Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Assisi

maks.  6   Gosta/Gostiju
60m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
60m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
kamin kamin
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje

Vanjsko područje

Vrt
Dječje igralište
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem

gostinski toalet 1


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Pećnica

Uređaji i pribori

Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Ležaljke
WLAN bežična lokalna mreža
Suncobran
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

2 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 10 km

10 km

Centar grada/mjesta 10 km

10 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


196 evaluacije

Ukupna ocjena

4,7 od 5
4.7 Oprema
4.7 Cijena/učin
4.7 Servis
4.7 Položaj
4.7 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Marleen Milleville

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Claudia van Dorst

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Ronald Blankhorst

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Topli i srdačan doček od vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam treba i dobro je održavan. Vlasnici također imaju vlastiti restoran i poslužuju jednostavna, ali vrlo ukusna jela. Nakon antipasti tanjura, već ste sit. Ukusne domaće tjestenine, sve to po pristojnoj cijeni. Probajte bijelo i crno vino iz regije od kojih više proizvođača dobavlja grožđe. Bijeli Trebbiano je bio izvrstan. Lokalci također dolaze ovdje jesti, što dovoljno govori. Doručak je također obilan i dobijete sve što želite. Domaće džemove i med, ukusno jaje kako god želite, i tako dalje, sve što vam je potrebno za samo 5 eura po osobi. Nismo često išli u supermarket, zbog izvrsnog omjera cijene i kvalitete hrane, nije vrijedno odlaska tamo. Voda iz slavine. Nalazi se oko 10 km iza Asiza prema brdu, a posljednji kilometar je makadamski put, ali dobro dostupan. Pomalo je teže pronaći. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala je udaljena 1,5 sat. Okolina je lijepa, ceste nisu najbolje. Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu definitivno preporučamo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Jako topla i srdačna dobrodošlica od vlasnika ovog lijepog seoskog gospodarstva. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam je potrebno i dobro je održavan.

Vlasnici također imaju vlastiti restoran i pripremaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela. Nakon tanjura s predjelima, zapravo vam je već dosta. Ukusna domaća tjestenina, sve to po pristojnoj cijeni. Probajte bijelo i crveno vino iz tog područja gdje više poljoprivrednika dostavlja svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio odličan. Ovdje dolaze i lokalci jesti, što dovoljno govori. Također, doručak je vrlo obilan i dobit ćete sve što želite. Domaće marmelade i med, ukusno jaje po vašem ukusu, i tako dalje, sve po pet eura po osobi.

Nismo puno išli u trgovinu, s obzirom na izvanredan omjer kvalitete i cijene hrane, nije vrijedno ići tamo. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se oko 10 km iza Asisija na brdu, s posljednjim kilometrom makadamskog puta, ali dobro pristupačnog. Pomalo je teško pronaći. Asisi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarketa pola sata. Jadranska obala je udaljena 1,5 sat.

Okolina je lijepa, ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo dobru cijenu svakako preporučljivo!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Topli i srdačan doček od vlasnika ovog lijepog seoskog gospodarstva. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam treba i sve je bilo dobro održavano.

Vlasnici imaju vlastiti restoran gdje jednostavno, ali vrlo ukusno kuhaju.

Nakon antipasto tanjura zapravo ste već siti. Ukusne domaće tjestenine, sve to po pristojnoj cijeni. Isprobajte bijelo i crveno vino iz regije u kojoj nekoliko vinara isporučuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio odličan. I lokalci ovdje dolaze jesti, što dovoljno govori. Doručak je također obilan, i dobijete sve što želite. Domaće džemove i med, jaje po vašem ukusu i tako dalje, sve što poželite za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno išli u supermarket, s obzirom na odličan omjer cijene i kvalitete hrane, nije se isplatilo ići tamo. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se 10 km iza Asisija na brdu, posljednji kilometar je šljunčana cesta, ali dobro dostupna. Treba malo tražiti. Asisi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sat.

Okolina je lijepa, ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo pristojnu cijenu svakako preporučujemo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo srdačan i gostoljubiv doček od vlasnika ovog lijepog agriturizma. Smještaj nije luksuzan, ali sadrži sve što vam je potrebno i vrlo je dobro održavan.

Vlasnici imaju i vlastiti restoran i pripremaju jednostavna ali vrlo ukusna jela. Nakon antipasta tanjura već ste sitni. Ukusne domaće tjestenine i sve to po pristojnoj cijeni. Probajte bijelo i crveno vino iz regije gdje više vinara donosi svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je odličan. I lokalci dolaze jesti ovdje, pa to dovoljno govori. Također, doručak je bogat i dobit ćete sve što poželite. Domaće marmelade i med, dobro priprečena jaja, i tako dalje, sve uz cijenu od samo 5 eura po osobi.

Nismo često išli u supermarket, obzirom na izvrsnu kvalitetu hrane i povoljnu cijenu, nije bilo potrebno odlaziti tamo. Voda iz slavine je pitka.

Nalazi se oko 10 km iza Asisia na brdu, posljednji kilometar je makadamski put, ali lako dostupan. Trebat će vam malo traženja. Asisi je udaljen 20 minuta vožnje, a supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sat.

Okolina je lijepa, ali ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu, svakako preporučljivo !!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Topao i srdačan doček od vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam treba i dobro je održavan.

Vlasnici također imaju vlastiti restoran i poslužuju jednostavna, ali vrlo ukusna jela. Nakon tanjura s antipastima, imate dovoljno. Ukusne domaće tjestenine i sve to po povoljnoj cijeni. Isprobajte bijelo i crveno vino iz regije gdje više vinara isporučuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio odličan. Ovdje dolaze i lokalci jesti, što dovoljno govori. Doručak je također vrlo obilan i dobivate sve što želite. Domaća marmelada i med, ukusno jaje kako želite, i sve što trebate za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno išli u supermarket, s obzirom na izvrstan omjer cijene i kvalitete hrane, nije bilo potrebno. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se oko 10 km iza Asisija na brdu, i posljednji km je makadamski put, ali lako dostupan. Potrebno je malo tražiti. Asisi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala udaljena 1,5 sat.

Okolina je lijepa, ali ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučljivo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Srdačan i topao doček od vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što trebate i dobro je održavan.

Vlasnici također imaju vlastiti restoran i pripremaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela. Nakon antipasti tanjura, već ste dovoljno siti. Ukusne domaće tjestenine, sve to po pristojnoj cijeni. Probajte bijelo i crveno vino iz regije gdje više poljoprivrednika isporučuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je odličan. Lokalno stanovništvo također dolazi jesti ovdje, što dovoljno govori. Doručak je vrlo obilan i dobit ćete sve što poželite. Domaća džem i med, kuhano jaje kako želite, i sve to za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno odlazili u supermarket, zbog izvrsnog omjera cijene i kvalitete hrane, nije vrijedno odlaska tamo. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se desetak kilometara iznad Asizija na brdu, a posljednji kilometar je makadamski put, ali dobro prohodan. Malo je zbunjujuće. Asizi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala sat i pol.

Okolina je lijepa, ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo pristojnu cijenu svakako preporučujem!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Topli i srdačan doček od strane vlasnika ovog lijepog agriturizma. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što ti treba i dobro je održavan.

Vlasnici imaju vlastiti restoran gdje kuhaju jednostavna, ali jako ukusna jela. Nakon anti pasti tanjura, već ćeš biti siti. Ukusne domaće tjestenine, sve to po povoljnoj cijeni. Isprobaj bijelo i crveno vino iz regije gdje nekoliko vinara isporučuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio odličan. Ovdje dolaze i lokalci na objed, što dovoljno govori. Doručak je također obilan i dobiješ ono što god želiš. Domaće marmelade i med, jaje po tvom izboru, sve što poželiš za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno išli u supermarket zbog odličnog omjera cijene i kvalitete hrane, nije bilo potrebe. Voda iz slavine je pitka.

Nalazi se 10 km iza Assisija uz brdo, posljednji kilometar je šljunčana staza, ali lako dostupna. Treba malo tražiti. Assisi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket 30 minuta. Jadranska obala 1,5 sata.

Okolina je lijepa, putevi nisu najbolji.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu definitivno preporučujemo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Toplo i srdačno dočekivanje od strane vlasnika ovog simpatičnog agroturizma. Smještaj nije luksuzan, ali sadržava sve što vam treba i bio je dobro održavan.

Vlasnici imaju i vlastiti restoran te kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela. Nakon antipasto tanjura, već ste sitni. Ukusne domaće tjestenine i to sve za pristojnu cijenu. Probajte bijelo i crveno vino s područja gdje više poljoprivrednika isporučuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je odličan. Lokalci također dolaze jesti ovdje, što je dovoljan znak. Doručak je također izdašan i dobit ćete sve što poželite. Domaće džemove i med, jaje po vašoj želji, itd., sve ima za samo 5 eura po osobi.

Nismo često išli u supermarket, zbog izvrsnog omjera cijene i kvalitete hrane, nije bilo potrebno odlaziti tamo. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se oko 10 km iza Asisija na brdu, a zadnji kilometar je šljunkovit put, ali dobro dostupan. Malo je teže pronaći. Asizi je udaljen 20 minuta vožnje, a supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sat.

Okolina je lijepa, ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučljivo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Topli i srdačan doček od strane vlasnika ovog lijepog seoskog gospodarstva. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam treba i bio je dobro održavan.

Vlasnici također imaju vlastiti restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela. Nakon tanjura s predjelima, već ste siti. Ukusne domaće tjestenine i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijelo i crveno vino s područja gdje više proizvođača isporučuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio odličan. I lokalci dolaze ovdje jesti, što sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaće marmelade i med, fina jaja kako god želite, itd., sve što poželite za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno išli u supermarket, zbog izvrsnog omjera cijene i kvalitete hrane, nije bilo potrebno odlaziti tamo. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se oko 10 km iza Asisija na brdu, zadnji kilometar je makadamski put, ali dobro pristupačan. Malo je teže pronaći. Asizi se nalazi 20 minuta vožnje, supermarket je pola sata udaljen. Jadranska obala udaljena je 1,5 sati.

Okolina je lijepa, ali ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučujemo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Topla dobrodošlica i srdačno primanje od vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam treba i lijepo je uređen.

Vlasnici imaju vlastiti restoran i poslužuju jednostavna, ali vrlo ukusna jela. Nakon tanjura s anti pasti, zapravo vam je već dovoljno. Ukusne domaće tjestenine, sve to po pristojnoj cijeni. Pokušajte bijelo i crveno vino koje proizvode lokalni proizvođači u tom području. Bijeli Trebbiano je bio izvrstan. Tu dolaze i lokalni stanovnici na večeru, što dovoljno govori. Doručak je također obilan i možete dobiti sve što želite. Domaće džemove i med, ukusno jaje po vašem izboru, i tako dalje, sve po cijeni od samo 5 eura po osobi.

Nismo puno išli u supermarket, s obzirom na izvrsnu kvalitetu hrane i pristupačnu cijenu, nije bilo potrebe za tim. Voda iz slavine za piće.

Nalazi se 10 kilometara iznad Asisija, a posljednjih kilometar je makadamski put, ali lako pristupačan. Treba malo tražiti. Asizi je udaljen 20 minuta vožnje, a supermarket pola sata. Jadranska obala je udaljena 1,5 sata.

Okolina je lijepa, ali ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo pristupačnu cijenu, svakako preporučujemo!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo srdačan i gostoljubiv doček od vlasnika ovog lijepog seoskog imanja. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam treba i vrlo je dobro održavan.

Vlasnici također imaju vlastiti restoran i pripremaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela. Nakon antipasto tanjura, već imate dovoljno. Ukusne domaće tjestenine i sve to po pristojnoj cijeni. Probajte bijelo i crveno vino iz regije gdje više vinara dostavlja svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio odličan. Čak i lokalni stanovnici dolaze ovdje jesti, što sve govori. Također, doručak je vrlo obilan i dobit ćete sve što želite. Domaća marmelada i med, kuhano jaje po vašem ukusu, sve što vam treba, a sve to za samo 5 eura po osobi.

Nismo često išli u supermarket, obzirom na izvrsnu vrijednost za novac i ukusnu hranu, nije bilo potrebno ići tamo. Voda za piće je iz slavine.

Nalazi se 10 km iza Assisija na brdu, a zadnji kilometar je makadamski put, ali dobro dostupan. Malo je komplicirano pronaći. Assisi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala sat i pol.

Okolina je lijepa, ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučujem!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo srdačan i gostoljubiv doček od vlasnika ove simpatične turističke farme. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam je potrebno i vrlo je njegovan.

Vlasnici imaju vlastiti restoran gdje pripremaju jednostavna, ali izuzetno ukusna jela. Nakon jela s predjelima, već vam je dovoljno. Ukusne domaće tjestenine, sve to po pristojnoj cijeni. Isprobajte bijelo i crveno vino regije koje više proizvođača koristi za svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio odličan. I lokalci dolaze ovdje jesti, što dovoljno govori. Doručak je također obilan i dobijete sve što poželite. Domaći džem i med, ukusno jaje kako želite, i tako dalje, sve po cijeni od samo 5 eura po osobi.

Nismo puno išli u supermarket, s obzirom na izvrsnu kvalitetu hrane i pića, nije bilo potrebe ići tamo. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se oko 10 km iza Asiza na brdu, a zadnji kilometar je makadamski put, ali je lako dostupan. Malo je teže pronaći. Do Asiza je 20 minuta vožnje, do supermarketa pola sata. Jadranska obala je udaljena 1,5 sat.

Okolina je lijepa, ali ceste nisu u najboljem stanju.

Za opuštajući tjedan i vrlo pristojnu cijenu definitivno preporučljivo!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Srdačan i topao doček od vlasnika ove divne seoske kuće. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam treba i bilo je dobro održavano.

Vlasnici također imaju svoj vlastiti restoran i pripremaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela. Nakon prve porcije antipasta, već ste siti. Ukusne domaće tjestenine, sve to po pristojnoj cijeni. Preporučujemo bijelo i crveno vino iz regije, koje proizvode više vinara. Bijeli Trebbiano je odličan. Ovdje dolaze i lokalci na večeru, što dovoljno govori. Doručak je izobiljan, možete dobiti sve što želite. Domaće džemove i med, jaje pripremljeno po vašoj želji, i sve to za samo 5 eura.

Nismo puno odlazili u supermarket jer je kvaliteta hrane odlična, pa nije vrijedno truda. Voda iz slavine je pitka.

Imanje se nalazi desetak kilometara iza Asisija na brdu, a posljednji kilometar je makadamski put, ali lako dostupan. Malo je teže pronaći. Asisi je udaljen 20 minuta vožnje, a do supermarketa je pola sata. Jadranska obala udaljena je 1,5 sata.

Okolina je prekrasna, ali ceste nisu najbolje.

Preporučujemo ovaj smještaj za opuštajući tjedan po vrlo pristojnoj cijeni!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Izuzetno topla i gostoljubiva dobrodošlica od vlasnika ove lijepe seoske kuće. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam treba i dobro je održavan.

Vlasnici također imaju vlastiti restoran i kuhaju jednostavna, ali jako ukusna jela. Nakon anti-pasti tanjura, zapravo već imate dovoljno. Ukusne domaće tjestenine, sve to po pristupačnoj cijeni. Isprobajte bijelo i crveno vino s područja gdje brojni poljoprivrednici dostavljaju svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio odličan. Također, i lokalci ovdje dolaze jesti, pa to sve govori. Doručak je također izuzetno obilan i dobijete sve što želite. Domaće džemove i med, ukusno jaje po vašim željama, itd., sve po vrlo povoljnoj cijeni od samo 5 eura po osobi.

Nismo često išli u supermarket, s obzirom na izvrsnu kvalitetu hrane i odnosa cijene, nije vrijedilo ići tamo. Voda iz slavine za piće.

Nalazi se 10 km iza Asissija na brdu, a posljednji kilometar je šljunčana cesta, ali dobro dostupna. Bit će vam potrebno malo traženja. Asissi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sat vožnje.

Okolina je lijepa, ali ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu, definitivno preporučljivo!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv doček od vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam je potrebno i dobro je održavan.

Vlasnici također imaju vlastiti restoran i spremaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela. Nakon anti pasti tanjura, već imate dovoljno. Ukusni domaći rezanci i sve to po pristojnoj cijeni. Isprobajte bijelo i crveno vino regije gdje više proizvođača isporučuje svoje grožđe. Bijelo Trebbiano je bilo izvrsno. Ovdje dolaze i lokalci jesti, što dovoljno govori. Doručak je također vrlo obilan i možete dobiti sve što želite. Domaće marmelade i med, ukusno jaje po vašoj želji, itd. Sve je uključeno za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno išli u supermarket, zbog odličnog omjera cijene i kvalitete hrane, nije vrijedno odlaska tamo. Voda za piće iz pipe.

Nalazi se otprilike 10 km iza Assisija na brdu, a zadnji kilometar je makadamski put, ali lako dostupan. Treba malo tražiti. Assisi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sat.

Okolina je lijepa, ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo dobnu cijenu svakako preporučujem!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topla i srdačna dobrodošlica od vlasnika ovog lijepog seoskog turizma. Smještaj nije luksuzan, ali u njemu je sve što vam je potrebno i dobro je održavan.

Vlasnici također imaju vlastiti restoran i pripremaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela. Nakon anti pasti tanjura, već imate dovoljno. Ukusne domaće tjestenine i to sve po pristojnoj cijeni. Probajte bijeli i crveni vrhunski lokalni vino za koje više proizvođača isporučuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio odličan. Ovdje dolaze jesti i lokalci, što dosta govori. Također, doručak je vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaće džemove i med, ukusno jaje baš po vašoj želji, itd., sve po redu za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno odlazili do supermarketa, s obzirom na izvrsnu odnos kvalitete i cijene hrane, nije bilo potrebe za odlaskom tamo. Voda iz slavine.

Nalazi se 10 km iza Asisia na brdu, a zadnji kilometar je makadamski put, ali lako dostupan. Malo je teže pronaći. Assisi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala je udaljena 1,5 sat.

Okolina je lijepa, ali ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo pristojnu cijenu definitivno preporučujemo!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topli i srdačni doček od vlasnika ove divne farme. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam treba i dobro je održavan.

Vlasnici imaju vlastiti restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela. Nakon antipasto tanjura, već ste siti. Ukusne domaće tjestenine, sve po pristupačnoj cijeni. Probajte bijelo i crveno vino regije odakle više poljoprivrednika doprema svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio odličan. Također, i lokalci dolaze jesti ovdje, što puno govori. Doručak je također obilan i možete dobiti sve što poželite. Domaće džemove i med, ukusno jaje onako kako želite, itd. sve što poželite za samo 5 eura po osobi.

Nismo često išli u supermarket, s obzirom na odličan omjer cijene i kvalitete hrane, nema potrebe za tim. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se desetak kilometara iza Asissija uzbrdo, zadnjih kilometar je makadamski put, ali lako dostupan. Treba malo tražiti. Assisi je udaljen 20 minuta vožnje, do supermarketa pola sata. Jadranska obala je udaljena 1,5 sati.

Okolina je lijepa, ceste nisu baš najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučljivo !!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topla i srdačna dobrodošlica od vlasnika ovog lijepog poljoprivrednog imanja. Smještaj nije luksuzan, ali sve što vam treba je unutra i bilo je dobro održavano.

Vlasnici imaju vlastiti restoran i kuhaju jednostavne, ali vrlo ukusne

stvari na stolu. Nakon predjela već imate dovoljno. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po pristupačnoj cijeni. Isprobajte bijelo i crno vino regije odakle više proizvođača dopremaju svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio odličan. Lokalci također dolaze ovdje jesti, to dovoljno govori. Doručak je također vrlo bogat i dobijete sve što želite. Domaće marmelade i med, ukusno kuhano jaje kako želite, itd., sve po vašoj želji za samo 5 eura po osobi.

Nismo često išli u supermarket, s obzirom na izvrsnu priliku za kvalitetu

i ukusnu hranu, nije se isplatilo ići tamo. Voda za piće iz slavine.

Smješten je oko 10 km iza Asisija na brdu, a posljednjih kilometar je makadamski put, ali lako dostupan. Malo je teže pronaći. Asisi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sat.

Okolina je lijepa, ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu definitivno preporučujemo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Topli i srdačan doček od vlasnika ovog lijepog seoskog gospodarstva. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam treba i bilo je dobro održavano.

Vlasnici imaju svoj restoran i pripremaju jednostavna, ali jako ukusna jela. Nakon anti pasti plata već je dovoljno. Ukusna domaća tjestenina, sve to po pristojnoj cijeni. Probajte bijelo i crveno vino iz područja gdje više vinara isporučuje svoje grožđe. Bijelo Trebbiano bilo je odlično. I lokalci dolaze ovdje jesti, što dovoljno govori. Doručak je također obilan, možete dobiti sve što poželite. Domaće džemove i med, kuhano jaje po vašem ukusu, itd., sve što zamislite za samo 5 eura po osobi.

Nismo previše išli u supermarket zbog odličnog omjera cijene i kvalitete hrane; nije bilo potrebno otići tamo. Voda iz slavine je pijena.

Nalazi se oko 10 km iza Asissija, na brdu, posljednji kilometar je makadamski put, ali lako dostupan. Trebat će malo istraživanja. Asissi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sat.

Okolina je lijepa, putevi nisu najbolji.

Za opuštajući tjedan i sjajnu cijenu, definitivno preporučujemo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i srdačan doček od vlasnika ovog lijepog agriturizma. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam je potrebno i bilo je dobro održavano.

Vlasnici imaju vlastiti restoran i poslužuju jednostavna, ali vrlo ukusna jela. Nakon palete predjela, već ste siti. Ukusna domaća tjestenina i sve to po pristupačnoj cijeni. Isprobajte bijelo i crveno vino iz regije gdje nekoliko vinara daje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio odličan. Čak i lokalci dolaze ovdje jesti, to sve govori. Također je veoma obilan doručak i dobićete sve što poželite. Domaća džem i med, jaje po vašoj želji, itd., sve što poželite za samo 5 eura po osobi.

Nismo često odlazili u supermarket, s obzirom na odličan omjer cijene i kvalitete hrane, nije vrijedno odlaska tamo. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se oko 10 km iza Asisija, gore na brdu, i posljednji kilometar je šljunčani put, ali je lako dostupan. Treba malo potražiti. Asisi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarkt pola sata. Jadranska obala 1,5 sat.

Okolina je lijepa, ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu stvarno preporučujemo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo srdačan doček od strane domaćina ovog lijepog seoskog imanja. Smještaj nije luksuzan, ali sadrži sve što vam treba i dobro je održavan.

Vlasnici imaju i vlastiti restoran i pripremaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela. Nakon tanjura s predjelom već ćete biti zadovoljni. Ukusne domaće tjestenine i sve to po pristupačnoj cijeni. Isprobajte bijelo i crveno vino regije gdje više uzgajivača isporučuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je odličan. Čak i lokalci dolaze ovdje jesti, što dovoljno govori. Doručak je također vrlo bogat i možete dobiti sve što želite. Domaći džem i med, fino kuhano jaje po vašem ukusu, itd. sve po cijeni od samo 5 eura po osobi.

Nismo često išli u supermarket zbog izvrsnog omjera cijene i kvalitete hrane, nije se isplati ići tamo. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se oko 10 km iza Assisija, uzbrdo, i zadnjih kilometar je makadam, ali dobro je dostupan. Malo je teže naći. Assisi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket je pola sata. Jadranska obala je udaljena 1,5 sat vožnje.

Okolina je lijepa, ali putevi nisu baš dobri.

Za opuštajući tjedan i vrlo pristojnu cijenu svakako preporučeno!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo srdačan i gostoljubiv doček od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam je potrebno i dobro je održavan.

Vlasnici imaju vlastiti restoran i pripremaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela. Nakon predjela ste obično već siti. Ukusnu domaću tjesteninu, sve to po pristojnoj cijeni. Probajte bijelo i crveno vino iz tog kraja koje dobivaju od više vinara. Bijeli Trebbiano je bio odličan. Ovdje dolaze i lokalni stanovnici jesti, što dovoljno govori. Doručak je također vrlo bogat i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, jaja po vašoj želji, itd. sve što vam treba za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno išli u supermarket, s obzirom na izvrsnu kvalitetu i ukusnu hranu, nije bilo potrebe. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se oko 10 km iza Asiza uzbrdo, a zadnji kilometar je makadamski put, ali lako dostupan. Malo ćete se morati potruditi da ga pronađete. Asizi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket je udaljen pola sata. Jadranska obala udaljena je 1,5 sat.

Okolina je lijepa, ali putevi nisu dobri.

Za opuštajući tjedan po vrlo pristojnoj cijeni, ovo svakako preporučujem!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Jedan vrlo topli i gostoljubivi doček od strane vlasnika ove lijepo uređene farme. Smeštaj nije luksuzan, ali ima sve što vam je potrebno i dobro je održavan.

Vlasnici također imaju vlastiti restoran i pripremaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela. Nakon anti pasti tanjira, već imate dovoljno. Ukusna domaća tjestenina

i sve to po pristojnoj cijeni. Probajte bijelo i crno vino iz regije gdje nekoliko poljoprivrednika isporučuje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio odličan. Ovdje dolaze i lokalci na jelo, to dovoljno govori. Doručak je također vrlo obilan i možete dobiti sve što poželite. Domaći džem i med, ukusno jaje kako želite, itd., sve za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno išli u supermarket, s obzirom na izvrsnu cijenu i kvalitetu hrane, nije se isplatilo ići tamo. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se oko 10 km iza Asizija u brdu, a posljednjih par kilometara je makadam, ali dobro dostupno. Malo je teže naći. Asizi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sat vremena.

Okolina je lijepa, ali ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu, svakako preporučljivo!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo srdačan doček od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam treba i dobro je održavan.

Vlasnici imaju vlastiti restoran i kuhanju jednostavna, ali vrlo ukusna jela. Nakon antipasti tanjura imate dovoljno. Ukusne domaće tjestenine, sve to po dobroj cijeni. Pokušajte bijelo i crveno vino iz regije na kojoj više poljoprivrednika isporučuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio odličan. Čak i lokalci ovdje dolaze jesti, pa to puno govori. Doručak je također vrlo obilan i pruža vam sve što želite. Domaće džemove i med, ukusno jaje po vašem ukusu, i sve ostalo za samo 5 eura po osobi.

Nismo često odlazili u supermarket, s obzirom na izvrsnu cijenu i kvalitetu hrane, nije vrijedno ići tamo. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se 10 km iza Assisija na brdu, a posljednji kilometar je makadamski put, ali dobro je dostupan. Malo je teško pronaći. Assisi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadransko more je udaljeno 1,5 sat.

Okolica je lijepa, ali ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu definitivno preporučujem!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo srdačan i gostoljubiv doček od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam treba i dobro je održavan.

Vlasnici također imaju vlastiti restoran i spravljaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela. Nakon tanjura predjela već ćete biti siti. Ukusnu domaću tjesteninu

i sve to po pristojnoj cijeni. Isprobajte bijelo i crno vino iz regije na kojeg više proizvođača isporučuje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio odličan. I lokalci dolaze tu jesti, tako da to dovoljno govori. Doručak je također vrlo bogat i imate sve što želite. Domaću džem i med, ukusna jaja po vašoj želji, itd., sve to za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno odlazili u supermarket, s obzirom na odličan omjer cijene i kvalitete hrane, nije se isplatilo ići tamo. Voda za piće s pipe.

Nalazi se oko 10 km iza Asiza na brdu, a zadnjih kilometar je makadam, ali dobro pristupačan. Malo je teže pronaći. Asizi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket je pola sata. Jadranska obala je na 1,5 sata udaljenosti.

Okolina je lijepa, ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako je preporučljivo !!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topli i gostoljubivi doček od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam treba i dobro je održavan.

Vlasnici također imaju vlastiti restoran i pripremaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela. Nakon obroka antipasti, već vam je dosta. Fino domaće tjestenine i sve to po pristojnoj cijeni. Isprobajte bijeli i crveni vino s područja od kojeg više poljoprivrednika dobiva svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio odličan. I lokalci dolaze ovdje jesti, pa to dosta govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći pekmezi i med, fino kuhano jaje po vašoj želji, itd. Sve to za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno odlazili u supermarket, s obzirom na izvrsnu kvalitetu u odnosu na cijenu hrane, nije vrijedno ići tamo. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se 10 km iza Assisija na brdu, a zadnjih km je makadam, ali dobro dostupan. Malo je teže pronaći. Assisi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket je pola sata. Jadranska obala je udaljena 1,5 sat.

Okolina je lijepa, ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučujem!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Topli i gostoljubiv doček od strane vlasnika ove simpatične agroturizma. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam je potrebno i dobro je održavan.

Vlasnici također imaju vlastiti restoran i jednostavno, ali jako ukusno kuhaju. Nakon predjela s antipastima, već ste dovoljno siti. Ukusni domaći tjestenine i sve to po povoljnoj cijeni. Isprobajte bijelo i crno vino iz područja od kojeg više poljoprivrednika dobavlja grožđe. Bijeli Trebbiano je bio odličan. Ovdje dolaze i lokalci da jedu, dakle to dovoljno govori. Doručak je također vrlo obilan i dobit ćete sve što želite. Domaća marmelada i med, ukusno jaje po vašoj želji itd., sve na raspolaganju za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno išli u supermarket, zbog izvrsnog omjera cijene i kvalitete hrane, nije se isplatilo ići tamo. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se oko 10 km iza Asiza na brdu, a posljednji kilometar je makadamski put, ali lako dostupan. Malo je teže pronaći. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sata.

Okolina je lijepa, putevi nisu najbolji.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu, definitivno preporučujemo!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topla i gostoljubiva dobrodošlica od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam treba i dobro je održavan.

Vlasnici također imaju vlastiti restoran i pripremaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela. Nakon tanjura sa predjelima, imate dovoljno. Ukusne domaće tjestenine i sve to za pristojnu cijenu. Pokušajte bijelo i crveno vino iz regije gdje više poljoprivrednika dostavlja svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio odličan. Ovdje dolaze i lokalci jesti, što dovoljno govori. I doručak je vrlo obilan i možete dobiti sve što želite. Domaće džemove i med, jaje po vašem ukusu, itd., sve što vam treba za samo 5 eura po osobi.

Nismo često išli u supermarket zbog izvrsnog omjera cijene i kvalitete hrane, nije vrijedno truda otići tamo. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se desetak kilometara iza Asiza na brdu, a posljednji kilometar je makadamska cesta, ali lako se dostupna. Malo je teže pronaći. Asizi je udaljena 20 minuta vožnje, supermarket je pola sata. Jadranska obala je udaljena sat i pol.

Okolina je lijepa, ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučljivo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topla i srdačna dobrodošlica od vlasnika ove lijepe agroturističke kuće. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam treba i dobro je uređen.

Vlasnici imaju vlastiti restoran i pripremaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela. Nakon antipasti ploče, već ste zadovoljni. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po pristojnoj cijeni. Probajte bijelo i crveno vino regije od kojih više vinara dobavlja grožđe. Bijeli Trebbiano je bio odličan. Čak i lokalci dolaze ovdje jesti, tako da to puno govori. Doručak je također jako bogat i dobijete sve što želite. Domaće pekmeze i med, ukusno jaje kako god želite, itd. Sve to za samo 5 eura po osobi.

Nismo često išli u supermarket, s obzirom na izvrsnu razinu kvalitete i ukusnu hranu, nije vrijedno truda tamo ići. Pitka voda iz slavine.

Nalazi se oko 10 km iza Assisija na brdu, a posljednji km je makadam, ali dobro je dostupan. Malo je teško pronaći. Assisi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sat.

Okolina je lijepa, ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučljivo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Toplo i gostoljubivo dočekivanje od strane vlasnika ovog lijepog agriturisma. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam treba i dobro je održavan.

Vlasnici također imaju vlastiti restoran i pripremaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela. Nakon tanjura sa antipastom, već imate dovoljno. Ukusne domaće tjestenine, sve to po pristojnoj cijeni. Probajte bijelo i crveno vino regije gdje više vinara isporučuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio odličan. Ovdje dolaze i lokalci, što dovoljno govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašem ukusu, itd., sve što vam treba za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno išli u supermarket, s obzirom na izvrsnu omjer cijene i kvalitete hrane, ne isplati se tamo ići. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se oko 10 km iza Asizija na brdu, a posljednji kilometar je makadamski put, ali lako dostupan. Malo je teže pronaći. Asizi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket je pola sata. Jadranska obala je udaljena 1,5 sata.

Okolina je lijepa, ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo pristojnu cijenu svakako preporučljivo !!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Toplo i srdačno dočekivanje od strane vlasnika ovog lijepog agriturizma. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam treba i dobro je održavan.

Vlasnici imaju i vlastiti restoran i kuže jednostavna, ali izuzetno ukusna jela. Nakon anti pasti tanjira, zapravo ste već siti. Izvrsno izrađene domaće tjestenine, i sve to po pristupačnoj cijeni. Probajte bijelo i crno vino iz područja od kojeg više poljoprivrednika dobavlja grožđe. Bijeli Trebbiano je bio odličan. I lokalci dolaze ovdje jesti, što dovoljno govori. Doručak je također vrlo raznolik i možete dobiti sve što želite. Domaće džemove i med, jaje spremljeno po vašoj želji, itd. - sve to za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno išli u supermarket, s obzirom na izvrsnu kvalitetu i ukus hrane, nije vrijedno toga. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se oko 10 km iza Asiza na brdu, i zadnji kilometar je makadam, ali lako dostupan. Malo je teže pronaći. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sata.

Okolina je lijepa, ali ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučljivo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo toplo i gostoljubivo dočekanje od strane vlasnika ovog lijepog poljoprivrednog gospodarstva. Smještaj nije luksuzan, ali u njemu ima sve što vam treba i dobro je održavan.

Vlasnici imaju i vlastiti restoran i pripremaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela. Nakon antipastija, zapravo je već dovoljno. Ukusne domaće tjestenine i sve to po povoljnoj cijeni. Pokušajte bijelo i crveno vino iz regije u kojoj više poljoprivrednika isporučuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio odličan. Lokalci također dolaze ovdje jesti, što dovoljno govori. Doručak je također izdašan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po želji, itd., sve što vam treba za samo 5 eura po osobi.

Nismo često išli u supermarket, zbog izvrsnog odnosa cijene i kvalitete hrane, nije bilo potrebe ići tamo. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se oko 10 km iza Asiza na brdu, a posljednji kilometar je makadam, ali lako dostupan. Malo je teže naći. Asizi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sat.

Okolina je lijepa, ali ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučljivo!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Toplo i gostoljubivo dočekivanje od strane vlasnika ovog lijepog gospodarstva. Smještaj nije luksuzan, ali u njemu ima sve što vam treba i dobro je održavan.

Vlasnici imaju vlastiti restoran i poslužuju jednostavno, ali vrlo ukusnu hranu. Nakon anti-pasti tanjura imate dovoljno. Fino domaća tjestenina i sve to po pristupačnoj cijeni. Pokušajte bijela i crvena vina regije odakle više vinogradara nabavlja grožđe. Bijeli Trebbiano je bio odličan. Čak i lokalci dolaze ovdje jesti, pa to sve govori. Doručak je također vrlo bogat i dobijete sve što želite. Domaće marmelade i med, dobra kuhana jaja po želji, itd. Sve to za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno odlazili u supermarket, s obzirom na izvrsno omjer cijene i kvalitete hrane, nije bilo potrebe ići tamo. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se 10-ak kilometara iza Assisija, na brdu, a posljednji kilometar je makadam, ali dobro dostupan. Malo je teže pronaći. Assisi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sat.

Okolica je lijepa, ceste nisu najbolje.

Preporučljivo za opuštajući tjedan i povoljnu cijenu!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo srdačan i gostoljubiv doček od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije luksuzan, ali sve što vam je potrebno se nalazi i bilo je dobro održavano.

Vlasnici imaju vlastiti restoran i pripremaju jednostavnu, ali vrlo ukusnu hranu. Nakon anti pasti već imate dovoljno. Ukusne domaće tjestenine i sve to po povoljnoj cijeni. Isprobajte bijelo i crno vino iz područja gdje više poljoprivrednika isporučuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio odličan. Čak i domaći ljudi dolaze ovdje jesti, tako da dovoljno govori. Doručak je također vrlo izdašan i dobivate sve što želite. Domaće marmelade i med, ukusno jaje kako želite, itd., sve što vam treba za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno išli u supermarket, zbog izvrsnog omjera kvalitete i cijene hrane, nije vrijedno ići tamo. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se oko 10 km iza Asiza na brdu i zadnjih kilometar je makadam, ali dobro dostupan. Potrebno je malo tražiti. Asizi je udaljen 20 minuta vožnje, a supermarket pola sata. Jadranska obala je udaljena 1,5 sat vožnje.

Okolica je lijepa, ali ceste nisu najbolje.

Sigurno preporučujem za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topli i srdačni doček od strane vlasnika ove lijepe agroturističke kuće. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam treba i dobro je održavan.

Vlasnici imaju vlastiti restoran i jednostavno, ali vrlo ukusno kuhaju.

Nakon talijanskog predjela imate zapravo već dovoljno. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po pristojnoj cijeni. Isprobajte bijelo i crno vino iz regije u kojoj više poljoprivrednika isporučuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio odličan. I lokalni ljudi dolaze ovdje jesti, pa to dovoljno govori. Doručak je također vrlo obilan i dobivate sve što želite. Domaća marmelada i med, ukusan jaje po vašem izboru, itd., sve za samo 5 eura po osobi.

Nismo često išli u supermarket, zbog izvrsnog omjera cijene i kvalitete hrane, nije vrijedno odlaska tamo. Pijte vodu iz slavine.

Nalazi se oko 10 km iza Asiza, na brdu, i posljednji kilometar je makadam, ali lako dostupan. Malo je teže pronaći. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket je udaljen pola sata. Jadran je udaljen 1,5 sat.

Okolina je lijepa, ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučujemo!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo toplo i gostoljubiv doček od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam treba i vrlo je dobro održavan.

Vlasnici imaju vlastiti restoran i služe jednostavne, ali vrlo ukusne

stvari na stolu. Nakon anti pasti tanjura zapravo je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po pristojnoj cijeni. Pokušajte bijelo i crno vino iz područja gdje više poljoprivrednika isporučuje svoje grožđe. Bijela Trebbiano je bila odlična. Ovdje dolaze i lokalci na večeru, pa to dovoljno govori. Doručak je također vrlo opsežan i dobivate sve što želite. Domaći pekmez i med, lijepo kuhano jaje kako želite itd., sve što možete poželjeti za samo 5 eura po osobi.

Nismo često išli u supermarket, s obzirom na izvrsnu kvalitetu hrane i dobar omjer cijene i kvalitete, nije bilo vrijedno truda. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se otprilike 10 km iza Asizija, na brdu, a zadnji km je makadamski put, ali lako dostupan. Malo je teže pronaći. Asizi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadransko more 1,5 sat.

Okolina je lijepa, ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu definitivno preporučuje se!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topli i gostoljubivi doček od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam je potrebno i dobro je održavan.

Vlasnici imaju vlastiti restoran i poslužuju jednostavna, ali vrlo ukusna jela. Nakon antipasti tanjura, imate dovoljno hrane. Fina domaća tjestenina

i sve to po povoljnoj cijeni. Isprobajte bijelo i crveno vino područja odakle više poljoprivrednika isporučuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio odličan. I lokalci dolaze ovdje jesti, pa to dovoljno govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaća džem i med, ukusno jaje po vašem izboru, itd., sve to za samo 5 eura po osobi.

Nismo često išli u supermarket zbog izvrsnog omjera cijene i kvalitete hrane, nije se isplatilo ići tamo. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se 10 km iza Assisija na brdu, a zadnji km je makadam, ali dobro je dostupan. Malo je teško naći. Assisi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sat.

Okolica je lijepa, ali putevi nisu najbolji.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu, svakako preporučujem !!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Srdačan doček od strane vlasnika ove simpatične agroturistike. Smeštaj nije luksuzan, ali ima sve što vam treba i dobro je održavan.

Vlasnici imaju i svoj restoran i služe jednostavna, ali veoma ukusna jela. Nakon obroka s predjelom, već ste siti. Ukusna domaća tjestenina, sve to po pristojnoj cijeni. Isprobajte bijelo i crno vino iz kraja koje dobivaju više proizvođača grožđa. Bijeli Trebbiano je odličan. Ovdje dolaze i lokalci, što dovoljno govori. Doručak je obilan i sve možete dobiti što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje kako želite, itd. Sve po cijeni od samo 5 eura po osobi.

Nismo često odlazili u supermarket zbog odličnog omjera cijene i kvalitete hrane, nije bilo potrebe. Voda za piće iz slavine.

Smješten je desetak kilometara od Asiza, uzbrdo, a posljednji kilometar je makadam, ali lako dostupan. Malo ćete se morati potruditi da ga pronađete. Asizi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala je udaljena 1,5 sat.

Okolina je lijepa, ali putevi nisu najbolji.

Za opuštajući tjedan i veoma pristojnu cijenu, svakako preporučljivo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topli i gostoljubivi doček od strane vlasnika ovog lijepog turističkog gospodarstva. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam treba i dobro je održavan.

Vlasnici imaju i vlastiti restoran i jednostavno, ali izuzetno ukusno kuhaju.

Nakon predjela, zapravo ste već sito. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Isprobajte bijelo i crveno vino s područja gdje više vinara isporučuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio odličan. Ovdje dolaze i lokalci, pa to dovoljno govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaće džemove i med, ukusno jaje po vašoj želji, itd. sve za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno išli u supermarket, s obzirom na izvrsnu cijenu-kvalitetu i ukusnu hranu, nije vrijedno ići tamo. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se oko 10 km iza Assisija na brdu, a posljednji kilometar je makadamska cesta, ali dobro je dostupna. Malo je teže pronaći. Assisi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Okolica je lijepa, ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučljivo !!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topli i gostoljubivi doček od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije luksuzan, ali sadrži sve što vam treba i dobro je održavan.

Vlasnici imaju vlastiti restoran i pripremaju jednostavna ali vrlo ukusna jela. Nakon tanjura antipasta, imate zapravo dovoljno. Ukusne domaće tjestenine i sve to po povoljnoj cijeni. Pokušajte bijelo i crveno vino iz područja gdje više poljoprivrednika isporučuje grožđe. Bijela sorta Trebbiano bila je izvrsna. Ovdje dolaze i lokalci da jedu, što dovoljno govori. Doručak je također vrlo bogat i dobivate sve što želite. Domaći marmelada i med, dobro kuhano jaje po vašem izboru, itd., sve to za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno išli u supermarket, zbog izvrsnog omjera cijene i kvalitete hrane, nije nam bilo potrebno ići tamo. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se oko 10 km iza Assisija na brdu, a posljednji kilometar je makadamski put, ali dobro dostupan. Malo je teže pronaći. Assisi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala je udaljena 1,5 sata.

Okolina je lijepa, ali ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučljivo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Jedan vrlo topao i srdačan doček od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije luksuzan, ali sve što vam treba je tu i dobro je održavan.

Vlasnici također imaju svoj restoran i pripremaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela. Nakon antipasti, vam je zapravo dovoljno. Dobar domaći tjestenine i sve to po pristojnoj cijeni. Probajte bijelo i crveno vino iz područja odakle više poljoprivrednika dostavlja svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio izvrstan. I lokalni stanovnici dolaze ovdje jesti, tako da to dovoljno govori. Doručak je također obilan i možete dobiti sve što želite. Domaće džemove i med, jaje po vašoj želji, i sve što trebate za samo 5 eura po osobi.

Nismo često odlazili u supermarket, zbog izvrsnog omjera cijene i kvalitete hrane, nije vrijedilo ići tamo. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se oko 10 kilometara iza Assisija na brdu, a zadnjih kilometar je makadamski put, ali dobro dostupan. Malo je teže pronaći. Assisi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket je udaljen pola sata. Jadransko more je udaljeno 1,5 sata.

Područje je lijepo, ali ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo dobru cijenu, definitivno preporučujemo!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topla i gostoljubiva dobrodošlica od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam je potrebno i dobro je održavan.

Vlasnici imaju također vlastiti restoran i pripremaju jednostavne, ali vrlo ukusne stvari. Nakon tanjura s predjelima, već je dovoljno. Fina domaća tjestenina i sve to po pristojnoj cijeni. Isprobajte bijelo i crveno vino s područja gdje više poljoprivrednika dovozi svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio odličan. Lokalci također dolaze ovdje jesti, što dovoljno govori. Doručak je također obilan i dobivate sve što želite. Domaća marmelada i med, ukusno jaje kako želite, sve što vam treba za samo 5 eura po osobi.

Nismo često išli u supermarket, s obzirom na odličan omjer cijene i kvalitete hrane, nije vrijedno odlaska tamo. Pitka voda iz slavine.

Nalazi se oko 10 km iza Assisija na brdu, a zadnji kilometar je šljunčani put, ali dobro dostupan. Malo je teže pronaći. Assisi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sat.

Okolica je lijepa, ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučujem!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topli i gostoljubivi doček od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smeštaj nije luksuzan, ali ima sve što vam je potrebno i dobro je održavan.

Vlasnici imaju vlastiti restoran i služe jednostavna, ali veoma ukusna jela. Nakon predjela, zapravo ste već siti. Ukusne domaće tjestenine i to sve po pristojnoj cijeni. Probajte bijelo i crveno vino iz područja gdje više poljoprivrednika isporučuje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio odličan. Ovdje dolaze i lokalci da jedu, što dovoljno govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaća džem i med, dobro kuhano jaje po želji itd., sve to za samo 5 eura po osobi.

Nismo često odlazili u supermarket, s obzirom na odličan omjer kvalitete i cijene hrane, nije nam se isplatilo odlaziti tamo. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se 10 km iza Asiza, na brdu, i posljednji kilometar je makadam, ali dobro pristupačan. Malo je teže pronaći. Asizi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sat.

Okolina je lijepa, ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučujem!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo srdačan doček od vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam treba i dobro je održavan.

Vlasnici također imaju vlastiti restoran i poslužuju jednostavna, ali vrlo ukusna jela. Nakon anti pasti tanjura, već ste siti. Uživajte u domaćoj tjestenini i to sve po pristojnoj cijeni. Isprobajte bijelo i crveno vino iz regije u kojoj više poljoprivrednika isporučuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio odličan. Ovdje dolaze i lokalci da jedu, to dovoljno govori. Doručak je također vrlo bogat i možete dobiti sve što želite. Domaći džem i med, jaje po vašoj želji, sve što vam treba za samo 5 eura po osobi.

Nismo često odlazili u supermarket, s obzirom na izvrsnu cijenu i ukusnu hranu, nije vrijedno odlaska tamo. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se oko 10 km iza Asizija, na brdu, a posljednji kilometar je makadamski put, ali lako dostupan. Malo je teže pronaći. Asizi je udaljeno 20 minuta vožnje, supermarket je udaljen pola sata. Jadranska obala je udaljena sat i pol.

Okolina je lijepa, ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo pristojnu cijenu svakako preporučljivo!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Jedno vrlo toplo i gostoljubivo dočekivanje od strane iznajmljivača ovog lijepog seoskog turizma. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam treba i dobro je održavan.

Iznajmljivači imaju vlastiti restoran i kuhaju jednostavne, ali vrlo ukusne stvari. Nakon antipasti imate dovoljno. Ukusna domaća tjestenina i sve to po razumnoj cijeni. Probajte bijeli i crveni vino iz regije u kojoj više poljoprivrednih proizvođača isporučuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio odličan. Ovdje dolaze i lokalci pojesti, pa to puno govori. I doručak je vrlo obilan i dobivate sve što želite. Domaće marmelade i med, fino jaje kako želite, itd, sve što želite za samo 5 eura po osobi.

Nismo često odlazili u supermarket, s obzirom na odličan odnos cijene i kvalitete hrane, nije bilo vrijedno odlaska tamo. Voda za piće izvire iz pipe.

Nalazi se oko 10 km iza Asiza na brdu, a posljednji kilometar je makadam, ali dobro dostupan. Malo je teško pronaći. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala je udaljena sat i pol.

Okolina je lijepa, ali ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu, to definitivno preporučujem!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topla i gostoljubiva dobrodošlica od strane vlasnika ove lijepe agroturizma. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam treba i dobro je održavan.

Vlasnici imaju vlastiti restoran i poslužuju jednostavne, ali vrlo ukusne stvari na stolu. Nakon anti-pasti već ste siti. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po pristupačnoj cijeni. Probajte bijelo i crveno vino iz regije gdje više seljaka isporučuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio odličan. Ovdje dolaze i lokalci na večeru, to dovoljno govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što poželite. Domaće marmelade i med, fino jaje kako god želite, i tako dalje, sve za samo 5 eura po osobi.

Nismo često odlazili u supermarket, zbog odličnog odnosa cijene i kvalitete hrane, nije vrijedno ići tamo. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se 10 km iza Assisija i zadnji kilometar je makadamski put, ali lako dostupan. Malo je teže pronaći. Assisi se nalazi 20 minuta vožnje, supermarket je pola sata. Jadranska obala je 1,5 sat vožnje.

Okolina je lijepa, ali ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu definitivno preporučujem!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Toplo i srdačno dočekivanje od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam treba i lijepo je održavan.

Vlasnici imaju vlastiti restoran i spremanju jednostavne, ali ukusne hrane. Nakon predjela, imate već dovoljno. Ukusni domaći tjestenina i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijelo i crno vino iz regije gdje više vinogradara donosi svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je odličan. I lokalni stanovnici dolaze ovdje jesti, to dovoljno govori. Doručak je također obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po želji, i tako dalje, sve za samo 5 eura po osobi.

Nismo često odlazili u supermarket, s obzirom na izvrsnu kvalitetu hrane i povoljnu cijenu, nije vrijedno odlaska tamo. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se oko 10 km iza Assisija na brdu, zadnji kilometar je makadam, ali lako dostupan. Malo je teže pronaći. Assisi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sat.

Okolina je lijepa, ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu, svakako preporučljivo!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topli i gostoljubivi doček od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam je potrebno i dobro je održavan.

Vlasnici također imaju vlastiti restoran i jednostavno, ali vrlo ukusno kuhaju.

Nakon antipasti, zapravo vam je dovoljno. Ukusna domaća tjestenina

i sve to po pristojnoj cijeni. Probajte bijelo i crveno vino iz regije odakle više vinogradara dostavlja svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio odličan. I lokalci dolaze ovdje jesti, to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaće džemove i med, ukusno kuhano jaje po vašem ukusu, i tako dalje, sve što vam treba za samo 5 eura po osobi.

Nismo često išli u supermarket, zbog izvrsnog omjera cijene i kvalitete hrane, nema potrebe za tim. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se 10 km od Assisija, uzbrdo, i posljednji km je makadam, ali dobro dostupan. Malo je teže pronaći. Assisi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sat.

Okolina je lijepa, ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporuka!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topli i gostoljubivi domaćini dočekali su nas u ovom lijepom seoskom gospodarstvu. Smještaj nije bio luksuzan, ali ima sve što vam je potrebno i dobro je održavan.

Vlasnici također imaju vlastiti restoran i pripremaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela. Nakon tanjura antipasti, već imate dovoljno. Ukusni domaći tjestenini

i to sve po pristojnoj cijeni. Pokušajte bijelo i crveno vino iz područja gdje više poljoprivrednika isporučuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio izvrstan. Ovdje dolaze i lokalci jesti, pa to dosta govori. Doručak je također vrlo obilan i možete dobiti sve što želite. Domaći džem i med, ukusno kuhano jaje kako želite, itd., sve za samo 5 eura po osobi.

Nismo često išli u supermarket, s obzirom na izvrsnu kvalitetu hrane i dobar omjer cijene i kvalitete, nije vrijedno ići tamo. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se desetak kilometara iza Asiza, na brdu, a zadnji kilometar je makadam, ali lako dostupan. Malo traženja. Asizi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket je pola sata. Jadranska obala je udaljena sat i pol.

Okolica je lijepa, ali ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan po vrlo povoljnoj cijeni, definitivno preporuka!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo srdačan doček od vlasnika ovog lijepog seoskog gospodarstva. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam treba i lijepo je održavan.

Vlasnici imaju vlastiti restoran i pripremaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela. Nakon antipasto tanjura već je dovoljno. Ukusna domaća tjestenina i sve to po pristojnoj cijeni. Pokušajte bijelo i crno vino iz regije iz koje više vinara donosi svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je odličan. I lokalci dolaze ovdje jesti, pa to dovoljno govori. Doručak je također vrlo bogat i dobivate sve što želite. Domaći džem i med, dobro kuhano jaje po želji, itd., sve za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno išli u supermarket, s obzirom na izvrsno omjer cijene i kvalitete hrane, nije bilo potrebno odlaziti tamo. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se oko 10 km iza Asisa na brdu, a zadnji kilometar je šljunčana cesta, ali dobro dostupna. Malo je teže pronaći. Asis je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sat.

Okolica je lijepa, ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo lijepu cijenu definitivno preporučujemo!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topla i gostoljubiva dobrodošlica od strane vlasnika ove lijepe seoske kuće. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam treba i dobro je održavan.

Vlasnici imaju svoj restoran i pripremaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela. Nakon antipasti tanjura, već je dovoljno. Ukusne domaće tjestenine i sve to po pristojnoj cijeni. Isprobajte bijelo i crveno vino sa područja gdje više poljoprivrednika isporučuje svoje grožđe. Bijela Trebbiano je odlična. Ovdje dolaze i lokalci na jelo, što dovoljno govori. Doručak je također vrlo bogat i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, jaja kako želite i sve ostalo za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno odlazili u supermarket, s obzirom na izvrsnu razmjenu kvalitete i ukusne hrane, nije bilo potrebe ići tamo. Pitka voda iz slavine.

Nalazi se desetak kilometara iza Assisija na brdu, zadnjih kilometar je makadam, ali lako dostupan. Malo je teže pronaći. Assisi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala je udaljena 1,5 sata.

Okolina je lijepa, ali ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučljivo!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topli i gostoljubivi doček od strane vlasnika ovog lijepog turističkog gospodarstva. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam treba i dobro je održavan.

Vlasnici također imaju vlastiti restoran i poslužuju jednostavna, ali vrlo ukusna jela. Nakon tanjura s antipastom, već imate dovoljno. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po pristojnoj cijeni. Pokušajte bijelo i crno vino koje dolazi iz područja gdje više poljoprivrednika dobavlja svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio izvrstan. Ovdje dolaze i lokalci na ručak pa to dovoljno govori. Doručak je također obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd., sve uključeno za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno išli u supermarket, s obzirom na izvrsnu cijenu i kvalitetu hrane, nije vrijedilo ići tamo. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se 10 km iza Asizija na brdu, a posljednji kilometar je šljunčana staza, ali lako dostupna. Malo je teže pronaći. Asizi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sat.

Okolica je lijepa, ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu definitivno preporučljivo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topli i gostoljubivi doček od strane vlasnika ove lijepe agroturističke kuće. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam treba i dobro je održavan.

Vlasnici imaju vlastiti restoran i pripremaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela. Nakon predjela, već ćete biti siti. Ukusno domaće tjestenine i sve to po povoljnoj cijeni. Isprobajte bijelo i crveno vino s područja gdje više vinara isporučuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je odličan. Ovdje dolaze i lokalci da uživaju u hrani, što dovoljno govori. I doručak je vrlo obilan i možete dobiti sve što želite. Domaći pekmez i med, ukusno jaje po vašoj želji, i tako dalje, sve što vam treba za samo 5 eura po osobi.

Nismo često odlazili u supermarket, s obzirom na izvrsnu kvalitetu hrane i pristupačne cijene, nije vrijedno truda odlaziti tamo. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se oko 10 kilometara iza Asiza na brdu, a posljednji kilometar je šljunčana cesta, ali dobro dostupna. Malo je teže pronaći. Asizi je udaljeno 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala je udaljena 1,5 sat.

Okolina je lijepa, ali ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo dobru cijenu definitivno preporučljivo!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topli i gostoljubivi doček od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam treba i dobro je održavan.

Vlasnici također imaju svoj restoran i na stol donose jednostavna, ali vrlo ukusna jela. Nakon antipasti tanjura već ćete biti siti. Ukusna domaća tjestenina, sve to po pristojnoj cijeni. Pokušajte bijelo i crveno vino iz regije gdje više vinogradara isporučuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio dobar. Tu dolaze i lokalci na večeru, što dovoljno govori. I doručak je vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašem izboru, itd., sve što trebate, za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno išli u supermarket, s obzirom na odličan omjer cijene i kvalitete hrane, nije se isplatilo ići tamo. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se otprilike 10 km iza Asizija na brdu, a zadnji kilometar je neravna cesta, ali dobro dostupna. Malo se treba potražiti. Asizi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sat.

Okolina je lijepa, ali ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu definitivno preporučljivo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo toplo i gostoljubivo dočekivanje od strane vlasnika ovog lijepog agriturizma. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam treba i bilo je dobro održavano.

Vlasnici imaju i vlastiti restoran i jednostavno, ali vrlo ukusno

kuhaju jela. Nakon antipasto tanjura, zapravo ste već siti. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po pristojnoj cijeni. Probajte bijelo i crveno vino s područja gdje nekoliko poljoprivrednika isporučuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio odličan. I lokalci dolaze ovdje jesti, što dovoljno govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, fino jaje po vašem ukusu, itd. sve to za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno išli u supermarket, s obzirom na izvrsnu vrijednost za cijenu i ukusnu hranu, nije vrijedno odlaziti tamo. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se oko 10 kilometara iza Asiza, na brdu, a zadnji kilometar je makadam, ali dobro dostupan. Malo je teže pronaći. Asizi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket je na pola sata. Jadranska obala je udaljena 1,5 sat vožnje.

Okolina je lijepa, putevi nisu najbolji.

Za opuštajući tjedan i vrlo dobru cijenu svakako preporučujemo!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topli i gostoljubivi doček od strane vlasnika ovog lijepog poljoprivrednog gospodarstva. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam treba i dobro je održavan.

Vlasnici također imaju vlastiti restoran i pripremaju jednostavna, ali izuzetno ukusna jela. Nakon toga, anti pasti tava je sve što vam treba. Ukusne domaće tjestenine sve to po pristupačnoj cijeni. Pokušajte bijelo i crno vino iz regije gdje više poljoprivrednika isporučuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio izvrstan. Tu dolaze i lokalci na ručak, što dovoljno govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje kako želite, itd., sve po cijeni od samo 5 eura po osobi.

Nismo često išli u supermarket zbog izvrsnog omjera cijene i kvalitete hrane, nema smisla ići tamo. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se oko 10 km iza Asiza na brdu, a zadnji kilometar je makadamska cesta, ali dobro pristupačna. Malo je teže pronaći. Asizi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sat.

Okolina je lijepa, ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo pristojnu cijenu svakako preporučujem!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topli i srdačni doček od strane vlasnika ovog lijepog seoskog turizma. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam treba i pažljivo je održavan.

Vlasnici imaju i vlastiti restoran i pripremaju jednostavne, ali vrlo ukusne obroke. Nakon tanjura sa predjelima, već ste siti. Ukusni domaći rezanci i sve to po pristojnoj cijeni. Isprobajte bijelo i crveno vino iz područja gdje više proizvođača isporučuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio odličan. Ovdje dolaze i lokalci na jelo, to dovoljno govori. Doručak je također bogat i možete dobiti sve što želite. Domaće džemove i med, ukusno jaje na željeni način, sve to za samo 5 eura po osobi.

Nismo često išli u supermarket, s obzirom na izvrsno omjer cijene i kvalitete hrane, nije bilo potrebno. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se oko 10 km iza Asiza uzbrdo, a zadnji kilometar je makadamska cesta, ali dobro dostupna. Malo je teže pronaći. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sat vožnje.

Okolina je lijepa, ali ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo pristojnu cijenu svakako preporučljivo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topli i srdačni doček od vlasnika ovog slatkog agriturizma. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam treba i dobro je održavan.

Vlasnici imaju i vlastiti restoran i kuhaju jednostavna ali vrlo ukusna jela. Nakon tanjura antipasta, već ste sit. Fina domaća tjestenina i sve to po pristojnoj cijeni. Isprobajte bijelo i crno vino regije za koje više vinara isporučuje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio odličan. I lokalci ovdje dolaze jesti, to dovoljno govori. Doručak je također obilan i dobit ćete sve što želite. Domaći marmelada i med, fino jaje kako želite, itd. sve što vam treba samo za 5 eura po osobi.

Nismo puno odlazili u supermarket, s obzirom na izvanredan odnos cijene i kvalitete hrane, nije bilo potrebe ići tamo. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se oko 10 km iza Asiza na brdu, a posljednji kilometar je šljunčana cesta, ali dobro je dostupna. Treba malo potražiti. Asizi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sat.

Okolina je lijepa, ali ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu definitivno preporučljivo!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topli i gostoljubivi doček od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam treba i dobro je održavan.

Vlasnici imaju vlastiti restoran i poslužuju jednostavna, ali vrlo ukusna jela. Nakon tanjura s predjelima, već ćete biti siti. Ukusne domaće tjestenine i sve to po pristojnoj cijeni. Probajte bijelo i crveno vino iz područja gdje više poljoprivrednika donosi svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio odličan. I lokalci dolaze ovdje jesti, pa to sve govori. I doručak je vrlo obilan i možete dobiti sve što želite. Domaći pekmez i med, ukusno jaje po vašem izboru, itd. Sve što poželite za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno išli u supermarket, s obzirom na izvanredan omjer cijene i kvalitete hrane, nije bilo vrijedno odlaziti tamo. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se oko 10 km iza Asiza, na brdu, a posljednji kilometar je makadamski put, ali dobro dostupan. Malo je teško pronaći. Asizi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sata.

Okolina je lijepa, ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu, definitivno preporučujemo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Topla i gostoljubiva dobrodošlica od vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam treba i uredno je održavan.

Vlasnici također imaju vlastiti restoran i služe jednostavna, ali vrlo ukusna jela. Nakon tanjura sa predjelima već ćete biti siti. Ukusne domaće tjestenine i sve to po pristupačnoj cijeni. Isprobajte bijelo i crveno vino iz regije koje proizvode razni vinari. Bijeli Trebbiano je bio odličan. I lokalci dolaze ovdje jesti, što dovoljno govori. Doručak je također bogat i možete dobiti sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje kako ga želite, itd. Sve to za samo 5 eura po osobi.

Nismo često išli u supermarket, s obzirom na izvrsnu ravnotežu između cijene i kvalitete hrane, nema potrebe ići tamo. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se oko 10 kilometara iza Asiza na brdu, a zadnji kilometar je makadam, ali lako dostupan. Malo je teže pronaći. Udaljeno je 20 minuta vožnje od Asiza, pola sata od supermarketa, 1,5 sat od Jadranske obale.

Okolina je lijepa, ali ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu definitivno preporučujemo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topli i gostoljubivi doček od vlasnika ovog lijepog seoskog turizma. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam je potrebno i dobro je održavan.

Vlasnici također imaju vlastiti restoran i poslužuju jednostavne, ali vrlo ukusne
stvari na stolu. Nakon tanjura s predjelima imate zapravo dovoljno. Fina domaća tjestenina
i to sve po povoljnoj cijeni. Probajte bijelo i crveno vino s područja odakle više proizvođača isporučuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio odličan. I lokalci ovdje dolaze jesti, to dovoljno govori. I doručak je vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaće džemove i med, fino kuhano jaje po vašem ukusu, itd., sve što poželite za samo 5 eura po osobi.

Nismo išli često u supermarket, zbog izvrsnog odnosa cijene i kvalitete hrane, nije vrijedno ići tamo. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se oko 10 km iza Asiza, na brdu, a posljednji kilometar je makadam, ali dobro dostupan. Malo je teže pronaći. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket je pola sata. Jadranska obala 1,5 sat.

Okolina je lijepa, ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučujem!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Jedno veoma toplo i gostoljubivo dočekivanje od strane vlasnika ovog divnog poljoprivrednog gazdinstva. Smještaj nije luksuzan, ali sve što vam je potrebno je dostupno i dobro je održavano.

Vlasnici imaju vlastiti restoran i poslužuju jednostavne, ali vrlo ukusne obroke. Nakon predjela, već ste sito. Ukusni domaći tjestenini i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijelo i crveno vino iz regije gdje više poljoprivrednika isporučuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio odličan. Tu dolaze i mještani na jelo, što govori dovoljno. Doručak je također obilan i možete dobiti sve što želite. Domaće džemove i med, ukusno jaje pripremljeno po vašem ukusu, i tako dalje, sve za samo 5 eura po osobi.

Nismo često odlazili u supermarket, s obzirom na izvrsnu kvalitetu i ukus hrane, nije vrijedilo ići tamo. Pitka voda iz slavine.

Nalazi se oko 10 km iza Asizija, a posljednji kilometar je makadamski put, ali dostupan. Malo je teže pronaći. Asizi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala je udaljena 1,5 sat vožnje.

Okolina je lijepa, ali ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo pristojnu cijenu, svakako preporučujem!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Topla i gostoljubiva dobrodošlica od vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam treba i dobro je održavan.

Vlasnici imaju vlastiti restoran i pripremaju jednostavne, ali vrlo ukusne

stvari na stolu. Nakon tanjura s antipastima, već imate dovoljno. Finu domaću tjesteninu

i sve to po pristojnoj cijeni. Isprobajte bijelo i crveno vino iz regije gdje više poljoprivrednika isporučuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio odličan. Lokalci također dolaze jesti ovdje, pa to dovoljno govori. Doručak je također obilan i možete dobiti sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašem ukusu, itd., sve to za samo 5 eura po osobi.

Nismo često išli u supermarket, zbog izvrsnog odnosa cijene i kvalitete hrane, nema smisla tamo ići. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se oko 10 km iza Asiza, na brdu, zadnjih kilometar je makadam, ali lako dostupan. Treba malo tražiti. Asizi je udaljeno 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sat.

Okolina je lijepa, putevi nisu najbolji.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporuka!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topla i gostoljubiva dobrodošlica od vlasnika ove lijepu agroturizma. Smeštaj nije luksuzan, ali ima sve što vam treba i dobro je održavan.

Vlasnici imaju i vlastiti restoran i kuhaju jednostavno, ali vrlo ukusno jelo. Nakon anti pasti tanjura već ste sito. Ukusne domaće tjestenine i sve to po povoljnoj cijeni. Isprobajte bijelo i crveno vino iz područja od kojeg nekoliko poljoprivrednika isporučuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je odličan. I lokalci ovdje dolaze jesti, pa to dovoljno govori. Doručak je također vrlo obilan i dobivate sve što želite. Domaća marmelada i med, ukusno jaje po vašoj želji, itd., sve što treba, a za samo 5 eura po osobi.

Nismo često odlazili u supermarket, s obzirom na izvrsnu cijenu i kvalitetu hrane, nije bilo potrebe da tamo idemo. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se oko 10 km iza Assisija, na brdu, a posljednji km je makadam, ali lako dostupan. Malo je teže pronaći. Assisi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sat vožnje.

Okolina je lijepa, ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu definitivno preporučljivo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Iznimno topli i gostoljubivi doček od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam treba i dobro je održavan.

Vlasnici imaju vlastiti restoran i služe jednostavna, ali vrlo ukusna jela. Nakon tanjura antipasta, već imate dovoljno. Ukusne domaće tjestenine i sve to po pristojnoj cijeni. Pokušajte bijelo i crveno vino iz regije odakle više proizvođača dostavlja svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio odličan. Čak i lokalni stanovnici dolaze ovdje jesti, što je dovoljan znak. Doručak je također obilan i dobivate sve što želite. Domaće džemove i med, ukusno jaje po vašoj želji i sl., sve uključeno za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno išli u supermarket, s obzirom na izvrsne cijene i ukusnu hranu, nije vrijedno truditi se odlaziti tamo. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se kilometar ili 10 iza Assisia na brdu, i zadnji kilometar je šljunčana cesta, ali dobro dostupna. Treba se malo potruditi. Assisi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sat.

Okolina je lijepa, ali ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo pristojnu cijenu definitivno preporučujem!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topla i gostoljubiva dobrodošlica od iznajmljivača ovog lijepog seoskog domaćinstva. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam je potrebno i dobro njegovan.

Iznajmljivači imaju vlastiti restoran i pripremaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela. Nakon tanjura s predjelima imate dovoljno. Ukusne domaće tjestenine i sve to po povoljnoj cijeni. Isprobajte bijelo i crno vino iz regije gdje više poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je odličan. Ovdje jedu i lokalci, dakle to dovoljno govori. Doručak je također vrlo obilan i dobit ćete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje kako želite, itd. sve to za samo 5 eura po osobi.

Nismo često išli u supermarket zbog izvrsnog omjer cijene i kvalitete i ukusne hrane, nema potrebe ići tamo. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se 10 km iza Asiza na brdu, a zadnji kilometar je makadam, ali dobro dostupan. Malo je teže pronaći. Asizi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sat.

Okolina je lijepa, ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu, definitivno preporučujem!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topla i srdačna dobrodošlica od vlasnika ove lijepe seoske kuće. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam treba i dobro je održavan.

Vlasnici imaju vlastiti restoran i na stol donose jednostavna, ali vrlo ukusna jela. Nakon anti pasti tave, zapravo ste već siti. Ukusni domaći tjestenina

i sve to za pristojnu cijenu. Pokušajte bijelo vino i crno vino iz regije gdje mnogi poljoprivrednici snabdijevaju svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je izvrstan. Ovdje dolaze i lokalci na večeru, što dovoljno govori. Doručak je također vrlo obilan i možete dobiti sve što poželite. Domaće marmelade i med, ukusno jaje po vašem izboru, itd., sve na raspolaganju za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno odlazili u supermarket, zbog odličnog omjera cijene i kvalitete hrane, nije se isplatilo ići tamo. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se oko 10 km iznad Asiza, a posljednjih kilometara ima makadam, ali dobro je dostupno. Malo je teže pronaći. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sat.

Okolica je lijepa, ceste nisu najbolje.

Preporučujem za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Toplao i gostoljubiv doček od strane vlasnika ove lijepe seoske kuće. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam treba i dobro je održavan.

Vlasnici imaju vlastiti restoran i pripremaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela. Nakon predjela već je dovoljno. Ukusne domaće tjestenine, sve to po povoljnoj cijeni. Pokušajte bijelo i crveno vino s područja gdje više vinara isporučuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je odličan. Ovdje dolaze i lokalci jesti, pa to dovoljno govori. Doručak je vrlo bogat, možete dobiti sve što želite. Domaće marmelade i med, ukusna jaja po vašem izboru, i sve to za samo 5 eura po osobi.

Nismo često išli u supermarket zbog izvrsnog omjera cijene i kvalitete hrane, nije vrijedno truda. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se 10 kilometara iza Asiza na brdu, i posljednji kilometar je šljunčani put, ali dobro dostupan. Malo je teže pronaći. Asizi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket je udaljen pola sata. Jadranska obala je udaljena 1,5 sat vožnje.

Područje je lijepo, ali ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu, definitivno preporučujemo!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Jedan vrlo topao i gostoljubiv doček od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam treba i dobro je održavan.

Vlasnici također imaju vlastiti restoran i kuhanje jednostavnih, ali vrlo ukusnih jela na stolu. Nakon juhe predjela već imate dovoljno. Dobre domaće tjestenine

i sve to za pristojnu cijenu. Pokušajte bijelo i crveno vino iz područja gdje više poljoprivrednika isporučuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio odličan. I lokalni ljudi ovdje dolaze jesti, to sve dovoljno govori. Doručak je također vrlo bogat i dobit ćete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašem izboru, itd., sve za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno odlazili u supermarket, s obzirom na odličnu kvalitetu hrane i povoljnu cijenu, nije bilo potrebno ići tamo. Pijte vodu iz slavine.

Nalazi se 10 km iza Asizija na brdu, a posljednji kilometar je makadamski put, ali lako dostupan. Malo je teže pronaći. Asizi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala je udaljena 1,5 sat.

Područje je lijepo, ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu definitivno preporučljivo!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Topla i srdačna dobrodošlica od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam je potrebno i dobro se održava.

Vlasnici imaju vlastiti restoran i poslužuju jednostavna, ali jako ukusna jela. Nakon antipasti jela, već ste siti. Ukusna domaća tjestenina i sve to po pristupačnoj cijeni. Isprobajte bijelo i crveno vino iz regije gdje više voćara isporučuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio odličan. Ovdje također jedu i lokalci, što puno govori. Doručak je vrlo obilan i možete dobiti sve što želite. Domaća marmelada i med, jaje po vašem izboru itd., sve što želite za samo 5 eura po osobi.

Nismo često išli u supermarket, s obzirom na odličan omjer cijene i kvalitete hrane, nije se isplatio odlazak tamo. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se 10 km iza Assisija uzbrdo, a posljednji kilometar je makadam, ali lako dostupan. Malo je teže naći. Assisi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sat.

Okolina je lijepa, ali ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i jako povoljnu cijenu svakako preporučljivo!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topli i gostoljubivi doček od strane iznajmljivača ovog lijepog seoskog turizma. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam je potrebno i dobro je održavan.

Iznajmljivači također imaju vlastiti restoran i pripremaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela. Nakon zakuske, zapravo je već dosta. Ukusna domaća tjestenina,

i sve to po povoljnoj cijeni. Pokušajte bijelo i crveno vino iz regije gdje više poljoprivrednika predaje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio odličan. Lokalci također dolaze ovdje jesti, pa to puno govori. Doručak je također vrlo obilan i dobivate sve što želite. Domaće džemove i med, fino jaje po vašem ukusu, itd. Sve to za samo 5 eura po osobi.

Nismo često išli u supermarket, s obzirom na izvrsnu omjer kvalitete i cijene hrane, nije vrijedno odlaska tamo. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se oko 10 km iza Asiza, na brdu, a posljednji km je šljunčana staza, ali dobro dostupna. Malo je teže pronaći. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sat.

Okolina je lijepa, ali ceste nisu dobre.

Preporučujem to za opuštajući tjedan i vrlo pristojnu cijenu !!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv doček od strane vlasnika ovog ljupkog agroturizma. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam je potrebno i dobro je održavan.

Vlasnici imaju vlastiti restoran i pripremaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela. Nakon predjela već ćete biti zadovoljni. Ukusna domaća tjestenina i sve to po pristojnoj cijeni. Isprobajte bijelo i crveno vino iz regije gdje više vinogradara isporučuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio odličan. Čak i domaći ljudi dolaze ovdje jesti, što dovoljno govori. Također, doručak je vrlo bogat i dobivate sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašem ukusu, itd., sve što vam treba za samo 5 eura po osobi.

Nismo često išli u supermarket, s obzirom na izvrsnu cijenu i kvalitetu hrane, nije se isplatilo ići tamo. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se oko 10 km iza Asisa uz brdo, a posljednji kilometar je makadam, ali dobro dostupan. Malo je teško pronaći. Asis je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala je udaljena 1,5 sata.

Okolica je lijepa, ali ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučujem !!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topli i gostoljubivi doček od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smeštaj nije luksuzan, ali ima sve što vam je potrebno i dobro je održavan.

Vlasnici imaju vlastiti restoran i pripremaju jednostavne, ali vrlo ukusne obroke. Nakon predjela imate gotovo dovoljno hrane. Ukusne domaće paste i sve to po pristojnoj cijeni. Probajte bijelo i crveno vino iz regije koje dobavljaju različiti vinogradari. Bijeli Trebbiano je bio odličan. Čak i lokalni stanovnici dolaze ovdje jesti, što dosta govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći pekmez i med, fino kuhano jaje po želji, itd., sve to za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno odlazili u supermarket s obzirom na izvrsnu cijenu i kvalitetu hrane, nije se isplatilo ići tamo. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se oko 10 km iza Asiza na brdu, a posljednji kilometar je makadam, ali lako dostupan. Malo je teže pronaći. Asizi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket je udaljen pola sata vožnje. Jadranska obala je udaljena 1,5 sat vožnje.

Okolina je lijepa, ali ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučujem!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo toplo i gostoljubivo dočekivanje od strane vlasnika ove lijepe seoske kuće. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam treba i dobro je održavan.

Vlasnici imaju i vlastiti restoran i pripremaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela. Nakon hladnog predjela imate zapravo dovoljno. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po pristojnoj cijeni. Probajte bijelo i crveno vino s područja gdje nekoliko vinogradara isporučuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio odličan. Lokalci također dolaze jesti ovdje, što sve govori. Doručak je također vrlo raznolik i dobivate sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po želji itd., sve što trebate za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno odlazili u supermarket s obzirom na izvrsnu kvalitetu hrane i povoljne cijene, nije vam teško otići tamo. Voda za piće s česme.

Nalazi se 10-ak km iza Asiza na brdu, a zadnjih kilometar je makadamski put, ali lako je dostupan. Malo je teže pronaći. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sat.

Okolina je lijepa, ceste nisu najbolje.

Za opušten tjedan i vrlo povoljnu cijenu definitivno preporučljivo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topla i gostoljubiva dobrodošlica od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam je potrebno i dobro je održavan.

Vlasnici imaju i vlastiti restoran i jednostavna, ali vrlo ukusna jela serviraju na stolu. Nakon antipasti tanjira, zapravo je dosta. Ukusne domaće tjestenine i to sve po pristojnoj cijeni. Probajte bijelo i crno vino regije odakle više vinara isporučuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je odličan. Čak i lokalni stanovnici ovdje dolaze jesti, to dovoljno govori. Doručak je također vrlo obilan i dobivate sve što želite. Domaća marmelada i med, ukusan jaje po vašem izboru, itd., sve to za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno išli u supermarket, s obzirom na izvrsnu kvalitetu po pristojnoj cijeni i ukusnu hranu, nije bilo potrebe odlaziti tamo. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se 10-ak km iza Asiza, na brdu, a posljednji kilometar je makadam, ali lako dostupan. Traži malo. Assisi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sat.

Područje je lijepo, ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu, svakako preporučeno!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Topli i srdačan doček od strane vlasnika ovog lijepog seoskog gospodarstva. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam je potrebno i dobro je održavan.

Vlasnici imaju vlastiti restoran i pripremaju jednostavna, ali izuzetno ukusna jela. Nakon antipasti tanjura, već je dosta. Ukusne domaće tjestenine, sve to po pristojnoj cijeni. Probajte bijelo i crveno vino ove regije koje više poljoprivrednika koristi za proizvodnju grožđa. Bijeli trebbiano je bio odličan. Ovdje dolaze i lokalci na večeru, to dovoljno govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaće džemove i med, jaje po vašoj želji, sve što vam je potrebno, za samo 5 eura po osobi.

Nismo često išli u supermarket zbog odličnog omjera cijene i kvalitete hrane, nije vrijedno truda odlaziti tamo. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se oko 10 km iza Asize na brdu, a posljednji kilometar je makadam, ali lako dostupan. Malo treba potražiti. Asiza je udaljena 20 minuta vožnje, supermarket 30 minuta. Jadranska obala je udaljena 1,5 sat.

Okolina je lijepa, ali ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu definitivno preporučljivo!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv doček od strane vlasnika ovog lijepog seoskog gospodarstva. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam treba i dobro je održavan.

Vlasnici imaju i vlastiti restoran i pripremaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela. Nakon anti pasti tanjura već je dosta. Ukusnu domaću tjesteninu i sve to po pristojnoj cijeni. Isprobajte bijelo i crveno vino iz područja gdje više seljaka isporučuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio odličan. Ovdje dolaze i domaći ljudi, to dovoljno govori. Doručak je vrlo obilan i dobivate sve što želite. Domaći džem i med, fino kuhano jaje kako želite, itd., sve po cijeni od samo 5 eura po osobi.

Nismo puno išli u supermarket, s obzirom na izvrsnu cijenu kvalitete hrane, nije se isplatilo odlaziti tamo. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se oko 10 km iza Asizija, na brdu, a posljednji kilometar je pješčana cesta, ali dobro dostupna. Malo je teže pronaći. Asizi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sat.

Okolina je lijepa, ali ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo pristojnu cijenu svakako preporučujem !!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topli i gostoljubivi domaćini dočekuju goste u ovom lijepom seoskom turizmu. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam treba i dobro je održavan.

Domaćini također imaju svoj restoran i pripremaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela. Nakon antipasta tanjura već je dovoljno. Fini domaći tjestenine i sve to po pristojnoj cijeni. Isprobajte bijelo i crveno vino iz područja gdje mnogi poljoprivrednici dobavljaju grožđe. Bijeli Trebbiano je odličan. Ovdje dolaze i lokalci na ručak, pa to sve govori. Doručak je vrlo obilan i dobivate što god želite. Domaće džemove i med, fino jaje po vašoj želji, itd. sve za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno odlazili u supermarket, zbog izvrsnog omjera cijene i kvalitete hrane, nije bilo potrebe. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se oko 10 km iza Asiza na brdu, a posljednji kilometar je makadamski put, ali dobro dostupan. Malo je teže naći. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket je pola sata udaljen. Jadranska obala je udaljena 1,5 sata.

Okolica je lijepa, ali ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučljivo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topli i gostoljubivi doček od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam treba i bio je dobro održavan.

Vlasnici imaju i vlastiti restoran i na stol donose jednostavna, ali vrlo ukusna jela. Nakon predjela s uzorcima imate dovoljno hrane. Ukusna domaća tjestenina i sve to po pristojnoj cijeni. Isprobajte bijelo i crveno vino iz tog područja u kojem više farmera isporučuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio izvrstan. Tu dolaze i lokalci jesti, to dovoljno govori. Doručak je također vrlo obilan i možete dobiti sve što želite. Domaće marmelade i med, jaje kako to želite, itd. Sve to za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno odlazili u supermarket, s obzirom na izvrsnu omjer kvalitete i cijene hrane, nema potrebe ići tamo. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se 10 km iza Assisija na brdu, a zadnjih kilometar je makadam, ali dobro dostupan. Malo je teže pronaći. Assisi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala sat i pol.

Okolica je lijepa, ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučljivo!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Jedan vrlo topao i gostoljubiv doček od iznajmljivača ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam treba i dobro je održavan.

Iznajmljivači također imaju vlastiti restoran i pripremaju jednostavne, ali vrlo ukusne

stvari na stolu. Nakon tanjura antipasti imate zapravo dovoljno. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po pristojnoj cijeni. Pokušajte bijelo i crveno vino s područja gdje više poljoprivrednika isporučuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je odličan. Tu dolaze i lokalci na jelo, pa to dovoljno govori. Doručak je također vrlo obilan i dobivate sve što želite. Domaće džemove i med, ukusan jaje po želji, itd. sve po cijeni od samo 5 eura po osobi.

Nismo puno odlazili u supermarket, zbog izvrsnog omjera cijene i kvalitete hrane, nije se isplatilo ići tamo. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se oko 10 km iza Asiza, na brdu, a posljednji kilometar je šljunčana cesta, ali dobro dostupna. Malo je teže pronaći. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket je udaljen pola sata. Jadranska obala je udaljena 1,5 sat.

Okolina je lijepa, ali ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučljivo !!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Jako topla i gostoljubiva dobrodošlica od strane vlasnika ovog simpatičnog seoskog gospodarstva. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam treba i dobro je održavan.

Vlasnici imaju i vlastiti restoran i na stol donose jednostavna, ali vrlo ukusna jela. Nakon plate s antipastima, zapravo ste već sito. Ukusni domaći tjestenini i sve to po pristupačnoj cijeni. Isprobajte bijelo i crveno vino regije u kojoj više uzgajivača isporučuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je odličan. Ovdje dolaze i lokalni stanovnici, to dovoljno govori. Doručak je također vrlo obilan i dobivate sve što želite. Domaća marmelada i med, ljepo kuhano jaje onako kako želite, itd., sve to za samo 5 eura po osobi.

Nismo često odlazili u supermarket, s obzirom na izvrsnu cijenu i kvalitetu hrane, nije vrijedno odlaska tamo. Voda iz slavine je pitka.

Nalazi se oko 10 km od Assisija uzbrdo, a zadnji kilometar je šljunčana cesta, ali dobro pristupačna. Trebat će vam malo vremena da pronađete mjesto. Assisi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala je 1,5 sata udaljena.

Okolica je lijepa, ali ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu definitivno preporučljivo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Izuzetno srdačan doček od vlasnika ovog lijepog agriturizma. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam treba i dobro je uređen.

Vlasnici također imaju vlastiti restoran i poslužuju jednostavna, ali izuzetno ukusna jela. Nakon tanjura s predjelom, zapravo već imate dovoljno. Ukusne domaće tjestenine i sve to po pristojnoj cijeni. Probajte bijelo i crveno vino iz regije odakle više vinara donosi svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio odličan. I lokalni stanovnici dolaze ovdje jesti, što dovoljno govori. Doručak je također vrlo bogat i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji i sve ostalo, sve to za samo 5 eura po osobi.

Nismo se mnogo snabdijevali u supermarketu, s obzirom na odličan omjer cijene i kvalitete i ukusnu hranu, nije vrijedno trošiti vrijeme na to. Pijana voda iz slavine.

Nalazi se 10 km iza Assisija na brdu i posljednji kilometar je makadamski put, ali dobro dostupan. Malo je teže pronaći. Assisi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket je pola sata udaljenosti. Jadranska obala je udaljena 1,5 sat vožnje.

Okolina je lijepa, ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu, svakako preporučljivo!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Jako topao i gostoljubiv doček od strane vlasnika ovog lijepog agriturizma. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam treba i dobro je održavan.

Vlasnici imaju vlastiti restoran i pripremaju jednostavna ali vrlo ukusna jela. Nakon anti-pasti, zapravo ste već siti. Ukusna domaća tjestenina i sve to po pristojnoj cijeni. Pokušajte bijelo i crveno vino iz regije gdje više vinogradara doprinosi. Bijeli Trebbiano je bio odličan. Ovdje dolaze i lokalci jesti, pa to dovoljno govori. Doručak je također vrlo obilan i dobivate sve što želite. Domaće marmelade i med, ukusno kuhano jaje kako želite, itd., sve što vam srce poželi, za samo 5 eura po osobi.

Nismo mnogo često odlazili u supermarket, s obzirom na odličan omjer cijene i kvalitete hrane, nije se isplatilo ići tamo. Pitka voda iz slavine.

Nalazi se oko 10 km iza Asizija uzbrdo, a zadnji kilometar je makadam, ali dobro prohodan. Malo je teže pronaći. Asizi se nalazi 20 minuta vožnje, supermarket je na pola sata. Jadranska obala je udaljena 1,5 sat.

Okolina je lijepa, ali ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu, svakako preporučujem!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Jedan vrlo topao i gostoljubiv doček od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smeštaj nije luksuzan, ali ima sve što vam treba i dobro je održavan.

Vlasnici imaju i svoj restoran i poslužuju jednostavna, ali vrlo ukusna jela. Nakon tanjura sa antipastima, zapravo već imate dovoljno. Ukusne domaće paste i sve to po pristojnoj cijeni. Pokušajte bijelo i crveno vino s područja gdje više poljoprivrednika isporučuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio odličan. Ovdje dolaze i lokalni ljudi na večeru, tako da to dovoljno govori. Doručak je također vrlo opsežan i dobivate sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje kako ga želite, itd., sve to za samo 5 eura po osobi.

Nismo često išli u supermarket, s obzirom na odličan omjer cijene i kvalitete hrane, nije bilo vrijedno toga ići tamo. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se oko 10 km iza Assisija na brdu, a posljednji kilometar je makadamski put, ali lako dostupan. Malo je teže pronaći. Assisi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket je udaljen pola sata vožnje. Jadranska obala je udaljena 1,5 sat vožnje.

Područje je lijepo, ali ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučujem!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo toplo i gostoljubivo dobrodošlice od strane vlasnika ovog simpatičnog agroturizma. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam treba i uredno je održavan.

Vlasnici imaju vlastiti restoran i pripremaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela. Nakon antipasti tanjura već će vam biti dovoljno. Dobra domaća tjestenina, sve to po pristojnoj cijeni. Isprobajte bijelo i crno vino iz regije u kojoj nekoliko poljoprivrednika isporučuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio odličan. Ovdje dolaze i lokalni stanovnici, što dovoljno govori. Doručak je također obilan i dobivate sve što želite. Domaći džem i med, fino jaje kako želite, itd., sve za samo 5 eura po osobi.

Nismo često išli u supermarket, zbog odličnog odnosa kvalitete i cijene hrane, nema potrebe ići tamo. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se oko 10 kilometara iza Asiza, na brdu, a posljednji kilometar je makadamski put, ali dobro dostupan. Malo je potrebno za pronaći. Asizi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala je udaljena 1,5 sat.

Okolica je lijepa, ali ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu definitivno preporučljivo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo srdačan i gostoljubiv doček od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije luksuzan, ali u njemu se nalazi sve što vam je potrebno i dobro je održavan.

Vlasnici također imaju vlastiti restoran i pripremaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela. Nakon antipasti, zapravo već imate dovoljno. Ukusna domaća tjestenina i sve to po pristupačnoj cijeni. Pokušajte bijelo i crveno vino iz regije odakle više poljoprivrednika isporučuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio odličan. Ovdje dolaze i lokalci na jelo, tako da to dovoljno govori. Doručak je također vrlo obilan i možete dobiti sve što želite. Domaće džemove i med, jaje po vašem ukusu, itd. Sve na raspolaganju za samo 5 eura po osobi.

Nismo često odlazili u supermarket zbog izvrsnog omjera cijene i kvalitete hrane, nije vrijedno odlaska tamo. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se oko 10 km iza Asiza, brdo uzbrdo, a zadnji kilometar je makadamski put, ali lako dostupan. Malo je teže pronaći. Asizi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala je udaljena 1,5 sata.

Okolina je lijepa, ali ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučeno!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Topli i srdačan doček od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam je potrebno i dobro je održavan.

Vlasnici također imaju vlastiti restoran i pripremaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela. Nakon tanjura antipasti, imate dovoljno. Ukusnu domaću tjesteninu, sve to po pristupačnoj cijeni. Pokušajte bijelo i crveno vino iz regije u kojoj nekoliko vinara isporučuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio odličan. Čak i lokalci dolaze ovdje jesti, to dovoljno govori. Doručak je također vrlo bogat i dobivate sve što želite. Domaće džemove i med, ukusan jaje po vašem izboru, sve što vam je potrebno za samo 5 eura po osobi.

Nismo često išli u supermarket, s obzirom na izvrsnu cijenu i kvalitetu hrane, nije se isplatilo ići tamo. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se oko 10 km iza Asiza, na brdu, a posljednji kilometar je neasfaltirani put, ali lako dostupan. Malo je teško pronaći. Asiza je udaljena 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sata.

Okolina je lijepa, ali putevi nisu dobri.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučujem!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topli i gostoljubivi domaćini dobrodošlice na ovoj lijepoj agroturističkoj farmi. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam je potrebno i dobro je održavan.

Vlasnici imaju vlastiti restoran i poslužuju jednostavna, ali vrlo ukusna jela. Nakon predjela, zapravo ste već siti. Ukusnu domaću tjesteninu

i sve to po pristupačnoj cijeni. Isprobajte bijelo i crveno vino iz regije u kojoj više proizvođača dostavlja svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio izvrstan. Ovdje dolaze i lokalci da jedu, što dovoljno govori. Doručak je također obilan i pruža sve što želite. Domaće džemove i med, ukusno jaje po vašem izboru, itd. Sve to za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno išli u supermarket, s obzirom na izvrsnu kvalitetu i ukusnu hranu, nije vrijedno truda. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se desetak kilometara iza Asisija, na brdu, i posljednji kilometar je makadam, ali dobro prohodan. Malo je teže pronaći. Asizi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala je udaljena 1,5 sat.

Okolina je lijepa, ali ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučljivo!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Izrazito topla i gostoljubiva dobrodošlica domaćina ove simpatične agroturističke kuće. Smeštaj nije luksuzan, ali sve što vam treba je tu i lepo je održavan.

Domaćini takođe imaju sopstveni restoran i pripremaju jednostavna ali veoma ukusna jela. Nakon zakuske, zapravo, već ste siti. Ukusne ručno pravljene paste i sve to po povoljnoj ceni. Probajte belo i crveno vino sa ovog područja, gde više farmera snabdeva svoje grožđe. Belo vino Trebbiano je odlično. I lokalci ovde dolaze da jedu, što dovoljno govori. Doručak je takođe bogat i možete dobiti šta god želite. Ručno pravljene džemove i med, ukusno jaje kako želite, i sve što vam treba, samo 5 evra po osobi.

Nismo puno išli u supermarket, s obzirom na odličan odnos cene i kvaliteta, kao i ukusnu hranu, nije se isplatilo ići tamo. Voda iz slavine se može piti.

Nalazi se 10 km iza Asizija, uzbrdo, a poslednji kilometar je makadam, ali pristupačan. Malo je teže pronaći. Asizi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket na pola sata. Jadranska obala je udaljena 1,5 sat.

Okolina je lepa, ali putevi nisu najbolji.

Za opuštajuću nedelju i veoma povoljnu cenu definitivno preporučljivo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Jedan vrlo topli i srdačan doček od strane vlasnika ovog lijepog poljoprivrednog gospodarstva. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam je potrebno i dobro je održavan.

Vlasnici imaju vlastiti restoran i kuhaju jednostavno, ali vrlo ukusno jelo. Nakon anti-pasti tanjura zapravo vam je dovoljno. Ukusne domaće tjestenine i sve to po povoljnoj cijeni. Isprobajte bijelo i crveno vino iz regije u kojoj više uzgajivača dostavlja svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio odličan. Ovdje dolaze i lokalci da jedu, dakle to dovoljno govori. Također, doručak je vrlo bogat i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašem ukusu, itd. Sve po cijeni od samo 5 eura po osobi.

Nismo puno išli u supermarket jer je odličan odnos cijene i kvalitete hrane te ukusna hrana, nije se isplatilo ići tamo. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se otprilike 10 kilometara iza Asiza, na brdu, a posljednji kilometar je makadam, ali lako dostupan. Malo je teže pronaći. Asizi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket je pola sata. Jadranska obala je udaljena 1,5 sat vožnje.

Okolina je lijepa, ali ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučljivo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Jedno vrlo toplo i gostoljubivo dobrodošlice od strane vlasnika ovog lijepog agriturizma. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam je potrebno i dobro je održavan.

Vlasnici imaju vlastiti restoran i poslužuju jednostavne ali vrlo ukusne stvari na stolu. Nakon antipasti već imate dovoljno. Ukusne domaće tjestenine

i to sve po pristojnoj cijeni. Pokušajte bijelo i crveno vino iz regije u kojoj više poljoprivrednika isporučuje svoje grožđe. Bijelo Trebbiano je bilo izvrsno. Lokalci također dolaze ovdje jesti pa to dovoljno govori. Doručak je također vrlo obilan i dobivate sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašem ukusu, itd., sve za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno išli u supermarket, s obzirom na izvanredan omjer cijene i kvalitete hrane, nije vrijedno ići tamo. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se deset kilometara iza Asiza na brdu, a posljednji kilometar je makadamska cesta, ali dobro pristupačna. Malo je teže naći. Asiza je udaljena 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala sat i pol.

Okolina je lijepa, ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučljivo!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Jedan vrlo topao i gostoljubiv doček od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali ima sve što vam je potrebno i bio je dobro održavan.

Vlasnici također imaju vlastiti restoran i poslužuju jednostavno ali vrlo ukusne stvari na stolu. Nakon antipasti tanjura već imate dovoljno. Ukusna domaća tjestenina i sve to po razumnoj cijeni. Preporučujem bijelo i crveno vino iz područja odakle više proizvođača isporučuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio odličan. I lokalci dolaze ovamo jesti, što sve govori. I doručak je vrlo opsežan i dobivate sve što želite. Domaće džemove i med, fina jaja po vašem izboru, itd. sve to za samo 5 eura po osobi.

Nismo često išli u supermarket zbog izvrsnog omjera cijene i kvalitete hrane, nije vrijedno truda ići tamo. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se oko 10 km iza Asiza, uzbrdo, a zadnji kilometar je makadam, ali lako dostupno. Malo se mora tražiti. Asizi je udaljeno 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sata.

Okolina je lijepa, ali ceste nisu dobre.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu definitivno preporučujem!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo toplo i gostoljubivo primanje od vlasnika ovog lijepog seoskog turizma. Smještaj nije luksuzan, ali sve što vam je potrebno je tamo i dobro je održavan.

Vlasnici također imaju vlastiti restoran i pripremaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela. Nakon tanjura anti pasti zapravo je dovoljno. Ukusnu domaću tjesteninu

i sve to po pristojnoj cijeni. Pokušajte bijelo i crno vino regije od kojih mnogi poljoprivrednici dostavljaju grožđe. Bijela Trebbiano je bila odlična. Ovdje dolaze i lokalci, što puno govori. Doručak je također vrlo obilan, i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno kuhano jaje po vašem ukusu, itd. sve što vam treba za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno išli u supermarket, s obzirom na izvrsnu cijenu kvalitete i lijepu hranu, nije vrijedno truda ići tamo. Pitka voda iz pipe.

Nalazi se 10 km iza Aszisa na brdu, a posljednji kilometar je makadam, ali lako dostupan. Malo je teže naći. Aszisi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sata.

Okolica je lijepa, ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako ga preporučujem!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Topli i gostoljubiv doček od strane vlasnika ovog lijepog agritourisma. Smeštaj nije luksuzan, ali ima sve što vam je potrebno i bio je dobro održavan.

Vlasnici imaju i svoj restoran i služe jednostavna, ali vrlo ukusna jela na stolu. Nakon predjela, imate dovoljno. Ukusni domaći testenine

i sve to po lijepoj ceni. Probajte bijelo i crveno vino regije za koje više proizvođača isporučuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio odličan. Lokalci također dolaze ovdje jesti, pa to dovoljno govori. Doručak je također vrlo bogat i dobivate sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašem ukusu, itd., sve je tu za samo 5 eura po osobi.

Nismo često odlazili u supermarket, s obzirom na izvrsnu cenu i ukusnu hranu, nije se isplatilo ići tamo. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se 10 km iznad Assisija, a posljednji km je neasfaltiran, ali lako dostupan. Potrebno je malo istraživanja. Assisi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket poluma. Jadranska obala 1,5 sat.

Okolina je lijepa, ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučujemo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo srdačan doček od strane vlasnika ovog lijepog agriturizma. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam je potrebno i vrlo je njegovan.

Vlasnici također imaju vlastiti restoran i pripremaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela. Nakon tanjura s predjelima, već imate dovoljno. Ukusne domaće tjestenine, sve to za povoljnu cijenu. Isprobajte bijelo i crveno vino s područja gdje više proizvođača isporučuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio odličan. Čak i lokalci dolaze ovdje jesti, što sve govori. Doručak je također vrlo obilan i možete dobiti sve što želite. Domaći džem i med, fino kuhano jaje po vašem ukusu, sve što je potrebno, samo 5 eura po osobi.

Nismo često išli u supermarket, zbog odličnog omjera cijene i kvalitete, i ukusne hrane, nije bilo potrebno ići tamo. Pitka voda iz slavine.

Nalazi se oko 10 km iza Asiza, uzbrdo, a posljednji kilometar je makadamska cesta, ali dobro dostupna. Malo je teže pronaći. Asizi je udaljeno 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sat.

Okolina je lijepa, ali putovi nisu najbolji.

Za opuštajući tjedan i vrlo pristojnu cijenu svakako preporučljivo !!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topla i gostoljubiva dobrodošlica od vlasnika ove simpatične seoske kuće. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam treba i vrlo je dobro održavan.

Vlasnici imaju i vlastiti restoran i poslužuju jednostavna, ali vrlo ukusna jela. Nakon antipasti tanjira već ćete biti sit. Ukusna domaća tjestenina i sve to za pristojnu cijenu. Pokušajte bijeli i crveni vino iz regije koju više poljoprivrednika koristi za svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio odličan. Također, domaći ljudi dolaze ovdje jesti, što dovoljno govori. Doručak je također vrlo obilan i možete dobiti sve što želite. Domaće džemove i med, ukusno jaje po vašem ukusu, i sve za samo 5 eura po osobi.

Nismo često išli u supermarket, zbog izvrsnog omjera cijene i kvalitete hrane, nije vrijedno ići drugdje. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se oko 10 km iza Asiza, na vrhu brda, a zadnji kilometar je makadamski put, ali lako dostupan. Malo je teže pronaći. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala je udaljena 1,5 sat vožnje.

Okolica je lijepa, ali ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučljivo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo srdačan doček od strane vlasnika ovog lijepog ruralnog imanja. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam treba i dobro je održavan.

Vlasnici imaju vlastiti restoran i poslužuju jednostavna, ali vrlo ukusna jela. Nakon antipasti imate dovoljno. Ukusni domaći tjestenini i sve to po pristupačnoj cijeni. Probajte bijelo i crveno vino iz tog područja koje proizvode više poljoprivrednika. Bijeli Trebbiano je odličan. Čak i lokalni stanovnici dolaze ovdje jesti, što dovoljno govori. Doručak je također obilan i dobijete sve što poželite. Domaći džem i med, jaje po vašoj želji, itd., sve to za samo 5 eura po osobi.

Nismo često odlazili u supermarket, s obzirom na izvrsnu kvalitetu i ukusnu hranu, nije vrijedno odlaska tamo. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se oko 10 km iza Asisa, na brdu, a posljednji kilometar je makadam, ali dobro dostupan. Malo je teže pronaći. Asis je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sat.

Područje je lijepo, ali ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu, definitivno preporučujem!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topli i dobrodošli doček od strane iznajmljivača ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam treba i dobro je održavan.

Iznajmljivači također imaju vlastiti restoran i služe jednostavna, ali vrlo ukusna jela. Nakon tanjura s predjelima imate zapravo dovoljno. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po pristojnoj cijeni. Pokušajte bijelo i crveno vino iz regije gdje više poljoprivrednika isporučuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio odličan. I lokalci dolaze ovdje na jelo, pa to dovoljno govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po želji, itd., sve to za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno išli u supermarket, zbog odličnog omjera cijene i kvalitete hrane, nije se isplatilo ići tamo. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se desetak kilometara iza Asiza na brdu, a posljednji kilometar je makadamski put, ali dobro dostupan. Malo je teže pronaći. Asizi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket 30 minuta. Jadranska obala 1,5 sata.

Područje je lijepo, ali ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučujemo!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topli i gostoljubivi doček od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam treba i dobro je održavan.

Vlasnici imaju vlastiti restoran i poslužuju jednostavna, ali vrlo ukusna jela. Nakon anti pasti tanjura već imate dovoljno. Ukusne domaće paste

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijelo i crveno vino iz regije koje više poljoprivrednika koristi za proizvodnju grožđa. Bijeli Trebbiano je bio izvrstan. Tu dolaze i lokalci na večeru, što samo govori dovoljno. I doručak je vrlo bogat i možete dobiti sve što želite. Domaće džemove i med, ukusno jaje po vašem izboru, itd. sve za samo 5 eura po osobi.

Nismo često išli u supermarket, zbog odličnog omjera kvalitete i cijene hrane, nije vrijedno ići tamo. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se oko 10 km iza Asiza, na brdu, i zadnji km je makadamski put, ali lako dostupan. Malo je teže pronaći. Asizi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sata.

Okolina je lijepa, ali ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu, definitivno preporučljivo!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topla i gostoljubiva dobrodošlica od strane vlasnika ovog lijepog seoskog domaćinstva. Smještaj nije luksuzan, ali sve što vam treba je tu i bilo je dobro održavano.

Vlasnici također imaju vlastiti restoran i na stol donose jednostavne ali vrlo ukusne stvari. Nakon antipasti već imate dovoljno. Ukusna domaća tjestenina

i sve to po pristojnoj cijeni. Isprobajte bijelo i crveno vino iz regije gdje više poljoprivrednika isporučuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio odličan. Ovdje dolaze i mještani na jelo, pa to dovoljno govori. Doručak je također vrlo raznolik i dobijete sve što želite. Domaća marmelada i med, ukusno jaje po vašem izboru, itd., sve to za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno odlazili u supermarket, s obzirom na izvrsnu cijenu-kvalitetu i ukusnu hranu, nije vrijedno ići tamo. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se oko 10 km iza Asiza, na brdu, a posljednji km je šljunčana cesta, ali lako dostupna. Malo je teže pronaći. Asiza je udaljena 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sata.

Okolina je lijepa, ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučljivo !!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Topli i srdačan doček od strane vlasnika ove lijepu agroturističke kuće. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam treba i dobro je održavan.

Vlasnici imaju vlastiti restoran i pripremaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela. Nakon predjela, već ste siti. Ukusna domaća tjestenina i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijelo i crno vino iz regije u kojoj više uzgajivača isporučuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio odličan. Ovdje dolaze i lokalci, što dovoljno govori. Doručak je također bogat i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, fino kuhano jaje po vašem ukusu, sve što poželite za samo 5 eura po osobi.

Nismo se često odlazili u supermarket, s obzirom na odličan omjer cijene i kvalitete hrane, nije vrijedno odlaska tamo. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se oko 10 km iza Asisija, na brdu, a posljednji kilometar je makadamska cesta, ali lako dostupna. Potrebno je malo tražiti. Asisi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket je pola sata udaljen. Jadranska obala je udaljena sat i pol.

Okolina je lijepa, ali ceste nisu najbolje.

Preporučujem za opuštajući tjedan i vrlo povoljan smještaj!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topli i gostoljubivi doček od strane vlasnika ovog simpatičnog seoskog domaćinstva. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam je potrebno i dobro je održavan.

Vlasnici imaju vlastiti restoran i poslužuju jednostavna, ali vrlo ukusna jela. Nakon tanjura antipasti, već je dosta. Ukusne ručno rađene tjestenine i sve to po pristojnoj cijeni. Probajte bijelo i crveno vino iz regije odakle razni vinogradari dostavljaju grožđe. Bijeli Trebbiano je bio odličan. Tu dolaze i lokalci na jelo, što sve govori. Doručak je vrlo bogat i dobivate sve što želite. Domaća marmelada i med, ukusno jaje po vašem izboru itd., sve na raspolaganju za samo 5 eura po osobi.

Nismo često išli u supermarket jer je odličan omjer cijene i kvalitete hrane, pa nije bilo potrebe. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se 10 km iza Assisija, na brdu, a posljednji kilometar je makadam, ali dobro dostupan. Malo je teže pronaći. Assisi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket je udaljen pola sata. Jadransko more je udaljeno 1,5 sat vožnje.

Okolica je lijepa, ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo pristojnu cijenu svakako preporučljivo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Jako toplo i srdačno primanje od strane vlasnika ovog lijepog agriturizma. Smještaj nije luksuzan, ali ima sve što vam je potrebno i dobro je održavan.

Vlasnici također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali jako ukusna jela. Nakon predjela, zapravo ste već siti. Ukusni domaći tjestenina i sve to po pristojnoj cijeni. Probajte bijelo i crveno vino regije u kojoj više vinara isporučuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je dobar. I lokalci ovdje jedu, to dovoljno govori. Doručak je također vrlo obilan i možete dobiti sve što želite. Domaće džemove i med, jaje po vašem ukusu, itd. Sve uključeno za samo 5 eura po osobi.

Nismo se često odlazili u supermarket, s obzirom na izvrsnu omjer kvalitete i cijene hrane, nije vrijedno truda. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se 10-ak kilometara iza Assisija na brdu, a zadnji kilometar je šljunčana staza, ali dobro dostupna. Malo je teže pronaći. Assisi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sat.

Okolina je lijepa, ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i jako dobru cijenu svakako preporučljivo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topli i gostoljubivi domaćini su nas srdačno dočekali u ovom lijepom agriturizmu. Smještaj nije bio luksuzan, ali ima sve što vam treba i dobro je održavan.

Vlasnici imaju vlastiti restoran i jednostavno, ali vrlo ukusno kuhaju. Nakon antipasti tanjura, već ste se dobro najeli. Ukusna domaća tjestenina, sve po vrlo pristupačnoj cijeni. Probajte bijelo i crno vino iz područja gdje više poljoprivrednika donosi svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio izvrstan. Čak i lokalci dolaze ovdje jesti, što dovoljno govori. Doručak je također vrlo obilan i možete dobiti sve što želite. Domaće marmelade i med, jaja po vašem ukusu, sve što možete zamisliti za samo 5 eura po osobi.

Nismo često odlazili u supermarket, zbog izvrsnog omjera kvalitete i cijene hrane, nije vrijedno trošiti vrijeme na odlazak tamo. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se oko 10 km iza Assisija uzbrdo, a posljednji kilometar je makadamski put, ali dobro se dolazi. Potrebno je malo traženja. Assisi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala udaljena je 1,5 sat vožnje.

Okolica je prekrasna, ceste nisu dobre.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučujemo!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i srdačan doček od vlasnika ove lijepe agroturističke kuće. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve što je potrebno bilo je tu i bilo je dobro održavano.

Vlasnici imaju vlastiti restoran i nude jednostavna, ali vrlo ukusna jela. Nakon antipasti tanjura dovoljno je. Ukusna domaća tjestenina, a sve to po razumnoj cijeni. Pokušajte bijelo i crno vino iz regije u kojoj više poljoprivrednika dostavlja svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je izvrstan. I lokalni stanovnici dolaze ovdje jesti, što dovoljno govori. Doručak je također vrlo bogat i možete dobiti sve što želite. Domaća džem i med, dobro kuhana jaja kako god želite, i sve ostalo za samo 5 eura po osobi.

Nismo baš puno išli u supermarket, s obzirom na odličan omjer cijene i kvalitete hrane, nije se isplatilo ići tamo. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se oko 10 km iza Asiza na brdu, a zadnji kilometar je makadamski put, ali dobro prohodan. Malo je teže pronaći. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, a supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sat.

Okolica je lijepa, ceste nisu najbolje.

Preporučljivo za opuštajući tjedan i jako dobru cijenu !!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topla i gostoljubiva dobrodošlica od vlasnika ove lijepe turističke farme. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve što vam treba je uključeno i bilo je dobro održavano.

Vlasnici imaju svoj restoran i serviraju jednostavna, ali vrlo ukusna jela. Nakon antipasti tanjura, već ste nahranjeni. Ukusne domaće tjestenine i to sve po pristojnoj cijeni. Pokušajte bijelo i crveno vino regije koje je proizvelo nekoliko uzgajivača grožđa. Bijeli Trebbiano bio je sjajan. Čak i lokalci dolaze ovdje jesti, tako da to puno govori. Doručak je također vrlo obilan i dobivate sve što želite. Domaće džemove i med, ukusno jaje kako god želite, itd. sve po vrlo pristojnoj cijeni od 5 eura po osobi.

Nismo puno išli u supermarket, zbog izvrsnog omjera cijene i kvalitete hrane, nije bilo potrebe za tim. Pitka voda iz slavine.

Nalazi se oko 10 km od Asiza na brdu, a posljednji kilometar je šljunčana cesta, ali lako dostupna. Malo je teško pronaći. Asiza je udaljena 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala je udaljena sat i pol.

Okolica je lijepa, ali ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo dobru cijenu, ovo je definitivno preporučljivo!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo srdačan i gostoljubiv doček od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali ima sve što vam treba i bio je dobro održavan.

Također, vlasnici imaju vlastiti restoran i jednostavno, ali vrlo ukusno kuhaju. Nakon tanjura anti-pasti, zapravo imate dovoljno. Ukusna domaća tjestenina, sve to po pristupačnoj cijeni. Probajte bijelo i crveno vino iz područja gdje više proizvođača isporučuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio savršen. Čak i lokalni stanovnici dolaze ovdje jesti, pa to dovoljno govori. Doručak je također vrlo opsežan i dobijete sve što želite. Domaće džemove i med, ukusno jaje kako ga želite, itd. sve za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno odlazili u supermarket, s obzirom na izvrsni omjer kvalitete i cijene hrane, nema potrebe ići tamo. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se oko 10 km iza Asiza, na brdu, a zadnjih kilometar je makadam, ali lako dostupan. Potrebno je malo potražiti. Asizi je udaljen 20 minuta vožnje, a supermarket pola sata. Jadransko more je udaljeno 1,5 sat.

Okolina je lijepa, ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučujemo !!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv doček od strane vlasnika ovog ljupkog poljoprivrednog imanja. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve što je potrebno je bilo dostupno i dobro održavano.

Vlasnici imaju vlastiti restoran i poslužuju jednostavne, ali vrlo ukusne obroke. Nakon anti-pasto tanjura, već ste siti. Ukusna domaća tjestenina i sve to za povoljnu cijenu. Probajte bijelo i crveno vino regije, od kojih više vinara dostavlja svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio super. Čak i lokalci dolaze ovdje jesti, pa to dovoljno govori. Doručak je također bogat i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, jaja pripremljena prema želji, itd. sve to za 5 eura po osobi.

Nismo previše često odlazili u supermarket, s obzirom na odličan omjer kvalitete i cijene hrane, nije vrijedno napuštati imanje. Voda za piće iz slavine.

Smješteno je oko 10 km iza Asiza na brdu, a posljednji kilometar je makadamski put, ali dobro dostupan. Malo je teško pronaći. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sat.

Okolica je lijepa, ali ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i jako dobru cijenu definitivno preporučujemo!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv doček od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali ima sve što vam treba i dobro je održavan.

Vlasnici imaju svoj restoran i na stolu su jednostavna, ali vrlo ukusna jela. Nakon antipasti već imate dovoljno. Fine domaće tjestenine i sve to po lijepoj cijeni. Pokušajte bijelo i crveno vino iz regije u kojoj više poljoprivrednika isporučuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio odličan. Tu jedu i lokalni stanovnici, što sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobivate sve što želite. Domaće džemove i med, fina jaja po vašem ukusu, itd. Sve za samo 5 eura po osobi.

Nismo često išli u supermarket s obzirom na izvrsnu kvalitetu hrane i dobar omjer cijene i kvalitete, nije se isplatilo ići tamo. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se oko 10 km iza Asiza na brdu, posljednji kilometar je makadam, ali dobro se može doći. Potrebno je malo potražiti. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala je udaljena sat i pol.

Okolina je lijepa, ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu definitivno preporučljivo!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane najmodavaca ovog lijepog agriturizma. Smeštaj nije bio luksuzan, ali je sve što je potrebno bilo unutra i dobro održavano.

Najmodavci također imaju vlastiti restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela. Nakon predjela, obično ste dovoljno siti. Ukusne domaće tjestenine i to sve po lijepoj cijeni. Pokušajte bijelo i crveno vino iz regije u kojoj više poljoprivrednika dostavlja grožđe. Bijeli Trebbiano bio je sjajan. Ovdje dolaze i lokalci, pa to nešto govori. Doručak je također vrlo bogat i dobijete sve što želite. Domaće džemove i med, dobar kajganu na bilo koji način, itd. Sve što vam treba za samo 5 eura po osobi.

Nismo često odlazili u supermarket zbog izvrsnog omjera cijene i kvalitete hrane, nije vrijedilo truda ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km od Assisija na brdu, a zadnji kilometar je makadam, ali lako dostupan. Malo je teško pronaći. Assisi je udaljen 20 minuta vožnje, a supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sat.

Okolina je lijepa, ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo dobru cijenu definitivno preporučujemo!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topli i gostoljubivi domaćini dočekali su nas u ovom lijepom seoskom turističkom gospodarstvu. Smještaj nije bio luksuzan, ali ima sve što vam treba i dobro je održavan.

Vlasnici također imaju vlastiti restoran i poslužuju jednostavna, ali ukusna jela. Nakon antipasti tanjura zapravo ste već siti. Ukusni domaći rezanci i sve to po pristojnoj cijeni. Probajte bijelo i crveno vino s područja gdje više poljoprivrednika isporučuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio izvrstan. Čak i lokalni stanovnici dolaze ovdje jesti, pa to puno govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaća marmelada i med, ukusno jaje po vašem ukusu, itd., sve što vam treba za samo 5 eura po osobi.

Nismo često odlazili u supermarket, s obzirom na izvrsni omjer kvalitete i cijene hrane, nije bilo potrebe da idemo tamo. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se oko 10 km iza Asiza uzbrdo, a posljednji kilometar je makadamski put, ali dobro dostupan. Treba malo potražiti. Asizi je udaljen 20 minuta vožnje, a supermarket pola sata. Jadransko more udaljeno je 1,5 sat vožnje.

Područje je lijepo, ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo pristojnu cijenu definitivno preporučljivo !!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topla i srdačna dobrodošlica od vlasnika ove divne farme. Smještaj nije bio luksuzan, ali ima sve što vam treba i dobro je održavan.

Vlasnici imaju vlastiti restoran i nude jednostavna, ali vrlo ukusna jela. Nakon anti pasti pašte, već ste siti. Ukusne ručno rađene tjestenine i sve to po pristupačnoj cijeni. Probajte bijelo i crno vino koje dolazi iz regije gdje više farmera isporučuje svoje grožđe. Bijelo Trebbiano je bilo izvrsno. Čak i lokalni stanovnici dolaze ovdje jesti, pa to dovoljno govori. Doručak je vrlo raznolik i dobijete sve što želite. Ručno rađeni džem i med, jaja koja želite, itd. Sve to za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno išli u supermarket, zbog izvrsnog omjera cijene i kvalitete hrane, nije bilo vrijedno toga. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se 10 km udaljen od Assisija na brdu, a zadnjih kilometar je makadam, ali dobro dostupan. Malo je teško pronaći. Assisi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala je udaljena sat i pol.

Područje je prekrasno, ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu definitivno preporučujemo!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topla i srdačna dobrodošlica domaćina ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali ima sve što vam treba i dobro su održavani.

Domaćini također imaju vlastiti restoran i poslužuju jednostavna, ali vrlo ukusna jela. Nakon predjela, zapravo ste već sitni. Fino domaća tjestenina i sve to po pristojnoj cijeni. Probajte bijelo i crno vino iz područja gdje više proizvođača daje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je odličan. Ovdje dolaze i lokalci na večeru pa to dovoljno govori. Doručak je također vrlo bogat i dobivate sve što želite. Domaca marmelada i med, jaja na vaš način, itd. sve za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno obilazili supermarkete zbog izvrsnog omjera cijene i kvalitete hrane, nije vrijedno otići drugdje. Voda za pijenje iz slavine.

Nalazi se oko 10 km iza Asizija, na brdu, a posljednji kilometar je makadam, ali dobro dostupan. Potrebno je malo tražiti. Asizi je udaljen 20 minuta vožnje, a supermarket pola sata. Jadranska obala je udaljena sat i pol.

Područje je lijepo, ali ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučujemo!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv doček od strane vlasnika ove lijepa agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve što vam treba je tamo i dobro je održavan.

Vlasnici također imaju vlastiti restoran i poslužuju jednostavna, ali vrlo ukusna jela. Nakon tanjura antipasti, imate dovoljno hrane. Ukusne domaće tjestenine, a sve to po pristojnoj cijeni. Probajte bijelo i crveno vino regije gdje više seljaka donosi svoje grožđe. Bijela sorta Trebbiano bila je odlična. I lokalci ovdje jedu pa to sve kaže. Doručak je također vrlo obilan i možete dobiti sve što želite. Domaće džemove i med, ukusna jaja po vašoj želji, itd. Sve za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno odlazili u supermarket, s obzirom na izvrsnu cijenu i ukusnu hranu, nije bilo potrebe za odlaskom tamo. Voda za piće iz slavine.

Smješteno je oko 10 km iza Asiza na brdu, a zadnji kilometar je makadam, ali lako pristupačan. Potrebno je pronaći. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, a supermarket je na pola sata. Jadranska obala je udaljena 1,5 sati.

Okolica je lijepa, ali ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo dobru cijenu, definitivno preporučujemo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Jako srdačan i gostoljubiv doček od strane iznajmljivača ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve što vam treba je u njemu i dobro je održavan.

Iznajmljivači također imaju vlastiti restoran i pripremaju jednostavnu, ali vrlo ukusnu hranu. Nakon antipasto tanjura već ste siti. Fini domaći tjestenine i to sve po pristupačnim cijenama. Pokušajte bijeli i crveni vino ove regije gdje više seljaka prodaje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio odličan. Osim toga, tu su i lokalni stanovnici koji dolaze jesti, tako da to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobivate sve što želite. Domaće džemove i med, ukusno jaje po vašem izboru, itd. Sve za samo 5 eura po osobi.

Nismo previše išli u supermarket, zbog izvrsnog omjera cijene i kvalitete hrane, nije bilo potrebe za to. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se deset kilometara iza Asiza na brdu, a posljednji kilometer je makadam, ali lako pristupačan. Treba malo tražiti. Asizi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sat.

Okolina je lijepa, ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo dobru cijenu svakako je preporučljivo!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i srdačan doček od vlasnika ovog lijepog agriturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali ima sve što vam treba i sve je bilo dobro održavano. Vlasnici također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavne, ali veoma ukusne stvari. Nakon anti pasti tanjura zapravo je sve što vam treba. Ukusne domaće tjestenine i to sve po pristupačnoj cijeni. Probajte bijelo i crno vino tog kraja gdje više proizvođača doprema svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je odličan. I domaći ljudi dolaze ovdje jesti pa to dovoljno govori. Doručak je također vrlo opsežan i dobijete sve što želite. Domaća marmelada i med, fino jaje kako želite, itd, sve za samo 5 eura po osobi. Nismo puno išli u supermarket, jer je kvaliteta hrane bila izvrsna u odnosu na cijenu, nije bilo potrebe ići tamo. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se 10 km od Assisija, na brdu, a posljednji km je makadamski put, ali dobro prohodan. Treba malo tražiti. Assisi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadransko more je udaljeno 1,5 sata. Okolina je lijepa, putevi nisu najbolji.

Za opuštajući tjedan i vrlo dobru cijenu, svakako preporučujemo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Jako topao i gostoljubiv doček od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali ima sve što vam treba i dobro je održavan.

Vlasnici također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela. Nakon antipasti, već ste siti. Ukusne ručno rađene tjestenine, sve za pristojnu cijenu. Probajte bijelo i crveno vino iz regije, gdje više farmara donosi svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio vrlo dobar. Čak i lokalci dolaze jesti ovdje, što dovoljno govori. Doručak je također vrlo obilan i dobit ćete sve što želite. Džem i med koji sami proizvode, ukusno kuhano jaje po vašem ukusu i tako dalje, sve za samo 5 EUR po osobi.

Nismo se puno vozali do supermarketa zbog izvrsnog omjera kvalitete i cijene hrane, nije vrijedno truda. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se desetak kilometara iza Asiza na brdu, a posljednji kilometar je makadam, ali dobro je pristupačan. Treba se malo potruditi da ga pronađete. Asizi je udaljen 20 minuta vožnjom, a supermarket 30 minuta. Jadranska obala je udaljena 1,5 sat.

Područje je lijepo, ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo dobru cijenu definitivno preporučujemo!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubivi doček od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali ima sve što vam je potrebno i bio je dobro njegovan.

Vlasnici imaju vlastiti restoran i kuhaju jednostavne, ali ukusne stvari na stolu. Nakon antipasti već je dovoljno. Ukusni domaći tjestenine i sve to po pristojnoj cijeni. Pokušajte bijelo i crveno vino iz regije gdje više poljoprivrednika isporučuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je odličan. Čak i lokalno stanovništvo dolazi ovdje jesti, što dovoljno govori. Doručak je također vrlo bogat i dobivate sve što želite. Domaća marmelada i med, ukusno jaje kako želite, sve posluženo za samo 5 eura po osobi.

Nismo često odlazili u supermarket, s obzirom na izvrsnu ravnotežu cijene i kvalitete hrane, nije vrijedno otići tamo. Pijte vodu iz slavine.

Nalazi se oko 10 km od Asiza, na brdu, a zadnji kilometar je makadam, ali dobro dostupan. Traži se malo. Asiza je udaljena 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala je udaljena sat i pol vremena.

Okolica je lijepa, ali ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučujemo!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topla i gostoljubiva dobrodošlica od strane vlasnika ovog lijepog seoskog turizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve što vam je potrebno se nalazi unutra i bilo je dobro održavano.

Vlasnici također imaju vlastiti restoran i pripremaju jednostavne, ali vrlo ukusne obroke. Nakon antipasti, već imate dovoljno. Fino domaće tjestenine i sve to po pristupačnoj cijeni. Probajte bijelo i crveno vino iz područja gdje više poljoprivrednika isporučuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio dobar. Ovdje dolaze i lokalci, pa to dosta govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaća marmelada i med, jaje po vašem ukusu itd. sve po cijeni od samo 5 EUR po osobi.

Nismo često odlazili u supermarket, s obzirom na izvrsnu razinu kvalitete i ukusne obroke, nije vrijedno napora. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se oko 10 km iza Asiza uzbrdo, a posljednji kilometri su makadam, ali dobro prohodni. Malo ga je teže pronaći. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, a supermarketi pola sata. Jadransko more je udaljeno 1,5 sat vožnje.

Područje je lijepo, ali ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo pristupačnu cijenu, definitivno preporučljivo!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topla i gostoljubiva dobrodošlica od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve što vam treba je unutra i bilo je dobro održavano.

Vlasnici imaju vlastiti restoran u kojem kuhaju jednostavne, ali vrlo ukusne obroke. Nakon predjela, već ste dovoljno siti. Ukusne domaće tjestenine i sve to po dobroj cijeni. Pokušajte bijelo i crveno vino iz regije u kojoj više poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio izvrstan. Čak i lokalni stanovnici ovdje dolaze jesti, pa to dovoljno govori. Doručak je vrlo opsežan i dobivate sve što želite. Domaće marmelade i med, jaja po vašoj želji, itd., sve za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno išli u supermarket, s obzirom na izvrsnu kvalitetu hrane po vrlo povoljnoj cijeni, nije bilo potrebe. Voda za piće dolazi iz slavine.

Nalazi se približno 10 kilometara iza Assisija uzbrdo, a posljednji kilometar je makadamski put, ali lako dostupan. Potrebno je malo tražiti. Assisi je udaljen 20 minuta vožnje, a supermarket pola sata. Jadransko more je udaljeno 1,5 sat vožnje.

Okolica je lijepa, ali ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučujemo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo srdačan doček od strane vlasnika ove lijepo uređene seoske kuće. Smještaj nije bio luksuzan, ali ima sve što vam je potrebno i dobro je održavan. Vlasnici imaju vlastiti restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela. Nakon prvog tečaja već ste siti. Fine ručno rađene tjestenine i sve to po prihvatljivim cijenama. Preporučamo bijelo i crveno vino tog područja gdje nekoliko vinara donosi svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio super. Čak dolaze ovdje i lokalni stanovnici, tako da to dovoljno govori. Doručak je također vrlo raznovrstan, s domaćom marmeladom i medom, ukusnim jajima po vašem željenom načinu pripreme i sve ostalo za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno išli u supermarket, jer je odličan omjer cijene i kvalitete hrane u restoranu, a i činjenica da je voda iz slavine pitka.

Nalazi se nekih 10 kilometara iza Asisija, na brdu, a posljednji kilometar je makadamski put, ali dobro pristupačan. Asizi je udaljen samo 20 minuta vožnje, a supermarket pola sata. Jadransko more je udaljeno 1,5 sata.

Područje je lijepo, ali ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo dobru cijenu, definitivno ga preporučujemo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo srdačan i gostoljubiv doček od strane vlasnika ove lijepe agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve što vam treba je unutra i vrlo dobro njegovan.

Vlasnici imaju vlastiti restoran i na stol donose jednostavna, ali vrlo ukusna jela. Nakon tanjura aperitiva, već imate dovoljno. Ukusne domaće tjestenine, sve za pristojnu cijenu. Pokušajte bijelo i crno vino iz regije odakle nekoliko poljoprivrednika donosi svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio sjajan. čak i domaći ljudi dolaze ovdje jesti, što dovoljno govori. Doručak je također vrlo obilan i dobivate sve što želite. Domaća džem i med, ukusan kuhani jaje, itd. sve to za samo 5 eura po osobi.

Nismo često išli u supermarket zbog izvrsne omjere cijene i kvalitete hrane, nema potrebe za time. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se 10 km iza Assisija uzbrdo, a posljednji kilometar je šljunčana cesta, ali lako dostupna. Potrebno je malo traženja. Assisi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sat.

Okruženje je prekrasno, ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučljivo !!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topli i gostoljubivi doček od strane vlasnika ove lijepe agroturističke kuće. Smještaj nije bio raskošan, ali ima sve što vam treba i dobro je održavan.

Vlasnici imaju svoj restoran, gdje jednostavno kuhanje ima preukusna jela. Nakon dvije predjela ste već siti. Ukusne tjestenine od domaćih proizvoda i sve to za pristojnu cijenu. Probajte bijelo i crveno vino koje dolazi iz regije gdje više uzgajivača uzgaja svoje grožđe. Bijeli Trebbiano je bio izvrstan. Čak i lokalni stanovnici dolaze ovdje jesti, što dovoljno govori. Doručak je također vrlo opsežan i dobivate sve što želite. Domaće džemove i med, dobar kuhani jaje, itd. Sve za samo 5 eura po osobi.

Nismo često išli u supermarket, jer je hrana bila izvrsne kvalitete i cijene, nije bilo potrebe za tim. Voda za piće iz slavine.

Nalazi se oko 10 km od Asizija uzbrdo, a posljednji kilometar je makadam, ali lako se dolazi do tamo. Asizi je udaljen 20 minuta vožnje, a supermarket je pola sata. Jadranska obala je udaljena 1,5 sati.

Područje je lijepo, ali ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo lijepu cijenu, svakako preporučljivo!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topli i gostoljubivi domaćini dočekali su nas u ovom lijepom agriturizmu. Smještaj nije bio luksuzan, ali sadržavao je sve što vam treba i bio je dobro održavan.

Domaćini imaju vlastiti restoran i služe jednostavne, ali vrlo ukusne obroke. Nakon antipasti jela, zadovoljni ste. Fini domaći tjestenine sve to za pristojnu cijenu. Pokušajte bijelo i crveno vino iz regije gdje se više uzgajivača bavi uzgojem grožđa. Bijela sorta Trebbiano bila je vrlo dobra. Čak i lokalci tu dolaze na jelo, što je dovoljan pokazatelj. Doručak je također vrlo obilan i možete dobiti sve što poželite, domaći pekmezi i med, jaja po vašem željenom načinu pripreme, itd. Sve to za samo 5 eura po osobi.

Nismo često išli u trgovinu, s obzirom na izvrsnu kvalitetu hrane i pristupačne cijene, nije bilo potrebe. Voda iz slavine je za piće.

Agriturismo se nalazi oko 10 km od Assisija uz brdo, posljednji kilometar je makadam, ali dobro prohodan. Malo je teško pronaći. Assisi je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata, dok je Jadransko more udaljeno sat i pol vožnje.

Okolina je lijepa, ali ceste nisu najbolje.

Za opuštajući tjedan i vrlo pristupačnu cijenu, definitivno preporučljivo!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve je u njemu ono što vam treba i bilo je dobro njegovano.

Domaćini također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela

stvari na stolu. Nakon anti pasti jela već vam je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijela i crna vina regije za koje nekoliko poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je dobar. Ovdje dolaze jesti i domaći ljudi, pa to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd. svi dodaci za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno bili u supermarketu, s obzirom na odličan omjer kvalitete Prince i ukusnu hranu, ne isplati se ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km iza Asiza uz planinu, a zadnji km je šljunčana staza, ali lako dostupna. Traži se. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Kraj je lijep, ceste nisu dobre.

Definitivno preporučeno za opušten tjedan i vrlo povoljnu cijenu!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve je u njemu ono što vam treba i bilo je dobro njegovano.

Domaćini također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela

stvari na stolu. Nakon anti pasti jela već vam je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijela i crna vina regije za koje nekoliko poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je dobar. Ovdje dolaze jesti i domaći ljudi, pa to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd. svi dodaci za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno bili u supermarketu, s obzirom na odličan omjer kvalitete Prince i ukusnu hranu, ne isplati se ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km iza Asiza uz planinu, a zadnji km je šljunčana staza, ali lako dostupna. Traži se. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Kraj je lijep, ceste nisu dobre.

Za opušteni tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučujemo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve je u njemu ono što vam treba i bilo je dobro njegovano.

Domaćini također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela

stvari na stolu. Nakon anti pasti jela već vam je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijela i crna vina regije za koje nekoliko poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je dobar. Ovdje dolaze jesti i domaći ljudi, pa to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd. svi dodaci za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno bili u supermarketu, s obzirom na odličan omjer kvalitete Prince i ukusnu hranu, ne isplati se ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km iza Asiza uz planinu, a zadnji km je šljunčana staza, ali lako dostupna. Traži se. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Kraj je lijep, ceste nisu dobre.

Za opušteni tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučujemo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve je u njemu ono što vam treba i bilo je dobro njegovano.

Domaćini također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela

stvari na stolu. Nakon anti pasti jela već vam je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijela i crna vina iz regije za koju nekoliko poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je dobar. Ovdje dolaze jesti i domaći ljudi, pa to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd. svi dodaci za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno bili u supermarketu, s obzirom na odličan omjer kvalitete Prince i ukusnu hranu, ne isplati se ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km iza Asiza uz planinu, a zadnji km je šljunčana staza, ali lako dostupna. Traži se. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Kraj je lijep, ceste nisu dobre.

Definitivno preporučeno za opušten tjedan i vrlo povoljnu cijenu!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve je u njemu ono što vam treba i bilo je dobro njegovano.

Domaćini također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela

stvari na stolu. Nakon anti pasti jela već vam je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijela i crna vina regije za koje nekoliko poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je dobar. Ovdje dolaze jesti i domaći ljudi, pa to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd. svi dodaci za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno bili u supermarketu, s obzirom na odličan omjer kvalitete Prince i ukusnu hranu, ne isplati se ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km iza Asiza uz planinu, a zadnji km je šljunčana staza, ali lako dostupna. Traži se. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Kraj je lijep, ceste nisu dobre.

Za opušteni tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučujemo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve je u njemu ono što vam treba i bilo je dobro njegovano.

Domaćini također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela

stvari na stolu. Nakon anti pasti jela već vam je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijela i crna vina regije za koje nekoliko poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je dobar. Ovdje dolaze jesti i domaći ljudi, pa to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd. svi dodaci za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno bili u supermarketu, s obzirom na odličan omjer kvalitete Prince i ukusnu hranu, ne isplati se ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km iza Asiza uz planinu, a zadnji km je šljunčana staza, ali lako dostupna. Traži se. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Kraj je lijep, ceste nisu dobre.

Za opušteni tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučujemo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve je u njemu ono što vam treba i bilo je dobro njegovano.

Domaćini također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela

stvari na stolu. Nakon anti pasti jela već vam je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijela i crna vina regije za koje nekoliko poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je dobar. Ovdje dolaze jesti i domaći ljudi, pa to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd. svi dodaci za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno bili u supermarketu, s obzirom na odličan omjer kvalitete Prince i ukusnu hranu, ne isplati se ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km iza Asiza uz planinu, a zadnji km je šljunčana staza, ali lako dostupna. Traži se. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Kraj je lijep, ceste nisu dobre.

Definitivno preporučeno za opušten tjedan i vrlo povoljnu cijenu!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve je u njemu ono što vam treba i bilo je dobro njegovano.

Domaćini također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela

stvari na stolu. Nakon anti pasti jela već vam je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijela i crna vina regije za koje nekoliko poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je dobar. Ovdje dolaze jesti i domaći ljudi, pa to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd. svi dodaci za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno bili u supermarketu, s obzirom na odličan omjer kvalitete Prince i ukusnu hranu, ne isplati se ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km iza Asiza uz planinu, a zadnji km je šljunčana staza, ali lako dostupna. Traži se. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Kraj je lijep, ceste nisu dobre.

Za opušteni tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučujemo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve je u njemu ono što vam treba i bilo je dobro njegovano.

Domaćini također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela

stvari na stolu. Nakon anti pasti jela već vam je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijela i crna vina regije za koje nekoliko poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je dobar. Ovdje dolaze jesti i domaći ljudi, pa to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd. svi dodaci za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno bili u supermarketu, s obzirom na odličan omjer kvalitete Prince i ukusnu hranu, ne isplati se ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km iza Asiza uz planinu, a zadnji km je šljunčana staza, ali lako dostupna. Traži se. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Kraj je lijep, ceste nisu dobre.

Za opušteni tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučujemo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve je u njemu ono što vam treba i bilo je dobro njegovano.

Domaćini također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela

stvari na stolu. Nakon anti pasti jela već vam je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijela i crna vina regije za koje nekoliko poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je dobar. Ovdje dolaze jesti i domaći ljudi, pa to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd. svi dodaci za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno bili u supermarketu, s obzirom na odličan omjer kvalitete Prince i ukusnu hranu, ne isplati se ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km iza Asiza uz planinu, a zadnji km je šljunčana staza, ali lako dostupna. Traži se. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Kraj je lijep, ceste nisu dobre.

Za opušteni tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučujemo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve je u njemu ono što vam treba i bilo je dobro njegovano.

Domaćini također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela

stvari na stolu. Nakon anti pasti jela već vam je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijela i crna vina regije za koje nekoliko poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je dobar. Ovdje dolaze jesti i domaći ljudi, pa to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd. svi dodaci za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno bili u supermarketu, s obzirom na odličan omjer kvalitete Prince i ukusnu hranu, ne isplati se ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km iza Asiza uz planinu, a zadnji km je šljunčana staza, ali lako dostupna. Traži se. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Kraj je lijep, ceste nisu dobre.

Definitivno preporučeno za opušten tjedan i vrlo povoljnu cijenu!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve je u njemu ono što vam treba i bilo je dobro njegovano.

Domaćini također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela

stvari na stolu. Nakon anti pasti jela već vam je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijela i crna vina regije za koje nekoliko poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je dobar. Ovdje dolaze jesti i domaći ljudi, pa to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd. svi dodaci za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno bili u supermarketu, s obzirom na odličan omjer kvalitete Prince i ukusnu hranu, ne isplati se ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km iza Asiza uz planinu, a zadnji km je šljunčana staza, ali lako dostupna. Traži se. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Kraj je lijep, ceste nisu dobre.

Za opušteni tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučujemo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve je u njemu ono što vam treba i bilo je dobro njegovano.

Domaćini također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela

stvari na stolu. Nakon anti pasti jela već vam je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijela i crna vina regije za koje nekoliko poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je dobar. Ovdje dolaze jesti i domaći ljudi, pa to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd. svi dodaci za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno bili u supermarketu, s obzirom na odličan omjer kvalitete Prince i ukusnu hranu, ne isplati se ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km iza Asiza uz planinu, a zadnji km je šljunčana staza, ali lako dostupna. Traži se. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Kraj je lijep, ceste nisu dobre.

Za opušteni tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučujemo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve je u njemu ono što vam treba i bilo je dobro njegovano.

Domaćini također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela

stvari na stolu. Nakon anti pasti jela već vam je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijela i crna vina regije za koje nekoliko poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je dobar. Ovdje dolaze jesti i domaći ljudi, pa to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd. svi dodaci za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno bili u supermarketu, s obzirom na odličan omjer kvalitete Prince i ukusnu hranu, ne isplati se ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km iza Asiza uz planinu, a zadnji km je šljunčana staza, ali lako dostupna. Traži se. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Kraj je lijep, ceste nisu dobre.

Definitivno preporučeno za opušten tjedan i vrlo povoljnu cijenu!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve je u njemu ono što vam treba i bilo je dobro njegovano.

Domaćini također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela

stvari na stolu. Nakon anti pasti jela već vam je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijela i crna vina regije za koje nekoliko poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je dobar. Ovdje dolaze jesti i domaći ljudi, pa to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd. svi dodaci za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno bili u supermarketu, s obzirom na odličan omjer kvalitete Prince i ukusnu hranu, ne isplati se ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km iza Asiza uz planinu, a zadnji km je šljunčana staza, ali lako dostupna. Traži se. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Kraj je lijep, ceste nisu dobre.

Za opušteni tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučujemo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve je u njemu ono što vam treba i bilo je dobro njegovano.

Domaćini također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela

stvari na stolu. Nakon anti pasti jela već vam je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijela i crna vina regije za koje nekoliko poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je dobar. Ovdje dolaze jesti i domaći ljudi, pa to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd. svi dodaci za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno bili u supermarketu, s obzirom na odličan omjer kvalitete Prince i ukusnu hranu, ne isplati se ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km iza Asiza uz planinu, a zadnji km je šljunčana staza, ali lako dostupna. Traži se. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Kraj je lijep, ceste nisu dobre.

Za opušteni tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučujemo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve je u njemu ono što vam treba i bilo je dobro njegovano.

Domaćini također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela

stvari na stolu. Nakon anti pasti jela već vam je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijela i crna vina regije za koje nekoliko poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je dobar. Ovdje dolaze jesti i domaći ljudi, pa to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd. svi dodaci za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno bili u supermarketu, s obzirom na odličan omjer kvalitete Prince i ukusnu hranu, ne isplati se ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km iza Asiza uz planinu, a zadnji km je šljunčana staza, ali lako dostupna. Traži se. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Kraj je lijep, ceste nisu dobre.

Za opušteni tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučujemo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve je u njemu ono što vam treba i bilo je dobro njegovano.

Domaćini također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela

stvari na stolu. Nakon anti pasti jela već vam je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijela i crna vina regije za koje nekoliko poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je dobar. Ovdje dolaze jesti i domaći ljudi, pa to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd. svi dodaci za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno bili u supermarketu, s obzirom na odličan omjer kvalitete Prince i ukusnu hranu, ne isplati se ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km iza Asiza uz planinu, a zadnji km je šljunčana staza, ali lako dostupna. Traži se. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Kraj je lijep, ceste nisu dobre.

Za opušteni tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučujemo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve je u njemu ono što vam treba i bilo je dobro njegovano.

Domaćini također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela

stvari na stolu. Nakon anti pasti jela već vam je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijela i crna vina regije za koje nekoliko poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je dobar. Ovdje dolaze jesti i domaći ljudi, pa to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd. svi dodaci za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno bili u supermarketu, s obzirom na odličan omjer kvalitete Prince i ukusnu hranu, ne isplati se ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km iza Asiza uz planinu, a zadnji km je šljunčana staza, ali lako dostupna. Traži se. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Kraj je lijep, ceste nisu dobre.

Za opušteni tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučujemo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve je u njemu ono što vam treba i bilo je dobro njegovano.

Domaćini također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela

stvari na stolu. Nakon anti pasti jela već vam je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijela i crna vina regije za koje nekoliko poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je dobar. Ovdje dolaze jesti i domaći ljudi, pa to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd. svi dodaci za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno bili u supermarketu, s obzirom na odličan omjer kvalitete Prince i ukusnu hranu, ne isplati se ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km iza Asiza uz planinu, a zadnji km je šljunčana staza, ali lako dostupna. Traži se. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Kraj je lijep, ceste nisu dobre.

Za opušteni tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučujemo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve je u njemu ono što vam treba i bilo je dobro njegovano.

Domaćini također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela

stvari na stolu. Nakon anti pasti jela već vam je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijela i crna vina regije za koje nekoliko poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je dobar. Ovdje dolaze jesti i domaći ljudi, pa to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd. svi dodaci za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno bili u supermarketu, s obzirom na odličan omjer kvalitete Prince i ukusnu hranu, ne isplati se ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km iza Asiza uz planinu, a zadnji km je šljunčana staza, ali lako dostupna. Traži se. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Kraj je lijep, ceste nisu dobre.

Za opušteni tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučujemo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve je u njemu ono što vam treba i bilo je dobro njegovano.

Domaćini također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela

stvari na stolu. Nakon anti pasti jela već vam je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijela i crna vina regije za koje nekoliko poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je dobar. Ovdje dolaze jesti i domaći ljudi, pa to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd. svi dodaci za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno bili u supermarketu, s obzirom na odličan omjer kvalitete Prince i ukusnu hranu, ne isplati se ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km iza Asiza uz planinu, a zadnji km je šljunčana staza, ali lako dostupna. Traži se. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Kraj je lijep, ceste nisu dobre.

Za opušteni tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučujemo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve je u njemu ono što vam treba i bilo je dobro njegovano.

Domaćini također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela

stvari na stolu. Nakon anti pasti jela već vam je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijela i crna vina regije za koje nekoliko poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je dobar. Ovdje dolaze jesti i domaći ljudi, pa to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd. svi dodaci za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno bili u supermarketu, s obzirom na odličan omjer kvalitete Prince i ukusnu hranu, ne isplati se ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km iza Asiza uz planinu, a zadnji km je šljunčana staza, ali lako dostupna. Traži se. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Kraj je lijep, ceste nisu dobre.

Definitivno preporučeno za opušten tjedan i vrlo povoljnu cijenu!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve je u njemu ono što vam treba i bilo je dobro njegovano.

Domaćini također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela

stvari na stolu. Nakon anti pasti jela već vam je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijela i crna vina regije za koje nekoliko poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je dobar. Ovdje dolaze jesti i domaći ljudi, pa to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd. svi dodaci za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno bili u supermarketu, s obzirom na odličan omjer kvalitete Prince i ukusnu hranu, ne isplati se ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km iza Asiza uz planinu, a zadnji km je šljunčana staza, ali lako dostupna. Traži se. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Kraj je lijep, ceste nisu dobre.

Za opušteni tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučujemo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve je u njemu ono što vam treba i bilo je dobro njegovano.

Domaćini također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela

stvari na stolu. Nakon anti pasti jela već vam je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijela i crna vina regije za koje nekoliko poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je dobar. Ovdje dolaze jesti i domaći ljudi, pa to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd. svi dodaci za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno bili u supermarketu, s obzirom na odličan omjer kvalitete Prince i ukusnu hranu, ne isplati se ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km iza Asiza uz planinu, a zadnji km je šljunčana staza, ali lako dostupna. Traži se. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Kraj je lijep, ceste nisu dobre.

Za opušteni tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučujemo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve je u njemu ono što vam treba i bilo je dobro njegovano.

Domaćini također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela

stvari na stolu. Nakon anti pasti jela već vam je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijela i crna vina regije za koje nekoliko poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je dobar. Ovdje dolaze jesti i domaći ljudi, pa to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd. svi dodaci za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno bili u supermarketu, s obzirom na odličan omjer kvalitete Prince i ukusnu hranu, ne isplati se ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km iza Asiza uz planinu, a zadnji km je šljunčana staza, ali lako dostupna. Traži se. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Kraj je lijep, ceste nisu dobre.

Za opušteni tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučujemo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve je u njemu ono što vam treba i bilo je dobro njegovano.

Domaćini također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela

stvari na stolu. Nakon anti pasti jela već vam je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijela i crna vina regije za koje nekoliko poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je dobar. Ovdje dolaze jesti i domaći ljudi, pa to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd. svi dodaci za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno bili u supermarketu, s obzirom na odličan omjer kvalitete Prince i ukusnu hranu, ne isplati se ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km iza Asiza uz planinu, a zadnji km je šljunčana staza, ali lako dostupna. Traži se. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Kraj je lijep, ceste nisu dobre.

Definitivno preporučeno za opušten tjedan i vrlo povoljnu cijenu!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve je u njemu ono što vam treba i bilo je dobro njegovano.

Domaćini također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela

stvari na stolu. Nakon anti pasti jela već vam je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijela i crna vina regije za koje nekoliko poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je dobar. Ovdje dolaze jesti i domaći ljudi, pa to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd. svi dodaci za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno bili u supermarketu, s obzirom na odličan omjer kvalitete Prince i ukusnu hranu, ne isplati se ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km iza Asiza uz planinu, a zadnji km je šljunčana staza, ali lako dostupna. Traži se. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Kraj je lijep, ceste nisu dobre.

Za opušteni tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučujemo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve je u njemu ono što vam treba i bilo je dobro njegovano.

Domaćini također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela

stvari na stolu. Nakon anti pasti jela već vam je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijela i crna vina regije za koje nekoliko poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je dobar. Ovdje dolaze jesti i domaći ljudi, pa to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd. svi dodaci za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno bili u supermarketu, s obzirom na odličan omjer kvalitete Prince i ukusnu hranu, ne isplati se ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km iza Asiza uz planinu, a zadnji km je šljunčana staza, ali lako dostupna. Traži se. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Kraj je lijep, ceste nisu dobre.

Za opušteni tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučujemo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve je u njemu ono što vam treba i bilo je dobro njegovano.

Domaćini također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela

stvari na stolu. Nakon anti pasti jela već vam je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijela i crna vina regije za koje nekoliko poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je dobar. Ovdje dolaze jesti i domaći ljudi, pa to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd. svi dodaci za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno bili u supermarketu, s obzirom na odličan omjer kvalitete Prince i ukusnu hranu, ne isplati se ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km iza Asiza uz planinu, a zadnji km je šljunčana staza, ali lako dostupna. Traži se. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Kraj je lijep, ceste nisu dobre.

Definitivno preporučeno za opušten tjedan i vrlo povoljnu cijenu!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve je u njemu ono što vam treba i bilo je dobro njegovano.

Domaćini također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela

stvari na stolu. Nakon anti pasti jela već vam je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijela i crna vina regije za koje nekoliko poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je dobar. Ovdje dolaze jesti i domaći ljudi, pa to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd. svi dodaci za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno bili u supermarketu, s obzirom na odličan omjer kvalitete Prince i ukusnu hranu, ne isplati se ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km iza Asiza uz planinu, a zadnji km je šljunčana staza, ali lako dostupna. Traži se. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Kraj je lijep, ceste nisu dobre.

Za opušteni tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučujemo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve je u njemu ono što vam treba i bilo je dobro njegovano.

Domaćini također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela

stvari na stolu. Nakon anti pasti jela već vam je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijela i crna vina regije za koje nekoliko poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je dobar. Ovdje dolaze jesti i domaći ljudi, pa to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd. svi dodaci za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno bili u supermarketu, s obzirom na odličan omjer kvalitete Prince i ukusnu hranu, ne isplati se ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km iza Asiza uz planinu, a zadnji km je šljunčana staza, ali lako dostupna. Traži se. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Kraj je lijep, ceste nisu dobre.

Definitivno preporučeno za opušten tjedan i vrlo povoljnu cijenu!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve je u njemu ono što vam treba i bilo je dobro njegovano.

Domaćini također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela

stvari na stolu. Nakon anti pasti jela već vam je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijela i crna vina regije za koje nekoliko poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je dobar. Ovdje dolaze jesti i domaći ljudi, pa to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd. svi dodaci za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno bili u supermarketu, s obzirom na odličan omjer kvalitete Prince i ukusnu hranu, ne isplati se ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km iza Asiza uz planinu, a zadnji km je šljunčana staza, ali lako dostupna. Traži se. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Kraj je lijep, ceste nisu dobre.

Za opušteni tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučujemo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve je u njemu ono što vam treba i bilo je dobro njegovano.

Domaćini također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela

stvari na stolu. Nakon anti pasti jela već vam je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijela i crna vina regije za koje nekoliko poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je dobar. Ovdje dolaze jesti i domaći ljudi, pa to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd. svi dodaci za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno bili u supermarketu, s obzirom na odličan omjer kvalitete Prince i ukusnu hranu, ne isplati se ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km iza Asiza uz planinu, a zadnji km je šljunčana staza, ali lako dostupna. Traži se. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Kraj je lijep, ceste nisu dobre.

Za opušteni tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučujemo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve je u njemu ono što vam treba i bilo je dobro njegovano.

Domaćini također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela

stvari na stolu. Nakon anti pasti jela već vam je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijela i crna vina regije za koje nekoliko poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je dobar. Ovdje dolaze jesti i domaći ljudi, pa to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd. svi dodaci za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno bili u supermarketu, s obzirom na odličan omjer kvalitete Prince i ukusnu hranu, ne isplati se ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km iza Asiza uz planinu, a zadnji km je šljunčana staza, ali lako dostupna. Traži se. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Kraj je lijep, ceste nisu dobre.

Za opušteni tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučujemo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve je u njemu ono što vam treba i bilo je dobro njegovano.

Domaćini također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela

stvari na stolu. Nakon anti pasti jela već vam je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijela i crna vina regije za koje nekoliko poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je dobar. Ovdje dolaze jesti i domaći ljudi, pa to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd. svi dodaci za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno bili u supermarketu, s obzirom na odličan omjer kvalitete Prince i ukusnu hranu, ne isplati se ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km iza Asiza uz planinu, a zadnji km je šljunčana staza, ali lako dostupna. Traži se. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Kraj je lijep, ceste nisu dobre.

Za opušteni tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučujemo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve je u njemu ono što vam treba i bilo je dobro njegovano.

Domaćini također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela

stvari na stolu. Nakon anti pasti jela već vam je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijela i crna vina regije za koje nekoliko poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je dobar. Ovdje dolaze jesti i domaći ljudi, pa to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd. svi dodaci za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno bili u supermarketu, s obzirom na odličan omjer kvalitete Prince i ukusnu hranu, ne isplati se ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km iza Asiza uz planinu, a zadnji km je šljunčana staza, ali lako dostupna. Traži se. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Kraj je lijep, ceste nisu dobre.

Definitivno preporučeno za opušten tjedan i vrlo povoljnu cijenu!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve je u njemu ono što vam treba i bilo je dobro njegovano.

Domaćini također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela

stvari na stolu. Nakon anti pasti jela već vam je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijela i crna vina regije za koje nekoliko poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je dobar. Ovdje dolaze jesti i domaći ljudi, pa to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd. svi dodaci za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno bili u supermarketu, s obzirom na odličan omjer kvalitete Prince i ukusnu hranu, ne isplati se ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km iza Asiza uz planinu, a zadnji km je šljunčana staza, ali lako dostupna. Traži se. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Kraj je lijep, ceste nisu dobre.

Za opušteni tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučujemo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve je u njemu ono što vam treba i bilo je dobro njegovano.

Domaćini također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela

stvari na stolu. Nakon anti pasti jela već vam je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijela i crna vina regije za koje nekoliko poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je dobar. Ovdje dolaze jesti i domaći ljudi, pa to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd. svi dodaci za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno bili u supermarketu, s obzirom na odličan omjer kvalitete Prince i ukusnu hranu, ne isplati se ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km iza Asiza uz planinu, a zadnji km je šljunčana staza, ali lako dostupna. Traži se. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Kraj je lijep, ceste nisu dobre.

Za opušteni tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučujemo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve je u njemu ono što vam treba i bilo je dobro njegovano.

Domaćini također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela

stvari na stolu. Nakon anti pasti jela već vam je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijela i crna vina regije za koje nekoliko poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je dobar. Ovdje dolaze jesti i domaći ljudi, pa to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd. svi dodaci za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno bili u supermarketu, s obzirom na odličan omjer kvalitete Prince i ukusnu hranu, ne isplati se ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km iza Asiza uz planinu, a zadnji km je šljunčana staza, ali lako dostupna. Traži se. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Kraj je lijep, ceste nisu dobre.

Definitivno preporučeno za opušten tjedan i vrlo povoljnu cijenu!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve je u njemu ono što vam treba i bilo je dobro njegovano.

Domaćini također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela

stvari na stolu. Nakon anti pasti jela već vam je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijela i crna vina regije za koje nekoliko poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je dobar. Ovdje dolaze jesti i domaći ljudi, pa to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd. svi dodaci za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno bili u supermarketu, s obzirom na odličan omjer kvalitete Prince i ukusnu hranu, ne isplati se ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km iza Asiza uz planinu, a zadnji km je šljunčana staza, ali lako dostupna. Traži se. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Kraj je lijep, ceste nisu dobre.

Definitivno preporučeno za opušten tjedan i vrlo povoljnu cijenu!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve je u njemu ono što vam treba i bilo je dobro njegovano.

Domaćini također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela

stvari na stolu. Nakon anti pasti jela već vam je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijela i crna vina regije za koje nekoliko poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je dobar. Ovdje dolaze jesti i domaći ljudi, pa to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd. svi dodaci za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno bili u supermarketu, s obzirom na odličan omjer kvalitete Prince i ukusnu hranu, ne isplati se ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km iza Asiza uz planinu, a zadnji km je šljunčana staza, ali lako dostupna. Traži se. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Kraj je lijep, ceste nisu dobre.

Za opušteni tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučujemo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve je u njemu ono što vam treba i bilo je dobro njegovano.

Domaćini također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela

stvari na stolu. Nakon anti pasti jela već vam je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijela i crna vina regije za koje nekoliko poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je dobar. Ovdje dolaze jesti i domaći ljudi, pa to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd. svi dodaci za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno bili u supermarketu, s obzirom na odličan omjer kvalitete Prince i ukusnu hranu, ne isplati se ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km iza Asiza uz planinu, a zadnji km je šljunčana staza, ali lako dostupna. Traži se. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Kraj je lijep, ceste nisu dobre.

Za opušteni tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučujemo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve je u njemu ono što vam treba i bilo je dobro njegovano.

Domaćini također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela

stvari na stolu. Nakon anti pasti jela već vam je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijela i crna vina regije za koje nekoliko poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je dobar. Ovdje dolaze jesti i domaći ljudi, pa to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd. svi dodaci za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno bili u supermarketu, s obzirom na odličan omjer kvalitete Prince i ukusnu hranu, ne isplati se ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km iza Asiza uz planinu, a zadnji km je šljunčana staza, ali lako dostupna. Traži se. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Kraj je lijep, ceste nisu dobre.

Za opušteni tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučujemo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve je u njemu ono što vam treba i bilo je dobro njegovano.

Domaćini također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela

stvari na stolu. Nakon anti pasti jela već vam je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijela i crna vina regije za koje nekoliko poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je dobar. Ovdje dolaze jesti i domaći ljudi, pa to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd. svi dodaci za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno bili u supermarketu, s obzirom na odličan omjer kvalitete Prince i ukusnu hranu, ne isplati se ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km iza Asiza uz planinu, a zadnji km je šljunčana staza, ali lako dostupna. Traži se. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Kraj je lijep, ceste nisu dobre.

Za opušteni tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučujemo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve je u njemu ono što vam treba i bilo je dobro njegovano.

Domaćini također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela

stvari na stolu. Nakon anti pasti jela već vam je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijela i crna vina regije za koje nekoliko poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je dobar. Ovdje dolaze jesti i domaći ljudi, pa to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd. svi dodaci za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno bili u supermarketu, s obzirom na odličan omjer kvalitete Prince i ukusnu hranu, ne isplati se ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km iza Asiza uz planinu, a zadnji km je šljunčana staza, ali lako dostupna. Traži se. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Kraj je lijep, ceste nisu dobre.

Za opušteni tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučujemo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve je u njemu ono što vam treba i bilo je dobro njegovano.

Domaćini također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela

stvari na stolu. Nakon anti pasti jela već vam je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijela i crna vina regije za koje nekoliko poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je dobar. Ovdje dolaze jesti i domaći ljudi, pa to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd. svi dodaci za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno bili u supermarketu, s obzirom na odličan omjer kvalitete Prince i ukusnu hranu, ne isplati se ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km iza Asiza uz planinu, a zadnji km je šljunčana staza, ali lako dostupna. Traži se. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Kraj je lijep, ceste nisu dobre.

Za opušteni tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučujemo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve je u njemu ono što vam treba i bilo je dobro njegovano.

Domaćini također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela

stvari na stolu. Nakon anti pasti jela već vam je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijela i crna vina regije za koje nekoliko poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je dobar. Ovdje dolaze jesti i domaći ljudi, pa to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd. svi dodaci za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno bili u supermarketu, s obzirom na odličan omjer kvalitete Prince i ukusnu hranu, ne isplati se ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km iza Asiza uz planinu, a zadnji km je šljunčana staza, ali lako dostupna. Traži se. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Kraj je lijep, ceste nisu dobre.

Za opušteni tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučujemo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve je u njemu ono što vam treba i bilo je dobro njegovano.

Domaćini također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela

stvari na stolu. Nakon anti pasti jela već vam je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijela i crna vina regije za koje nekoliko poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je dobar. Ovdje dolaze jesti i domaći ljudi, pa to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd. svi dodaci za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno bili u supermarketu, s obzirom na odličan omjer kvalitete Prince i ukusnu hranu, ne isplati se ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km iza Asiza uz planinu, a zadnji km je šljunčana staza, ali lako dostupna. Traži se. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Kraj je lijep, ceste nisu dobre.

Za opušteni tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučujemo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve je u njemu ono što vam treba i bilo je dobro njegovano.

Domaćini također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela

stvari na stolu. Nakon anti pasti jela već vam je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijela i crna vina regije za koje nekoliko poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je dobar. Ovdje dolaze jesti i domaći ljudi, pa to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd. svi dodaci za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno bili u supermarketu, s obzirom na odličan omjer kvalitete Prince i ukusnu hranu, ne isplati se ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km iza Asiza uz planinu, a zadnji km je šljunčana staza, ali lako dostupna. Traži se. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Kraj je lijep, ceste nisu dobre.

Definitivno preporučeno za opušten tjedan i vrlo povoljnu cijenu!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve je u njemu ono što vam treba i bilo je dobro njegovano.

Domaćini također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela

stvari na stolu. Nakon anti pasti jela već vam je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijela i crna vina regije za koje nekoliko poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je dobar. Ovdje dolaze jesti i domaći ljudi, pa to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd. svi dodaci za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno bili u supermarketu, s obzirom na odličan omjer kvalitete Prince i ukusnu hranu, ne isplati se ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km iza Asiza uz planinu, a zadnji km je šljunčana staza, ali lako dostupna. Traži se. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Kraj je lijep, ceste nisu dobre.

Definitivno preporučeno za opušten tjedan i vrlo povoljnu cijenu!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve je u njemu ono što vam treba i bilo je dobro njegovano.

Domaćini također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela

stvari na stolu. Nakon anti pasti jela već vam je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijela i crna vina regije za koje nekoliko poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je dobar. Ovdje dolaze jesti i domaći ljudi, pa to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd. svi dodaci za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno bili u supermarketu, s obzirom na odličan omjer kvalitete Prince i ukusnu hranu, ne isplati se ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km iza Asiza uz planinu, a zadnji km je šljunčana staza, ali lako dostupna. Traži se. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Kraj je lijep, ceste nisu dobre.

Za opušteni tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučujemo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve je u njemu ono što vam treba i bilo je dobro njegovano.

Domaćini također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela

stvari na stolu. Nakon anti pasti jela već vam je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijela i crna vina regije za koje nekoliko poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je dobar. Ovdje dolaze jesti i domaći ljudi, pa to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd. svi dodaci za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno bili u supermarketu, s obzirom na odličan omjer kvalitete Prince i ukusnu hranu, ne isplati se ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km iza Asiza uz planinu, a zadnji km je šljunčana staza, ali lako dostupna. Traži se. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Kraj je lijep, ceste nisu dobre.

Za opušteni tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučujemo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve je u njemu ono što vam treba i bilo je dobro njegovano.

Domaćini također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela

stvari na stolu. Nakon anti pasti jela već vam je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijela i crna vina regije za koje nekoliko poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je dobar. Ovdje dolaze jesti i domaći ljudi, pa to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd. svi dodaci za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno bili u supermarketu, s obzirom na odličan omjer kvalitete Prince i ukusnu hranu, ne isplati se ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km iza Asiza uz planinu, a zadnji km je šljunčana staza, ali lako dostupna. Traži se. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Kraj je lijep, ceste nisu dobre.

Za opušteni tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučujemo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve je u njemu ono što vam treba i bilo je dobro njegovano.

Domaćini također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela

stvari na stolu. Nakon anti pasti jela već vam je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijela i crna vina regije za koje nekoliko poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je dobar. Ovdje dolaze jesti i domaći ljudi, pa to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd. svi dodaci za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno bili u supermarketu, s obzirom na odličan omjer kvalitete Prince i ukusnu hranu, ne isplati se ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km iza Asiza uz planinu, a zadnji km je šljunčana staza, ali lako dostupna. Traži se. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Kraj je lijep, ceste nisu dobre.

Definitivno preporučeno za opušten tjedan i vrlo povoljnu cijenu!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve je u njemu ono što vam treba i bilo je dobro njegovano.

Domaćini također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela

stvari na stolu. Nakon anti pasti jela već vam je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijela i crna vina regije za koje nekoliko poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je dobar. Ovdje dolaze jesti i domaći ljudi, pa to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd. svi dodaci za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno bili u supermarketu, s obzirom na odličan omjer kvalitete Prince i ukusnu hranu, ne isplati se ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km iza Asiza uz planinu, a zadnji km je šljunčana staza, ali lako dostupna. Traži se. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Kraj je lijep, ceste nisu dobre.

Za opušteni tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučujemo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve je u njemu ono što vam treba i bilo je dobro njegovano.

Domaćini također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela

stvari na stolu. Nakon anti pasti jela već vam je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijela i crna vina regije za koje nekoliko poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je dobar. Ovdje dolaze jesti i domaći ljudi, pa to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd. svi dodaci za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno bili u supermarketu, s obzirom na odličan omjer kvalitete Prince i ukusnu hranu, ne isplati se ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km iza Asiza uz planinu, a zadnji km je šljunčana staza, ali lako dostupna. Traži se. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Kraj je lijep, ceste nisu dobre.

Definitivno preporučeno za opušten tjedan i vrlo povoljnu cijenu!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve je u njemu ono što vam treba i bilo je dobro njegovano.

Domaćini također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela

stvari na stolu. Nakon anti pasti jela već vam je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijela i crna vina regije za koje nekoliko poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je dobar. Ovdje dolaze jesti i domaći ljudi, pa to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd. svi dodaci za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno bili u supermarketu, s obzirom na odličan omjer kvalitete Prince i ukusnu hranu, ne isplati se ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km iza Asiza uz planinu, a zadnji km je šljunčana staza, ali lako dostupna. Traži se. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Kraj je lijep, ceste nisu dobre.

Definitivno preporučeno za opušten tjedan i vrlo povoljnu cijenu!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve je u njemu ono što vam treba i bilo je dobro njegovano.

Domaćini također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela

stvari na stolu. Nakon anti pasti jela već vam je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijela i crna vina regije za koje nekoliko poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je dobar. Ovdje dolaze jesti i domaći ljudi, pa to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd. svi dodaci za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno bili u supermarketu, s obzirom na odličan omjer kvalitete Prince i ukusnu hranu, ne isplati se ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km iza Asiza uz planinu, a zadnji km je šljunčana staza, ali lako dostupna. Traži se. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Kraj je lijep, ceste nisu dobre.

Definitivno preporučeno za opušten tjedan i vrlo povoljnu cijenu!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve je u njemu ono što vam treba i bilo je dobro njegovano.

Domaćini također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela

stvari na stolu. Nakon anti pasti jela već vam je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijela i crna vina regije za koje nekoliko poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je dobar. Ovdje dolaze jesti i domaći ljudi, pa to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd. svi dodaci za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno bili u supermarketu, s obzirom na odličan omjer kvalitete Prince i ukusnu hranu, ne isplati se ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km iza Asiza uz planinu, a zadnji km je šljunčana staza, ali lako dostupna. Traži se. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Kraj je lijep, ceste nisu dobre.

Za opušteni tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučujemo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve je u njemu ono što vam treba i bilo je dobro njegovano.

Domaćini također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela

stvari na stolu. Nakon anti pasti jela već vam je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijela i crna vina regije za koje nekoliko poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je dobar. Ovdje dolaze jesti i domaći ljudi, pa to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd. svi dodaci za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno bili u supermarketu, s obzirom na odličan omjer kvalitete Prince i ukusnu hranu, ne isplati se ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km iza Asiza uz planinu, a zadnji km je šljunčana staza, ali lako dostupna. Traži se. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Kraj je lijep, ceste nisu dobre.

Za opušteni tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučujemo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve je u njemu ono što vam treba i bilo je dobro njegovano.

Domaćini također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela

stvari na stolu. Nakon anti pasti jela već vam je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijela i crna vina regije za koje nekoliko poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je dobar. Ovdje dolaze jesti i domaći ljudi, pa to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd. svi dodaci za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno bili u supermarketu, s obzirom na odličan omjer kvalitete Prince i ukusnu hranu, ne isplati se ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km iza Asiza uz planinu, a zadnji km je šljunčana staza, ali lako dostupna. Traži se. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Kraj je lijep, ceste nisu dobre.

Za opušteni tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučujemo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve je u njemu ono što vam treba i bilo je dobro njegovano.

Domaćini također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela

stvari na stolu. Nakon anti pasti jela već vam je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijela i crna vina regije za koje nekoliko poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je dobar. Ovdje dolaze jesti i domaći ljudi, pa to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd. svi dodaci za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno bili u supermarketu, s obzirom na odličan omjer kvalitete Prince i ukusnu hranu, ne isplati se ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km iza Asiza uz planinu, a zadnji km je šljunčana staza, ali lako dostupna. Traži se. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Kraj je lijep, ceste nisu dobre.

Definitivno preporučeno za opušten tjedan i vrlo povoljnu cijenu!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve je u njemu ono što vam treba i bilo je dobro njegovano.

Domaćini također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela

stvari na stolu. Nakon anti pasti jela već vam je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijela i crna vina regije za koje nekoliko poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je dobar. Ovdje dolaze jesti i domaći ljudi, pa to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd. svi dodaci za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno bili u supermarketu, s obzirom na odličan omjer kvalitete Prince i ukusnu hranu, ne isplati se ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km iza Asiza uz planinu, a zadnji km je šljunčana staza, ali lako dostupna. Traži se. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Kraj je lijep, ceste nisu dobre.

Za opušteni tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučujemo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve je u njemu ono što vam treba i bilo je dobro njegovano.

Domaćini također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela

stvari na stolu. Nakon anti pasti jela već vam je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijela i crna vina regije za koje nekoliko poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je dobar. Ovdje dolaze jesti i domaći ljudi, pa to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd. svi dodaci za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno bili u supermarketu, s obzirom na odličan omjer kvalitete Prince i ukusnu hranu, ne isplati se ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km iza Asiza uz planinu, a zadnji km je šljunčana staza, ali lako dostupna. Traži se. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Kraj je lijep, ceste nisu dobre.

Za opušteni tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučujemo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve je u njemu ono što vam treba i bilo je dobro njegovano.

Domaćini također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela

stvari na stolu. Nakon anti pasti jela već vam je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijela i crna vina regije za koje nekoliko poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je dobar. Ovdje dolaze jesti i domaći ljudi, pa to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd. svi dodaci za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno bili u supermarketu, s obzirom na odličan omjer kvalitete Prince i ukusnu hranu, ne isplati se ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km iza Asiza uz planinu, a zadnji km je šljunčana staza, ali lako dostupna. Traži se. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Kraj je lijep, ceste nisu dobre.

Za opušteni tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučujemo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve je u njemu ono što vam treba i bilo je dobro njegovano.

Domaćini također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela

stvari na stolu. Nakon anti pasti jela već vam je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijela i crna vina regije za koje nekoliko poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je dobar. Ovdje dolaze jesti i domaći ljudi, pa to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd. svi dodaci za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno bili u supermarketu, s obzirom na odličan omjer kvalitete Prince i ukusnu hranu, ne isplati se ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km iza Asiza uz planinu, a zadnji km je šljunčana staza, ali lako dostupna. Traži se. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Kraj je lijep, ceste nisu dobre.

Za opušteni tjedan i vrlo povoljnu cijenu svakako preporučujemo!!

Rob de Koning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo topao i gostoljubiv prijem od strane vlasnika ovog lijepog agroturizma. Smještaj nije bio luksuzan, ali sve je u njemu ono što vam treba i bilo je dobro njegovano.

Domaćini također imaju svoj restoran i kuhaju jednostavna, ali vrlo ukusna jela

stvari na stolu. Nakon anti pasti jela već vam je dosta. Ukusne domaće tjestenine

i sve to po povoljnoj cijeni. Probajte bijela i crna vina regije za koje nekoliko poljoprivrednika opskrbljuje svoje grožđe. Bijeli Trebbiano bio je dobar. Ovdje dolaze jesti i domaći ljudi, pa to sve govori. Doručak je također vrlo obilan i dobijete sve što želite. Domaći džem i med, ukusno jaje po vašoj želji itd. svi dodaci za samo 5 eura po osobi.

Nismo puno bili u supermarketu, s obzirom na odličan omjer kvalitete Prince i ukusnu hranu, ne isplati se ići tamo. Pitka voda iz slavine.

To je oko 10 km iza Asiza uz planinu, a zadnji km je šljunčana staza, ali lako dostupna. Traži se. Asiz je udaljen 20 minuta vožnje, supermarket pola sata. Jadranska obala 1,5 sati.

Kraj je lijep, ceste nisu dobre.

Definitivno preporučeno za opušten tjedan i vrlo povoljnu cijenu!!

E Malservisi

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Agriturismo Oasi Battifoglia nalazi se usred prirode, daleko od gužve, prekrasan za opuštanje. U mjesecu kolovozu možete se navečer iz ležaljke diviti zvijezdama padalicama. Vlasnici, Enzo i Livia su super ljubazni. Kape dolje!


kontakt

Tvrtka Belvilla


Dalji smještaji od Belvilla

Pokazati sve smještaje od Belvilla

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 313380

Posljednje ažuriranje: 28.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/313380.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Assisi» je dobio ocjenu gosta 4.7 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 196 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina