Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Quend

maks.  4   Gosta/Gostiju
0m²  stambena površina
2 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
0m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

Bazen
Teniski teren
Terasa
Stolni tenis

Kupaonica

gostinski toalet 1


Uređaji i pribori

Bicikli
Televizor
Stroj za pranje rublja
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 1 km

1 km

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Restoran 3 km

3 km

Centar grada/mjesta 5 km

5 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


22 evaluacije

Ukupna ocjena

4,0 od 5
4.0 Oprema
4.0 Cijena/učin
4.0 Servis
4.0 Položaj
4.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

B.i Boeyé

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Hans Begas

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Ralph Jacobs

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Marcus Diemer

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bruckmann

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

HENNART CECILE

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži francuski

Irene Pel

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

elbert Stoker

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Kućica za odmor izgrađena je u staroj farmi i dio je većeg kompleksa. Oko nje se nalazi veliko jezero s patkama i guskama. Mali kreveti, strme stepenice prema gore, ali sve potrebno u kuhinji i bio je lijep kamin. (drva za kamin su na prodaju, ali su blokovi preveliki, izazov) Vanjski prostor je imao malo privatnosti, ali ipak smo lijepo doručkovali na suncu i tijekom večeri kada smo mogli sjediti vani vidjeli smo letove šišmiša. Apartmani na gornjem katu imali su balkon, pa su bili privatniji. Za 5 eura po satu moglo se unajmiti teniski teren, a bila je i lijepa bazen za plivanje. Reketi za badminton mogli su se uzeti na recepciji, baš kao i lopte za boćanje i rekete za stolni tenis. Ono što smo smatrali nedostatkom bio je nedostatak informacija, a posebno na nizozemskom ili engleskom jeziku. U okolici se sve mora obaviti biciklom ili automobilom, ali prekrasne plaže i ugodni gradovi su blizu. Opustajuće okruženje, stvarno za obitelji. Vrlo lijepo smo smatrali St. Valerie, voz stari vagon i litice.

Burch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Tako mi se svidjela kuća za odmor, iako bi strmoglava drvena stepenica možda bila problem za nekoga (posebno za starije ljude), ali budući da imam samo 12 godina, to nije bilo problem za mene. Veliki park također je bio lijep. Posebno su mi se svidjele životinje tamo (posebno guske). Šteta mi je što tamo nije bilo kunića (naravno, u velikom vanjskom kavezu s prostorom za trčanje, a ne u malim boxovima). Bazena je također bio dobar.

Mia Ramboer

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Idealna baza za istraživanje doline Somme, smještena u lijepom, zelenom imanju. U blizini su simpatične seoske ceste i biciklističke staze. Predaleko je od plaže da se može ići pješice. No, postoji lijepa šetnica između Quend-Plagea i Fort-Mahona (otprilike 4,5 km u jednom smjeru). Samo kućica je prilično prostrana prema francuskim standardima s 2 prostrane sobe s dobrim krevetima. Kuhinja i kupaonica su prilično osnovne. U dnevnom boravku nema puno sunca, pa je bilo malo hladno (bili smo gosti oko 12. svibnja u prilično hladnom razdoblju). Srećom, bilo je dostupno ognjište i mogli smo kupiti drva od vlasnika kako bismo ipak mogli provesti ugodne večeri.

M Meuleman

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bili smo tamo sa svojom obitelji u tjednu 39 i smatramo da je to lijep i vrlo čist smještaj. I jako lijepa okolina, ali preporučujemo da idete u visokoj sezoni jer trenutno ima malo toga za doživjeti u obližnjim selima, sve je zatvoreno.

R. Van Raai

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Vlak uz ogromno prirodno i gnjezdilište Baie de Somme nalazi se Quend. Blizu beskrajnih pješčanih plaža, s druge strane zaljeva (po želji dostupan nostalgijom parna vlakom) šljunčane plaže s liticama od bijelog krečnjaka. Osim prirode, biciklizma, francuskog ritma, vodi vas jednostavno plima koja se mijenja pri razlici između plime i oseke od 8 metara i određuje ritam na obali. Na nekim mjestima, voda se pri oseki čak povuče čak 14 km (da, kilometara) daleko.

GNG Lafort

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Kuća za odmor dio je potpuno obnovljene sjeverne francuske farme. Kuća je skromne veličine, s malim prostorom za sjedenje ispred vrata. Oprema kuhinje je vrlo ograničena (električna ploča za kuhanje s dva plamenika i pećnica). S druge strane, kuća ima prekrasan (vanjski) bazen i veliku (igra) livadu. Teniski teren i veliki parking.

elbert Stoker

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Kuća za odmor izgrađena je u staroj seoskoj kući i dio je većeg kompleksa. Oko njega je veliki ribnjak s patkama i guskama. Mali kreveti, strme stepenice do vrha, ali sve u kuhinji i tu je bilo lijepo ognjište. (Drvo za ogrjev na prodaju, ali preveliki blokovi, izazov) Vani je bilo malo privatnosti, ali smo ipak lijepo doručkovali na suncu, a tijekom večeri kada smo mogli sjediti vani vidjeli smo šišmiše kako lete. Apartmani na katu imaju balkone pa su privatniji. Teniski teren mogao se iznajmiti za 5 eura po satu, a postojao je i lijep bazen u koji se moglo uroniti. Na recepciji ste mogli uzeti rekete za badminton, baš kao i loptice za petanque i palice za stolni tenis.. Ono što nam je žao je što smo to saznali tek kasno u tjednu, bilo je malo informacija, a pogotovo ne na nizozemskom ili engleskom.
Sve u okolici mora se obaviti biciklom ili automobilom, ali prekrasne plaže i šarmantni gradovi su u blizini.
Opušteno okruženje, stvarno za obitelji. St. Valerie, parni vlak i litice su nam se učinili vrlo lijepima.

Burch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Dobro, svidjela mi se kuća za odmor, iako strme drvene stepenice ne bi bile za svakoga (pogotovo za starije), ali pošto imam samo 12 godina to mi nije bio problem. Veliki park je također bio lijep. .
Posebno su mi se svidjele tamošnje životinje (posebno guske). Šteta mi je što tamo nema kunića (naravno u velikom vanjskom ograđenom prostoru sa slobodnim držanjem, a ne u mini boksovima). I bazen je bio dobar.

Mia Ramboer

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Idealna baza za istraživanje doline Somme, smještena u prekrasnom zelenom području. Lijepe seoske ceste i biciklističke staze u blizini.
Predaleko od plaže za hodanje. Lijepa pješačka staza između Quend-plagea i Fort-Mahona (oko 4,5 km tamo i natrag).
Sama koliba je prilično prostrana po francuskim standardima s 2 prostrane sobe s dobrim krevetima. Kuhinja i kupaonica su prilično osnovne. Malo sunca može ući u dnevnu sobu, pa je bilo malo prohladno (bili smo gosti oko 12. svibnja u prilično hladnom razdoblju). Srećom, postojao je kamin, a drva smo mogli kupiti od vlasnika kako bismo ipak mogli provesti ugodne večeri.

M Meuleman

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bili smo tamo s našom obitelji u 39. tjednu i našli smo lijepo i vrlo čisto mjesto.
I vrlo lijepo područje, ali preporučamo odlazak u visokoj sezoni jer trenutno u obližnjim selima nema mnogo posla, sve je zatvoreno.

Robert De water

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Mislio sam da je bliže moru, ali kompleks je u susjednom selu, vlasnik je jako ljubazan, nismo bili u gite 1 nego u gite 2, ispred vrata sa staklom cca 1 m2, iza 1 prozor cca 1 m2 , cijeli dan s upaljenim glavnim svjetlom kako bismo i sami imali malo svjetla po sunčanom vremenu.Nažalost, još uvijek je bilo prehladno za doba godine, pa smo imali upaljene električne grijalice koje nisu sve bile potpuno nove, ali to nije pomoglo mnogo cuj ako ima kamin koji direktno ima dimnjak od pola metra onda mozes i ostaviti vrata otvorena.more stvarno nije za hodati unutar 6-7 kilometara,u blizini su lijepe biciklisticke staze.samo ujutro tamo Sunce je ispred, ali onda ste tik do susjeda, dakle manje slobodni, s južne strane je blatnjavo polje s guskama i patkama koje noću galame i kojima fali dio krila. nemozes doci kad sunce izadje popodne.u kuci sve radi samo hoces da zatvoris kupatilo sa svojom velikom kceri kad si u njemu a odvod je neispravan pa voda onda tece uzduz zidove, ne možete se tuširati jer je dijagonalno iznad kade pa morate držati raspršivač i nema zida ili zavjese pa ako prskate 2 sekunde izvan kade možete brisati krpom koja je još tanja od komada mrežaste zavjese.ide i dalje ali to je bila mračna rupa, predaleko od mora, ako ti je to ok, dobro je.

rein de meyere

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Vrlo gostoljubiva recepcija - Besprijekorna kuća - Pekara i supermarket na maloj udaljenosti - Odličan bazen - Park je prekrasan i pruža mir i prostor - Vrlo uslužan i ljubazan vlasnik / upravitelj - Ukratko, fantastična tri tjedna

v.E van Alphen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Prilaz loše održavan. Jače od 10 km/h koštat će vas guma i osovina.\r\nVrlo ljubazan vlasnik. Prijateljski kompleks, zelen i udoban s jezercem za patke.\r\nUnutrašnjost staromodna i umjereno čista.

R. Van Raai

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Quend se nalazi točno uz golemo prirodno i gnijezdilište Baie de Somme. Blizina ogromnih pješčanih plaža, s druge strane zaljeva (po želji se može doći i nostalgičnim parnim vlakom) šljunčane plaže s kamenim liticama. Osim prirode, biciklizma, francuskog ritma, jednostavno vas vodi plima, razlika između oseke i oseke je 8 metara i određuje ritam na obali. Na nekoliko mjesta voda se čak povuče 14 km (da, kilometara) za vrijeme oseke.

Yves Duthoo

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Smještaj na domeni je bio OK. Bilo je prekrasno tiho. Teniski teren dobro održavan. Čist bazen. U samoj kući moglo bi biti bolje. Nema ormara u glavnoj spavaćoj sobi. Kuhinjski pribor ostavlja nedostatke želja.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 310020

Posljednje ažuriranje: 27.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/310020.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Quend» je dobio ocjenu gosta 4 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 22 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina