Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Perugia

maks.  5   Gosta/Gostiju
90m²  stambena površina
2 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
90m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa
Stolni tenis
ograđen vrt

Kupaonica

gostinski toalet 2


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Napa

Uređaji i pribori

Bicikli
Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Ležaljke
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Suncobran
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 5

1 dvokrevetna soba
1 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 5 km

5 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Zračna luka 40 km

40 km

Izlaz s autoceste 60 km

60 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


31 evaluacije

Ukupna ocjena

4,5 od 5
4.5 Oprema
4.5 Cijena/učin
4.5 Servis
4.5 Položaj
4.5 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Jan van der Klis

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

marcel beima

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

SUZANNE NOBEN

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

V.B Van dalen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Afra Klaver

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Nakon kašnjenja tijekom leta, srdačno su nas dočekali vlasnik i njegova obitelj. Poslužen nam je ukusan obrok. Sobe su jednostavno uređene, ali pružaju dovoljno udobnosti. Vrlo dobro održani bazen, samo za goste, pruža opuštanje nakon dana obilaska. Po dogovoru smo mogli uživati u ukusnom obroku s vinom i maslinovim uljem iz vlastite proizvodnje. Prekrasna okolina s mnogo zanimljivih mjesta za posjetiti. Smatramo da je ovo preporuka i sigurno ćemo se vratiti. Područje nudi mnoge mogućnosti istraživanja. Odličan tjedan.

A. Scheeper

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Priman srdačan doček od obitelji, smještaj je kao što je navedeno kuhinjska oprema malo ograničena, lijepa okolina, nije bilo klima uređaja što je nedostajalo tijekom vrućine val. Mogli ste večerati izvrsno i uživati u ukusnom domaćem vinu kod obitelji po pristojnoj cijeni, bazen također dobar. Sveukupno dobar smještaj s gostoljubivom obitelji.

Jacob Westerlaken

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Sjajan smještaj (imamo apartman za 6 osoba s 2 odrasle osobe i tri djece). Vlasnik i vlasnica su prijateljski i susretljivi, te dobro govore engleski. Pogled s privatne terase je fantastičan. Wifi je dobar, ali ne radi unutar kuće zbog debelih zidova (što je bilo tiho za djecu...). Na privatnoj terasi ima wifi signala. Okolina je prekrasna. Apartman ima dvije kupaonice, pa su djeca imala vlastitu kupaonicu. Dovoljno utičnica (nizozemske utičnice pasu, talijanske su malo drugačije pa okrugli nizozemski utikači ne pasu). Noću je ugodno svježe. Dobra kreveta. I da, ima komaraca. Ponesite dovoljno sredstava protiv komaraca i Azarona. U supermarketima možete kupiti uređaje koje stavite u utičnicu. To smo shvatili tek zadnji dan.

Inge Rijkers

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Udobna seoska kuća s velikim vrtom i bazenom povoljno smještena s brzim pristupom Asiziju, Spellu i Spoleto. Prostorije su prostrane i relativno hladne, kuhinja je oskudna. Treba dugo vremena da se zagrije voda. Set posuđa je loš. Hrana u restoranu oko 25 eura po osobi. Dobra hrana i prava umbriska jela. Internet dostupan samo oko recepcije i prizemlja. Ugodna soba gdje možete koristiti internet. Čista i hladna voda za plivanje s dovoljno mjesta za sjedenje i ležanje oko bazena. Prijateljsko osoblje s dovoljnim znanjem engleskog jezika.

Piet De Geest

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Prilikom dolaska odmah smo bili lijepo dočekani. Lijep apartman s terasom s pogledom na prekrasne Umbriske padine. Blizu slikovitih malih gradova Bevagna, Montefalco. Put do Perugie traje samo 40 minuta i vrijedi. Također je moguće posjetiti Castelluccio i Piano Grande jedinstvenu planinsku krajoliku. U blizini svakako posjetite Assisi. I naravno, vrlo ukusna talijanska hrana, kako u apartmanu tako i u restoranima. Preporučujemo da kao Talijani slobodno birate antipasto, primo i/ili secundo, nema obaveze slijediti cijeli menu po uobičajenom redu. Posebno je istaknut doček tijekom cijelog boravka od domaćice/domaćina Nicolette, Stefana i Sergia. Nije naš prvi, ali najljepši odmor u Italiji!

Barbara Creemers

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Imali smo prekrasan odmor u vili Marchese! Apartman je prostran s dvije velike spavaće sobe i dvije kupaonice. Kuhinja je jednostavno uređena, ali je sasvim u redu. Krovna terasa je vrlo velika i uvijek ima sunca/sjene tijekom dana. Vlasnici su vrlo susretljivi, iako ne govore mnogo engleski. Malo talijanskog jezika daleko će vas odvesti. Na prizemlju apartmana nalazi se tipičan umbrijski restoran. Samo subotom nude pizzu, ali to je svakako preporučljivo. Postoji Wi-Fi, ali samo u blizini restorana/dvorane i prilično je spor. Vlasnici su brat i sestra. Stefano nas je odveo u selo Gualdo i dao nam tamo obilazak. To je bilo sjajno! Posjetili smo Assisi i Spoleto. Ako dolazite iz sjeverne Italije, najbolje je uzeti pravu autocestu, a ne alternativnu autocestu preko Ravenna. Ta je u lošem stanju i nije dobra za automobil.

Bernard Duerinck

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Bilo je vrlo ugodno odmoriti se. Vrlo mirno mjesto, blizu kulturnih znamenitosti. Centralno smješten između različitih lijepih sela i gradova. Apartman je bio sjajan i vrlo prostran s velikom terasom.

N Donszelmann

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Prekrasno stara gospodarska kuća u prekrasnom području s lijepo obnovljenim gradovima. Gualdo sam po sebi je vrlo lijep, ali gotovo da nema ničega za raditi. Montefalco, Bevagna, Foligno, Spoleto, Assisi itd. to nadomeću. Apartmani su izgrađeni prije nekoliko godina, pa su moderni u usporedbi s kućom. Namještaj je djelomično antikni. Bili smo tamo dva tjedna s troje male djece i nismo se ni trenutka dosađivali. U našem razdoblju (kolovozu) bilo je puno obitelji i samo drugih talijanskih posjetitelja. Uživajte, Niels.

André Obelink

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Početkom kolovoza proveli smo tjedan dana u ovom apartmanu (obitelj, kći od 14 godina, sin od 11 godina). Prekrasno. Bilo je vrlo prostrano, osim dvije spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje također su bile dvije kupaonice i velika krovna terasa. Vlasnici (brat i sestra) vrlo su ljubazni i susretljivi. Gotovo svake večeri jeli smo u restoranu u prizemlju / na terasi; jednostavni jelovnik, ali ukusno. Jedne večeri imali smo vrlo poseban jelovnik... stvarno super. Tog dana kada smo stigli, upravo je bio instaliran profesionalni bežični internet. Zbog debelih zidova nismo imali signala u svojoj sobi. Međutim, u prostoriji za rekreaciju bilo je dobro pokrivenje. Također, vanjski dio terase i ovisno o vjetru kod bazena omogućavao je besplatan pristup internetu... Kći od 14 godina bila je također sretna ;-) Brat proizvodi vlastitu ukusnu maslinovu ulje. Preporučljivo. Također, vino je tamo preporuka. Kupili smo nekoliko kutija po vrlo pristojnoj cijeni. Iako smo bili usred sezone, nije bilo gužve. Iznajmljuju nekoliko apartmana, ali svi nisu bili u potpunosti popunjeni. Zbog toga nije bilo previše gužve ni oko vrlo dobro održavanog bazena. Definitivno je to smještaj u kojem bismo možda opet boravili. Proveli smo stvarno fantastičan odmor!

Remko Van Heeswijk

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Imali smo prekrasna dva tjedna s naša 2 dječaka od 7 i 9 godina u ovom prekrasnom seoskom domaćinstvu, iz kojeg možete lako obaviti izlete u okolici (Perugia, Assisi, Spoleto). Nakon obilaska brojnih srednjovjekovnih sela, bili smo sretni s osvježavajućim kupanjem u lijepom bazenu koji pripada seoskom domaćinstvu. Vlasnici, Nicoletta i Stefano su vrlo gostoljubivi i upoznat će vas s svime što je dobro u Umbriji. Također je preporučljivo ručati u restoranu na imanju, a subotom se peče prava napolitanska pizza. Ukratko, prava preporuka za one koji žele bolje upoznati ovu prekrasnu regiju.

Karel Dolezal

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Jednostavan ali ugodan boravak. Vlasnik nas je uputio u selo i okolicu. Vrlo dobro održavani bazen pružao je ugodno osvježenje u određenim trenucima pri 39°C. Karel Dolezal Dilsen Stokkem (B)

Wouter Winkelmeijer

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Ova kuća Stefana i njegove sestre prava je preporuka za svakoga tko voli pravi, seoski život Umbrije ili ga želi otkriti. Područje uopće nije turističko. Vlasnik nas je upoznao sa predjelom i običajima. Za nas je to bilo iskustvo iz tisuću. Prvi put kušali čistoću Umrijske provincije (a bili smo tamo već jedno 4 puta). Vrlo je mirno i lijepo, a oni koji vole izlaske i shopping bolje odaberu drugu lokaciju. Ova lokacija mora ostati za ljude koji mogu uživati u njoj. Residenza del Marchese je prava viteška kuća vrijedna imena. Proveli smo fantastičan odmor nas šest, naravno, sami ste odgovorni za to, morate biti otvoreni za područje i običaje i pomaže ako govorite talijanski, ali vlasnik govori engleski (vrlo se trudi). Za nas prekrasno iskustvo. Maryse i Wouter.

V.E. Duyff

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Bilo nam je prekrasno u Stephano i Nicole. Topao srdačan prijem. Vino, rajčice i ulje od samog farmera. Mnogo talijanskih posjetitelja, tako da nema turističke enklave. Mnogi prekrasni gradovi, dvorci i druge atrakcije u blizini. Divan bazen za toliko potrebno rashlađivanje u vrućim danima. Zgrada je obiteljska kuća. Sobe su opremljene starinskim obiteljskim namještajem. Sigurno ćemo se opet vratiti.

Wouter Winkelmeijer

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Ova kuća Stefana i njegove sestre toplo se preporučuje svima koji vole pravi i ruralni život Umbrije ili ga žele otkriti.
Područje uopće nije turističko.
Vlasnik nas je upoznao s krajem i njegovim običajima.
Za nas je to bilo iskustvo od tisuću.
Prvi put smo okusili čistoću umbrske pokrajine (a tamo smo već bili oko 4 puta).
Nevjerojatno je tiho i lijepo, a oni koji vole izlaske i shopping trebali bi izabrati drugu lokaciju.
Ovu lokaciju treba sačuvati za ljude koji u njoj mogu uživati.
Residenza del Marchese je prava ugledna rezidencija dostojna tog imena.
Nas šestero smo imali fantastičan odmor, naravno, sami ga pripremate, morate biti otvoreni prema regiji i običajima i pomaže ako malo govorite talijanski, ali vlasnik govori engleski (daje sve od sebe).
Predivno iskustvo za nas.
Maryse i Wouter

Karel Dolezal

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Jednostavan, ali atraktivan boravak.
Sa selom i okolicom nas je upoznao vlasnik kuće,
Vrlo dobro (svakodnevno) održavan bazen nudio je ugodno osvježenje u određenim terminima na 39°C.

Karel Doležal
Dilsen Stokkem (B)

N Donszelmann

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Prekrasna stara seoska kuća u izvrsnoj regiji s prekrasnim dobro obnovljenim gradovima. Gualdo je sam po sebi jako lijep, ali nema gotovo ništa za raditi. Montefalco, Bevagna, Foligno, Spoleto, Assisi itd. to više nego nadoknađuju.
Apartmani su izgrađeni prije nekoliko godina, tako moderni u odnosu na kuću. Namještaj je dijelom starinski.
Tamo smo dva tjedna s troje male djece i nikad nam nije bilo dosadno. U našem razdoblju (kolovoz) bilo je puno obitelji i samo drugih talijanskih posjetitelja.
Zabavi se, Niels

Afra Klaver

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Nakon kašnjenja leta, vrlo su nas srdačno dočekali vlasnik i njegova obitelj. Poslužen nam je ukusan obrok.
Sobe su jednostavnog dizajna, ali pružaju više nego dovoljno udobnosti. Dobro održavan bazen, samo za goste, pruža opuštanje nakon dana provedenog u razgledavanju. U dogovoru se moglo uzeti ukusno jelo s vinom i maslinovim uljem iz kuće.
Prekrasno područje s mnogo atrakcija.
Preporučamo i sigurno ćemo se vratiti. Područje nudi mnoge mogućnosti za istraživanje.
Vrhunski tjedan.

Remko Van Heeswijk

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Imali smo dva prekrasna tjedna s naša 2 dječaka u dobi od 7 i 9 godina u ovom prekrasnom Agriturismu, s kojeg možete napraviti izvrsna putovanja po okolici (Perugia, Assisi, Spoleto). Nakon posjeta mnogim srednjovjekovnim selima, rado smo se osvježili u lijepom bazenu koji pripada Agriturismu.
Vlasnici, Nicoletta i Stefano vrlo su gostoljubivi i upoznat će vas sa svim dobrim stvarima o Umbriji. Također je preporučljivo jesti u restoranu na licu mjesta, subotom se pali pećnica za pravu napuljsku pizzu. Ukratko, topla preporuka za one koji žele bolje upoznati ovu prekrasnu regiju.

André Obelink

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Početkom kolovoza mi (obitelj, kći 14 godina, sin 11) proveli smo tjedan dana u ovom apartmanu. Lijep. Bio je vrlo prostran i osim dvije spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje, imao je i dvije kupaonice te veliku krovnu terasu. Vlasnici (brat i sestra) su jako ljubazni i uslužni. Gotovo cijele večeri jeli smo u restoranu u prizemlju/terasi; jednostavan meni, ali ukusan. Imali smo i svojevrsni jelovnik iznenađenja jednu večer... stvarno super.
Na dan kad smo stigli, profesionalna bežična mreža bila je upravo instalirana. Zbog debelih zidova nismo imali signal u sobi. Međutim, u sobi za rekreaciju bila je izvrsna pokrivenost. Također vani na terasi i ovisno o vjetru na bazenu možete koristiti besplatni internet... I kći od 14 tako sretna ;-)
Brat sam proizvodi ukusno maslinovo ulje. Preporučeno. Tamo se preporučuje i vino. Tamo smo kupili neke kutije po vrlo povoljnoj cijeni.

Iako smo stvarno bili usred praznika, nije bilo gužve. Iznajmljuju nekoliko stanova, ali oni nisu baš potpuno zauzeti. Zbog toga na dobro održavanom bazenu nije bilo baš gužve.
To je svakako smještaj u koji bismo se mogli ponovno vratiti.

Zaista smo imali fantastičan odmor!

Bernard Duerinck

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Bio je to vrlo ugodan odmor, idealan za odmor. Vrlo mirna lokacija i nadomak kulturnih užitaka. Nalazi se u središtu grada između nekoliko prekrasnih sela i gradova. Stan je bio prekrasan i imao je puno prostora s velikom terasom.

Ineke Klok

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Prostrani stan na 2. katu sa dvije spavaće sobe, dnevnim boravkom, kuhinjom, dvije kupaonice i velikom krovnom terasom. Posjetio nekoliko gradova Asiz, Spoleto, Perugia. Lijepe šetnje u okolici. Djeci se svidio bazen. Stefano, Nicoletta i Sergio gostoljubivi su i pomažu. Hrana u restoranu se preporučuje.

Barbara Creemers

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo lijep odmor u vili Marchese! Stan je prostran sa dvije velike spavaće sobe i dvije kupaonice. Kuhinja je trezveno namještena, ali je svakako u redu. Krovna terasa je vrlo velika i uvijek ima sunca / hlada negdje tijekom dana. Vlasnici su od velike pomoći, iako ne govore baš engleski. Riječ talijanskog dovest će vas jako daleko.
U prizemlju apartmana nalazi se tipičan umbrijski restoran. Pizza je samo subotom, ali to je svakako za preporuku.
Postoji WIFI, ali samo u blizini restorana / stubišta i to je prilično sporo.
Vlasnici su brat i sestra. Stefano nas je odveo u selo Gualdo i proveo nas tamo. To je bilo izvrsno!
Putovali smo u Asiz i Spoleto. Ako dolazite sa sjevera Italije, najbolje je ići pravom autocestom, a ne alternativnom autocestom preko Ravenne. U očajnom je stanju i nije dobar za auto.

Piet De Geest

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Po dolasku smo odmah dobro primljeni. Prekrasan apartman, s terasom s pogledom na prekrasne umbrske padine.

Blizina slikovitih gradića Bevagna, Montefalco. Put do Perugie također traje samo 40 minuta i vrlo se isplati. Također još uvijek moguće ostvariti Castelluccio i Piano Grande jedinstven planinski krajolik. Apsolutno ne smijete propustiti u blizini je naravno Assissi.

I naravno vrlo ukusna talijanska hrana, kako u kući za odmor tako i izvan nje. Savjet, kao i Talijani, slobodno birajte antipasto, primo i/ili secundo, bez obveze preuzimanja cijelog jelovnika očiglednim redoslijedom.

Vrlo posebna dobrodošlica tijekom cijelog boravka od strane domaćice / domaćina Nicolette, Stefana i Sergia.

Ne naš prvi, ali naš najljepši odmor u Italiji!

Inge Rijkers

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Atraktivna seoska kuća s velikim vrtom i bazenom na povoljnoj lokaciji s brzo dostupnim mjestima Assisi, Spello i Spoleto.

Sobe su prostrane i relativno hladne, kuhinja je od pomoći. Treba puno vremena za toplu vodu. Posuda nije mnogo.

Hrana u restoranu oko 25 eura. p.p Dobra hrana i prava umbrijska jela.

Internet dostupan samo oko recepcije iu prizemlju. Atmosferska soba u kojoj možete koristiti internet

Čista i hladna voda za plivanje s dovoljno mogućnosti za sjedenje i ležanje oko bazena.

Ljubazno osoblje sa dovoljnim znanjem engleskog jezika

Jacob Westerlaken

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Odličan smještaj (imali smo apartman za 6 osoba sa 2 odrasle osobe i troje djece). Ljubazni i uslužni stanodavac i gazdarica, dobro govore engleski. Pogledi s privatne krovne terase su fantastični. Wifi je u redu, samo ne u zatvorenom prostoru, zbog debelih zidova (ali to je bilo tiho za djecu ....) Wifi recepcija na vlastitoj krovnoj terasi. Okolina je prekrasna. Apartman ima dvije kupaonice, tako da su djeca imala svoju kupaonicu. Dovoljno utičnica (NL Euro utikači odgovaraju, talijanske utičnice su malo drugačije, pa okrugli NL utikači ne odgovaraju). Navečer ugodno zahladi. Dobri kreveti.

I da, ima komaraca. Ponesite dobro i dovoljno sredstva protiv komaraca i azarona. U supermarketima se prodaju uređaji koje uključite u utičnicu. Saznali smo tek zadnji dan.

A. Scheeper

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Izvrsna topla dobrodošlica obitelji, smještaj je ograničen, kao što je naznačeno, kuhinjska oprema, prekrasno okruženje, nije bilo klima uređaja koji je nedostajao tijekom toplinskog vala.

Navečer ste mogli jesti izvrsnu hranu i piti ukusno lokalno vino s obitelji po razumnoj cijeni, bazen je također bio u redu.

Sveukupno dobar smještaj s gostoljubivom obitelji

Vera Schout

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Prekrasni ljubazni ljudi kod kojih smo se odmah osjećali ugodno. Sam vlasnik pravi ukusno vino koje smo kušali uz lijepo objašnjenje. Pogled iz stana je bio prekrasan. Bazen je također bio veliki plus s vrućim vremenom. Preporučuje se!


kontakt

Tvrtka Belvilla


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 313264

Posljednje ažuriranje: 27.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/313264.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Perugia» je dobio ocjenu gosta 4.5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 31 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina