Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Sale Marasino

maks.  5   Gosta/Gostiju
280m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
280m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Opis


Broj licence ili registracije: 017169-CNI-00021

Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje

Vanjsko područje

Garaža
Vrt
Roštilj
Mjesto za parkiranje
Terasa
Stolni tenis

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem i kadom

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Mikrovalna pećnica
Pećnica

Uređaji i pribori

Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Ležaljke
Stroj za pranje rublja
WLAN bežična lokalna mreža
Daska za peglanje
Suncobran
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 5

1 dvokrevetna soba
1 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Restoran 0.4 km

0.4 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 11:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


14 evaluacije

Ukupna ocjena

4,1 od 5
4.1 Oprema
4.1 Cijena/učin
4.1 Servis
4.1 Položaj
4.1 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Natasja van Ostaijen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Els Potma

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Wigbold Crum

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prostrana vila s fenomenalnim pogledom, lijepim vrtom i balkonom, ugodnim osobnim uređenjem. Na pješačkoj udaljenosti od jezera za plivanje te pekare i trgovina. Vlasnici kuće pružaju prijateljsku uslugu. Nedostaci: loše funkcioniše perilica rublja, česte poteškoće s klima uređajima u spavaćim sobama.

Peter Lingbeek

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Imali smo lijep odmor u Sale marasinu. Unajmili smo vilu Olivella. Od 11. srpnja do 22. srpnja. Prekrasan pogled na jezero Iseo. Kuća ima klima uređaj u oba sobe i hodniku. Bilo je vrlo ugodno jer je temperatura tijekom našeg odmora bila 34 stupnja. Veliki vrt s ogradom. Garaža je također korisna, pogotovo kad pada tuča. Mali komentar na WiFi u kući. U podrumu je savršen. Nažalost, gornji dio je malo lošiji. Prijam od strane tvrtke ToBe Incentive&Convention Srl bio je savršeno organiziran. Komunikacija s Anom. Ona je sve savršeno organizirala. Savjeti. U Marasinu se ukrcate na brod za Iseo. Košta 3,4 eura po osobi i plovite 45 minuta jezerom do različitih mjesta. Uz Iseo možete se voziti vlakom natrag za € 1,9. Zabavno je voziti vlakom pokraj planina. Savjet: Nikada ne idite u Barlume u Iseu. Grozne ljude koji ne žele turiste na njihovoj terasi. Pokraj njega je Antico caffe centrale. Vrlo dobra usluga i jako ljubazni ljudi. Sve u svemu, imali smo sjajan odmor.

Frederik Mestdag

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prijam je bio vrlo dobar. To je vrlo posebna, vrlo stara kuća s prekrasnim pogledom na jezero Iseo, na pješačkoj udaljenosti od jezera, pekara i 2 sela. Šteta zbog stare kupaonice i kuhinje. Kuhinjski ormarići i njihov sadržaj nisu bili čisti. Srećom, bilo je novih hladnjaka/zamrzivača, bojlera, mikrovalnih pećnica i plinskih štednjaka s pećnicom. Roštilj koji je bio na raspolaganju bio je prljav. Također nije bio dostupan novi/čisti set suđa i spužvi. Prednosti su klima uređaji u spavaćim sobama, tende i automatski roleti posvuda. Bio je samo 1 ležaljka umjesto 2, predzadnji dan našeg boravka dobili smo još 2... Ručnici: dobili smo samo 1 paket za naš boravak od 14 dana, morali smo ih sami prati.

Stefaan Van de Perre

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Nakon vožnje od 1055 km očekivali smo miran, ugodan dolazak. Tijekom putovanja nas je Marina nazvala 3 puta, pitajući kada ćemo stići. Promet je što je, brže doista nismo mogli. Stigli smo u 19 sati i u spektakularnom tempu sve nam je objašnjeno o kući. Nismo se mogli smiriti i oporaviti nakon tako uzbudljivog puta. Nakon takvog uzbuđenja dobrodošao bi bio i piće. Kuća i pogled bili su fantastični, a odjava je prošla mirno s drugom osobom!

Els Potma

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

To je predivna kuća u kojoj smo proveli dva tjedna s dvoje male djece (2,5 godine i 1 godinu). Mogli su sigurno pužati i igrati se u svim dijelovima kuće. Nema opasnih otvorenih stepenica itd. Vrlo lijepo! Parkiranje u garaži koje je natkriveno i stoga hladno je idealno. Također ćete tamo naći perilicu rublja. Na razini vrta je ljetna soba u kojoj možete otvoriti vrata i izvesti veliki roštilj na vanjski prostor. Također postoje dva ugodna ležaljka. Službeni ulaz u kuću je na prvom katu. Tamo ćete naći vrlo prostrani dnevni boravak, vrlo dobro opremljenu kuhinju, dvije spavaće sobe i kupaonicu s kadom te (zaključivim) spiralnim stubištem do ljetne sobe u prizemlju. Predivan, prostran i zatvoren terasa/balkon s fenomenalnim pogledom. Za pet minuta hoda spustite se do jezera. Našli smo stazu koju možemo proći bez penjanja i silaska do centra Sale Marasina za nekih deset minuta hoda. Stazu ćete pronaći ako nastavite ravno preko asfaltirane ceste iz vrata kuće i zatim ne idete vrlo strmim putem nizbrdo već ravno ulazite u malu travnatu/stjenovitu stazu. Idealno za nas s dva kolica za hodanje. U selu ćete naći predivnu pekaru, mali supermarket, četiri kafića i bar s sladoledom i jogurtom. Malo veće selo Amarone, koje se nalazi u drugom smjeru, također je dostupno pješice, otprilike 20 minuta. Tamo ćete naći lijep, prilično mali lido s travnjakom za ležanje i malu šljunčanu plažu. Proveli smo divan odmor i sigurno ćemo se vratiti. Jedan savjet za vlasnika, kuća nije bila lako pronaći putem naše navigacije (Waze) i nema kućnog broja na vratima! Na kraju smo upoznali domaćicu u selu i pratili je.

Frederik Mestdag

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Dolazak je bio vrlo dobar.

To je posebna, vrlo stara kuća, prostran prekrasan pogled na jezero Iseo, na pješačkoj udaljenosti od jezera, pekare i 2 sela.

Šteta zbog stare kupaonice i kuhinje.

Ormarici kuhinje i njihov sadržaj nisu bili čisti.

Srećom, bilo je i relativno novog hladnjaka / zamrzivača, kuhalo za vodu, mikrovalna pećnica i plinski štednjak s pećnicom. Roštilj koji je bio prisutan bio je prljav. Nije bilo novog / čistog paketa za sušenje posuđa i spužve.

Prednosti su klima uređaji u spavaćim sobama, tende i automatski rolete svugdje.

Bilo je samo 1 ležaljka umjesto 2, predzadnji dan našeg boravka donijeli su još 2...

Ručnici: dobili smo samo 1 paket za naš boravak od 14 dana, morali smo sami prati.

Peter Lingbeek

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Imali smo lijep odmor u mjestu Sale Marasino. Iznajmili smo Villu Olivella od 11. srpnja do 22. srpnja. Prekrasan pogled na jezero Iseo. Kuća ima klima uređaj u obje sobe i hodniku. Bilo je vrlo ugodno jer je temperatura bila 34 stupnja za vrijeme našeg odmora. Veliki vrt s ogradom. Garaža je također korisna, pogotovo kad pada tuča. Mali komentar za bežični internet u kući. Taj je u podrumu savršen, ali na gornjem katu nije tako dobar. Doček od strane ToBe Incentive&Convention Srl-a bio je savršeno organiziran. Komunikacija s Annom je bila odlična. Organizirala je sve besprijekorno. Savjeti. U Marasinu uzmite brod do Iseoa. Trošak je 3,4 eura po osobi i plovite 45 minuta po jezeru do raznih mjesta. Možete se vratiti vlakom iz Iseoa za 1,9 eura. Lijepo je voziti se vlakom uz planine. Savjet: nikada nemojte ići u Barlume u Iseou. Grozni ljudi koji ne žele turiste na svojoj terasi. Pored njega je Antico caffe centrale. Vrlo dobra usluga i jako ljubazni ljudi. Sve u svemu, imali smo sjajan odmor.

Wigbold Crum

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prostrana vila s izvanrednim pogledom, lijepim vrtom i balkonom, ljupkom osobnom dekoracijom. U blizini se nalazi jezero za kupanje i pekara i trgovine. Ljubazna usluga upravitelja kuće.

Loši aspekti: neispravan rad perilice rublja, česte smetnje na klima uređajima u spavaćim sobama.

Peter Lingbeek

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Proveli smo lijep odmor u Sale Marasinu. Iznajmili smo Vila Olivellu od 11. do 22. srpnja. Prekrasan pogled na jezero Iseo. Kuća ima klima uređaj u obje sobe i hodniku. Bilo je vrlo ugodno jer su temperature bile 34 stupnja tijekom našeg odmora. Veliki vrt s ogradom. Garaža je također korisna, posebno kad pada tuča. Mali komentar za WiFi u kući. On je savršen u prizemlju, ali malo slabiji na katu. Doček od strane ToBe Incentive & Convention Srl bio je savršeno organiziran. Komunikacija s Annom. Ona je sve sjajno organizirala. Savjeti. U Marasinu uzmite brod za Iseo. Košta 3,4 eura po osobi i vozit ćete se 45 minuta preko jezera do različitih mjesta. Možete se vratiti vlakom iz Isea za 1,9 eura. Zanimljivo je voziti vlakom kroz planine. Savjet: nikad ne idite u Barlume u Iseu. Užasni ljudi koji ne žele turiste na svojoj terasi. Pored njega je Antico caffe centrale. Vrlo dobra usluga i vrlo ljubazni ljudi. Sve zajedno, imali smo sjajan odmor.

Stefaan Van de Perre

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Nakon vožnje od 1055 km očekivali smo miran, ugodan dolazak. Na putu nas je 3 puta zvala Marina. Pita kad ćemo stići. Promet je takav kakav jest i stvarno nismo mogli brže. Stigli smo u 19 sati i paklenom brzinom nam je sve objašnjeno o kući. Nismo mogli sjesti i opustiti se. Nakon takvog rada, piće bi dobro došlo. Kuća i pogled bili su fantastični, a odlazak je bio miran s nekim drugim!

Els Potma

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

To je lijepa kuća u kojoj smo boravili dva tjedna s dvoje male djece (2,5 i 1 godina). Mogli su sigurno puzati i igrati se u svim dijelovima kuće. Nema opasnih otvorenih stepenica, itd. Vrlo lijepo! Natkriveno i stoga hladno parkiranje u garaži je idealno. Tu ćete pronaći i perilicu rublja. Na razini vrta je ljetni dnevni boravak gdje možete otvoriti vrata i istjerati veliki roštilj. Tu su i dvije lijepe ležaljke. Službeni ulaz u kuću je na prvom katu. Tamo ćete pronaći vrlo prostrani dnevni boravak, vrlo dobro opremljenu kuhinju, dvije spavaće sobe i kupaonicu s kadom i spiralnim stubištem (koje se može zaključati) do ljetnog dnevnog boravka u prizemlju. Predivno prostrana i zatvorena balkonska terasa s fenomenalnim pogledom. Za dobrih 5 minuta hoda s planine do jezera. Pronašli smo kozju stazu kojom smo došli do centra Sale Marasina u kratkoj 10-ak minuta hoda, a da se nismo morali puno penjati i spuštati. Stazu ćete pronaći ako krenete asfaltiranom cestom od vrata kuće ravno, a zatim na zavoju desno ne spuštate se jako strmo, već ravno ulazite u malu travnatu / kamenitu stazu. Idealno za nas sa dva kolica. U selu ćete pronaći ukusnu pekaru, supermarket, četiri kafića i ledeni jogurt bar. Malo veće selo Amarone, koje je u drugom smjeru, također je unutar pješice, oko 20 minuta. Tamo ćete pronaći lijepo, prilično malo kupalište s travnjakom za ležanje i malom šljunčanom plažom. Imali smo prekrasan odmor i sigurno ćemo se vratiti. Jedan savjet za vlasnika, kuću nije bilo lako pronaći putem naše navigacije (Waze), a kućni broj nedostaje na vratima! Domaćicu smo na kraju sreli u selu i odvezli se za njom.

Frederik Mestdag

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Prijem je bio vrlo dobar.

To je posebna vrlo stara kuća, prostran prekrasan pogled na jezero Iseo, unutar pješačke udaljenosti od jezera, pekare i 2 sela.

Šteta stare kupaonice i kuhinje.

Kuhinjski ormarići i njihov sadržaj nisu bili čisti.

Srećom, tu je bio relativno novi hladnjak / zamrzivač, kuhalo za vodu, mikrovalna pećnica i plinski štednjak s pećnicom. Roštilj koji je bio prisutan bio je prljav. također nije bilo dostupnog paketa nove / čiste krpe za suđe i spužve.

Plus točke su klima uređaji u spavaćim sobama, tende i automatske rolete posvuda.

Bila je samo 1 ležaljka umjesto 2, dostavili su još 2 pretposljednjeg dana našeg boravka ...

posteljina za kupanje: primili smo samo 1 paket za naš 14-dnevni boravak, morali smo je oprati sami


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Broj objekta: 313741

Posljednje ažuriranje: 28.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/313741.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Sale Marasino» je dobio ocjenu gosta 4.1 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 14 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina