Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Vicchio

maks.  14   Gosta/Gostiju
800m²  stambena površina
7 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 14  Gosta/Gostiju
800m²
7 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

3 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

3 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Bazen
Teniski teren
Terasa

Kupaonica

gostinski toalet 6


Kuhinja

Stroj za pranje posuđa
Pećnica

Uređaji i pribori

Televizor
radio
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 14

7 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 7 km

7 km

Mogućnost kupovine 4 km

4 km

Centar grada/mjesta 4 km

4 km

Autobus 15 km

15 km

Zračna luka 45 km Florence Airport

45 km

Kolodvor 5 km Vicchio

5 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Tenis
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


5 evaluacije

Ukupna ocjena

3,7 od 5
3.7 Oprema
3.7 Cijena/učin
3.7 Servis
3.7 Položaj
3.7 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Isabelle Eppink

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži nizozemski

Karen Decoene

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži nizozemski

Lijepa vila, ali nije pogodna za ljude koji slabo se kreću. Čak i kada koristite sobe u prizemlju, morate proći neravnim stepenicama do vrta. Postoje 2 kuhinje ljetna - i zimska kuhinja, ali ljetna kuhinja je mala i nije prikladna za 14 osoba. Blagovaonica koja se graniči s ljetnom kuhinjom također nudi samo 6 stolica. Namještaj je lijepi antikviteti, ali to znači da su stolice teške. Možda nije najpraktičniji namještaj s djecom. Terasa koju pokazuju na fotografijama nije zaštićena od sunca s tendom. Za doručak oko 9:00 već je prevruće tamo. Manja terasa je malo hladnija, ali ima mjesta samo za 6 osoba. Teške, niske, lijevane stolice nisu zaista praktične s visokim stolom, tako da praktično sjedite s bradom na stolu. Zbog dvije kuhinje bilo je potrebno tražiti kako postaviti stol za 1 osobu u prvih dana. Kuća je stvarno jako tamna i nije tako svijetla kao na fotografijama. Bazen (s slanom vodom) je lijep i dovoljno velik. Budite oprezni da ne izgorite zbog slane vode. Tuš u vrtu bi bio prikladan. Kad smo stigli, nedostajale su nam praktične brošure koje bi pokazale gdje je supermarket, radno vrijeme itd. Što učiniti s otpadom. Također nema brošura o aktivnostima, tržnicama, ... u okolici. Nema osnovnog početničkog kompleta u kući. Dakle, kad stignete kasno (kao mi), nalazite se u kući bez začina, ulja, malo kave, ... Supermarket je udaljen 4 km, ali zatvara se oko 20 sati. Nakon dolaska, imali smo 15 minuta da brzo kupimo neke stvari poput kruha i kave za doručak. Nema aparata za kavu u kući, ali su prisutne 4 posude za pripremu talijanske kave. U svakoj sobi postoji sapun, 1 doza gel za tuširanje, 1 doza šampona. Apartmansko naselje zaista je vrlo blizu kuće, a postoji noćna buka od trenutnih polutrajnih stanovnika koji se šire cijelom parcelom pored vile. Imali smo malu djecu u grupi, pa noćno glasno razgovaranje, smijeh i radio kod susjeda do 2 sata ujutro nije uvijek prikladan. Ime vile nije odmah vidljivo. Kuću također ne vidite uvijek s ulice zbog apartmanske zgrade. Prepoznali smo je tek nakon što smo prošli pokraj nje i zatim došli iz suprotnog smjera. Tada smo primijetili vilu koja je nekoliko metara niže.

Vaissier Melchers

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži nizozemski

Prekrasna kuća, svježa unutra i udobni kreveti. Uređena u odgovarajućem 'antičkom' stilu. Lijepi bazen. zabavne mogućnosti za tenis, stolni tenis i biljar. Možda je lijepo spomenuti povijest kuće? Posrednik ne zna više od toga da je kuća obnovljena prije 30 godina i procjenjuje da je kuća stara 150 godina, što bi bilo posebno za Medici vilu...! Spomena vrijedno je i da je Firenca dostupna vlakom iz obližnjeg sela, jer je vožnja autom do Firence i tamo parkiranje noćna mora, pogotovo s obzirom na to da se trenutno puno radi na cestama u gradu i signalizacija ostavlja puno želja.

Vaissier Melchers

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži nizozemski

Prekrasna kuća, svježa unutra i udobni kreveti. Namještena s prikladnim "antikvitetima". Lijepi bazen. Uz to, i mogućnosti za tenis, stolni tenis i biljar. Možda bi bilo lijepo spomenuti povijest kuće? Posrednik ne zna ništa više osim da je prije 30 godina obnovljena i procjenjuje da kuća ima 150 godina, što bi za Mediči vilu bilo iznimno. Napomena: Firenca je dostupna vlakom iz obližnjeg sela i to je vrijedno spomena, jer vožnja autom kroz Firencu i parkiranje je noćna mora, pogotovo kada se trenutno puno radi na cestama u gradu, a putokazi su vrlo slabi.

Karen Decoene

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži nizozemski

Lijepa vila, ali nije pogodna za osobe s lošom pokretljivošću. Čak i kada koristite sobe na prizemlju, morate proći neravne stepenice do vrta. Ima 2 kuhinje - ljetna i zimska kuhinja, ali ljetna kuhinja je mala i neodgovarajuća za 14 osoba. Blagovaonica koja se graniči s ljetnom kuhinjom ima samo 6 stolica. Namještaj je lijepi antikvitet, ali to znači da su na primjer stolice vrlo teške. Možda nije najpraktičniji namještaj za djecu. Terasa koja se prikazuje na fotografijama nije zaštićena tendom od sunca. Za doručak oko 9:00 je već previše vruće da bi se tamo moglo doručkovati. Manja terasa je malo hladnija, ali ima mjesta samo za 6 osoba. Teške, niske, lijevano-željezne stolice nisu praktične za visoki stol, pa gotovo sjedite s bradom na stol. Zbog dvije kuhinje bilo je potrebno tražiti kako postaviti potpun stol za 14 osoba u prvih nekoliko dana. Kuća je zapravo vrlo tamna, nije toliko svijetla kao što je prikazano na fotografijama. Bazen (s morskom vodom) je lijep i dovoljno velik. Pazite da ne izgorite od slane vode. Ovdje bi tuš u vrtu bio dobrodošao. Po dolasku nam je falilo informativnih brošura gdje se nalazi supermarket, radno vrijeme itd... Što raditi s smećem. Također nema brošura o aktivnostima, tržnicama itd... u okolici. U kući nema nijednog početničkog kompleta. Dakle, ako kasno dolazite (kao mi), dolazite u kuću bez začina, ulja, malo kave,... Supermarket je udaljen 4 km, ali zatvara oko 20:00. Imali smo 15 minuta nakon dolaska da brzo kupimo neke stvari poput kruha i kave za doručak. Nema aparat za kavu u kući, ali ima 4 konzerve za pripremu talijanske kave. U svakoj sobi su sapun, 1 doza gel za tuširanje, 1 doza šampona. Apartmanski kompleks je zaista jako blizu kuće, a postoje i noćne buke od trenutnih stanovnika koji se raspršuju po cijelom području pored vile. Imali smo malu djecu u grupi, pa noćno glasno razgovaranje, smijeh i radio kod susjeda do 2 ujutro nije uvijek bilo idealno. Ime vile nije odmah vidljivo. Kuća se također ne vidi uvijek s ulice zbog apartmanskog bloka. Prepoznali smo je tek nakon što smo prošli pored nje, a zatim dolazili iz suprotnog smjera. Tada smo tek primijetili vilu koja se nalazi nekoliko metara niže.


kontakt

Tvrtka Belvilla


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 314358

Posljednje ažuriranje: 05.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/314358.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Vicchio» je dobio ocjenu gosta 3.7 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 5 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina