Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Passignano sul Trasimeno

maks.  4   Gosta/Gostiju
70m²  stambena površina
1 spavaća soba
0  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
70m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Dječje igralište
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pećnica

Uređaji i pribori

Bicikli
Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

1 druga spavaća soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 8 km

8 km

Mogućnost kupovine 4 km

4 km

Restoran 4 km

4 km

Centar grada/mjesta 11 km

11 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


37 evaluacije

Ukupna ocjena

4,3 od 5
4.3 Oprema
4.3 Cijena/učin
4.3 Servis
4.3 Položaj
4.3 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

C Bogaers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mieke Voskamp

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Moreau de saint Martin Catherine

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži francuski

JB v Eden

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Louis Van Moeseke

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Erik Aarden

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Jules de Vries

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Odmor je bio fantastičan, uživali smo u miru i ovcama, i u prekrasnom pogledu. Posjetili smo puno srednjovjekovnih gradova, a Castle Rigone je bio jako zabavan. Jezero Trasimeno također je bilo jako lijepo, vozili smo se oko njega. Također smo posjetili Sieni još jednom, već smo bili tamo, bilo je lako što se tiče udaljenosti.

Angelo Bisceglia

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži francuski

Tražimo odmor, mir i pristup kulturi. Imali smo sve to ... obiteljski duh....s prekrasnim bazenom; Iako je malo udaljeno od prometnica, vrlo je jednostavno doći do Perugie, Asisa, Cortone ili čak prošetati uz jezero i posjetiti otok Maggiore...

Frits De Vroome

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Boravak nam se sveukupno svidio, okolina je fantastična i prilično centralna (Perugia je udaljena 20 km). Kuhinjica nije stvarno opremljena kuhinjskim priborom poput aparata za kavu, kuhalom za vodu ili otvaračem za konzerve. Budući da smo bili malo unutra, nismo puno trpili zbog skromnog uređenja (1 kauč na razvlačenje, blagovaonica i mali TV). Ono što je neugodno je to što terasu dijelite s susjedima, zbog čega nema prave privatnosti. S druge strane, bazen je fantastičan, lijepo prostran i opremljen dovoljno ležaljki i sjedećih mjesta, a vlasnici ga dobro održavaju. Vlasnici su ljubazni, ali govore samo talijanski, u našem slučaju smo se uspjeli sporazumjeti uz puno gestikulacija. Frits de Vroome

Ronald Wolkenfelt

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Udoban smještaj opremljen svim pogodnostima. Bazen je bio vrhunski. Budući da su ostale obitelji često odlazile u obližnje znamenitosti, oko bazena je bilo mirno. Rim (2,5 sata) i Firenza (1,5 sata) lako su dostupni željeznicom. U okolici se nalazi nekoliko planinarskih staza različitih duljina i težine. Preporučljivo je krenuti rano u visokoj sezoni jer put može postati prilično vruć, a nije uvijek zaklonjen. Vlasnica je vrlo prijateljska i uspjeli smo komunicirati rukama i nogama. Preporučljivo je posjetiti pravu talijansku kuhinju. Dakle, ne na tipičnim turističkim mjestima. Tamo ćete dobiti meni od 11 slijedova s tipičnim talijanskim jelima i posebnim lokalnim vinima.

Kim Van Calsteren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Fantastična lokacija, vrlo prijateljska domaćica, odnos cijene i kvalitete vrhunski. Kuhinja nudi sve mogućnosti; naravno, za sastojke morate sami brinuti. Dan proveden ležeći ili posjet lokalnoj vinariji ili sirarnici, sve je moguće. Nije daleko od prekrasnih gradova poput Cortone, Firence, Rima, Perugije, Montepulciana,... Sam grad (Passignano sul Trasimeno) smo doživjeli kao pomalo zaboravljenu slavu, ali regija nudi puno više od toga.

Rudolf Vleij

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Bilo je malo traženja, u lipnju 2013., s navigacijskim koordinatama navedenim u potvrdi rezervacije došli smo na potpuno drugo mjesto. Ipak smo uspjeli pronaći, i ovo nikada ne bismo željeli propustiti. U dolini, okruženi prirodom, samo jedna farme i tu i tamo koja ovca, ovaj dobro održavani mini park s urednim apartmanima. Mjesta za lenčarenje, plivanje, sklapanje kontakata, ali isto tako i biti sam za sebe. U široj okolici puno prirode i kulture!! I na kraju prekrasni zalasci sunca. Fantastično!

Mirjam Lips

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Odmor od 07-09-2013 do 21-09-203. Kućica je bila čista pri dolasku. Vlasnica nas je već čekala (bilo je prethodno nazvano). Govori talijanskim ukratko, tako da je lako razumjeti, ali postavljati pitanja je teže. Nismo imali susjede svaki dan, što možda značajno utječe na osjećaj privatnosti. Smatrali smo krevete tvrdima, ali naravno, to je vrlo osobno. U spavaćoj sobi postoji mreža protiv komaraca, što poboljšava noćni san. Savjet vlasnice bio je da zatvorimo rolete. Mislili smo da je to zbog mačaka, ali kasnije se ispostavilo da je zaista bila skupina lopova na djelu, što je oštetilo naše susjede. U kućici ima dovoljno pribora za jelo, tanjura i sl. Ponijeli smo vlastiti kuhalo za vodu i aparat za kavu (potonji je bio dostupan samo u talijanskoj verziji pa... za ljubitelje. Bazeni su bili veliki i redovito su se čistili. Tko ne podnosi tišinu, znoji se na zavojitim cestama, voli zabavu noću, ova kućica nije prikladna. Bilo je primjetno da su svi Nizozemci govorili o odmoru. Uživanje u okolini, malo šetnje, ali uglavnom mmmmmmmmir!! Dakle, tražitelji mira, prijavite se. Pozdrav, Ferry i Mirjam.

Ton Krijnen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Odlično uređen smještaj, lijepi novi apartmani s udobnim krevetima i predivnim bazenom. Lokacija je izolirana. Morate svaki put proći preko brda do jezera ili okolice, ali naviknete se. Posebno je dobra destinacija za planinare. Supermarket u višem selu udaljen je pet minuta vožnje.

Martin Wettum van

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

ljubazna gospođa, imam osjećaj da je sve moguće i dozvoljeno. Imala je nesreću da joj se te nedelje 3 suncobrana pokvarenu zbog vetra, kod jedne kućice je bio začepljen kanalizacijski sistem, a šipka pored bazena je pukla: sve je brzo popravljeno i rešeno. U tekstu oglasa trebalo bi staviti da se iznajmljuje više apartmana/kuća i da bazen koristi 8 porodica: na taj način znate da niste sami i deca se mogu zabaviti s drugom decom, ali ne na prevelikoj gužvi...

A. Buiten

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Divno boravište, lijep pogled, lijep bazen, čisto, ljubazni upravitelji: nema nikakvih nedostataka. Može biti gužva u predsezoni vikendom zbog dnevnog najma, mnogo posjetitelja koji dolaze i odlaze. Dobra kreveta, lijepo smo i mirno spavali :-). Stolice kod apartmana mogu biti bolje, još uvijek tražim lijep apartman s ugodnim stolicama gdje se možete udobno sjesti i čitati... imali smo lijep odmor, zabavni izleti u okolici: Cortona, Montepulciano, Panicale, Gubbio i mnoga manja predivna sela... stvarno vrijedno posjetiti. Upravitelji prodaju samo sir, pecorino, ukusno! na pitanje jesu li prodaju i druge stvari (ulje, vino itd.): ne,...rečeno je i drugima. Dovoljno lokalnih proizvoda za kupiti u okolici. Idealno mjesto za odmor, rado bih ponovno rezervirao, vrijedi svake kune.

L. Eggerickx

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Nakon srdačnog dočeka brzo smo se snašli u lijepom i opuštajućem okruženju. Iako su gotovo svi smještaji bili zauzeti, to nismo primijetili. Iz kuće smo brzo mogli doći do svega što nam je bilo potrebno. Autocesta, željeznička stanica i dućani nalaze se unutar kruga od 15 do 30 minuta. Bazen je dovoljno prostran, ali za nas malo prehladan (između 24 i 25 stupnjeva). Vlasnici su nam rekli da proizvode svoj sir, vino i ulje, bez nametljivosti. Isprobali smo ih sve troje i s doma smo se vratili s zalihom. Sir i vino definitivno preporučujemo! Također su nas uputili na najbolji restoran u blizini, što nam se jako svidjelo. Navečer nema puno vreve pa smo otišli do jezera Trasimeno, gdje je bilo malo zabave. Smještaj je bio opremljen svime što nam je potrebno. Nisu bili prisutni: mikrovalna pećnica, perilica posuđa i kuhalo za vodu. Ono što nije navedeno, a dostupno je, je perilica za rublje. Svima bi toplo preporučili ovaj smještaj. Nakon dana provedenog u Rimu, Firenci, Sieni, Assisiju, Perugii,... ovdje ćete sigurno pronaći mir.

Maarten Brusseleers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Izvrstna kuća za odmor za one koji se žele odmaknuti i pronaći mir. Sela u blizini (posebno Castel Rigone) su vrlo opuštajuća. Bilo je teško pronaći kućicu.

Peter Kuijpers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Savršen smještaj za one koji traže mir. Kao rezultat toga, određena udaljenost do, na primjer, restorana. Dobra baza za posjet prekrasnim gradovima i selima u Umbriji i južnoj Toskani. Dobar kontakt s vlasnikom kuće. Čajna kuhinja je opremljena samo osnovnim stvarima, tako da kuhanje zahtijeva malo improvizacije. Dovoljno prostora, dobar krevet i čisto. Topla preporuka po našem mišljenju!

I Motshagen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Domaćica vrlo ljubazno primljena. Kompleks se nalazi na lijepom području. Svakako preporuka za ljude željne mira. Ljudi koji vole izlaziti također mogu otići ovamo s brojnim prekrasnim mjestima u neposrednoj blizini i Firenzom i Rimom malo dalje (do kojih se također lako dolazi vlakom).

Kim Van Calsteren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Fantastična lokacija, večera ljubazna domaćica, cijena / kvaliteta pobjednik.
Kuhinja nudi sve mogućnosti; Naravno, sastojke morate osigurati sami.
Izlazak ili posjet lokalnoj farmi vina ili sira, sve je moguće.
Nedaleko od prekrasnih gradova kao što su Cortona, Firenze, Rim, Perugia, Montepulciano, ...
Sam grad (passignano sul trasimeno) zatekli smo pomalo izblijedjelu slavu, ali regija nudi mnogo više od toga.

Ger Haan

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Prekrasno mjesto za uživanje u svemu što ovaj dio Italije nudi. s mirom, prostorom i privatnošću na licu mjesta, te lijepim hladnim bazenom. au okolici možete hodati, voziti bicikl (ako volite penjanje i spuštanje) i tako dalje.

L. Eggerickx

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Nakon srdačne dobrodošlice, brzo smo se našli u prekrasnom i opuštajućem okruženju. Iako su gotovo svi smještajni kapaciteti bili zauzeti, malo toga smo primijetili. Iz kuće smo brzo mogli doći do svega potrebnog. I autocesta, željeznički kolodvor i trgovine su u krugu od 15 do 30 minuta. Bazen je više nego dovoljno prostran, ali bi nam moglo biti malo toplije (između 24 i 25 stupnjeva). Vlasnici nam daju do znanja da su sami proizveli sir, vino i ulje bez nametanja. Probali smo sva tri i otišli kući sa zalihama. Svakako preporuka su sir i vino! Mogli su nas uputiti i na najbolji restoran na tom području, što smo jako cijenili. Navečer se malo kreće i otišli smo do Trazimenskog jezera, gdje je bilo malo zabave. Sama kuća je bila opremljena sa svim potrebnim. Nije bilo: mikrovalna pećnica, perilica posuđa i kuhalo za vodu. Ono što nije spomenuto a dostupno je perilica rublja. Toplo bismo preporučili ovaj boravak. Nakon dana u Rimu, Firenzi, Sienni, Issisiju, Perugi, .... sigurno ćete se vratiti ovdje da se opustite.

Martin Wettum van

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

draga gospođo, ja imam ideju da je sve moguće i dozvoljeno. Imala je peh da su joj tog tjedna od vjetra pukla 3 suncobrana, začepila se kanalizacija na jednoj kući i pukla šipka na bazenu: sve se to brzo popravilo i riješilo.
U tekstu oglasa navedite da se iznajmljuje nekoliko apartmana/kuća i da koristite bazen sa 8 obitelji: to znači da znate da niste sami i da se djeca zabavljaju s drugom djecom bez veliko je...

A. Buiten

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Prekrasan boravak, prekrasan pogled, lijep bazen, čisto, ljubazni upravitelji: ništa loše u tome. Može biti zauzet u predsezoni tijekom vikenda zbog najma po noći, mnogo dnevnih izletnika koji dolaze i odlaze. Dobri kreveti, spavali smo divno i mirno :-). Stolice u stanu bi mogle biti bolje, još uvijek tražim lijep stan s lijepim stolicama gdje se može sjediti i čitati....
Inače sam imao lijep odmor, lijepe izlete u okolicu: Cortona, Montepulciano, Panicale, Gubbio i mnoga manja sela wonderscone ... stvarno vrijedi. Administratori prodaju samo sir, pecorino, ukusno! na pitanje prodaju li i druge proizvode (ulje, vino i sl.): ne, dakle ... i drugima je to rečeno. Dovoljno lokalnih poslova za prodaju u tom području. Idealno mjesto za odmor, ponovno bih ga rezervirao u trenu, vrijednost za novac.

Ronald Wolkenfelt

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Uredan smještaj i potpuno opremljen. Bazen je bio odličan. Budući da su ostale obitelji redovito odlazile na obližnje atrakcije, na bazenu je bilo mirno. Rim (2,5 sata) i Firenca (1,5 sat) lako su putovati vlakom. U okolici postoji nekoliko pješačkih staza s različitim udaljenostima i stupnjevima težine. Preporučljivo je krenuti ranije u visokoj sezoni jer na putu zna biti prilično vruće i niste svugdje zaštićeni. Vlasnik je vrlo ljubazan i mogli smo komunicirati jedni s drugima rukama i nogama.
Preporuka je posjetiti pravu talijansku kuhinju. Dakle, ne na odgovarajućim turističkim mjestima. Zatim će vam biti poslužen jelovnik od 11 slijedova s tipičnim talijanskim jelima i posebnim lokalnim vinima.

Frits De Vroome

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Sve u svemu, uživali smo u našem boravku, područje je fantastično, a ipak prilično središnje (Perugia udaljena 20 km)
Čajna kuhinja nije baš bogato opremljena kuhinjskim priborom kao što su aparat za kavu, kuhalo za vodu ili otvarač za konzerve.
Budući da smo bili malo unutra, doživjeli smo male neugodnosti zbog trezvenog uređenja (1 kauč na razvlačenje, blagovaonica i mali TV), što je neugodno jer morate dijeliti terasu sa susjedima, tako da nema baš nikakve privatnosti.
Bazen je, s druge strane, fantastičan, vrlo prostran i opremljen s dovoljno prostora za odmor i sjedenje, a vlasnici ga dobro održavaju.

Vlasnici su ljubazni, ali govore samo talijanski, u našem slučaju mogli bismo proći s puno gesta.

Frits de Vroome

Angelo Bisceglia

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži francuski

Tražimo odmor, tišinu i pristup kulturi.Imali smo sve ovo ... Obiteljski duh .... s prekrasnim bazenom;

Čak i ako je malo udaljen od glavnih prometnica, vrlo je lako doći do Perugie, Assisija, Cortone ili čak prošetati jezerom i doći do otoka Magiore...

Jules de Vries

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Odmor je bio fantastičan, uživali smo u miru i ovcama, i vrlo lijepom pogledu. Posjetili smo mnoge srednjovjekovne gradove, dvorac Rigone je bio vrlo lijep.
Jezero v Trasimeno je također bilo jako lijepo, vozili smo se oko njega
Jednom smo posjetili i Sienu, već smo bili, bilo je izvedivo što se tiče udaljenosti

Ton Krijnen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Dobro održavana adresa za odmor, prekrasni novi apartmani s dobrim krevetima i lijepim bazenom.
Lokacija je udaljena. Svaki put morate prijeći planinu da biste otišli do jezera ili okolice, ali naviknete se.
Dobra destinacija, posebno za šetače.Supermarket u višem selu, pet minuta vožnje.

Jelco Muilenburg

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

To je prekrasan stan, s bazenom pored njega. Lijepa topla klima u kojoj je i kupanje u bazenu vrlo ugodno. Vlasnici su također bili od velike pomoći i na tom području ima puno prirode i kulture, a moguć je čak i jednodnevni izlet u Rim vlakom. Jedina mana (nekima i prednost) je što telefon oko kuće nema pokrivenosti.

Mirjam Lips

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Odmor od 07-09-2013 do 21-09-203
Kuća je čista po dolasku. Vlasnik nas već čeka (zvali su nas unaprijed). Ona govori talijanski u ključnim riječima, tako da je možete savršeno razumjeti, ali nešto je teže pitati
Nismo imali susjede svaki dan i to može napraviti veliku razliku u percepciji privatnosti.
Našli smo krevete tvrde, ali to je, naravno, vrlo osobno. U spavaćoj sobi je paravan koji poboljšava noćni san. Savjet vlasnika je bio zatvoriti grilje. Mislili smo da će ovo biti za mačke, no kasnije se pokazalo da je riječ o pravom provalničkom dvojcu koji je prevario naše susjede.
U kućici ima dovoljno pribora za jelo, tanjura i sl. Ponesite svoje kuhalo za vodu i aparat za kavu (potonji je bio prisutan u talijanskoj verziji, tako da ... za entuzijaste.
Bazen je bio velik i redovito se čistio.
Oni koji ne mogu podnijeti tišinu, znojiti mrkve na ukosnicama, poput večernje zabave, ova kuća nije prikladna. Stoga je bilo upečatljivo da svaki Nizozemac govori o odmoru. Uživanje u okolici, malo šetnje, ali najviše od svega rrrrrrrrrrr odmor!! Dakle, tražitelji mira, prijavite se.
Pozdrav, Ferry i Mirjam

Mariusz Wdowiak

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži poljski

Odmaralište je novo, dobro održavano, promišljeno i čisto. Vrlo lijep bazen. Vlasnica i njezina obitelj su jako ljubazni. Savršeno mjesto za one koji žele istražiti Umbriju i Toskanu. Svakako preporučam.

Sig Schiano

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži talijanski

to je vrlo povoljan položaj za posjet Umbriji, nije pogodan za one koji žele boraviti u svjetovnom i živahnom okruženju. Nevjerojatna tišina noći i mogućnost gledanja zvjezdanog neba u uvjetima savršenog mraka.

Rudolf Vleij

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Bilo je potrebno malo traženja, u lipnju 2013., s navigacijskim koordinatama iz pisma za rezervaciju završili smo negdje sasvim drugo. Svejedno smo ga pronašli i nikad ga nismo htjeli propustiti. U dolini, okružen prirodom, jednom farmom i tu i tamo ponekom ovcom, ovaj uređeni mini park s urednim kućicama za odmor. Prostor za izležavanje, plivanje, uspostavljanje kontakata i još uvijek mogućnost da budete sami.
Puno prirode i kulture u okolici! I na kraju prekrasni zalasci sunca. Super!

Rineke Vree-Engelken

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Imali smo prekrasan miran odmor. Imali smo lijepo vrijeme i putovali smo u različite gradove. Također smo uživali u bazenu, gdje možete uživati u prekrasnom pogledu.

Heleen Mathijssen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Smještaj je najprikladniji za 2 odrasle osobe i malo dijete. Postoji 1 spavaća soba u kojoj bi svi trebali spavati zajedno. Naša četvrta osoba otišla je spavati u dnevnu/blagovaonicu s otvorenom kuhinjom. Područje je lijepo i dobra baza, posebno za izlete oko i na jezeru, Perugia i Assisi (sjeverna Umbrija). Todi i Orvieto također su razumni za vožnju. Ja (i stanodavac) ne preporučujem malo jezero za kupanje. Sadržaji za kupanje u Trasimenu su ograničeni u neposrednoj blizini. Dobar bazen na licu mjesta. Vrlo ograničena mobilna veza u vikendici, lijepo i tiho. Planiranje namirnica potrebno je 20 minuta vožnje (ako ste navikli na cestu) za pravi asortiman. Dobar mali restoran u Castel Rigone ako vam se ne da voziti dalje nizbrdo, ukusna pizza, ali također tražite ono što nije na jelovniku.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 313347

Posljednje ažuriranje: 27.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/313347.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Passignano sul Trasimeno» je dobio ocjenu gosta 4.3 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 37 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina