Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Magione

maks.  7   Gosta/Gostiju
180m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 7  Gosta/Gostiju
180m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje

Vanjsko područje

Vrt
Mjesto za parkiranje
Stolni tenis

Kupaonica

Kupaonica 2

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster

Uređaji i pribori

Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 7

2 dvokrevetna soba
1 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 0.5 km

0.5 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 0.2 km

0.2 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Zračna luka 30 km

30 km

Izlaz s autoceste 35 km

35 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


20 evaluacije

Ukupna ocjena

4,5 od 5
4.5 Oprema
4.5 Cijena/učin
4.5 Servis
4.5 Položaj
4.5 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

O.M Of

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Ad Rutten

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

N.H Neubauer

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

J. M. Van Hardeveld

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Johannes Voogt

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Ben Ten Brink

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Srdačno dočekani osobno od strane Franca i Paole. Hladnjak je bio pun vina i bezalkoholnih pića. Velika kuća retro uređena i nalazi se oko 500 metara od jezera: nažalost, jezero nije izravno dostupno. Potrebna je automobil da biste došli do gradića San Feliciano i za sve ostale aktivnosti. Lokalno stanovništvo još nije prilagođeno turizmu. Ipak su vrlo srdačni. Kao što je rečeno, jezero nije izravno dostupno: kuća se graniči s Le Falle (prirodno područje, ne plaža) Plivanje je moguće, između ostalog, u Monte di Lago-u, oko 5 km dalje. Mali plažić + slastičarnica osiguravaju lijep dan s (malom) djecom. Jezero je toplo. Puno muha i čak vidjeli smo zmiju za vodom!! U San Felicianu je mali supermarket, za veće količine treba ići do Hurry u Magioneu. Dolazi se zbog mira, nema noćnog života u blizini. Ipak, dovoljno kulturnih gradova za posjetiti, u roku od sat vremena ste u Perugiji, Assisiju, Spoleto, Panicale-u (prekrasno!!) Orvieto-u, Sieni itd...

Bas Hulsken

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Izvrsna kuća za odmor u predivnom okruženju! Dovoljno prostrana za obitelj od 5 osoba, puno privatnosti, veliki vrt s voćnjacima i začinima koje smijete brati. Prijateljski doček od vlasnika, s nekoliko finih dobrodošlica. Mnogo lijepih starih gradova u blizini (naravno, potreban je automobil), i možete plivati u jezeru, s nekoliko plaža na 10 minuta vožnje automobilom, a također na otoku. Naravno, možete uživati u hrani u Italiji. U večernjim satima predivan pogled na jezero s udobnog balkona. Kuća ima mreže protiv komaraca, pa je dobro hladiti. Jedini (mali) nedostaci bili su da je moglo biti malo čišće (npr. podovi nisu bili mokro očišćeni, što brzo primijete djeca koja puze), i bilo bi lijepo imati perilicu posuđa! Također, nema bežičnog interneta, ali 4G signal je odličan (t-mobile), tako da to za nas nije bilo problem.

J.E. Zantkuijl van Luijken

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Vila Miralago je prostrana kuća s prekrasnim pogledom na otok Isola Polvese na jezeru Trasimeno. Bili smo tamo prva dva tjedna rujna. Vila za one koji traže mir, gdje s balkona ili velike terase možete uživati satima u promjenjivom panorami jutarnje magle, oblaka, planine Monte Amiata na horizontu, sjajnih zalazaka sunca iza otoka i tajanstvenog mjesečevog svjetla, zbog kojeg šiljci zvuče kao kajaci s ogromnim ribarima. Vila ima strmu pristupnu cestu i potrebna je malo spretnosti da se u jednom navratu prođe kapija, ali nagrada je prekrasna. Kuća ima sve pogodnosti, dobre mreže protiv komaraca i drugih insekata te relativno malu kuhinju gdje je ugodno boraviti za vještog amaterskog kuhara. Ako ujutro dobro propustite zrak kroz kuću i prekrijete tende tijekom dana, temperatura u kući je vrlo ugodna navečer i noću. Spavaće sobe su prostrane, a kreveti su kvalitetni. Miralago nije samo mjesto za odmor, već je i odlična baza za izlete po istočnoj Toskani i zapadnom dijelu Umbrije u radijusu od 60 do 70 kilometara. Nije potrebno voziti se mnogo dalje. Ceste su uglavnom loše kvalitete. Mora se pridržavati mnogo ograničenja brzine. Sela i gradići oko jezera Trasimeno ne smiju se zanemariti. Ima puno lijepih stvari za vidjeti. U neposrednoj blizini nema mnogo mogućnosti za planinarenje. Dobre karte za planinarenje nisu dostupne. Mnogi mali putovi završavaju na ogradama. Međutim, postoje dokumentacije o dobro opisanim kružnim stazama. Vožnja autom do početne točke je tada potrebna. Sve u svemu, kuća se jako preporučuje. Vlasnik ne govori samo talijanski, već se izvrsno snalazi na engleskom jeziku. U neposrednoj blizini ima dovoljno jednostavnih mjesta za jelo. Prava preporuka je restoran Montalcino, pri ulasku u San Feliciano odmah skrenite desno uzbrdo duž prave "strade bianche". Auto izgleda kao pratilac u toskanskoj biciklističkoj klasičnoj vožnji, ali pogled s vrha na jezero i brda je grandiozan. Hrana je ukusna.

J. Govaerts

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Dolazak je bio fantastičan. Iako smo dobili samo ime ulice i naziv kućice (bez broja kuće), vlasnik je ipak postavio nekoliko natpisa s oznakama prema kući. Bilo je teško progutati zadnje jako strme uspone, ali doček je bio toliko divan. Dočekali su nas raširenih ruku, a u hladnjaku su nas čekali voda, voćni sok, vino, pivo i slatkiši! Iznenadno, i jako ukusno! Kućica je sama po sebi ponudila više nego što smo očekivali: puno prostora, rashlađivanje, južnjački vrt s maslinicima, lozama, divljim kaktusima i mnogo više. Unatoč izuzetno visokim temperaturama (24-37 stupnjeva!), uvijek smo mogli pronaći sjenu sa svih strana kuće. Predivna terasa s pogledom na jezero postala je naše omiljeno mjesto gotovo dva tjedna. Italija i kava uvijek su nešto posebno. Stoga nismo pronašli običan aparat za kavu u kuhinji, već smo imali malu i veću espreso mašinu. Naučili smo ih koristiti i tako pripremili ukusne 'espressoe'. Nedostajao nam je brzi kuhalo za vodu, ali smo uvijek riješili to tako da smo vodu kuhali na plinskom štednjaku. Posjetili smo mnoge gradove poput Citta della Peve, Tuoro, Orvieto, Assisi, Siena, Panicale i td... Otkrili smo različita lijepa mjesta uz jezero Trasimeno gdje smo (besplatno) mogli plivati u jezeru. I otišli smo brodom do otočića Polvese i tamo prošetali. I tamo je kupanje u jezeru blizu trajekta bilo uživanje. Miralago, već nam nedostaješ, iako smo tek nedavno stigli kući...

Johannes Voogt

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Već četvrti put u ovoj kući. Prekrasan vrt s čak 5 sjedećih mjesta i prekrasan pogled na jezero Trasimeno. Posjetili smo Perugiu, Cortonu, Firencu, Sieno, Spello, Passignano i uživali u kulturi i prirodi. Također smo napravili dugačke šetnje. Nekoliko puta smo uživali u vinu ili kavi u St. Felicianu uz jezero, i vlasnik je vrlo susretljiv.

Johannes Voogt

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Predivna prostrana kuća smještena na jezeru Trasimeno s prekrasnim pogledom na ovo jezero. Predivan vrt s suncem tijekom cijelog dana. Posebno preporučljivo za ljubitelje kulture. Perugia, Assisi, Cortona su lako dostupni. Firenca i Rim su udaljeni jedan i pol do dva sata vožnje. Jezero Trasimeno nije za kupanje. Mjesta uz jezero su vrlo simpatična s jeftinim terasama. St. Feliciano je dostupan automobilom za 3 minute.

G.A. Miltenburg

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

kuća ima odličan položaj na brežuljku i samim time prekrasan pogled na jezero. Posebno smo navečer uživali sjediti na balkonu. Dolje je veliki stol za stolni tenis koji se djeci i nama također jako svidio. Malo je potraga za lijepom plažom na jezeru jer ima dosta vodenog bilja. Pronašli smo lijepo mjesto odmah iza sela Monte de Lago. Mislim da se plaža zvala paira.

Johannes Voogt

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Već četvrti put u ovoj kući. Prekrasan vrt sa 5 sjedećih mjesta i prekrasnim pogledom na Trazimensko jezero. Perugia, Cortona, Firenca, Siena, spello, passigiano. posjetili i uživali u kulturi i prirodi. Također super šetnje. U St. Feilicianu na jezeru nekoliko puta uživali u vinu ili kavi, I vrlo uslužan vlasnik

J. Govaerts

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Dolazak je bio fantastičan. Iako smo dobili samo naziv ulice i ime kuće (bez kućnog broja), stanodavac je stavio neke znakove sa strelicama na kuću. Malo se gutalo na posljednjim vrlo strmim stazama, ali je doček bio još bolji. Dočekani smo raširenih ruku, au hladnjaku su nas čekali voda, voćni sok, vino, pivo i slatkiši! Iznenađujuće, a super ukusno! Sama kućica nudila je više nego što smo očekivali, puno prostora, hlađenje, južni vrt s maslinama, vinovom lozom, divljim kaktusima i još mnogo toga. Unatoč ekstremno visokim temperaturama (24-37 stupnjeva!) uvijek smo mogli naći hlada sa svih strana kuće. Prekrasna terasa s pogledom na jezero postala je naše stalno mjesto na skoro dva tjedna. Italija i kava je uvijek nešto posebno. Primjerice, u kuhinji nismo pronašli obični aparat za kavu, ali zato smo pronašli malo i veće expresso kuhalo. Naučili smo ga koristiti i s njim napravili ukusan 'espresso'. Samo nam je nedostajao ekspres lonac za vodu, ali to smo uvijek rješavali kuhanjem vode na plinskom štednjaku. Posjetili smo mnoge gradove, kao što su Citta della Peve, Tuoro, Orvieto, Assisi, Siena, Panicale itd... Otkrili smo nekoliko lijepih mjesta na jezeru Trasimeno gdje smo se mogli (besplatno) kupati u jezeru. I doplovili smo brodom do Isole Polvese i tamo napravili vrlo lijepu šetnju. Kupanje u jezeru u blizini trajekta također je užitak. Miralago, već nam nedostaješ, iako smo se tek vratili kući...

J.E. Zantkuijl van Luijken

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Villa Miralago je prostrana kuća s prekrasnim pogledom na Isola Polvese u jezeru Trasimeno. Bili smo tamo prva dva tjedna rujna. Vila za odmor za one koji traže mir, gdje možete satima uživati s balkona ili velike terase u snažno promjenjivoj panorami jutarnje magle, oblaka, Monte Amiate na horizontu, prekrasnih zalazaka sunca iza otoka i tajanstvene mjesečine koja rtove čini poput kanui s divovskim ribarima . Vila ima strmu pristupnu cestu i potrebno je malo vozačke vještine da se obiđe ulazna kapija u jednom potezu, ali nagrada je fantastična. Kuća je opremljena svim pogodnostima, dobrim mrežama protiv komaraca i drugih insekata, te relativno malom kuhinjom koja je dobro mjesto za spretnog kuhara amatera. Ako ujutro dobro pustite vjetar da puše kroz kuću, a danju držite zatvorene rolete, temperatura u kući je vrlo ugodna navečer i noću. Spavaće sobe su prostrane, a kreveti dobre kvalitete.

Miralago nije samo odmorište, već i odlična baza za izlete istočnom Toskanom i zapadnim dijelom Umbrije u krugu od 60 do 70 kilometara. Ne morate se voziti puno dalje. Podloga mnogih cesta nije baš dobra. Mnoga potrebna ograničenja brzine. Sela i gradove oko Trazimenskog jezera ne smijete propustiti. Ima puno lijepih stvari za vidjeti.

Planinari neće doći na svoje u neposrednoj blizini. Nema dostupnih dobrih planinarskih karata. Mnoge male staze završavaju na ogradama. Postoji, međutim, dokumentacija o dobro opisanim kružnim šetnjama. Potrebna je vožnja automobilom do polazišta.

Sve u svemu, kuća se toplo preporučuje. Vlasnik ne samo da govori talijanski, već se vrlo dobro snalazi i na engleskom. U neposrednoj blizini ima mnogo jednostavnih restorana. Topla preporuka je Ristorante Montalcino, pri ulasku u San Feliciano odmah skrenite desno uzbrdo uz pravu ulicu bianche. Vaš automobil izgleda kao pomoćni automobil u toskanskom biciklističkom klasiku, ali pogled iznad na jezero i brda je veličanstven. Hrana je ukusna.

Bas Hulsken

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Izvrsna kuća za odmor u prekrasnom okruženju! Dovoljno prostrano za peteročlanu obitelj, puno privatnosti, veliki vrt s voćkama i biljem koje možete brati.



Prijateljski doček vlasnika, s nizom ukusnih darova dobrodošlice P



Mnogo lijepih starih gradova u okolici (naravno, potreban vam je automobil), a možete se kupati u jezeru, s brojnim plažama unutar 10 minuta. vožnje, a na otoku. Naravno da u Italiji možete jesti ukusnu hranu.



Navečer prekrasan pogled na jezero s udobnog balkona. Kuća je opremljena mrežama protiv komaraca, tako da se može rashladiti.



jedini (mali) nedostatak mogao je biti malo čišći (npr. podovi se nisu čistili mokri, što se brzo vidi kod djece koja pužu), a dobro bi došla i perilica za suđe! Wifi također nema, ali 4g prijem je u redu (t-mobile), pa nam to nije bio problem.

Ben Ten Brink

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Topla dobrodošlica od strane Franca i Paole osobno.
Hladnjak je bio pun vina i bezalkoholnih pića.
Velika kuća s retro namještajem i nalazi se oko 500 metara od jezera: nažalost, jezero nije izravno dostupno.
Automobil vam je potreban da dođete do grada San Feliciano i inače za sve aktivnosti. Lokalno stanovništvo još nije osposobljeno za turizam. Međutim, ljudi su vrlo prijateljski raspoloženi.
Kao što je spomenuto, jezero nije izravno dostupno: kuća graniči s Le Falle (prirodni rezervat, tako da nema plaže)
Možete se kupati u Monte di Lagu, udaljenom oko 5 km.Mali Spaggia + šator za sladoled osiguravaju ugodan dan s (malom) djecom. To je toplo jezero, puno muha, pa čak i vodena zmija!
U San Felicianu postoji mali supermarket, za velike količine morate ići u Hurry u Magioneu.
Ljudi dolaze radi odmora, noćnog života u okolici nema. Postoji mnogo kulturnih gradova koje možete posjetiti, unutar sat vremena ste u Perugi, Asizu, Spoletu, Panicaleu (prelijepo!!) Orvietu, Sieni itd.

Dominique Plomp-Van Weeghel

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

"Casa Miralago" lijepo je smještena na planinskoj padini s pogledom na Lago Trasimeno. Pogotovo ako sjedite na balkonu. Uživali smo u mnogim zalascima sunca s ovog balkona! Od kuće su mnoga zanimljiva mjesta udaljena sat vremena vožnje. Mislite na Perugi, Assisi, Spello, Gubbio, Cortona. Divno je posjetiti ova dobro očuvana mjesta! Vlasnik ove kuće lijepo govori engleski i dobrodošlica je jednostavno fantastična! Zamislite svježe voće, vino i bezalkoholna pića koja su spremna po dolasku. Kuća je dobro zaštićena mrežama protiv komaraca, što je jako lijepo i

Johannes Voogt

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Prekrasna prostrana kuća smještena na jezeru Trasimeno s prekrasnim pogledom na ovo jezero. Prekrasan vrt sa suncem cijeli dan. Posebno se preporučuje ljubiteljima kulture. Perugia, Assisi, Cortone nadohvat ruke. Do Firence i Rima može se stići za jedan i pol odnosno dva sata.
Trazimensko jezero nije voda za kupanje. Mjesta na jezeru su vrlo lijepa s jeftinim terasama. St Feliciano dostupan automobilom za 3 minute.

Bert Kortenoeven

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Prekrasan smještaj! Sanitarije dviju kupaonica mogle bi biti malo modernije uređene. Vrlo ugodna kuća dalje. Prekrasan pogled s balkona na jezero. Prekrasan vrt i mnogo mjesta za sjedenje oko kuće za sjedenje u toplini. Vrlo lijep vlasnik s kojim se može dobro komunicirati. Topla dobrodošlica s voćem na stolu i pićem u hladnjaku. Okolina je jako lijepa. Mnogo lijepih mjesta i ne previše turistički.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na jezeru

Broj objekta: 313335

Posljednje ažuriranje: 28.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/313335.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Magione» je dobio ocjenu gosta 4.5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 20 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina