Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Trento

maks.  6   Gosta/Gostiju
50m²  stambena površina
1 spavaća soba
0  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
50m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Roštilj Roštilj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Terasa

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Mikrovalna pećnica

Uređaji i pribori

Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Stroj za pranje rublja
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

1 druga spavaća soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 0.05 km

0.05 km

Mogućnost kupovine 0.3 km

0.3 km

Restoran 0.3 km

0.3 km

Centar grada/mjesta 0.3 km

0.3 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


16 evaluacije

Ukupna ocjena

4,1 od 5
4.0 Oprema
4.0 Cijena/učin
4.0 Servis
4.0 Položaj
4.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

LH Verweij

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Alain Van Kuilenburg

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Katja Hruschka

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

MHJ van Dijck

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

M.C.E. Schillemans

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Zbog toga što smo imali 2 tjedna neprekidnog sunca i svaki dan više od 30 stupnjeva, naš je odmor bio savršen. Večerima se često malo rashladilo (2 puta smo imali oluju navečer/navečer), pa je spavanje također bilo u redu. Kuća je podijeljena na 4 apartmana i ima mega (djelomično strmo) dvorište uključujući odbojkaško igralište i veliki stol s dvije roštilja. Iza je veliko parkiralište. Dakle, gore i dolje su dva odvojena apartmana, od kojih smo mi imali onaj s povišenim ulazom (balkonom) u sredini i s idejom da je cijela kuća bila naša. Doslovno smo živjeli u razglednici. Takav fantastični pogled i tako blizu jezera (oko 50 m)! To jezero bilo je također ugodne temperature i kristalno čisto, jer sam čak i ja tamo plivao. Sve je bilo na pješačkoj udaljenosti (2 minute): mali supermarket, 2 trgovine s raznovrsnim artiklima uključujući i opremu za plivanje i ribolov, mjesto za uzimanje hrane (pizza, piletina s roštilja itd.), više restorana s slastičarnicom, muzej, turistički ured, pedaline, kajaci, planinski bicikli i cca. 4 km dalje čak i mogućnost najma jedrilica. Automobilom smo također radili zanimljive izlete, obilazak jezera i okolice jezera Garda, posebno Riva, Torbole (uključujući Lidl) su vrlo blizu. Posebno za ljubitelje biciklizma, planinarenja, sportova na vodi i prirode, ovo je zaista vrhunsko mjesto. Čak imate garažu ispod kuće u koju možete spremiti svoje stvari. U apartmanu također ima puno mjesta za pohranu, ali inventar je vrlo minimalan što se tiče kuhinjskog pribora, opreme, ambijentalnog osvjetljenja i namještaja. Čitava kuća ima pločice, pa može biti malo bučno posebno odozgo. Budući da sva prozora imaju rolete, možete isključiti puno sunca i eventualne buke. Spavate s 4 osobe u velikoj spavaćoj sobi straga, koja ima dva velika prozora. Tamo se nalazi veliki bračni krevet i 1 krevet na kat. Još 2 osobe mogu spavati na krevetu/sofi u dnevnoj sobi, ali to nam se ne čini idealno. Nema ambijentalnog osvjetljenja, pa ponesite svijeće i eventualnu stolnu lampu za čitanje.

Berchter

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Lokacija kuće je apsolutno vrhunska. Ovdje se ne može reći ništa negativno. Čak i izvana, kuća je relativno nedavno renovirana i održavana je u dobrom stanju. Unutra se treba hitno zamijeniti namještaj i kuhinja. Stvari su već jako stare. Nažalost, čajnik nije dostupan. Činjenica da navodno stan ima Wi-Fi smatram osobno kao drzavnu neistinu. Iako se prikazuje Wi-Fi signal, on ne uspostavlja internet vezu jer je preslab. Također podržava samo zastarjeli WPA2 standard, što nije problem jer ionako ne možete ništa s njim raditi. TV je također prilično mali, ali ima reciver s njemačkim TV programima. Sve u svemu, imali smo vrlo lijep odmor i ponovno bismo rezervirali kuću, unatoč zastarjeloj unutarnjoj opremi. Samo trebate donijeti podatkovni promet.

Diederick Molly

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Prekrasna mirna lokacija s izuzetno prijateljskim ljudima! Vrlo mirno!! UKUSNE pizze!!! I divno je plivati u jezeru! Jedina mana za mene bila je loša kvaliteta madraca na kojem sam morao spavati. Možete lako provesti nekoliko dana "ne radeći ništa" bez dosade. Posjetili smo Veronu i Veneciju, što je definitivno vrijedno! Ostali dani proveli smo oko jezera.

R Erkamp

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Imao sam odličan boravak. Kuća je funkcionalna i osnovno opremljena, ali ima izvanrednu lokaciju pored jezera koja je zaista neusporediva. Madraci na krevetima su (pre) tvrdi i predstavljaju problem za osobe s problemima s leđima. Uzimanje vlastitog jastuka je svakako preporučljivo.

Diederick Molly

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Predivna mirna lokacija s vrlo ljubaznim ljudima! Jako mirno!! Ukusne pizze!!! I divno je plivati u jezeru! Jedini nedostatak za mene bio je loša kvaliteta madraca na kojem sam morala spavati. Možete lako provesti nekoliko dana "ništa ne radeći" bez dosade. Posjetili smo Veronu i Veneciju, što svakako vrijedi! Ostale dane smo proveli oko jezera.

M.C.E. Schillemans

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Zbog neprekidnih 2 tjedna sunca i svakodnevnih temperatura viših od 30 stupnjeva, naš odmor je bio savršen. Navečer se često pomalo rashlađivalo (2 puta navečer/noću imali smo oluje), pa je spavanje također bilo sjajno. Kuća se sastoji od 4 apartmana i ima ogovorni (djelomično nizak) vrt s terenom za odbojku na pijesku i veliki stol s dvije roštilje. Iza kuće je veliki parkirališni prostor. Dakle, gore i dolje su dva apartmana, od kojih smo mi imali onaj s povišenim ulazom (balkonom) u sredini i s idejom da je cijela kuća naša. Doslovno smo živjeli u razglednici. Takav predivan pogled i tako blizu jezera (oko 50 m)! Jezero je također bilo ugodne temperature i bistro čisto, čak sam i ja tamo plivao. Sve je na pješačkoj udaljenosti (2 min) - mali supermarket, 2 trgovine s raznim stvarima uključujući i opremu za plivanje i ribolov, brza hrana (pizza, pečeno pile itd.), više restorana s sladoledom, muzej, turistički info, pedaline, kajaci, planinski bicikli i čak 4 km dalje, mogućnosti najma jedrilica. Autom smo također posjetili neke zanimljive lokacije, obišli jezera i okolinu Gardameera, posebno Riva, Torbole (uključujući Lidl) je vrlo blizu. Posebno za ljubitelje biciklizma, pješačenja, vodenih sportova i prirode ovo je idealno mjesto. Čak imate i garažu ispod kuće u kojoj možete ostaviti stvari. U apartmanu također ima puno prostora za pohranu, ali inventar je vrlo minimalan što se tiče kuhinjskog pribora, opreme, svjetiljki i namještaja. U cijeloj kući ima pločica, pa može biti malo bučno, pogotovo od susjeda iznad. Zahvaljujući roletama na svim prozorima, možete isključiti sunce i, po potrebi, buku. Inače, spavate s 4 osobe u velikoj spavaćoj sobi koja ima dva velika prozora. Tu je veliki bračni krevet i 1 krevet na kat. U dnevnom boravku mogu spavati još 2 osobe na krevetu/sofi, ali to nam se ne čini idealno. Nema dodatne rasvjete, pa ponesite svijeće i eventualno lampu za čitanje.

Berchter

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Lokacija kuće je apsolutno vrhunska. Ovdje nema ničega negativnog za reći. Čak i izvana, kuća je nedavno renovirana i dobro održavana.

Unutra, namještaj i kuhinja bi trebali biti hitno zamijenjeni. Stvari su jako stare. Nažalost, kuhalo za vodu nije dostupno. Ono što se tvrdi da stan ima Wi-Fi, osobno smatram kao očitu pogrešnu informaciju. Iako se prikazuje Wi-Fi signal, on ne uspostavlja internetsku vezu jer je pre slab. Također koristi zastarjeli WPA2 standard, što nije strašno jer ionako ne možete ništa s time.

TV je također relativno malen, ali ima prijemnik s njemačkim programima.

Sve u svemu, imali smo jako lijep odmor i opet bismo rezervirali kuću, unatoč zastarjelom unutarnjem uređenju. Samo biste trebali imati s se sobom podatkovno volumen.

Tom Simonsen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži engleski

Mjesto i područje Molina Di Ledro bili su fantastični. Apartman je bio malo pre jednostavan za tu cijenu. Kuhinja je bila vrlo jednostavna s jedva ikakvim alatima. Dnevna soba je bila samo presavijeni krevet. Spavaća soba: jastuci su bili kao beton.. bilo je vrlo glasno prema drugim apartmanima. Vrt je bio fantastičan!

R Erkamp

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Imao sam odličan boravak. Kuća je funkcionalna i bazična, ali to mora biti jasno iz njezine idealne lokacije na jezeru, koja je doista nenadmašna. Madraci za krevete su (pre)tvrdi i problematični za osobe koje imaju problema s leđima. U svakom slučaju preporuča se ponijeti vlastiti jastuk.

Diederick Molly

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Prekrasna mirna lokacija s vrlo ljubaznim ljudima! Lijepo i tiho!!
UKUSNE pizze!!! I divno je plivati u jezeru!
Jedina negativnost za mene bila je loša kvaliteta madraca na kojem sam morala spavati.
Možete lako "ne raditi ništa" nekoliko dana, a da vam ne dosadi.
Napravili smo izlet u Veronu i Veneciju, što se definitivno isplati! Ostalih dana boravili smo oko jezera.

M.C.E. Schillemans

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Djelomično zato što smo imali 2 tjedna neprekidnog sunca i više od 30 stupnjeva svaki dan, naš je odmor bio savršen. Navečer je često malo zahladilo (2x navečer / noću je bilo i grmljavine), tako da je i spavanje dobro prošlo. Kuća je podijeljena na 4 apartmana i ima mega (djelomično nakošen) vrt s terenom za odbojku na pijesku i velikim stolom s dva roštilja. Iza je veliki parking. Dakle dva stana na katu i dole, od kojih smo mi imali onaj s povišenim ulazom (balkonom) na sredini fronta i s idejom da je cijela kuća naša. Doslovno smo živjeli u razglednici. Tako fantastičan pogled i tako blizu jezera (cca. 50 m)! To jezero je također bilo prekrasno po temperaturi i bistro, jer sam čak i ja plivao tamo. Postoji sve na pješačkoj udaljenosti (2 minute) mali supermarket 2 trgovine sa svime uključujući opremu za plivanje i pecanje trgovina za van (pizza, piletina s roštilja, itd.) nekoliko restorana sa slastičarnom muzej turističke informacije pedaline, kanui , brdski bicikli i 4 km dalje čak i jedrilice za iznajmljivanje. Također su napravljeni lijepi izleti automobilom, obilazak jezera i okolica jezera Garda, posebno Riva, Torbole (uključujući Lidl) je vrlo blizu. Posebno za ljubitelje biciklizma, hodanja, sportova na vodi i prirode, ovo je ultimativno mjesto. Imate čak i garažu ispod kuće gdje možete pohraniti svoje stvari. Stan također ima dosta skladišnog prostora, ali inventar je vrlo minimalan u pogledu posuđa, opreme, atmosferske rasvjete i namještaja. Po cijeloj kući postoje pločice, što ponekad zna biti bučno, pogotovo kod susjeda na katu. Budući da svi prozori imaju grilje, možete isključiti puno sunca i bilo kakvu buku. Također možete spavati s 4 osobe u velikoj spavaćoj sobi sa stražnje strane, koja ima dva velika prozora. Ima veliki bračni krevet i 1 krevet na kat. Na krevetu/kauču u dnevnom boravku mogu spavati još 2 osobe, ali to nam se ne čini idealnim. Nema atmosferske rasvjete, pa svijeće i eventualno. ponesite lampu za čitanje.

Berchter

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Lokacija kuće je apsolutno izvrsna. Ništa negativno za reći ovdje. I izvana kuća je relativno pravovremeno adaptirana i održava se u dobrom stanju.

Unutra, namještaj i kuhinju hitno treba zamijeniti na vrijeme. Stvari su jako stare. Kuhalo za vodu nažalost nije dostupno. Osobno, međutim, smatram bezobraznom dezinformacijom da stan navodno ima WiFi. WLAN signal je prikazan, ali ne uspostavlja internetsku vezu jer je preslab. Također ima samo zastarjeli WPA2 standard, što i nije loše, jer ionako s njim ne možete ništa.

TV je također relativno mali, ali ima prijemnik s njemačkom TV-om.

Sve u svemu, imali smo vrlo lijep odmor i ponovno bismo rezervirali kuću, unatoč zastarjelom interijeru. Sa sobom trebate ponijeti samo količinu podataka.


kontakt

Tvrtka Belvilla


Dalji smještaji od Belvilla

Pokazati sve smještaje od Belvilla

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 314059

Posljednje ažuriranje: 17.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/314059.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Trento» je dobio ocjenu gosta 4.1 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 16 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat