Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Dieppe

maks.  8   Gosta/Gostiju
130m²  stambena površina
4 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
130m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin

Vanjsko područje

Garaža
Vrt
Roštilj
Mjesto za parkiranje
Terasa
Stolni tenis

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem

Kupaonica 1

kupaonica sa kadom


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica

Uređaji i pribori

CD-Player
Bicikli
Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
Dječji krevetić
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu
DVD-player

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 8

4 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 20 km

20 km

Mogućnost kupovine 5 km

5 km

Restoran 5 km

5 km

Centar grada/mjesta 5 km

5 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


22 evaluacije

Ukupna ocjena

4,0 od 5
4.0 Oprema
4.0 Cijena/učin
4.0 Servis
4.0 Položaj
4.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Nellie Leenen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Nicoline Cossee

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Steven Naeyaert

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Hans Van Nunen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

sylvia gerdes

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Kuća je zastarjela, ali ima sve što vam treba. Mirno i centralno smještena. Kuća nije pogodna za ljude s alergijama: na gornjem katu ima tepiha i nije dovoljno čista. Domaćin je prijateljski nizozemac, a čovjek s kojim morate uzeti ključ je neprijateljski Francuz.

Julia Borgers

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Ugodna kućica za odmor, s svim potrebnim sadržajima. Sve je prisutno: od perilice rublja do perilice posuđa (koja je nažalost bila pokvarena tijekom našeg odmora, ali je odmah pozvan serviser), od igara do (dobrog!) roštilja. Također, lokacija kuće je ugodna, nalazi se u malom, mirnom selu s različitim izlaznim putevima u blizini. Unatoč promjenjivom normandijskom vremenu, imali smo dovoljno toga za raditi u okolici.

Sabrina Strunk

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

To je stara, ali ugodna kuća. Susjedi su bili vrlo prijateljski gdje smo trebali preuzeti ključ. Kuća zaista ima odličnu otvorenu peć na drva, lijepa je i drva su spremna za korištenje. Bili smo tamo s dvije obitelji ukupno s 8 osoba i to je savršeno što se tiče prostora. Kuhinja zaista ima sve što tražite, zaista vrlo lijepo. Svega ima dovoljno. Kreveti su malo tvrdi, ali dobro se spava. Trebali biste biti oprezni s vodom, stoga nemojte svi istovremeno dugo tuširati. Što se tiče okoline, nalazite se u selu gdje je lijepo mirno, ali ima malo toga. Dakle, za veliki supermarket ili lijepo mjesto morate voziti oko 25 minuta. Obala je bliže, mislim 10 min. Vrlo lijepa obala gdje možete lijepo šetati plažom. Dieppe osim što je lijepo mjesto s dvorcem također ima lijepi bazen. Također smo bili u Honfleuru i Rouenu, vrlo lijepa mjesta. Definitivno bismo se vratili u ovu kuću još jednom. I još jedan plus, sve je bilo dobro čisto! Također mi je bilo ugodno imati izravan kontakt s vlasnikom kuće koji je Nizozemac. Imali smo lijep kontakt.

sebastian declercq

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

imao super zabavan odmor. Prekrasna okolina, vrlo mirno mjesto i puno zelenila. Idealno za obitelji koje vole miran odmor. Vrlo dobro primljeni. Djeca su se dobro zabavila na trampolinu. Vrlo prijateljski susjed također čini se prilično poznatim u selu.

T.C. Heuvelman

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Prekrasno smještena kuća s idiličnom rijekom sa strane i konjem kao susjedom. Vrlo lijepo što ima puno bicikala u šupi koji se mogu koristiti. Također smo mogli uzimati neograničenu količinu drva za kamin. Perilica posuđa je također odlična ako ste s dva obitelji. Također su se dobro koristili trampolin i stolni tenis. Djeca su se također odlično zabavila s puno igračaka. Kante pune Lego kocaka. Veliko dvorište oko kuće gdje je uvijek bilo mjesto za sjedenje vanjski, zaštićeno od vjetra. Dovoljno inventara. Lijepa okolina. Proveli smo super tjedan.

RJP Pieper

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

U listopadu smo proveli prekrasan tjedan u ovoj mirnoj okolini. Prekrasne autentične kuće u okolini često podsjećaju na engleske kolibe. Uživali smo u kaminu, pogledu na vrt (punom ptica, pa je vrijedno objesiti masne kugle) gdje se nalazi i stalna staza vjeverice. Prekrasne vapnenačke stijene s šljunčanim plažama. Na nekim kamenima pronašli smo kristaliće (geode). Unatoč jednostavnom uređenju, mi smo ga smatrali vrlo ugodnim, uklapa se u selo koje izgleda kao da je vrijeme stalo. Djevojčice (10 i 8 godina) nisu mogle prestati skakati na trampolinu, ali su se igračke na gornjem katu također iskoristile maksimalno. Potok koji teče pored vrta kuće bile je sada idiličan za gledanje, ali bi bio prekrasan alternativu (umjesto mora) za osvježenje tijekom ljeta. Po našem mišljenju, odličan omjer cijene i kvalitete! Preporučujemo!

Robert Boot

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bili smo 14 dana u ovoj smještajnoj jedinici za ljetovanje i uživali smo u miru i prostoru. Naša obitelj (djeca od 14, 13, 8 i 1,5 godina) se dobro snašla u prostranom domu s velikim vrtom. Seoski kraj Normandije nam se svidio, mir, ljubaznost i pomoćnost su bili vrlo ugodni. U blizini su simpatična sela i luke, a naravno i more na prihvatljivoj udaljenosti. Simpatičan domaćin koji govori francuski i uključeni vlasnik (nizozemski). Ovo je mjesto koje definitivno treba posjetiti ako tražite mir tijekom odmora.

H.N Hendrickx

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

vrlo lijepa kuća, mirno smještena, malo udaljena od poznatih gradova u Normandiji, ali imali smo super odmor, ujutro smo krenuli automobilom cijeli dan, fino jeli u obalnim selima, a navečer uživali uz otvorenu vatru, što više možete poželjeti ....

sebastian declercq

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Imao sam super zabavan odmor. Prekrasno okruženje, jako mirno i puno zelenila. Idealno za obitelji koje žele miran odmor. Imali smo vrlo dobar doček. Djeca su se dobro zabavljala na trampolinu. Jedan vrlo prijateljski susjed također se čini prilično poznatim u selu.

T.C. Heuvelman

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Prekrasna kuća mirno smještena uz slikovitu rijeku sa strane, a konj kao susjed. Vrlo je korisno što ima mnogo bicikala u šupi koji se mogu koristiti. Također smo mogli uzimati neograničenu količinu drva za otvorenu vatru. Perilica posuđa je vrlo korisna kada dolaze dvije obitelji. Trampolin i stolni tenis su također bili dobro korišteni, a djeca su se izvrsno zabavila sa puno igračaka koje su dostupne, uključujući stotine kockica lego. Ima veliki vrt oko kuće gdje je uvijek moguće naći zaklon od vjetra za sjedenje vani. Dovoljno je i inventara. Prekrasna okolina. Imali smo izvrsnu tjedan.

Eric Riegen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Prekrasno okruženje s sjajnom obalom. Položaj kuće je vrlo lijep u riječnoj dolini, otprilike 7 km od mora. Kuća je dovoljno velika za 8 do 10 osoba, a uređenje je praktično. Sve je na raspolaganju, uključujući bicikle, ali ne očekujte luksuz.

merijn van den eede

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Uživali smo u super mirnom boravku u Kući na plaži. Kuća ima veliki vrt, vrlo je ugodna i prostrana. Pored kuće teče rijeka, a putić završava pokraj kuće. Vrlo pogodno za dvije obitelji s djecom.

Sabrina Strunk

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

To je stara, ali ugodna kuća. Susjedi su bili vrlo prijateljski kada smo preuzeli ključ. Kuća ima stvarno vrhunsku kamin, lijep i velik, a drva su spremna da se koriste. Bili smo tamo sa dvije obitelji ukupno 8 osoba, što je savršeno za prostor. Kuhinja stvarno ima sve što tražite, stvarno vrlo lijepo. Svega ima dovoljno. Kreveti su malo tvrdi, ali prihvatljivi. Treba biti oprezan sa vodom, tako da ne bi svi trebali dugo tuširati za redom.

Što se tiče okoline, nalazite se u selu koje je lijepo i tiho, ali ima malo toga. Dakle, morate voziti 25 minuta do velikog supermarketa ili zabavnog mjesta. Obala je bliža, oko 10 minuta. Izvanredno lijepa obala, gdje možete šetati po plaži. Dieppe, pored toga što je lijepo mjesto s dvorcem, ima i lijepi bazen. Posjetili smo i Honfleur i Rouen - vrlo lijepa mjesta.

Zaista bi se vratili u ovu kuću. Plus, sve je bilo dobro čisto! I bilo mi je ugodno kontaktirati izravno vlasnika kuće koji govori nizozemski. Imali smo lijep kontakt.

Inge De Quaij-Wissink

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Okolina je lijepa, u ovo doba godine prekrasna svjetlo ljubičasta polja lana s jarko crvenim makovima, a izmjenjuju se s ruralnim selima s crkvom, pekarnom i tjednom tržnicom. Kuća je po uređenju malo zastarjela, ali ima sve pogodnosti (stvarno sve je tu). Dobar odnos cijene i kvalitete. Djeca su se dobro zabavljala u velikom vrtu, na trampolinu, pored potoka s mostom i sa svim igračkama koje su dostupne u kući. Nema WiFi, ali ima satelitsku (nizozemsku) televiziju. Prihvat i oproštaj su bili prijateljski. Ljudi u okolini su također prijateljski.

sylvia gerdes

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Kuća je zastarjela, ali ima sve što vam je potrebno. Mirno i centralno smještena. Kuća nije pogodna za ljude s alergijama: gore ima podnih obloga i ne čisti se dobro.

Prijateljski nizozemski vlasnik, neprijateljski Francuz kod kojeg trebate uzeti ključ.

Robert Boot

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bili smo 14 dana u ovoj smještajnoj jedinici tijekom ljetnih praznika i uživali smo u miru i prostoru.

Naša obitelj (djeca od 14, 13, 8 i 1,5 godina) se dobro snašla u prostranom domu s velikim vrtom.

Svidjelo nam se normandijsko selo, bilo je mirno, prijateljski i vrlo korisno.

U blizini su lijepa sela i luke, i naravno, more nije pre daleko.

Ljubazan (govori francuski) domaćin i uključeni vlasnik (nizozemski).

To je mjesto na koje se svakako treba otići ako tražite mir za vrijeme vašeg odmora.

Julia Borgers

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Kuća za odmor je lijepa i ima sve što vam može trebati. Sve je dostupno: od perilice do posuđa (koja je nažalost tijekom našeg odmora bila pokvarena, ali odmah je bio pozvan majstor), od igara do (dobrog!) roštilja. Također, lokacija je lijepa, nalazi se u malom, mirnom selu s različitim izlazima u blizini. Unatoč promjenljivom normandijskom vremenu, imali smo dovoljno toga za raditi u okolici.

RJP Pieper

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

U listopadu smo uživali u predivnom tjednu u ovom mirnom okruženju. Predivne autentične kuće u području često podsjećaju na engleske kolibe. Uživali smo u kaminu, pogledu na vrt (puno ptica, tako da visjeti loptice za hranu je definitivno vrijedno truda), gdje se nalazi i stalna staza vjeverice. Predivne bijele stijene od krednog kamena s kamenim plažama. U kamenju smo pronašli kristalne geode.

Iako je uređenje jednostavno, smatrali smo da je vrlo ugodno, u skladu s ruralnim karakterom gdje se čini da je vrijeme stalo.

Djevojčice (10 i 8) su se stalno zabavljale na trampolinu, ali i igračke na gornjem katu bile su optimalno iskorištene. Potok koji teče uz vrt kuće bio je idiličan sada, ali u ljetnim mjesecima bio bi odlična alternativa (za more) za osvježenje. Prema našem mišljenju, izvrsan omjer cijene i kvalitete! Preporučujemo!


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Broj objekta: 309992

Posljednje ažuriranje: 28.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/309992.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Dieppe» je dobio ocjenu gosta 4 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 22 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina