Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Barberino Val d'Elsa

maks.  4   Gosta/Gostiju
67m²  stambena površina
1 spavaća soba
0  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
67m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Bazen
Teniski teren
Terasa
ograđen vrt

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Aparat za kavu

Uređaji i pribori

Televizor
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

1 druga spavaća soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 7 km

7 km

Mogućnost kupovine 6 km

6 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 0.6 km

0.6 km

Zračna luka 114 km Pisa

114 km

Kolodvor 20 km Borgo San Lorenzo

20 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Tenis
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


11 evaluacije

Ukupna ocjena

4,3 od 5
4.3 Oprema
4.3 Cijena/učin
4.3 Servis
4.3 Položaj
4.3 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Kris Peeters

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Marjo Nieland

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Lijepa, ugodna kućica. Vrlo čisto i sve još uvijek prilično novo. Domaćica je učinila sve da se osjećamo dobrodošlo; bila je besplatna zabava s pizzom, drugog dana je odjednom došla s kutijom šljiva iz koje smo mogli uzimati koliko god želimo. Nedostatak je to što je vrtnja jako mala i stvarno ste odmah pored susjeda. Morali smo proći kroz susjedov vrt da bismo došli do bazena. Noću s prozorima zatvorenima gotovo ništa ne čujete izvana, ali čujete svoje susjede, zidovi su tanki i vrlo je bučno.

Manon Fleur

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mi (par s djetetom od 1 godine) se lijepo proveli (prva 2 tjedna rujna)! Stigli smo malo ranije nego što je planirano, ali je Annamaria osigurala da dođe na vrijeme da nas dočeka. Vrlo ljubazna, prvo je nešto objasnila u svojoj uredskoj prostoriji. Zatim nas je odvela do našeg apartmana i dala nam obilazak. Ako smo imali pitanja, najbolje ju je bilo kontaktirati putem WhatsApp-a, jer nije bila tamo cijeli dan. To je dobro radilo. Okolina je predivna. Iako ima autocesta u blizini koju možete čuti, nije preglasna. Pogotovo se čuju motori. Imali smo odličan apartman, s prostorom za sjedenje na stražnjoj strani, s pogledom na bazen. Mogli ste lijepo sjediti/ležati pored bazena. Jedini nedostatak je što morate gotovo sve obavljati automobilom. Najbliža trgovina je u San Barberinu, oko četvrt sata vožnje nizbrdo, kroz mnogo zavoja. Bilo je izvedivo, ali dobro je to imati na umu. U selu Montecarelli sami smo ručali u Antica Osteria di Montecarelli. Samo su otvoreni za ručak. Preporučljivo je rezervirati, prilično su popularni. Također, večer pizze je stvarno zabavna! Svake srijede (kad je lijepo vrijeme) organizira se večer pizze. Za goste i članove obitelji, svaki tjedan pozivaju neke druge članove obitelji. Hrana i piće, sve je osigurano. Nemojte jesti previše tijekom dana, jer ćete dobiti dovoljno! Prve večeri pizze uglavnom smo bili s Nizozemcima i Belgijancima, a sljedećeg tjedna bilo je malo internacionalnije - Kanađani, Izraelci, Austrijanci, Kinezi, Belgijanci i mi. Iz Montecarellija možete posjetiti predivne gradove i sela. Bili smo u Firenci i Sieni, i oba su lako dostupna - u oba gradu smo mogli parkirati u garaži na rubu grada i zatim lako prošetati do centra. Ukratko, stvarno preporučujemo!

Peter Gofers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Dolazak je bio vrlo srdačan. Postigli smo cilj uz telefonsko vođenje. Smještaj je bio čist i opremljen dovoljno prostrano. Bazena i njegova lokacija su bili fantastični. Vlasnici kuće su bili sjajni. Posebno je bilo uspješno tjedno druženje uz organiziranu obiteljsku večeru s pizzom. Za pitanja uvijek smo se mogli obratiti, u našem slučaju, Anamariji. Definitivno vrijedi ponovno posjetiti.

Richard Van den berg

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Dolazak je dobro organiziran, malo smo kasnili ali to nije bilo problema, sljedeći dan smo se mogli prijaviti. Nismo morali platiti kauciju. Kuća je bila vrlo dobro čista, dobra sanitarija!

Peter Gofers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Dolazak je bio vrlo srdačan. Telefonskim usmjeravanjem postigao cilj. Smještaj je bio čist i dobro opremljen. Bazen kao i njegova lokacija bili su fantastični. Vlasnici kuće bili su sjajni. Tjedna zajednička pizza večer koju organizira obitelj svakako je bila vrlo uspješna. Za pitanja uvijek možete kontaktirati Annamariju u našem slučaju. Definitivno vrijedi ponovno posjetiti.

Manon Fleur

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mi (par s djetetom od 1 godine) smo se odlično proveli (prva 2 tjedna rujna)! Stigli smo nešto ranije od planiranog, a Annamaria se pobrinula da stigne na vrijeme da nas primi. Vrlo ljubazna, prvo je rekla nekoliko stvari u svom uredu. Zatim nas je odvela u naš stan i provela u obilasku. Ako smo imali pitanja, najbolje je bilo da je kontaktiramo putem WhatsAppa, jer nije bila cijeli dan. To je dobro funkcioniralo.



Okolina je prekrasna. U blizini je autocesta koju čujete, ali ne prevladava. Posebno se čuju motori.



Imali smo sjajan stan, s prostorom za sjedenje straga, s pogledom na bazen. Možete sjediti/ležati pored bazena.



Mali nedostatak je što gotovo sve morate obaviti autom. Najbliži supermarket je u San Barberinu, petnaestak minuta autom nizbrdo, kroz dosta zavoja. Bilo je izvedivo, ali dobro je uzeti u obzir. U samom selu Montecarelli imali smo ukusan ručak u Antica Osteria di Montecarelli. Otvoreni su samo za ručak. Preporučljivo je rezervirati, prilično je popularno.



Nadalje, pizza večer je odlična zabava! Pizza večer organizira se svake srijede (prema vremenskim prilikama). Za goste i članove obitelji svaki tjedan pozivaju još neke članove obitelji. Hrana i piće, sve je dogovoreno. Nemojte se prejedati tijekom dana, jer dobivate dovoljno! Prvu pizza večer uglavnom smo sjedili s Nizozemcima i Belgijancima, sljedeći tjedan više internacionalnih Kanađana, Izraelaca, Austrijanaca, Kineza, Belgijaca i nas.



Iz Montecarelija možete posjetiti prekrasne gradove i sela. Bili smo u Firenci i Sieni, i oboje je lako učiniti, s obje bismo mogli parkirati u garaži na periferiji, a zatim možete pješačiti ravno u centar.



Ukratko, topla preporuka!

Tim Grootendorst

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Olakšanje je doći ovamo nakon dugog putovanja! Lijepa, uslužna i dobra kontakt osoba koja govori engleski na lokaciji. Bio je spreman za nas svaki dan za pitanja, savjete, itd. Savršeno održavan, čist, točno onakav kakav vidite na slikama. Idealna baza za jednodnevne izlete u Toskani ili jednostavno neradnje uz bazen! Apsolutno preporučljivo!!

arjo boeije

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Smještaj je u talijanskom stilu sa stropovima od drvenih greda, terakota pločicama i atraktivnim namještajem. Namještaj je kompletan. Lijep tuš i kreveti. Područje je ruralno i mirno. Postoji nekoliko apartmana u kompleksu, ali postoji nekoliko kutaka gdje ipak možete imati malo privatnosti ako to želite. Vlasnici su nam bili vrlo ljubazni i uslužni. Također su lako dostupni, između ostalog. putem aplikacije What's. Područje je ruralno i tiho, ali postoji mnogo mogućnosti za posjet gužvi. (Unajmljeni) automobil je obavezan. 8 kilometara dalje možete uzeti vlak za Firencu za 3,50. To je ipak vrhunac u tom području. U blizini je veliko jezero ali trenutno je tamo bilo zabranjeno kupanje. Nadam se za ljude koji idu tamo ljeti da će biti drugačije.

Marjo Nieland

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Lijepa, atraktivna kuća. Super čisto i sve je još uvijek relativno novo. Domaćica je učinila sve da se osjećamo dobrodošli; bila je besplatna pizza zabava, drugi dan je iznenada navratila s kutijom šljiva iz koje smo mogli uzeti što hoćemo.

Nedostatak je što je vrt vrlo mali i stvarno sjedite odmah do svojih susjeda. Morali smo proći kroz susjedov vrt da dođemo do bazena. Navečer sa zatvorenim prozorima ne čujete gotovo ništa izvana, ali od susjeda, zidovi su tada i vrlo je bučno.

Willem Jan Keijer

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Rezidencija je lijepo smještena, a osoblje/vlasnici su vrlo ljubazni. Smatramo da je nedostatak privatnosti vrlo veliki nedostatak; vrt od samo 10 m2 bez oklopa prema najbližim susjedima. U prosječnom kampu imate više privatnog prostora. Veliki minus za ovo. Osim toga, kuhinja je bila vrlo mala i djeca su morala spavati na kauču na razvlačenje. Za 1200 eura tjedno očekujemo malo više. Od Topic Travela smo navikli na bolje.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 314343

Posljednje ažuriranje: 01.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/314343.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Barberino Val d'Elsa» je dobio ocjenu gosta 4.3 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 11 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina