Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

koliba Odmor za igrače golfa Pistoia

maks.  8   Gosta/Gostiju
110m²  stambena površina
3 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
110m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa
ograđen vrt

Kupaonica

gostinski toalet 2


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Aparat za kavu

Uređaji i pribori

Bicikli
Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Stroj za pranje rublja
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu
DVD-player

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 8

1 dvokrevetna soba
2 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 3 km

3 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 2 km

2 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 12:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


37 evaluacije

Ukupna ocjena

4,1 od 5
4.1 Oprema
4.1 Cijena/učin
4.1 Servis
4.1 Položaj
4.1 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Johan Peeters

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Ingrid Kokelenberg

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Peter Gaakeer

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

K.A Keil-Wulf

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži njemački

S.R Strehlow

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži njemački

J.R Jitten

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži njemački

Marco Poleska

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži njemački

Alois Pfeffer

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži njemački

Ralf Beckmann

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži njemački

Jo Van Hecke

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Peter Beersmans

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Idealno za obitelj s malo starijom djecom. Manje pogodno za posjetitelje s invaliditetom i manju djecu. Automobil se ne može parkirati odmah uz kuću, bazen je udaljen 10 metara ispod kuće. Vila je idealno smještena za (dnevni) posjet Firenci, Pisi i Lucci. Namještaj/završni radovi u kući mogu biti malo bolji, ali sve što je potrebno je prisutno. Dobar tvrdi madrac na krevetu. Mnogo prostora u tri sobe. Od Montecatini je put planine prema gore +/- 8 km i zadnji komad puta je uska cesta +/- 3 km. Prvi put je ovaj put bio malo izazovan, ali na kraju odmora voziš (gotovo) slijepo prema dolje/gore.

Marinus Van Den Hoek

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Conca d'oro je ugodna kuća za odmor koja po našem mišljenju odgovara najviše 6 osoba. dnevna soba je premala za više. kauč na razvlačenje nam se ne čini udobnim za spavanje jer je sjedenje već bilo izazov. namještaj je zastario, malo dolazi dnevne svjetlosti, tu je samo jedan mali prozor u kuhinji i dnevnoj sobi, što je ipak bitno jer zbog mnogih zlih komaraca ne možete sjediti vani bez duge hlače i majice i dobro namazanih deet-om, iako to nije puno pomoglo, puni smo uboda. čak i plivanje nije moguće ili je ograničeno jer i tamo čekaju hrpe komaraca. lokacija je stvarno prekrasna, kućica nije prikladna za ljude s lošom pokretljivošću, prema našem mišljenju, ne i za više od 6 osoba. inače je opremljen sa svim pogodnostima, skromno ali dovoljno. prilaz putu je čudno, ali trubeći u zavojima, ne pridržavajući se brzine Talijana, bit će u redu. navigacijski sustavi vas mogu poslati malom prolazom kojeg zapravo ne želite, za široku cestu najbolje je držati se Montecatini Terme, to je široka cesta. zadnji dio prema Vicu ostaje uski put od 3 km ali je dovoljno dobar. kuća se nalazi na kraju slijepog puta, preko Vica. Marliana je lijepo malo selo i ima 2 vrlo male trgovine i 2 terase, to je to. zabavnije je Montecatini Alto, udaljeno 20 minuta vožnje, što je sasvim u redu. Veća naselja s mnogo trgovina su Montecatini Terme, 35 minuta vožnje. Sve u svemu, proveli smo 2 prekrasna tjedna u prekrasnoj Toskani. Obitelj koja iznajmljuje kuću stvarno je izuzetno ljubazna. Također su nas dočekale divne pizze, prava poslastica. Sin govori prilično dobro engleski, roditelji nažalost samo talijanski. To otežava komunikaciju s njima, što je šteta jer su jako dobri ljudi. Conca d'oro se preporučuje za one koji traže mir i ljubitelje prirode. vožnja do Lucca, Firenca je otprilike 1 sat i 40 minuta vožnje autocestom, štedi vam to više od pola sata. Do autoceste vožnja traje oko 25 minuta. U Montecatini Termu postoji željeznička stanica s besplatnim parkiralištem. U Firencu vlakom putuje 50 minuta.

Bert Martens

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Conca d'Oro ima predivan pogled, vrlo mirna lokacija i idealna je za posjet većim gradovima poput Firenze, Lucca, Pisa itd. Vlasnici su vrlo dragi ljudi i vrlo su darežljivi (boca vina po dolasku, večera s pizzom...). Jedino je put od e do kuće svaki put bio zastrašujući (uski, vijugavi i vrlo strm). Komarci su bili veliki kvaritelji našeg boravka. Ne vidite ih ni čujete, ali vas grizu gdje god stignu. Događali su se da nismo mogli uživati ni u bazenu ni u večernjem sjedenju vani. Obitelj Martens, Beveren-Waas, Belgija.

Christine Heremans

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Za ljude koji žele biti daleko od gužve, ovo je idealna (samostojeća) kuća za odmor (usred zelenila, uz obronak planine, na kraju slijepe ulice). Ipak, Marliana je dobra polazna točka za posjet gradovima poput Pise, Luke i Firenze. Kuća ima prekrasnu terasu s najimpresivnijim pogledom koji smo ikad vidjeli. Postoji i drugi privatni vrt s bazenom (mali, ali zabavan) i s visećom mrežom među maslinama, također ograđen i s istim prekrasnim pogledom! Sobe su vrlo prostrane i uredne. Vlasnici su izuzetno dragi ljudi! Hvala vam na ovom prekrasnom odmoru! Marc & Christine.

I. Leijten

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Conca d'Oro je s jedne strane na kraju svijeta (uska planinska cesta duga 13 km iz doline u Montecatini doslovno završava ispod kuće, nakon toga još 50 m pješice). S druge strane, nalazi se usred najljepših gradova Italije na kratkoj udaljenosti. Uz to, nalazite se usred prekrasne prirode Apenina (pogled na Montecatini s terase je vrlo vrlo lijep). Kuća se nalazi na rubu vrlo malog naselja sa nekoliko kuća (Vico) s vrlo simpatičnim susjedima koji su srdačni i poštuju vašu privatnost. Vlasnik koristi starinski kameni peć na drva iz okolice i jednom tjedno peče pizze. Vrlo srdačni ljudi. Sin dobro govori engleski jezik. Kuća je prostrana (4 spavaće sobe) i vrlo autentična talijanska. Rustikalni namještaj, ali s besplatnim Wi-Fi-jem, DVD-om i satelitskom televizijom. Prostrana terasa s prekrasnim pogledom. Vlasnici su vrlo susretljivi. Bazen je mali i udaljen malo od kuće (puteljak nizbrdo), ali djeca su se dobro zabavljala. L. van Doorn

Marco Poleska

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži njemački

Vrlo ljubazni vlasnici, poziv na domaću pizzu s vlasnicima, također smo dobili povrće i voće iz vlastitog uzgoja, vrlo susretljivi vlasnici, stalno provjeravaju jesmo li u redu. Potrebno znanje engleskog jezika, samo sin može engleski. Kuća je vrlo izolirana na obronku planine, idealna za ljude koji traže mir!

J. van Elderen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Ugodna kuća. Samo dnevni boravak je bio prilično neugodan. Prekrasna terasa s suncem i sjenom. Ima puno mogućnosti za šetnju. Međutim, nema dostupnih dobrih karti (osoblja). Put do kuće nije ugodan (posebno ne u mraku): uski je s mnogo zavoja (savjet: trubite prije zavoja; to rade i mnogi lokalni stanovnici). Usluge i ljubaznost vlasnika (koji žive nekoliko kuća dalje) su ugodni. Ne guraju se, ali su tu kad ih trebate. Sin dobro govori engleski. Spontano su nas počastili ukusnim, sami pečenim pizzama. Za kupovinu postoje ograničene mogućnosti u selu 2 km dalje (Marliano). Ne zaboravite popiti espresso na terasi benzinske crpke. Gotovo ništa ne košta, a vrlo je zanimljivo vidjeti kako se selo odvija pred vašim očima.

Cor Zegveld

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Naše iskustvo s ovom kućom: Opis kućice i situacija samostalna privatna i sl. nisu ispravno i potpuno opisani na web stranici i izgleda ljepše nego što jest! Tamo piše da je kuća renovirana, no mi nismo primijetili ništa takvo i napravili smo slike te odvratne kuće. Privatni bazen pripadajući kući nije bio kod same kuće nego 2 šumska puta niže, a parking za automobil također nije kod kućice nego na posjedu upravitelja!!! Pored vas živi jako glasna i iritantna talijanska obitelj koja nije sretna s turistima pored sebe, dopunit ćete sami, te informacije nisu navedene na webu Belville ili nikada ne bih rezervirao ovu kuću! Upravitelji/vlasnici su pristojni ljudi, ali standard čistoće nije naš standard, platili smo 45 eura za čišćenje ali još smo morali i sami čistiti. Platili smo više od 1709 eura za kuću koja nije ni vrijedna pola toga!!!! Stoga dobro razmislite prije nego rezervirate ovu kuću. S poštovanjem, C.Z.

Christine Heremans

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Za ljude koji žele biti daleko od svih gužvi, ovo je idealna vikendica (izdvojena) (u zelenilu, uz planinski padinu, na kraju slijepe ulice). Ipak, Marliana je dobra baza za posjet gradovima poput Pise, Luke i Firence. Kuća ima lijepu terasu s najimpresivnijim pogledom koji smo ikada vidjeli. Postoji drugi privatni vrt s bazenom (mali, ali zabavan) i s visećom mrežom između maslina, također ograđenim i s istim prekrasnim pogledom! Sobe su vrlo prostrane i uredne. Vlasnici su super ljubazni ljudi! Hvala vam na ovom prekrasnom odmoru! Marc & Christine.

E Tetteroo

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Conca d'Oro je lijepa kuća za odmor s velikom privatnošću. Položaj i pogled su prekrasni. Lijepa mjesta poput Pise, Luke i Firence mogu se doseći za sat vremena, baš kao i mramorne kamenolomima u Carrari. Vlasnici su izuzetno ljubazni i pažljivi. Ova kuća za odmor je apsolutno preporučljiva!

Bert Martens

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Conca d'Oro ima prekrasan pogled, vrlo je mirno smještena i idealna je za posjet velikih gradova poput Firence, Luke, Pise itd. Vlasnici su vrlo srdačni ljudi i također vrlo velikodušni (boca vina po dolasku, večera pizza jedne večeri). Samo put od e prema kući bio je svaki put veliki strah (uski, zavojiti i vrlo strm). I komarci su bili veliki problem tijekom našeg boravka. Ne možete ih vidjeti ili čuti, ali grizu vas gdje god mogu. Oni su se pobrinuli da se ne možemo uživati ni u bazenu ni u vanjskom sjedenju navečer. O obitelji Martens iz Beverena-Waasa u Belgiji.

I. Leijten

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Conca d'Oro se nalazi na kraju svijeta (uska cesta dugacka 13 km koja dolazi iz doline u Montecatiniju doslovno zavrsava ispod kuce, a zatim treba jos hodati 50 m). S druge strane, nalazi se usred najljepših gradova Italije koji su u kratkom vremenu dostupni. Također se nalazi usred predivne prirode Apenina (pogled na Montecatini s terase je vrlo lijep). Kuća se nalazi na rubu vrlo malog sela od nekoliko kuca (Vico) s iznimno simpatičnim suvlasnicima koji su srdačni i poštuju vašu privatnost. Vlasnik kuće peče pizze jednom tjedno u starinskoj peci napravljenoj od lokalnog drveta. Ljudi su vrlo srdačni, a sin govori dobro engleski jezik. Kuća je prostrana (4 spavaće sobe) i vrlo autentična talijanska. Rustikalni interijer, ali besplatni Wi-Fi, DVD i satelitska TV. Velika terasa s prekrasnim pogledom. Vlasnici su vrlo susretljivi. Bazen je mali i udaljen od kuće (stazica se spusta prema dolje), ali djeca su se dobro zabavljala.

Simon Jonas

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži njemački

Bili smo dva tjedna sa 8 osoba u kući koja se može doći iz smjera Firence kroz serpentine i kasnije kroz male planinske ceste. Nalazi se na predivnoj lokaciji, s pogledom na ravan prema jugu. Pokrivena terasa, mali ali dovoljan bazen, vrlo ljubazni domaćini. Dvije kupaonice/wc-a su dostupne, u kuhinji ima mjesta za 8 osoba za velikim stolom. Kuća je stara, ali dobro renovirana. Namještaj je jednostavan, ali u dobrom stanju. Domaćini žive u susjednoj kući, uvijek su dostupni, daju savjete i odgovaraju na pitanja. Imali smo vrlo lijep boravak.

Hans van Zon

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan odmor u ovoj kućici. Unutrašnjost je poprilično osnovna, ali čista, i svu opremu koju si možeš poželjeti je na raspolaganju, osim aparat za kavu (ali espresso aparat postoji). Stanica u Montecatiniju je udaljena 10 km (vijugava cesta, ali jako lijepa) i ima vrlo česte željezničke veze s Firenzom, Lukom i Pizom. Vlasnici kućice žive u blizini i vrlo su korisni i ljubazni. Počastili su nas pizzom (svježe pečena), a na stolu nas je dočekala boca vina i grijalo se kamin. Ovo posljednje bilo je potrebno jer vrijeme nije bilo baš dobro s puno kiše i hladnoćom navečer i noću. Ali vlasnik bi svaku večer donio drva za vatru. Po našem mišljenju, kućica nije baš pogodna za djecu između otprilike 5 i 15 godina jer će im biti dosadno i jedina zabava bi bila televizija. Kućica ima besplatni wifi s prilično brzom vezom.

D.P De Rooij

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Divan odmor. Fantastična lokacija, panoramski pogled, mir i simpatičan, skroman, ali brižni domaćin. S nešto udobnijim namještajem u dnevnom boravku, boljim stolicama za terasu i više šalica / čaša / pribora za jelo, interijer bi dobio ocjenu 8. Odlični kreveti i izvrsan omjer cijene i kvalitete. Ukupna ocjena divna, rado se vraćam ovdje!

Peter Beersmans

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Idealno za obitelji s djecom nešto starije dobi.
Manje pogodno za posjetitelje s invaliditetom i malu djecu.
Automobil se ne može parkirati izravno pokraj kuće, a bazen se nalazi 10 metara niže od kuće.
Vila se nalazi idealno za posjetu Firenci, Pisi i Lucci.
Unutarnji uređaj / završetak kuće mogao bi biti bolji, ali sve potrebno je prisutno.
Dobra čvrsta madraca na krevetu. Mnogo mjesta u tri spavaće sobe.
Od Montecatinije prema kući vodi se brdski put +/- 8 km, a zadnji dio puta je uski put +/- 3 km. Prvi put ovaj put je bio nešto teži, ali na kraju odmora vozite (skoro) slijepo niz/uzbrdo.

Lynnsey Peeters

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Jedno vrlo šarmantno mjesto za odlazak na odmor. Sve je osigurano. Mir. Možda manje prikladno za one koji traže luksuz. Naša djeca u dobi od 5, 12 i 16 godina također su uživala. Montecatini u blizini je zaboravljeni preporuka.

Marisa Stura

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prilično je teško pronaći kuću, u kući je jako toplo i vlažno, klima uređaj ne radi dovoljno dobro te je skup jer struju treba platiti naknadno, bazen je malo ispod kuće i zapravo bolje odgovara djeci. Sve u kući je zastarjelo i staro. Pozitivna stvar je pozicija kuće i pogled koji pruža, ali do grada ima 20 minuta vožnje kroz uske planinske ceste.

Marian de Vaan

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Srdačan doček uz otvorenu vatru od izuzetno korisne Andree (upraviteljice). Potrebno grijanje krajem travnja/početkom svibnja. Stara kuća, doslovno na kraju slijepe ulice, prekrasan pogled. Prostrane spavaće sobe, ali dnevni boravak je skučen za 7 osoba. Sanitarni sadržaji su osrednji.

Marco Poleska

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži njemački

Vrlo ljubazni vlasnici,
Poziv na samostalno pripremanje pizze s vlasnicima
također smo dobili povrće i voće iz vlastitog uzgoja
vlasnici su vrlo susretljivi i stalno provjeravaju jesmo li u redu.
Potrebno je poznavanje engleskog jezika, samo sin zna engleski.
Kuća je vrlo izolirana na padini planine,
idealno za ljude koji traže mir!

R. Bakker

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Vrlo toplo nas je dočekala obitelj Danesi. Dali su sve od sebe da nam bude što ugodnije. Ako govorite malo talijanski, otac Danesi će pokušati razgovarati s vama. Nažalost, nismo dovoljno uspjeli u talijanskom, a trebao nam je i engleski. Jako nam se svidio poziv da dođemo pojesti pizzu. Kućni sin napravio je vlastitu peć na drva i bavi se pečenjem pizza. Nažalost nismo mogli optimalno iskoristiti bazen. U vrtu kraj bazena vrvjeli su komarci, a vrijeme je bilo umjereno, pa je voda ostala vrlo hladna. Žao nam je što bazen nije bliže kući. To je tipična talijanska kuća i to je vrlo lijepo! Svidjele su nam se ležaljke u vrtu kuće.

Cor Zegveld

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Naše iskustvo s ovom kućom:

Opis/opis kuće i situacija sama privatna itd. nije točno i potpuno opisano na web stranici i ljepše je nego što zapravo jest!
Između ostalog stoji: kuća je renovirana, nismo uspjeli ništa otkriti o njoj i snimili smo tu užasnu kuću.

Privatni bazen koji pripada kući nije bio u samoj kući, već 2 šumske staze niže, a parkirno mjesto za auto također nije u kući već na posjedu upravitelja !!!
Imate vrlo zaposlenu i dosadnu talijansku obitelj koja živi pored vas koja nije zadovoljna turistima pored sebe, ostatak popunite sami, tako da ove informacije nisu opisane na web stranici Belville inače nikada ne bih rezervirao ovu kuću!

Upravitelji/vlasnici su dragi ljudi, ali standard čistoće nije naš standard, platili smo 45 eura za troškove čišćenja, ali mogli smo se i sami očistiti.

Više od 1709 eura plaćena kuća koja ne vrijedi ni pola!!!!
Stoga dobro razmislite prije nego rezervirate ovu kuću.

S poštovanjem,
C.Z.

Manuel Böhm

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži njemački

Boravak u Conca d'Oro bio je vrlo lijep, tih i s pogledom koji oduzima dah. Domaćini su jako ljubazni, požrtvovni i ispunjavaju svaku želju. Čak si nas pozvao na večeru. Također treba spomenuti da postoje neki ukočeni zavoji koje treba dovršiti (otprilike 25 minuta) prije nego što možete započeti svoje izlete iz Montecatinija ili obaviti masovnu kupnju. Tehnička oprema je nova i vrhunske kvalitete. Čak bi se i djeca ovdje trebala osjećati kao kod kuće.

Marinus Van Den Hoek

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Conca d'oro je ugodna kuća za odmor koja je po našem mišljenju prikladna za do 6 osoba. dnevni boravak je premalen za više. kauč na razvlačenje ne čini nam se udobnim jer je sjediti na njemu već bio zadatak. namještaj je datiran
ima malo dnevnog svjetla postoji samo 1 mali prozor u kuhinji i dnevnom boravku i to je od neke važnosti jer ne možete sjediti vani zbog mnogo opakih komaraca bez dugih hlača i košulje i dobro namazan deetom, nije to jako pomaže ima, slučajno, prekriveni smo kvrgama. kupanje je također teško moguće jer vas i tamo čekaju horde komaraca. lokacija je stvarno lijepa, kućica nije prikladna za osobe s poteškoćama u hodu, a po našem mišljenju ne za više od 6 osoba. Nadalje, potpuno je opremljen, trijezan, ali dovoljan. na put do njega treba se naviknuti, ali trubi u zavojima, nemoj držati brzinu Talijana i bit će ti dobro. navigacijski sustavi vas ponekad žele poslati na druge male prečace, čak i ako to ne želite, za široku cestu najbolje je zadržati Montecatini terme, a to je široka cesta. zadnji dio do vica ostaje uska cesta od 3 km ali je izvediva. kućica je na kraju slijepe ulice, via vico. Marliana je malo lijepo selo i ima 2 vrlo male trgovine i 2 terase, to je otprilike to. Montecatini Alto je zabavniji, kratkih 20 minuta vožnje, što je sjajno učiniti. veći s mnogo trgovina je montecatini terme. 35 minuta vožnje. Sve u svemu imali smo 2 prekrasna tjedna u prekrasnoj Toskani. obitelj koja iznajmljuje kuću je jako simpatična. A dobili smo i ukusne pizze, prava poslastica. sin govori solidno engleski, roditelji nažalost samo talijanski. to otežava komunikaciju s njima i to je šteta jer su jako dragi ljudi. Conca d'oro se preporučuje onima koji traže mir i prirodu.
vožnja do Lucce, Firenca je oko 1 sat i 40 minuta vožnje cestama s naplatom cestarine, što vam štedi više od pola sata do ceste s naplatom cestarine. Vožnja je oko 25 minuta. Montecatini Terme ima željezničku stanicu s besplatnim parkingom. Firenca je udaljena 50 minuta vlakom

J. van Elderen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepa kuća. Jedino je dnevni boravak bio prilično neudoban. Prekrasna terasa sa suncem i hladom. Ima puno za hodati. Međutim, dobre (osobljene) karte nisu dostupne. Cesta do kuće nije ugodna (pogotovo ne po mraku): uska i s mnogo zavoja (savjet: trubi prije zavoja; mnogi mještani to rade). Usluga i srdačnost vlasnika (koji žive nekoliko kuća dalje) je ugodna. Ne nameću se, ali su tu kada ih trebate. Sin dobro govori engleski. Spontano smo se počastili ukusnim pizzama koje su ispekli. Za kupovinu postoje ograničene mogućnosti u selu udaljenom 2 km (Marliano). Ne zaboravite popiti espresso na terasi na benzinskoj postaji. Ne košta gotovo ništa i zabavno je vidjeti kako se seoski život odvija pred vašim očima.

BRESCA LOPEZ-COZAR

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži španjolski

Kuća je u dobrom stanju i ima odličan pogled, a iznajmljivači posvećuju svu pažnju. Jedina mana je uska i izrazito zakrivljena cesta kojom se mora proći do kuće.

Gilbert Ravoo

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Okolina je bila prekrasna! Po dolasku Andrea (sin vlasnika) nas je već čekao. Obišao nas je kućom i dao nam korisne savjete! Kuća je malo zastarjela što se tiče namještaja, ali nismo imali problema s tim, to je također vrlo stara kuća i to joj također daje atmosferu! Nije nam luksuz, ali sve je tu. Klima jede struju pa je nemojte previše trošiti. Vrvjelo je od komaraca, ali ako se nastaviš dobro ubrizgavati, bit će ti dobro. Bazen je mali i staza do njega treba malo paziti, ne očekujte previše! Imajte na umu da će vam trebati 20 minuta da se popnete i spustite s planine do Montecatini Terme, prilično težak put, pogotovo zadnji dio!


kontakt

Tvrtka Belvilla


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 314459

Posljednje ažuriranje: 18.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/314459.htm


«koliba Odmor za igrače golfa Pistoia» je dobio ocjenu gosta 4.1 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 37 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat