Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

koliba Odmor za igrače golfa East and West Sussex

maks.  6   Gosta/Gostiju
56m²  stambena površina
3 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
56m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

balkon

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica

Uređaji i pribori

CD-Player
Televizor
radio
Stroj za pranje rublja
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu
DVD-player

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

3 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 10 km

10 km

Jezero 5 km

5 km

Mogućnost kupovine 7 km

7 km

Restoran 7 km

7 km

Centar grada/mjesta 15 km

15 km

Zračna luka 117 km

117 km

Kolodvor 11 km

11 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


38 evaluacije

Ukupna ocjena

4,5 od 5
4.5 Oprema
4.5 Cijena/učin
4.5 Servis
4.5 Položaj
4.5 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Wim Leenen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

lemaitre isabelle

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži francuski

F.O Fischer

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Paul Wisman

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

J.C. Wagena

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Gert-Jan Van der Velden

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

F. Lenssens

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Kakav fantastičan odmor smo tamo imali. Buđenje u potpunoj tišini i miru, prekrasan pogled sa ovcama. Izvrsna lokacija. Za svakoga po nešto. Možete ići biciklom ili šetati u prirodi. Posjetili smo idilična sela i dvorce. Čak smo bili dva puta u Londonu vlakom. Osoblje nam je bilo od pomoći i vrlo prijateljsko. Naša domaćica i domaćin bili su izuzetno ljubazni i susretljivi. Došli smo čak i prije vremena, ali smo ipak smjeli u kolibu. Pomogli su nam sa svim našim izletima, nisu previše pitali. Kada smo bili tamo bilo je vrlo toplo, bila je čak zabrinuta za nas i donijela nam je dodatni ventilator. Jednostavno sjajno. Koliba je kao na fotografijama. Fantastični kreveti, odličan tuš sa jakim mlazom. Sve je bilo tu. Sigurno se vraćamo. Definitivno preporučujem.

Claire Van Eijk

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Ova se koliba svakako preporučuje, gospođica Skinner je izuzetno ljubazna i čak je postavila božićno drvce za nas (bili smo tamo tjedan dana prije Božića), kreveti su bili divno čisti i svježi, a kuhinja je bila lijepo opremljena sa svim potrebnim stvarima, čak i perilicom rublja. Tu je i kovčeg pun preporuka za turističke atrakcije i mi rado dodajemo savjet za jednodnevni izlet u London. Automobilom (mali sat vožnje od kolibe) idite do Croydona, stanice East, i tamo uzmite vlak (pola sata vožnje). Trošak za 2 odrasle osobe i 3 djece (6,9,12 godina) iznosi oko 30,00 eura, možete cijeli dan putovati autobusom i metro systemom u Londonu. Možete sići na postajama Victoria, Zapadni London i London Bridge, Istočni London. Ukusnu ribu i pomfrit možete pojesti u New Romneyu na obali, u restoranu Great Fishbar tamo.

Wim Besling

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

vrlo lijepa kućica za one koji vole miran odmor bez zabave. Prekrasan pogled i smještena je uz pašnjak s ovcama u kojem djeca mogu slobodno igrati. Možete odmah krenuti u šetnju iz kuće, svugdje su planinarske staze. Kuća je vrlo ugodno uređena, malo prašnjavog, ali inače apsolutno preporučljiva

Ab Scherpenisse

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Lijepa kućica, opremljena svim udobnostima. Prekrasan i dalek pogled. Mirno okruženje. Posjetili smo dvorac Leeds, Canterbury. Rye je također prekrasno malo mjesto, udaljeno samo 10 minuta vožnje.

N. Nekeman-van Loon

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Savršen smještaj! Dovoljno prostora za 5 osoba. Prekrasni pogledi s verande. Vlakom ste za manje od sata u Londonu, a u okolici ima dovoljno drugih stvari za vidjeti i raditi, poput Ryeea, plaže, dvoraca... Jedini nedostatak je što nema komarnika na prozorima. Ali ako sve pravovremeno zatvorite, problem je riješen.

Annemieke Surewaard

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodna, udobna kućica s prekrasnim slobodnim pogledom! Vlasnica je vrlo ljubazna i vrlo gostoljubiva. U okolici ima puno toga za vidjeti i raditi što se tiče prirode i kulture. More je također udaljeno samo 30 minuta. Preporučujemo svima koji traže mir, prirodu i kulturu!

Machiel Visser

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Došli smo rano na dan dolaska u smještaj. Gospođa Amanda Skinner nije imala problema s tim što smo stigli tako rano, jer je kućica već bila spremna. Ova vrlo ljubazna i gostoljubiva vlasnica dala nam je kratak ali jasan obilazak. Proveli smo fantastičan tjedan u "Five Waterings". Preporučujemo ovaj smještaj!

linda lernout

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

kuća uredna i čista vlasnici kuće vrlo susretljivi miran položaj dobre dogovore lijepa mjesta u blizini, samo su udaljenosti prilično velike morate biti spremni voziti se za kulturne izlete

pierre-marie desombre

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži francuski

Puno toga za vidjeti i raditi, ljudi su laki za razgovor, jednostavno je otići do mora. Negativne činjenice su da su cijene posjeta visoke, posebno za obitelj. Pozitivno je da je to lijepa zemlja i da se stare stvari mogu lijepo očuvati. Parobrodna željeznica između Tenterdena i Bodiama je čudesna. Vlasnici su vrlo ljubazni i lako pristupačni.

Hans Deckers

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Dva tjedna smo boravili u najvećem loži. Bilo je uistinu užitak. Kuća je odgovarala slikama i opisu na temelju kojeg smo rezervirali. Vlasnica je bila vrlo ljubazna i pažljiva. Bilo je očito da je njezin cilj bio pružiti ugodan boravak svojim gostima. I definitivno joj je uspjelo. Krajolik, sela i gradići u okolici pružili su nam pravi osjećaj pravog odmora. Kent je prekrasan.

Eduard de Moor

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Pet zalijevanja je divna kuća, posebno veranda nudi prekrasan pogled i mjesto za sjedenje. Pitajte za Puddock Farm, ako tražite put, jer čak ni "domaći" nije znao ime "Pet zalijevanja". Pozitivno smo bili iznenađeni što su pokrivači već tamo, tako da ih ne morate sami nositi! Struja dolazi uz najam. Za nas je bilo 6,30 za tjedan dana, ali je bolje znati unaprijed. Vlasnica Amanda je vrlo srdačna i oslikala je lijepe akvarelne slike koje krase zidove kuće. Tuš (iz bojlera) mijenja se od vrućeg do hladnijeg i nije vrlo snažan, ali u redu je. Mali detalj: nedostajala nam je praktična tava s poklopcem... Iako nema sela na pješačkoj udaljenosti, okolica je prekrasna, s lijepim gradovima poput Ryea, New Romneyja i Hastingsa. Također smo posjetili Muzej Bitke za Britaniju blizu Folkestonea: impresivan!

Hanneke Smits

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Udobna i ugodna kuća za odmor u prekrasnom okruženju. Dobar temelj za izlete na more i plažu (15 minuta vožnje autom), povijesne gradove (Rye, Hastings, Bitka, Canterbury) i za mlađu djecu Legoland. Dobra željeznička veza do Londona, gdje s karticom za putovanje koju kupite za putovanje vlakom možete putovati i metroom! Kod kuće su odlične mogućnosti za nogomet, letenje zmaja, a za mlađu djecu pijesak i kućica za igru. Vlasnica je vrlo ljubazna i susretljiva. Sve je ostavilo dojmove o dobroj brizi!

Jannie Haverkamp

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Divna kućica opremljena svim pogodnostima, s prekrasnim pogledom. Doček je bio vrlo srdačan. Ovdje se potpuno možete opustiti. Vidjeli smo puno toga. Canterbury, vrtovi u Sissenhurstu, Leeds Castle, The Seven Sisters. I da zaokružimo sve, uživali smo u čaju kod gospođice Mollett u Appledoreu! Preporučujemo.

PFHJ Schmitz

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Od 5. do 9. listopada 2007. boravili smo u jednom od seoskih odmarališta na farmi Grahama Skinnera u Brooklandu. Iako je na obrasnici stajalo Fairfield, taj naziv očito nije ispravan. Imali smo lijepo vrijeme, a predio je jako lijep. Nalazite se usred Romley Marshe, kako se područje naziva. Farma je smještena na mirnom mjestu u prekrasnom pejzažu Kenta. Kućica je opremljena sa svim udobnostima i sve je relativno novo. Tijekom našeg boravka imali smo probleme s bojlerom i osim financijske naknade od vlasnika, došao je i montažer u nedjelju ujutro. Iskustva s iznajmljivačem su bila odlična. Okolina je prekrasna. Zbog izoliranog položaja, lijepo je tiho i možete uživati u prekrasnom noćnom nebu. Mnogo farmi sa ovcama i tvrtki koje se bave proizvodnjom travnjaka. Možete napraviti izlete u Rye, Canterbury i London. Savjet za London: Prvo smo planirali ići vlakom iz Ashforda u London s "one day travel Card" karticom. Možete koristiti i metro i autobuse u Londonu. Za 5 osoba, otprilike 95 funti. Ako idete automobilom do Swanleyja preko M20 (izvan Londona i 1 sat udaljenosti od Brooklanda), parkirajte besplatno u okolici stanice Swanley i sa pet odraslih osoba za 24,50 funti stići ćete u London s navedenom karticom. U blizini kućice nalaze se nekoliko lijepih pubova. Jeli smo u 15. stoljetnom gostionici nedaleko od toga. Nema troškova čišćenja i račun za struju je prilično povoljan. Sve u svemu, odlično mjesto za zabavan vikend ili odmor.

J.J.J.C. Mulders

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Vrlo su dobri. Dom je dobro namješten s razumnim krevetima. Dnevni boravak nudi dovoljno prostora za obitelj s 3 tinejdžera. Prijem hostesa bio je vrlo prijateljski. Na verandi možete sjediti i jesti vani za lijepog vremena. Možete puštati zmajeve na livadi. Postoji mnogo stvari koje možete učiniti i vidjeti unutar sat vremena vožnje, a to smo i učinili. Kupnju možete obaviti u lijepim selima Rye i New Romney. Također možete uživati u toplom obroku u kafićima prilično jeftino. Proveli smo vrlo lijep tjedan koristeći Five Waterings kao bazu.

PFHJ Schmitz

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Od 5. do 9. listopada 2007. boravili smo u jednoj od koliba na farmi Grahama Skinnera u Brooklandu. Iako je Fairfield na formularu za rezervaciju, ovo ime očito nije točno. Imali smo sjajno vrijeme i područje je vrlo lijepo. Nalazite se usred Romley Marsha, kako se to područje zove. Farma je tiho smještena u prekrasnom krajoliku Kenta. Vikendica je potpuno opremljena i sve je relativno novo. Tijekom našeg boravka imali smo problema s bojlerom i osim novčane naknade od vlasnika, u nedjelju ujutro došao je i tehničar. Iskustva s iznajmljivačem su stoga odlična. Okolina je jako lijepa. Zbog svog udaljenog položaja, lijepo je i tiho, a noću možete uživati u prekrasnom zvjezdanom nebu. Mnogo farmi s ovcama i tvrtki koje se bave proizvodnjom travnjaka. Možete napraviti sjajna putovanja u Rye, Canterbury i London. Savjet za London. U prvom smo slučaju htjeli ići vlakom od Ashforda do Londona s obzirom na "jednodnevnu putnu kartu". U Londonu također možete putovati podzemnom željeznicom i autobusima. Za 5 osoba oko 95 funti. Ako vozite do Swanleya putem M20 (nedaleko od Londona i 1 sat od Brooklanda), parkirajte besplatno u području kolodvora Swanley i u Londonu ste s pet odraslih osoba za 24,50 £ s gore spomenutom karticom.
U okolici vikendice ima nekoliko lijepih pubova. Večerali smo u obližnjoj gostionici iz 15. stoljeća. Nema troškova čišćenja, a račun za struju nije loš. Sve u svemu odlično mjesto za ugodan vikend ili odmor.

J.H.M. Jansen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Lijepa kuća u lijepom okruženju. Imali smo sve sa sobom, cijeli tjedan lijepo vrijeme i bez drugih gostiju, dakle potpuni mir. cde recepcija i usluga su vrlo ljubazni. preporučeno. Kod djece nešto manje.

C.P. Van der zalm

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Nismo vidjeli grad Fairfield, ali smo vidjeli Brookland. Upisom poštanskog broja u navigaciju doći ćete na pravo mjesto. Možete uzeti vlak iz Appledorea i tada ćete biti u London Victoriji za 2 sata, ali platite na stanici Ashford a ne u vlaku od Appledorea do Ashforda jer tada plaćate više. U vlaku smo morali platiti 95 funti, ali kondukter je mislio da je to puno i rekao je pitajte na šalteru za prodaju karata na stanici Ashford, a onda smo morali platiti 56 funti za 5 osoba. Išli smo i u Canterbury i Hastings te na plažu u Camber. Dobar pogled.

J.C. Wagena

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Odlična lokacija, mirno okruženje. Kuća koju smo imali bila je dobro održavana i potpuno opremljena potrebnim kućanskim aparatima.
Obavezno za sve koji vole mir i privatnost.

Jannie Haverkamp

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Prekrasna, potpuno opremljena kućica, s prekrasnim pogledom. Recepcija je također bila vrlo ljubazna. Ovdje se možete potpuno opustiti. Vidjeli smo puno. Canterbury, Sissenhurst Country Gardens, Leeds Castle, The Seven Sisters.
I povrh svega, ukusan čaj kod Miss Mollett u Appledoreu! Preporučeno.

Eduard de Moor

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Five Waterings je lijepa kuća, posebno trijem nudi prekrasan pogled i mjesto za sjedenje. Pitajte za Puddock Farm, ako tražite cestu, jer ni 'domorodac' nije znao ime 'Five Waterings'. Pozitivno smo se iznenadili da su dekice već bile tu, pa ih ne morate sami nositi! Struja dolazi povrh stanarine. Bio je 6.30 za nas tjedan dana, ali bolje da to znaš unaprijed. Gazdarica Amanda je vrlo gostoljubiva i naslikala je lijepe vodene boje koje prekrivaju zidove kuće. Tuš (kao bojler) pomalo mijenja toplinu u hladniju i nije jako jak, ali okej). Mali detalj: nedostajala nam je zgodna tava s poklopcem...
Iako nema sela na pješačkoj udaljenosti, okolica je prekrasna, s lijepim gradovima kao što su Rye, New Romney i Hastings. Išli smo i u muzej Bitke za Britaniju kod Folkestonea: impresivno!

Wim Besling

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

vrlo lijepa lijepa kuća za one koji vole miran odmor daleko od zabave. Prekrasan pogled, a nalazi se na pašnjaku za ovce gdje se djeca mogu samo igrati. Možete hodati izravno od vikendice, pješačke staze su posvuda.
Kućica je vrlo udobna, malo prašnjava, ali inače apsolutno preporučljiva

Hanneke Smits

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Komforna i ugodna kuća za odmor u prekrasnom okruženju. Dobra baza za izlete na more i plažu (15 minuta autom), povijesne gradove (Rye, Hastings, Battle, Canterbury) i Legoland za mlađu djecu. Dobra veza vlakom do Londona, gdje također možete koristiti metro s putnom karticom koju kupite za putovanje vlakom!
U kućici izvrsne mogućnosti za nogomet, puštanje zmajeva i pješčanik i igraonica za mlađu djecu.
'Gazdarica' je jako ljubazna i uslužna. Sve je ostavilo dobar dojam!

pierre-marie desombre

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži francuski

Puno stvari za vidjeti i raditi, s ljudima je lako razgovarati, lako je otići na more.
Negativne činjenice su visoke cijene posjeta, pogotovo za obitelj.
Pozitivno je što je to lijepa zemlja i što se stare stvari mogu lijepo sačuvati.
Parni vlak između Tenterdena i Bodiama je predivan.

Vlasnici su jako ljubazni i pristupačni.

Hans Deckers

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Najveću kućicu koristili smo dva tjedna. Bio je to pravi užitak. Kuća je dobro odgovarala fotografijama i opisu na temelju kojih smo rezervirali. Gazdarica je bila vrlo ljubazna i vrlo pažljiva. Očito je željela svojim gostima omogućiti ugodan boravak. I to je svakako uspjelo.
Krajolik, sela i gradovi u okolici pružili su nam pravi osjećaj odmora. Kent je lijep.

Claire Van Eijk

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Ovaj dom svakako preporučujemo, gđica Skinner je super ljubazna i čak nam je postavila božićno drvce (bili smo tamo tjedan dana prije Božića), lijepe čiste i svježe krevete i lijepu kuhinju sa svim potrepštinama, čak i perilicom rublja. Postoji kutija puna turističkih preporuka, a mi bismo htjeli dodati savjet za jednodnevni izlet u London. Idite autom (sat vremena od doma) do Croydona, East station i tamo uđite u vlak (pola sata). Troškovi za 2 odrasle osobe i 3 djece (6,9,12 godina) pretvoreni u 30,00 €, također možete koristiti autobus i metro u Londonu cijeli dan. Možete sići na stanicama Victoria, West London i London Bridge, East London.
Možete pojesti ukusnu ribu i krumpiriće u New Romneyju na obali, u tamošnjem Great Fishbaru.

Annemieke Surewaard

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Vrlo udobna, ugodna kuća s vrlo lijepim neometanim pogledom!

Vlasnik je vrlo ljubazan i vrlo gostoljubiv. Na području prirode i kulture postoji mnogo toga za učiniti. Do mora se također može doći za 30 minuta. Topla preporuka svima koji traže mir, prirodu i kulturu!

Machiel Visser

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

U smještaj smo stigli rano na dan dolaska. Gospođa Amanda Skinner nije imala ništa protiv što smo došli tako rano jer je koliba već bila spremna. Ovaj vrlo ljubazan i gostoljubiv vlasnik vodio nas je u kratak sažeti obilazak. Imali smo fantastičan tjedan u "Five Waterings". Preporučena kućica!

linda lernout

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

kuća uredna i čista
vlasnici kuća vrlo korisni
mirno područje
dobri dogovori
lijepa mjesta u blizini, samo su udaljenosti dosta velike
morate biti spremni voziti se određenom udaljenošću za kulturna putovanja

Ab Scherpenisse

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Lijepa kuća, potpuno opremljena. Lijep i pogled u daljinu. Mirno okruženje.

Otišli smo između ostalog u dvorac Leeds. U Canterbury. Rye je također vrlo lijep grad i samo 10 minuta vožnje.

N. Nekeman-van Loon

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Odličan smještaj! Dovoljno mjesta za 5 osoba. Prekrasan pogled s trijema. London unutar sat vremena vožnje vlakom i mnogo drugih stvari koje možete vidjeti i raditi u okolici kao što su Rye, plaža, dvorci...

Jedina mana je što nema komarnika na prozorima. Ali zatvorite sve na vrijeme i onda će se i to riješiti.

F. Lenssens

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

kakav smo fantastičan odmor proveli tamo. Ustanite u miru i tišini, prekrasan pogled s ovcama. Super lokacija. Nesto za sve. U prirodi možete voziti bicikl ili šetati. Posjetite idilična sela i dvorce. čak smo dva puta išli u London vlakom. U vlaku su nam dobro pomogli i bili su vrlo ljubazni.

Naša domaćica i domaćin bili su super ljubazni i uslužni. Čak smo i preuranili, a ipak su nas već pustili u kućicu. Pomogli su nam u svim našim izlascima, ništa se ne traži previše. Kad smo bili tamo bilo je jako vruće, čak se i pobrinula za nas i donijela nam dodatni ventilator. Baš odlično.

Vikendica je kao na slikama. Sjajni kreveti, fantastičan tuš s dobrim jakim mlazom. sve je bilo tu.

Sigurno ćemo se vratiti. Zaista preporučljivo.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Broj objekta: 311090

Posljednje ažuriranje: 02.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/311090.htm


«koliba Odmor za igrače golfa East and West Sussex» je dobio ocjenu gosta 4.5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 38 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina