Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Vaux-sur-Sure

maks.  4   Gosta/Gostiju
105m²  stambena površina
2 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
105m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja

Vanjsko područje

Garaža
Vrt
Roštilj
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa
Stolni tenis
ograđen vrt

Kupaonica

gostinski toalet 2


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica

Uređaji i pribori

CD-Player
Televizor
radio
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
Dječji krevetić
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu
DVD-player

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 10 km

10 km

Restoran 6 km

6 km

Centar grada/mjesta 6 km

6 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Jahački sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


234 evaluacije

Ukupna ocjena

4,8 od 5
4.8 Oprema
4.8 Cijena/učin
4.8 Servis
4.8 Položaj
4.8 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Bert Bleumink

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Marianne Camstra

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Robert den Heeten

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Kalet Airline service reisburo

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Claudia Hanf

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

S. Joris

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Dana Seidel

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Berthy Van den Broek

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Kontakt s vlasnikom kuće i kućanicom je protekao dobro, srdačan doček i korisna pomoć kućanice na licu mjesta. Kuća je inače teško pronaći bez Google Mapsa. Kuća je potpuno opremljena i bazen je divan za tople ljetne dane. Okolica je prekrasna i nudi mnogo mogućnosti za šetnje, na primjer Haut Folin, plivanje i ribolov u obližnjem jezeru. Mnogo mogućnosti za posjet gradovima, na primjer Vezelay, ali trebate biti spremni voziti se malo duže.

Niels Nederveld

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Bili smo vrlo srdačno dočekani od vlasnika Davida i Virginie. Vrlo dragi i prijateljski ljudi. Čekala nas je divna boca šampanjca i teglica paštete. Vrlo lijep početak našeg boravka. Važno je imati na umu da nedjeljom trgovine rano zatvaraju i s obzirom na kasne dolazne vrijeme, ne možete kupiti namirnice. Nakon dugog putovanja često želite kavu, pa je dobro imati to na umu. Smještaj je izuzetno lijep. Sve što vam je potrebno za ugodan boravak dostupno je, a ako imate pitanja, možete se obratiti Davidu i Virginie. Stan na donjem katu vrlo je prostran i ugodno je hladan unutra čak i kad je vani vrlo toplo. Pogledate preko prekrasnog posjeda i jezera u daljini. Nekoliko metara dalje je grijani bazen gdje možete uživati ​​u pogledu izvan vidokruga. Ako tražite mir, opuštanje i luksuzan boravak, ovdje ste na pravom mjestu. Okolina se najbolje može opisati kao zelena i mirna. Možete šetati, voziti bicikl i ići na jezero. U blizini je Lidl ili Atac supermarket gdje možete dobro kupiti namirnice. Ovaj smještaj udaljen je otprilike 12 minuta od kuće. Tražili smo mir i tišinu i lijepo smo se proveli. Kreveti su bili ugodni! U glavnoj spavaćoj sobi je bračni krevet, a u drugoj sobi su dva manja kreveta. U kuhinji je sve prisutno. Bazen imate samo za sebe kad gornji kat nije iznajmljen. Mala stavka za pažnju je da su neki gumbi labavi na kauču. Kontakt s vlasnicima Davidom i Virginie bio je vrlo pozitivan. Vrlo su ljubazni, pažljivi i korisni, pa smo se osjećali vrlo dobrodoško. Također nije samo bilo srdačnog dočeka, već su osobno oprostili i rekli zbogom.

Charles Vandervelde

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Kuća u Montigny-en-Morvanu bila je u savršenom redu i njezina lokacija zaista je predivna. Pogled iz kuće je stvarno fantastičan: valovit krajolik koji se nježno spušta prema prekrasnom jezeru Lac de Pannecière. Kuća ima sve pogodnosti i zaista divan bazen. Nadalje, vlasnici Virginie i David, koji žive na licu mjesta, vrlo su prijateljski i diskretni ljudi. Vrlo ugodno. Regija je zaista preporučljiva po ljepoti prirode i postoji mnogo, stvarno mnogo prekrasnih izleta koje možete poduzeti u ovom lijepom dijelu Burgundije. Restorani i trgovine za kupovinu su blizu (oko 12 km). Prekrasan odmor je ovdje definitivno zajamčen!

Graham Williams

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Smještaj je bio vrlo visoke kvalitete. Besprijekorno čisto i prostrano. Šarmantni domaćini su mislili na sve, pa je kuća bila izuzetno dobro opremljena. Nalazi se u prekrasnoj prirodi i ima veličanstven pogled na jezero. Bazen je bio održavan besprijekorno. Cijelo područje bilo je vrlo slikovito i gdje god smo išli bili su prekrasni pogledi. Ako želite negdje ići da se opustite, uživate u miru i tišini, tada je ovo mjesto za vas.

Els Matyn

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Kakav nas doček čekao kod Davida i Virginie! Smještaj potpuno odgovara očekivanjima koja smo imali na temelju fotografija na Belvilla stranici. I što nismo mogli vidjeti na fotografijama, kuća je nevjerojatno čista i dobro održavana. Bila je prvi put u smještaju za odmor gdje nisam imala potrebu prvo oprati posuđe prije upotrebe. Besprijekorno čisto. Kupaonice i ručnici, zona oko bazena, sam bazen, sve je dobro održavano i ugodno uredno. Vrt je pravi dragulj, pruža puno privatnosti i hladovine. Jedini nedostatak je udobnost kreveta, posebno madrac bi mogao biti bolji. Ali par vlasnika je tako simpatičan i vrlo diskretan. Njihova prisutnost na gornjem katu zgrade uopće nije ometajuća, puštaju vas da radite što želite, ali su uvijek tu kad ih trebate. Zaslužuju šest zvjezdica, ali zbog kreveta ipak smo na pet:-)

Patrick Kwakman

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Bilo je lako pronaći i veselo su nas dočekali vlasnici. Nakon obilaska smještaja, ostatak tjedna proveli smo uživajući u kućici. Kućica je bila potpuno opremljena i kao što je opisano. Vlasnici su bili susretljivi i mogli su nam dobro pomoći sa pitanjima o aktivnostima u okolici. Smještaj je na divno mirnom mjestu u prirodi, ali automobilom u krugu od 30 minuta ima puno toga za vidjeti i raditi.

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćica i domaćin su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnoj okolini, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, i puno igračaka za vodu i vanjsku igru za djecu. Raj! Mali savjet: ležaljke u vrtu na razini kućice. Ako dijete drijema, mama ili tata također mogu mirno opuštati u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

David Crabbe

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

- Prije dolaska već primili praktične informacije od vlasnika; dobra i glatka komunikacija - Lako je pronaći kuću za odmor i jasno je označena - Fleksibilno vrijeme dolaska (bili smo dva sata ranije, ali to nije bio problem) - Ugodan i pažljiv doček (s bocom šampanjca) - Kuća za odmor i sadržaji bili su besprijekorno čisti - Jasno objašnjenje o kući za odmor i sadržajima - Predivna vila s kućicom u zelenom okruženju s pogledom na jezero - Nema pogleda na druge kuće (potpuno privatno) - Vlasnici žive na prvom katu, ali se drže u pozadini (što je zapravo prednost jer je sve vrlo dobro održavano) - Vlasnici se brinu za postavljanje stolica uz bazen i održavanje što je ugodno - Svi praktični predmeti su također prisutni: (plažni) ručnici, deterdžent, vreće za smeće, ... - Vrlo ugodan vanjski prostor za doručak i boravak od jutra do večeri, uključujući roštilj - Predivan privatni bazen vrlo je prostran - Predivna okolina, a ipak relativno blizu gradića za kupovinu i ostale potrebe - To je bio vrhunski odmor

Petronella van Wanrooij

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Upozorenje Belvillea da se zadrži u Chaumardu nije točno. Bolje je koristiti Montigny de Morvan i zatim koristiti Google mapu ili unijeti Vaux Montigny de Morvan u navigacijski sustav. Smještaj je odličan, sve je bilo briga. Okolina je prekrasna.

Kathy De Maesschalck

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Moj sin Noah i ja vrlo srdačno smo dočekani od strane Virginie i jako smo uživali u našem tjednu odmora. Gite je vrlo mirno smješten i okružen prekrasnim pogledom. Postoji veliki vrt i bazen. Možete pecati na jezeru Lac de Pannecière ili jednostavno uživati u mirnom okruženju. Na jezeru Lac des Settons možete voziti vodene bicikle i jesti nešto ukusno. U blizini možete posjetiti lokalnog pčelara. Lidl je udaljen otprilike 10 minuta vožnje. Idealno mjesto za opuštanje.

MARIA

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži francuski

Vila je vrlo dobro smještena usred prirode u tišini s prekrasnim pogledom na jezero, ima veliki vrt i bazen ako želite opuštati se. Sobe, kuhinja i dnevni boravak su vrlo dobro opremljeni, udobni i prostrani. Proveli smo odličan boravak i bili vrlo zadovoljni gostoprimstvom i ljubaznošću naših domaćina.

Rudi Van Hove

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

U ovoj prekrasnoj okolini s malo turizma ugodno je boraviti. Za one koji žele uživati u tišini, miru i prekrasnoj prirodi, ovo je prava preporuka! Ako ste strastveni ribolovac, ovo je također idealno mjesto s velikim jezerom u neposrednoj blizini! Proveli smo 12 dana u najamnoj kući s vrlo prijateljskim i pažljivim vlasnicima koji čine sve kako bi vaš boravak bio ugodan.

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, s puno vodenih i vanjskih igračaka za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu pored kućice. Kada dijete drijema, mama ili tata također mogu mirno odmarati u vrtu (bazen je malo udaljen od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, zaljubili smo se na prvi pogled! Prekrasan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, te jako puno vodenih igračaka i igračaka za vani za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu ispred kućice. Kad dijete spava, mama ili tata mogu mirno odmarati u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Toplo smo primljeni, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, te mnogo vode i vanjskih igračaka za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu pored kućice. Kada dijete spava, mama ili tata također mogu mirno odmoriti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Toplo smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i lijepi bazen, sve je dobro održavano, i puno vodenog i vanjskog igračaka za djecu. Raj!

Mala preporuka: ležaljke u vrtu ispred kućice. Kad dijete drijema, mama ili tata mogu opušteno boraviti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Srdačno su nas dočekali, domaćin i domaćica su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijep bazen, sve dobro održavano, i puno vodenih i vanjskih igračaka za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu na razini kućice. Ako dijete drijema, mama ili tata ipak mogu mirno odmarati u vrtu (bazen je malo dalje od kuće).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, s puno vodene i vanjske igračke za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu ispred kućice. Kad dijete spava, mama ili tata također mogu mirno odmarati u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Toplo smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, i puno igračaka za vodu i vanjsku igru za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu nasuprot kućici. Ako dijete spava, mama ili tata mogu mirno odmoriti i opustiti se u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćica i domaćin su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, i puno vode i vanjskih igračaka za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu ispred kućice. Ako dijete drijema, mama ili tata mogu mirno odmarati u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Toplo smo dočekani, domaćin i domaćica su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, i puno vodenih i vanjskih igračaka za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu u visini kućice. Ako dijete spava, mama ili tata ipak mogu mirno se odmoriti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, i puno vodenih i vanjskih igračaka za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu ispred kućice. Ako dijete spava, mama ili tata mogu mirno opuštati se u vrtu (bazen je nešto udaljeniji od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Toplo smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, odmah smo se zaljubili u nju! Prekrasan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, te puno vodenih i vanjskih igračaka za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu kod same kućice. Ako dijete spava, mama ili tata mogu opušteno uživati u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i lijep bazen, sve je dobro održano, i puno igračaka za vodu i vanjsku igru za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu na visini kućice. Ako dijete drijema, mama ili tata mogu mirno odmarati u vrtu (bazen je udaljen od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Srdačno smo primljeni, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijepi bazen, sve je dobro održavano, i puno vodnog i vanjskog igračkog za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu na razini kućice. Ako dijete drijema, mama ili tata ipak mogu mirno opuštati se u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Toplo smo dočekani, domaćinica i domaćin su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, momentalno smo se zaljubili! Predivan vrt i lijep bazen, sve dobro održavano, te puno vodenih i vanjskih igračaka za djecu. Raj!

Jedan mali savjet: ležaljke u vrtu ispred kućice. Ako dijete spava, mama ili tata mogu u miru opuštati se u vrtu (bazen je malo udaljen od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Srdačno su nas dočekali, domaćica i domaćin su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, bili smo odmah zaljubljeni! Predivan vrt i lijep bazen, sve dobro održavano, te puno vodenih i vanjskih igračaka za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu pored kućice. Ako dijete spava, mama ili tata mogu opušteno uživati u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Toplo smo dočekani, domaćica i domaćin su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijepi bazen, sve je dobro održavano, te puno vodenog i vanjskog igračaka za djecu. Raj!

Jedan mali savjet: ležaljke u vrtu na razini kućice. Kada dijete spava, mama ili tata ipak mogu mirno odmarati u vrtu (bazen je malo udaljeniji od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Srdačno su nas dočekali, domaćica i domaćin su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, i puno vodenih i vanjskih igračaka za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu na visini kućice. Ako dijete spava, mama ili tata ipak mogu mirno odmarati u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Toplo smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam osiguravaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, i puno igračaka za vodu i vanjsku igru za djecu. Pravi raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu ispred kućice. Kada dijete spava, mama ili tata može mirno odmarati u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i lijepi bazen, sve je dobro održavano, i jako puno vodenog i vanjskog igračkog za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu na visini kućice. Ako dijete spava, mama ili tata ipak mogu mirno opuštati se u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćica i domaćin su simpatični ljudi koji vam osiguravaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijepi bazen, sve je dobro održavano i ima puno igračaka za vodu i igračaka za djecu na otvorenom. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu ispred kućice. Kada dijete spava, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Srdačno smo primljeni, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijep bazen, sve dobro održavano, i puno igračaka za igru na vodi i vani za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu na visini kućice. Ako dijete spava, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Srdačno smo primljeni, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, i puno igračaka za vodu i vanjske aktivnosti za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu ispred kućice. Ako dijete zaspi, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Bili smo srdačno primljeni, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i lijepi bazen, sve je dobro održavano, i puno igračaka za djecu za vodu i vani. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu ispred kućice. Ako dijete drijema, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Prilično nas je srdačno dočekao domaćin, vrlo su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, i puno igračaka za vodu i igračaka za djecu na otvorenom. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu ispred kućice. Ako se dijete uspava, mama ili tata također mogu mirno odmoriti u vrtu (bazen je malo udaljen od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Dobili smo srdačan doček, domaćini su simpatični ljudi koji vam daju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijep bazen, sve dobro održavano, i puno igračaka za vodu i vanjsku igru za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu nadomak kućice. Ako dijete drijema, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Srdačno smo primljeni, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, i puno igračaka za vodu i igre na otvorenom za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu kod kućice. Kad dijete drijema, mama ili tata mogu se opuštati u vrtu (bazen je udaljen od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, a za djecu imamo puno igračaka za vodu i igračaka za vanjsko igranje. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu pokraj kućice. Ako dijete odspava, mama ili tata također mogu mirno opuštati u vrtu (bazen je udaljen od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Toplo smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijep bazen, sve dobro održavano, i puno vodene i vanjske igračke za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu blizu kućice. Ako dijete odspava, mama ili tata mogu se opušteno odmarati u vrtu (bazen je malo udaljen od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, gazdarica i gazda su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijepi bazen, sve dobro održavano, i puno vode i vanjskih igračaka za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu blizu kućice. Ako mališan spava popodne, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, trenutno smo zaljubljeni! Prekrasan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, te puno vode i vanjskih igračaka za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu blizu kućice. Ako dijete drijema, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je udaljen od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je dočekao domaćin, to su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Koliba se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, i puno vode i vanjske igračke za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu pored kućice. Ako dijete drijema, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je nešto dalje od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Toplo smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i lijepi bazen, sve dobro održavano, i puno igračaka za vodu i vanjsku igru za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu pored kućice. Ako dijete drijema, mama ili tata se ipak mogu opustiti u vrtu (bazen je nešto udaljeniji od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Dobili smo srdačnu dobrodošlicu, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, i puno igračaka za vodu i vanjske aktivnosti za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu ispred kućice. Kad dijete spava, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćica i domaćin su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i lijep bazen, sve dobro održavano, i puno vodene i vanjske igračke za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu iznad kućice. Ako dijete spava, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

S ljubaznim prijemom smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijep bazen, sve dobro održavano i puno vodene i vanjske igračke za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu ispred kućice. Ako dijete spava, mama ili tata se mogu opustiti u vrtu (bazen je udaljen od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Ljubazno smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam osiguravaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, i puno vodene i vanjske igračke za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu ispred kućice. Kad se dijete drijema, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Bili smo srdačno dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, zaljubili smo se na prvi pogled! Predivan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, te puno vodene i vanjske igračke za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu kod kućice. Kada dijete drijema, mama ili tata također mogu mirno opuštati u vrtu (bazen je udaljen od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Dobro smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, i puno igračaka za vodu i vanjsku igru za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu u blizini kućice. Ako dijete drijema, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je dočekao domaćin, oni su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijepi bazen, sve je dobro održavano, a ima puno vodene i vanjske igračke za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu na razini kućice. Kada dijete drijema, mama ili tata mogu se opustiti i odmarati u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Srdacno smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam daju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijep bazen, sve dobro održavano, i puno vodenih i vanjskih igračaka za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu ispred kućice. Kada dijete ostane spavati, mama ili tata mogu mirno odmarati u vrtu (bazen je nešto dalje od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, i jako puno igračaka za vodu i vanjsku igru za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu ispred kućice. Ako dijete spava, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćin i domaćica su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju i odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, i puno vodene i vanjske igračke za djecu. Raj je!

Mali savjet: ležaljke u vrtu blizu kućice. Ako dijete spava, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Srdačno smo bili dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i lijepi bazen, sve je dobro održavano, i vrlo puno igračaka za vodu i igračaka za vanjske aktivnosti za djecu. Raj je!

Mali savjet: ležaljke u vrtu pored kućice. Ako dijete spava, mama ili tata ipak mogu mirno odmarati u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Ljubazno su nas dočekali, domaćica i domaćin su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i lijep bazen, sve održavano, i puno vodnih i vanjskih igračaka za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu iznad kućice. Kad dijete spava, mama ili tata mogu u miru opuštati se u vrtu (bazen je malo udaljen od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Srdačno su nas dočekali, domaćica i domaćin su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijepi bazen, sve je dobro održavano, i puno vodenih i vanjskih igračaka za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu ispred kućice. Kad dijete spava, mama ili tata se mogu opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam daju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijep bazen, sve dobro održavano, i puno vodenih i vanjskih igračaka za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu ispred kućice. Ako dijete drijema, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Toplo smo dočekani, domaćini su simpatične osobe koje vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, te puno vode i vanjskih igračaka za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu otprilike u visini kućice. Ako dijete spava, mama ili tata mogu se i dalje opustiti u vrtu (bazen je nešto udaljen od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Topli smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Prekrasni vrt i lijepi bazen, sve je dobro održavano, i puno vodene i vanjske igračke za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu ispred kućice. Ako dijete spava, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Koliba se nalazi u prekrasnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i lijep bazen, sve dobro održavano, i puno igračaka za vodu i vanjske igre za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu pored kolibe. Kada dijete spava, mama ili tata se mogu opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kolibe).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Srdačno smo primljeni, domaćini su simpatični ljudi koji vam daju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijep bazen, sve dobro održavano, i puno igračaka za vodu i vanjske igre za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu ispred kućice. Ako dijete drijema, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Srdačno su nas dočekali, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijep bazen, sve je održavano, i puno vodenih i vanjskih igračaka za djecu. Raj je!

Mali savjet: ležaljke u vrtu ispred kućice. Kad dijete drijema, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Bili smo srdačno dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Koliba se nalazi u prekrasnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i lijep bazen, sve održavano, i puno igračaka za vodu i vanjsku igru ​​za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu ispred kućice. Ako dijete odspava, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Srdačno smo primljeni, domaćica i domaćin su simpatični ljudi koji vam osiguravaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i lijepi bazen, sve je dobro održavano, i puno vodene i vanjske igračke za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu, pored kućice. Ako dijete spava, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Dobro smo dočekani, domaćin i domaćica su sasvim simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Koliba se nalazi u predivnom okruženju, zaljubili smo se na prvi pogled! Predivan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, i jako puno vodenih i vanjskih igračaka za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu ispred kućice. Kada dijete drijema, mama ili tata se mogu opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Dobili smo srdačan doček, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijepi bazen, sve je dobro održavano i puno igračaka za vodu i vanjsku igru za djecu. Raj na zemlji!

Mali savjet: ležaljke u vrtu ispred kućice. Ako dijete drijema, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Toplo smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam osiguravaju dovoljnu privatnost. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, i puno igračaka za vodu i vanjsku igru za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu ispred kućice. Ako dijete spava, mama ili tata se mogu opustiti u vrtu (bazen je malo udaljen od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Dobili smo srdačan doček, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt & lijepi bazen, sve je dobro održavano, i puno vodnih i vanjskih igračaka za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu kod kućice. Kad dijete drijema, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, zaljubili smo se na prvi pogled! Predivan vrt i lijepi bazen, sve je dobro održavano, i puno vodene i vanjske igračke za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu kod kućice. Kad dijete spava, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Toplo smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljnu privatnost. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijepi bazen, sve je dobro održavano, i puno igračaka za vodu i igračaka za vanjsko igranje za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu ispred kućice. Ako dijete spava, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je nešto dalje od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

S ljubaznim prijemom smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica je smještena u prekrasnom okruženju, zaljubili smo se na prvi pogled! Prekrasan vrt i lijep bazen, sve dobro održavano, te puno vode i vanjskih igračaka za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu ispred kućice. Ako dijete zaspi, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Dobili smo srdačan doček, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i lijepi bazen, sve je dobro održavano, i jako puno igračaka za vodu i vanjsku igru za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu u blizini kućice. Ako dijete drijema, mama ili tata mogu također mirno opuštati se u vrtu (bazen je malo udaljen od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćin i domaćica su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i lijep bazen, sve dobro održavano, i puno vodene i vanjske igračke za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu ispred kućice. Ako dijete spava, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Toplo smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Koliba se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijepi bazen, sve je dobro održavano, i puno igračaka za vodu i igračaka za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu ispred kuće. Ako dijete zaspi, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kuće).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Srdačno smo primljeni, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i lijep bazen, sve dobro održavano, i puno vodenih i vanjskih igračaka za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu ispred kućice. Ako dijete spava, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Srdačno smo primljeni, domaćini su simpatični ljudi koji vam daju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, i puno vodeni i vanjskih igračaka za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu blizu kućice. Kad dijete spava, mama ili tata se mogu opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Srdačno smo primljeni, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijep bazen, sve dobro održavano, i puno vodenih i vanjskih igračaka za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu ispred kućice. Kad dijete spava, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, zaljubili smo se na prvi pogled! Predivan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano i puno igračaka za vodu i vanjsku igru za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu pokraj kućice. Ako dijete spava, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je nešto udaljeniji od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano i puno igračaka za vodu i igračaka za djecu na otvorenom. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu ispred kućice. Ako dijete zaspi, mama ili tata se mogu opustiti u vrtu (bazen je nešto dalje od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Srdačno smo primljeni, domaćin i domaćica su simpatični ljudi koji vam osiguravaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijepi bazen, sve je dobro održavano i ima puno igračaka za vodu i igračaka za vanjsku igru za djecu. Raj!

Jedan mali savjet: ležaljke u vrtu uz kućicu. Ako dijete spava, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Dobrodošli smo srdačno dočekani, domaćin i domaćica su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prelijepom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, i puno igračaka za djecu na vodi i vani. Pravi raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu ispred kućice. Ako dijete spava, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo udaljen od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Toplo smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i lijepi bazen, sve dobro održavano, i puno vode i vanjskih igračaka za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu pored kućice. Kad dijete spava, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Nas ljubazno dočekali domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Vila se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijep bazen, sve dobro održavano, te puno igračaka na vodi i za igru na otvorenom za djecu. Ra

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijepi bazen, sve je dobro održavano, i puno igračaka za vodu i vanjsku zabavu za djecu. Raj!

Mali savjet: ležajevi u vrtu do kućice. Ako dijete drijema, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Srdacno smo docekani, domacini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruzenju, odmah smo se zaljubili u nju! Predivan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, i puno vodenih i vanjskih igračaka za djecu. Raj!

Jedan mali savjet: lezaljke u vrtu kod kućice. Kad malo dijete zaspi, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je udaljen od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Srdačno smo primljeni, domaćini su simpatični ljudi koji Vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i lijep bazen, sve dobro održavano, i puno vode i vanjskih igračaka za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu ispred kućice. Ako dijete spava, mama ili tata mogu opušteno odmoriti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Toplo smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, i puno igračaka za vodu i igračaka na otvorenom za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu ispred kućice. Ako dijete drijema, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Dobili smo srdačan doček, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, i puno igračaka za vodu i igračaka za vanjsku igru za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu na razini kućice. Kada dijete spava, mama ili tata mogu mirno odmarati u vrtu (bazen je nešto dalje od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo zaljubili! Predivan vrt i lijep bazen, sve dobro održavano i puno vode i vanjskih igračaka za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu pored kućice. Ako dijete drijema, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Srdacno su nas docekali, domacini su simpaticni ljudi koji vam pruzaju dovoljno privatnosti. Kuca se nalazi u predivnom okruzenju, zaljubili smo se na prvi pogled! Predivan vrt i lijep bazen, sve je dobro odrzavano, i puno vode i igralista za djecu. Raj!

Mali savjet: lezaljke u vrtu pored kuce. Ako dijete spava, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kuce).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćica i domaćin su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Koliba se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, i puno igračaka za vodu i vanjsku igru za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu blizu kolibe. Ako dijete dremne, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kolibe).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Bili smo ljubazno dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Koliba se nalazi u prekrasnom okruženju, trenutno smo se zaljubili! Prekrasan vrt i lijepi bazen, sve je dobro održavano, i puno vode i vanjskih igračaka za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu na razini kućice. Ako dijete spava popodne, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je udaljen od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Srdačno smo primljeni, domaćini su simpatični ljudi koji vam daju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, i puno igračaka za vodu i vanjske igre za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu pokraj kućice. Ako dijete drijema, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo udaljen od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćin i domaćica su simpatični ljudi koji Vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, i puno igračaka za vodu i igre na otvorenom za djecu. Raj je!

Mali savjet: ležaljke u vrtu ispred kućice. Kad dijete drijema, mama ili tata također mogu opušteno odmoriti u vrtu (bazen je malo udaljen od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Toplo smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, i puno vodnih i vanjskih igračaka za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu ispred kućice. Ako dijete drijema, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Toplo smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam omogućuju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijep bazen, sve dobro održavano, i puno igračaka za vodu i vanjsku igru za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu ispred kućice. Ako dijete spava, mama ili tata se mogu opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćin i domaćica su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, i puno igračaka za vodu i vanjske igre za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu iznad kućice. Kada dijete drijema, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je nešto dalje od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćin i domaćica su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, i puno vode i vanjskih igračaka za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu pokraj kućice. Ako dijete spava, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo udaljen od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

S ljubaznim osobljem smo srdačno dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam dozvoljavaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, zaljubili smo se na prvi pogled! Prekrasan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, te puno igračaka za vodu i vanjske igre za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu ispred kućice. Ako dijete spava, mama ili tata se mogu opustiti u vrtu (bazen je malo udaljen od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćica i domaćin su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijepi bazen, sve je dobro održavano, i puno vodnih i vanjskih igračaka za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu do kućice. Ako dijete odspava, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljnu privatnost. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i lijepi bazen, sve je dobro održavano, i puno igračaka za vodu i vanjsku igru za djecu. Raj!

Jedan mali savjet: ležaljke u vrtu blizu kućice. Kad dijete spava, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i lijep bazen, sve dobro održavano, i puno igračaka za vodu i vanjske igre za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu ispred kućice. Ako dijete spava, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je nešto dalje od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Dobro smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam daju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, i puno igračaka za vodu i vanjsku igru za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu ispred kućice. Ako dijete treba odmor, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćin i domaćica su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, trenutno smo se zaljubili! Predivan vrt i lijep bazen, sve dobro održavano, te puno vodene i vanjske igračke za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu u visini kućice. Kada dijete drijema, mama ili tata će ipak moći opušteno boraviti u vrtu (bazen se nalazi malo dalje od kućice).

Hansoul Céline

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Gîte vrlo dobro opremljen i vrlo čist sa velikim vrtom i vrlo lijepim pogledom. Vlasnici vrlo simpatični i dostupni u slučaju potrebe, ali diskretni ostatak vremena. Mnogo igara na raspolaganju za djecu.

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Bili smo srdačno dočekani, domaćin i domaćica su simpatični ljudi koji vam daju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano i ima puno igračaka za vodu i igračaka za vanjsku igru za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu pored kućice. Ako dijete drijema, mama ili tata se mogu opustiti u vrtu (bazen je dalje od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, a ima puno vodene i vanjske igračke za djecu. Raj!
Mali savjet: ležaljke u vrtu u blizini kućice. Ako dijete zaspi, mama ili tata mogu u miru odmarati u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

Els Matyn

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Kakav nas doček čeka kod Davida i Virginie!

Boravak u potpunosti zadovoljava očekivanja koja smo imali na temelju fotografija na belvilla stranici.

I što viš nije bilo vidljivo na fotografijama, kuća je nevjerojatno čista i dobro održavana, Prvi put u odmaralištu gdje nisam imao potrebu oprati posuđe prije korištenja. Čistoća je besprijekorna. Kupaonice i dostavljena kupaonska oprema, područje bazena, sam bazen, sve je dobro održavano i ugodno uredno.

Vrt je pravo blago i pruža puno privatnosti i hlada.

Jedina mana je udobnost kreveta, posebno madrac bi mogao biti bolji.

Ali par vlasnika je tako simpatičan i izuzetno diskretan. Njihova prisutnost na gornjem katu zgrade uopće ne smeta, pustit će vas da radite što želite, ali uvijek su tu kad ih trebate.

Zaslužuju šest zvjezdica, ali zbog kreveta dobivaju solidnih 5 :-)

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Dobro smo primljeni, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijep bazen, sve dobro održavano, i puno vode i vanjskih igračaka za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu ispred kućice. Ako dijete spava popodnevi, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Bili smo srdačno dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijepi bazen, sve dobro održavano, i puno vodenih i vanjskih igračaka za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu blizu kućice. Ako dijete spava, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćin i domaćica su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i lijep bazen, sve dobro održavano, i puno igračaka za vodu i vanjske aktivnosti za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu pored kućice. Ako dijete zaspi, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

Rene Mourits

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Prekrasno smještena kućica s prekrasnim pogledom, mnogo mira i prostora. Kućica je potpuno opremljena i ima izvrsni privatni bazen s vanjskim tušem. Veliki vrt s voćnjakom za ugodno opuštanje i igru. Lijepa terasa.

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Srdačno smo primljeni, domaćini su simpatični ljudi koji vam daju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, zaljubili smo se na prvi pogled! Predivan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, i puno igračaka za vodu i vanjsku igru za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu ispred kućice. Ako je dijete usnulo, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

Berthy Van den Broek

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Kontakt s vlasnikom kuće i kućnom pomoćnicom bio je dobar, dobili smo srdačan doček i korisnu pomoćnicu na licu mjesta. Inače je kuća teško pronaći bez Google Mapsa.

Kuća je potpuno opremljena i bazen je divan za vrući ljetni dan. Okolica je prekrasna i nudi mnoge mogućnosti za šetnje, na primjer Haut Folin, plivanje i ribolov u obližnjem jezeru. Ima puno mogućnosti za posjet gradovima, na primjer Vezelay, ali trebate biti spremni voziti se.

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, zaljubili smo se na prvi pogled! Predivan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, te puno igračaka za vodu i vanjske igre za djecu. Raj!
Mali savjet: ležaljke u vrtu pored kućice. Ako dijete zaspi, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo udaljen od kućice).

Rudi Van Hove

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

U ovom lijepom okruženju sa malo turizma ugodno je boraviti. Za one koji žele uživati u tišini, miru i prekrasnoj prirodi, ovo je pravi izbor! Ako ste strastveni ribolovac, ovo je također idealno mjesto s velikim jezerom u neposrednoj blizini! Uživali smo 12 dana u kući za najam s izuzetno ljubaznim i pažljivim vlasnicima koji čine sve kako bi vaš boravak bio ugodan.

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćica i domaćin su simpatični ljudi koji vam daju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, i jako puno igračaka za vodu i vanjsku igru za djecu. Raj!

Savjet: Ležaljke u vrtu pored kućice. Ako dijete spava, mama ili tata mogu se opušteno odmoriti u vrtu (bazen je malo dalje od kuće).

Niels Nederveld

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Vrlo srdačno su nas dočekali najmodavci David i Virginie. Vrlo dragi i prijateljski ljudi. Čekala nas je ukusna boca pjenušca i teglica s paštetom. Vrlo lijep početak našeg boravka. Dobro je imati na umu da su nedjeljom supermarketi rano zatvoreni i ako kasno stignete, nemate mogućnost kupovine namirnica. Nakon dugog vožnje često je čovjek željan kave, pa je dobro to imati na umu.

Smještaj je izuzetno lijep. Sve je prisutno što je potrebno za ugodan boravak, a ako imate pitanja, možete se obratiti Davidu i Virginie. Donji stan je vrlo prostran i ugodno hladan čak i kada je vani jako vruće. Pogled puca na prekrasan posjed i jezero u daljini. Na nekoliko metara udaljenosti nalazi se grijani bazen gdje možete uživati ​​u prekrasnom pogledu. Ako tražite mir, opuštanje i luksuzan i ugodan boravak, ovo je pravo mjesto.

Okolina se najbolje opisuje kao zelena i mirna. Možete dobro šetati, voziti bicikl i otići do jezera. U blizini se nalazi Lidl ili Atac supermarket gdje možete obaviti dobru kupovinu. Oko 12 minuta udaljenosti od kućice. Bili smo spremni za mir i tišinu i imali smo divno iskustvo.

Kreveti su također bili udobni! U glavnoj spavaćoj sobi nalazi se krevet veličine "kingsize", a u drugoj sobi su dva mala kreveta. U kuhinji je sve prisutno. Bazen koristite sami kada se gornji kat ne iznajmljuje. Mala napomena je da na kauču ima nekoliko odvezanih gumba.

Kontakt s najmodavcima Davidom i Virginie smo doživjeli vrlo pozitivno. Vrlo prijateljski, pažljivi i susretljivi, zbog čega smo se vrlo dobrodošlo osjećali. Također, naručivanje dječjeg krevetića nije predstavljalo problem. Nisu nas samo srdačno dočekali, već su nam se i osobno oprostili.

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Srdacno nas je docekan domacin i domacica, simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Koliba se nalazi u prekrasnom okruženju, zaljubili smo se na prvi pogled! Prekrasan vrt i lijepi bazen, sve je dobro održavano, i puno igračaka za vodu i igračaka za vanjsku upotrebu za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu ispred kuce. Ako dijete spava, mama ili tata se također mogu opustiti u vrtu (bazen je udaljen od kuce).

MARIA

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži francuski

Villa je vrlo dobro smještena u prirodi, tiho i s prekrasnim pogledom na jezero, ima veliki vrt i bazen ako želite opuštanje. Sobe, kuhinja i dnevni boravak su vrlo dobro opremljeni, udobni i prostrani.

Proveli smo sjajan boravak i bili vrlo zadovoljni dobrodošlicom i ljubaznošću naših domaćina.

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijepi bazen, sve je dobro održavano, i jako puno igračaka za vodu i vanjske igre za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu ispred kućice. Kada dijete spava, mama ili tata mogu opušteno odmarati u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

Kathy De Maesschalck

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Moj sinčić Noah i ja smo bili srdačno dočekani od strane Virginie i jako smo uživali u našem jednotjednom odmoru.

Gite je smještena vrlo mirno i okružena prekrasnim pogledom. Ima veliki vrt i bazen.

Možete pecati na Lac de Pannecière ili jednostavno mirno provoditi vrijeme. Na Lac des Settons možete voziti pedaline i jesti nešto ukusno. U blizini možete posjetiti lokalnog pčelara. Lidl je udaljen otprilike 10 minuta vožnje.

Idealno mjesto za opuštanje.

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Toplo smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam daju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, i puno igračaka za vodu i igračaka za vanjsku igru za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu ispred kućice. Ako dijete spava, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

Petronella van Wanrooij

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Oznaka Belville za zadržavanje Chaumarda nije točna.

Bolje je unijeti Montigny de Morvan i zatim koristiti Google karte ili

Unesite Vaux Montigny de Morvan u navigacijski sustav.

Smještaj odličan, sve je osigurano. Predivna okolina.

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Dobro smo primljeni, vlasnici su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijepi bazen, sve je dobro održavano, te puno igračaka za vodu i vanjske igre za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu pored kućice. Ako dijete spava, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je nešto dalje od kućice).

David Crabbe

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

- Prije dolaska dobili smo praktične informacije od vlasnika; dobra i glatka komunikacija

- Lako je pronaći i dobro je označena kuća za odmor

- Fleksibilno vrijeme dolaska (došli smo dva sata ranije, ali to nije bio problem)

- Ugodan i pažljiv doček (s bocom pjenušca)

- Kuća za odmor i sadržaji bili su čisti

- Jas

Patrick Kwakman

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Bilo je jednostavno pronaći i vlasnici su nas veselo dočekali. Nakon kraćeg obilaska smještaja, uživali smo cijeli tjedan u kućici. Kućica je bila opremljena svim potrepštinama i kako je opisano. Vlasnici su bili susretljivi i mogli su nam pomoći s pitanjima o aktivnostima u okolici. Smještaj se nalazi na lijepom mirnom mjestu u prirodi, ali automobilom se može obići i posjetiti mnogo toga u radijusu od 30 minuta.

merel maes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

S ljubaznim dočekom smo dočekani, domaćin i domaćica su simpatični ljudi koji vam omogućavaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, zaljubili smo se na prvi pogled! Predivan vrt i lijep bazen, sve dobro održavano i puno igračaka za vodu i vanjsku igru za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu u blizini kućice. Ako dijete drijema, mama ili tata se mogu opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

Dominique Keymeulen

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Tko ovdje nije zadovoljan, nije nigdje zadovoljan!! Kućica pruža sve što je potrebno, bazen je predivan! Sve je također iznimno uredno. Možete uživati u potpunoj tišini, ali uvijek se možete obratiti vlasnicima ako ih trebate.

Klaartje El Fdil Govers

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Uživali smo u naša 2 tjedna odmora! Vlasnici su super prijateljski i susretljivi. Kuća je čista, lijepo uređena i opremljena sa svim pogodnostima. Vlasnici su se super brinuli o ručnicima, kupaonskim ručnicima, kuhinjskim ručnicima i slično. Svaki dan se čisti bazen za vas i ležaljke su postavljene. Zaista je sve razmišljeno. Pogled na jezero je fantastičan, stoga smo svaku večer uživali u vrtu. Ova kuća za odmor je apsolutno preporučljiva!

Charles Vandervelde

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Kuća u Montigny-en-Morvan bila je odlično uređena i njezina lokacija je zaista prekrasna. Pogled iz kuće je zaista fantastičan: valoviti krajolik koji se meko nadvija prema lijepom jezeru Pannecière. Kuća ima sve pogodnosti i zaista predivan bazen. Također, vlasnici koji žive na licu mjesta, Virginie i David, su vrlo prijateljski i diskretni ljudi. Vrlo ugodno. Ovaj region je zaista preporučljiv po prirodnoj ljepoti i ima mnogo, stvarno mnogo, prekrasnih izleta koje možete napraviti u ovom lijepom dijelu Burgundije. Restorani i trgovine za kupovinu su u blizini (oko 12 km). Ovdje je sigurno zajamčen prekrasan odmor!

Graham Williams

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Smještaj je bio vrlo visoke kvalitete. Besprijekorno čisto i prostrano. Simpatični domaćini su mislili na sve, tako da je gite izuzetno dobro opremljen. Nalazi se u prekrasnoj prirodi i ima veličanstven pogled na jezero. Bazena je održavan besprijekorno. Cijelo područje je vrlo slikovito i gdje god smo išli bili su prekrasni pogledi.

Ako želite negdje ići se opustiti, uživati u miru, onda je ovo mjesto za vas.

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Srdačno smo primljeni, domaćica i domaćin su simpatični ljudi koji Vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijepi bazen, sve je dobro održavano, i puno igračaka za vodu i vanjsku igru za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu kod kućice. Ako dijete spava, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo udaljeniji od kućice).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Dobro smo primljeni, domaćin i domaćica su simpatični ljudi koji vam daju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijep bazen, sve dobro održavano, te puno igračaka za vodu i igračaka za vanjsku upotrebu za djecu. Raj je!

Mali savjet: ležaljke u vrtu pored kućice. Ako dijete spava, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, i puno igračaka za vodu i vanjsku igru za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu do visine kućice. Ako dijete ide spavati, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Srdačno su nas dočekali, domaćin i gospodin su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijepi bazen, sve dobro održavano, i puno igračaka za vodu i vanjske igre za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu do visine kućice. Ako dijete spava, mama ili tata se mogu opustiti u vrtu (bazen je udaljen malo dalje od kućice).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Sve smo dobili toplu dobrodošlicu, domaćini su simpatični ljudi koji vam daju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i lijep bazen, sve dobro održavano, i puno igračaka za vodu i vanjske igre za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu ispred kućice. Ako neko dijete spava, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je nešto dalje od kućice).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Srdačno smo primljeni, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i lijepi bazen, sve održavano, i puno vodenih i vanjskih igračaka za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu iznad kućice. Ako dijete spava, tata ili mama mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, zaljubili smo se na prvi pogled! Prekrasan vrt i lijep bazen, sve dobro održavano, te puno vodenih i vanjskih igračaka za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu kod kućice. Ako dijete drijema, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je udaljen od kućice).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

S ljubaznošću smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijepi bazen, sve dobro održavano, i puno igračaka za vodu i vanjske igre za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu ispred kućice. Kada dijete spava, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, i puno igračaka za vodu i vanjsku igru za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu kod kućice. Ako dijete drijema, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je nešto udaljen od kućice).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Srdačno smo primljeni, domaćin i domaćica su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i lijepi bazen, sve je dobro održavano, i puno igračaka za vodu i vanjske igre za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu uz kućicu. Ako dijete spava, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Toplo smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam daju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivni vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, i puno igračaka za vodu i vanjsku igru za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu ispred kućice. Kad dijete spava, mama ili tata mogu mirno opuštati se u vrtu (bazen je nešto udaljeniji od kućice).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam daju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano i ima puno vodenih i vanjskih igračaka za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu u blizini kućice. Ako dijete drijema, mama ili tata također mogu mirno odmoriti u vrtu (bazen je udaljen od kućice).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, i puno igračaka za vodu i igračaka za vanjsko igranje za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu pored kućice. Kada dijete zaspi, mama ili tata se mogu odmoriti u vrtu (bazen je udaljen od kućice).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi na predivnom području, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijepi bazen, sve je dobro održavano, i puno igračaka za vodu i vanjske igre za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu ispred kućice. Ako dijete spava, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Dobili smo srdačan doček, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljnu privatnost. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, i puno vode i vanjskih igračaka za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu ispred kućice. Ako dijete spava, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je nešto dalje od kućice).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Toplo smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivni vrt i lijep bazen, sve dobro održavano, i puno igračaka za vodu i vanjsku igru za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu kod kućice. Ako dijete drijema, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Bili smo srdačno dočekani, domaćin i domaćica su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijep bazen, sve dobro održavano, i puno vodenih i vanjskih igračaka za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu ispred kućice. Ako dijete drijema, mama ili tata mogu opušteno odmarati u vrtu (bazen je udaljen od kućice).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Srdačno su nas primili, domaćin i domaćica su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijepi bazen, sve dobro održavano, i puno vode i vanjskih igračaka za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu blizu kućice. Ako dijete spava, mama ili tata se mogu opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Ljubazno smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, i puno igračaka za vodu i vanjske igre za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu do kućice. Ako dijete spava, mama ili tata također mogu mirno opuštati se u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Dobro su nas primili, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, i puno igračaka za vodu i vanjske igre za djecu. Raj!

Mala napomena: ležaljke u vrtu pored kućice. Kada dijete spava, mama ili tata mogu se opušteno odmoriti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Toplo smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Vila se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, i puno vodenih i vanjskih igračaka za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu uz vilu. Kad dijete drijema, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od vile).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćin i domaćinica su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, i puno igračaka za vodu i vanjske aktivnosti za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu iznad kućice. Ako dijete spava, mama ili tata također mogu mirno odmarati u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Bili smo srdačno dočekani, domaćin i domaćica su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, i puno vodenih i vanjskih igračaka za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu ispred kućice. Ako dijete spava, mama ili tata ipak mogu uživati ​​u miru u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćica i domaćin su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijepi bazen, sve održavano, i puno vodenih i vanjskih igračaka za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu ispred kućice. Ako dijete drijema, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju i odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijep bazen, sve dobro održavano, i puno vode i igračaka za djecu na otvorenom. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu pokraj kućice. Kada dijete spava, mama ili tata također mogu mirno opuštati se u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćin i domaćinica su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i lijepi bazen, sve dobro održavano, i puno vodenih i vanjskih igračaka za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu pored kućice. Ako dijete spava, mama ili tata također mogu mirno odmarati u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćica i domaćin su simpatični ljudi koji vam nude dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i lijepi bazen, sve je dobro održavano, i puno vodene i vanjske igračke za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu ispred kućice. Kad dijete spava, mama ili tata se mogu opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, i puno igračaka za vodu i vanjske igre za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu ispred kućice. Ako dijete drijema, mama ili tata također mogu mirno opustiti se u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Toplo smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam daju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, i puno igračaka za vodu i vanjsku igru za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu ispred kućice. Kad dijete spava, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je udaljen od kućice).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

S ljubaznošću smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, i puno vodene i vanjske igračke za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu pored kućice. Ako dijete spava, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam daju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Prekrasni vrt i lijepi bazen, sve je dobro održavano i ima puno igračaka za vodu i igre na otvorenom za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu pokraj kućice. Ako dijete drijema, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo udaljen od kućice).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Toplo su nas dočekali, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, i puno igračaka za vodu i vanjskih igara za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu kod kućice. Ako dijete spava, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Dobili smo srdačan doček, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, i puno igračaka za vodu i vanjsku igru za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu ispred kućice. Ako dijete drijema, mama ili tata se mogu opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Srdačno smo primljeni, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, i puno vode i vanjskih igračaka za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu ispred kućice. Ako dijete ima drijemež, mama ili tata se mogu opustiti u vrtu (bazen je malo udaljen od kućice).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćica i domaćin su simpatične osobe koje vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, zaljubili smo se na prvi pogled! Predivan vrt i lijepi bazen, sve je dobro održavano i ima puno igračaka za vodu i vanjske igre za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu ispred kućice. Ako dijete spava, mama ili tata se mogu opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Toplo smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, zaljubili smo se na prvi pogled! Prekrasan vrt i lijep bazen, sve dobro održavano, te puno vodeniog i vanjskog igračaka za djecu. Raj!

Mala savjet: ležaljke u vrtu blizu kućice. Ako dijete spava, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je udaljen malo dalje od kućice).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Dobili smo srdačan dobrodošao, domaćini su simpatični ljudi koji vam daju dovoljno privatnosti. Koliba se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijepi bazen, sve je dobro održavano, i puno igračaka za vodu i za igru na otvorenom za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu pored kuće. Ako dijete drijema, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kuće).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Toplo smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijep bazen, sve dobro održavano, i puno vode i vanjskih igračaka za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu pored kućice. Ako dijete spava, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je nešto udaljeniji od kućice).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Bili smo srdačno dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam obezbeđuju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Prelepo dvorište i lep bazen, sve je dobro održavano, i puno igračaka za vodu i igru na otvorenom za decu. Raj!

Mali savet: ležaljke u dvorištu kod kućice. Ako dete spava, mama ili tata mogu mirno da se opuste u dvorištu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Toplo smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam daju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, i puno igračaka za vodu i igračaka za djecu na otvorenom. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu ispred kućice. Ako dijete spava, mama ili tata se mogu opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Srdačno smo primljeni, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, zaljubili smo se na prvi pogled! Predivan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, i puno igračaka za vodu i igračaka za vanjsko igranje za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu na visini kućice. Ako dijete spava, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Srdačno smo primljeni, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Koliba se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijep bazen, sve dobro održavano, i puno igračaka za vodu i vanjske igre za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu u visini kolibe. Ako dijete spava, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kolibe).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Toplo smo dočekani, domaćin i domaćica su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, mi smo odmah zaljubljeni! Predivan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, i puno vode i vanjskih igračaka za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu na visini kućice. Ako dijete spava, mama ili tata se mogu opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Bili smo srdačno dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijepi bazen, sve dobro održavano, i puno igračaka za vodu i vanjsku igru za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu ispred kućice. Ako dijete odspava, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam daju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i lijep bazen, sve dobro održavano, i puno igračaka za vodu i igre na otvorenom za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu kod kućice. Ako dijete ide na drijemež, mama ili tata također mogu mirno opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijepi bazen, sve dobro održavano, te puno igračaka za vodu i igračaka za vanjsku igru za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu ispred kućice. Kad dijete spava, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Dobili smo srdačan doček, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Koliba se nalazi u prekrasnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, te puno vodene i vanjske igračke za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu na razini kuće. Ako dijete spava, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kolibe).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Toplo smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam daju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijepi bazen, sve je dobro održavano, i puno vodenih i vanjskih igračaka za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu na visini kućice. Ako dijete zaspi, mama ili tata se može opustiti u vrtu (bazen je udaljen od kućice).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Dobili smo srdačan doček, domaćini su simpatični ljudi koji vam daju dovoljnu privatnost. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i lijepi bazen, sve dobro održavano, i puno igračaka za vodu i vanjske aktivnosti za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu na razini kućice. Ako dijete drijema, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo udaljen od kućice).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili u nju! Prekrasan vrt i lijepi bazen, sve je dobro održavano, a ima puno igračaka za vodu i vanjske igre za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu ispred kućice. Kada dijete spava, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Srdačno su nas dočekali, domaćini su ljubazni ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, oduševili smo se na prvi pogled! Prekrasan vrt i lijep bazen, sve dobro održavano, i puno vodenih i vanjskih igračaka za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu na razini kućice. Ako dijete spava, mama ili tata se ipak mogu opustiti u vrtu (bazen je udaljen od kućice).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Dobili smo srdačan doček, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i lijepi bazen, sve dobro održavano, i puno vodenih i vanjskih igračaka za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu na razini kućice. Ako dijete spava, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji Vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, zaljubili smo se na prvi pogled! Prekrasan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano i puno vodene i vanjske igračke za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu na razini kućice. Ako dijete spava, mama ili tata se mogu opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Dobili smo srdačan doček, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i lijepi bazen, sve je dobro održavano, a ima puno igračaka za vodu i vanjskih igara za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu ispred kućice. Ako dijete spava, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je udaljen od kućice).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Dobili smo srdačan doček, domaćini su simpatični ljudi koji Vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, zaljubili smo se na prvi pogled! Prekrasan vrt i lijepi bazen, sve je dobro održavano, te puno igračaka za vodu i vanjskih igara za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu na razini kućice. Kad dijete radi drijemež, mama i tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je nešto udaljeniji od kućice).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam osiguravaju dovoljnu privatnost. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, i puno vodene i vanjske igračke za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu na visini kućice. Ako dijete spava, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je udaljen od kućice).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i lijep bazen, sve dobro održavano, i puno igračaka za vodu i igračaka za djecu na otvorenom. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu na visini kućice. Ako dijete spava, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijepi bazen, sve dobro održavano, te puno vodenih i vanjskih igračaka za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu uz kućicu. Ako dijete drijema, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je udaljen od kućice).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Dobro smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i lijepi bazen, sve dobro održavano, i puno igračaka za vodu i igre na otvorenom za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu ispred kućice. Ako dijete odspava drijemež, mama ili tata se mogu opustiti u vrtu (bazen je udaljen malo dalje od kućice).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, zaljubili smo se na prvi pogled! Predivan vrt i lijepi bazen, sve održavano, te puno vodenog i vanjskog igračaka za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu uz kućicu. Ako dijete spava, mama ili tata se ipak mogu opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Dobili smo srdačan doček, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijepi bazen, sve dobro održavano, te puno vodenih i vrtnih igračaka za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu ispred kućice. Kada dijete spava, mama ili tata se mogu odmoriti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Dobili smo srdačan doček, domaćini su simpatični ljudi koji vam daju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijepi bazen, sve je dobro održavano i puno igračaka za vodu i igru ​​na otvorenom za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu na visini kućice. Ako dijete treba odrijemati, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Dobili smo srdačan doček, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijepi bazen, sve je dobro održavano, a za djecu ima puno igračaka za vodu i vanjske igre. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu na visini kućice. Ako dijete zaspi, mama ili tata se mogu opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćica i domaćin su simpatični ljudi koji vam omogućuju dovoljnu privatnost. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, a za djecu ima puno igračaka za vodu i vani. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu na razini kućice. Ako dijete spava, mama ili tata se mogu opustiti u vrtu (bazen je dalje od kućice).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Toplo smo dočekani, domaćica i domaćin su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u predivnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Predivan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, te puno igračaka za vodu i vanjski prostor za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu na razini kućice. Ako dijete spava, mama ili tata se mogu opustiti u vrtu (bazen je udaljen od kućice).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Bili smo srdačno dočekani, domaćini su simpatični ljudi koji vam pružaju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, a ima puno igračaka za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu ispred kućice. Ako dijete spava, mama ili tata mogu se opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Dobili smo srdačan doček, domaćini su simpatični ljudi koji vam daju dovoljno privatnosti. Kućica se nalazi u prekrasnom okruženju, zaljubili smo se na prvi pogled! Prekrasan vrt i lijep bazen, sve je dobro održavano, te puno vodene i vanjske igračke za djecu. Raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu na razini kućice. Ako dijete spava, mama ili tata mogu se opustiti na miru u vrtu (bazen je malo dalje od kućice).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćica i domaćin su simpatični ljudi koji vam omogućuju dovoljno privatnosti. Vikendica se nalazi u prekrasnom kraju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i prekrasan bazen, sve dobro održavano, i puno vode i vanjskih igračaka za djecu. raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu u blizini kuće. Ako dijete odspava, mama ili tata se još uvijek mogu opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kuće).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćica i domaćin su simpatični ljudi koji vam omogućuju dovoljno privatnosti. Vikendica se nalazi u prekrasnom kraju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i prekrasan bazen, sve dobro održavano, i puno vode i vanjskih igračaka za djecu. raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu u blizini kuće. Ako dijete odspava, mama ili tata se još uvijek mogu opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kuće).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćica i domaćin su simpatični ljudi koji vam omogućuju dovoljno privatnosti. Vikendica se nalazi u prekrasnom kraju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i prekrasan bazen, sve dobro održavano, i puno vode i vanjskih igračaka za djecu. raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu u blizini kuće. Ako dijete odspava, mama ili tata se još uvijek mogu opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kuće).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćica i domaćin su simpatični ljudi koji vam omogućuju dovoljno privatnosti. Vikendica se nalazi u prekrasnom kraju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i prekrasan bazen, sve dobro održavano, i puno vode i vanjskih igračaka za djecu. raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu u blizini kuće. Ako dijete drijema, mama ili tata se mogu opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kuće).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćica i domaćin su simpatični ljudi koji vam omogućuju dovoljno privatnosti. Vikendica se nalazi u prekrasnom kraju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i prekrasan bazen, sve dobro održavano, i puno vode i vanjskih igračaka za djecu. raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu u blizini kuće. Ako dijete drijema, mama ili tata se mogu opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kuće).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćica i domaćin su simpatični ljudi koji vam omogućuju dovoljno privatnosti. Vikendica se nalazi u prekrasnom kraju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i prekrasan bazen, sve dobro održavano, i puno vode i vanjskih igračaka za djecu. raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu u blizini kuće. Ako dijete odspava, mama ili tata se još uvijek mogu opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kuće).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćica i domaćin su simpatični ljudi koji vam omogućuju dovoljno privatnosti. Vikendica se nalazi u prekrasnom kraju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i prekrasan bazen, sve dobro održavano, i puno vode i vanjskih igračaka za djecu. raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu u blizini kuće. Ako dijete drijema, mama ili tata se mogu opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kuće).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćica i domaćin su simpatični ljudi koji vam omogućuju dovoljno privatnosti. Vikendica se nalazi u prekrasnom kraju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i prekrasan bazen, sve dobro održavano, i puno vode i vanjskih igračaka za djecu. raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu u blizini kuće. Ako dijete drijema, mama ili tata se mogu opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kuće).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćica i domaćin su simpatični ljudi koji vam omogućuju dovoljno privatnosti. Vikendica se nalazi u prekrasnom kraju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i prekrasan bazen, sve dobro održavano, i puno vode i vanjskih igračaka za djecu. raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu u blizini vikendice. Ako dijete drijema, mama ili tata se mogu opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kuće).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćica i domaćin su simpatični ljudi koji vam omogućuju dovoljno privatnosti. Vikendica se nalazi u prekrasnom kraju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i prekrasan bazen, sve dobro održavano, i puno vode i vanjskih igračaka za djecu. raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu u blizini kuće. Ako dijete drijema, mama ili tata se mogu opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kuće).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćica i domaćin su simpatični ljudi koji vam omogućuju dovoljno privatnosti. Vikendica se nalazi u prekrasnom kraju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i prekrasan bazen, sve dobro održavano, i puno vode i vanjskih igračaka za djecu. raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu u blizini kuće. Ako dijete drijema, mama ili tata se mogu opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kuće).

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćica i domaćin su simpatični ljudi koji vam omogućuju dovoljno privatnosti. Vikendica se nalazi u prekrasnom kraju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i prekrasan bazen, sve dobro održavano, i puno vode i vanjskih igračaka za djecu. raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu u blizini kuće. Ako dijete drijema, mama ili tata se mogu opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kuće).

Rudi Van Hove

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Ugodno je boraviti u ovom prekrasnom kraju s malo turizma. Za one koji žele uživati u tišini, miru i prekrasnoj prirodi, ovo je velika preporuka! Ako ste strastveni ribič, ovo je također idealno mjesto s velikim jezerom u neposrednoj blizini! Uživali smo 12 dana u kući za iznajmljivanje s vrlo ljubaznim i pažljivim vlasnicima koji čine sve kako bi vaš boravak bio ugodan.

MARIA

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži francuski

Vila je vrlo dobro smještena usred prirode u miru s vrlo lijepim pogledom na jezero, ima veliki vrt i bazen ako se želite opustiti. Spavaće sobe, kuhinja i dnevni boravak su vrlo dobro opremljeni, udobni i prostrani.

Imali smo odličan boravak i bili smo jako zadovoljni dobrodošlicom i ljubaznošću naših domaćina.

Niels Nederveld

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Domaćini David i Virginie vrlo su nas toplo dočekali. Vrlo dragi i ljubazni ljudi. Tamo nas je čekala ukusna boca s mjehurićima i staklenka patea. Vrlo lijep početak našeg boravka. Dobro je zapamtiti da ako stignete u nedjelju, supermarketi se zatvaraju rano i s obzirom na kasnije vrijeme dolaska nećete imati nikakvih namirnica. Nakon duge vožnje često vam se zaželi kave pa je to dobro uzeti u obzir.



Smještaj je vrlo lijep. Tu je sve što vam je potrebno za dobar boravak, a ako imate bilo kakvih pitanja, možete kontaktirati Davida i Virginie. Stan u prizemlju je vrlo prostran i unutra je lijepo i hladno čak i kada je vani jako vruće. Gledate na prekrasnu parcelu i jezero u daljini. Nekoliko metara dalje je grijani bazen gdje možete uživati u još jednom prekrasnom pogledu izvan vidokruga. Ako tražite mir, opuštanje te luksuzan i kvalitetan boravak, onda je ovo mjesto za vas.



Okruženje se najbolje može opisati kao zeleno i mirno. Možete hodati, voziti bicikl i otići do jezera. U blizini se nalazi supermarket Lidl ili Atac gdje možete obaviti kupovinu. Oko 12 minuta udaljen od vikendice. Bili smo spremni za mir i tišinu i lijepo smo se proveli.



Kreveti su također bili lijepi! U glavnoj spavaćoj sobi nalazi se bračni krevet, au drugoj sobi dva mala kreveta. U kuhinji je sve dostupno. Imate bazen za sebe kada gornji kat nije iznajmljen. Mala točka pažnje je da su neki gumbi labavi na sofi.



Kontakt sa stanodavcima Davidom i Virginie doživjeli smo kao vrlo pozitivan. Vrlo ljubazni, pažljivi i uslužni zbog čega smo se osjećali dobrodošli. Također nije bilo problema s postavljanjem krevetića. Ne samo da smo bili srdačno dočekani, nego se i osobno oprostio.

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćica i domaćin su simpatični ljudi koji vam omogućuju dovoljno privatnosti. Vikendica se nalazi u prekrasnom kraju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i prekrasan bazen, sve dobro održavano, i puno vode i vanjskih igračaka za djecu. raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu u blizini kuće. Ako dijete drijema, mama ili tata se mogu opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kuće).

Kathy De Maesschalck

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Virginie je vrlo toplo dočekala mog sina Noaha i mene i potpuno smo uživali u našem tjednom odmoru.

Gite je vrlo tih i okružen je prekrasnim pogledom. Ima veliki vrt i bazen.

Možete pecati na Lac de Pannecière ili se samo opustiti. U Lac des settons možete voziti pedaline i dobro jesti. Također možete posjetiti lokalnog pčelara u blizini. Lidl je udaljen oko 10 minuta vožnje.

Idealno mjesto za odmor.

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćica i domaćin su simpatični ljudi koji vam omogućuju dovoljno privatnosti. Vikendica se nalazi u prekrasnom kraju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i prekrasan bazen, sve dobro održavano, i puno vode i vanjskih igračaka za djecu. raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu u blizini vikendice. Ako dijete drijema, mama ili tata se mogu opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kuće).

Petronella van Wanrooij

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Belvillina uputa za uhićenje Chaumarda je netočna.

Bolje je koristiti Montigny de Morvan pa koristiti svoju google kartu ili

Vaux Montigny de Morvan u navigacijski sustav.

Smještaj u redu, sve je sređeno. Okruženje prekrasno.

Berthy Van den Broek

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Kontakt s vlasnikom kuće i domaćicom prošao je dobro, prijateljski prijem i uslužna domaćica na licu mjesta. Kuću je također teško pronaći bez Google Mapsa.

Kuća je potpuno opremljena, a bazen je prekrasan za vrućeg ljetnog dana. Područje je lijepo i nudi mnogo mogućnosti za šetnje, na primjer Haut Folin, kupanje i pecanje u obližnjem jezeru. Mnogo mogućnosti za posjete gradu, na primjer Vezelay, ali morate biti spremni voziti za to.

Rene Mourits

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Lijepo smještena kuća s prekrasnim pogledom, puno mira i prostora. Kuća potpuno opremljena i odličan privatni bazen s vanjskim tušem. Veliki vrt s voćnjakom za ležanje i igranje igara. Lijepa terasa.

merel maes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani, domaćica i domaćin su simpatični ljudi koji vam omogućuju dovoljno privatnosti. Vikendica se nalazi u prekrasnom kraju, odmah smo se zaljubili! Prekrasan vrt i prekrasan bazen, sve dobro održavano, i puno vode i vanjskih igračaka za djecu. raj!

Mali savjet: ležaljke u vrtu u blizini kuće. Ako dijete drijema, mama ili tata se mogu opustiti u vrtu (bazen je malo dalje od kuće).

David Crabbe

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

- Dobivene praktične informacije od vlasnika prije dolaska; dobra i glatka komunikacija

- Kuća za odmor je lako pronaći i dobro je označena

- Fleksibilno vrijeme dolaska (uranili smo dva sata, ali to nije bio problem)

- Ugodan i pažljiv prijem (s bocom mjehurića)

- Kuća i sadržaji bili su besprijekorni

- Jasno objašnjenje o kući za odmor i sadržajima

- Prekrasna vila s vikendicom u zelenom okruženju s pogledom na jezero

- Nema pogleda na druge kuće (potpuno privatno)

- Vlasnici žive na prvom katu, ali se drže pozadine (što je prednost jer je sve jako dobro održavano)

- Vlasnici osiguravaju mjesta na bazenu i održavanje, što je ugodno

- Sve praktične stvari su također prisutne: ručnici (za) plažu, tekućina za pranje suđa, vreće za smeće, ...

- Vrlo ugodan vanjski prostor za jelo i opuštanje od jutra do večeri, uključujući roštilj

- Lijepo smješten bazen vrlo je privatan i prostran

- Lijepo okruženje, a relativno blizu grada za namirnice i ostale potrepštine

- Bio je to sjajan odmor

Klaartje El Fdil Govers

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Uživali smo u našem 2 tjedna odmora! Vlasnici su super ljubazni i uslužni. Kuća je čista, lijepo uređena i potpuno opremljena. Vlasnici su jako pazili na ručnike, ručnike, kuhinjske krpe i slično. Bazen se čisti za vas svaki dan i pripremaju ležaljke za vas. Na sve se zaista mislilo. Pogled na jezero je fantastičan, pa smo svaku večer uživali sjediti u vrtu. Ova kuća za odmor se apsolutno preporučuje!

Patrick Kwakman

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Bilo ga je lako pronaći i vlasnici su nas veselo dočekali. Nakon šetnje imanjem uživali smo u kućici ostatak tjedna. Vikendica je bila potpuno opremljena i kao što je opisano. Vlasnici su bili od pomoći i mogli su nam pomoći s pitanjima o aktivnostima u okolici. Smještaj je na predivno mirnom mjestu u prirodi, ali ima puno toga za raditi i vidjeti automobilom u krugu od 30 minuta.

Graham Williams

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži engleski

Smještaj je bio vrlo visokog standarda. Besprijekorno čist i prostran. Šarmantni domaćini mislili su na sve pa je vikendica bila iznimno dobro opremljena. Nalazi se u prekrasnom krajoliku i ima prekrasan pogled na jezero. Bazen je bio besprijekoran. Cijelo je područje bilo vrlo slikovito i kamo god smo išli pružali su se veličanstveni pogledi.

Ako se želite negdje opustiti, uživati u miru i tišini, onda je ovo mjesto za vas.

Dominique Keymeulen

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Ako nisi zadovoljan ovdje, nećeš biti nigdje!! Vikendica nudi sve što je potrebno, bazen je predivan! Također sve super uredno. Možete uživati u miru, ali uvijek kontaktirajte vlasnike ako ih trebate.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Broj objekta: 309291

Posljednje ažuriranje: 04.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/309291.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Vaux-sur-Sure» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 234 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina