Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Brez

maks.  4   Gosta/Gostiju
50m²  stambena površina
1 spavaća soba
0  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
50m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Opis


Broj licence ili registracije: Appartamento GOLDEN DELICIOUS. CODICE CIPAT 022253-AT-050341

Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Mjesto za parkiranje
ograđen vrt

Kupaonica

gostinski toalet 1


Uređaji i pribori

Televizor
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

1 druga spavaća soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 29.5 km

29.5 km

Restoran 31.3 km

31.3 km

Zračna luka 43.1 km Bolzano - Dolomiti Airport

43.1 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Skijanje
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


24 evaluacije

Ukupna ocjena

4,1 od 5
4.1 Oprema
4.1 Cijena/učin
4.1 Servis
4.1 Položaj
4.1 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

O.J. Tillema

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Ronny Wouters

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Petronella Vervaet

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Martijn Schrijver

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Vrlo prijateljski vlasnik koji se trudio da nam bude ugodno i bio je spreman poduzeti dodatne korake ako nam je nešto trebalo. Također, vlasnik se dobro pripremio stvaranjem karte u Google Mapsu s interesantnim točkama u regiji. Besplatna Trentino kartica je preporučljiva za besplatan ulaz ili popust na različita mjesta te besplatan javni prijevoz.

Frank Consten

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman s o ograđenim vrtom, što je vrlo praktično s psom. Morate voziti neko vrijeme da biste vidjeli ili poduzeli nešto, ali to svakako vrijedi !!! U rujnu su voćnjaci jabuka puni predivnih jabuka, super !!!

Leo Van Dorp

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Vlasnik je vrlo gostoljubiv. Kuća se nalazi u malom selu između voćnjaka. Iz vrta se pruža prekrasan pogled na planine. Idealna kuća s ograđenim vrtom za vašeg psa. Možete napraviti prekrasne šetnje odmah iz kuće, a posvuda su restorani s odličnom hranom. U blizini su i zanimljiva mjesta poput Bolzana. Ukratko, ovo je divna destinacija za odmor.

Carla Gerretsen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Apartman je prekrasno smješten u vrlo staroj kući s divnim vrtom. Sunce do otprilike 14.00. Malo tijesan za 2 odrasle osobe s 2 djece, više pogodan za 2 odrasle osobe ili par s malim djetetom. Selo Brez s pripadajućim zaseocima je lijepo za šetnju i razgledavanje prekrasnih starih, povijesnih kuća. Neke kuće su starije od 500 godina! Sadržaji u kući bili su dobri osim perilice rublja koja je jako curila i, nakon što je kupaonica poplavila, više se nije mogla koristiti tijekom našeg boravka!! Obavezno provedite dan u Dolomitima, pravo čudo prirode! Lago di Tofi prekrasno je smješten u planinama, a Trento, Bolzano i Merano svakako vrijede posjeta. Kupovina u lokalnom Conadu, ograničen izbor ali vrlo ljubazno osoblje. Inače, idite do Fonda u veliki Conad. Izvrsno smo jeli u restoranu Alpina u Breza. Prijateljski konobar i odličan jelovnik. Preporuka!!

Frank Van Steen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Da biste vidjeli nešto, uvijek morate uzeti auto. Između pola sata i sat vremena vožnje možete vidjeti vrlo lijepe stvari Lago di Tovel, Brenta dolomiti, Lago di Caldaro. Što se tiče same kućice, prilično smo zadovoljni. Imamo malo ustajal miris koji dolazi iz podruma i nemamo kauč za opuštanje. Ipak, imamo lijepo ograđeno dvorište (idealno za psa). Dakle, sve u svemu, zadovoljni smo.

Harm Roest

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Kućica je bila lijepa s prekrasnim vrtom i predivnim pogledom. Naš pas također se dobro zabavljao u vrtu gdje ima i hladovine i sunca. Sunce je bilo od ranog jutra do dva sata u vrtu tijekom našeg boravka. Apartman u zgradi je vrlo star, ali u vrlo dobrom stanju, što smo shvatili da je star 300 godina. Sve je bilo dobro čisto po dolasku. Međutim, nedostajala nam je dobra kuhinjska oprema, ne samo za kuhanje, već i stvari poput čaša itd. Debele zidove čine da ostane ugodno hladno unutra. Što se tiče okoline, lijepa je s puno stabala jabuka za voćnjake. Ovdje možete dobro odmoriti i nije stvarno turističko područje. Ipak, možete se dobro šetati i dobro se penjati biciklom. Lago di Tovel svakako se preporučuje. To je planinsko jezero.

hella van der pal

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Ovaj stan nalazi se u prizemlju (nekadašnje podrumsko svod) obiteljske kuće. U njemu je - zahvaljujući debelim zidovima - hladno. Vrt je vrlo ugodan (dovoljno hladovine i vrlo lijep pogled). Wifi dobro funkcionira. Mali supermarket je udaljen pješice, u inače ne baš uzbudljivom selu. Automobil je neophodan. U okolici ima nekoliko aktivnosti (pogotovo šetnja), ali traži se malo istraživanja.

Yvonne Van Den Berg

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Krajem svibnja proveli smo, moj suprug i ja, dva tjedna u Golden Delicious zajedno sa naša dva psa. Uživali smo. Vrt je dobro ograđen, tako da su psi mogli slobodno trčati bez problema. Kuća je jednostavna s vrlo prostranom spavaćom sobom i udobnim krevetima. U stvari, nismo ništa nedostajalo. Činjenica da se za kupaonicu mora izaći van nismo doživjeli kao veliki problem. Ako vam je stalo do privatnosti, možda će vam biti manje ugodno, jer gornji susjedi mogu vidjeti u vrt s njihovog balkona ili prozora (ako to žele, mi nismo imali problema s tim). Bilo je jako korisno što smo imali WIFI. Vlasnica je vrlo prijateljska. U Brezu su svi stanovnici vrlo ljubazni. Gospodin iz trgovine pomogao je sa pakiranjem vrećica i čak donio stvari do auta. Osim toga, u Brezu postoji dobar restoran (malo skuplji od prosjeka) i bar, trgovina s sirom, mesnica i sl. To je zaista odredište za ljude koji vole mirnu okolinu i/ili koji vole šetati, penjati se ili voziti bicikl. Mi smo automobilom obišli nekoliko lijepih vožnji, izmjenjujući ih s šetnjama. To je zaista bilo uživanje jer je okolica prekrasna. U toku vožnje postoji dovoljno mogućnosti da vani na terasi uživate u ukusnoj hrani. Posebno smo uživali u jelu u hotelu Lago Smeraldo pored istoimenog jezera.

Ronald Hensen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Proveli smo dva tjedna u srpnju u ovom apartmanu. Dvoje odraslih i 2 psa (labradori). Zbog rasporeda jedne spavaće sobe i jedne kuhinje/dnevnog boravka, ne bismo voljeli ostati ovdje s više osoba, ali za dvoje je idealno. Prekrasan vrt s stolicama i ležaljkama, puno privatnosti, prekrasno područje za šetnje, supermarket u blizini za svježi kruh, udobni kreveti i lijepa kupaonica s tušem. To što se kupaonica može doći jedino izvana, uopće nije bio problem za nas (imali smo lijepo vrijeme). Iza kuće je bilo dovoljno parkirališnih mjesta za automobil. Smatrali smo omjer cijene i kvalitete vrlo dobrim. Dobili smo jako srdačan i prijateljski doček od vlasnika. Usluga je također bila izvrsna. Kada nismo imali Wi-Fi, odmah je sve bilo riješeno na našu zadovoljstvo. U brdovitom okruženju možete napraviti prekrasne duge šetnje do visina od 2.500 metara. Staze su vrlo dobro označene, iako karta za šetnje može biti korisna (dostupna u supermarketu u Brezu). Zaključak: stvarno preporučujemo parovima koji žele aktivno šetati ili voziti bicikl.

Ronald Hensen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Proveli smo 2 tjedna u srpnju u ovom apartmanu. Dvije odrasle osobe i 2 psa (labradora). Zbog rasporeda na jednu spavaću sobu i jednu kuhinju/dnevni boravak, ne bismo voljeli boraviti ovdje s više ljudi, ali je idealno za nas dvoje.

Prekrasan vrt sa stolicama i ležaljkama, puno privatnosti, prekrasno područje za šetnju, supermarket u blizini za svježu hranu, odlični kreveti i lijepa kupaonica s tušem. Činjenica da se do kupaonice može doći samo izvana nije nam predstavljala nikakav problem (imali smo lijepo vrijeme). Bilo je dovoljno parkirnog mjesta neposredno iza kuće za automobil. Smatramo da je omjer cijene i kvalitete vrlo dobar.

Dobili smo vrlo gostoljubivu i prijateljsku dobrodošlicu od strane vlasnika. Usluga je također bila optimalna. U trenutku kada nismo imali WiFi, to je odmah ispravljeno na naše zadovoljstvo.

Ona može napraviti prekrasne duge šetnje u planinskom okruženju do visina od 2500 metara. Staze su jako dobro označene, iako planinarska karta nije luksuz (ima se u supermarketu u Brezu).

Zaključak: preporučljivo za parove koji žele ići u sportsku šetnju ili vožnju biciklom.

hella van der pal

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Ovaj stan se nalazi u prizemlju (bivši konobe) obiteljske kuće. To je - zahvaljujući debelim zidovima - cool. Vrt je vrlo ugodan (dosta hlada i jako lijep pogled). Wifi radi dobro. Mali supermarket na pješačkoj udaljenosti, u inače ne tako uzbudljivom selu. Automobil je neophodan, au okolici ima - uz malo traženja - stvari za raditi (pogotovo hodati).

Yvonne Van Den Berg

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Krajem svibnja smo suprug i ja dva tjedna boravili u Golden Deliciousu s naša dva psa. Uživali smo. Vrt je dobro ograđen, tako da su psi mogli slobodno trčati bez problema. Kuća je jednostavna s vrlo prostranom spavaćom sobom i dobrim krevetima. Zapravo nam ništa nije falilo. Činjenica da ste morali ići van na kupaonicu je bila jako loša i nismo to uopće doživljavali kao problem. Ako jako volite svoju privatnost onda je manje, susjedi na katu mogu gledati u vrt sa svog balkona/ili prozora (ako su htjeli, nismo imali problema s tim).Vrlo zgodno što postoji WIFI. Vlasnik je vrlo ljubazan. U svakom slučaju, stanovnici Breza su jako dragi. Čovjek iz supermarketa, pomogao je spakirati torbu i čak je donio stvari u auto. U Brezu također postoji dobar restoran (skuplji od prosjeka) i bar, sirana, mesnica, itd. To je zaista odredište za ljude koji uživaju u mirnom okruženju i/ili žele uživati u šetnji, penjanju ili vožnji biciklom. Napravili smo nekoliko lijepih izleta autom, prošaranih šetnjama. Bilo je stvarno ugodno jer je kraj prekrasan. Usput postoji mnogo prilika za uživanje u ukusnom obroku vani na terasi. Osobito u hotelu Lago Smeraldo na istoimenom jezeru imali smo ukusan obrok.

Frank Van Steen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Da biste nešto vidjeli uvijek morate uzeti auto. Između pola sata i sat vožnje možete vidjeti vrlo lijepe stvari Lago di Tovel, Brenta dolomite, Lago di Caldaro.

Sa samom kućom smo prilično zadovoljni. Iz podruma dopire pomalo pljesniv miris, a vi nemate mjesto za opuštanje. Lijepi zatvoreni vrt (idealan za psa).

Dakle sve u svemu zadovoljan.

Harm Roest

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Kućica je bila lijepa s lijepim vrtom i prekrasnim pogledom. Naš pas može uživati iu vrtu gdje ima i hlada i sunca. Sunca je bilo od ranog jutra do sat-dva u vrtu tijekom našeg boravka. Stan u zgradi je vrlo star, ali u vrlo dobrom stanju, za koje smo shvatili da je star 300 godina. Sve je bilo čisto po dolasku. No, nedostajao nam je dobar kuhinjski inventar, ne samo za kuhanje nego i stvari poput čaša i sl. Debeli zidovi osiguravaju da unutra ostane lijepo i hladno.

Što se tiče okoliša, to je lijepo područje s mnogo stabala jabuka za proizvodnju voća. Ovdje se možete opustiti i nije pravo turističko područje. Biciklom se može dobro hodati i napraviti dobar uspon. Lago di Tovel svakako preporučujemo. Ovo je planinsko jezero.

E Kater

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Mi (2 odrasle osobe i 1 pas) imali smo prekrasan boravak u Golden Deliciousu. Sunce u vrtu ujutro, lijepo i svježe navečer. Vlasnik je vrlo ljubazan i uslužan. Dobro govori engleski. U selu se malo radi, moraš stvarno izaći ili želiš mir i čitanje. Išli smo svaki dan autom u jednom smjeru i tamo šetali sa psom najljepše šetnje.

Carla Gerretsen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Apartman je lijepo smješten u vrlo staroj kući s lijepim osamljenim vrtom. Sunce do oko 14 sati. Malo mali za 2 odrasle osobe s 2 djece, prikladniji za 2 odrasle osobe ili par s malim djetetom. Selom Brez sa svojim zaseocima lijepo je prošetati i razgledati prekrasne stare, povijesne kuće. Neke su kuće stare preko 500 godina! Sadržaji u kući bili su u redu osim perilice rublja koja je enormno curila i, nakon što je kupaonica bila poplavljena, više se nije mogla koristiti tijekom našeg boravka! Svakako provedite dan u Dolomitima, kakvog li čuda prirodne ljepote! Lago di Tofi je lijepo smješteno u planinama, a Trento, Bolzano i Merano svakako vrijedi posjetiti. Namirnice u lokalnom Conadu, ograničen izbor, ali vrlo ljubazno osoblje. Inače do Fonda do velikog Conada. Izvrsna hrana u restoranu Alpina u Brezu. Ljubazni konobar i odličan meni. Preporučeno!!

Frank Consten

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijep stan s ograđenim vrtom, što je vrlo zgodno s psom.

Morate se malo voziti da biste nešto vidjeli ili radili, ali svakako se isplati!!!

U rujnu su nasadi jabuka puni prekrasnih jabuka, super!!!

Leo Van Dorp

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Vlasnik je vrlo gostoljubiv. Kuca u malom selu izmedju apelova. Iz vrta se pruža vrlo lijep pogled na planinu. Idealna kućica sa ograđenim vrtom za vašeg psa. U izravnim prekrasnim šetnjama i restoranima posvuda gdje je hrana vrlo dobra.

Lijepa mjesta u blizini, poput Bolzana. Ukratko, prekrasna adresa za odmor

Ann Griffiths

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži engleski

Brez smo koristili kao bazu za vožnju biciklom, kako direktno iz apartmana, tako i korištenjem automobila ili biciklima dalje. U okolici postoji mnogo izvrsnih biciklističkih staza i nekoliko fantastičnih planinskih prijevoja.

Marion Koppelt

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži njemački

Bili smo tamo s 2 psa.Dočekali su nas prijateljski i pružili podršku u problemima. No, kuhinja i kupaonica moraju se ponovno modernizirati. Stan je bio prilično hladan na vanjskoj temperaturi od 16 stupnjeva.

Martijn Schrijver

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Vrlo ljubazan vlasnik koji je dao sve od sebe da se osjećamo ugodno i htio je poduzeti dodatne korake ako nam nešto zatreba. Vlasnik se također dobro pripremio tako što je u Google maps postavio kartu sa zanimljivim točkama u regiji.

Besplatna Trentino kartica preporuča se za besplatan ulaz ili popust na sve i svašta i besplatan javni prijevoz.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Broj objekta: 314047

Posljednje ažuriranje: 05.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/314047.htm


«apartman za odmor Obiteljski odmor Brez» je dobio ocjenu gosta 4.1 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 24 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina