Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

El Arpa Finca Malaga

Andaluzija

maks.  2   Gosta/Gostiju
25m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 2  Gosta/Gostiju
25m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 19.04 do 22.07.2024
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

22 puta dodano listi želja

Već više od 14 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
10% Popust 19.04 do 22.07.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

22 puta dodano listi želja

Već više od 14 godina online



Opis

Naša prekrasna seoska kuća upravo je renovirana i nudi vam jedinstveni boravak u jednom od najljepših područja Andaluzije, na samom jezeru "Embalse de Guadalhorce", samo 45 minuta od zračne luke Malaga. Ovdje u ovom prekrasnom okruženju koje oduzima dah možete uživati u tišini i pustiti svoju dušu da lebdi! Pravi raj, ali i za ljubitelje aktivnog odmora, a na samom pragu vaše Arpe nalaze se apartmani za 2 osobe, okruženi zelenilom, na četvornoj parceli koja vodi do jezera. Ovdje možete uživati u životu, bez obzira želite li se samo opustiti u prekrasnom krajoliku, ili želite prakticirati neku od brojnih sportskih aktivnosti usred prirode i doživjeti pravu Španjolsku, udisati čist, svjež zrak u netaknuta priroda, okružena očaravajućim obijeljenim selima u kojima kao da je vrijeme stalo desetljećima, a kultura "manana" još uvijek živi. Ljubazni ljudi, bez stresa, ali mir i pravi joie de vivre.
Broj licence ili registracije: A/MA/01851

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Terasa Terasa
balkon balkon
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
nije pogodno za djecu nije pogodno za djecu
podobno za invalidska kolica podobno za invalidska kolica
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.1 km

0.1 km

Jezero 0.1 km

0.1 km

Mogućnost kupovine 16 km

16 km

Restoran 4 km

4 km

Zračna luka 68 km Malaga

68 km

Kolodvor 20 km Bobadilla

20 km

Izlaz s autoceste 30 km Antequera

30 km


Mjesto i položaj smještaja

Prirodni rezervat u kojem se nalazi naša finca zove se Desfiladero de los Gaitones i prostire se na 2016 hektara i proteže se između gradova Ardales, Antequera i Alora. Ovo je područje dom mnogim čudnim i fascinantnim formacijama stijena koje su tisućama godina stvarali voda i vjetar. Dramatična i lijepa turistička atrakcija je Garganta del Chorro, 3 km duga i 400 m visoka klisura čija rijeka, koja vodi do obale Malagea, povezuje tri jezera, Embalse del Conde de Guadalhorce, Embalse de Guadalteba i Embalse del Guadalhorce.

Flora na ovom području je prekrasna. Nebrojeni mirisni borovi, eukaliptusi, masline, hrastovi, kaktusi i čempresi predstavljaju fond drveća, a nisko raslinje poput ružmarina, majčine dušice, divljih ruža te razno cvijeće i grmlje upotpunjuje sliku. Bez obzira u koje vrijeme stignete - priroda uvijek nudi najljepšu igru boja, a zrak je svjež, a područje oko Ardalesa - jednog od mnogih malih bijelih sela - nalaze se špilje "Cueva Dona Trinidad Grund" Ovdje posjetitelj može u više od godinu dana staroj špilji da se divite zidnim slikama, uglavnom bikovima i jelenima. Prirodni rezervat nudi bogatu faunu. Osim rijetkih vrsta ptica, tu se mogu naći planinske koze, divlji zečevi, lisice, jazavci, divlje mačke i sve vrste guštera i macaklina. (sve bezopasne životinjske vrste). Na nebu se posjetitelji mogu diviti veličanstvenim pticama kao što su suri orao, lešinar ili mišar.



Naša finca nalazi se u blizini Ardalesa i El Chorroa, prave meke za ljubitelje prirode, bez obzira na to koje je jezero podijeljeno na tri različita jezera; Embalse del Conde de Guadalhorce, Embalse de Guadalteba; i Embalse de Guadalhorce, koji se nalazi neposredno ispred naše fince na obali jezera, postoje razni restorani i mjesta za piknik, budući da je to područje popularno izletište. Ovdje se također možete posvetiti raznim sportovima na vodi, poput vožnje kajakom ili kanuom. Možete čak i pecati u jezeru, a imamo i besplatne štapove za pecanje.



Postoje mnoge označene staze za planinare i brdske bicikliste, a obližnje planine nude neke od najboljih mogućnosti za penjanje u Španjolskoj. Paragliding i Rapeling su također u ponudi.



Susjedne gradove kao što su Alora, Antquera, Pizzara, Bobadilla i Campillos vrijedi posjetiti. Obližnji El Torcal sastoji se od spektakularnih kamenih formacija pješčenjaka kojima su trebale tisuće godina da formiraju spektakularan lunarni krajolik.



U El Chorrou ćete pronaći gigantski prirodni klanac koji izgleda kao da je uklesan u stijenu ogromnom sjekirom, "La Garganta del Chorro". Most povezuje dvije strane stijene preko koje prolazi vlak Malaga-Cordoba. Bobastro blizu El Chorroa su ostaci drevne maurske tvrđave i ruševine prve crkve u Španjolskoj, "Iglesia Rupestre de Bobastro"


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Akontacija: 30 %

dodatne informacije o cijeni najma:

Cijene su za tjedni smještaj za 2 osobe u studiju s kuhinjom i kupaonicom, ručnicima i posteljinom, korištenjem svih sadržaja i paketom dobrodošlice. Cijena apartmana je 39 EUR. Depozit od 30% od ukupne cijene se plaća prilikom rezervacije, a ostatak 30 dana prije dolaska.

Uvjeti poništenja:

  • Stornierung Mehr als 30 Tage vor Ankunft: 30% zu zahlen. Stornierung 30 Tage oder weniger vor Ankunft: 100% zu zahlen.

ostale informacije:

El Arpa vam nudi opuštajući smještaj za odmor u 4 apartmana za samostalan boravak, od kojih svaki ima dva apartmana - s bračnim krevetom ili s dva odvojena kreveta. Apartman ima vlastiti privatni ulaz s malim dvorištem ili terasom s roštiljem kako bi vaše španjolske noći bile nezaboravne! Dok uživate u prekrasnom pogledu na jezero, možete pripremiti ukusno jelo sa roštilja uz čašu ukusnog španjolskog vina. Napravili smo mali biljni vrt neposredno ispred vašeg apartmana, iz kojeg ste dobrodošli da se poslužite ružmarinom ili origanom za večernji obrok. Apartmani su udobno namješteni i sačuvan je španjolski šarm. Kuhinja je izdašno opremljena za četiri osobe, sa štednjakom s četiri plamenika i hladnjakom sa zamrzivačem. Kupaonica s tuš kabinom pripada svakom apartmanu


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 10.03.2024


4 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

svibanj 2023

Marlies W. iz/od Winnenden

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Opustajući odmor usred prirode.

Finca El Arpa se nalazi usred prekrasnog zaštićenog područja, potpuno izolirana. Jezero izravno ispred kuće je prekrasno tirkizne boje, a voda je osvježavajuća. Postoji mala cesta koja vodi do tamo, i to je to. Ako tražite prirodu i mir, ovo je pravo mjesto za vas. Vlasnici su vrlo srdačni, dočekali su nas vrlo ljubazno i bez komplikacija, apartman je vrlo lijep. Tamni pod (drvene daske), udoban krevet, kuhinja ima sve što vam je potrebno, uvijek ima tople vode, balkon s fantastičnim pogledom na jezero i udobnim sjedalima i jastucima. Savršeno! Malo smo pješačili, bili smo na jezeru i obišli gradove poput Marbelle, Malage, Ronce, Granade i Cadiza. Za to se Finca nekako nalazi usred svega i ne mora se stalno pakirati. Tajni savjet!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

rujan 2018

Eileen P. iz/od 28195

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Apsolutno oduševljen!

U lipnju smo prvi put bili na ovoj finci i bili smo potpuno oduševljeni! Fotografije su više nego održale obećanje. Imali smo pravi stan na prvom katu, koji je bio vrlo lijepo i stilski namješten. Bio je vrlo čist i osjećali smo se kao kod kuće. Ništa zapravo nije nedostajalo i zahvaljujući maloj trgovini i košari koja nas je dočekala, bili smo dobro zbrinuti od prve večeri. Ostatak imanja također je lijepo dizajniran, s mogućnostima za opuštanje i opuštanje posvuda. Na maloj plaži uz jezero ima dovoljno mjesta za sve. Ali postoji i mnogo toga za otkriti izvan finca! Michael i Rikke su stvarno vrlo prijateljski nastrojeni i jako brinu o svojim gostima. Nismo mogli zamisliti da će odmor biti ljepši i opušteniji! Sigurno nismo bili zadnji put na finci i već se veselimo sljedećem posjetu!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Kultura & obilasci, Romantični odmor

srpanj 2018

Lukas K. iz/od 49214

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je odlično

Vrijedilo je. Vrijeme koje sam mogao provesti sa svojom djevojkom u ovoj finci bilo je nevjerojatno opuštajuće i odmorno za nas. Pogled je jedinstven i vrlo je ugodno kupati se u jezeru udaljenom oko 100m.
Bez automobila, međutim, posjet se preporuča samo u ograničenoj mjeri, jer je prilično udaljen, ali moguć, budući da vlasnici drže malu trgovinu s vrlo poštenim cijenama. Sljedeći grad udaljen je oko 20 minuta vožnje automobilom. U Campillosu postoji lijep supermarket, Mercadona, koji nudi sve što vam srce poželi. Vlasnici fince, Rikke i Michael, vrlo su ljubazni ljudi koji se iskreno zanimaju za svoje goste, ali nisu previše nametljivi.

Bili smo potpuno zadovoljni.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Kultura & obilasci, Romantični odmor

travanj 2018

Anette L. iz/od 97877 Wertheim

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

kulture i rekreacije

Finca je vrlo tiho smještena na jezeru. Dobro polazište za kulturne aktivnosti kao i za planinare.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Kultura & obilasci, Romantični odmor


kontakt

Tvrtka El Arpa Finca Malaga
gospođa R. Auf El Arpa

gospođa R. Auf El Arpa

Mi, vaši domaćini Rikke i Michael, radujemo se što ćemo vam poželjeti dobrodošlicu u našu fincu. Rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja - nemojte se ustručavati kontaktirati nas Molimo koristite obrazac za kontakt ispod, odgovorit ćemo vam što je prije moguće Molimo navedite svoje ime, adresu e-pošte, telefon i svoj zahtjev.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 31017

Posljednje ažuriranje: 10.03.2024

Oglas je online od: 14 godina, 9 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/31017.htm


«El Arpa Finca Malaga» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 4 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
10% Popust 19.04 do 22.07.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina