Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Gouy-Saint-André

maks.  7   Gosta/Gostiju
150m²  stambena površina
3 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 7  Gosta/Gostiju
150m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Dječji krevetić Dječji krevetić

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Dječje igralište
Stolni tenis
ograđen vrt

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

CD-Player
Bicikli
Televizor
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 7

2 dvokrevetna soba
1 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Restoran 2 km

2 km

Centar grada/mjesta 5 km

5 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


46 evaluacije

Ukupna ocjena

4,0 od 5
4.0 Oprema
4.0 Cijena/učin
4.0 Servis
4.0 Položaj
4.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

J.A. Oosterom

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Dione Boersma

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bjorn Hulst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Hans Vermeulen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

wessel ten haaf

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bas ten Haaf

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Mieke Nuytten

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

margaret Quinn

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži engleski

Reinhilde Withouck

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Rainer Krämer

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

s Roberts-Garcia

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži engleski

E.V. SCHMITZ

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Dr Tys-Jacobs

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Linette Pellis

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bili smo već rano na području, promet je tečno prolazio, prvo smo obavili nekoliko kupovina, zatim stigli u samostan, prvo malo tražili (dodatna oznaka za Belle Villa ili nešto slično bila bi poželjna) i zatim smo se uspeli do samostana. Velika vrata bila su širom otvorena i zaista ste ušli u mir samostana. Vlasnik je nakon malog traženja došao i pokazao nam lijepo renoviranu kuću. Prostorija ima dovoljno i većina pogodnosti je dostupna. Naravno, voljeli bismo vidjeti neke stvari drugačije, ali ukusi su različiti. Općenito je bilo uredno, međutim u detaljima se pokazalo da su neki uglovi bili propušteni, jer su nađene neke stvari prethodnih posjetitelja. Kreveti su za Nizozemce malo premali, ..... Osjećali smo se odlično tamo tjedan dana, djelomično zbog pauna i kokoši koje su nas redovito posjećivale, pa čak i ispod prozora sobe. Okolica nudi dovoljno, ali zahtijeva vožnju automobilom najmanje sat vremena. Područje zasigurno još nije turističko, potrebna je bolja signalizacija, a ured za turizam bi trebao malo bolje razmisliti o tome što turisti traže; smještaj se nudi dovoljno, ali i ljudi koji već tamo borave također žele nešto raditi. Samo dobra karta s prikazanim stvarima za radila bi čudo. Predivne plaže s spasilacima, ..... I daleko manje gužve nego u Nizozemskoj.

De Vuyst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Unatoč vremenu, uživali smo u odmoru. Prekrasan posjed u lijepom području. Na najljepše dane, plaža Bercq nije stvarno daleko, 25 km. Montreuil svakako morate vidjeti. Prema belgijskim standardima, polja bitke na Sommi (Prvi svjetski rat) prilično su daleko, ali smo u Francuskoj pa je moguće. Preporučeno za one koji traže mir.

R.M Rabe

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Smješten u mirnom okruženju, povijesna i vrlo dobro očuvana zgrada s kaminom i škripavim stepenicama koja odiše seoskim šarmom. Kuća je potpuno izolirana, pekara i supermarket se nalaze u susjednom selu udaljenom 3 km, kuća je zbog svoje stare gradnje malo bučna.

LUC HYLEBOS-ROMBAUT

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Boravili smo tjedan dana u ovom giteu u kolovozu 2005., najvećem od tri smještajne jedinice. Opis smještaja odgovara stvarnosti: ovdje se radi o 3 smještajne jedinice jedna pored druge s posebnim vrtom, ali zajedničkim velikim travnjakom i dijelom vrlo velikog posjeda, osobito farme koja je u funkciji, što ne uzrokuje poteškoće. Tjedan dana bilo je dovoljno za istraživanje okolice: posjet Montreuila, Berck-plageu, samostanskim vrtovima Valloires u Argoulesu, popodne na vrlo popularnoj plaži Quend-les-Bains, jedan dan zaljevu Somme i posjet ugodnom Le Crotoyju s potragom za tuljanima s plaže Le Hourtel. Za planinare su prekrasni krajolici i blizina GR-a plus. Vrijeme je bilo lijepo, društvo također - iznajmili smo s tri prijateljske obitelji 3 smještajne jedinice) i istražili smo regiju.

Lieve Duprez

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Samostan je vrlo impresivan. Kad smo stigli, domaćica je već stavila bocu vina na stol! Prekrasno. Sjediti na unutarnjem dvorištu s čašom francuskog vina i komadićem sira, doslovno je živjeti kao Bog u Francuskoj. U blizini se preporučuje posjet Montreuil-sur-meru. Šetnja po gradskim zidinama pruža prekrasne poglede. Otkrili smo i slikovitu ribarsku luku Le Crotoy! Tamo smo uživali u plodovima mora. Vive la France!

Alexander Bolomey

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Poštovani, Izuzetno lijepa lokacija na kojoj smo s užitkom proveli četiri dana. Iako je kuća vrlo jednostavno uređena, ispunjava sve zahtjeve koje biste mogli imati. Naše konačno mišljenje je blago negativno utjecano činjenicom da nas je ženska polovica upraviteljskog para na vrlo neprijateljski način 'dočekala' prilikom dolaska. Nakon možda tipične sjeverno-francuske psovke, prihvatili smo smještaj zbog toga što smo već platili. Da to nije bio slučaj, okrenuli bismo se natrag! Još uvijek nagađamo što je bio povod, ali jedno je sigurno; mi s time nismo imali nikakve veze.... Stoga,....preporuka za rezervaciju, ali izbjegavajte upraviteljicu (osim ako volite biti uvrijeđeni...) Delftsche Motourclub

David Hardonk

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Stižemo autom...i svi parkirni prostori su zauzeti. Okrećem se oko sebe da vidim gdje da parkiram auto, jer mi ne izgleda pristojno parkirati se usred puta i blokirati prolaz svima. Sveprisutna su travnata površina. Pristajale su velike kartonske kutije koje su vjerojatno nekada bile oko televizora, kante razbacane posvuda, neki metalni predmeti razbacani. S obzirom na nedostatak prostora, parkiram auto što je moguće više sa strane s dva kotača na travnjaku. Nakon malo istraživanja, iz zgrade izlazi uzbuđena žena i odmah počinje na mene besramno govoriti na francuskom. Negdje sam već čitala da negdje postoji 'dvorac Karen'...i čini se da sam je pronašla. Pokušavam joj objasniti da smo mi novi gosti i da nemamo pojma gdje se trebamo prijaviti, iako možemo govoriti malo francuski, ali nismo čarobnjaci. Nakon toga, počinje mi vikati na engleskom i pitati odakle mi pravo da uništavam njen travnjak. Mislio sam da je vrijednost travnjaka porasla istim iznosom kao vrijednost našeg auta kada smo ga dodirnuli, ali ona je očito razmišljala drugačije. Rekao sam joj da nisam bio svjestan svojih postupaka u tom količini kartona i kanti, ali ako ju toliko uzrujavam, naravno da ću usred puta parkirati. Rekla je da će pozvati svog muža! To su bile naše doživljaji prvih 5 minuta. Gospodin je bio srećom suprotnost svoje supruge i prava slika ljubaznosti. Dalje...nema WiFija kao što je obećano. Molim vas da odmah platite polog gotovinom. Ili da se ubuduće krećemo samo po šljunku. Pitali smo smiju li djeca igrati na travi, što je bilo dopušteno. Inače, ljuljačka je bila nedostupna. Opći dojam o 'imovini' bio je da smo mi srećom sjedili na strani koja je bila prilično uredna. Drugi dio vjerojatno je već davno proglašen nenastanjivim. Osim nedostatka prozora, urušenih krovova, trulog drvenog rada, nedostajućih oluka, poluraspalog željeznog rada i tipične francuske ceste, na pristojnoj udaljenosti izgledalo je kao veliko imanje, koje je nekada bolje dane imalo. Oko 400 godina prije. Kada je otprilike izgrađeno. Do sada smo bili na tom mjestu samo jednom... i nikad više. Doček u kojem bi mogli stvoriti klasika u mnogim hotelskim školama, kako stvarno možete sve pogrešno napraviti ako želite ostaviti dobar dojam na novog gosta.

Caroline Wright

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži engleski

Proveli smo divno vrijeme tijekom dva tjedna. Djeca (uključujući tinejdžere) su voljela sadržaje na lokaciji (badminton i stolni tenis) koji su ih držali zauzetima. Nismo imali problema s čistoćom o kojoj su spomenuli drugi, a vlasnici su bili vrlo prijateljski. Smatrali smo da je dobar omjer cijene i kvalitete. Moja kćer je uživala u učenju o farmi, a djeca su voljela vidjeti piliće i paune kako trčkaraju po stražnjem i prednjem vrtu. Bilo je lako doći do svuda. Vodeni park u blizini bio je povoljan i zabavan (ali zapamtite kupaće gaće za muškarce i dječake). Na žalost vozača, postojao je divan kamion s hranom tik uz dvotračnu cestu koji je bio odličan za obitelj. Samo budite svjesni izlaza iz objekta za odmor, mogao bi koristiti zrcalo jer je riječ o prometnoj cesti. Također nismo imali problema s bukom s ceste i uživali smo u stražnjem vrtu.

Barry Schouten

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Gostinjak je jedna od četiri kuće za odmor koje se sastoje od preuređenog krila vrlo starog samostana. Kuće su pažljivo obnovljene, a lokacija i položaj u krajoliku su vrlo posebni. Ostatak samostana nije dostupan i očito je manje održavan i neredan. Kuća ima impresivan otvoreni kamin, a upravitelj osigurava drva. Za razliku od prethodnih opisa, upravitelj je bio ljubazan. Okolina je ruralna i otvorena, ali u blizini su lijepi, stari gradovi. Kuća je ipak, unatoč prostoru i lokaciji, relativno skupa, pa je stoga omjer cijene i kvalitete manje povoljan.

DAVID Watts

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži engleski

Imali smo odličan odmor, okolina je bila vrlo ruralna i tiha. Veliki vrt s roštiljem i vanjskim namještajem bio je vrlo dobrodošao, a djeca su se mnogo zabavila hraneći kokoši. Sobe su bile prostrane i prozračne, a kuhinjski uređaji su bili vrlo sveobuhvatni.

Staf Wouters

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Adresa je bila teška za pronaći putem našeg GPS-a, ali nekoliko ljubaznih mještana sela nam je dobro pomoglo. Smještaj je bio vrlo dobar: stara zgrada obnovljena bez narušavanja autentičnog karaktera. Ljubazna kći domaćina i ljubazni vlasnik aktivni farmer. Impresivna zgrada s veličanstvenim ulaznim vratima okružena poljima pšenice, krumpira i kukuruza. Lijep odmor stvaraš sam. Smještaj i okolina su važni, ali manje bitni od tvoje volje da od toga napraviš nešto posebno.

Rogier Kristel

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Proveli smo lijepo vrijeme u kućici svi zajedno. To je lijepa kućica sa svim udobnostima posebno za male djecu. Prekrasno okruženje s puno divljih i farmerskih životinja. Morali smo putovati autom kako bismo vidjeli zanimljive stvari od 15 minuta do 1,5 sati. Zanimljiva mjesta bila su Berck (plaža), Saint-Valery-Sur-Somme (luka u posebnom deltičkom području), Montereuil (stara gradska zidina s citadeleom i lijepim ulicama), tržnica u Hesdinu četvrtkom od 8:00 do 13:00 i Gerberoy (malo slikovito selo). Domaćin je miran ljubazan čovjek. Domaćica je malo energičnija i može djelovati pomalo grubo, ali s dobrim srcem. Moj sin od 1,5 godina se zaključao u kućici. Domaćica i susjedi su se potrudili da ga oslobode. To su uspjeli zahvaljujući njihovoj pomoći. Preporučeno, dobar omjer cijene i kvalitete.

Carlo De Winter

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Kuća je idealna baza za posjet okolici. Kuća je prilično "osnovna" i još uvijek nije potpuno obnovljena (dvostruko staklo samo s jedne strane), ali ima puno šarma (uključujući veliki kamin). Zbog mnogo kiše i mnogih posjeta okolici, nismo koristili dostupne sadržaje (stolni tenis, igralište), ali nismo ih ni tražili. Kao i na mnogim drugim mjestima u Francuskoj, trebalo nam je auto da bismo ujutro otišli po našu bagetu. Mnogo informacija o regiji dostupno je u kući.

Lieve Duprez

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Opatija je vrlo impresivna.
Domaćica je već bila stavila bocu vina na stol kad smo stigli! Predivno.
Sjediti u dvorištu uz čašu francuskog vina i komad sira doslovno je živjeti kao Bog u Francuskoj.

U blizini se preporučuje posjet Montreuil-sur-mer. Šetnja po bedemima nudi prekrasne poglede.
Otkrili smo i slikovitu ribarsku luku Le Crotoy! Tamo smo se gostili voćem de mer.

Živjela Francuska!

LUC HYLEBOS-ROMBAUT

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

U kolovozu 2005. boravili smo tjedan dana u ovoj kućici, najvećoj od tri prenoćišta.
Opis smještaja odgovara stvarnosti: radi se o 3 smještaja jedan pored drugog s odvojenim vrtom, ali zajedničkim velikim travnjakom i dijelom vrlo velikog posjeda, posebno. farma u funkciji koja ne predstavlja nikakvu smetnju. Tjedan dana bilo je dovoljno za istraživanje područja: posjet Montreuilu, Berck-plageu, vrtovima opatije Valloires u Argoulesu, poslijepodne na plaži u vrlo prometnom Quend - les - bainsu, dan u zaljevu Somme i posjet ugodan Le Crotoy nakon čega slijedi potraga za tuljanima s plaže Le Hourtel. Za planinare, vrlo lijepi krajolici i blizina GR su plus bodovi. Vrijeme nije bilo loše, kao ni društvo - iznajmili smo 3 smještaja s 3 prijateljske obitelji) i regija je bila istražena.

E.V. SCHMITZ

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bili smo u St-Andreu tijekom jesenskih praznika 2008. Sjajno mjesto, nije predaleko za vožnju tjedan dana. Tjedan dana je iu ovom razdoblju dovoljno dugo jer su mnoge aktivnosti bile zatvorene, a obližnja obalna mjesta imala su pomalo pusti karakter. Uzgred, prekrasno je udahnuti svježi zrak na obali (zaljev Somme smatramo posebno lijepim). Lijep prijem, atraktivno mjesto. Ipak, dvije točke pažnje za buduće stanare. Pokazalo se da obećano kupanje nije bilo; veliko razočaranje za nas (također u rješavanju ovog prigovora) jer smo ovu kuću odabrali djelomično na temelju toga. I ograđeni vrt je doduše ograđen, ali ograda uključuje i susjednu vikendicu. Ili ako dolazite sa psom; mora se dobro slagati sa susjedovim psom... I obrnuto, ako dolazite bez psa, nadamo se da volite pse, jer vam svaki put dođe jedan u posjet.

s Roberts-Garcia

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži engleski

U potpunosti smo uživali u našem odmoru u Pas de Calaisu. Odsjeli smo na br. 7 koja je povezana s prekrasnim prolazom kojem su prolaznici zastajali da se dive. Lijepi vlasnici, prekrasno i mirno okruženje, (propustila sam hranjenje pataka/gusaka, pauna i kokoši ujutro) nismo htjeli otići i voljeli bismo se vratiti. Mogu se iznajmiti i 2 druga povezana apartmana za veće grupe prijatelja ili obitelji. Iako povezani, svaki od njih ima svoj privatni vrt i čini se vrlo privatnim. Tu je TV, 6 francuskih kanala - scart priključak ako želite ponijeti prijenosni dvd player ili igraću konzolu.
Lokacija - lako dostupne plaže (La Touquet je fantastična plaža s aquaparkom i prekrasnim gradom iza kojeg se prodaju svježi proizvodi s ljupkim kafićima, restoranima itd.) tematski parkovi (Bagatelle - uživao u velikoj predstavi i obroku od 3 slijeda navečer i Nausicaa u Boulongne Sur Mer s tuljanima, pingvinima i 4D showom itd.) i lijepim selima poput Montriela i St Riquiera i povijesnim mjestima kao što su Arras (podzemni tuneli, obilazak je dobar), Azincourt i La Capoule (lokacija rakete V2)

Alexander Bolomey

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

L.S.

Izuzetno lijepa lokacija na kojoj smo s velikim zadovoljstvom boravili četiri dana. Iako iznimno jednostavnog dizajna, kuća ispunjava sve zahtjeve koje možete postaviti.

Na našu konačnu ocjenu pomalo negativno utječe činjenica da nas je ženska polovica upravnog para po dolasku 'dočekala' izrazito neprijateljski. Nakon možda tipične sjevernofrancuske psovke kanonade prihvatili smo smještaj jer smo ga već platili. Da nije tako, okrenuli bismo se!

Još uvijek nagađamo što je bio okidač, ali jedno je sigurno; imali smo udjela u tome.....

Stoga,...preporuka rezervirati, ali izbjegavati domara (osim ako ne volite da vas vrijeđaju...)

Motociklistički klub Delft

Carlo De Winter

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Kuća je idealna baza za posjetu ovom području. Kuća je prilično 'osnovna' i još nije u potpunosti renovirana (dvostruka stakla samo s jedne strane), ali ima mnogo šarma (uključujući veliki kamin).
Zbog jake kiše i brojnih posjeta ovom području, nismo koristili raspoložive sadržaje (stol za stolni tenis, igralište), ali ih zapravo nismo ni tražili.
Kao i na mnogim drugim mjestima u Francuskoj, trebao nam je auto da ujutro nađemo baguette. Puno informacija o regiji dostupno u kući.

Tom Coghe

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Proveli smo ugodan vikend. Šteta što vrijeme nije bilo dobro, jer tada bismo mogli puno više uživati u području, a također iu prekrasnom vrtu. Sama zgrada je malo zastarjela (renoviraju se) ali ima šarma. Posebno nam je kamin pružio urnebesne trenutke. Šteta što smo morali čekati drva i bili smo malo prehlađeni. Ali za ostalo smo uživali na ovom mjestu.

M. Nieuwenhuis

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Uživali smo u našem kratkom odmoru ovdje. Vlasnik je bio vrlo ljubazan. Stanje smještaja bilo je staro, ali se susjedni apartman renovirao (tada naš?) Međutim, sve je bilo prisutno u kućici. Vikendica nije bila baš čista.

De Vuyst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Unatoč vremenu i dalje uživali u odmoru. Lijepa domena u prekrasnoj regiji. U najljepšim danima, plaža Bercq nt udaljena je zaista 25 km. Montreuil svakako trebate vidjeti. Za belgijske standarde bojišta De Somme (WW1) su dosta daleko, ali mi smo u Francuskoj pa je moguće.

Topla preporuka za one koji traže mir

DAVID Watts

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži engleski

Imali smo odličan odmor, okolina je bila vrlo ruralna i tiha. Veliki vrt s roštiljem i vrtnim namještajem bili su dobrodošli, a djeca su se jako zabavljala hraneći kokoši.

Sobe su bile velike i prozračne, a kuhinjski elementi vrlo sveobuhvatni.

R.M Rabe

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Tiho smještena, povijesna i vrlo dobro očuvana zgrada, uključujući kamin i škripave stepenice, širi štih seoske kuće.

Kuća je potpuno sama, pekara i supermarket u susjednom selu udaljenom 3 km, kuća je malo bučna zbog stare gradnje

René van der Aar

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Izvrsno mjesto za potpuno opuštanje. Dobra vožnja biciklom uz rijeke Canche i Ajuthie. Gradovi Hesdin i Montreuil su nadohvat ruke, a također i dan na plaži na npr. Le Touquet je izvediv. Dostupne su nizozemske knjige. Ima prekrasnih pješačkih staza kroz šumu.Odličan krevet i jastuci.

Barry Schouten

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Gite je jedna od četiri vikendice koje se sastoje od preuređenog krila vrlo starog samostana. Kuće su pažljivo renovirane, a položaj i položaj u krajoliku vrlo su posebni. Ostatak samostana nije pristupačan i očito je manje uređen i neuredan. Kuća ima impresivan kamin, a domar osigurava drva. Suprotno prethodnim opisima, domar je bio ljubazan. Okolica je ruralna i otvorena, ali u blizini se nalaze prekrasni stari gradovi.

No, usprkos prostoru i lokaciji, kuća je relativno skupa pa je samim time i omjer cijene i kvalitete nepovoljniji.

yves debbaut

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Rezidencija je blizu autoceste, što je zanimljivo ako planirate putovanje svaki dan. Nije baš idealno ako tražite mir na mjestu jer je vrt neposredno uz cestu i promet može ometati. sama kućica je dobro namještena, ali očekujemo obaveznih 50 € za čišćenje malo više čistoće (perilica za suđe je bila prljava). Sve u svemu, dobra adresa za kratki odmor na granici Pas-de-Calaisa i Pikardije.

Caroline Wright

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži engleski

Sjajno smo se proveli tijekom dva tjedna. Djeci (uključujući tinejdžere) su se svidjeli sadržaji u sklopu hotela (badminton i stolni tenis) koji su ih zaokupili. Nismo imali problema s čistoćom koju su drugi spomenuli, a vlasnici su bili vrlo ljubazni. Mislili smo da je to prilično dobra vrijednost za novac. Moja kći je voljela učiti o farmi, a djeca su voljela vidjeti kokoši i paunove kako trčkaraju u vrtovima iza i ispred kuće. Svugdje je bilo lako doći. Vodeni park u blizini bio je pristupačan i zabavan (ali zapamtite speedo za muškarce i dječake). Postojao je divan 'frite' kombi tik uz cestu s dva kolnika što je bilo odlično za obitelj. Samo pripazite na izlaz iz vikendice, moglo bi poslužiti ogledalo jer je to prometna cesta. Također nismo pronašli problem s bukom s ceste i uživali smo u vrtu

Rogier Kristel

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

bilo nam je lijepo u vikendici sa svima nama. To je lijepa kuća sa svim vrstama pogodnosti, posebno za malu djecu. Prekrasno okruženje s puno divljih i domaćih životinja. Morali smo malo putovati automobilom da bismo vidjeli lijepe stvari od 15 minuta do 1,5 sata. Lijepa mjesta bila su Berck (plaža), Saint-Valery-Sur Somme (lučki grad u posebnom području delte), Montereuil (stari gradski zid s citadelom i lijepim ulicama), tržnica na Hesdinu u četvrtak od 800-1300 i Gerberoy (mali slikovito selo)



Domaćin je miran fin čovjek. Domaćica je žustrija i može djelovati otvoreno, ali dobrog srca. Moj sin se 1,5 godina zatvorio u vikendicu. Voditeljica i susjedi dali su sve od sebe da ga ponovno oslobode. To je također postignuto njihovom uslugom. preporučeno, dobra vrijednost za novac.

Linette Pellis

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Stigli smo u to područje dosta na vrijeme, promet je tekao uredno, prvo smo obavili kupovinu, pa stigli do opatije, prvo pretraga (poželjna je dodatna oznaka belle villa ili nešto slično) pa skrenuli na opatiju. Velika vrata bila su širom otvorena i doista ulazite u mir opatije.

Vlasnik je stigao nakon kraćeg pretraživanja i pokazao nam prekrasno renoviranu kuću. Prostran i većina pogodnosti je dostupna. Naravno da bismo željeli stvari vidjeti drugačije, ali ukusi su različiti. Sam po sebi bio je uredan, no u detaljima se pokazalo da su neki kutovi zanemareni, jer su neke stvari od prethodnih posjetitelja ipak pronađene.

Kreveti su malo manji za Nizozemce,.....



Tamo smo se tjedan dana osjećali kao kod kuće, dijelom i zbog paunova i kokoši koje su nas redovito dolazile posjećivati ispod prozora sobe.



Područje ima mnogo toga za ponuditi, ali zahtijeva da se morate voziti do sat vremena vožnje automobilom. Regija sigurno još nije turistička, signalizacija bi mogla biti bolja i turistički bi ured trebao malo više razmisliti o tome što mi kao turisti tražimo, smještaja ima dovoljno, ali i ljudi koji su tamo žele nešto učiniti. Samo dobra karta puta sa stvarima koje treba učiniti na njoj ponudila bi rješenje.



Prekrasne plaže sa spasilačkim čuvarima,..... I ni približno prometne kao u Nizozemskoj.

Staf Wouters

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Adresu je bilo teško pronaći s našim GPS-om, ali su nam dobro pomogli neki ljubazni seljani.

Smještaj je bio vrlo dobar: stara zgrada renovirana bez utjecaja na njezin autentični karakter.

Ljubazna kći kuće i ljubazna vlasnica kuće-aktivni poljoprivrednik.

Impresivna zgrada s veličanstvenim ulaznim vratima okružena poljima pšenice, krumpira i kukuruza.

Ugodan si odmor. Smještaj i okolina su važni, ali sekundarni u odnosu na vaš stav da sami napravite nešto od toga.

Anna Koster

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Lijepa kuća, puno prostora. Međutim, iza vrta je prilično prometna cesta D. Pokazalo se da obećanog igrališta za boule nema. Ispostavilo se da je oprema za igralište tobogan za malu djecu. Fotografije su zastarjele. Izgled vrta potpuno se promijenio.

David Hardonk

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Dovezemo se..i sva su parkirališta puna. Gledam oko sebe gdje bih trebao parkirati auto, jer parkiranje nasred ceste i blokiranje prolaza svima ne izgleda uredno. Posvuda je travnjak. Prazne velike kartonske kutije koje su očito nekoć okruživale televizor leže na travnjaku, kante tu i tamo, razbacane neke metalne stvari. Auto sam zbog nedostatka mjesta stavio što dalje sa strane i sa 2 gume na taj travnjak.

Nakon kraćeg traženja, žena izlazi iz zgrade užareno i bez oklijevanja počinje sa mnom večerati na francuskom. Negdje sam već pročitao recenziju da negdje postoji 'castle Karen'....i mislim da sam je našao.

Pokušavam razjasniti da smo mi novi gosti i da nemamo pojma gdje se prijaviti, i da smo pomalo francuski moćni, ali ne slap. Nakon čega me onda izderu na engleskom kako sam imao muda oskrnaviti njezinu travu.

Sama je mislila da je vrijednost travnjaka porasla za trenutnu vrijednost našeg automobila čim smo ga dotakli, ali očito je mislila drugačije.

Naznačio sam da nisam svjestan ničega između kartona i kanti, ali ako joj se to toliko ne sviđa, očito sam inače htio stati nasred ceste.

Otišla bi po muža!

To su bila iskustva naših prvih 5 minuta.

Sam gospodin bio je suprotnost svom EGA sretnom i uljudnom imidžu.

Nadalje ... nema wifi kao što je obećano.

Molimo odmah uplatite depozit u gotovini.

Hoćemo li od sada nadalje ići samo po šljunku.

Na pitanje mogu li se djeca igrati na travi, to je bilo dopušteno. Ljuljačka je inače bila nedostupna.

Cjelokupni dojam o 'imanju' bio je da smo srećom bili na strani koja je bila relativno uredna. Drugi dio vjerojatno bi odavno bio proglašen nenastanjivim. Osim nedostatka prozora, urušenih krovova, trule drvenarije, oluka koji nedostaju, napola raspadnute okove i tipične francuske ceste, izdaleka je izgledalo kao veliko imanje, da koje je vidjelo i bolje dane da .. da. Prije oko 400 dlaka dakle. Kada je sagrađena cca.

Do sada ovu lokaciju radimo samo jednom..i nikad više.

Dobrodošlica koju mnoge hotelske škole znaju pretvoriti u klasik kako apsolutno sve možete napraviti krivo ako želite ostaviti dobar dojam na novog gosta.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Broj objekta: 309364

Posljednje ažuriranje: 07.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/309364.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Gouy-Saint-André» je dobio ocjenu gosta 4 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 46 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat