Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Pistoia

maks.  4   Gosta/Gostiju
97m²  stambena površina
2 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
97m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Opis


Broj licence ili registracije: 047014LTN0073

Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Mjesto za parkiranje

Kupaonica

gostinski toalet 2


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica

Uređaji i pribori

Televizor
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 4 km

4 km

Skijaška uspinjača 2 km

2 km

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Restoran 3 km

3 km

Centar grada/mjesta 3 km

3 km

Zračna luka 60 km

60 km

Izlaz s autoceste 4 km

4 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Skijanje
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


28 evaluacije

Ukupna ocjena

4,3 od 5
4.3 Oprema
4.3 Cijena/učin
4.3 Servis
4.3 Položaj
4.3 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Peter van Emde Boas

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Bert Flinterman

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Gerard Verstegen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

PETRU-PAVEL PASCA

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Bilo je više nego što smo očekivali, uživali smo u miru, lijepoj okolini i gostoprimstvu. Vrijeme je bilo vrlo lijepo, sunčano. Sjajno smo se proveli. Ukratko, definitivno preporučujemo!

Mirte Elferink-Scherpenisse

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Lijepa lokacija na brdu. Prekrasan pogled na dolinu i Pistoiju. Zbog vjetra tamo može biti malo hladno i malo mjesta da se sjedne bez vjetra. Ljeto je sigurno ugodno, ali u proljeće je svježe. Luciana je izuzetno srdačna i kuha najukusnija jela, kolače, pizzu i kekse za vas. Vrlo slatko. Dnevna soba je prostrana, ali stvarno stare propale sofe. Vanjski prostor je ugodniji. Bili smo tamo s jednogodišnjakom i mališanom. To je bilo u redu. Postoji kolijevka, dječja stolica i tobogan. Nema igračaka dostupnih. Bilo je lijepo što smo mogli koristiti perilicu rublja. Sve je tamo i zaista temeljito čisto. Nema tragova prašine i miris klora dolazi vam u susret u kupaonici. Bilo je jako lijepo što je sve bilo tako čisto. Posjetili smo Pistoiju, Luccu i Pisu i iz kuće možete prošećete dijelom Strata Romana šetnice (gore kod crkve i dolje kod ulaza u kuću). Supermarket je udaljen 10 minuta vožnje (Conad) ili 20 minuta u Pistoiji (coop). Pekara kod sv. Felice i fantastična slastičarnica nasuprot Conadu! Vlasnici su stvarno jako ljubazni. Ne govore baš engleski, ali s gestama i prevoditeljskom aplikacijom na telefonu možete daleko doći. Morali smo malo tražiti kuću. Tomtom se zaustavio prije sela. Ali možete vidjeti kuću s brda iz Pistoije. Vozi se uskim putem prema gore nakon drugog mosta i nakon brojnih zavoja stići ćete do kuće.

peter van Valkenburg

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

bit ćete srdačno dočekani i razmazeni od strane domaćice. samo je put do kućice vrlo uski pa se ne mogu voziti 2 automobila jedan pored drugog, što može stvoriti probleme ako naiđete na suprotni promet. vlasnici govore samo talijanski.

Otto Strijker

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Jedan odmor koji se neće brzo zaboraviti! Vlasnik se brine da vam ništa ne nedostaje!! Od tople pite od jabuka u nedjeljno jutro do domaće tjestenine za ručak, nije prestajalo!! Kuća je super, lijep vrt, čisto, klima uređaj u spavaćim sobama. Poznata mjesta su lako dostupna. Ukratko, preporuka.

Erwin Damming

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Prekrasna autentična kuća s dvije etaže, puna sitnica i starih elemenata. Opremljena suvremenim pogodnostima poput pećnice i mikrovalne pećnice. Sve je čisto, radi savršeno i održavano izgleda. Ugodna filter kava aparat dostupan u predivno hladnoj kuhinji (prizemlje), ali nema perilice suđa. Dakle, pranje posuđa na način na koji se to čini već godinama s četkom. Na prvom katu (dnevni boravak) nalazi se (pre) veliki TV. U oba spavaća soba ima gotovo bešumno klima-uređaj koji korisnik može sam postaviti prema svojim željama. Na drugom katu su postavljeni komarnici na prozorima, tako da uvijek možete otvoriti prozor bez problema s insektima. Bračni krevet u glavnoj spavaćoj sobi ima pružne opruge (njihova upotreba je primjetna) i namijenjen je ljudima visine do maks. 185-190 cm. Ipak, dobro smo spavali na njemu. Vanjska terasa pruža dovoljno mjesta u hladu, a tu su i udobne ležaljke (čak i ljuljačka). Pogled je veličanstven, a uvijek je ugodan povjetarac jer se stvara termalna struja zbog visinske razlike i temperaturne razlike s dolinom. Posebno u popodnevnim satima, kada je sunce najjače, vrlo je ugodno. NB. Suncobran se ne može pomicati, ali ga možete postaviti u različite položaje. Wi-Fi pada samo na 1. i 2. katu. Najbliži restoran (Pizzosteria Al Piesto) nalazi se direktno na početku brda (7 strmi zavoja). Možete pješice ići 15 minuta nizbrdo, 20 minuta uzbrdo! Perilica rublja uključena je (ponesite svoj deterdžent) i radi savršeno. Firenca je lako dostupna vlakom iz Pistoie (35 minuta), povratna karta košta 8,80 eura po osobi! Parkiralište blizu željezničke stanice je "Pertini" i za 2 eura možete cijeli dan parkirati! Savjet: ponesite dalekozor za promatranje letećih grabežljivaca koji lebde na termalnom zračenju! Poboljšanja - nema mehaničke ventilacije u kupaonici - nema mreže protiv komaraca za prozor kupaonice - blagi miris dima od otvorenog kamina na prvom katu (ljudi s astmom ili respiratornim bolestima možda ne bi trebali koristiti)

Adri Hartman

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Proveli smo divno vrijeme u ovoj prekrasnoj kući s pogledom na dolinu. Odlično mjesto za posjet gradovima Pisa, Lucca, Firenza i Siena. Doček je bio srdačan, a domaćini su bili vrlo susretljivi. Nadalje, domaćica nas je nekoliko puta kulinarski počastila. Za nas vrhunska lokacija!

Robert Elsenaar

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Pogled s terase je predivan, lijep panoramski pogled na Pistoiju udaljenu oko 10 km. Simpatičan grad i i ostali gradovi poput Pise, Luke, Prata i Firence su lako dostupni vlakom ili autom. Vlasnici su srdačni i uživali smo u smokvama, vinu, kolačima, mascarponeu, torti (Luciana je imala rođendan) i ukusnom umaku od špageta. Čak smo dobili i teglicu za kući. Kuća iz 1621! je vrlo čista, ali čini mi se da ima puno posla da sve bude čisto, prepuna je stvari. Ima pomalo muzejski izgled, ali još jednom, lijepo mjesto za boravak.

E. Vinck

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vlasnica nas je čekala. lijepa kuća, izgledala je uredno održavana. Okolica je bila fantastična. Put do tamo je bio pomalo uzbuđujući za vožnju. Morate produžiti vožnju kada stignete do kuće kako biste se okrenuli i parkirali ispravno.

DickHein Prins

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje s dvoje djece dva tjedna na odmoru. Prekrasan vrt s predivnim pogledom. Ponijeli smo bazen što je bilo divno tamo. Nažalost, u okolici ne možete plivati, samo u bazenu hotela Il Boschetto u Pistoiji. Nema dječjeg bazena. Plaže su daleko i većina je u privatnom vlasništvu. Posjetili smo Pisu i Luccu što je bilo sjajno. Također smo otkrili veliki viseći most u Ponte Sospeso di San Marcello Piteglio. Predivno mjesto za posjetiti. Luciana rado dijeli svoje pekarske vještine. Salate, kolači, džemovi. Spomenite bilo što, vrlo su simpatični gospodin i gospođa. Vrlo su korisni i rješavaju probleme. Gospođa često koristi prevoditeljsku aplikaciju koja savršeno funkcionira. Skoro uopće ne govore engleski. Ručnici su dostupni. Dobro je znati da ih sami morate oprati. Tu je perilica rublja, što je super praktično. Kafić, pećnica i mikrovalna pećnica također su dostupni. Ima puno komaraca. Ništa im nije pomoglo. Važno je to imati na umu ako idete tamo. Visećih stvari koje bi ih trebale spriječiti, ali to nije imalo željeni učinak. Kad smo došli kući, dobili smo kvrge na nogama. Nakon malo istraživanja, shvatili smo da su vjerojatno bili u pitanju stjenčari. Obavijestit ćemo Belvillu da to riješe. Ima puno mrava u kući. To je život na selu! Ukratko, uživali smo u ovoj smještajnoj jedinici.

Willem Buijs

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Pri dolasku dočekani smo srdačno i dobili smo dobro objašnjenje. Šteta jedino što ljudi tamo gotovo uopće ne govore strane jezike, pa je komunikacija bila malo teže. Uspjeli smo donekle s gestovima.

Dick de Borst

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Predivna kućica. Vrlo gostoljubiva obitelj. Dobili smo ukusni desert od domaćice. Željela je s nama podijeliti večeru. Stigli smo u 10 sati navečer i željela je još brzo nešto skuhati za nas.

PETRU-PAVEL PASCA

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Bilo je više nego što smo očekivali, uživali smo u miru, predivnom okruženju i gostoprimstvu. Vrijeme je bilo vrlo lijepo, sunčano. Odlično smo se proveli.

Ukratko, definitivno preporučujemo!

Manuela Nekkers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Prekrasna kuća s neprocjenjivim pogledom. Vrlo gostoljubivi vlasnici koji su nas redovito razmazili najukusnijim talijanskim jelima i pićima. Uživali smo i sigurno ćemo se vratiti!

Dick de Borst

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Prekrasna vikendica. Cijela gostoljubiva obitelj. Dobila sam ukusan desert od domaćice, htjela je s nama podijeliti još jednu večeru. Došli smo u 10 sati navečer i htjela nam je kuhati.

Aad van den Eijkel

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Uživali smo u gostoprimstvu ovih ljudi na vrlo poseban način. Lijepo su nas dočekali i pozvali na ručak s njima sljedeći dan. Vrlo poseban doživljaj na vrhu planine u njihovom domu. Ako vam ne smeta redovito korištenje automobila, jer se za kupovinu ili odlazak na selo morate voziti barem 5 do 6 km za sve, ovdje ste na top lokaciji. wifi veza je jako loša. Ali sve u svemu, ovo možemo od srca preporučiti.

peter van Valkenburg

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

bit ćete srdačno dočekani i raznježeni od strane domaćice.

samo je cesta do vikendice jako uska tako da ne mogu dva auta sjediti jedan pored drugog, to će stvarati probleme ako naiđete na nadolazeće vozilo.

vlasnici govore samo talijanski.

Willem Buijs

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Pri dolasku smo bili srdačno dočekani i dobili smo dobro objašnjenje.

Šteta samo što ljudi tamo slabo govore strani jezik, pa zato

komunikacija je bila malo teška. Malo je radilo rukama i nogama.

Robert Elsenaar

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Pogled na terasu je veličanstven, prekrasna panorama Pistoie

cca. udaljen 10 km. Ugodan grad, a također i drugi gradovi Pisa, Lucca, Prato, Firenca s vlakom ili automobilom za dobar uspjeh. Vlasnici su gostoljubivi i uživali smo u smokvama, vinu, kolačićima, mascarponeu, torti (Lucianin rođendan) i ukusnom umaku za špagete. Imamo čak i staklenku za ponijeti kući. Kuća iz 1621. godine! super je čisto, ali ima puno posla da sve očisti, mislim da je blatnjavo od stvari.

Čini se kao muzej, ali opet, lijepo mjesto za biti.

Adri Hartman

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Proveli smo prekrasno vrijeme u ovoj prekrasnoj kući s pogledom na dolinu. Odlično mjesto za posjetiti gradove Pisa, Lucca, Firenca i Siena.

Dobrodošlica je bila topla, a domaćica/domaćin bili su od velike pomoći.

Osim toga, domaćica nas je nekoliko puta kulinarski razmazila. TOP lokacija za nas!

Erwin Damming

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Prekrasna autentična dvokatnica, puna drangulija i starih obilježja. Opremljen modernim pogodnostima poput pećnice i mikrovalne pećnice. Sve je čisto, dobro radi i čini se da je održavano. Uredan aparat za filter kavu dostupan u prekrasno hladnoj kuhinji (prizemlje), ali nema perilicu posuđa. Zato isperite na način na koji se godinama radilo četkom.



Na prvom katu (dnevni boravak) nalazi se (pre)veliki TV.

U obje spavaće sobe nalazi se praktički nečujna klima koja se može namjestiti po želji korisnika. Na prozore 2. kata postavljene su mreže tako da uvijek možete otvoriti svoj prozor i da vam ne smetaju insekti. Bračni krevet u glavnoj spavaćoj sobi ima spiralni madrac (čija je upotreba primjetna) i namijenjen je za osobe od max 185-190 cm.

Ipak, dobro smo spavali na ovome.



Vanjska terasa nudi obilje hlada, a tu su i lijepe ležaljke (pa čak i stolica za ljuljanje). Pogled je prekrasan, a uvijek puše povjetarac jer je toplinski propuh zbog visinskih i temperaturnih razlika s dolinom.

To je posebno ugodno u poslijepodnevnim satima kada je sunce najjače.

NB. Suncobran nije pomičan, ali se može postaviti u različite položaje.



Wi-Fi samo na 1. i 2. katu redovito pada.



Najbliži restoran (Pizzosteria Al Piesto) nalazi se u podnožju brda (7 strmih zavoja). Ovo se može hodati 15 minuta dolje, 20 minuta gore!



Perilica rublja je uključena (ponesite svoj deterdžent) i radi dobro.



Do Firence je lako doći vlakom iz Pistoie (35 min) povratna karta košta 8,80 eura po osobi!

Parking u blizini kolodvora je parking 'Pertini' i možete parkirati cijeli dan za 2 eura!



Savjet: ponesite sa sobom dalekozor kako biste uočili ptice grabljivice koje lebde na termama!



Točke poboljšanja

- nema mehaničke ventilacije u kupaonici

-nema hor za kupaonski prozor

-blagi miris čađe iz kamina na katu (ne preporučuje se osobama s astmom ili respiratornim bolestima)

Otto Strijker

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Odmor koji se ne zaboravlja! vlasnik se brine da vam ništa ne nedostaje !! od tople pite od jabuka u nedjelju ujutro do domaće tjestenine za ručak, nije prestalo!!



kuća je u redu, lijepi vrt, čisto, klima u spavaćim sobama. Poznata mjesta su lako dostupna.



Ukratko, topla preporuka.

Mirte Elferink-Scherpenisse

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Lijep položaj na planini. Lijep pogled na dolinu i Pistoju. Zbog vjetra je malo prohladno i malo je mjesta za sjedenje izvan vjetra. Lijepo ljeti, ali svježe u proljeće. Luciana je vrlo srdačna i za vas kuha najukusnija jela, torte, pizze i kolače. Jako slatko. Kuhinja je lijepa, spavaće sobe također udobne. Krevet je valjda stvar ukusa. Jedan je dobar, drugi manje, ali u svakom slučaju nismo imali problema s leđima. Dnevni boravak je prostran, ali vrlo stare opuštene sofe. Udobnije vam je vani. Bili smo tamo s malim djetetom i malim djetetom. To je dobro prošlo. Tu je dječji krevetić, visoka stolica i tobogan. Nema dostupnih igračaka. Drago nam je da možemo koristiti perilicu rublja. Sve je prisutno i stvarno uredno i čisto. Ne vidi se ni zrnca prašine, au kupaonici će vas dočekati miris klora. Jako lijepo što je sve bilo tako čisto. Posjetili smo Pistoju, Luccu i Pisu, a od kuće možete malo prošetati pješačkom stazom Strata Romana (i na vrhu crkve i ispod na ulazu u kuću). Supermarket je 10 minuta vožnje (Conad) ili 20 minuta u Pistoi (coop). Pekarna u st. Felice i izvrsna slastičarnica nasuprot Conada! Vlasnici su stvarno vrlo ljubazni. Oni zapravo ne govore engleski, ali s rukama i nogama i aplikacijom za prevođenje na telefonu možete se snaći. Morali smo tražiti kuću. Tomtom se zaustavio prije sela. Ali možete vidjeti kuću iz Pistoie na planini. Vozite se uskom cestom nakon drugog mosta i nakon brojnih uskih zavoja dolazite do kuće.

DickHein Prins

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Ovdje smo na odmoru dva tjedna s dvoje djece.

Lijep vrt s mega prekrasnim pogledom.

Donijeli smo bazen, koji je tamo divan. Nažalost, ne možete plivati u okolici, samo u bazenu hotela Il Boschetto u Pistoi. Nema bazena za djecu

Plaže su daleko i veći dio je privatno vlasništvo.

Odavde smo posjetili Pisu i Luccu, što je lako učiniti.

Također smo otkrili veliki viseći most u Ponte sospeso di San Marcello Piteglio. Prekrasno mjesto za otići.

Luciana voli dijeliti svoje pekarske vještine. Salata kolači pekmez. Vrlo ste lijepo rekli gospodine i gospođo. Vrlo korisno i ako nešto nije u redu, to će se riješiti. Gospođa dosta koristi aplikaciju za prevođenje koja radi savršeno.

Jedva govore engleski.

Ručnici su tu. Korisno je znati da ih morate oprati sami. Postoji perilica za rublje. Super povoljno. Dostupni su i aparat za kavu, pećnica i mikrovalna pećnica.

Imali smo puno komaraca. Ništa nije pomoglo. Zgodno za imati na umu ako želite ići tamo. Postoje stvari koje bi se tome trebale suprotstaviti, ali to nema željeni učinak.

Kad smo došli kući dobili smo kvrge na nogama. Nakon malo istraživanja, saznali smo da su to najvjerojatnije betbugovi. To ćemo proslijediti Belvilli kako bi se to riješilo.

I mnogo je mrava u kući. To se dobije na selu!

Ukratko: Uživali smo u ovom smještaju.

E. Vinck

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vlasnik nas je čekao.

Lijepa kuća, izgledala je dobro održavana. Okruženje je bilo fantastično. Put do njega uzbudljivo penjanje. Morate nastaviti voziti kada stignete kući kako biste se okrenuli i pravilno parkirali.

Tom Brouwers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Dobar prijem, malo je teško pronaći kuću, ali nazvali smo i dobili vodič. Lijepo mjesto, ali kuća je vrlo mračna (stara kuća tako malo i mali prozori). Klima uređaji u spavaćim sobama, ali drugdje u kući vrlo vruće ljeti. Internet nije sjajan, pa ako ovisite o njemu, morate improvizirati. Wifi se može primiti samo u 1 kutu kuće; drugdje nemaš ništa.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 314511

Posljednje ažuriranje: 04.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/314511.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Pistoia» je dobio ocjenu gosta 4.3 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 28 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina