Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Alessandra

Todi

maks.  10   Gosta/Gostiju
285m²  stambena površina
4 spavaće sobe (+1)
4  Kupaonica
maks. 10  Gosta/Gostiju
285m²
4 spavaće sobe (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 11.05 do 27.09.2024
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
10% Popust 11.05 do 27.09.2024

Besplatno otkazivanje do 60 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Villa Alessandra je očaravajući objekt koji može primiti do 10 osoba.
Ova elegantna kamena seoska kuća, potpuno renovirana, spaja šarm tradicionalne arhitekture s udobnošću modernog okruženja obogaćenog autentičnim elementima namještaja. Izložene drvene grede i veliki panoramski prozori stvaraju ugodnu i svijetlu atmosferu u kojoj se možete opustiti i uživati ​​u ljepoti okolnih krajolika u bilo koje doba dana.
Kuća je na dvije etaže, povezane unutarnjim stepenicama.
U prizemlju se nalaze:
- prostrani dnevni boravak sa sofama, TV-om, kaminom, foteljama i stolom sa stolicama, s direktnim izlazom na trijem opremljen za blagovanje na otvorenom;
- potpuno opremljena kuhinja s pećnicom, hladnjakom sa zamrzivačem, perilicom posuđa, aparatom za kavu, stolom za blagovanje s pogledom i direktnim izlazom u vrt;
- dvokrevetna soba s vlastitom kupaonicom s tušem i walk-in garderobom;
- dvokrevetna soba s vlastitom kupaonicom s tušem;
- spavaća soba sa dva odvojena kreveta;
- kupaonica s tušem.
Prvi kat se sastoji od:
- dnevni boravak s kaučem na razvlačenje za dvije osobe;
- dvokrevetna soba s vlastitom kupaonicom s tušem, walk-in garderobom i malom terasom.
Sve sobe su opremljene klima uređajima.

Uronjena u srcu Umbrije, Villa Alessandra predstavlja savršeno utočište za one koji traže mir i kontakt s prirodom.
Okružena zelenim brežuljcima i slatkim pjesmom prirode, vila je idealno mjesto za provesti nezaboravne trenutke s obitelji ili prijateljima, ostavljajući svakodnevni stres iza sebe i prihvaćajući opušteni tempo ovog očaravajućeg kraja.
Vani vas čeka oaza opuštanja: prekrasan bazen, pročišćen solju, pruža panoramski pogled na vijugava brda Umbrije. Ovdje, među ležaljkama, sofama i suncobranima, moguće je prepustiti se trenucima potpunog opuštanja i potpunog uživanja u ljepoti prirode.
Iz ovog sugestivnog kutka možete se diviti prekrasnom pogledu koji se pruža preko zelenih brežuljaka prekrivenih bujnom šumom, iz kojih se veličanstveno uzdižu seoske kuće i fascinantne povijesne građevine, dodajući dašak magije i povijesti ovom prekrasnom prirodnom okruženju.
Veliki travnjak nudi izdašan prostor za aktivnosti na otvorenom i trenutke slobodnog vremena. Cvjetne gredice i terase, grmlje i masline koje okružuju imanje daju dašak boje i mirisa, stvarajući očaravajuću i regenerirajuću atmosferu.
Za završetak vrta, tu je trijem dobrodošlice sa stolom i stolicama, idealan za udobno jelo na otvorenom, s kojeg možete uživati ​​u pogledu na bazen i okolni krajolik, hvatajući bit ljepote umbrijskog sela. To je mjesto gdje se trenuci opuštanja pretvaraju u dragocjene uspomene koje čuvate u srcu.
Imanje je u potpunosti ograđeno i ima vlastiti parking i automatska vrata. Do vile se dolazi kratkim putovanjem od otprilike 1,5 km zemljanom cestom koja prelazi krajolik Umbrije.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
jednokrevetna
jednokrevetna
Spavaća soba 4
dupli krevet
dnevna soba 2
kauč

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža o 50 km

o 50 km

Restoran 5 km

5 km

Centar grada/mjesta 5 km

5 km

Zračna luka 45 km Perugia

45 km

Kolodvor 40 km Perugia

40 km

Izlaz s autoceste 4.5 km Todi-Orvieto

4.5 km


Mjesto i položaj smještaja

Villa Alessandra nalazi se oko 9 km od Todija, u dolini Tibera, u srcu regije Umbria.
Ova prekrasna vila predstavlja idealno polazište za otkrivanje najpopularnijih destinacija ove regije, poznate kao "Zeleno srce Italije". Sa svojom bogatom poviješću, umjetnošću i kulturom, zajedno s prekrasnim krajolicima i prirodnim okruženjem, ovo će područje moći ponuditi jedinstvene trenutke i nezaboravna iskustva.
Odavde su gradovi umjetnosti i povijesna sela lako dostupni za jednodnevne izlete, udaljeni oko sat vremena vožnje. Među nezaobilaznim odredištima su: Todi, srednjovjekovni grad koji stoji na vrhu brda, s veličanstvenom katedralom i hramom San Fortunata; Perugia, etruščanski grad s tisućljetnim zidinama, koji očarava svojim povijesnim i umjetničkim šarmom; Asiz, s veličanstvenom bazilikom San Francesco, UNESCO-vom svjetskom baštinom, mjestom hodočašća i kontemplacije; Gubbio, grad poznat po svom srednjovjekovnom ugođaju, veličanstvenom Piazza Grande i Palazzo dei Consoli; Orvieto, s veličanstvenom katedralom Santa Maria Assunta i karakterističnim Pozzo di San Patrizio; osim njih, Spoleto, Foligno, Terni, Norcia, Spello i Città della Pieve te sela Montefalco, Bevagna i Narni očarat će vas atmosferom prošlih vremena. A ako želite istraživati ​​izvan granica Umbrije, do Firence i Rima se može doći za oko 2 sata vožnje automobilom.
Među prirodnim ljepotama regije nalazimo slapove Marmore, jedne od najviših u Europi, sugestivno jezero Trasimeno i njegova slikovita sela na obalama, kao što su Castiglione del Lago i Passignano sul Trasimeno, Fonti del Clitunno i Rasiglia, koji svojim kristalno čistim morem pružit će vam čaroban ugođaj.
Mogućnosti za hodanje, jahanje i brdski biciklizam su beskrajne u selu Umbrije ili u brojnim parkovima i prirodnim rezervatima u regiji, uključujući park Monte Subasio, park Colfiorito, park rijeke Tiber i planine Sibillini. Obitelji će moći uživati ​​u zabavnim danima u avanturističkim parkovima namijenjenim djeci, dok se oni odvažniji mogu okušati u raftingu, vožnji kanuom i paraglidingom, potpuno uronjevši u prekrasnu prirodu Umbrije.
Među brojnim aktivnostima u kojima se možete prepustiti, tu su posjeti farmama i ukusna kušanja vrhunskih lokalnih vina, uključujući Sagrantino di Montefalco DOCG, Torgiano Rosso Riserva i Grechetto. Nadalje, imat ćete priliku kušati tipične proizvode Umbrije, kao što su maslinovo ulje, sirevi, tartufi i suhomesnati proizvodi, pravi protagonisti izvrsne hrane i vina ove regije.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Biciklizam
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Pješačenje/hodanje kao sport
kitesurfing
izleti brodom
veslati stojeći
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 09:30
Kaucija: 500 €
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 8 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Cijena najma uključuje:
posjed isporučen potpuno čist i opremljen posteljinom i ručnicima; tjedna promjena posteljine; režije (struja - voda - plin za kuhinju); klimatizacija; WiFi; čišćenje vrta i bazena; Polica "Easy Rent" (dodatno pokriće osiguranja za slučajnu štetu na imovini, do najviše 3.000,00 € i uz predviđena ograničenja).

Cijena najma ne uključuje (plaća se po dolasku):
završno čišćenje 200,00 €; mali i srednji kućni ljubimci dozvoljeni na upit (maksimalno 1 tjedno) 50,00 € tjedno; grijanje prema potrošnji; dodatno čišćenje; dodatna promjena posteljine; boravišna pristojba 1,50 € po osobi po noćenju, za maksimalno 4 noćenja (oslobođena djeca do 15 godina).

Sigurnosni depozit (plaća se po dolasku): 500,00 €

Prijava: od 16 do 19 sati
Odjava: od 08:00 do 09:30

Radno vrijeme bazena: od 1. svibnja do 30. rujna

Imajte na umu da:
- Rezervacije za grupe mladih podložne su odobrenju.

Mogućnosti Plaćanja:

Kreditna Kartica
Prijenos

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 60 dana prije dana dolaska.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 03.05.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Anita Villas di Boria Emanuele
gospodin E. Boria

gospodin E. Boria

Anita Villas je agencija za nekretnine sa sjedištem u regiji Marche specijalizirana za najam vila s privatnim bazenima i kuća za odmor u Italiji. Više od 10 godina pažljivo biramo naše kuće za odmor tražeći kvalitetu, stil, udobnost i dobru lokaciju po najboljoj vrijednosti za novac. Zahvaljujući detaljnom poznavanju naših kuća za odmor i našeg teritorija, možemo vam dati potpuni savjet, posvećujući vam personaliziranu uslugu pomoći za svaki vaš pojedinačni zahtjev. Naš tim vam je uvijek na raspolaganju za savjetovanje o idealnom smještaju za vaš odmor u Italiji. Ako imate pitanja ili trebate više informacija, slobodno nas kontaktirajte.


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 4673740

Posljednje ažuriranje: 02.05.2024

Oglas je online od: Ovo je novi oglas

URL: https://www.resido.hr/4673740.htm

Gospodin Emanuele Boria

Via Vittorio Emanuele, 1

61040 Mondavio

0039(0) 0721987073

IT02483900417

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
10% Popust 11.05 do 27.09.2024

Besplatno otkazivanje do 60 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina