Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Todi

maks.  8   Gosta/Gostiju
200m²  stambena površina
3 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
200m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa
Stolni tenis

Kupaonica

gostinski toalet 3


Kuhinja

Stroj za pranje posuđa
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu

Uređaji i pribori

Televizor
Ležaljke
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
WLAN bežična lokalna mreža
Daska za peglanje
Suncobran
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 8

1 dvokrevetna soba
2 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Restoran 0.1 km

0.1 km

Centar grada/mjesta 7 km

7 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


21 evaluacije

Ukupna ocjena

4,0 od 5
4.0 Oprema
4.0 Cijena/učin
4.0 Servis
4.0 Položaj
4.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

David FRANK

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži francuski

Van Velden

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

de Meijer

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Laarhoven

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Van Loon

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži engleski

Sander Hölscher

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Insinger

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Antonius Wilhelmus Antoinetta Maria Van de Vijfeijken

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Kneppers

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Predivan odmor proveli smo u jednostavnom apartmanu s jednom spavaćom sobom (s tušem i WC-om) u prizemlju, koji je odvojen od ostatka apartmana na prvom katu. Vrlo pogodan za 2 para, manje za obitelj s (malom) djecom. Apartman je dio vinogradske farme na kojoj se proizvode vrlo lijepa vina, primjerice od lokalnog bijelog grožđa Grecetto. Vlasnik poslužuje prekrasne večere uz prethodni dogovor, nisu jeftine, ali su izvrsne i sve su domaći proizvodi. Umbrija je manje turistička od Toscane, pa je stoga odlična za ljude koji traže mir i sportaše. Ugodne planine s mnogo poljoprivrede, šume i naravno vinogradi pozivaju na šetnje, staze za trčanje ili biciklizam, brdski biciklizam.

Lennaert Kiemeneij

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Prvo, mi smo se jako dobro proveli ovde dve nedelje. Kuća je prostrana sa velikom dnevnom sobom i pristojnim sobama. Naše društvo od 3 para, od kojih je jedan sa dvoje dece, jedva se uklopilo. Deca su spavala na kauču na razvlačenje u dnevnoj sobi, koji po udobnosti ne bi bio dovoljan za dve odrasle osobe. Kuhinja je jednostavna i nije vrlo dobro opremljena kuhinjskim priborom ili posuđem. Mi smo (u julu) bili prvi posetioci od zime. Mašina za pranje sudova prvo je morala biti popravljena (imamo posetu servisera ceo dan), toplu vodu smo ponovo - s nekim poteškoćama - pokrenuli, a plesan u aparatu za kafu smo sami morali očistiti. Srećom, većinom je bilo toplo i suvo jer pri prvom pljusku kiše voda je kapala kroz plafon. Ispostavilo se da su se tokom proteklih pola godine pojavile pukotine. Brzo su ih popravili 4 majstora sa puno silikona sledećeg dana, ali ponovno radove na kući. Kupatila na spratu također cure na donji sprat. Možda zbog nepokretanja zgrade i obilja pukotina, bilo je i relativno puno škorpija. Vlasnik, koji živi u glavnoj zgradi imanja, pristupačan je i u osnovi reaguje, ali jasno mu je dosadno zbog (njegovog) vremena koje to zahteva i izgleda da je više posvećen vinskom biznisu (koji je dobar uostalom) nego gostoprimstvu. Možda iznajmljivanje nije bila njegova ideja? Nakon curenja - srećom bez štete na našim stvarima - prvo smo morali imati sukob da bismo kasnije uz mnogo muke dobili izvinjenje. To su bili negativni aspekti. Mesto i imanje su inače predivni. Lep bazen (kod glavne zgrade na 100 m) i svuda predivni pogledi na polja, vinograde, masline i na prelepi grad Todi na brdu dalje, čak i u kasne sate uveče pri zalasku sunca iz (po zahtevu osvetljenog) bazena. Kućica sama po sebi pruža, zbog položaja u odnosu na glavnu zgradu, potpunu slobodu i gosti imaju na raspolaganju prostrani vrt i parking. Također, odlična je polazna točka za razgledavanje okolice, s mnogo zanimljivih mjesta (uključujući Orvieto, Spoleto, Perugiu, Assisi) na 30-45 minuta vožnje i na sat i pol vožnje udaljena od Rima.

Scholten

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Rezervirali smo apartman s 2 spavaće sobe i 2 kupaonice. Kad smo stigli, shvatili smo da za drugu spavaću sobu svaku večer moramo silaziti strmim stepenicama prekrivenim ptičjim izmetom, vani. Nije baš ugodno. Također nije bilo navedeno u opisu. Stolice i stolovi vani, čak i kod bazena, bili su stalno prekriveni ptičjim izmetom. Vanjski prostor nije bio očišćen. Ukratko, vrlo sam razočaran Belvillom. Ovo je bilo jedno iskustvo, ali nikad više.

anne maccreanor

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Uživali smo u predivnoj kući! Kuća se nalazi na imanju vinarije SanRocco, okružena vinogradima i maslinicima te nudi prekrasan pogled na Todi u daljini! Na vrhu svega toga, doživjeli smo šarm i ljubaznost odličnog vlasnika koji nam je pripremao nezaboravne večere u restoranu na imanju. Vraćajući se kući s nekoliko boca divnog vina, sigurno ćemo imati puno večeri pred nama gdje ćemo se prisjećati našeg odmora i žudjeti za povratkom! Ann MacCreanor

fausto gallenti

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Idilično uređena kuća sa urednim prostorijama, 3 lijepe opuštajuće spavaće sobe svaka sa vlastitom kupaonicom i vrlo udobnom prostranom kuhinjom sa pogledom na "čitav" Todi, polja, brežuljke i selice iz vlastitog vrta. Prekrasan i dobro održavan bazen (oko 250 metara udaljen, lijepa šetnja pored farme) sa još ljepšim panoramskim pogledima, u vrtu sa desecima vrsta cvijeća, biljaka, grmova, voća... vrlo stilski opet, prava Umbrija. Imali smo odmor o kojem smo sanjali potpuni mir, ali ipak udobnost, i zadivljujuća priroda. Nikada više nismo htjeli otići... Jednom smo večerali zajedno sa ostalim gostima u restoranu vlasnika, bilo je divno!

Degeneaar

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Prekrasan okoliš. Dobro smješten. Ljubazan domaćin. Mogućnost večere i doručka. Večerali smo i bilo je jako dobro. Preporuča se vlastito vino Maseria, rakija i maslinovo ulje. odličan bazen razumne veličine s prekrasnim pogledom na okolicu.Šteta je što se kuća za 6 osoba zapravo sastoji od dva odvojena dijela. Idealno za dva para koja putuju, ali manje pogodno za obitelj s malom djecom. Usput, dobri kreveti u prekrasnim spavaćim sobama. mjesto za spavanje 5 i 6 je kauč na razvlačenje u dnevnoj sobi. Vodovod nema ništa loše. Kuhinja bi mogla biti kompletnija. WiFi nedostaje, ali je uz pomoć vlasnika postavljen hitni zavoj. Ovo bi vrijeme zapravo trebalo biti standardno.

Marijke Teeuwen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Imali smo dobar tjedan. Odličan prijem, kuća nudi dovoljno mjesta za 6 osoba. Udobnost sjedenja u dnevnoj sobi i vani je umjerena. Jastuci za stolice su polomljeni, nema dovoljno stakala. Sami smo kupili još jedan set.1 kupaonica se pokazala neupotrebljivom (prilikom tuširanja voda je tekla u sobu kroz strop). Tijekom jakog pljuska padala je i spavaća soba u prizemlju. Giovanni može kuhati ukusna jela na zahtjev, lako je dostupan i ima ukusno vino. Uz malo više pozornosti na održavanje, ovo bi moglo biti savršeno mjesto.

fausto gallenti

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Idilična stilski namještena kuća s ugodno namještenim sobama, 3 prekrasne, opuštajuće spavaće sobe, svaka sa svojom kupaonicom, i vrlo udobnom odvojenom prostranom kuhinjom iz privatnog vrta s pogledom na "gusku" Todi, polja, brda i sela.
Prekrasan i dobar bazen (na oko 250 metara, lijepa šetnja uz farmu) s još ljepšim pogledom na horizont, u vrtu s desecima vrsta cvijeća, biljaka, grmova, voća ... opet vrlo stilski, Umbrija u najboljem izdanju .
Imali smo odmor o kojem smo sanjali, o potpunom odmoru, udobnosti i prirodnoj ljepoti koja oduzima dah Nikada nismo željeli otići ...
Jednom smo večerali s ostalim gostima u vlasnikovom restoranu, ukusno!

anne maccreanor

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Uživali smo u sjajnom vremenu u sjajnoj kući! Kuća je lijepo smještena na imanju vina SanRocco, okružena vinogradima i maslinama i nudi prekrasan pogled na Todi u daljini! Povrh toga, iskusili smo O prijevoju Brenner: od 33 do 17 stupnjeva s kišom! uz šarm i ljubaznost sjajnog vlasnika koji nam je u restoranu na imanju pripremio nezaboravne večere. Vraćajući se kući s poprilično boca prekrasnog vina, sigurno je da nas očekuju mnoge večeri u kojima ćemo pamtiti odmor i željeti se vratiti! Ann MacCreanor

Scholten

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Rezervirali smo apartman s 2 spavaće sobe i 2 kupaonice.

Kad smo stigli tamo, pokazalo se da se svake večeri moramo spuštati strmim stubištem punim ptičjeg izmeta do druge spavaće sobe, dakle oko vanjske strane. Nije baš ugodno. Nije spomenuto ni u opisu.

Stolice i stolovi vani, čak i na bazenu, uvijek su bili puni ptičjeg izmeta.

Vani se ništa nije čistilo.

Ukratko, jako sam razočaran Belvillom.

Ovo je bilo jednom, ali nikad više.

Lennaert Kiemeneij

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Ovdje smo se sjajno proveli dva tjedna. Kuća je prostrana s velikim dnevnim boravkom i razumnim sobama. Naša zabava od 3 para, 1 s dvoje djece je baš pristajala. Djeca su spavala na kauču na razvlačenje u dnevnom boravku, što u smislu udobnosti ne bi bilo dovoljno za dvije odrasle osobe.

Kuhinja je jednostavna i nije baš dobro opremljena priborom za kuhanje ili posuđem. Pokazalo se da smo (u srpnju) prvi posjetitelji od zime. Prvo je trebalo popraviti perilicu posuđa (serviser je posjetio jedan dan), topla voda je ponovno krenula - uz malo truda - i sami smo očistili plijesan s aparata za kavu. Srećom bilo je uglavnom vruće i suho jer je pri prvom pljusku kiša padala u snopovima kroz strop. Čini se da su se pukotine pojavile u posljednjih šest mjeseci. Popravila prilično brzo 4 majstora s mnogo brtvila sljedeći dan, ali i dalje radi na kući. Kupaonice na katu također propuštaju vodu u prizemlju. Možda zbog ustajalosti građevine i bogate količine pukotina, bio je i relativno velik broj škorpiona.

Vlasnik, koji živi u glavnoj zgradi imanja, vrlo je pristupačan i - ponekad nakon podsjećanja - poduzima nešto, ali očito mu je dosta (njegovog) vremena koje to oduzima i čini se predanijim vinskom poslu (dobro vino iako). usputno) nego gostoprimstvo. Možda iznajmljivanje nije bila njegova ideja? Nakon curenja - srećom bez štete na našim stvarima - prvo smo morali doživjeti sudar kako bismo kasnije dobili neke isprike.

Toliko o negativnostima. Mjesto i imanje su također lijepi. Prekrasan i miran bazen (u glavnoj zgradi na 100 m) i prekrasan pogled posvuda na polja, vino, masline i prekrasan grad Todi na brdu dalje, također kasno noću u zalasku sunca s (osvijetljenog na zahtjev) bazena . Sama kućica nudi, zbog svog položaja u odnosu na glavnu zgradu, potpunu slobodu te imate pristup vlastitom prostranom vrtu i npr. parkirnom mjestu. Nadalje, izvrsna je baza za razgledavanje područja, s mnogim zanimljivim mjestima (uključujući Orvieto, Spoleto, Perugiu, Assisi) unutar 30-45 minuta vožnje i sat i pol vožnje od Rima.

Kneppers

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Imao sam prekrasan odmor u jednostavnom apartmanu s 1 spavaćom sobom (s tušem i WC-om) u prizemlju, odvojenom od ostatka stana na prvom katu. vrlo pogodno za 2 para, manje za obitelj sa (malom) djecom.

Apartman je dio vinogradarske farme gdje se rade vrlo lijepa vina, na primjer od lokalnog bijelog grožđa Grecetto, vlasnik poslužuje prekrasne večere po dogovoru, ne jeftine, ali ukusne i sve regionalne proizvode,

Umbrija je puno manje turistička nego Toskana, na primjer, i stoga je izvrsna za one koji traže mir i ljubitelje sporta, prijateljske planine s puno poljoprivrede, šuma i, naravno, vinograda pozivaju vas na šetnje, trčanje i/ili vožnju biciklom, brdski biciklizam .

Aram Leeuw

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Proveli smo sjajan tjedan u prekrasnom području s izvrsnim uvjetima. Međutim, nositi se s oštećenjem porculanske svjetiljke za čitanje koja je pala s noćnog ormarića ostaje loš osjećaj. Morate platiti za ono što slomite, ali pošteno. Vrijednost lampe procjenjujem na maksimalno 40€. Vlasnik je naznačio da bi šteta bila 150 €, te rekao da je ista svjetiljka stradala i prije 2 godine i da bi tada šteta bila otprilike 130 €. Stoga je odbio vratiti polog. Još uvijek čekamo posredovanje preko Belville oko rješavanja ovog, po meni, smiješnog zahtjeva.


kontakt

Tvrtka Belvilla


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 313301

Posljednje ažuriranje: 19.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/313301.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Todi» je dobio ocjenu gosta 4 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 21 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat