Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Bosa

maks.  4   Gosta/Gostiju
100m²  stambena površina
2 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
100m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Opis


Broj licence ili registracije: P3297

Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Klima uređaj Klima uređaj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

Mjesto za parkiranje

Kupaonica

Kupaonica 2

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Pećnica
Napa

Uređaji i pribori

Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Stroj za pranje rublja
WLAN bežična lokalna mreža
DVD-player
HiFi-uređaj

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.3 km

0.3 km

Restoran 0.3 km

0.3 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 12:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


28 evaluacije

Ukupna ocjena

4,3 od 5
4.3 Oprema
4.3 Cijena/učin
4.3 Servis
4.3 Položaj
4.3 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

J.N.H. van den Brink

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Marieke Verdijk

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Carolien Redert

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Andreas Schröder

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Geert Kruit

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Elisabeth Oomen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Stižemo u punu ulicu, gdje odmah ne nalazimo točan broj kuće smještaja. Srećom, čistačica je lako dostupna telefonom i izlazi vani kako bi nam pokazala da možemo parkirati u dvorištu. Entuzijastično nas vodi kroz kuću i kaže nam da je uvijek tu za pitanja. Živi u susjednoj kući. Kuća se nalazi na rubu malog mjesta. Šetajući kroz srednjovjekovne ulice upoznajemo ugodan gradić.

Elly de Vries

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je lijepo uređena,-kućepaziteljica Pietrina je vrlo susretljiva ako imate pitanja. Šteta je što spavaća soba u podrumu ima otvorenu vezu s dnevnim boravkom na prizemlju. Bosa je lijep grad u kojem se možete naći za samo nekoliko minuta. I rijeka je blizu. Nažalost, kuća je vrlo blizu ceste i ondje prolazi puno prometa.

Sacha Cremer

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Osobno, uredno i potpuno opremljena kuća s lijepom terasom. Nalazi se na pješačkoj udaljenosti od centra. Bosa je prekrasno, autentično i slikovito selo s obojenim kućama, rijekom Temo i prijateljskim stanovnicima. Centar ima nekoliko dobrih restorana. Restoran Verdifiume s terasom uz rijeku Temo preporučuje se za hranu. Bosa Marina, gdje se nalazi lijepa pješčana plaža, udaljena je vožnjom biciklom. Tamo također ima nekoliko restorana. Supermarketi su u blizini. Prekrasan krajolik. U blizini kuće se nalazi jahački centar Circolo ippico Binza 'e Campus. Održana je sjajna vožnja konjem kroz prekrasan krajolik Bosa. Vidjeli smo puno maslina i vinograda, puno naučili o Bosi i Sardiniji. Najam automobila se preporučuje ako želite vidjeti više Sardinije. To je velik otok. Taxi usluga od BB Bose također se preporučuje, vozi vrlo ugodno i vrlo je prijateljska. Ukratko, preporučuje se za ugodan boravak u Bosi.

Eline Verrips

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Ovaj smještaj u prekrasnom starom gradiću Bosa bio je vrhunski! Kućica se nalazi na rubu starog grada, na pješačkoj udaljenosti od svih sadržaja, ali oko kuće je mir. Idealno je što je supermarket na pješačkoj udaljenosti. Bosa je miran gradić s uskim ulicama, visokim kućama, kovanim balkonima, prekrasno popločenim ulicama i ugodnim trgovima. Još nije otkriven od masovnog turizma. Kućica ima vlastito parkirno mjesto za malo vozilo (VW golf paše jedva). Bili smo s 2 mlade parove, za 4 osobe ova kućica je odlična. Ima 2 spavaće sobe i 2 kupaonice. Kuhinja je vrlo uredna, pećnica je radila odlično, tave su bile vrhunske! Jedini mali nedostatak je što nema perilice posuđa u kućici. Vlasnik kuće je vrlo koristan i govori dobro engleski jezik. Po našem mišljenju, preporučujemo svima koji vole tražiti sunce, ali ne vole masovni turizam.

z.a zwart

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Sve je u redu, dovoljno prostora, odlični sadržaji. Prekrasan gradić taj Bosa! Jedini savjet je da nabavite suncobran za balkon ili terasu, inače ne možete sjediti vani zbog sunca i vrućine.

V.A Vermeulen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Prekrasna kućica za odmor, lijepa okolina. Grad je simpatičan i u blizini, brzo dolaziš tamo! Spavaća soba djece bila je samo u podrumu. Također je navedeno na web stranici, ali nismo toliko razmišljali o tome. Smatrali smo da je ipak daleko i dopustili smo djeci da spavaju s nama u sobi, bilo je u redu! Plaža Bosa Marina je lijepa, ali u ljetnim mjesecima je živo. Ako nastaviš voziti, odmah ćeš vidjeti sljedeću plažu, šljunčanu ali vrlo mirnu. Ima puno komaraca ovdje, tako da ponesite sprej protiv komaraca!!

Christian Van Offel

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Koliko sam bio tužan što sam morao kući. Od prvog dana osjećao sam se kao kod kuće. Odličan doček od domaćice. Vrlo čisto i uredno, sve je bilo onako kako sam zamislio, i vrlo dobra komunikacija. Ibelvilla je opet dobila jednog klijenta više. Vrlo sam zadovoljan. I bilo je vrlo ugodno odmoriti se.

Volker Walther

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dobrodošlica od Pietrine / kućne pomoćnice i susjeda bila je izuzetno prijateljska. Kontakt s vlasnikom Alessandrom putem e-pošte također je glatko funkcionirao. Odlični savjeti stigli su e-poštom. Lijepa mala kuća sa svime što vam treba (osim perilice posuđa - ali to smo već znali). Bosa je vrlo lijepo malo mjesto gdje se isplati provesti vrijeme. Osjećali smo se vrlo ugodno tamo. Sigurno ćemo se vratiti.

Wouter Vervenne

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Što više čovjek može tražiti ?? Ova kuća za odmor na rubu prekrasnog starog centra grada Bosa, preporučuje se svima! Kuća je u odličnom stanju, vrlo uredna i ukusno uređena te nudi puno prostora (čak i za 4 osobe ima dovoljno mjesta). Prostrana kuhinja s dnevnim boravkom. U prizemlju je prva spavaća soba (2 odvojena kreveta), iznenađujuće ugodna i uredna s klima uređajem, tušem, WC-om, umivaonikom i sušilom za kosu. Gornji kat ima bračni krevet s klima uređajem, tušem, WC-om, umivaonikom i sušilom za kosu. Tu je i parkiralište, a ako nešto ne razumijete, susjeda Pietrina uvijek je spremna pomoći. Ona govori talijanski i francuski. Grad Bosa je pravi biser! Nalazi se na rijeci Temu gdje ste mogli navečer gledati ribare ili ako niste imali volje kuhati, imali ste mnoštvo kvalitetnih restorana na pješačkoj udaljenosti. Iz Bosa lako možete doći do Bosa Marine, iznenađujuće lijepe prekrižene obale prema Algheru. Ako idete prema jugu, vrlo je blizu poluotoku Sinis. Priroda ovdje oduzima dah s mnogim jezerima gdje možete promatrati brojne ptice izbliza. Ako se vozite od obale, krajolik je uvijek drugačiji i svakako morate posjetiti dolinu Nuraghi (područje Torralba!). I nemojte zaboraviti posjetiti brojne crkve i baziliku u Cuglieriju!

V.A Vermeulen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Lijepa kuća za odmor, prekrasno okruženje. Grad je lijep i na pješačkoj udaljenosti, bit ćete tamo za tren oka!
Dječja spavaća soba bila je sama u podrumu. Također je na web stranici, ali inače se o tome ne razmišlja. Mislili smo da je malo daleko i pustili smo djecu da spavaju s nama u sobi, bilo je u redu!
Plaža Bosa Marina je lijepa, ali ugodna prometna tijekom sezone godišnjih odmora. Ako se vozite dalje, vidjet ćete sljedeću plažu, plažu od školjki, ali vrlo tihu.
Ovdje ima puno komaraca, pa ponesite sprej protiv komaraca!!

z.a zwart

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo dobro, dovoljno prostora, izvrsni sadržaji. Prekrasan gradić ta Bosa! Jedini savjet je suncobran za balkon ili terasu, inače ne možete sjediti vani zbog sunca i vrućine.

Wouter Vervenne

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Što čovjek hoće više?? Ova kuća za odmor na rubu fantastično lijepe stare jezgre mjesta Bosa je obavezna za svakoga! Kuća je u izvrsnom stanju, vrlo uredno i ukusno uređena te također nudi puno prostora (ima dovoljno mjesta i za 4 osobe). Prostrana kuhinja sa dnevnim boravkom. U prizemlju je 1. spavaća soba (2 odvojena kreveta), iznenađujuće udobna i uredna s klima uređajem, tušem, WC-om, umivaonikom i sušilom za kosu. Gornji kat ima bračni krevet s klimom, tušem, WC-om, umivaonikom i sušilom za kosu. Tu je i parking, a ako nešto ne razumijete, vrlo pažljiva susjeda Pietrina uvijek je tu za vas. Govori talijanski i francuski jezik. grad bosa je biser! Nalazi se na rijeci Temo gdje ste mogli gledati ribare u večernjim satima ili ako vam se nije dalo kuhati, imali ste brojne kvalitetne restorane u blizini. Iz Bose možete lako otići do Bosa Marine, iznenađujuće lijepe razvedene obale do Alghera. Ako idete prema jugu, blizu ste poluotoka Sinis. Priroda je ovdje prekrasna s brojnim jezerima u kojima možete izbliza vidjeti brojne ptice. Ako se vozite dalje od obale, krajolik je uvijek drugačiji i svakako trebate posjetiti dolinu Nuraghi (kod Torralbe!). I ne zaboravite posjetiti brojne crkve i baziliku u Cuglieriju!

Marc Segers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Lijepa mala zatvorena kućica u neposrednoj blizini centra Bosa. Lijep mali balkon (maksimalno dvije osobe) na uličnu stranu koji je upravo idealan za doručak na ranom suncu. Malo je šteta što sve zvukove i buku čujete s obje susjedne strane. Mali, ali ukusni i preporučeni lokalni restoran 'Trattoria Biancospina' na pješačkoj udaljenosti!!

Eline Verrips

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Ovaj smještaj u prekrasnom starom gradu Bosa bio je vrhunski! Kućica je na rubu starog grada, na pješačkoj udaljenosti od svih zabavnih sadržaja, ali oko kuće je mirno. U idealnom slučaju supermarket je unutar pješačke udaljenosti.



Bosa je miran grad s uskim ulicama, visokim kućama, balkonima od kovanog željeza, lijepo popločanim ulicama i ugodnim trgovima. Još nije otkriven masovnim turizmom. Vikendica ima svoje parkirno mjesto za manji auto (taman stane VW golf).



Bili smo 2 mlada para, ova kuća je dobra za 4 osobe. Sadrži 2 spavaće sobe i 2 kupaonice. Kuhinja je super uredna, pećnica je radila odlično, tave su bile odlične! Jedina mala mana je što u kući nema perilice posuđa.



Vlasnik kuće je vrlo uslužan i dobro govori engleski.



Što se nas tiče, obavezna za sve one koji vole posjetiti sunce, ali ne vole masovni turizam.

Sacha Cremer

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Osobna, uredna i potpuno namještena kuća s lijepom terasom. Nalazi se na pješačkoj udaljenosti od centra. Bosa je lijepo, autentično i slikovito selo sa šarenim kućama, rijekom Temo i ljubaznim stanovnicima. Centar ima nekoliko finih restorana. Što se tiče hrane, preporuča se Verdifiume, restoran s terasom uz Temo. Marina Bosa, gdje se nalazi fina pješčana plaža, udaljena je biciklistička udaljenost. Tamo se nalazi i niz restorana.

Supermarketi na pješačkoj udaljenosti.

Divan krajolik. U blizini kuće Circolo ippico Binza 'e Campus nalazi se škola jahanja. Sjajna tura napravljena na konju kroz prekrasan krajolik Bosa. Vidio sam puno maslina i vinograda, naučio puno o Bosi i Sardiniji.

Ako želite vidjeti više od Sardinije, preporučuje se iznajmljivanje automobila. To je velik otok.

Taxi prijevoz od BB Bosa je toplo preporučljiv, vozi vrlo ugodno i vrlo je prijateljski.

Sve u svemu, toplo preporučujem za ugodan boravak u Bosi.

Frank Scholten

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Pri dolasku nas je dočekala susjeda, koja je ujedno bila čistačica i ključna voditeljica kuće. Pokazala nam je okolo. Nažalost nije govorila engleski, ali s malo ruku i nogu smo se snašli. Vikendica se nalazi malo izvan povijesne jezgre sela na mirnoj cesti nedaleko od rijeke. Vikendica je lijepo uređena i prostrana, sa dvije kupaonice/wc-a i lijepim parking mjestom za auto. Sve je sasvim novo i uredno. Selo Bosa nije malo, čak je prilično veliko, a nudi mnogo restorana i trgovina. Nije baš turističko, pa su vremena otvaranja i zatvaranja nepredvidiva. Otvaraš i zatvaraš kad ti se prohtije. Postoji nekoliko supermarketa u selu i također mnogo malih trgovina hranom. Selo ima nekoliko trgova na kojima možete sjediti i ljudi gledati. Plaža s beach barovima Bosa Marina udaljena je oko 45 minuta hoda od kuće. Autom možete stići za desetak minuta. Ovdje su stvari okrenute više prema turistima. Selo Bosa je vrlo staro sa malim ulicama koje su vrlo neravne. To ga čini neprikladnim za osobe s poteškoćama u hodanju. Također kuća, koja s tri etaže i stubištem do ulaznih vrata nije pogodna za invalidska kolica.

Elly de Vries

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je lijepo uređena, domaćica Pietrina je od velike pomoći ako imate bilo kakvih pitanja.

Šteta je što je spavaća soba u suterenu u otvorenoj vezi s dnevnim dijelom u prizemlju.

Bosa je lijepo mjesto, gdje ste za nekoliko minuta. Rijeka je također blizu.

Nažalost, kuća je vrlo blizu ceste i ima dosta prometa.

Volker Walther

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Prijem od strane Pietrine / domaćice i susjeda bio je super prijateljski raspoložen. Kontaktiranje vlasnika Alessandra putem e-pošte također je funkcioniralo bez ikakvih problema. Sjajni savjeti dani su putem e-pošte.

Lijepa mala kućica sa svime što vam je potrebno (osim perilice za suđe - ali to smo znali unaprijed)

Bosa je jako lijep gradić u koji se isplati izaći. Tamo smo se osjećali vrlo ugodno. Sigurno ćemo se vratiti.

Christian Van Offel

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kako sam bila tužna što sam morala ići kući. Od prvog dana tamo sam se osjećala kao kod kuće.

Odličan prijem kod domaćice.

Vrlo čisto i uredno i sve je bilo kako sam zamislio i jako dobra komunikacija.

Ibelvilla je dobila još jednog kupca. Jako sam zadovoljan. I bio je to jako lijep odmor.

Pascal Weerts

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Topla dobrodošlica od Pietrine, vrlo ljubazne susjede i domaćice koja odvaja svo vrijeme da odgovori na vaša pitanja i da savjete. Kontakt s vlasnikom je također vrlo dobar, iskren i korektan. Kućica se nalazi na rubu centra Bose i možete prošetati unutar 50 metara do najljepše ulice Bose u kojoj se nalaze brojne trgovine, barovi i restorani. Kuća je kompletno i ukusno namještena. Sve je čisto i uredno završeno. Raspored je posebno pogodan za obitelji s djecom koja imaju svoju spavaću sobu. Jasno se vidi da se trude da se gosti osjećaju ugodno. Pa, i onda slika Bosa. Jednom riječju, slikovito. Sve one tipične talijanske kuće u svim mogućim pastelnim nijansama. Stvarno slika. A hrana je jednako dobra. Bilo nam je prekrasno i sigurno ćemo se opet vratiti. Vrh.

Hedwig Neggers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Lijepa lokacija u blizini starog grada Bosa. U gradu ima puno turista, ali u sezoni je ipak bilo lijepo - stanovništvo Sardinije je srećom i tada u većini. Prekrasan muzej, prekrasna rijeka, blizina mora, izvrsni restorani na pješačkoj udaljenosti. Puno ugodnije nego npr. Alghero. Kućica je potpuno opremljena, uključujući suncobran koji možete ponijeti na plažu. Preporučeno!

Arlette Van den Berg

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Bosa je vrlo lijep stari i fotogeničan grad sa starim uličicama i šarenim kućama, ne baš turistički, ali s dovoljno sadržaja kao što su restorani i plaža u Bisa Marini, 5 minuta vožnje automobilom. Kuća se nalazi izvan neposrednog centra (5 min hoda) i samim tim mirna. Terasa je mala i pogled nije poseban. Supermarketi se nalaze u drugom dijelu grada preko puta mosta, gdje su i izvrsni restorani pored rijeke. Recepcija je u redu i topla, a vlasnik ključeva živi pokraj kuće. utorkom je lijepa tržnica izvan centra. Ukratko, Bosu vrijedi posjetiti.

Elisabeth Oomen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Dolazimo u prepunu ulicu, gdje ne nalazimo odmah kućni broj smještaja. Srećom, domaćicu možemo brzo dobiti telefonom i ona izlazi da nam pokaže da možemo parkirati ispred dvorišta.

Oduševljeno nas vodi kroz kuću i kaže da joj s pitanjima uvijek možemo pokucati na vrata. Živi u susjednoj kući.

Kuća je na rubu malog mjesta. Šetajući srednjovjekovnim ulicama upoznajemo ugodan gradić.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Broj objekta: 313416

Posljednje ažuriranje: 18.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/313416.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Bosa» je dobio ocjenu gosta 4.3 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 28 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat