu smo imali oluju noću, zbog čega je nestalo struje. Pozivom Rose (broj je naveden u rezervacijskim dokumentima) problem je odmah riješen. Zatim smo otkrili da Wi-Fi više ne radi, što nažalost nije popravljeno.

Ostatak kuće bio je opremljen sa svim pogodnostima. I uživali smo u kaminu.

Okolo kuće su tri magarca, a rano ujutro se ponekad mogu vidjeti jelene u vrtu.

Okolica je prekrasna.

Pekara je udaljena oko 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigniju su udaljeni oko 10 km, gdje se nalaze i razni restorani.

Mislimo da je odnos cijene i kvalitete dobar, ipak ne možete biti na prvom mjestu za malo novaca.

Uživali smo u 2 tjedna odmora, s puno mira, lijepim okruženjem i ugodnom kućicom!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je dočekala Rose, vlasnica. Unatoč njenom slabom poznavanju engleskog, nije bilo tako teško komunicirati. Uvečer je čak donijela košaru punu raznih delicija iz svog vrtu.

Vlasnici su otputovali na godišnji odmor u našem prvom tjednu, na tri tjedna. Rose nam je predstavila zamjenu koja nažalost nije govorila engleski. Što se tiče WiFi-a, prijem je bio loš. Budući da smo to pročitali u recenzijama, ponijeli smo svoj prijenosno računalo i koristili ga kao prijenosnu točku, što je vrlo dobro funkcioniralo.

Nažalost, prve noći smo imali nevrijeme koje je uzrokovalo nestanak struje. Pozivom Rose (broj je naveden u rezervacijskim dokumentima) odmah je riješeno. Nakon toga smo otkrili da WiFi više ne radi, što nažalost nije bilo popravljeno.

Osim toga, kućica je imala sve pogodnosti. Uživali smo u kaminu.

Okolo kućice se šeću tri magarca i rano ujutro ponekad vidite srndaće u vrtu.

Okolina je prekrasna.

Pekara je udaljena oko 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigniju su udaljeni oko 10 km, gdje se također nalazi nekoliko mjesta za jelo.

Mislimo da je omjer cijene i kvalitete dobar, jer ne možete sjediti na prvom redu za male novce.

Uživali smo u dva tjedna odmora, s puno mira, prekrasnom okolinom i ugodnom kućicom!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačno su nas dočekali Rose, vlasnica. Bez obzira na to što nije baš dobro govorila engleski, komunikacija nije bila previše teška. U večernjim satima nam je čak donijela košaru punu đakonija iz svog vlastitog vrtu.

U prvom tjednu našeg boravka vlasnici su otišli na odmor na 3 tjedna. Rose nam je pristojno predstavila zamjenu, koja, nažalost, nije govorila ni riječ engleskog. Što se tiče Wi-Fi-a, signal je bio loš. Budući da smo to već pročitali u recenzijama, ponijeli smo svoje prijenosno računalo i koristili ga kao hotspot, što je vrlo dobro funkcioniralo.

Nažalost, prvog tjedna smo imali noć s grmljavinom, zbog čega je nestalo struje. Pozivanjem Rose (broj je naveden u potvrdi rezervacije), to je odmah riješeno. Nakon toga smo otkrili da više ne radi ni Wi-Fi, što nažalost nije popravljeno.

Osim toga, kućica je bila opremljena svim potrebnim sadržajima. I uživali smo u kaminu.

Okolo kućice šeću 3 magarca i rano ujutro ponekad vidite jelene u vrtu.

Okolica je predivna.

Pekara je udaljena oko 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigniju su udaljeni otprilike 10 km, gdje se nalaze i razni restorani.

Mislimo da je kvaliteta za cijenu dobra, jer ne možete uvijek biti prvi za sitnicu.

Uživali smo u 2 tjedna odmora, s mnogo mira, prekrasne okoline i ugodne kućice!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je dočekala Rose, vlasnica. Unatoč njenom lošem engleskom, nije bilo tako teško komunicirati. Čak nam je u večernjim satima donijela košaru s raznim poslasticama iz svog vrta.

Vlasnici su otputovali na našem prvom tjednu na trogodišnji odmor. Rose nam je predstavila zamjenu koja, nažalost, nije govorila engleski. Što se tiče Wi-Fi-a, primanje je bilo slabo. Budući da smo to već čitali u recenzijama, ponijeli smo laptop sa sobom i koristili ga kao hotspot, što je bilo vrlo dobro.

Nažalost, prvog tjedna imali smo oluju noću, zbog čega je nestalo struje. Pozivom Rose (broj je naveden u rezervacijskim dokumentima) odmah je riješeno. Nakon toga smo otkrili da Wi-Fi također ne radi, što nažalost nije bilo popravljeno.

Inače, kućica je bila opremljena svim udobnostima. I uživali smo u otvorenom kaminu.

Okolo kuće ima 3 magarca i rano ujutro ponekad vidite srne u vrtu.

Okolina je predivna.

Pekara je udaljena oko 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigniju su udaljeni otprilike 10 km, gdje se nalaze razni restorani.

Smatramo da je omjer cijene i kvalitete dobar, jer se ne može sjediti na prvom mjestu za sitniš.

Uživali smo u 2 tjedna odmora, s puno mira, prekrasnim okruženjem i udobnom kućicom!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je dočekala Rose, vlasnica. Unatoč svojim lošim engleskim jezikom, komunikacija nije bila toliko teška. U večernjim satima nam je čak donijela košaru sa svim pogodnostima iz svog vrta.

Vlasnici su otišli na odmor u našem prvom tjednu boravka, na 3 tjedna. Rose nam je pristojno predstavila zamjenu, koja nažalost nije govorila engleski. Što se tiče Wi-Fi-ja, signal je bio slab. Budući da smo to pročitali u recenzijama, ponijeli smo svoj prijenosno računalo i koristili ga kao vlastiti hotspot, što je vrlo dobro funkcioniralo.

Nažalost, u prvom tjednu imali smo nevrijeme jedne noći koje je izazvalo nestanak struje. Pozvali smo Rose (broj je naveden u rezervacijskim dokumentima) i problem je odmah riješen. Nakon toga smo saznali da više nema Wi-Fi signala, što nažalost nije bilo popravljeno.

Kuća je bila opremljena svim potrebnim stvarima. Uživali smo u otvorenom kaminu.

Okolo kuće šeću 3 magarca i rano ujutro ponekad možete vidjeti srne u vrtu.

Okolina je prekrasna.

Pekara je udaljena oko 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigniju udaljeni su oko 10 km, gdje se nalaze i razni restorani.

Mislimo da je odnos cijene i kvalitete dobar, jer ne možete očekivati previše za tu cijenu.

Uživali smo u 2 tjedna odmora, s puno mira, prekrasnim okruženjem i ugodnom kućicom!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Toplo smo dočekani od strane Rose, vlasnice. Unatoč njenom lošem engleskom, komunikacija nije bila previše teška. U večernjim satima čak nam je donijela košaru punu delicija iz svog vrtla.

Vlasnici su otišli na 3 tjedna odmora u našem prvom tjednu. Rose nam je pristojno predstavila zamjenu koja nažalost nije govorila engleski. Što se tiče Wi-Fi-ja, signal je bio loš. Budući da smo to već pročitali u recenzijama, donijeli smo svoje prijenosno računalo i koristili ga kao pristupnu točku, što je vrlo dobro funkcioniralo.

Nažalost, u prvom tjednu imali smo oluju koja je izazvala nestanak struje. Pozivom Rose (broj je naveden u rezervacijskim papirima) odmah je riješeno. Nakon toga smo otkrili da Wi-Fi više ne radi, što nažalost nije popravljeno.

Osim toga, kućica je bila opremljena svim potrepštinama. I uživali smo u kaminu.

Okolo kućice šeće 3 magarca, a rano ujutro ponekad možete vidjeti srne u vrtu.

Okolica je predivna.

Pekara je udaljena oko 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigniju su udaljeni oko 10 km, gdje se nalazi i nekoliko restorana.

Mi smatramo da je cijena-kvaliteta dobra, naposljetku se ne možete očekivati puno za malo novca.

Uživali smo u 2 tjedna odmora, s mnogo mira, prekrasnom okolicom i ugodnom kućicom!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je dočekala Rose, vlasnica. Unatoč njenom slabom engleskom jeziku, nije bilo previše teško komunicirati. Čak nam je u večernjim satima donijela košaru s raznim delicijama iz vlastitog povrtnjaka.

Vlasnici su otišli na godišnji odmor u našem prvom tjednu boravka na tri tjedna. Rose nam je pristojno predstavila zamjenu, koja nažalost nije znala ni riječ engleskog. Što se tiče Wi-Fi-ja, prijem je bio loš. Budući da smo to pročitali u recenzijama, ponijeli smo sa sobom prijenosno računalo i koristili ga kao pristupnu točku, što je vrlo dobro funkcioniralo.

Nažalost, prve noći smo imali oluju koja je izazvala nestanak struje. Pozivom Rose (broj je naveden u potvrdi rezervacije) to je odmah riješeno. Nakon toga smo otkrili da Wi-Fi više ne radi, što nažalost nije bilo popravljeno.

Osim toga, kućica je bila opremljena svim pogodnostima. Uživali smo u kaminskom ognjištu.

Okolo kućice su tri magarca i u jutarnjim satima ponekad vidite jelene u vrtu.

Okolina je predivna.

Pekara je udaljena otprilike 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigniju su udaljeni otprilike 10 km, gdje se nalaze i razni restorani.

Smatramo da je odnos cijene i kvalitete dobar, jer ne možete biti za sitniš na prvom mjestu.

Uživali smo u 2 tjedna odmora, s puno mira, prekrasnim okolišem i ugodnom kućicom!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je dočekala Rose, vlasnica. Unatoč njenom lošem engleskom, nije bilo previše teško komunicirati. Čak je u večernjim satima donijela košaru s raznim delicijama iz svog vrta.

Vlasnici su otputovali na odmor u našem prvom tjednu i bili su odsutni 3 tjedna. Rose nam je predstavila zamjenu koja, nažalost, nije govorila engleski. Što se tiče WiFi-a, veza je bila loša. Budući da smo to već pročitali u recenzijama, donijeli smo svoj prijenosno računalo i koristili ga kao vruću točku, što je odlično funkcioniralo.

Nažalost, prve noći smo imali nevrijeme zbog kojeg je nestala struja. Pozvali smo Rose (broj je naveden u rezervacijskim papirima) i odmah je riješila problem. Nakon toga smo shvatili da WiFi više ne radi i nažalost nije popravljen.

Kućica je bila opremljena svim potrepštinama. Uživali smo u otvorenom kaminu.

Okolo kućice su 3 magarca i ujutro rano ponekad vidimo jelene u vrtu.

Okolina je predivna.

Pekara je udaljena oko 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura su u Torigni, udaljenom oko 10 km, gdje se nalaze i razni restorani.

Mislimo da je cijena kvaliteta dobra, jer se ne možete sprijateljiti s prvog mjesta za gotovo ništa.

Uživali smo u 2 tjedna odmora, s puno mira, lijepom okolinom i ugodnom kućicom!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Toplo smo dočekani od strane Rose, vlasnice. Iako je slabo govorila engleski, nije bilo previše teško komunicirati. Čak je uveče donela korpu punu raznih poslastica iz svog vrta.

Vlasnici su otputovali na odmor na tri nedelje u našoj prvoj nedelji. Rose nam je lepo predstavila zamjensku osobu, koja nažalost nije govorila engleski. Što se tiče Wi-Fija, signal je bio loš. Budući da smo to pročitali u recenzijama, poneli smo svoj laptop i koristili ga kao hotspot, što je odlično funkcioniralo.

Nažalost, prve noći smo imali oluju koja je prekinula struju. Pozvali smo Rose (broj je naveden u rezervacionom obrascu) i problem je odmah rešen. Nakon toga smo otkrili da se više nije moglo konektovati na Wi-Fi, što nažalost više nije popravljeno.

Kućica je bila opremljena svim potrepštinama. Uživali smo u kaminu.

Okolo kućice su tri magarca i rano ujutro ponekad vidimo srne u vrtu.

Okolina je prelepa.

Pekara je udaljena oko 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigniju udaljeni su oko 10 km, gde se nalaze i razni restorani.

Mislimo da je odnos cena-kvalitet dobar, jer ne možete očekivati previše po tako povoljnoj ceni.

Uživali smo u dvonedeljnom odmoru, u mirnom okruženju i u toplom domu!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je dočekala Rose, vlasnica. Unatoč njenom lošem engleskom, nije bilo tako teško komunicirati. Uvečer nam je čak donijela košaru sa raznim poslasticama iz svog vlastitog vrta.

Vlasnici su otišli na godišnji odmor na tri tjedna. Rose nam je pristojno predstavila zamjenu, nažalost, nije znala niti riječ engleskog. Što se tiče wifi-a, recepcija je bila loša. Budući da smo to pročitali u recenzijama, ponijeli smo svoje prijenosno računalo i koristili ga kao hotspot, što je vrlo dobro funkcioniralo.

Nažalost, prve noći smo imali nevrijeme i nestanak struje. Pozivom Rose (broj je naveden u rezervacijskim papirima) odmah je riješeno. Nakon toga smo otkrili da wifi više ne radi, što nažalost više nije bilo popravljeno.

Kućica je bila opremljena svim pogodnostima. Uživali smo uz kamin.

Okolo kućice šeću 3 magarca, a u rano jutro ponekad vidimo jelene u vrtu.

Područje je prekrasno.

Pekara je udaljena otprilike 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura su u Torigniju udaljenom otprilike 10 km, gdje se nalaze i razni restorani.

Smatramo da je omjer cijene i kvalitete dobar, jer ne možete biti na prvom redu za sitnicu.

Uživali smo u dva tjedna odmora, sa puno mira, prekrasnom okolinom i udobnom kućicom!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je dočekala Rose, vlasnica. Iako je njen engleski bio ograničen, nije bilo previše teško komunicirati. Čak je večerni nju došla donijeti košaru punu ukusnih stvari iz svog vrta.

Vlasnici su otišli na praznike prve sedmice. Rose nam je pristojno predstavila zamjenu, koja nažalost nije govorila engleski. Što se tiče WiFi-a, primili smo loš signal. Budući da smo to već pročitali u recenzijama, ponijeli smo laptop i koristili ga kao WiFi hotspot, što je vrlo dobro funkcioniralo.

Nažalost, prvog smo tjedna imali oluju noću zbog čega je došlo do nestanka struje. Pozivom Rose (broj se nalazi u rezervacijskim dokumentima), problem je odmah riješen. Nakon toga smo otkrili da WiFi više ne radi, ali nažalost nije bilo moguće popraviti ga.

Inače, kućica je bila opremljena svim potrepštinama. I uživali smo u otvorenoj vatri.

Okolo kućice su tri magarca i često ujutro u vrtu možemo vidjeti srne.

Okolica je predivna.

Pekara je udaljena oko 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigniju su udaljeni oko 10 km, gdje se također nalaze razni restorani.

Mi smatramo da je cijena kvaliteta dobra, jer ne možete biti favorizirani za male novce.

Uživali smo u dva tjedna odmora, sa puno mira, predivne okoline i ugodne kućice!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je dočekala Rose, vlasnica. Iako je loše govorila engleski, ipak nije bilo tako teško komunicirati. Uveče je čak donela korpu sa raznim đakonijama iz svog vrtića.

Vlasnici su otišli na odmor u našoj prvoj nedelji sami na 3 nedelje. Rose nam je lepo predstavila zamenu, koja, nažalost, nije znala engleski. Što se tiče Wi-Fi-a, prijem je bio loš. Pošto smo to pročitali u recenzijama, poneli smo svoj laptop i koristili ga kao hotspot, što je odlično funkcionisalo.

Nažalost, u prvoj nedelji smo imali oluju tokom jedne noći, zbog čega je nestala struja. Pozvali smo Rose (broj je naveden u rezervacionim papirima) i odmah je sve bilo rešeno. Zatim smo otkrili da Wi-Fi više ne radi, što nažalost nije popravljeno.

Kućica je bila opremljena svim udobnostima. Uživali smo u otvorenom kaminu.

Okolo kućice šetaju 3 magarca, a rano ujutru ponekad vidite jelene u dvorištu.

Okolina je prelepa.

Pekara je udaljena oko 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigniju na oko 10 km, gde se nalaze i razni restorani.

Mi mislimo da je odnos cena-kvalitet dobar, jer se ne može dobiti sve za dzabe.

Uživali smo u 2 nedelje odmora, puno mira, lepog okruženja i ušuškane kućice!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je dočekala Rose, vlasnica. Iako je slabušan sa engleskim, nije bilo tako teško komunicirati. Čak je naveče donijela korpu sa svakakvim poslasticama iz svog vrtu.

Vlasnici su otišli na odmor u našoj prvoj nedelji i bili su odsutni 3 nedelje. Rose nam je ljubazno predstavila zamjenu, koja nažalost nije govorila engleski. Što se tiče WiFi-ja, prijem je bio loš. Budući da smo to već pročitali u recenzijama, ponijeli smo laptop i koristili ga kao WiFi hotspot, što je veoma dobro funkcioniralo.

Nažalost, prve nedelje smo imali jednu noć oluje zbog koje je nestala struja. Pozvali smo Rose (broj je naveden u rezervacijskom dokumentu) i to je odmah riješeno. Nakon toga smo primijetili da WiFi više ne radi, što nažalost nije bilo popravljeno.

Inače, kućica je bila opremljena svim udobnostima. Uživali smo u kaminu.

Okolo kuće su tri magarca, a ujutro rano ponekad vidite jelene u vrtu.

Područje je prekrasno.

Pekara je udaljena oko 5 km, a supermarkete poput Lidla, Aldija i Carrefoura ima u Torigniju, udaljenom oko 10 km, gdje ima i raznih restorana.

Mislimo da je odnos cijene i kvalitete dobar, jer ne možete očekivati previše za malo novaca.

Uživali smo u 2 tjedna odmora, s puno mira, prekrasne okoline i ugodne kućice!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Ljubazno nas je primila Rose, vlasnica. Unatoč njenom lošem poznavanju engleskog jezika, nije bilo tako teško komunicirati. Uveče je čak donijela košaru sa svakakvim ukusnim stvarima iz svog vrtića.

Vlasnici su otišli na odmor na 3 tjedna prvog tjedna. Rose nam je ljubazno predstavila zamjenu, ali nažalost nije govorila ni riječ engleskog jezika. Što se tiče wifi-ja, primanje je bilo loše. Budući da smo to već čitali u recenzijama, ponijeli smo svoje prijenosno računalo i koristili ga kao hotspot, što je vrlo dobro funkcioniralo.

Nažalost, prve noći smo imali oluju koja je izazvala nestanak struje. Pozivom Rose (broj je naveden u rezervacijskom dokumentu) to je odmah riješeno. Zatim smo otkrili da wifi više ne radi, a nažalost nije popravljeno.

Inače, kućica je opremljena svim pogodnostima. I uživali smo u kaminu.

Okolo kućice šeću tri magarca, a rano ujutro ponekad možete vidjeti jelene u vrtu.

Okoliš je predivan.

Pekara je udaljena oko 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigniju su udaljeni oko 10 km, gdje se nalaze i razni restorani.

Mislimo da je odnos cijene i kvalitete dobar, jer ne možete očekivati luksuz za sitnis.

Uživali smo 2 tjedna odmora, puni mira, predivnog okruženja i ugodne kućice!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je dočekala Rose, vlasnica kuće. Unatoč njenom lošem poznavanju engleskog jezika, nije bilo previše teško komunicirati. Uvečer nam je čak donijela košaru punu raznih delicija iz svog povrtnjaka.

Vlasnici su otišli na odmor prvi tjedn. Rose nam je lijepo predstavila zamjenu, koja nažalost nije govorila engleski. Što se tiče wifi signala, bilo je loše. Pošto smo to već pročitali u recenzijama, ponijeli smo svoj prijenosno računalo i koristili ga kao hotspot, što je jako dobro funkcioniralo.

Nažalost, prve noći smo imali oluju koja je prouzrokovala nestanak struje. Hitno smo nazvali Rose (broj se nalazi u papirima za rezervaciju) i problem je odmah riješen. Nakon toga smo otkrili da wifi više ne radi, ali nažalost to nije bilo popravljeno.

Kućica je bila potpuno opremljena. Uživali smo u kaminu.

Okolo kuće šeću 3 magarca, a rano ujutro ponekad vidimo srne u vrtu.

Okolina je prekrasna.

Pekara je udaljena oko 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigniju su udaljeni oko 10 km, gdje se nalaze i razni restorani.

Smatramo da je odnos cijene i kvalitete dobar, ipak ne možete sjediti na prvom mjestu za sitniš.

Uživali smo u dvotjednom odmoru, s puno mira, predivnim okolišem i ugodnom kućicom!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je dočekala Rose, vlasnica. Unatoč njenom lošem engleskom, nije bilo previše teško komunicirati. Čak nam je uveče donela punu korpu raznih poslastica iz svog vrta.

Vlasnici su otputovali na odmor u našoj prvoj sedmici na 3 nedelje. Rose nam je ljubazno predstavila zamjenu, koja, nažalost, nije znala ni riječ engleskog jezika. Što se tiče wi-fi mreže, signal je bio loš. Budući da smo to već pročitali u recenzijama, ponijeli smo svoj laptop i koristili ga kao mobilni hotspot, što je odlično funkcioniralo.

Nažalost, u prvoj sedmici smo imali nevrijeme jedne noći, zbog čega je nestalo struje. Pozivom Rose (broj se nalazi u rezervacijskim dokumentima), problem je odmah riješen. Zatim smo otkrili da wi-fi također ne radi, što nažalost nije više popravljeno.

Kućica je bila opremljena svim potrepštinama. Uživali smo u kaminu.

Okolo kućice se šeću 3 magarca, a ujutro rano ponekad vidimo srne u vrtu.

Područje je prekrasno.

Pekara je udaljena otprilike 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigniju su udaljeni otprilike 10 km, gdje se nalaze i razni restorani.

Mislimo da je cijena kvalitete dobra, jer ne možete biti na prvom mjestu za sitniš.

Uživali smo u 2 tjedna odmora, s mnogo mira, prekrasnim okruženjem i ugodnom kućicom!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je dočekala Rose, vlasnica. Unatoč njezinom slabom engleskom, komunikacija nije bila tako teška. U večernjim satima čak nam je donijela košaru s raznim poslasticama iz svog vlastitog vrta.

Vlasnici su otišli na odmor prvog tjedna našeg boravka na 3 tjedna. Rose nam je predstavila zamjenu koja, nažalost, nije govorila engleski. Što se tiče Wi-Fi-ja, prijem je bio loš. Budući da smo to već pročitali u recenzijama, ponijeli smo svoj prijenosno računalo i koristili ga kao hotspot, što je jako dobro funkcioniralo.

Nažalost, prve smo noći imali oluju koja je uzrokovala nestanak struje. Pozivanjem Rose (broj je naveden u rezervacijskim dokumentima) problem je odmah riješen. Zatim smo otkrili da Wi-Fi više ne radi, što se nažalost nije popravilo.

Osim toga, kućica je opremljena svim udobnostima. Uživali smo u kaminskom ognjištu.

Okolo kućice šeću 3 magarca, a rano ujutro ponekad možete vidjeti jelene u vrtu.

Područje je prekrasno.

Pekara je udaljena oko 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigniju su udaljeni oko 10 km, gdje se nalaze i razni restorani.

Mislimo da je odnos cijene i kvalitete dobar, jer ne možete očekivati više za tako nisku cijenu.

Uživali smo u dvotjednom odmoru s puno mira, prekrasnim okruženjem i ugodnom kućicom!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Ljubazno nas je dočekala Rose, vlasnica. Unatoč njenim oskudnim engleskim, nije bilo previše teško komunicirati. Čak je i navečer donijela košaru s raznim poslasticama iz svog vrta.

Vlasnici su otišli na godišnji odmor u našem prvom tjednu i zamijenili su ih druga osoba koja, nažalost, nije govorila engleski. Što se tiče wi-fija, signal je bio loš. Budući da smo to već pročitali u recenzijama, ponijeli smo prijenosno računalo i koristili ga kao bežičnu točku pristupa, što je vrlo dobro funkcioniralo.

Nažalost, u prvom tjednu smo imali nevrijeme jednu noć i struja je nestala. Zvali smo Rose (broj je naveden u potvrdi rezervacije) i problem je odmah riješen. Nakon toga smo primijetili da wi-fi više ne radi, ali nažalost, nije se mogao popraviti.

Inače, kućica je opremljena svim potrepštinama. Uživali smo u otvorenom kaminu.

Okolo kućice hodaju tri magarca, a rano ujutro možete vidjeti jelene u vrtu.

Okolina je predivna.

Pekara je udaljena oko 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigniju su udaljeni oko 10 km, gdje se nalaze i razni restorani.

Mislimo da je odnos cijene i kvalitete dobar, jer ne možete očekivati puno za malo novca.

Uživali smo u 2 tjedna odmora, s obiljem mira, predivnom okolinom i ugodnom kućicom!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bili smo srdačno dočekani od strane Rose, vlasnice. Unatoč njezinom slabom engleskom jeziku, nije bilo previše teško komunicirati. Čak je i navečer donijela košaru sa svim delicijama iz vlastitog vrta.

Vlasnici su otišli na 3 tjedna odmora u našem prvom tjednu. Rose nam je ljubazno predstavila zamjenu, koja, nažalost, nije govorila engleski. Što se tiče Wi-Fi-a, prijem je bio loš. Budući da smo to već čitali u recenzijama, donijeli smo svoj prijenosnik i koristili ga kao točku pristupa, što je odlično funkcioniralo.

Nažalost, imali smo olujnu noć u prvom tjednu, zbog čega je nestalo struje. Pozivom Rose (broj se nalazi u rezervacijskim papirima) to se odmah riješilo. Nakon toga smo otkrili da Wi-Fi više ne radi, što, nažalost, nije popravljeno.

Kućica je bila opremljena svim mogućim ugodnostima. I uživali smo u kaminu.

Okolo kućice šeću 3 magarca, a rano ujutro ponekad vidimo srne u vrtu.

Okolica je prekrasna.

Pečenjara je udaljena oko 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigni su udaljeni oko 10 km, gdje se također nalaze razni restorani.

Mislimo da je omjer cijene i kvalitete dobar, jer ne možete sjediti na prvom mjestu za male pare.

Uživali smo u 2 tjedna odmora, sa mnogo mira, prekrasne okoline i ugodne kućice!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je dočekala Rose, vlasnica. Unatoč njezinom oskudnom engleskom, nije bilo previše teško komunicirati. Čak je navečer donijela košaru raznih delicija iz svog vlastitog vrta.

Vlasnici su otišli na godišnji odmor u našem prvom tjednu boravka i predstavili su nam zamjenu, koja, nažalost, nije znala ni riječ engleskog. Što se tiče Wi-Fi veze, bila je loša. Budući da smo to pročitali u recenzijama, ponijeli smo svoj laptop i koristili ga kao hotspot, što je odlično funkcioniralo.

Nažalost, u prvom tjednu smo imali jednu olujnu noć zbog koje je nestalo struje. Pozivom Rose (broj je naveden u rezervacijskim papirima) problem je odmah riješen. Nakon toga smo otkrili da nema više Wi-Fi veze, što nažalost nije popravljeno.

Kućica je bila opremljena svim potrebno. Uživali smo u kaminu.

Okolo kućice su tri magarca, a rano ujutro se ponekad mogu vidjeti srne u vrtu.

Okolica je prekrasna.

Pekara je udaljena oko 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigniju su udaljeni oko 10 km, gdje se nalaze i razni restorani.

Mislimo da je omjer cijene i kvalitete dobar, jer ne možete uvijek biti na prvom mjestu za malo novca.

Uživali smo u 2 tjedna odmora, u miru, prekrasnom okruženju i ugodnoj kućici!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je dočekala Rose, vlasnica. Unatoč njenom lošem engleskom, nije bilo previše teško komunicirati. U večernjim smo satima čak dobili košaru raznih delicija iz njenog vrtu.

Vlasnici su otišli na 3 tjedna odmora u našem prvom tjednu boravka. Rose nam je ljubazno predstavila zamjenu, koja nažalost nije govorila nijednu riječ engleski. Što se tiče WiFi-ja, veza je bila loša. Budući da smo to već pročitali u recenzijama, ponijeli smo svoj prijenosno računalo i koristili ga kao hotspot, što je odlično funkcioniralo.

Nažalost, u prvom tjednu smo imali oluju jedne noći, zbog čega je nestala struja. Nakon poziva Rose (broj je naveden u rezervacijskom papiru), problem je odmah riješen. Onda smo otkrili da WiFi također ne radi, što nažalost nije bilo popravljeno.

Osim toga, kućica je bila opremljena svim potrebnim stvarima. I uživali smo u kaminu.

Okolo kućice ima 3 magarca, a u ranim jutarnjim satima ponekad možete vidjeti srne u vrtu.

Okolica je prekrasna.

Pekara je udaljena oko 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigniju su udaljeni oko 10 km, gdje se nalaze i razni restorani.

Smatramo da je omjer cijene i kvalitete dobar, jer ne možete dobiti puno za malu cijenu.

Uživali smo u 2 tjedna odmora, u potpunom miru, prekrasnoj okolici i ugodnoj kućici!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je dočekala Rose, vlasnica. Unatoč njenom lošem engleskom, nije bilo teško komunicirati. Uvečer nam je donijela košaru s raznim delicijama iz svog vrta.

Vlasnici su otišli na trosedmični odmor već u našem prvom tjednu. Rose nam je pristojno predstavila zamjenu, koja nažalost nije govorila engleski. Što se tiče wifi-ja, signal je bio slab. Budući da smo to već pročitali u recenzijama, ponijeli smo laptop i koristili ga kao hotspot, što je vrlo dobro funkcioniralo.

Nažalost, u prvom tjednu smo imali oluju noću, zbog čega je nestala struja. Pozvali smo Rose (broj se nalazi u rezervacijskim papirima) i problem je odmah riješen. Nakon toga smo otkrili da wifi ne radi više, što nažalost nije bilo popravljeno.

Kućica je opremljena svim potrepštinama. Uživali smo u kaminu.

Okolo kućice šeću se tri magarca, a rano ujutro ponekad možete vidjeti jelene u vrtu.

Okolina je predivna.

Pekara je udaljena oko 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigniju su udaljeni oko 10 km, gdje se nalaze i razni restorani.

Smatramo da je cijena-kvaliteta dobra, ne možete sjediti na prvom mjestu za sitniš.

Uživali smo u 2 tjedna odmora, s obiljem mira, prekrasnom okolinom i ugodnom kućicom!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Toplo smo dočekani od strane Rose, vlasnice. Iako je vrlo slab konverzaciju na engleskom, nije bilo previše teško komunicirati. Čak je uveče donela korpu sa raznim poslasticama iz svog vrta.

Vlasnici su otputovali na godišnji odmor tokom naše prve nedelje. Rose nam je lepo predstavila zamenu, koja nažalost nije govorila engleski. Što se tiče WiFi signala, bio je loš. Zbog toga što smo to već pročitali u recenzijama, poneli smo laptop i koristili ga kao hotspot, što je veoma dobro funkcionisalo.

Nažalost, prve sedmice smo imali nevreme jedne noći, zbog čega je nestala struja. Pozvali smo Rose (broj je naveden u rezervacionim papirima) i to je odmah rešeno. Nakon toga smo primetili da WiFi takođe nije radio, ali nažalost nije bio popravljen.

Kuća je bila opremljena svim potrepštinama. Uživali smo u kaminu.

Okolo kuće su tri magarca i rano ujutru ponekad vidite jelene u dvorištu.

Okolina je predivna.

Pekara je udaljena oko 5 km, a supermarketi poput Lidl-a, Aldi-ja i Carrefour-a su u Torigniju, udaljenom oko 10 km, gde se nalazi i nekoliko restorana.

Mislimo da je odnos cena-kvalitet dobar, ne možete očekivati previše za malo novca.

Uživali smo u dve nedelje odmora, sa puno mira, prelepom okolinom i udobnom kućicom!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

S ljubaznošću nas je dočekala Rose, vlasnica. Unatoč lošem poznavanju engleskog jezika, nije bilo previše teško komunicirati. Čak je uveče donijela košaru punu ukusnih stvari iz svoga vrta.

Vlasnici su otputovali na odmor u našem prvom tjednu, na 3 tjedna. Rose nam je pristojno predstavila zamjenu, koja nažalost nije govorila engleski. Što se tiče interneta, signal je bio loš. Budući da smo to već pročitali u recenzijama, ponijeli smo laptop i koristili ga kao hotspot, što je odlično funkcioniralo.

Nažalost, tijekom prvog tjedna smo imali oluju koja je izazvala nestanak struje. Pozivom Rose (broj se nalazi u rezervacijskim dokumentima) problem je odmah riješen. Nakon toga smo primijetili da više nije bilo interneta, što nažalost nije popravljeno.

Osim toga, kućica je bila opremljena svim potrebnim sadržajima. Uživali smo u kaminu.

Oko kućice se šeću 3 magarca, a ujutro u vrtu ponekad vidimo srne.

Okolica je prekrasna.

Pekara je udaljena oko 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigniju su udaljeni oko 10 km, gdje se također nalaze razni restorani.

Smatramo da je odnos cijene i kvalitete dobar, jer ne možete očekivati puno za malo novca.

Uživali smo u 2 tjedna odmora, u miru, prekrasnoj okolini i ugodnoj kućici!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je dočekala Rose, vlasnica. Unatoč njenom lošem poznavanju engleskog jezika, nije bilo previše teško komunicirati. Čak je uvečer donijela košaru s raznim delicijama iz svog vrta.

Vlasnici su otišli na odmor prvog tjedna naše boravka na tri tjedna. Rose nam je pristojno predstavila zamjenu, koja nažalost nije govorila engleski. Što se tiče Wi-Fija, signal je bio slab. Budući da smo to već pročitali u recenzijama, ponijeli smo svoje prijenosno računalo i koristili ga kao hotspot, što je dobro funkcioniralo.

Nažalost, prve se sedmice pojavila oluja, zbog čega je nestala struja. Pozivom Rose (broj je naveden u rezervacijskim dokumentima) problem je odmah riješen. Kasnije smo otkrili da više ne radi ni Wi-Fi, što nažalost nije popravljeno.

Osim toga, kućica je bila opremljena svim potrebnim. Uživali smo u kaminu.

Okolo kućice su tri magarca i rano ujutro ponekad možete vidjeti srnjake u vrtu.

Okolica je prekrasna.

Pećnica je udaljena oko 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigniju su udaljeni oko 10 km, gdje se nalaze i razni restorani.

Mislimo da je odnos cijene i kvalitete dobar, budući da ne možete očekivati previše za malo novca.

Uživali smo u dvotjednom odmoru, s obiljem mira, prekrasne okoline i ugodne kućice!

Mieke Plattenbos

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Lijepo okruženje u blagom krajoliku. Smještaj je bio vrlo mali. Bila je prisutna čudna aroma koju smo uspjeli izbaciti otvaranjem prozora. Morali smo potpuno očistiti hladnjak. Sve je ostavljalo neuredan dojam. Spavaća soba se nalazi na krovu što je značilo da je moguće stajati samo u sredini prostorije. Srećom, vrijeme je bilo lijepo pa smo većinu obroka konzumirali vani. Nešto što ne bih preporučio. Vlasnici su bili ljubazni.

A. de Geringel

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Mirno mjesto s lijepim pogledom s kojeg možete napraviti prekrasne izlete kako biste istražili okolicu ima puno toga za otkriti u radijusu od oko 100 km. Sam smještaj je mali, ali sve je tu.

A. van Wijk

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Za 2 osobe: savršeno. Ako niste previše puni, možete se u kuhinji odlično snaći. Pogled: prekrasan. Ukusna pekara (kolači!) i supermarket u Torignyju. Odlično mjesto kao polazna točka: poznate plaže iz 1944. i pripadajuća mjesta za sjećanje. Ali i "Tapiserija iz Bayeuxa", 70-metarski vez koji morate vidjeti. Parkirajte svoj automobil ravno nakon 12 sati i imate 2 sata besplatno do 16 sati. Vožnja svuda kroz najljepša sela.

Marc De Nutte

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Nemamo ovdje udobnost. krevet je premalen i čak je bolno spavati na madracu, moje noge strše iz kreveta. WC ne ispire. Ne mogu se tuširati. Potopljena kupaonica. Stube su vrlo opasne, a miris dimnjaka i vlage unutar kuće također nije u redu. Nemamo nigdje gdje se opustiti. Za moje srčane probleme, ovo nije dobro, čak ni moj suprug ovdje ne nalazi udobnost. S takvim neugodnostima ne možemo ostati 14 dana. Za vikend bi to možda moglo, ali ne baš. Na internetu to izgleda lijepo, ali ipak bi trebala biti malo udobnost. Čak ni wifi ne radi. Jako nam je žao. Ljudi su simpatični. Ali moraju nešto napraviti u smislu smještaja! Ne razumijem kako nešto takvo može biti iznajmljeno!

Besson Yohann

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži francuski

Topli doček

Ugodna i čista kuća.

Radovi bi trebali biti obavljeni, između ostalog popravak prozora i slomljenih ručki na ulaznim vratima (opasno kad se dođe s psom). Također, slike više nisu točne.

Arno Koel

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Točno ono što smo tražili. Naš idealan odmor je čitanje knjige u miru ispod drveta i večeravanje negdje. Ovo je vrlo mirno mjesto. Kućica je jednostavna, ali ima sve što vam treba. Čisto je, gospođa je ljubazna i donijela nam je pozdrave i voće iz svog vrta.

Kao što je obično u Francuskoj, ako nešto želite, uzimate automobil. Isto je ovdje potrebno, srećom, autocesta je blizu. Jedan dan na plaži, večera u Granvilleu ili Saint-Lo. Posjet plažama Dan D-a. Ili samo šetanje iz kuće.

Prošlo je odlično s psom.

Belvilla je naplatila troškove servisa, to nije navedeno na web stranici. Gospođa nije bila svjesna toga i vratila nam je iznos.

Vrlo lijepo mjesto.

Mislim da ljudi visoki više od 1,90 m neće stati u krevet. Nismo naišli na nedostatke koje su spomenuli starije recenzije.

F J Siemensma

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Prima, upravitelj je bio prisutan. Smještaj je bio vrlo zastarjeli, teško stepenicama za starije osobe, pogotovo noću, nepouzdana kuhinja. Vani je bilo u redu. Nažalost, prilikom odlaska u 9 sati ujutro nismo mogli pronaći upravitelja i odlučili smo otići. Poslala je ček s pologom tjedan dana kasnije, ali moja banka ne može ga unovčiti, stoga sam ga vratio. Već smo joj dali naš IBAN broj, ali očito nije shvatila ili nema računalo, iako ima Wi-Fi kod kuće. Sada samo čekam hoće li se polog uplatiti na račun. Vrlo nespretno s tim čekom; kod drugih banaka može se unovčiti, ali plaćate troškove od 35 do 70 eura!!!

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je dočekala Rose, vlasnica. Unatoč njenom lošem poznavanju engleskog jezika, nije bilo tako teško komunicirati. U večernjim satima čak nam je donijela košaru raznih delicija iz svog vlastitog vrta.

Vlasnici su otišli na 3 tjedna odmor u našem prvom tjednu boravka. Rose nam je pristojno predstavila zamjenu, koja, nažalost, nije govorila engleski. Što se tiče WiFi-ja, prijem je bio loš. Budući da smo to već pročitali u recenzijama, ponijeli smo svoj prijenosno računalo i koristili ga kao hotspot, što je jako dobro funkcioniralo.

Nažalost, prvog tjedna imali smo oluju noću, koja je izazvala nestanak struje. Pozivom Rose (telefon je naveden u rezervacijskim dokumentima), to je odmah riješeno. Nakon toga smo otkrili da više nema WiFi-ja, što, nažalost, nije bilo popravljeno.

Osim toga, kućica je bila opremljena svim potrepštinama. Uživali smo u kaminskom ognjištu.

Okolo kućice šeću 3 magarca, a rano ujutro ponekad vidite srne u vrtu.

Okolina je predivna.

Pekara je udaljena oko 5 km, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigniju udaljeni su oko 10 km, gdje se nalazi i nekoliko restorana.

Mislimo da je omjer cijene i kvalitete dobar, jer za sitnicu ne možete dobiti najbolje.

Uživali smo u 2 tjedna odmora, s puno mira, predivne okoline i ugodne kućice!

T. Rijfkogel

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Kućica je smještena na prekrasnom mjestu u brdima i pogled je zaista predivan. Pored nje prolaze magarci, a čak smo vidjeli da se šetao i jedan lisac. Vrlo zanimljivo, ali bilo je i minusa. Iako je vrijeme bilo toplo, kućica je bila vrlo hladna. To je zato što je kućica cijeli dan u sjeni i unutra ima hladna pločica na podu. Prva noć smo se tresti u krevetu, gdje možete osjetiti i opruge u madracu. Bila je tanka deka, ali nigdje nije bilo moguće pronaći dodatnu deku. Budući da vlasnici kuće ne govore ni riječ (!!!) engleski i ne žive u kući, nismo mogli pitati za dodatnu deku. Ključnu razmjenu smo morali riješiti s rukama i nogama. Također mi je žao što kućica ima vrlo malen bojler. Možeš se samo kratko tuširati i onda će vam nestati tople vode. Ako vaš partner želi poslije toga, morat ćete dugo čekati da ponovno dobijete toplu vodu. Kućica je bila čista i imala je ležaljke s jastucima, suncobran, roštilj i perilicu rublja. Ono što je navedeno u opisu, ali što ne postoji, je WiFi. To nas je jako razočaralo jer je korisno moći tražiti stvari koje želite vidjeti, itd. Ali ima puna ladicu brošura. Unatoč negativnim stvarima, imali smo lijep tjedan, ali ne bih preporučila kućicu.

gabrielle federmeyer

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži francuski

Koje nije bila naše razočarenje kad smo otkrili ovaj najam! 25 kvadrata, mali prostor! Nema udobnosti, ni u kuhinji, ni u kupaonici, ni za dnevni boravak, dva jednostavna i stara kauča, prostor za blagovaonicu, jedan nestabilan stol i dva neugodna drvena klupa! Kuhinja je tako mala da se ne može kretati dvije osobe! Minimalna oprema, vrlo mali hladnjak s malim zamrzivačem bez vrata! Vrlo mali radni prostor u kuhinji, mikrovalna pećnica bez okretnog tanjura. Vrlo mala kupaonica, nemoguće je biti dvije osobe unutra, tuš zavjesa puna plijesni i prljava, slomljene pločice na podu, NEMA grijanja i bilo je vrlo HLADNO jer su stabla prekrivala krov, morali smo kupiti grijač kako bismo se mogli tuširati. Nakon nekoliko dana, ručnici su smrdjeli na plijesan zbog hladnoće. Poklopac wc školjke je pokvaren. Veliki problem u kupaonici I u cijeloj kući, te hladnoće... U dnevnom boravku je bio mali plinski/naftni radijator koji nije radio i niti nafta nije bila dostupna! Morali smo se zagrijavati uz vatru u kaminu! Dobro je iznajmiti kuću, ali osigurajte minimalnu udobnost! Televizija je radila svaki drugi put! Ta televizija je iz 60-ih godina! Nedostaje Wi-Fi! Imali smo samo jednu ležaljku, prethodni gost je slomio jednu i nije je zamijenio! Ne iznajmljujemo u takvim uvjetima. Stvarno naglašavam da je bilo hladno u toj kući i sigurno u kupaonici! Što se tiče depozita, kuća je bila temeljito očišćena na dan našeg odlaska i ipak smo morali platiti 25 eura za čišćenje, jasno je navedeno u ugovoru ili čišćenje od strane najmoprimca, što sam i učinio i bilo je čišće nego kad smo stigli! Sve u ovoj kući je primitivno i nestabilno, nema udobnosti! Slomili smo stol za ručanje ležeći na njemu, morali smo platiti 50 eura za popravak tog stola! Zaista ne preporučujem ovu kuću. Znali smo da je ova kuća mala i to je bila njezina draž, ali bez udobnosti, grijanja, televizije i Wi-Fija, lošeg namještaja, proveli smo vrlo loš tjedan, srećom da je mjesto bilo predivno za šetnje i planinarenje.

Maya Hoes

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Za pekara, morali smo automobilom voziti četvrt sata! Kuća se nalazi u dolini, a put je vrlo strm, nije preporučljivo za ljude s lošom pokretljivošću! Kupaonica je stvarno jako mala. Ima prekrasan pogled i lijep vrt.

Rinske Sanders

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Posjetio sam u kolovozu 2015. godine, 2 odrasle osobe i 1 bebu.

Vrlo lijepa kućica usred ničega. Vrlo prijateljska upraviteljica koja nam je na pola engleskog, pola francuskog jezika objasnila kuću prilikom dolaska. Lokacija u Normandiji je dobra, svi glavni atrakcije su udaljene (najudaljenije su krijtne litice Etretata, oko 2 sata vožnje. Ostalo je maksimalno 60-75 minuta).

Moguće je biti korisno znati:

- Bračni krevet je 1 madrac dimenzija 1,40 x 2,00 m. Krevet je prilično tvrd, a jastuci tanki.

- Namještaj je prilično opremljen, uključujući otvarač za bocu, na primjer. Samo nema škare i strugača za sir.

- Doista ima WiFi suprotno onome što je navedeno na stranici, vrlo slab, ali postoji.

Pogled je predivan i vrlo mirno! Stvarno preporučujemo ako tražite nešto kao što je ovo.

J.P. Mahieu

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Dočekala nas je gospođa Rose s prekrasnim osmijehom na licu, unatoč jakom nevremenu. Osjećali smo se kao da smo u kući od medenjaka. Mali, ali lijep, točno dovoljan i kako smo već mogli pročitati u brošuri - ne za "starije" ljude. Ostatak odmora imali smo prekrasno vrijeme. Doručak na terasi u 7:30, tišina, prekrasan pogled, zvjezdice - divno. Svaki dan smo imali prekrasne izlete od tamo. Nezaboravno zabavno.

Karin de Wit

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Vrlo ljubazni i gostoljubivi vlasnici, Roos i Xavier, mala, udobna kućica sa svim pogodnostima, udobni kreveti i dobar tuš. Prostran pogled. Divno mjesto za opuštanje i vrlo prijateljski raspoloženo prema psima (malinoa). Također pogodno kao polazište za izlete.

Otto Kooijman

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Primanje je bilo srdačno i prijateljsko. Smještaj je bio vrlo razočaravajući. Bilo je dosta nedostataka (slomljena struja, slomljena WC školjka, procurila tuš glava, DVD nije radio, nije bilo WiFi-a, loša TV veza i nema suncobrana jer je bio slomljen) i kućica je bila vrlo hladna i vlažna, pa nije udobna.

Bonney Jacobs-Elst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Toplo smo dočekani od Rose, vlasnice. Unatoč njenom lošem engleskom, nije bilo previše teško komunicirati. Čak je uveče donela korpu punu đakonija iz svog vrta.

Vlasnici su otišli na odmor na tri nedelje u našoj prvoj nedelji. Rose nam je pristojno predstavila zamjenu, koja, nažalost, nije govorila engleski. Što se tiče WiFi-a, prijem je bio loš. Pošto smo to pročitali u recenzijama, ponijeli smo laptop koji smo koristili kao hotspot, što je odlično funkcionisalo.

Nažalost, u prvoj nedelji smo imali noćnu oluju koja je isključila struju. Pozivom Rose (broj je naveden u rezervacionim dokumentima), to je odmah rešeno. Nakon toga smo shvatili da WiFi više ne radi, što nažalost nije popravljeno.

Ostalo je kućica bila potpuno opremljena. I uživali smo u kaminu.

Okolo kućice se šetaju tri magarca, a ujutro ponekad vidite jelene u dvorištu.

Okolina je prelepa.

Pekara se nalazi oko 5 km udaljeni, a supermarketi poput Lidla, Aldija i Carrefoura u Torigniju su udaljeni oko 10 km, gdje se nalaze i razni restorani.

Mislimo da je odnos cijene i kvalitete dobar, jer ne možete biti za male pare na prvom mjestu.

Uživali smo u dvije nedelje odmora, sa puno mira, prelepom okolinom i ugodnoj kućici!

Petra De Vries

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Kućica je jednostavna, ali sve je tu. Pogled je fenomenalan. U okolini ima puno toga za vidjeti. Za pse je vrt idealan. Kućica je mirno smještena. Gotovo se ne čuje i ne vidi promet.

Cornelis Haverhals

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Kao što je navedeno, postojala je (umjerena) WiFi veza.

Perilica je bila pokvarena, ali mogli smo je koristiti. Vrijeme je bilo umjereno, a kućica nije imala puno toga za ponuditi. Cijena/kvaliteta bila je umjerena prema našem mišljenju.

G. Keulen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Za one koji žele biti sami (odrasli) i traže mir usred prirode, lijepo je za šetnju: ODLIČNO !!
Ova kućica je malo zastarjela, ali sve je tu i čisto. Lijepa dobrodošlica od Roos.
Bazen na dnu brda čini to savršeno: Uživajte u suncu i ribolovu u ovom bazenu !! Šarani !!

Marcel van Manen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Imao sam fantastičan odmor s predivnim vremenom. Kućica je bila dobra, samo nema wi-fi što piše u putnim dokumentima. Bilo je nekoliko nedostataka u kući. Aparat za kavu je bio pokvaren, i dalje je radio ali se skoro raspadao, a svjetiljka u kuhinji je bila pokvarena. Utičnica bez poklopca. Vlasnica je bila vrlo ljubazna i govorila je lošim engleskim jezikom, ali je jako pazila da se dobro razumije. Ukratko, bio je to vrlo ugodan odmor, ali wi-fi više ne smije biti naveden jer ga jednostavno nema. Ako se zamijene drugi nedostaci, svakako bih preporučio.

Pierre Tummers

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

ljepo turističko odredište, vijugavi putovi do kuće.

predivno opuštajuće okruženje s nekoliko kućica u brdovitoj prirodi oko tebe.

mnogo znamenitosti na sat vožnje kroz lijepe vijugave ceste, prolazeći kroz simpatična stara sela.

Willy Perdaens

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Dobro, kućica je mala, problemi s grijanjem, gore u spavaćoj sobi ima grijanje koje je blizu kreveta i kad gori, tamo je previše toplo, a dolje ima samo otvoreni kamin i hladno je, u kupaonici nema grijanja. Okolina je prekrasna, pašnjaci, voćnjaci,

Puno prirode. Vidjeti sjenice u travi iz spavaće sobe je super, također i probuditi se uz pjev crvenog čavla. Priroda je prilično netaknuta. U ponedjeljak je u Torigny-u ugodna tržnica, tu su i restorani i kiosci za kupnju novina kojima možete zapaliti kamin. Vlasnici su prijateljski nastrojeni, a njihovi 3 magarca su super slatki.

Aart Bongers

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Ulaz u gite je malo teško pronaći, ali ako pronađete pravi put, na kraju ćete stići do predivnog mjesta s fantastičnim pogledom. Doček je bio vrlo srdačan, s svježim cvijećem na stolu i čistom i udobnom kućicom. Krevet na gornjem katu spava se predivno, sjedalice su sjajne, a u hladnim večerima lako je zapaliti vatru u kaminu.

Kraj kuće započinje staza koja vodi nizvodno i na kraju stiže do Vire, predivne šetnje. Na livadi ispred kućice vidjeli smo dvaput jelene koji su dolazili zbog pokošenih jabuka za rakiju. Dalje su trčala tri magarca, koje nismo čuli. Tamo je divno tiho i navečer, kad je vedro, nevjerojatno je vedro nebo sa zvijezdama.

Torigny, supermarket i ponedjeljak kao dan sa sajmom bili su otkriće.

Također, preporučuju se Bayeux, plaže iz slijetanja i luka Grandvillle, te šetnje u La Suisse Normandie. Imali smo sjajan odmor!

J.S. Holster

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Kućica nudi prekrasan pogled na veliki vrt i dolinu. Vrlo mirno okruženje, predivna priroda. Idealno za 1 ili 2 osobe. Kuhinja treba obnovu, ostatak kućice je dovoljno prostran. Iz Guilbervillea možete organizirati lijepa dnevna putovanja, razne plaže i ugodna sela udaljeni su oko 40 km. Najmodavci su vrlo ljubazni i susretljivi.

J.W. Becker

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Prekrasna ugodna kućica u mirnom okruženju. Položaj kućice je zaista predivan: miran i osamljen. Izuzetno ljubazni vlasnici žive u kući u blizini, ali ne vidite ih jer s kućice gledate u "dolinu". Ipak, vidite njihove simpatične magarce! U blizini je autocesta koja u ljetnim mjesecima može uzrokovati određeni buku, ali pogled, veliki vrt i vlasnici sve to nadoknađuju. VRHUNSKA kuća, dakle!


kontakt

Tvrtka Belvilla


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 309190

Posljednje ažuriranje: 02.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/309190.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Pont-Farcy» je dobio ocjenu gosta 4 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 141 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina