Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Buzet

maks.  7   Gosta/Gostiju
150m²  stambena površina
4 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 7  Gosta/Gostiju
150m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

2 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

2 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem

gostinski toalet 2


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Aparat za kavu

Uređaji i pribori

Televizor
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 7

1 jednokrevetna soba
3 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 12 km

12 km

Restoran 12 km

12 km

Centar grada/mjesta 12 km

12 km

Zračna luka 73 km Rijeka

73 km

Izlaz s autoceste 15 km

15 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


11 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
4.9 Oprema
4.9 Cijena/učin
4.9 Servis
4.9 Položaj
4.9 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

KRISTOF NUYDENS

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži nizozemski

nuydens kristof

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži nizozemski

katya van roy

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži engleski

Vila je bila fantastična, tako prekrasna, nema riječi za to! Bila je čista, svi potrebni sadržaji su bili tu, ništa nam nije nedostajalo. Hladnjak je bio pun pića, a dobili smo i veliku košaru voća. Vrt i bazen također su bili vrlo dobro održavani. Htjeli bismo se zahvaliti vlasniku još jednom na večeri u njegovoj pizzeriji koju nam je ponudio! Šteta što je to bila jedina lijepa kuća na ulici, ostatak su bile starije ruševne kuće. Jedan savjet! Obavijestite najmoprimca o kućnom broju, jer samo koordinate nisu dovoljne za pronalazak kuće, to će uštedjeti vrijeme i vlasniku. Hvala što ste nam omogućili boravak u vili! Obitelj Robbens 4 osobe + pas, iz Belgije, termin od prvog tjedna srpnja 2023.

Kaiser

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Vrlo lijepa kuća blizu hrvatsko-slovenske granice vjerojatno je najčišći kuća za odmor koju smo ikad rezervirali; čak su nam promijenili posteljinu i ručnike nakon jednog tjedna boravka i očistili sve podove. S bazenom i obiljem prostora, kuća je savršena za opuštanje i korak unazad te uživanje u sceni Sluma, koji se sastoji od nekoliko starih, tradicionalnih kuća od prirodnog kamena. Za kupovinu i izlazak jesti morate voziti 10-20 minuta, Slum ne nudi trgovinu ili mjesto za jelo. Dobro je polazište za vožnju do Trsta, Pule ili Ljubljane i preporučili bismo posjet tim mjestima. Vlasnik je vrlo susretljiv i organizira sve kako biste imali vremena da se opustite, svakako navratite do njegove pizzerie jer je hrana odlična. Kuća ima puno tehnologije, a wifi/internet je brz koliko želite (izmjerio sam 160/100Mbit), pa gledanje filmova kad vrijeme nije idealno nije problem. Zaista smo uživali u dvotjednom boravku ovdje - dva palca gore za Dinka i njegov tim!

Kaiser

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Vrlo lijepa kuća koja se nalazi blizu hrvatsko-slovenske granice vjerojatno je najčišća kuća za odmor koju smo ikad rezervirali; čak su nam promijenili posteljinu i ručnike nakon jednog tjedna boravka i očistili sve podove. S bazenom i puno prostora, kuća je savršena za opuštanje i povlačenje koraka natrag te uživanje u krajoliku sela Slum, koje se sastoji od nekoliko starih, tradicionalnih kuća od prirodnog kamena. Za kupovinu i izlazak jesti, morat ćete voziti 10-20 minuta, Slum nema trgovinu ili restoran.
Dobar je temelj za vožnju do Trsta, Pule ili Ljubljane i preporučili bismo posjet tamo. Vlasnik je vrlo susretljiv i organizira sve tako da imate vremena opustiti se, svakako svratite do njegove pizzerije jer je hrana odlična.
Kuća ima puno tehnologije, a wifi/internet su brzi koliko biste željeli (izmjerio sam 160/100Mbit), pa kada vrijeme nije savršeno, možete se zahvatiti gledanja TV serija bez problema. Stvarno smo uživali u dvotjednom boravku ovdje - dva palca gore za Dinka i njegov tim!

Wilfred van Noordenburg

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži nizozemski

Iako kuća nije izravno smještena uz obalu i pomalo je izolirana, proveli smo divno vrijeme. Kuća je bila sjajna. Vrlo čista i nikada nisam vidio kuću s tako potpunom opremom. Vlasnik je iznimno prijateljski i gostoljubiv. Bilo je topao doček. Također postoje mnoge mogućnosti za vanjske sportove poput brdskog biciklizma, šetnje ili paraglidinga u neposrednoj blizini. Za obalu se moralo voziti, ali to je bilo u redu. Stvarno preporučujem obiteljima koje traže mir ili aktivni odmor.

Michael Köchler

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Proveli smo naš odmor sa 4 odrasle osobe i 3 djece u gotovo novoj, moderno opremljenoj i super čistoj kući. Parcela, vanjska kuhinja i bazen su bili u savršenom stanju. Budući da je kuća relativno izolirana, obavezno je posjedovanje automobila za kupovinu i izlete. S druge strane, možete uživati u potpunoj tišini. Vlasnik je izuzetno ljubazan i uvijek dostupan. Po dolasku smo imali puno pića u hladnjaku. Također je bio dostupan pun košaricu s voćem. Uz to, dobili smo i vaučere za lokalnu pizzeriju. Bazen je redovito čišćen. Ručnici i posteljina se mijenjaju tjedno. Vlasnik vrlo dobro govori engleski. Jednostavno preporučujemo ovu kuću!

katya van roy

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži engleski

Vila je bila fantastična, tako lijepa, nema riječi za to! bilo je čisto, sve je bilo tamo, ništa nam nije nedostajalo. Hladnjak je bio pun nekih pića, a tu je bio i veliki punjeni košara s voćem. Vrt i bazen također vrlo dobro održavani. Još jednom bismo željeli zahvaliti vlasniku na večeri u njegovoj pizzeriji koju nam je ponudio!

Jedino je šteta što je to jedina lijepa kuća u ulici, ostale su bile starije i oronule kuće.

Jedan savjet! Obavijestite najmoprimca o broju kuće, jer samo koordinate nisu dovoljne da biste pronašli kuću, to će uštedjeti vrijeme i vlasniku :).

Hvala što smo mogli boraviti u vili! Obitelj Robbens 4 osobe + pas, iz Belgije, period odmor prvog tjedna srpnja 2023.

Kaiser

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijepa kuća blizu hrvatsko-slovenske granice bila je vjerojatno najčišći odmor kod koje smo se ikad rezervirali; čak su promijenili posteljinu i ručnike nakon jednog tjedna boravka i očistili sve podove. S bazenom i puno prostora, kuća je idealna za opuštanje i uživanje u krajoliku Sluma, koji se sastoji od nekoliko starih, tradicionalnih kuća od prirodnog kamena. Za kupovinu i izlazak morat ćete voziti 10-20 minuta, Slum nema trgovinu ni mjesto za jelo. To je dobra baza za vožnju do Trsta, Pule ili Ljubljane i preporučujemo da ih posjetite. Vlasnik je vrlo susretljiv i organizira sve tako da imate vremena za opuštanje, svakako navratite do njegove pizzerije jer je hrana odlična. Kuća ima puno tehnologije i wifi/internet su tako brzi da nije problem gledati filmove kada vrijeme nije savršeno. Stvarno smo uživali u našem dvotjednom boravku ovdje - dvije palčeve gore za Dinka i njegov tim!

Wilfred van Noordenburg

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži nizozemski

Iako kuća nije direktno na obali i pomalo udaljena, bilo nam je prekrasno. Kuća je bila sjajna. Vrlo čista i nikad kuća s tako potpunim inventarom. Vlasnik je vrlo ljubazan i gostoljubiv. Bila je to topla dobrodošlica. U neposrednoj blizini postoje i brojne mogućnosti za sportove na otvorenom kao što su brdski biciklizam, planinarenje ili paragliding. Prije obale trebalo je prvo malo provozati, ali to je bilo u redu. Topla preporuka za obitelji željne mira ili aktivnog odmora.

Michael Köchler

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Proveli smo odmor sa 4 odrasle osobe i 3 djece u skoro novoj, modernoj, super čistoj kući. Imanje, vanjska kuhinja i bazen bili su u savršenom stanju. Budući da je kuća relativno udaljena, potrebno vam je vozilo za kupovinu i izlete. S druge strane, možete uživati u apsolutnom miru. Domaćin je super ljubazan i može se doći u bilo koje vrijeme. Dosta pića ostavljeno je u hladnjaku po dolasku. Bila je tu i košara voća puna do vrha. Povrh toga tu su bili bonovi za lokalnu pizzeriju. Bazen se redovito čistio. Ručnici i posteljina mijenjani su tjedno. Domaćin vrlo dobro govori engleski. Kuću možemo samo preporučiti!


kontakt

Tvrtka Belvilla


Dalji smještaji od Belvilla

Pokazati sve smještaje od Belvilla

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 312590

Posljednje ažuriranje: 19.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/312590.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Buzet» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 11 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat