Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

koliba Odmor za igrače golfa Le Bourg-Dun

maks.  6   Gosta/Gostiju
140m²  stambena površina
3 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
140m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

2 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

2 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Mjesto za parkiranje
Stolni tenis

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Pećnica

Uređaji i pribori

Bicikli
Televizor
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

3 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 2.5 km

2.5 km

Jezero 25 km

25 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 4 km

4 km

Centar grada/mjesta 6 km

6 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


23 evaluacije

Ukupna ocjena

4,3 od 5
4.3 Oprema
4.3 Cijena/učin
4.3 Servis
4.3 Položaj
4.3 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Scholten

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Peter Scholten

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

M. Velner

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Ruud Evers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Geert Deryck

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Anja Toussaint

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Louise Otting

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Smještaj sadrži sve što vam je potrebno, ali izgleda da još nije potpuno završen. Bilo je puno popravaka, pa pretpostavljam da je vlasnik zauzet. Još uvijek su potrebna neka sitna podešavanja za goste. Vlasnika nismo vidjeli, upute su bile ručno napisane na francuskom jeziku, koje nismo razumjeli, i neki su predmeti bili oštećeni. Okolina je prekrasna, možete prošetati do plaže i u blizini su razni stari kupališni gradovi. Veulles-les-Roses je preporučljivo posjetiti.

Geert Naert

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Po dolasku nas je ljubazno dočekao domaćin. Da smo nazvali sat vremena ranije, domaćin bi već zagrijao kuću (na što smo mi zaboravili); ali nakon što smo sat vremena upalili grijanje, postalo je brzo ugodno! U kući za odmor nalazilo se sve što smo trebali, sve sobe, dnevni boravak i kuhinja bili su vrlo prostrani! Prekrasna plaža udaljena je pola sata hoda od kuće za odmor.

Caroline Boschman

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Smještaj je uredan, vrlo prostran smještaj, opremljen svim potrebnim udobnostima. Omjer cijene i kvalitete je izvrstan. Smještaj se nalazi na prekrasnom, vrlo njegovanom imanju. Okolica je vrlo tiha, odlična za šetnje. Plaža je udaljena šetnjom. Doček je bio srdačan. Prvo od strane majke vlasnika, kasnije je sam vlasnik došao objasniti nekoliko stvari. Dobro se snalazi na engleskom jeziku. Vrlo gostoljubivi i prijateljski ljudi. Dobili smo rajčice iz vlastitog vrta, domaći cider i jaja od vlastitih kokoši. I ljudi u okolici bili su vrlo prijateljski. Na papirima od Belville stajalo je da kontakt osoba živi na broju 8. To je bilo zbunjujuće jer se ključ zapravo mora podići na broju 13 (a to je na imanju). Imali smo fantastičan odmor.

STEFANIE KROLL

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća je prilično skrivena i udaljena. Do sljedeće plaže ima otprilike 3 km, najbliža trgovina udaljena je otprilike 10 km. Namještaj u kući je jednostavan, ali čist. Nažalost, kuća je potpuno bučna, stubište prilično krikaće, a i od susjeda smo nešto čuli. Trgovina na farmi otvorena je samo subotom i nedjeljom od 10 do 12 sati. Vlasnik kuće bio je vrlo ljubazan i susretljiv, djeca su smjela ići posvuda. Proveli smo tamo divan tjedan odmora i rado bismo preporučili kuću. Za ručak je najbolje otići u brasserie, gdje se servira domaća kuhinja po povoljnoj cijeni.

JGH Wassink

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Dobar smještaj, miran položaj iz kojeg možete posjetiti različite gradove Le Havre, Honfleur, Rouen, Dieppe. Lijepa obala i mnogo restorana u različitim mjestima, stoga morate voziti nekoliko kilometara ili sami kuhati.

Michiel van Gelder

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Lokacija nije daleko od Nizozemske, stoga lijepo na vrijeme, tihi dio Francuske, nema gužve, stoga nema umora. S navigacijskim uređajem lako pronaći (Flainville). Prostrana kuća (za 6 osoba, bili smo s 3 djece) u nekadašnjem štali, opremljena sa svime. Jedini nedostatak možda je bio tuš glava koja se nije mogla objesiti, ali smo sami to riješili). Dobrodošlicu nam je poželjela vlasnica i sve nam je objasnila na francuskom. Lokacija je odlična, svi zanimljivi mjesta u sjevernoj Normandiji lako su dostupna (također zbog mira), također smo bili na invazijskim plažama, ali naravno one su znatno dalje. Spavali smo i budili se s bljeskom krava oko nas, veselim cvrkutima ptica i ništa osim šuštanja drveća i morskih valova u daljini. Od farme vodi staza za šetnju / bicikliranje do plaže i litica, za 20 minuta možete stići do ribarnica i male šetnice u Saint Aubinu. Svježa riba se može peći na roštilju kod kuće. U vrtu ispred kuće terasa s piknik stolom i lounge garniturom. Sunce od ranog jutra do večeri. Za djecu još nekoliko mogućnosti za igru u obliku nogometnog igrališta, košarke i stolnog tenisa. Trgovina na imanju otvorena subotom i nedjeljom ujutro, prodaje proizvode s farme i neke lokalne proizvode. Mali lokalni supermarket u Le Bourg Dunu i veliki supermarket izvan Dieppea.

JGH Wassink

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Dobra vikenda kuća, mirno smještena, odakle možete posjetiti različite gradove Le Havre, Honfleur, Rouen, Dieppe. Lijepa obala i mnogo restorana u različitim mjestima, pa morate malo voziti ili sami kuhati.

Mariette Muijsken

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća na lijepom ruralnom mjestu s odličnim krevetima. Vrlo mirno okruženje. Jednostavan namještaj, ali s praktičnošću pećnice, mikrovalne pećnice i perilice posuđa. Dobri kreveti, more na pola sata hoda po lijepoj cesti / stazi. Vrlo tiho zimi. Susjedi iz dvojne kuće bili su vrlo slušljivi!

STEFANIE KROLL

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća je dosta skrivena i na osami. Do najbliže plaže je cca 3 km, a do najbližeg supermarketa cca 10 km. Unutrašnjost kuće je jednostavna, ali čista. Nažalost, kuća je potpuno bučna, stepenice prilično škripe, a nešto smo čuli i od susjeda.
Nažalost, seljačka trgovina radi samo subotom i nedjeljom od 10 do 12 sati.

Vlasnik je bio vrlo susretljiv i uslužan, djeci je bilo dopušteno ići svugdje. Tamo smo proveli sjajan praznični tjedan i preporučili bismo kuću. Za ručak, najbolje mjesto za otići je taverna, koja poslužuje domaću kuhinju po razumnoj cijeni.

Willy Vandenreyt

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Znajte da ste ovdje na farmi koja radi, što znači da vam dan može početi malo ranije ujutro! S obzirom na vrijeme kakvo smo imali, to nije nikakav problem. Za petnaestak minuta ste pješke na plaži i vidite kako stižu ribarski brodovi, nakon čega možete otići kući sa svježe ulovljenom ribom!Pažljivi vlasnici, veliki stambeni prostor, dovoljno prostrane sobe! Sretno obiteljsko putovanje!

Jacqueline Onthuid de Wildt

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Tamo smo proveli dugi vikend s troje odrasle djece. Kuća je izgledala dobro njegovana. Kreveti su izvrsni. Područje je prekrasno mirno, možete ići u lijepu šetnju. Blizina obale pola sata hoda do mora. Autom manje od pola sata od Dieppea, lijepog gradića. Mnogo ugodnih restorana. Mala poljoprivredna trgovina radila je vikendom, s mnogo prirodnih proizvoda s tog područja.

Bart Van Cauwenberge

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Prekrasan okoliš. Vrlo mirna vikendica. Jednostavan dekor, ali sve što trebate je tu. Završno čišćenje je skupo. Čišćenje prije nego što smo stigli u kuću moglo bi biti bolje.

Caroline Boschman

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Smještaj je uredna, vrlo prostrana vikendica, potpuno opremljena. Omjer cijene i kvalitete je odličan. Kuća se nalazi na lijepom, vrlo dobro održavanom imanju. Područje je prekrasno mirno, možete ići u lijepu šetnju. Plaža je unutar pješačke udaljenosti. Dobrodošlica je bila topla. U početku majka vlasnika, kasnije je i sam vlasnik došao objasniti neke stvari. Tečno govori engleski jezik. Vrlo gostoljubivi i ljubazni ljudi. Rajčice smo nabavili iz vlastitog vrta, domaću jabukovaču i jaja od vlastitih kokoši. Ljudi u tom području također su bili vrlo prijateljski raspoloženi. U Belvillinim papirima stajalo je da kontakt osoba živi na broju 8. To je bilo zbunjujuće jer se ključ jednostavno mora podići na broju 13 (koji je na imanju). Imao sam fantastičan odmor.

Michiel van Gelder

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Lokacija nedaleko od Nizozemske, dakle točno na vrijeme, miran dio Francuske, nema gužvi, pa nema umora. Lako ga je pronaći s navigacijskom opremom (Flainville). Prostrana kuća (6 osoba, bili smo s 3 djece) u bivšoj staji, opremljena svime. Jedina mana je bila možda glava tuša koja se nije mogla objesiti, nego sami urediti). Primljen od pokroviteljice i rad svega objašnjen na francuskom.

Odlična lokacija, sva zanimljiva mjesta u sjevernoj Normandiji lako su dostupna (i zato što je tiho), također smo bili na plažama za slijetanje, ali one su, naravno, znatno dalje.

Spavanje i buđenje uz riku krava oko nas, veseli cvrkut ptica i ništa osim žamora drveća i valova ispred nas. Od farme vodi pješačka/biciklistička staza do plaže i litica, za 20 minuta ste na štandovima s ribom i malom bulevaru Saint Aubin. Svježa riba može se staviti na roštilj u vikendici. U vrtu ispred vikendice nalazi se terasa sa stolom za piknik i garniturom za odmor. Sunce od ranog jutra do večeri. Neka igrališta za djecu u obliku igrališta za nogomet, košarku i stolni tenis. Mala trgovina na licu mjesta otvorena subotom i nedjeljom ujutro, prodaje lokalne proizvode i neke lokalne proizvode.

Mali supermarket u susjedstvu u Le Bourg Dunu i veliki supermarket izvan Dieppea.

Geert Naert

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Nakon dolaska bili smo ljubazno dočekani od strane domaćina.

Da smo nazvali sat vremena unaprijed, domaćin bi već zagrijao gite (to smo zaboravili); ali nakon što sam uključio grijanje na sat vremena, brzo je postalo ugodno!

Kuća za odmor imala je sve što nam je potrebno, sve spavaće sobe, dnevni boravak i kuhinja bili su vrlo prostrani!

Prekrasna plaža udaljena je pola sata hoda od kuće za odmor.

Frank Gerbers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Dolazak je bio malo otežan, jer nije bilo sasvim jasno gdje moramo skrenuti. Gospođa koja nam je pomogla bila je vrlo ljubazna, ali nije govorila engleski. Ali s rukama i nogama razjasnio je stvari.

Louise Otting

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Smještaj sadrži sve što vam je potrebno, ali se još ne čini potpuno završenim. Bilo je dosta posla, pa mislim da je vlasnik zauzet time.

Mogu biti i završni detalji za goste. Nismo vidjeli vlasnika, upute su bile rukom pisana poruka na francuskom koju nismo mogli shvatiti, a neke su stvari bile pokvarene.

Područje je prekrasno, možete prošetati do plaže, au blizini se nalaze razni stari primorski gradovi. Veulles-les-roses Morate posjetiti.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Broj objekta: 309991

Posljednje ažuriranje: 11.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/309991.htm


«koliba Odmor za igrače golfa Le Bourg-Dun» je dobio ocjenu gosta 4.3 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 23 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat