Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

koliba Odmor za igrače golfa Dicomano

maks.  4   Gosta/Gostiju
100m²  stambena površina
2 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
100m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Bazen
Mjesto za parkiranje

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Stroj za pranje posuđa
Pećnica

Uređaji i pribori

Bicikli
Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Ležaljke
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
WLAN bežična lokalna mreža
Suncobran
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 13 km

13 km

Centar grada/mjesta 13 km

13 km

Zračna luka 51.6 km Firenze

51.6 km

Kolodvor 12.7 km Dicomano

12.7 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 12:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


17 evaluacije

Ukupna ocjena

4,4 od 5
4.4 Oprema
4.4 Cijena/učin
4.4 Servis
4.4 Položaj
4.4 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Gabriela De Jonge

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

T Bikker

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Doček od gospođe Lisa, doček-voditeljice, bio je vrlo srdačan. Mogli smo razgovarati na engleskom jeziku. Objasnjenje o svemu je bilo izvrsno. Kuća je u potpunosti ispunila naša očekivanja, kako po lokaciji, unutrašnjosti, vrtu i vrtnom namještaju. Na naš zahtjev da se pri dolasku u hladnjak stavi nešto pića, bilo je dovoljno. Nisu željeli uzeti nikakvu naknadu. Casali dei Ciompi bila je profesionalno organizirana. Sve je bilo dobro održavano. Bazen su svakodnevno kontrolirali i čistili Maria i Tenziano. Bilo je dovoljno ležaljki, ležaljki, suncobrana i stolova. Od oca Lise, Alessia Gallorija, dobili smo puno informacija o Firenci, Sieni i Arezzu. Proveli smo 14 dana uživajući punim plućima. Svaka kuna se isplatila. Vrijeme nije bilo na raspolaganju od strane najmodavca, ali je bilo izvrsno, što je omogućilo dobro korištenje bazena. Pomoć Alessia i Lise, kada sam ostavio svoje naočale u vlaku, bila je srdačna. Naočale sam, uz njihovu pomoć, mogao pokupiti sljedeći dan na stanici Borgo San Lorenzo. S poštovanjem, Arthur Leefmans

Thomas Blanckaert

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Uređeni, čisti apartman smješten na prekrasnoj lokaciji. Ipak, imamo nekoliko primjedbi: put prema apartmanu je katastrofalan...od glavne ceste do kućice trebate sigurno računati pola sata. Zadnje dvije kilometra su neasfaltirane i u VRLO lošem stanju. Trebali smo oko 20 minuta za posljednja 2 km. Put je prekriven velikim kamenjem i mnoštvom dubokih rupa. Mogućnost puknuća gume ili druge materijalne štete je velika, osim ako vozite s pravim SUV-om. Sve ovo je dovelo do toga da je naš odmor izgledao drugačije nego što je planirano. Brzi odlazak do pekare ili dućana je nemoguć. Tijekom našeg boravka očito je bilo vrijeme za košnju trave i održavanje vrta, zbog čega smo bili prisiljeni jesti unutra. Pozitivno je što se bazen čisti svako jutro. To je prostran, čist bazen. Sve u svemu, uživali smo u miru i prekrasnom pogledu koji dobijete kao nagradu na vrhu.

ECM Vissers

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Idilična i mirna kućica. lijepo uređena. Svi prozori su imali mreže protiv insekata i žaluzine, pa insekti ne ulaze unutra, a u vrlo vrućem vremenu ostaje svježe unutra. Po dolasku vlasnica je bila u kućici iznad, i ona nam je detaljno pokazala kuću i objasnila kako i što. Govorila je savršen engleski, pa je bilo vrlo lako komunicirati. Kućica pored nas (s istim vlasnikom) bila je zauzeta samo 1 dan, dok smo mi bili tamo. To je pružilo dodatni mir i privatnost jer bismo inače morali dijeliti bazen i okućnicu s susjedima. Dakle, imali smo puno mira i prostora na raspolaganju. Bilo je malo hladno za kupanje. Kućica se nalazi na vrhu brda, a cesta od pijeska do nje je prilično loša, s rupama i šljunkom. Treba oko pola sata da se vozi iz malog sela Dicomano do kućice. Išli smo vlakom 2 puta iz naše kućice do Firence. To je lako. (50 min) i možete ostaviti automobil na stanici. Malo selo Dicomano nije previše značajno, vrlo malo i malo toga ima za raditi. Tamo su 2 supermarketa pa je to korisno. Okolina je lijepa i malo turistička. Prema Firenci je puno turističkije. Bili smo sretni što bismo nakon napornog dana u Firenci vozili do naše mirne kućice na brdu, gdje ne čujete ništa osim ptica. Imali smo vrlo lijep odmor tamo.

susanne verheij

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan boravak. Kuća je dobro održavana i opremljena svim pogodnostima. Vlasnik je prijateljski nastrojen i susretljiv. Kuća, okolina i bazen vrlo su dobro održavani. Preporučuje se za one koji žele pobjeći iz gužve/masnih ljudi!!

Robert Kottman

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Prekrasna kućica sa svime što vam treba. Izvrsno održavana. Jedini "nedostatak" (za neke prednost jer je vrlo lijepo i izravno s vrata vode brojne pješačke staze) je položaj na vrhu brda. Potrebno je 20 minuta da se dođe do/glavne ceste i nazad. RK-Heemstede

R. Krijn

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Odličan doček uz jasno objašnjenje od vlasnice. Kućica prostrana, dobro održavana i potpuno opremljena. Položaj lijep na brežuljku s pogledom. Bazen čist i u vrlo dobrom stanju, odmah pokraj kućice. Dostupan kao što su i drugi spomenuli, preko vrlo uskog, ali za normalna vozila dobro prohodnog, 7 km dugog puta. Traje otprilike 15 minuta. Zadnjih 2,5 km su prekriveni šljunkom.

V Weel-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Kuća se nalazi na vrhu planine s prekrasnim pogledom! Možete uživati u šetnjama i naravno putovati do Firence. Mi smo to učinili vlakom. U selu Dicomane postoji stanica, a zatim vožnja vlakom još sat vremena, savršeno. Povratak kući je posebno divan nakon posjeta takvom prekrasnom ali prepunom gradu.

T Bikker

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Prijem kod signorine Lise, primateljice, bio je vrlo srdačan. Mogli bismo razgovarati na engleskom. Objašnjenje kako i što bilo je izvrsno. Kuća je u potpunosti ispunila naša očekivanja, kako lokacijom, tako interijerom, vrtom i vrtnim namještajem. Naše pitanje može li se piće staviti u hladnjak po dolasku bilo je dovoljno uslišeno. Ne bi prihvatila naknadu.

Postavljanje Casali dei Ciompi je profesionalno izvedeno. Sve je bilo dobro održavano. Bazen su svakodnevno provjeravali i čistili Maria i Tenziano. Na raspolaganju je bilo više nego dovoljno ležaljki, suncobrana i stolova.

Od Lisinog oca, Alessija Gallorija, dobili smo mnogo informacija o Firenci, Sieni i Arezzu.
Uživali smo 14 dana potpuno i intenzivno. Vrijedilo je novca.

Vlasnik nije regulirao vrijeme, ali je bilo odlično, dobro je iskoristio bazen.

Pomoć Alessija i Lise, kad sam ostavio svoje naočale u vlaku, bila je dirljiva. Zahvaljujući njihovoj pomoći, mogao sam sutradan preuzeti naočale na stanici Borgo San Lorenzo.

Iskreno,

Arthur Leemans

Robert Kottman

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Prekrasna kuća sa svim potrepštinama. Izvrsno stanje održavanja.
Jedini "nedostatak" (za neke prednost jer je vrlo lijep i tako izvan vrata raznim pješačkim stazama) je položaj na vrhu planine. 20 minuta do/od glavne ceste.
RK-Heemstede

O.L. Boon

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Uživali smo u prekrasnom tjednu u Casa Lisa, imali smo puno sreće s vremenom za kraj ožujka i čak smo imali 22 stupnja. To je lijepa kuća s prekrasnim vrtom i istim pogledom. Vrt je bio savršen za naša dva mlada psa, nisu mogli pobjeći, bilo im je super u igri i ležanju na suncu. U neposrednoj blizini također je bilo dosta mogućnosti za svakodnevne šetnje sa psima.

susanne verheij

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan boravak. Kuća je dobro održavana i potpuno opremljena.
Vlasnik je ljubazan i uslužan.
Kuća, okolica i bazen su vrlo dobro održavani.
Za one koji žele pobjeći od gužve/gužve ovo je obavezno!

ECM Vissers

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Predivno tiha kuća. Lijepo i atraktivno namješten. Svi prozori su bili opremljeni mrežama protiv komaraca i griljama, tako da insekti ne ulaze unutra za vrijeme velikih vrućina, unutra ostaje malo hladnije. Po dolasku, vlasnica je bila u kući iznad, i opširno nam je pokazala kuću i objasnila kako i što. Govorila je savršen engleski, tako da je bilo vrlo lako komunicirati. Kuća do nas (s istim vlasnikom) bila je zauzeta samo 1 dan kada smo bili tamo. To je omogućilo dodatni mir i privatnost, jer inače bismo bazen i vrt oko njega morali dijeliti sa susjedima. Tako smo imali puno mira i prostora na raspolaganju. Bilo je malo prehladno za kupanje. Kućica je na vrhu planine i zemljani put do nje je dosta loš, rupe, šljunak. Od sela Dicomano do vikendice se vozi oko pola sata. Dvaput smo bili u Firenci vlakom iz naše vikendice. Ovo je izvedivo. (50 min) i možete parkirati auto na stanici. Selo Dicomano nije baš veliko, vrlo je malo i ima malo posla. Tamo postoje 2 supermarketa pa je to zgodno. Područje je lijepo i malo turističko. Prema Firenci je puno više turistički. Rado smo se odvezli do naše mirne kućice na planini nakon napornog dana u Firenci, gdje se nije čulo ništa osim ptičjeg pjeva. Imali smo jako lijep odmor tamo.

Kerstin Rippstein

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

... do najvažnijih znamenitosti. Budući da nismo ni ljubitelji diskoteka ni partijaneri, tražili smo nešto što je tiho i još uvijek praktično za istraživanje regije. pa smo znali da smo ovdje u stvarno dobrim rukama. Nažalost, ove godine vrijeme nije bilo uobičajeno (nekoliko oblačnih dana) pa nismo mogli koristiti bazen svaki dan, ali smo se ipak osjećali vrlo ugodno. Zahvaljujući komarnicama po cijeloj kući i svom luksuzu kao što je npr. Perilica posuđa i rublja, zamrzivač, WIFI itd. Sigurno ćemo se vratiti. Pozdrav za Lisu i Mariju

V Weel-Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Kuća se nalazi na vrhu planine s prekrasnim pogledom!

Možete uživati u šetnji i, naravno, putovati između ostalog u Firencu. To smo radili vlakom. U selu Dicomane je stanica i onda još sat vremena vlakom, savršeno.

Povratak kući je posebno divan nakon posjeta tako lijepom, ali užurbanom gradu.

R. Krijn

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Izvrstan prijem uz jasno objašnjenje vlasnika. Kuća prostrana, dobro održavana i potpuno namještena. Prekrasan položaj na brežuljku s pogledom. Bazen čist iu vrlo dobrom stanju, neposredno uz vikendicu.

Dostupan, kako drugi navode, vrlo uskom, ali prohodnom cestom dugom 7 km za normalne automobile. Traje cca 15 minuta. Zadnjih 2,5 km po lomljencu.

Thomas Blanckaert

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Održavana, čista kuća za odmor na lijepoj lokaciji. No, imamo nekoliko primjedbi: put do kuće za odmor je jadan... od glavne ceste do kuće možete računati barem pola sata. Zadnja dva km je neasfaltirana iu JAKO lošem stanju. Zadnjih 2 km trebalo nam je oko 20 min.Cesta je posuta velikim stijenama i ima desetke dubokih rupa. Mogućnost pucanja gume ili druge materijalne štete je velika, osim ako ne vozite pristojan SUV. Sve to čini da naš odmor izgleda drugačije od planiranog. Brzi odlazak u pekaru ili trgovinu ne dolazi u obzir. Tijekom našeg boravka očito je bilo i vrijeme za košenje trave i održavanje vrta, pa smo bili prisiljeni jesti unutra. Pozitivno je to što se bazen čisti svako jutro. To je prostran, čist bazen. Sve u svemu, uživali smo u miru i prekrasnom pogledu koji kao nagradu dobijete na vrhu.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 314431

Posljednje ažuriranje: 27.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/314431.htm


«koliba Odmor za igrače golfa Dicomano» je dobio ocjenu gosta 4.4 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 17 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina