Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Casciano Val di Pesa

maks.  9   Gosta/Gostiju
150m²  stambena površina
3 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 9  Gosta/Gostiju
150m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Opis


Broj licence ili registracije: UNICA SUAP -75.2004 e successive ATTIVITA AGRITURISTICA

Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Terasa Terasa
balkon balkon
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje

Vanjsko područje

balkon
Vrt
Roštilj
Dječje igralište
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

gostinski toalet 3


Kuhinja

Štednjak sa dvije ploče
Štednjak sa 4 ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica

Uređaji i pribori

Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 9

3 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 5 km

5 km

Restoran 1 km

1 km

Centar grada/mjesta 5 km

5 km

Zračna luka 36.9 km Firenze

36.9 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


13 evaluacije

Ukupna ocjena

4,4 od 5
4.4 Oprema
4.4 Cijena/učin
4.4 Servis
4.4 Položaj
4.4 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

CN de Jager

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

D.M. Alderlieste

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

N. Van Dorst

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Srdačan doček od upraviteljice i vlasnika kuće. Autentična kuća, uredno uređena, čista, dobra privatnost i prekrasan pogled na brežuljke s maslinicima i vinogradima. Dobar položaj za istraživanje Toskane i kušanje ukusnog Chiantija (iz kuće)! Degustacija vina brata i sestre Rocchi bila je sjajna!!

Nicolle Verhagen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Kakav lijep odmor. Toplo su nas dočekali vlasnici i osoblje. Veoma su srdačni i susretljivi. Ova kuća za odmor sastoji se od različitih apartmana. Naša grupa je imala tri apartmana ovdje. Položaj je vrlo centralan, tako da se lako mogu organizirati izleti, a nudi prekrasan pogled na vinograde. Potreban je automobil. Sami smo kuhali i sve je bilo odlično. Supermarket je udaljen 8 km. Probali smo predivna vina s vinarije. Također smo gledali berbu grožđa. Postoji bazen, oko 5 minuta hoda od apartmana, ali ako imate problema s kretanjem ili niste u najboljoj formi, može biti malo teže jer morate malo penjati se iz apartmana.

Stephanie Bonnet

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži francuski

Stara talijanska kuća usred vinograda, uređena u nekoliko apartmana s kupaonicom, WC-om i terasama, prekrasan pogled na Toskanu. Bazen na dobro održavanom imanju, podijeljen s različitim najmoprimcima u zatvorenom parku, 3 minute hoda (strma staza). Nema ventilatora, pa su oba stana na katu vruća (ljetovanje u kolovozu), te nemojte zaboraviti sprej protiv komaraca :) (vrlo prisutni tijekom našeg boravka). Firenza je udaljena 30 minuta vožnje, Siena 45 minuta. Dobar polazišni p == Za prijavu.rijed za obilazak Toskane. Simpatičan i jednostavan doček, osoba nas je čekala da otvori vrata. 2 boce chiantija na stolu za naš dolazak, kao i dvije boce maslinovog ulja. Vrlo ugodan boravak, Toskana je uvijek jednako lijepa, vratit ćemo se ...

Maurice Wynants

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo ugodan boravak u ovom agroturizmu. Srdačno nas je dočekala Annemie koja nam je sve objasnila na nizozemskom jeziku. Interijer je bio ugodan, a kuhinjska oprema vrlo kompletna. Sve je bilo besprijekorno čisto po dolasku. Okolina je zaista prekrasna. Također smo uživali u miru u ovom agroturizmu. Agroturizam je također vrlo dobro smješten uz veliku cestu, što znači da brzo možete stići u veće gradove (Firenza, Siena, San Gimignano, Lucca). U ovom se agroturizmu proizvode vino i maslinovo ulje. Imali smo priliku dobiti obilazak podruma i Annemie nam je objasnila proces proizvodnje vina i maslinovog ulja. Tako smo ovaj odmor imali savršenu mješavinu kulture (posjet gradovima), uživanja u ukusnoj hrani (dobri restorani u blizini), uživanja u bazenu, okolini, miru.

Peter Huiskamp

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Langoed Castelvecchio je savršena lokacija usred Chianti područja u Toskani. Iz apartmana se pruža prekrasan pogled na brda puna vinove loze. Apartman 'Pergolato' ima 2 zasebne (velike) spavaće sobe i opremljen je dovoljnom inventarom. Posjeta vinariji upotpunjuje sliku; ovdje ćemo još dugo uživati! Preporučujemo.

N. Van Dorst

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Topla dobrodošlica od strane domara i vlasnika kuće. Autentična kuća, lijepo uređena, čista, dobra privatnost i prekrasan pogled na brežuljke s maslinama i vinogradima. Dobro mjesto za otkrivanje Toskane i kušanje ukusnog Chiantija (iz kuće)! Degustacija vina brata i sestre Rocchi bila je nevjerojatna!!

Maurice Wynants

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo ugodan boravak u ovom agroturizmu. Srdačno nas je dočekala Annemie koja nam je dala sva objašnjenja na nizozemskom.

Interijer je bio ugodan, a kuhinjska oprema vrlo kompletna.

Sve je bilo besprijekorno po dolasku.

Okolina je apsolutno prekrasna. Također smo uživali u miru u ovom agroturizmu.

Agroturismo je također vrlo dobro smješten na glavnoj cesti, tako da možete vrlo brzo doći do većih gradova (Firenze, Sienna, San Gimignano, Lucca).

U ovom agroturizmu proizvodi se vino i maslinovo ulje. Imali smo priliku obići vinske podrume i od Annemie smo dobili objašnjenje o proizvodnji vina i maslinovog ulja.

Tako smo ovaj odmor imali idealan spoj kulture (posjet gradovima), uživanja u dobroj hrani (dobri restorani u okolici), uživanja u bazenu, okolini, tišini.

Wilfred Veltman

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Položaj kuće je savršen, između maslina, s pogledom na brda. Bazen je udaljen 5 minuta hoda i nudi puno privatnosti. Vrlo dobro održavan! Kontakt osoba je lako dostupna, a vlasnici imanja su jako ljubazni i uslužni. Također organiziraju degustacije vina. Dobra baza za sve turističke atrakcije Toskane.

Stephanie Bonnet

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži francuski

Stara talijanska kuća usred vinograda, pretvorena u nekoliko apartmana sa kupaonicom, wc-om i terasama, prekrasan pogled na Toskanu. Dobro održavan bazen na imanju, koji se dijeli s raznim stanarima u zatvorenom parku, 3 minute hoda (strma staza). Nema ventilatora, tako da su dva apartmana na katu vruća (praznici u kolovozu), i ne zaboravite svoj sprej protiv komaraca :) (vrlo prisutan tijekom našeg boravka). Firenca je udaljena 30 minuta vožnje automobilom, Siena 45 minuta. Dobra polazna točka za posjet Toskani. Ljubazan i lak prijem, čekala nas je osoba da nas otvori. 2 boce Chiantija na stolu za naš dolazak, zajedno s dvije boce maslinovog ulja. Vrlo dobar boravak, Toskana je još uvijek jednako lijepa, vratit ćemo se ...

Nicolle Verhagen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Kako je ovo bio lijep odmor. Srdačno su nas dočekali vlasnici i osoblje. Vrlo su srdačni i uslužni. Kuća za odmor sastoji se od nekoliko apartmana. Naša stranka je imala 3 takva. Lokacija je vrlo središnja tako da možete jednostavno ići na dnevne izlete i ima prekrasan pogled na vinograde. Potreban je automobil. Tamo smo sami kuhali i to je dobro prošlo. supermarket je udaljen 8 km. Kušano ukusno vino iz vinarije. A pogledali i berbu vina. Postoji bazen, oko 5 minuta hoda od apartmana, ali ako imate poteškoća s hodanjem ili niste u tako dobrom stanju, može biti malo teško jer morate hodati malo gore od apartmana.

Bart Gelaudie

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Bilo nam je jako lijepo. Iznajmili smo 3 apartmana za ukupno 6 odraslih i 3 male djece. Apartmani na gornjem katu su bili u redu, ali u prizemlju je bilo nekih nedostataka, u kuhinji i dječjim krevetićima. Nadalje, WiFi signal se dobro primao samo na terasi. Bio je kraj sezone i siguran sam da će biti dobro za iduću godinu. Ljudi su bili jako ljubazni i uslužni, a vino je super ukusno. Kuća je udaljena od javne ceste i zamišljate se usred prirode kada divlje svinje prolaze kratkom udaljenošću u večernjim satima. Pristupna cesta je donekle otežana za automobile s manjim razmakom od tla. Bazen je predivan. Lijepa lokacija za izlete u Firencu, San Gimignano, Luccu i sve ostale lijepe stvari Toskane.


kontakt

Tvrtka Belvilla


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 314326

Posljednje ažuriranje: 20.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/314326.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Casciano Val di Pesa» je dobio ocjenu gosta 4.4 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 13 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat