Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

LA BOSCAIOLA s privatnim bazenom

Massa e Cozzile

maks.  4   Gosta/Gostiju
80m²  stambena površina
2 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
80m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

16 puta dodano listi želja

Već više od 1 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

16 puta dodano listi želja

Već više od 1 godina online



Opis

LA BOSCAIOLA, s fasadom od prirodnog kamena, samostojeća je jednokatna kuća za odmor s četiri strane (cca. 80 m²) s privatnim bazenom za samostalnu upotrebu. Nudi dovoljno prostora za maksimalno 4 osobe koje žele provesti nesmetan odmor uz puno privatnosti zajedno sa svojim psom. Kuća nudi 2 dvokrevetne sobe, 2 kupaonice, 1 dnevni boravak s integriranom dobro opremljenom kuhinjom, 1 perilicu rublja, 1 perilicu posuđa, klima uređaj, wifi, SAT TV, roštilj, uređaj protiv komaraca i alarmni sustav. Otprilike 2000 m² potpuno ograđeno imanje, prikladno za pse i sigurno za pse. Samo vrlo malo nagnut i stoga lako prohodan teren sa velikim livadama uz i ispod kuće, što je rijetkost na ovoj nadmorskoj visini.

Unutrašnjost: U prednjem dijelu rustikalnog dnevnog boravka s klima uređajem, koji po potrebi i grije, nalazi se dobro uređen i dobro opremljen kutak za kuhanje (kutna kuhinja s mramornom pločom): 4 plamenika (plin), 1 mikrovalna pećnica, 1 aparat za filter kavu, 1 moka za talijansku kavu, 1 aparat za nespresso, 1 toster, 1 aparat za toplu vodu, 1 mali hladnjak, 1 dodatni visoki hladnjak s dodatnim odjeljkom za zamrzavanje, 1 perilica posuđa, dovoljno posuđa za kuhanje i jelo. Perilica za rublje se nalazi iza kuće. Rustikalna blagovaonica nudi dovoljno mjesta za 4 osobe. Uz nju je starinski kamin. Blistavo očišćeni bakreni lonci i tave iz tog razdoblja krase dnevni boravak. (Nekada su seljaci u ovom kraju živjeli između ostalog i od proizvodnje bakrenog posuđa, zanata kojemu prijeti izumiranje.). 1 sat TV je također dio namještaja dnevnog boravka. Originalne uljane slike krase zidove.

Iz dnevnog boravka ulazite u jednu od 2 kupaonice, koja je opremljena s 1 tušem, WC-om i bideom. U susjedstvu je jedna od 2 dvokrevetne spavaće sobe s starinskim krevetom od kovanog željeza i drugim antičkim artefaktima koje su koristili preci vlasnika. Vrlo visok i vrlo prostran moderan ormar i komoda nude obilje prostora za pohranu vaše odjeće, obuće itd. Svaki dan iz spavaće sobe možete uživati u fantastičnom pogledu na okolna brda. Za one koji preferiraju moderniji stil svidjet će se druga dvokrevetna soba s vlastitom kupaonicom (tuš, WC, bide). Ovdje zidovi djelomično nisu bili ožbukani, ali je sivo zidanje ostavljeno u sirovom stanju. Puno svjetlosti ulazi kroz staklena vrata, odavde imate izravan pristup prirodi. Pod u spavaćoj sobi i kupaonici obložen je pločicama boje lososa (gres porcellanata). Imate koristi od sustava klimatizacije koji također grije kada je potrebno.

Izvana: Vrlo udobno: samo nekoliko koraka ispred kuće nalazi se prizemni privatni bazen (4 m x 10 m, 1,30 m dubine) s vanjskim tušem, izgrađen 2021. godine, uklopljen u lijepo uređeni vrt sa sjenovitom pergolom s rustikalni stol od kestenovog drveta i stolice, ležaljke i suncobrani. "Mramorna ljepotica" i stabla limuna u kadama krase vrt uz bazen. Ispred pergole ispod sjenovitih stabala vlasnik je napravio bunar dubok 140 m čija je voda vrlo kvalitetna i zdrava. Uz kuću se nalazi vrlo velika zelena površina s roštiljem, djelomično uokvirena živicom od lovora. Fenomenalan pogled na okolna brda (Monsummano Alto, Montecatini Alto), planine Pise i dolinu Valdinievole (Montecatini Terme) će vas očarati. Također gledate na šumovita zelena brda.



Imanje također ima stari fond drveća, moćna, visoka stabla kestena, tipična za ovo područje na ovoj nadmorskoj visini, izmjenjuju se stabla maslina, crnogorice, bagrema i hrasta. Velike i lako dostupne zelene površine idealne su za igru i lutanje vaše djece, također nude obilje vježbe za vašeg psa, a tu su i fitness vježbe na otvorenom. Ispod kuće, usred ogromne zelene površine, dva visoka debla s poprečnom gredom iznad njih služe kao okvir za dječju ljuljačku. Odmah do nje, pod sjenovitim starim drvećem, rustikalna je blagovaonica od kestenovog drva iz koje možete nadzirati svoju djecu.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 50 km

50 km

Jezero 10 km

10 km

Skijaška uspinjača 60 km

60 km

Mogućnost kupovine 12 km

12 km

Restoran 4 km

4 km

Centar grada/mjesta 9 km

9 km

Autobus 3 km

3 km

Zračna luka 50 km Amerigo Vespucci, Florenz-Peretola

50 km

Kolodvor 6 km Borgo a Buggiano

6 km

Izlaz s autoceste 9 km Montecatini Terme

9 km


Mjesto i položaj smještaja

Pokrajina Pistoia, između Firence i Lucce/Pise, u blizini drevnog sela Cozzile na brežuljku, koje vrijedi vidjeti. Vrlo mirna i šumovita brežuljkasta južna ekspozicija (480 m n.v.) s rajskim pogledom na impresivnoj panoramskoj poziciji koja će vas osvojiti. Kuća za odmor nalazi se iznad poznatog termalnog lječilišta Montecatini Terme s vrlo dobrom povezanošću s autocestom A 11 Firenze-Mare do gradova umjetnosti i klasičnih odredišta Toskane kao što su Firenca, Pisa, Lucca, San Gimignano, Siena itd. .kao i more .



Ispod kuće, nakon 10-ak minuta vožnje automobilom, doći ćete do "Via degli ulivi", panoramske ceste usred maslinika, kojom možete doći do srednjovjekovnih, romantičnih brdskih sela koja su pošteđena turizma, npr. B. Massa, Colle di Buggiano, Buggiano Castello, Stignano: ovdje vrijeme kao da je stalo.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Biciklizam
golf
Jahački sport
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
stolni tenis
nogomet
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 200 €

dodatne informacije o cijeni najma:

Cijena najma uključuje plin, vodu, wifi, završno čišćenje, održavanje bazena, prvi set posteljine za krevet, kuhinju i kupaonicu. Plaća se na licu mjesta: struja (kuća/bazen) prema potrošnji: 60 centi po 1 kilovatu, po ljubimcu 30 EUR cijeli boravak, svaka nova promjena posteljine po osobi 10 EUR, dječji krevetić (dijete do 4 godine) EUR 35, - tjedno uključujući posteljinu. Polog 200 EUR koji će biti vraćen na odlasku umanjen za troškove na licu mjesta.

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.

ostale informacije:

Oaza mira: zbog nadmorske visine, LA BOSCAIOLA je idealno utočište za ljude koji su pod stresom, kao što novozaljubljeni mogu provesti nezaboravan i neometan medeni mjesec. Dopustite da vas svako jutro nježno probudi cvrkut ptica i svaki dan u apsolutnoj tišini udišite umirujući, zdravi planinski zrak!

Vlasnikova obitelj oduvijek je živjela u ovoj kućici, mnogi suveniri iz obitelji još uvijek su u kući i podsjećaju na to kako su težaci živjeli i radili prije 100 i više godina.



Vrlo krivudava asfaltirana panoramska cesta vodi do vašeg doma iz snova. Vlasnik poštuje privatnost i ulazi u posjed samo radi čišćenja bazena.



Psima je zabranjen ulaz u bazen! Mogu se osvježiti bunarskom vodom.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 28.04.2024


2 evaluacije

Ukupna ocjena

4,6 od 5
4.0 Oprema
4.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

rujan 2023

Fam K. iz/od Deutschland

4,4
3 4 5 5 5
Prikaži njemački

Divan odmor u Massa e Cozzile-u.

Odlična lokacija
Bazen samo za vas
Vrlo ljubazni vlasnik

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

srpanj 2023

Babett W. iz/od Deutschland

4,8
5 4 5 5 5
Prikaži njemački

Dolce vita pur, odmor, opuštanje i jednostavno isključivanje.

Vrlo ljubazan vlasnik, predivan pogled, lijep bazen
Idilično smješteno

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Romantični odmor


kontakt

Tvrtka Residenze Toscane di Gabriele Corsten
gospođa G. Corsten

gospođa G. Corsten

ostale informacije

Broj objekta: 413766

Posljednje ažuriranje: 20.04.2024

Oglas je online od: 1 godina, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/413766.htm

Gospođa Gabriele Corsten

Via Vacchereccia 8

51010 Massa e Cozzile

0049(0) 177 7464025

IT01747510475


«LA BOSCAIOLA s privatnim bazenom» je dobio ocjenu gosta 4.6 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 2 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina