Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Idrosee

maks.  6   Gosta/Gostiju
62m²  stambena površina
2 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
62m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Opis


Broj licence ili registracije: 017082-RTA-00001

Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje

Vanjsko područje

balkon
Vrt
Roštilj
Dječje igralište
Bazen
Mjesto za parkiranje
Teniski teren
Stolni tenis

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Aparat za kavu

Uređaji i pribori

Bicikli
Televizor
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

2 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.2 km

0.2 km

Restoran 0.2 km

0.2 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Tenis
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


25 evaluacije

Ukupna ocjena

4,3 od 5
4.3 Oprema
4.3 Cijena/učin
4.3 Servis
4.3 Položaj
4.3 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Hans Samson

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Els Van Moeffaert

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

N. Luykx

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

P.F.M. Piket

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

B.E. Kooistra

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

H.B. van Meeuwen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

R.C. Bergmans

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

F.W. Ketelaars

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

mariette spruijt

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

L.P. Beute

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kakvo divno mjesto za odmor! Prekrasan miran smještaj, vrlo ljubazni ljudi, simpatično malo selo s dragim ljudima, u predivnom okruženju. Sve je unutar razumne udaljenosti. Od prekrasnih gradova poput Venecije, Verone i Milana. Prekrasna jezera i prekrasne planine za šetnju. Apartman je bio čist i uredan, prostran i ugodan. Bazen i vrt su lijepo njegovani. Ukratko, preporučljivo, posebno za one koji traže mir i obitelji s malom djecom.

W Tolsma

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Posjetili smo Residence Vico krajem svibnja početkom lipnja i bilo je vrlo mirno. Toplo smo dočekani na ugodan način. Dobili smo dovoljno informacija o izletima u okolici. Kompleks je potpuno osiguran. Smještaj (stan na prizemlju) bio je prostran, svijetao i moderan. Nažalost, uređenje sobe bilo je malo hladno. Bila je samo jedna sofa i još samo stolice za blagovanje. Premalo za 4 osobe za udobno sjedenje. Terasa s garniturom za sjedenje pozivala je da se sjedne, s prekrasnim pogledom na bazen i jezero. Kreveti su bili izvrsni. Unutra je bila ugodna temperatura, unatoč visokim temperaturama vani. Fantastičan bazen s udobnim ležaljkama. Kompleks ima gornje i donje katove. Terase apartmana su (djelomično) u otvorenoj vezi jedna s drugom, što nije uvijek ugodno za privatnost. Sjedite blizu jedno drugome. Za ljude koji traže pravu tišinu, ovo vikendom (sub i ned) nije uvijek prikladno mjesto. Konstantan zvuk motora s druge strane jezera Idro ometa. Vikendom ljubitelji motocikala preferiraju područje oko jezera Idro. Okolina nudi mnogo mogućnosti za šetnje, posjet gradova (Verona i Brescia) i uživanje u hrani. Čak je i zapadni dio jezera Garda pristojno dostupan. Crone (u pješačkoj udaljenosti) je vrlo opušteno i ugodno selo. Lokalni trgovci imaju sve što treba i usmjereni su na turiste.

J.H. van Doorn

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Prekrasan kompleks, u prekrasnom (autentičnom) okruženju. Sve što vam treba s djecom, na dohvat ruke. Prekrasan pogled s bazena. Naš apartman nažalost ima zid na balkonu što rezultira relativno manje lijepim pogledom. Čisto i gostoljubivo. Preporuka!

A.W. Schmidt

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Izuzetno lijepa rezidencija na prekrasnoj lokaciji, veliki prostrani apartman s natkrivenim balkonom, lijep ne grijani bazen, vlastito besplatno parkiralište na ograđenom prostoru. Dobra usluga s vrlo prijateljskim i korisnim osobljem. Rezidencija se nalazi neposredno uz jezero Idro, u mjestu Idro. Okolina je jako mirna, s obzirom na lokaciju i pristupačnost, ima relativno malo turizma. Dobar je vremenski uvjet za dulji boravak. Definitivno preporučujemo!

A.W. Schmidt

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Posebno lijepa rezidencija na prekrasnoj lokaciji, veliki prostrani stan s natkrivenim balkonom, prekrasan negrijani bazen, privatno besplatno parkiralište na ograđenom terenu. Dobra usluga s vrlo ljubaznim uslužnim osobljem. Rezidencija se nalazi direktno na jezeru Idro, u gradu Idro. Područje je vrlo mirno, dijelom zbog svog položaja i pristupačnosti, ima relativno malo turizma. Lijepo vrijeme je uvjet za duži boravak. Preporučuje se!

J.H. van Doorn

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Prekrasan kompleks, u prekrasnom (autentičnom) okruženju.

Sve što želite s djecom, nadohvat ruke.

Prekrasan pogled s bazena.

Nažalost, naš stan ima zid na balkonu, što znači da je pogled relativno manje lijep.

Čisto i gostoljubivo.



Preporučeno!

L.P. Beute

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kakvo prekrasno mjesto za odmor! Prekrasan miran smještaj, super ljubazni ljudi, lijepo malo selo s dragim ljudima, u prekrasnom okruženju.

Sve u razumnoj udaljenosti. Iz prekrasnih gradova poput Venecije, Verone i Milana. Prekrasna jezera i prekrasne planine za planinarenje. Apartman je bio čist i uredan, prostran i ugodan. Bazen i vrt su dobro održavani. Ukratko, topla preporuka. Posebno za one koji traže mir i obitelji s malom djecom.

Neal de Jel

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Potpuno opremljen, s lijepim bazenom i prekrasnim pogledom na jezero Idro i okolne planine. Unutar pješačke udaljenosti (uz vodu) od Crone i Idro, gdje možete uživati u dobrom obroku. Također se isplati prošetati ili voziti prema Vesti. Iako se govorilo da je cesta ovdje slijepa ulica, ovdje ima i restorana, plaža i prekrasnih pogleda. Topla preporuka za obitelji s malom djecom, planinare, bicikliste (trkaći bicikl / mtb) i ljude kojima su poznatija jezera previše zauzeta. Do jezera Garda sa svim turističkim atrakcijama također je lako doći automobilom, isplati se ako je vrijeme na jezeru Idro malo loše.

W Tolsma

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Posjetili smo Residence Vico krajem svibnja početkom lipnja i bilo je vrlo tiho. Dočekani smo na ugodan način. Dobili smo dovoljno informacija o izletima u to područje. Kompleks je potpuno osiguran. Smještaj (stan u prizemlju) bio je prostran, svijetao i moderan. Nažalost, dekor sobe bio je pomalo hladan. Bio je samo jedan kauč i samo stolice za blagovaonicu. Premalo za udobno sjedenje 4 osobe. Terasa s vrtnom garniturom poziva na sjedenje s prekrasnim pogledom na bazen i jezero. Kreveti su bili izvrsni. Unutra je bilo hladno, unatoč visokim temperaturama vani. Fantastičan bazen s lijepim ležaljkama. Kompleks se sastoji od gornje i donje etaže. Terase apartmana su (djelomično) međusobno otvorene, što nije uvijek ugodno za privatnost. Blizu ste zajedno.

Za ljude koji traže pravu tišinu, ovo nije uvijek pravo mjesto vikendom (subota i ned). Iritantno je stalno brujanje motora s druge strane jezera Idro. Vikendom ljubitelji motocikala preferiraju područje oko jezera Idro. Područje nudi mnogo mogućnosti za šetnju, posjet gradovima (Verona i Brescia) i dobru hranu. Zapadna strana jezera Garda također je relativno dostupna. Selo Crone (unutar pješačke udaljenosti) vrlo je opušteno i ugodno. Lokalna srednja klasa ima sve za ponuditi i okrenuta je turistima.

Isabelle Grévisse

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži francuski

Čarobno mjesto, na rubu jezera Idro, savršeno za spoj kulture i planina. Miran bazen s mogućnošću pijenja i održavanja. Selo je dostupno pješice, uz jezero i vrlo dobro opskrbljeno svim osnovnim potrepštinama. Pješačke karte s vremenima putovanja dostupne su na zahtjev na recepciji. Svidjelo nam se, djeca se žele vratiti što prije -)

Simon Nissen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Domaćica i domaćin su nas srdačno dočekali. Vlasništvo je lijepo smješteno na rubu jezera, a apartman je besprijekorno čist. Lokacija je vrlo pogodna za djecu, dijelom zbog potpuno zatvorenog vrta s odvojenim ograđenim bazenom i igralištem. Na domeni također možete sigurno parkirati svoj automobil. Regija je idealna za vodene sportove, biciklizam i hodanje. Naravno, također je lijepo otkriti mala sela u okolici. U blizini možete dobro jesti, a cijene su vrlo demokratske. Već smo imali vrhunski odmor!

B.L. van der Windt

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Prednosti: prekrasan stan, prekrasno smješten na jezeru, bazen odličan za djecu, mnogo nizozemske djece s kojom se mogu igrati i lijep prijem. Nedostaci: mali štednjak i wifi samo u baru.

Johan Dhondt

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

fantastična lokacija, smještaj savršeno dobar, vrlo ljubazno osoblje, sve je vrlo dobro njegovano. Stvarno ništa za napomenuti. Imali smo prekrasan boravak i sigurno ćemo se vratiti!

Brecht Leman

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Manja rezidencija sa 20 apartmana. Vrlo prostran apartman (odsjeli smo u tipu za 6 osoba) i dobro održavano imanje na obali jezera Idro. Za miran odmor u regiji talijanskih jezera.

R. Klijnstra

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Lijep, uredan i uredan stan. Topla dobrodošlica od strane vlasnice i njenog muža. Pogled koji oduzima dah! Lijepo zatvoren prostor kako bi se naša kći mogla sigurno igrati. Bazen je također bio dobro održavan, samo je voda bila jako hladna.

Ab Verhoeven

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Bio je to lijep kompleks s dobro održavanim vrtom. Osoblje na recepciji bilo je vrlo ljubazno i uslužno, čak i ako je došlo do problema s vašim automobilom. ako voliš gledati televiziju onda imaš samo BVN i talijanske kanale za ostalo. Apartman ima sve što je potrebno.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Obiteljski odmor

Broj objekta: 313750

Posljednje ažuriranje: 28.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/313750.htm


«apartman za odmor Obiteljski odmor Idrosee» je dobio ocjenu gosta 4.3 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 25 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina