Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

LA CORONA

Toskana, pokrajine Pistoia, između Firence i Lucca / Pisi

maks.  5   Gosta/Gostiju
130m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
130m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

186 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 90 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

186 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online



Opis

Više kuće za odmor s privatnim bazenom na upit! Oko 130 metara kvadratnih kuća za odmor LA CORONA je neovisna, slobodno stojeći na 4 stranice tipični toskanski seoska kuća. Izgrađen u 1800, nedavno je vraćena u prvobitno je 2006. kuću, zemljište (2 ha maslinika, 1 ha šume) i bazen su dostupni samo vama, ovdje možete nesmetano uživati ​​u svom odmoru bez potrebe da se na dodatne goste razmatranje. Dakle, idealno za obitelji s djecom i psima.
Pod krovom:
Sve sobe u nježnim pastelnim tonovima isijavati toplinu i gostoljubivost. U usporedbi s vrlo udobne i dobro opremljenu kuhinju sa satelitskom TV i velikim kaminom iz vremena blagovaonice s 'Viteška dvorana njuh'. 8 koraka dovesti do 1. katu s kupaonicom (tuš, WC, bide), koji je obložen s dragim mozaik ukras. U 2. katu su dvokrevetne i twin spavaće sobe s panoramskim pogledom. Od 2. katu se pristupa preko 4 koraka terakote u potkrovlju je soba s krevetom za jednu osobu za 5. osobu. Namještaj je uglavnom starinski.

Kroz prizemlju, stropovi su vrlo visoki, a osmišljen je kao u ostalim katovima, terakota i greda izrađena od kestena drva. Tipični terakota pločice pokrivaju cijeli pod. Posebnu pažnju zaslužuje majstorski rukovanje terakote u ulaznom prostoru te u svim stubišta na zidovima i svodovima. Ostala područja ponovno su ožbukani žuti kukuruz. Raritet u kupaonici: sudoper sama je izrađena od terakote i postavljen u mramor.

NA OTVORENOM: Iza kuće bez susjeda mogu vidjeti, dostupan je za isključivo korištenje oko 3 hektara zemlje na raspolaganju, koji se nalazi u oko 2 ha maslinika (djelomično nagnut) i podijeljen na oko 1 ha šume. Evo konačno možete isključiti i uživati ​​u miru i ljepoti prirode, bilo na travnjaku ili romantični, isprepletena s lozom sjenicom u masliniku od. Osim vidikovaca pruža montiran iznad tla bazen (2,80 mx 7,80 m, 1,20 m dubine) osvježavajući zamoči. Oko bazena vožnji na razini podzemne vode porastao drvne ploče koje pružaju jednostavan pristup bazenu, a također služi kao dodatni odmaranje i sunčanje. U romantičnim i društven ugodne večeri koju morate učiniti bez: prijenosni vanjski roštilj se nalazi u sjenici.

Malo 'raj' s divljim-romantična voćnjacima, masline, smokve, trešnje, jabuke, šljive i kruške je svoj vlastiti privatni raj. Ovdje možete pomoći sami sretni. Uz povrtnjak je još uvijek kokošinjac.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 45 km

45 km

Jezero 14 km

14 km

Skijaška uspinjača 70 km

70 km

Mogućnost kupovine 5 km

5 km

Centar grada/mjesta 5 km

5 km

Autobus 5 km

5 km

Zračna luka 45 km Florenz

45 km

Kolodvor 6 km Montecatini Terme

6 km

Izlaz s autoceste 6 km Montecatini Terme

6 km


Mjesto i položaj smještaja

Kuća LA CORONA nalazi se u brdu bogat i panoramskim položaj, oko 600 metara nadmorske visine u pokrajini Pistoia iznad termi Monsummano Terme između Firence i Lucca / Pisi. Mirna lokacija s pogledom na brežuljku Monsummano Alto iz 9. stoljeća. N. Chr.

U nešto više od 10 minuta, kada ste došli preko navijanje brdskom prijevoju automobilom do najbliže mjestu Monsummano Terme, 1900. otkrio najveće prirodno špilje Europi "Grotta Giusti", je postala poznata. Čak i danas možete liječi ovdje ili upuštati u raznim wellness programa. U Monsummano Terme ćete naći trgovine svih vrsta, na primjer, jedan Fish Shop, jedan sir trgovina, dobro opskrbljena supermarketi, restorani, razne pizzerije nude prekrasno mirisno i hrskave pizze, razni barovi s ukusni doručak specijaliteta (cornetti u raznim varijantama ), poznati cappuccino bar, 're del cappuccino', a 'gelateria', koja je poznata po svojoj domaći, ukusni sladoled. Na tjednom tržište Monsummano Terme napravite jedno ili drugo popuste! U svetištu "Fontenuova" danas je izvršen u fresaka portret Gospe i djeteta, koja je u 16. stoljeću i nekoliko čudesnih događaja dodjeljivanja zaštićena.

Iz kuće za odmor LA Corona je lijep dan putovanja niz dolinu da, prema Grotta Giusti i odavde dalje kroz maslinike sa pogledom prema Montalbano, u bivšoj lovišta Medici. Iznimna: Područje oko Monsummano Terme, mediteranska klima je skup, tako da biljka naći ovdje, koji se inače samo napredovati u mediteranskom području, kao što su divlje orhideje, razne vrste kaktusa .. U blizini kolibe Montecatini Golf Club se nalazi (18 rupa), oko 9 km, paragliding je moguće (Monsummano Alto). Monsummano Alto je vrijedan posjete, vrlo mali drevni brežuljku selo u panoramskom položaju s crkve iz 9. stoljeća. N. Chr., Oko 3 km od kuće LA Corona. Neposredno uz crkvu je top restoran, koji je otvoren samo u večernjim satima. Monsummano Alto uživa jedinstvenu lokaciju: Odavde pogledate u dolinu Valdinievole s termalnim kupkama Monsummano Terme i Montecatini Terme, na horizontu graniči Monti Pisani, planine Pisi, lijevo na nogama prostire na 'padule', na pustopoljine sa iz jahanje. Vrlo dobra povezanost autoceste u Montecatini Terme: Od kuće do autoputa A11 Firenze-Mare, potrebno samo oko 15 minuta od ovdje morate samo oko 40/45 minuta do Pise i mora (plaže Versilia) jednako brzo vozite unutrašnjosti, z. B. Firenca, oko 50 km. Za jazz fanove je to u Pistoia, oko 16 km, jednom godišnje (srpanj) održati jazz festival je potrebno. Samo 19 km daleko. Collodi poznati Pinocchio park, velika zabava za djecu Kurzweil predviđa svojom djecom u Montecatini Terme dječju igru ​​parka. Bijelo vino znalci putovanje u Monte Carlo, oko 21 km, Prato, 29 km, je kupac raj za cijelu obitelj. Prijatelji talijanske opere stići na 'Torre del Lago Puccini' svoj novac: međunarodne operne zvijezde potaknuti svake godine tijekom otvorenom Puccini Festival. Dalje, ali lako dostupni automobilom, jesu Siena, 90 km, a San Gimignano, 60 km.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 200 €

dodatne informacije o cijeni najma:

U gore navedenim cijenama najma uključuju: plin, voda, struja, WiFi, prvi pranja set za krevet, kuhinja, kupaonica, održavanje bazena. Plativo na licu mjesta :. Grijanje na potrošnju, bilo obnovljenom lana po osobi € 8, -, po ljubimcu 30 EUR, - cijelog boravka, 1 dječji krevetić (f dijete do 4 godine.) Tjedno Euro 25, - uklj posteljinu.

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 90 dana prije dana dolaska.
  • 30 % des kompletten Mietpreises bei Rücktritt bis 90 Tage vor Reisebeginn 50 % des kompletten Mietpreises bei Rücktritt ab 89. bis 55. Tag vor Reisebeginn 70 % des kompletten Mietpreises bei Rücktritt ab 54. bis 26. Tag vor Reisebeginn 90 % des kompletten Mietpreises bei Rücktritt ab 25. bis 15. Tag vor Reisebeginn 100 % des kompletten Mietpreises bei Rücktritt ab 14. Tag vor Reisebeginn, am Anreisetag bzw. bei Nichterscheinen/ Nichtantritt der Reise.

ostale informacije:

LA Corona je zajedno s tri susjedne kuće (od kojih su dva naseljena: 3 osobe) i praznog staje na kraju masliniku put vozila širok. Nenatkrivena parkirna nasuprot kuće koju dijele sa susjedima.
Graditelji LA Corona imao 200 godina nakon što je njihovo oduševljenje kod njihove kuće: Kuća je vjerno, u mukotrpnog detaljnom radu - naravno s današnje udobnosti - majstorski rekonstruiran.
3 x TV: u kuhinji (1 x SAT-TV) i dvije spavaće sobe.
Napomena za pristup: Idi Landhaus voziti oko 5 km betonirana, curvy Hügelweg visoka, posljednja 2 km ceste su vozila širom, neujednačen i samo djelomično betonirana. Prinos udubljenja su prisutni. Nije prikladno za vrlo niske sportske automobile i sportskih automobila.
Vlasnik ulazi u bazen i maslinik brigu svako jutro oko 1 sat, na parceli, a zatim se koristi u podrum kuće, na stražnjem dijelu kuće je postignut izvana. Ukusna maslinovo ulje, vino, domaći pekmez i svježe zemlje jaja mogu se kupiti na njega.
Vrlo dobra povezanost autoceste (A 11 Firenze-Mare) u Montecatini Terme, kako bi se postigla klasične destinacije kao što Firenca, Pisa, Lucca itd ..


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 25.04.2024


5 evaluacije

Ukupna ocjena

4,7 od 5
4.3 Oprema
4.8 Cijena/učin
5.0 Servis
4.6 Položaj
4.7 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

lipanj 2022

Emin C. iz/od Wien

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Uronite u drugi svijet - prekrasan

Više od 200 godina stara kamena kuća prekrasna je i nalazi se u mirnom idiličnom kraju, daleko od buke ulice. Mi, mala obitelj s 4-godišnjim sinom, osjećali smo se vrlo ugodno. Domaćini i susjedi - divni ljudi koji su nam dali osjećaj sigurnosti kao da se dugo poznajemo. Jedna susjeda tečno govori engleski, s kojom smo imali jako lijepe razgovore i koja nas je detaljno savjetovala o znamenitostima Toskane bez nametanja.
Sve što smo trebali bilo je dostupno u kući. Preporuča se svakom putniku Toskanom koji želi uroniti u drugi svijet i doživjeti Toskanu u svom njezinom prekrasnom sjaju.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Romantični odmor

kolovoz 2020

Alexandra iz/od Karlsruhe

4,6
4 5 5 5 4

Entspannter Toskana-Urlaub in Monsummano Alto

Wir haben zwei Wochen mit drei Kindern (9,12,14) im Ferienhaus 'La Corona' verbracht und uns dort sehr wohlgefühlt. Das Haus selbst liegt zwar etwas abgelegen auf dem Berg, viele Sehenswürdigkeiten der Toskana lassen sich aber mit dem Auto durch die gute Anbindung in 1/2- 1 1/2 Stunden erreichen und so waren wir unter anderem in Lucca, Pisa, Florenz und Siena. Den Kindern hat besonders der Swimmingpool sehr gefallen und sie haben von dieser Möglichkeit der Abkühlung fast täglich Gebrauch gemacht. Die Vermieter sind sehr nett und wir durften uns im Garten nach Herzenslust bedienen.

Preporučeno za: Obitelji s djecom

kolovoz 2020

Betti G. iz/od Straubenhardt

5,0
5 5 5 5 5

Sehnsuchtsort

Morgenspaziergang mit dem Hund durch den Olivenhain, bevor es zu warm wird-danach Abkühlen im Pool. Nach und nach wird der Rest der Familie vom Lachen und Planschgeräuschen rausgelockt. Schließlich meldet sich der Hunger und wir gehen rein. In der Küche duftet es schon nach frisch aus dem Garten geernteten Tomaten mit Rosmarin und Salbei, im hausgemachten Olivenöl gedünstet, so kann ein Tag beginnen. Der Familienrat beschließt den restlichen Tag: noch eine Runde in den Pool, dann Siesta im kühlen Haus, und dann viel später ganz gemütlich fertig machen für einen Ausflug in Lucca, San Gimignano oder Pisa. Alles gut erreichbar. Wir lassen in diesen Tagen das Handy aus und genießen die Abgeschiedenheit und Ruhe. Was für eine herrliche Landschaft, was für bezaubernde Menschen, von denen ich gerne lernen möchte mit mehr Gelassenheit zu leben.
Wir hatten wundervolle Tage zum Faulenzen und Ausruhen, intensive Familienzeit zum Spielen und Toben, inspirierende Städtetrips, und Sonnenuntergang am Strand bei Pisa.
Das Haus ist so bezaubernd und originell wir haben uns Schock verliebt. Und dann diese märchenhaften Olivenhaine rund ums Haus...
Die Abreise fiel uns sehr schwer!
Wir kommen auf alle Fälle wieder!!

Preporučeno za: Obitelji s djecom

listopad 2019

Sebastian iz/od Dieburg

4,5
4 5 5 4

Ruhe und Erholung mit vielen Ausflügen in die wunderschönen Städte in der Nähe.

Ein ganz entzückendes Haus. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Romantični odmor

srpanj 2019

Annett W. iz/od Dresden

4,2
3.5 4 5 4

sehr gut

Wir haben uns als Familie (2 Erwachsene und 3 Kinder) sehr wohl gefühlt. Die Vermieter und auch die Nachbarn waren sehr gastfreundlich. Der große Garten und der Pool laden zum Verweilen ein. Unsere Vermieter haben uns mit Früchten und Gemüse aus ihrem Garten versorgt. Es war eine sehr schöne Zeit und uns hat es sehr gut gefallen! Vielen Dank.

Preporučeno za: Obitelji s djecom


kontakt

Tvrtka Residenze Toscane di Gabriele Corsten
gospođa G. Corsten

gospođa G. Corsten

ostale informacije

Broj objekta: 89169

Posljednje ažuriranje: 20.04.2024

Oglas je online od: 7 godina, 6 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/89169.htm

Gospođa Gabriele Corsten

Via Vacchereccia 8

51010 Massa e Cozzile

0049(0) 177 7464025

IT01747510475


«LA CORONA» je dobio ocjenu gosta 4.7 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 5 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 90 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina