Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Magione

maks.  7   Gosta/Gostiju
185m²  stambena površina
2 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 7  Gosta/Gostiju
185m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
Vrt Vrt
Terasa Terasa
kamin kamin
Roštilj Roštilj

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Terasa

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Mikrovalna pećnica

Uređaji i pribori

Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 7

1 trokrevetna soba
1 druga spavaća soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 4 km

4 km

Restoran 4 km

4 km

Centar grada/mjesta 4 km

4 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


15 evaluacije

Ukupna ocjena

4,3 od 5
4.3 Oprema
4.3 Cijena/učin
4.3 Servis
4.3 Položaj
4.3 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Tiny Peereboom

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Nico Dekker

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Gilbert Mets

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Izabela Turkiewicz

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži poljski

jeroen Spitz

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća za odmor lijepo je smještena i do nje se može doći automobilom preko šljunčane staze. Vlasnik je vrlo prijateljski nastrojen i lako dostupan. Pogled iz vrta preko doline prema Magioneu je predivan. Autentična kuća dodatno je ugodna zbog ukrašenih prozorskih žaluzina i slika. Svi prozori imaju mrežice za komarce. Kupaonica je prostrana i ima kadu u kojoj možete tuširati se. Spavaće sobe su prostrane, kreveti su udobni i čisti. Također, ostatak kuće, poput kuhinje, je čist. Kad prolazite kroz kuhinju, pod malo podrhtava. Vanjski su dostupne vrtna stolica i stol. Vrt ima nekoliko ravnih mjesta, a uglavnom je nagnut. Kuća se nalazi na prvom katu kuće, zbog čega nema kliznih vrata prema vrtu. S dvije stolice možete sjediti pod nadstrešnicom kod ulaznih vrata. Nažalost, vrt nije izložen suncu do kasno uvečer. Kuća je mirno smještena i okružena poljima maslina. Potpuno tiho nije, udaljeni put u dolini se čuje. Staze oko kuće povremeno koriste lovci s psima i rekreativci, ali obično je bilo mirno. Penjući se na brdo, pruža se fantastičan pogled na jezero Trasimeno. Ukratko, ugodna kuća, ne luksuzna, ali čista i sve potrebno je prisutno. Ruralno smještena s prekrasnim pogledom i idealna za istraživanje sjeverne Umbrije i juga, istoka Toskane.

G.I. van Denderen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Imali smo predivan odmor. Kuća, pogled i slike na zidu su bili zadivljujući. Andrea, vlasnik kuće, bio je izuzetno koristan i prijateljski nastrojen. Okolina je bila prekrasna. U blizini je bio Lago Trasimeno. Svake večeri smo čuli sovu, zelenu šojku i čak vidjeli srnu kod kuće.

Frank Duyne

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Naš boravak u ovoj kući za odmor bio je zaista san koji se ostvario. Kuća, smještena usred maslinovih stabala na brežuljku, pružila nam je autentično iskustvo. Od trenutka kada smo stigli, bili smo očarani ljepotom okoline. Sama kuća bila je pravo malo blago. Kuhinja nije bila samo dobro opremljena, već je imala rustikalni šarm koji je savršeno pristajao atmosferi mjesta. Uživali smo pripremajući ukusne obroke s svježim sastojcima. Boravak je bio ugodan i udoban prostor gdje smo se često okupljali navečer. Namještaj je bio ukusan i doprinosio je toplom i pozivajućem ambijentu kuće. Zaista se osjećalo kao dom daleko od doma. Iako je cesta (Via della Badiola) prema kući bila neasfaltirana, bilo je lako proći. Dodavanje doze avanture putovanju činilo je još uzbudljivijim, a nagrada po dolasku bila je svaki grb i zavoj vrijedan. Gospodin Morreti, domaćin, bio je izuzetno ljubazan i susretljiv tijekom našeg boravka. Odgovorio je na sva naša pitanja i obradio naše zahtjeve. Njegostoljubivost doprinijela je cjelokupnom pozitivnom iskustvu. Toplo preporučujemo ovu kuću za odmor svima koji traže mirno, autentično i prekrasno mjesto za boravak usred maslinika.

Wenzel

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Umbrija je san - a ova kuća je također! To je kuća maslinara u slikovitom izoliranom položaju, vrlo ukusno i stilski-naturalistički uređena, prostrana, s impresivnim slikama na drevnim zidovima - jednostavno divno. Osjećate se kao da se vraćate u prošlost. Ova kuća definitivno pripada ovdje, nije neko sjajno NLO koje je sletjelo (kao što ima kod nekih smještajnih objekata). Ako tražite luksuz, ovo nije pravo mjesto, ali ako želite biti bliže zemlji, umbrijskoj zemlji, dobrodošli ste... Od samog početka smo se definitivno osjećali ugodno. Nema Wi-Fi-ja, televizora, perilice posuđa, klima uređaja, velike pećnice (samo kombinirana mikrovalna s grill/funkcijom pečenja), minimalno posuđa (nedostajali su nam mali ravni tanjuri za doručak, bili su samo veliki), niti perilice rublja - važno je znati. To je zapravo mali povratak korijenima, što još više pomaže u oporavku. Noći su na početku bile vruće i sparne (dok se nismo prilagodili), jer smo imali samo jedan ventilator - ako se planira zauzeti više spavaćih soba, preporučljivo je donijeti još jedan. Vlasnik Andrea Moretti (sam maslinar, ali NE živi na imanju, ovdje ćete biti sami) je prijateljski raspoložen i ugodan, komunicira na engleskom. Preporučljivo je nazvati ga prije dolaska – reći će vam gdje se ključ nalazi i ponovno precizno opisati putovanje, jer postoji dva puta ili staze: navigacijski sustavi (uključujući Google Maps) obično vode preko VIA MONTE PETRETO, koji je strm i u lošem stanju, pun vreće s četiri osobe i prtljagom smo se zaglavili, trebali biste imati mnogo prostora za vožnju i možda i pogon na sve kotače u kišovitijim vremenima. Bolje je ići preko VIA DELLA BADIOLA, odmah nakon izlaza iz grada skrenite desno, zatim uvijek držite lijevo. Položaj kuće je predivan. Ako idete putem 10 minuta prema gore, otvara se veličanstveni panoramski pogled na jezero Trasimeno. Asiz, Perugia, Gubbio, Todi, Spoleto ... - svi važni gradovi su lako dostupni, čak se isplati otići do Jadranskog mora (130 km, 2 sata vožnje). Noću kroz otvorene prozore (svi su opremljeni zaštitom od komaraca) možete čuti koncert cvrčaka...

Frank Duyne

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Naš boravak u ovoj kući bila je zaista ostvarena san. Kuća, smještena usred maslinika na brdu, pružila nam je autentično iskustvo. Od trenutka dolaska, bili smo očarani ljepotom okoline.

Sama kuća bila je prava dragocjenost. Kuhinja je bila ne samo dobro opremljena, već je imala i rustikalni šarm koji se savršeno uklapao u atmosferu mjesta. Uživali smo u pripremi ukusnih obroka s svježim sastojcima.

Dnevni boravak bio je ugodan i udoban prostor u kojem smo se često okupljali navečer. Namještaj je bio ukusan i doprinosio je toplini i gostoljubivosti kuće. Stvarno je osjećala kao drugi dom.

Iako je put (Via della Badiola) do kuće bio neasfaltiran, bio je pristojan za vožnju. Dodavanje doze avanture putovanju činilo ga je još uzbudljivijim, a nagrada po dolasku bila je vrijedna svakog udarca i zavoja.

Gospodin Morreti, domaćin, bio je izuzetno ljubazan i koristan tijekom našeg boravka. Odgovorio je na sva naša pitanja i odgovorio na naše zahtjeve. Njegovo gostoprimstvo doprinijelo je cjelokupnom pozitivnom iskustvu.

Toplo preporučujemo ovu kuću za odmor svima koji traže mirno, autentično i prekrasno mjesto za boravak usred maslinika.

D. Den Hertog

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Prekrasno mirna kuća za odmor usred maslina. Uvijek sjenovito mjesto u velikom vrtu. Ne osobito udoban, ali slikovito uređen. Kuća je prilično dobra za rashlađivanje. Fini vlasnici.

Arie-Wout Littel

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Nespolo Uno je lijepo smješten, ali je uspon do njega bio težak za naš auto. Zaista smo uživali u prekrasnom okruženju, privatnosti, pogledu itd. Odlično mjesto za posjetiti gradove kao što su Perugia, Assisi, Orvieto, Cortona i Montepulciano odavde. San Feliciano i Monte del Lago su lijepa mjesta za boravak na jezeru. Otoke je također lijepo posjetiti, naravno. Vlasnik ima dobre savjete za jesti vani.

Peter Pleunis

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastično lijepu kuću s vrlo lijepom lokacijom i prekrasnim pogledom na Magione. Kuća je velika i u njoj se lako može smjestiti velika obitelj. Uživali smo u našem boravku.

G.I. van Denderen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Imali smo prekrasan odmor. Kuća, pogled i slike na zidu ostavljali su bez daha. Andrea, stanodavac je bio izuzetno uslužan i ljubazan.

Okolina je bila prekrasna. Trazimensko jezero bilo je odmah iza ugla.

Svake večeri u kući se vide sova dozivalica, zeleni djetlić, pa čak i jelen.

jeroen Spitz

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća za odmor nalazi se na lijepoj lokaciji i dostupna je automobilom makadamskom stazom.

Vlasnik je vrlo ljubazan i lako dostupan.

Pogled iz vrta na dolinu prema Magioneu je prekrasan.

Autentična kuća je posebno atraktivna zbog ukrašenih kapaka i slika.

Svi prozori su opremljeni komarnicima.

Kupaonica je prostrana i ima kadu u kojoj se možete tuširati.

Spavaće sobe su prostrane, a kreveti dobri i čisti.

Ostatak kuće, poput kuhinje, također je čist. Kada prolazite kroz kuhinju, pod lagano vibrira.

Vani su vrtne stolice i stol.

Vrt ima nekoliko izravnatih mjesta i uglavnom je nagnut.

Kuća se nalazi na 1. katu kuće, tako da nema dvorišnih vrata u vrt.

S dvije stolice možete sjediti ispod nadstrešnice na ulaznim vratima.

Nažalost, vrt nije na suncu do kasno navečer.

Kuća se nalazi na mirnoj lokaciji i okružena poljima maslina.

Tamo nije sasvim tiho, u daljini se čuje cesta u dolini.

Staze oko kuće povremeno koriste lovci sa psima i rekreativci, ali uglavnom je bilo mirno.

Kada se popnete uz brdo, pruža se fantastičan pogled na jezero Trasimeno.



Ukratko, atraktivna kuća, nije luksuzna, ali čista i ima sve osnovne stvari.

Ruralna lokacija s prekrasnim pogledom i idealna za istraživanje sjeverne Umbrije i južne, istočne Toskane.

Wenzel

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Umbrija je san - kao i ova četvrt!



To je maslinarsko imanje na slikovitoj osami, vrlo ukusno i stilski namješteno, prostrano, s impresivnim slikama na starim zidovima - jednostavno super. Misliš da se vraćaš u prošlost. Ova kuća definitivno pripada ovdje, nije sjajni NLO koji je ovdje sletio (neke četvrti odaju takav dojam). Ako ste u potrazi za luksuzom, ovo nije mjesto za vas, ako se želite približiti zemlji Umbrije, da... Definitivno smo se od samog početka osjećali kao kod kuće.



Nema Wi-Fi, nema TV-a, nema perilice posuđa, nema klime, nema velike pećnice (samo kombinacija mikrovalne pećnice s funkcijom grill/pećnica), minimum posuđa (ovdje su nam nedostajali mali ravni tanjuri za doručak, bilo ih je samo velika), bez perilice rublja - ovo je važno znati. To je također mali put natrag do korijena, koji teži poduprijeti učinak oporavka. Noći su u početku bile vruće i sparne (dok se nismo aklimatizirali) jer je postojao samo jedan ventilator - pa ako planirate koristiti više spavaćih soba, možda ima smisla ponijeti još jedan.



Domaćin Andrea Moretti (i sam maslinar, ali NE živi na imanju, ovdje ste sami) je ljubazan i ugodan, komunikacija je na engleskom. Preporučljivo je da ga nazovete prije nego što stignete - on će vam reći gdje je ključ, a zatim će vam detaljno opisati kako doći do tamo, jer je to moguće preko dvije staze ili strmine: navigacijski sustavi (uključujući Google Maps) obično pokazuju Mi smo se popeli na VIA MONTE PETRETO, koja je strma i u lošem stanju, puna četvero ljudi i prtljage, tako da treba dosta udaljenosti od tla i možda pogon na sve kotače u kišnim vremenima. Bolji put je preko VIA DELLA BADIOLA, odmah nakon izlaska iz grada, skrenite desno, zatim držite lijevo.



Položaj kuće je prekrasan. Ako hodate stazom 10 minuta, otvara se veličanstvena panorama s pogledom na Trazimensko jezero. Assisi, Perugia, Gubbio, Todi, Spoleto ... - sva važna mjesta su lako dostupna, čak i Jadransko more vrijedi zaobići (130 km, 2 sata vožnje). Noću, uz otvorene prozore (svi su opremljeni sredstvima za zaštitu od komaraca), možete slušati koncert cikada...


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 313333

Posljednje ažuriranje: 14.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/313333.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Magione» je dobio ocjenu gosta 4.3 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 15 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat