Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Quend

maks.  8   Gosta/Gostiju
0m²  stambena površina
4 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
0m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin

Vanjsko područje

Bazen
Teniski teren
Terasa
Stolni tenis

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa kadom


Kuhinja

Stroj za pranje posuđa
Mikrovalna pećnica
Pećnica

Uređaji i pribori

Bicikli
Televizor
Stroj za pranje rublja
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 8

4 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 1 km

1 km

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Restoran 3 km

3 km

Centar grada/mjesta 5 km

5 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


23 evaluacije

Ukupna ocjena

4,3 od 5
4.3 Oprema
4.3 Cijena/učin
4.3 Servis
4.3 Položaj
4.3 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Fournier Adeline

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži francuski

Kurt Sissau

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Jan Desodt

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Georg Blum

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

j Simpson

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži engleski

Werner Vervest

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Imali smo nevjerojatan odmor na ovom "imotu". Upravitelj ovog imanja je govorio i francuski i engleski. Usluga je bila savršena. Nitko nikada nije stvarao probleme. Imanje je maleno, ali vrlo dobro organizirano. Na imanju od preko 30 hektara upravitelj je postavio 13 smještajnih jedinica. Ove jedinice opremljene su svim pogodnostima. Besplatno se može koristiti perilicom rublja i sušilicom. Zbog malenog kapaciteta imanja uvijek imate mjesta pored bazena (koji je također uvijek bio čist). Smještaj je udaljen kratka vožnja od plaže. Plaža nije dostupna pješice, ali automobil uvijek možete parkirati besplatno ili uz malu naknadu. Ukratko, za nas je to bio izuzetno lijep i miran odmor. Ne treba zaboraviti ni savršenu uslugu Belville!

Amarens Bouman

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Edonia je prekrasno smještena na lijepom imanju na kojem ima puno toga za raditi. Domaćini su prijateljski raspoloženi. Imali smo dobar i zabavan tjedan, i to zato što ima puno toga za raditi u okolici. Međutim, sam smještaj nije bio baš vrlo udoban. Bili smo 4 odrasle osobe i 4 djece i bila je samo 1 dvosjed, tuš-kada nije imala sustav za vješanje i kreveti su bili mali. Kućica je bila uredno pospremljena i čista. Ali inače je ovo smještaj sasvim u redu ako želite istražiti ovu okolicu!

Gert-Jan van Zaanen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Prijateljski doček, Smještaj je bio vrlo uredan i čist. Sobe su bile prostrane. Veranda ima večernje sunce. Okolica je pogodna za biciklizam. U blizini su ugodna ljetovališta. Većina biciklističkih staza prolazi pored prometnih cesta. Bili smo s 3 tinejdžera i 2 odrasle osobe i jako smo uživali u boravku.

Yana Beulque

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Bili smo grupa od 8 prijateljica i dobro smo se zabavile. Dobro smo dočekane i mogli smo se obratiti domaćinu sa svim našim problemima. To je lijepo imanje s ugodnim kućicama. U samom Quendu nema puno toga za vidjeti, pa se preporučuje automobil. Posebno su ovdje dobrodošli planinari i ljubitelji prirode!

D.E. Sol-Gelderblom

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Za najam od gotovo 1000 eura tjedno očekivali smo malo više luksuza. Namještaj je bio star, propali smo kroz 2 stolice dok smo sjedili mirno. Bračni kreveti su mali, samo jedna kupaonica s umivaonikom i kadom. Nije baš praktično u kući za 8 osoba. Terasa je na sjeveru pa nikad nema sunca, unutra prilično tamno. Mnogo dodatnih troškova: najam posteljine, troškovi čišćenja, dodatna naknada za korištenje teniskog terena. Sam kompleks je lijep, lijep bazen, mirna ruralna lokacija. Vlasnik je vrlo prijateljski.

b.v Blot

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži francuski

Otišli smo s prijateljima (8) vrlo dobra izolacija, nismo smetali susjedima, boravak u predivnom i mirnom okruženju, vrlo dobrodošli, minus je što je krajem rujna hladno za odlazak u bazen :) zaista sjajan boravak

L.A Lefebvre

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Predivna, mirna okolina. Vlasnik ima posjed od otprilike 35 m2, s patkama i konjima. U blizini su biciklističke staze koje su također idealne za šetnje. More je blizu s prekrasnim, prostranim plažama. Posjed je vrlo dobro smješten za izlete. Kućica je definitivno uređena. Sve je dostupno. Također postoji otvorena peć, koju možete koristiti u hladnijim razdobljima jer s grijanjem u dnevnom boravku samo ostaje hladno. Spavaće sobe su prostrane i ugodne. Inače, sve je bilo vrlo uspješno.

Rafa Wgier

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži poljski

Pozdrav, upravo smo se vratili s odmora provedenog s Belvillom u Francuskoj, sve je bilo super, kućica je bila kao što je opisano, domaćin vrlo ljubazan, a cijena konkurentna. Toplo preporučujem!

Rafa Wgier

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži poljski

Pozdrav, upravo smo se vratili s odmora provedenog s Belvilla u Francuskoj, sve je bilo super, kućica je bila prema opisu, domaćin vrlo ljubazan, a cijena konkurentska. Toplo preporučujem!

Amarens Bouman

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Edonia je lijepo smještena na lijepom terenu gdje ima puno toga za raditi. Domaćin i domaćica su prijateljski raspoloženi. Proveli smo dobar i zabavan tjedan, i to zato što u okolici ima puno toga za raditi. Međutim, sam smještaj nije bio vrlo udoban. Bili smo s 4 odrasle osobe i 4 djece, a bilo je samo jedna dvosjedna sofa, tuš je bio u kadi bez vješalice i kreveti su bili mali. Kućica je bila čista i uredna.

Ali inače je ova smještajna jedinica sasvim uredu ako želite istražiti ovo područje!

Werner Vervest

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Proveli smo jako dobar odmor na ovom 'imanju'. Upravitelj ovog imanja govorio je i francuski i engleski. Usluga je bila savršena. Nema ništa teže u vezi s tim.
Imanje je malo, ali vrlo dobro uređeno. Upravitelj je na imanju od preko 30 hektara smjestio 13 jedinica za odmor. Opremljeni su svim pogodnostima. Možete besplatno koristiti perilicu i sušilicu rublja. Budući da je mali, uvijek imate mjesta na bazenu (koji je uvijek bio čist).

Kuća za odmor nalazi se na maloj udaljenosti od plaže. To se ne može preći pješice, ali uvijek možete parkirati svoj automobil besplatno ili uz malu naknadu.

Ukratko, za nas odličan zabavan i miran odmor. Da ne zaboravimo savršenu uslugu iz Belville!

L.A Lefebvre

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Lijepo, mirno okruženje. Vlasnik ima imanje od oko 35 m², s patkama i konjima. U blizini se nalaze biciklističke staze koje su također idealne za šetnju. More je u blizini s lijepim, prostranim plažama. Domena je vrlo dobro smještena za izlete.
Kuća je svakako u redu. Sve je dostupno. Također i kamin, koji možete koristiti u hladnijim razdobljima jer samo uz grijanje u dnevnoj sobi ostaje prohladno. Spavaće sobe su prostrane i ugodne.
Sve ostalo je prošlo jako dobro.

henk Van esse

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

To je lijepa kuća. Ljudi su jako ljubazni. Sjajno smo se proveli. Vidjeli smo mnogo područja. Lijepe tržnice i da ne zaboravimo litice od krede. Lijepo su se kupali u bazenu, dečki su igrali tenis

b.v Blot

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži francuski

Otišli smo s prijateljima (8) vrlo dobra izolacija nismo smetali susjedima, boravak u prekrasnom mirnom okruženju, vrlo dobra dobrodošlica, loša strana u rujnu je hladno za odlazak na bazen :) stvarno odličan boravak

maaike Hylkema- van der Zee

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Našli smo vlasnika vrlo lijepog, vikendica je bila lijepa, uredna i potpuno opremljena. Jedini nedostatak je bio samo 1 WC za 8 osoba. Vrijeme je bilo odlično cijeli tjedan pa smo često odlazili na plažu Quend, koja je bila udaljena 10 minuta vožnje od vikendice. Otišli smo i u Plopsaland de Panne na jedan dan, što je oko 1.30 ujutro od vikendice. Bazen je bio jako popularan kod djece! Ukratko, obavezno ako se ne želite voziti predaleko od Nizozemske, a ipak želite pobjeći od svega.

D.E. Sol-Gelderblom

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

S najamninom od gotovo 1000 € za tjedan dana, očekivali smo malo više luksuza. . Namještaj je bio star, 2 stolice su potonule dok sam mirno sjedio. Dva mala kreveta, samo jedna kupaonica s umivaonikom i kadom. Nije baš praktično u kući za 8 osoba. Terasa na sjeveru tako da nikad sunca, unutra prilično mračno. Mnogi dodatni troškovi najam posteljine, naknada za čišćenje, plaćanje teniskog terena
Sam kompleks je prekrasan, prekrasan bazen, mirna ruralna lokacija. Vlasnik vrlo ljubazan.

Yana Beulque

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Bili smo grupa od 8 prijatelja i super smo se proveli.
Bili smo ljubazno dočekani i mogli smo otići do domaćina sa svim našim problemima.
To je prekrasno područje i to su udobne kuće.

U samom Quendu nema puno posla, pa se preporučuje automobil.
Posebno planinari i ljubitelji prirode mogu otići u ovu regiju!

Gert-Jan van Zaanen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Ljubazna dobrodošlica, smještaj je bio vrlo uredan i čist. Spavaće sobe su bile prostrane.

Varanda ima večernje sunce. Područje je pogodno za vožnju biciklom. U blizini se nalaze ugodna primorska odmarališta. Većina biciklističkih staza ide duž prometnih cesta. Bili smo 3 tinejdžera i 2 odrasle osobe i stvarno smo uživali u boravku.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 310022

Posljednje ažuriranje: 02.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/310022.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Quend» je dobio ocjenu gosta 4.3 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 23 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina