Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

koliba Odmor za igrače golfa Seine-et-Marne

maks.  6   Gosta/Gostiju
50m²  stambena površina
1 spavaća soba
0  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
50m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Štednjak sa dvije ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica

Uređaji i pribori

CD-Player
Bicikli
Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu
DVD-player

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

1 druga spavaća soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 0.3 km

0.3 km

Mogućnost kupovine 0.4 km

0.4 km

Restoran 0.3 km

0.3 km

Centar grada/mjesta 0.9 km

0.9 km

Zračna luka 35 km

35 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 09:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


11 evaluacije

Ukupna ocjena

4,1 od 5
4.1 Oprema
4.1 Cijena/učin
4.1 Servis
4.1 Položaj
4.1 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

John van Beek

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Musiol

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži njemački

Kao dobrodošlicu na stolu za jelo bio je ukusan kolač, stvarno nam je dobro došao nakon dugog putovanja! Vlasnik nam je osobno detaljno objasnio sve bitno i strpljivo odgovorio na sva naša pitanja. Do Pariza se vozi 20 minuta vlakom do Gare de l'Est, automobilom je udaljenost 20 minuta do Disneylanda. To je idealno mjesto za smirenje nakon napornih dana provedenih u obilasku. Za djecu je vrt fantastičan u lijepom vremenu. Kuća je nešto starija, ali lijepo renovirana. Stari namještaj dobro se slaže s ugođajem, sve je u dobrom stanju i funkcionira. U kuhinji su dostupni svi potrebni pribor. Osjećali smo se jako dobro tamo.

Asha De Miranda

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Primili smo vrlo srdačnu dobrodošlicu uz domaći kolač. Vlasnik je bio vrlo susretljiv i čak nas je proveo kroz selo i pokazao nam jezero i stanicu. Kućica je mala, ali vrijeme je bilo lijepo, a vrt je bio dobar s lijepom terasom. Kućica ima sve što vam treba, perilicu posuđa, udobne krevete, WiFi za djecu. Bili smo s našom djecom u dobi od 15, 9 i 9 godina, a moji su roditelji bili s nama na tjedan dana u Parizu i Disneylandu. U Pariz je bilo lako stići javnim prijevozom, samo nam je šetnja do stanice bila malo naporna, ali obično i ne hodamo puno. Odlično smo se proveli. Stvarno preporučujemo to mjesto!

ZE Harbers-Thijssen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Proveli smo tjedan dana u ovom malom, ali ugodnom kućici s 3 djece (11, 13 i 15 godina). Iako se kuća nalazi na prometnoj cesti, vrlo je tiha, jer se kućica nalazi iza glavne zgrade gdje živi vlasnik. Slično je kući u Ulici mliječnih staza u Velikoj Britaniji. Mala je, ali adekvatno namještena sa svim što vam je potrebno. Osim posteljine i kuhinjskog rublja, bili su nam pruženi i ručnici, toaletni papir, nekoliko kocki za perilicu posuđa i čak filteri za aparat za kavu (ponesite vlastitu kavu!). Vlasnik i njegova supruga su ljubazan dočekujući par koji govori odličan engleski. Pokazali su nam kuću, dočekali kolač, donijeli nove stolove za vlak i sl. S obzirom da je padala kiša pri dolasku, stol za stolni tenis je odmah postavljen za djecu. Kuća ima lijep vrt, i u ljetno doba bilo bi idealno za roštiljanje. No, s druge strane, blizu ste Pariza, pa ne želite provesti dan u kući... Kuća je udaljena svega 10 minuta hoda od željezničke postaje Vaires Torcy, koja ima 2 vlaka svaki sat za Gare de l'Est. Možete detaljno proučiti sve tarife za željeznice, ali dolazeći u nedjelju, Navigo tjedna karta za 36 EUR pruža besplatno putovanje cijeli tjedan u svih 5 zona, vlakom, metro, autobusom. Ili možete kupiti pojedinačne karte - što god vam odgovara. Disneyland je udaljen 15 minuta. Usput smo kupili svoje ulaznice na francuskom internetskom mjestu, ispunili francusku adresu kućice - i time uštedjeli po 20 EUR po ulaznici. Isprintajte ih kod kuće, i gotovo... Što još možemo reći? Mali supermarket pored željezničke stanice, možete pronaći najbliži Carrefour / Lidl / Aldi koristeći besplatan Wifi pružen u kući. Otišli smo jedan dan do Reimsa automobilom, posjetili Versailles, vozili se kroz Pariz noću (ili uzeli vlak) - ima puno toga za raditi. A onda smo svi sretno došli kući da uživamo u francuskom siru i čaši vina! Zaista možemo preporučiti ovu divnu kuću i rado bismo se vratili.

C.G.M. De Rond

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Izvrstan boravak za gradski odmor u Parizu. 10 minuta hoda do stanice u Vaires-sur-Marne. Potrebno je 20 minuta vožnje vlakom i već ste u Parizu. Pekara i supermarket 5 minuta vožnje biciklom. Ljubazan gazda. Prekrasan duboki vrt. Sve je bilo prisutno u kućici.

Auke Van der Ark

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Ovdje smo se lijepo proveli s naše 2 kćeri (7 i 10 godina). Lijepo je moći izmjenjivati vrevu Pariza s mirom ove kuće i pripadajućeg vrta. Disneyland je udaljen petnaest minuta vožnje automobilom. Centar Pariza oko sat vremena vlakom i metroom (zona 5). Vrlo ljubazan vlasnik koji je brzo riješio probleme s perilicom posuđa. Unutra je mala, ali dobro uređena.

Musiol

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži njemački

Na blagovaoničkom stolu kao poklon dobrodošlice bila je ukusna torta koja nam je jako dobro došla nakon duge vožnje! Domaćin nam je osobno vrlo detaljno objasnio sve bitno i strpljivo odgovorio na sva naša pitanja.

Pariz je udaljen 20 minuta vožnje vlakom od Gare de l'Est i 20 minuta vožnje automobilom od Disneylanda. To je idealno mjesto za opuštanje nakon napornog dana hodanja. Vrt je fantastičan za djecu kada je lijepo vrijeme.

Kuća je malo starija ali lijepo renovirana. Stariji namještaj se dobro uklopio u ambijent, sve je u dobrom stanju i radi. Tu je sve što vam je potrebno od kuhinjskog pribora. Tamo smo se osjećali vrlo ugodno.

Douwe Van domselaar

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Ova kuća je prilično mala, ali potpuno opremljena (od daske za peglanje do mikrovalne pećnice, da tako kažem). Vlasnik je vrlo ljubazan čovjek koji govori ENGLESKI. Lokacija ovog stana je idealna. 12 minuta hoda od kolodvora (gdje možete uzeti vlak do srca Pariza dva puta na sat) i 15 minuta vožnje automobilom do Euro Disneya. Supermarket pored stanice. Ovdje smo bili s 2 djece (12 i 17 godina). PREKRASNO veliko privatno dvorište! Jedina mana kuće je što nema odvojene spavaće sobe za roditelje i djecu.

ZE Harbers-Thijssen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Ostali smo tjedan dana u ovoj maloj, ali udobnoj kućici s troje djece (11, 13 i 15). Iako se kuća nalazi na prometnoj cesti, vrlo je tiha jer se kućica nalazi iza glavne zgrade u kojoj stanuje stanodavac. To je poput britanske mjesnice. Mali je, ali primjereno namješten sa svime što vam treba. Osim npr. posteljine i kuhinjskog rublja, tu su bili i ručnici, toaletni papir, nekoliko kockica za perilicu posuđa, pa čak i filteri za aparat za kavu (ipak kavu ponesite sami!). Vlasnik i njegova supruga su divan gostoljubiv par koji odlično govori engleski. Proveli su nas okolo, imali tortu za dobrodošlicu, donijeli nove stolove za vlak itd. Kako je padala kiša po dolasku, stol za stolni tenis je odmah postavljen za djecu. Kuća ima lijepi vrt, a ljeti bi to bilo idealno za roštiljanje. Ali s druge strane, u blizini ste Pariza, pa ne želite provesti dan u kućici...



Kuća je samo 10 minuta hoda od željezničke stanice Vaires Torcy, koja ima 2 vlaka svaki sat do Gare de l'Est. Možete napraviti punu studiju iz svih tarifa vlakova, ali kada stignete u nedjelju, Navigo tjedna karta za 36 EUR i malo omogućuje besplatno putovanje cijeli tjedan u svih 5 zona, vlak, metro, autobus. Ili možete kupiti pojedinačne karte - što god vam odgovara. Disneyland je udaljen 15 minuta. Karte smo usput kupili online na francuskoj stranici, ispunivši francusku adresu kolibe - i to nam je uštedjelo 20 EUR po karti. Isprintajte ih doma i gotovo... Što drugo reći? Mali supermarket pored željezničke stanice možete pronaći najbliži Carrefour / Lidl / Aldi koristeći besplatan Wi-Fi koji se nalazi u kući. Otišli smo jedan dan u Reims automobilom, posjetili Versailles, vozili se Parizom noću (ili išli vlakom) - ima puno toga za učiniti. A onda smo svi vrlo sretni došli kući uživati u francuskom siru i čaši vina! Zaista možemo preporučiti ovu lijepu kuću i rado bismo se vratili.

Asha De Miranda

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Vrlo smo gostoljubivo primljeni s domaćim kolačem. Vlasnik je bio od velike pomoći i čak nam je proveo selo i pokazao nam jezero i stanicu.

Kućica je mala, ali vrijeme je bilo lijepo i vrt je bio u redu s lijepom terasom. Kućica ima sve što vam treba, perilicu suđa, dobre krevete, wifi za djecu. Bili smo s našom djecom od 15, 9 i 9 godina i moji su roditelji došli na tjedan dana u Pariz i Disneyland. Javnim prijevozom do Pariza bilo je lako, samo je hodanje do kolodvora bilo malo razočaravajuće, ali inače ne hodamo puno. Neizmjerno smo uživali. Toplo se preporučuje!

Andreas Allin

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži njemački

Kućica je bila kao što je opisano, mala, ali lijepa. Uslužan stanodavac s kojim možete lako razgovarati na engleskom. Kuću je lako pronaći, a regionalna željeznička veza olakšava istraživanje Pariza pješice metroom.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Broj objekta: 309996

Posljednje ažuriranje: 05.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/309996.htm


«koliba Odmor za igrače golfa Seine-et-Marne» je dobio ocjenu gosta 4.1 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 11 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina