Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak -Saulxures sur Moselotte-

maks.  4   Gosta/Gostiju
70m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
70m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Opis


Broj licence ili registracije: 435 245 196

Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Roštilj Roštilj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

Roštilj
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem i kadom


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster

Uređaji i pribori

Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Stroj za pranje rublja
Fen
Detektor dima
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

1 druga spavaća soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 5 km

5 km

Skijaška uspinjača 13 km

13 km

Mogućnost kupovine 5 km

5 km

Restoran 5 km

5 km

Centar grada/mjesta 5 km

5 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 11:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


50 evaluacije

Ukupna ocjena

4,1 od 5
4.0 Oprema
4.0 Cijena/učin
4.0 Servis
4.0 Položaj
4.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Rau

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Elke Strecker

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Marlies Van diest

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Wilko Ouwerkerk

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Viktor Filin

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Walter Credé

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Joop Van Amsterdam

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Yamama Turay

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Z.C Ziegler-Konsek

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Erik Weldring

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Marianne Van der Heide-Jalving

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

francis Fortier

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Decraene Carlo

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Doček odgovorne osobe bio je srdačan. (vrlo prijatni ljudi) Odlično smo se zabavili jer u regiji ima puno zanimljivih mjesta za posjetiti. (staklarija, svijeća, tvornica slatkiša, leptirnica, dvorci, proizvođači drvenih cipela) planirane šetnje po regiji vrlo su ugodne. Regija je vrlo lijepa, a lokalno stanovništvo vrlo gostoljubivo. Također možete jesti ukusno. (flammekueche, raclette su lokalne specijalitete) Kućica je mirno smještena, a za djecu ima dovoljno prostora za razne igre. (boćanje, kubbe, loptanje, ...) Ukratko, imali smo prekrasan odmor....

Lau Wisse

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

To je lijepa kuća na divnoj lokaciji. Puno privatnosti i puno prirode! Doček je bio vrlo srdačan! Kuća ima dvije spavaće sobe, kreveti su bili dobri i bila je dobra kauč, a krevet na kat je u hodniku prema WC-u. Možete lijepo sjediti vani! Bilo je vrlo malo lonaca ako želite sami kuhati; jedan veliki lonac za kuhanje, dva lončića bez poklopca i nekoliko tava. Kuhinjski ručnici bili su samo dva vrlo tanka kuhinjska ručnika; bez krpa ili ručnika. Ipak, imali smo lijep odmor ovdje!

Bas Van Den Biggelaar

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Dobro smo se zabavili. Okolina je fantastična. Vrlo lijepo područje za šetnje, ali preporučujemo ga i ljubiteljima vode. U blizini ima dovoljno jezera, tako da svatko može pronaći nešto po svojoj mjeri. Ako pak želite mir, onda ste na pravom mjestu u kući. Sve u svemu, vrlo lijep odmor.

Riegholt Hilbrands

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Kućica je prilično osamljena, ali lako dostupna. Potrebno je biciklom ili automobilom ići plivati ili obavljati kupovinu. Šetnja je moguća odmah s terase. Imali smo prekrasno vrijeme, gotovo da nismo bili unutra, ali prostor nije vrlo prostran. Oprema je dobra, uključujući perilicu rublja i mašinu za pranje suđa (potonja nije korištena). Šetnja oko Hohnecka, Col de la Sluchta itd. sve je dostupno automobilom, a za toplih dana preporučujemo jezero Lac des Corbeaux - iza La Bressea! Strasbourg je bio dosta udaljen, ali smo ga pronašli ljepšim i ugodnijim nego što smo očekivali. Ukratko, divan odmor iz divne kuće.

J Kruithof

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Uživali smo i ovaj odmor. Okolina je prekrasna. Divno smo šetali, uživali u tišini i predivnoj prirodi. Preporučujemo svima koji vole prirodu, traže tišinu i vole šetnje. Pozdrav od obitelji Kruithof iz Numansdorpa.

Ralf Berndt

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Lijepa mala kućica usred predivnog krajolika s odličnim mogućnostima za planinarenje za cijelu obitelj. Fascinantan pogled s doručka na Bietschhorn i Weißhorn - jednostavno odlično! Gornji kat lijepo je renoviran i vrlo ugodan. Nedostaje točan opis lokacije i prilaza. Točan položaj kućice treba pogoditi, kao i položaj parkirališta. Molimo u opisu puta do Lauchernalpa uključite izričitu napomenu da se dozvola za cestu mora kupiti za 30 CHF tjedno (općinski ured ili turističke informacije) i uvijek je dobro vidljivo postaviti u automobilu. Inače slijedi novčana kazna!

R L M Meulenbroek

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži francuski

Proveli smo vrlo ugodno vrijeme u ovoj mirnoj vikendici s prekrasnim pogledom. Također, doček je bio izuzetno srdačan.

Geert Driebergen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Mi (obitelj s četvero djece od 0 do 8 godina) smo ovdje u ljetu 2020. imali priliku provesti 2 tjedna uživajući u odmoru. Kuća za odmor se nalazi na fantastičnoj lokaciji, užitak za one koji traže mir, planinare i ljubitelje prirode. Iz Saulxuresa je deset minuta vožnje uskim planinskim cestama prije nego što stignete do kućice. Pogled je super! U roku od 30-45 minuta vožnje možete stići gotovo do svih vrhunaca Vosgesa. Kao što su Hoheneck, velike vodopadi, prekrasna jezera. Ali odmah iz kućice možete ići na dovoljno lijepih šetnji, također do prostranih vidika. 10 minuta vožnje do najbliže trgovine. Malo je neugodno ako nemate 4G i internet., Nedostaje i nizozemski televizijski program. Čak ni obični mobilni telefonski signal nije sjajan. Nakon nekoliko dana prilagodbe mogli smo uživati u tome. Kućica je u redu i čista. Tu i tamo je malo zastarjela. U kuhinji nedostaje nekoliko stvari, a perilica posuđa je previše mala za 6 osoba. Nezgodno je što morate prolaziti kroz tuđe sobe (čak i za WC). Stube toliko škripe da možete probuditi cijelu obitelj. Upravitelji su vrlo prijateljski i susretljivi. Kod pitanja odmah dolaze! Ne govorimo francuski, ali se može dosta postići gestama. Stolica za hranjenje i dječji krevet su nam bili osigurani (jer ih u osnovi nije bilo). DVD player je bio pokvaren, ali u roku od 3 dana imali smo novi. Kuća za odmor nije posebno pogodna za djecu, ali ima puno prostora oko kuće, veliko ravnopravno travnato područje, na primjer za nogomet. Djeca se nikada nisu dosađivala. Jezero u Saulxuresu je preporučeno (plivanje). Košta nekoliko eura po osobi.

Cees van den Ende

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Toplo dobrodošli, smještaj je jednostavan ali uredan. Kupaonica je malo skučena i bez luksuza. No, lokacija usred prirode će vam pomoći zaboraviti eventualne nedostatke. Prekrasan pogled, pravi mir i uživanje u predivnim šetnjama.

Bern Martens

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Ova kuća za odmor nalazi se na prekrasnoj lokaciji, nekoliko desetaka metara ispod prijevoja Col des Hayes između dolina Rupt i Moselle. U blizini je nekoliko farmi, pa ćete uživati u seoskom životu, a povremeno će biti prometa na (malom) putu preko prijevoja, ali inače vlada predivan mir. Također, s prekrasnog terase pruža se predivan pogled na dolinu rijeke Moselle. Bili smo tamo u srpnju po lijepom vremenu, a broj leptira na i oko naše terase bio je poput vremena iz nekog prošlog doba. Ako niste vrhunski sportaš (više), ali volite fizički izazov, možete uživati u vožnji do doline (visinska razlika 350 m) i dolje prelaziti kroz relativno ravnu voie verte koja prolazi dolinama rijeke Moselle i Moesel. Također, šetnja može biti jako lijepa blizu kuće, ali Crête des Vosges također nije daleko, primjerice do Hohnecka automobilom je otprilike 20 km. Jedna napomena - kuća za odmor zapravo zauzima samo polovicu stare gomile sena čiji je drugi dio trenutno van uporabe. Ako se taj drugi dio ikad ponovno aktivira kao drugi odmor pod istim krovom, stanari obiju smještajnih jedinica bit će vrlo blizu jedni drugima... Na kraju, opremanje kuhinje moglo bi biti bolje (iz razloga što je ocjena interijera 7) i spavaća soba te posteljina bili su (lagano) alergični na prašinu, zbog čega je ocjena čistoće bila 6.

Diederik Welle

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

U jednoj riječi fantastično, svakako vrijedi ponoviti, domaćin i domaćica su vrlo ljubazni. Kućica se nalazi usred šetališta, s prvim putem udaljenim 50 metara od kuće.

R L M Meulenbroek

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži francuski

Imali smo sjajno vrijeme u ovoj mirnoj kućici za odmor s prekrasnim pogledom. Također, doček je bio izuzetno gostoljubiv.

Njámoj gospon Meulinbroek

Lau Wisse

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

To je lijepa kuća na predivnom mjestu. Puno privatnosti i prirode!

Dobrodošlica je bila vrlo srdačna!

Kuća ima dvije spavaće sobe, krevet na kat je u hodniku prema WC-u. Kreveti su bili udobni, a tu je i dobar kauč. Možete uživati i vani!

Bilo je vrlo malo tava ako želite sami kuhati: jedan veliki lonac, dva lonca bez poklopca i nekoliko tava. Kao kuhinjska krpa bila su samo dva jako tanka ručnika za suđe; nema krpe za suđe ili ručnika.

Ipak, imali smo lijep odmor ovdje!

Stefan Hornig

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo u ovoj kući sredinom kolovoza 2012. godine tjedan dana. Uživali smo u vrlo mirnom položaju s prekrasnim pogledom u dolinu za lijepog ljetnog vremena. Samo ste morali proći kroz vrata na terasu i odmah ste bili u zelenilu. Kuća je idealna polazna točka za šetnje u prekrasnom okruženju (npr. Haut du Roc). Vlasnica je bila vrlo ljubazna.

Ralf Berndt

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Lijepa mala koliba usred bajkovite krajolika s odličnim mogućnostima za planinarenje za cijelu obitelj. Zapanjujući pogled s blagovaonskog stola na vrhove Bietschhorn i Weißhorn - jednostavno sjajno! Gornji kat je lijepo renoviran i vrlo ugodan.

Nedostaje točan položaj i opis pristupa. Točno mjesto kolibe morate pogoditi, kao i položaj parkirališta. Molimo da se u uputama za vožnju do Lauchernalpa uključi eksplicitno napomena da se za cestu mora kupiti dopuštenje za 30 švicarskih franaka tjedno (općinski ured ili turistička agencija) i da se uvijek mora jasno vidljivo postaviti u automobilu. Inače, prijeti novčana kazna!

Ute Rinke

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Vrlo ljubazni iznajmljivači, izvrsna lokacija koja omogućuje odlazak na razne pješačke ture odmah iz vrata. Ugodna tišina. Privlačno u dobrom, ali i lošijem vremenu. Kuhinja opremljena octom / uljem, soli / paprom i curryjem. Plinski štednjak -)

Gerlach Rainer

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Vrlo prijateljska vlasnica s dovoljno znanja njemačkog jezika da bi se sastala s našim osnovnim poznavanjem francuskog. Velika samoća, vrlo lijepi šetnje i planinarske staze su moguće izravno iz kuće. Naš Border Collie osjetljiv na vatromet ovdje se jako dobro osjećao na Silvestrovo! Međutim, stepenice do spavaćih soba su prilično strme i nisu prikladne za sve pse, a sa 6 osoba to bi bilo prenapučeno.

Decraene Carlo

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Dolazak odgovorne osobe bio je srdačan. (vrlo prijateljski ljudi)

Dobro smo se zabavili jer u regiji ima puno zanimljivih mjesta za posjetiti.

(puhanje stakla, svijeća, tvornica slatkiša, leptirski vrt, dvorci, izrađivači klompi) obilasci regije vrlo ugodni.

Regija je vrlo lijepa, a lokalno stanovništvo vrlo gostoljubivo. Također se može fino jesti. (pobačaj, raclette su lokalne delicije)

Planinska kuća mirno se nalazi, a djeca imaju dovoljno prostora za igre.

(Pétanque, kubbing, igre s loptom, itd.)

Ukratko, imali smo prekrasan odmor.

J Kruithof

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

S također smo opet mogli uživati ​​u ovom odmoru.

Tamo okolo je prekrasno.

Predivne šetnje, uživajući u miru i ljepoti prirode.

Preporučuje se ljubiteljima prirode, tražiteljima mira i šetačima.

Pozdrav obitelji Kruithof iz Numansdorpa.

Riegholt Hilbrands

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Kućica je prilično izolirana, ali lako dostupna. Potrebni su bicikli ili automobil za plivanje ili kupovinu.

Pješačenje je odlično izravno s terase.

Imali smo prekrasno vrijeme i gotovo nismo bili unutra, ali nije baš prostrano. Oprema je međutim odlična, uključujući perilicu i stroj za pranje posuđa (potonji nije korišten).

Pješačenje oko Hohneka, Col de la Slucht itd. sve vozivo, za toplo vrijeme preporučuje se Lac des Corbeaux - iza La Bresse!

Strasbourg je bio prilično daleko vožnje, ali smo ga smatrali ljepšim i ugodnijim nego što smo očekivali.

Ukratko, divan odmor iz prekrasne kuće.

Bas Van Den Biggelaar

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Dobro smo se zabavili. Okolina je fantastična.

Jako lijepo područje za šetnje, ali preporučljivo i za ljubitelje vode.

U okolici ima dovoljno jezera, pa svatko može naći nešto po svojoj želji.

Ako tražite mir, kućica je pravo mjesto za vas.

Sve u svemu, vrlo lijep odmor.

Bern Martens

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Ova se kuća za odmor nalazi na savršenoj lokaciji, nekoliko desetaka metara ispod prevoja Col des Hayes između dolina Rupt i Moselotte. U blizini ima nekoliko farmi, tako da možete uživati u životu na selu, a povremeno ima prometa na (malenoj) cesti preko planinskog prijevoja, ali u osnovi vlada predivan mir. Osim toga, s terase se pruža prekrasan pogled na dolinu Moselotte. Bili smo tamo u srpnju na lijepom vremenu, a obilje leptira na i oko naše terase bilo je kao iz nekog drugog vremena.

Ako niste (više) vrhunski sportaš, ali volite fizički izazov, možete se divno voziti gore-dolje do doline na biciklu (visinska razlika 350m), a dole ravni voie verte prelazi doline Moselotte i Moesel. Planinarenje je također vrlo lijepo vrlo blizu, ali i Crête des Vosges nije daleko, do Hohnecka udaljenost automobilom je oko 20 km.

Postoji jedna stvar koju biste trebali imati na umu; ova kuća za odmor zapravo zauzima samo polovicu stare bergerie dok druga polovica trenutno nije u upotrebi. Ako se druga polovica ikad ponovno aktivira kao drugi smještajni objekt pod istim krovom, stanari oba smještaja će biti vrlo blizu jedni drugih...

I na kraju, oprema za kuhinju mogla bi biti bolja (stoga 7 za interijer), a spavaća soba i posteljina bili su (lagano) alergično prašni, stoga smo dali ocjenu 6 za čistoću.

Cees van den Ende

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačno dočekan, smještaj je jednostavan ali uredan. Kupaonica je malo skučena i nije luksuzno opremljena. Međutim, lokacija usred prirode vam dopušta zaboraviti eventualne nedostatke. Prekrasan pogled i čisti mir i uživancija u dugim šetnjama.

Monique Schiphorst-Kruisselbrink

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Izvrsno smo primljeni od strane vlasnika koji je vrlo gostoljubiv. Bili smo prerano tamo i smjeli smo prijeći unutra. Smještaj je bio manji nego što smo očekivali. Stanovali smo u 1/2 kući umjesto u cijeloj, što se čini kada rezervirate. Također je zahod bio u spavaćoj sobi, što noću nije ugodno. Međutim, lokacija je fantastična s prekrasnim pogledom. Možete napraviti sjajne šetnje iz kuće.

Geert Driebergen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Mi (obitelj s 4 djece od 0 do 8 godina) smo uživali u svojem ljetnom odmoru ovdje tijekom ljeta 2020. Ova kuća za odmor je smještena na fantastičnoj lokaciji, idealno za one koji traže mir, planinare i ljubitelje prirode. Iz Saulxuresa treba deset minuta krivudavim uskim planinskim cestama prije nego što stignete do kućice. Pogled je super!

Unutar 30-45 minuta vožnje možete stići gotovo do svih vrhunaca Vogeza. Kao što su Hoheneck, veliki slapovi i lijepa jezera. Ali izravno iz kućice ima dovoljno prekrasnih šetnji, čak i do širokog pogleda. 10 minuta vožnje do najbližeg supermarketa.

Potrebno se priviknuti ako nemate 4G i internet te nedostaje nizozemsku televiziju. Čak i obični mobilni telefonski doseg nije najbolji. Nakon nekoliko dana privikavanja uživali smo jako u tome.

Kućica je u redu i čista. Ovdje i tamo pomalo zastarjeli. U kuhinji nedostaje nekih stvari, a perilica posuđa je vrlo mala za 6 osoba. Neugodno je što morate prolaziti kroz sobe drugih kako bi došli do WC-a. Stepnica škripi toliko jako da možete probuditi cijelu obitelj.

Upravitelji su vrlo prijateljski i susretljivi. Odgovaraju odmah na upite! Ne govorimo francuski, ali rukama i nogama daleko smo stigli. Stolica za hranjenje djece i krevetić su nam osigurani (jer u osnovi nisu bili dostupni). DVD player je bio pokvaren, ali u roku od 3 dana osigurana je zamjena.

Ova kuća nije posebno pogodna za djecu, ali oko kuće ima puno prostora, veliko ravno travnjak, primjerice za nogomet. Djeca se nikada nisu dosađivala. Jezero u Saulxuresu je preporuka (plivanje). Trošak je nekoliko eura po osobi.

R L M Meulenbroek

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži francuski

Wij hebben een bijzonder fijne tijd gehad in dit rustig gelegen vakantie huisje met zijn prachtige uitzicht. Ook de ontvangst was bijzonder gastvrij.

Provodimo vrlo ugodno vrijeme u ovoj mirnoj, idealno smještenoj vikendici s prekrasnim pogledom. Prijem je bio vrlo gostoljubiv.

Obitelj Meulenbroek

Stefan Hornig

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži njemački

Ostali smo u ovoj kući tjedan dana sredinom kolovoza 2012. Zaista smo uživali u vrlo mirnoj lokaciji s prekrasnim pogledom na dolinu po prekrasnom ljetnom vremenu. Trebalo je samo kročiti kroz vrata na terasu i odmah vas je okružilo zelenilo. Kuća je idealno polazište za planinarenje u prekrasnom okruženju (npr. Haut du Roc). Gazdarica je bila vrlo ljubazna.

Ralf Berndt

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži njemački

Lijepa mala planinska kuća usred sanjivog krajolika s izvrsnim mogućnostima planinarenja za cijelu obitelj. Fascinantan pogled na Bietschhorn i Weißhorn sa stola za doručak - jednostavno super! Gornji kat je lijepo renoviran i vrlo udoban.

Nedostaje točan opis lokacije i upute. Morate pogoditi točnu lokaciju planinske kuće, kao i lokaciju parkirališta. U opisu kako doći do Lauchernalpa također izričito napomenite da morate kupiti dozvolu za cestu za 30 CHF tjedno (općinski ured ili turističke informacije) te da ona uvijek mora biti jasno vidljiva u automobilu. U suprotnom postoji opasnost od kazne!

Ute Rinke

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži njemački

Vrlo ljubazan stanodavac, odlična lokacija, što omogućuje odlazak na razna planinarenja odmah s ulaznih vrata. Ugodna tišina. Atraktivna po lijepom, ali i po lošem vremenu. Kuhinja opremljena octom/uljem, paprom/solju i curryjem. plinski štednjak -)

J Kruithof

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

I mi smo ponovno uživali u ovom odmoru.

Okolina je tamo prekrasna.

Lijepa šetnja, uživanje u miru, prekrasnoj prirodi.

Topla preporuka za ljubitelje prirode, one koji traže mir i planinare.



Pozdrav obitelji. Kruithof iz Numansdorpa.

Riegholt Hilbrands

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Kućica je dosta udaljena, ali lako dostupna. Za kupanje ili kupovinu potrebni su bicikli ili auto.

Hodanje je u redu izravno s terase.

Bilo nam je lijepo vrijeme, pa smo jedva bili unutra, ali nije baš prostrano. Oprema je u redu, uključujući perilicu rublja i posuđa (posljednja nije korištena)

Šetnja oko Hohnecka, Col de la Sluchta itd., svi se mogu voziti, po toplom vremenu preporuča se Lac des Corbeaux - iza La Bressea!

Strasbourg je bio poprilična vožnja, ali smatrali smo da je ljepši i udobniji od očekivanog.

Ukratko, prekrasan odmor iz sjajne kuće.

Bas Van Den Biggelaar

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Zabavili smo se. Kraj je fantastičan.

Vrlo lijepo područje za šetnju, ali također preporučljivo za ljubitelje vode.

U okolici ima mnogo jezera, tako da za svakoga ponešto.

A ako želite mir i tišinu onda ste na pravom mjestu u kući.

Sve u svemu vrlo lijep odmor.

Gerlach Rainer

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži njemački

Vrlo ljubazna gazdarica s dovoljno znanja njemačkog da upozna naš rudimentarni francuski. Odlična osamljena lokacija, prekrasne šetnje i planinarenje moguće su izravno iz kuće. Naš border collie, koji je osjetljiv na lupanje, baš je uživao ovdje na dočeku Nove godine! Međutim, stepenice do spavaćih soba prilično su strme i nisu prikladne za svakog psa, a sa 6 ljudi ova bi kuća očito bila prenapučena.

Bern Martens

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Ova kuća za odmor nalazi se na prekrasnoj lokaciji, nekoliko desetaka metara ispod prijevoja Col des Hayes između dolina Rupt i Moselotte. U okolici ima nekoliko farmi pa možete uživati u seoskom životu, a tu i tamo ima malo prometa (malom) cestom preko prijevoja, ali inače je prekrasan mir. Također imate, s prekrasne terase, veličanstven pogled na dolinu Moselotte. Bili smo tamo u srpnju kada je bilo lijepo vrijeme, a obilje leptira na i oko naše terase bilo je iz davnih vremena.

Ako niste (više) vrhunski sportaš, ali volite fizički izazov, možete uživati u vožnji biciklom naprijed-natrag do doline (visinska razlika 350 m), a ispod, manje-više ravna voie verte prelazi doline Moselotte. i Moesel . Pješačenje je također vrlo lijepo u blizini, ali Crête des Vosges također nije daleko dok Hohneck bv nije udaljen oko 20 km automobilom.

Treba obratiti pozornost na to, kuća za odmor zapravo zauzima samo polovicu stare bergerie, čija se druga polovica trenutno ne koristi. Ako se ikad više bude koristila kao druga kuća za odmor pod istim krovom, stanovnici obje kuće bit će itekako jedni drugima na tragu...

I na kraju, opremljenost kuhinje mogla bi biti bolja (stoga 7 za interijer), a spavaća soba i posteljina su (malo) alergični na prašinu, stoga 6 za čišćenje.

Cees van den Ende

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Toplo primljen, smještaj je jednostavan, ali uredan. Kupaonica malo skučena i nije luksuzna. No, položaj usred prirode tjera vas da zaboravite na sve negativnosti. Prekrasan pogled i čisti mir i prekrasne šetnje.

Monique Schiphorst-Kruisselbrink

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Vrlo gostoljubivo primljen od strane vlasnika. Bili smo prerano i pustili su nas ranije. Smještaj je bio manji od očekivanog. Živjeli smo u 1/2 kući umjesto u cijeloj kući, što se tako čini kada rezervirate. WC je također bio u dijelu za spavanje što nije lijepo noću. Međutim, lokacija je fantastična, sa super pogledom. Možete napraviti super lijepe šetnje od kuće,

Decraene Carlo

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prijem odgovornih bio je srdačan. (vrlo prijateljski nastrojeni ljudi)

Sjajno smo se proveli jer u regiji ima mnogo zanimljivih stvari za posjetiti.

(puhanje stakla, svijeće, tvornica slatkiša, vrt leptira, dvorci, proizvođači klompi) označene šetnje regijom vrlo ugodne.

Regija je vrlo lijepa, a lokalno stanovništvo vrlo gostoljubivo. Možete i dobro jesti. (lokalni specijaliteti su flammenkuche, raclette)

Kuća je na mirnoj lokaciji i ima dovoljno mjesta za djecu da se igraju svih vrsta igara.

(petanque, kubbing, igre loptom,...)

Ukratko, imali smo prekrasan odmor....

Geert Driebergen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Mi (obitelj s 4 djece od 0 do 8) uživali smo u dvotjednom odmoru ovdje u ljeto 2020. Kuća za odmor nalazi se na fantastičnoj lokaciji, užitak za one koji traže mir, planinare i ljubitelje prirode. Od Saulxuresa ima deset minuta vijugavih uskih planinskih cesta prije nego što stignete do kuće. Pogled je vrhunski!

Unutar 30-45 minuta vožnje možete doći do gotovo svih znamenitosti Vosgesa. Kao Hoheneck, veliki vodopadi, prekrasna jezera. Ali izravno iz kućice ima i mnogo lijepih staza za šetnju, također do širokih pogleda. 10 minuta vožnje do najbližeg supermarketa.

Treba se naviknuti ako nemate 4G i internet.Fali i NL televizija. Čak ni pokrivenost normalnom mobilnom telefonijom nije baš dobra. Nakon nekoliko dana privikavanja mogli smo stvarno uživati.

Sama kućica je uredna i čista. Tu i tamo malo zastarjelo. Neki predmeti nedostaju u kuhinji, a perilica posuđa je vrlo mala za 6 osoba. Nezgodno je što morate jedno drugom prolaziti kroz spavaću sobu (također i na WC). Stepenice toliko škripe da možete probuditi cijelu obitelj.

Upravitelji su vrlo ljubazni i uslužni. Kada imate pitanja, ona dolaze odmah! Ne govorimo francuski, ali s rukama i nogama možete daleko dogurati. Hranili su nam visoku stolicu i krevetić (jer u osnovi nisu prisutni). DVD player je bio pokvaren, ali novi je dogovoren u roku od 3 dana.

Kućica nije posebno pogodna za djecu, ali ima puno prostora oko kuće, veliki komad ravnog travnjaka za igranje nogometa, na primjer. Djeci nikad nije bilo dosadno. Jezero u Saulxuresu je obavezno (kupanje). Cijena je nekoliko eura po osobi.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Broj objekta: 310537

Posljednje ažuriranje: 05.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/310537.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak -Saulxures sur Moselotte-» je dobio ocjenu gosta 4.1 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 50 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina